olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Αν αυτά τα καθάρματα είχαν επικρατήσει, τώρα η Ειδομένη θα ήταν κρεματόριο.

Posted by olympiada στο Μαρτίου 10, 2016

Ο Ελληνισμός έλιωσε στην πράξη τα σκουλήκια της κιτσογκλαμουριάς που προσπάθησαν χρόνια να αλλάξουν το DNA της Ελληνικής κοινωνίας για να την μετατρέψουν σε ανθρωποφάγους, δουλέμπορους, εκμεταλλευτές. Ιδανικούς ψηφοφόρους Σημίτηδων και Μητσοτάκηδων.
Αυτά τα κτήνη που πλάσαραν την γυναίκα ως εμπόρευμα, το λαμόγιο της αρπαχτής ως πρότυπο, τον προδότη πατρίδας και κοινωνίας ως σουξέ στόρι, έχουν το θράσος σήμερα να κάνουν σπέκουλα πάνω στους πρόσφυγες.
Αυτά τα μηδενικά που υμνούσαν τις μαζικές σφαγές αμάχων ντύνοντας τες με περιτύλιγμα πορνό για να ειναι εύπεπτες, τολμούν να «πουλήσουν» πρόσφυγες πολέμου!!

Όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης σε τάιζε πουτάνες για να μην βλέπεις τις κομματιασμένες μανάδες της Σερβίας.

Αυτά τα ελεεινά υποκείμενα της πιο σκοτεινής και διεφθαρμένης συμμορίας δεν κατάφεραν να αλώσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ψυχή. Συνετρίβησαν από το υπερχρονικό μεγαλείο του Ελληνισμού. Του Ελληνισμού που δεν υποτάχθηκε στις σειρήνες των ανθρωποφάγων, δεν πούλησε το μεγαλείο του για λωτούς σιλικόνης. Κλονίστηκε μεν, εξέλεξε Σημιτηδες, παπανδρέηδες, Θεοδωράκηδες, Μητσοτάκηδες, αλλά την ύστατη στιγμή, μια γροθιά πάνω στην κρίση του μνημονίου και το χάος της προσφυγιάς ανέστησε τις αυταξίες του Γένους.

Και αυτός είναι ο μέγας τρόμος των υπάνθρωπων εξουσιαστών: Από τον Παπαγγελόπουλο μέχρι την γιαγιά της Ειδομένης, από τα Βατράχια μας εώς τους ψαράδες του Αιγαίου αυτή η ράτσα είναι ζυμωμένη με την τιμή, το δίκαιο και την μπέσα.
Αυτή την μπέσα που ως ατσάλινο χέρι έσπασε το ξίφος του ισχυρού αντί να το μπήξει πιο βαθιά στην σάρκα του αδύναμου.
Και τώρα όλοι ξέρουν: Και πόλεμος να έρθει, αυτός που καταφέρνει να γίνει ήρωας στην ειρήνη, θα γίνει ημίθεος στην μάχη.
Γιατί αυτό ορίζει η ίδια η φύση: Αυτεγερσία – Έκσταση – Εθνεγερσία

11 Σχόλια to “Αν αυτά τα καθάρματα είχαν επικρατήσει, τώρα η Ειδομένη θα ήταν κρεματόριο.”

 1. ΦΤΟΥ ΜΑΣ said

  ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΠΝΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ …….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ…Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΝΥΓΜΕΝΩΝ

  Μου αρέσει!

 2. ΔΙΟΓΕΝΗΣ said

  Άμυνα

  Hot Spot δίπλα σε ΕΑΡΜΕΘ: Τρελλαθήκαμε εντελώς;

  Οδυσσέας
  10 Μαρτίου 2016 18:48
  12

  Καθώς τα φώτα των ΜΜΕ παραμένουν στραμμένα στην Ειδομένη και γενικότερα στην ανθρώπινη πτυχή του δράματος των προσφύγων και μεταναστών, περνά απαρατήρητη μια σημαντική πτυχή του μεταναστευτικού προβλήματος: οι απειλές που γεννά για την εθνική ασφάλεια, όχι μόνο μακροπρόθεσμα αλλά και εντελώς άμεσα.

  Σε ένα από τα σημαντικότερα νησιά του Αν. Αιγαίου, το hot spot που ήδη λειτουργεί από τις 16 Φεβρουαρίου 2016 και έχει χωρητικότητα 1.100 ατόμων βρίσκεται σε απόσταση 300 περίπου μέτρων από το στρατόπεδο της τοπικής ΕΑΡΜΕΘ που αποτελεί τη βασική μηχανοκίνητη εφεδρεία της ΑΔΤΕ. Και για να αφήσουμε τα μισόλογα, πρόκειται για το hot spot της Χίου που δημιουργήθηκε κοντά στο χωριό Χαλκειός, και συγκεκριμένα στο κτίριο του πρώην εργοστασίου της ΒΙΑΛ και στον περιβάλλοντα χώρο. Σε όποιον μας κατηγορήσει ότι αποκαλύπτουμε απόρρητα, απαντάμε ότι (καλώς ή κακώς) η τοποθεσία του στρατοπέδου της ΕΑΡΜΕΘ είναι ήδη γνωστή από ανοιχτές πηγές στο Διαδίκτυο (ενδεικτικά 1, 2, 3). Εξ ίσου γνωστή (ενδεικτικά 1, 2, 3) είναι η δημιουργία του hot spot στο Χαλκειός. Επομένως εδώ η επίκληση απορρήτων δεν εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον, αλλά μόνο όσους θέλουν να συγκαλύψουν τον μεγάλο κίνδυνο που δημιουργείται.

  Επειδή αυτό το άρθρο ίσως συζητηθεί ευρέως, μερικά βασικά για τους μη γνωρίζοντες: σε κάθε σημαντικό νησί του Αν. Αιγαίου εδρεύει μία Επιλαρχία Αρμάτων Εθνοφυλακής (ΕΑΡΜΕΘ), που αποτελεί τη σημαντικότερη εφεδρεία της ΑΔΤΕ. Τα άρματα μάχης της ΕΑΡΜΕΘ λόγω της θωράκισης και της ισχύος πυρός τους θα αποτελέσουν σε περίπτωση εχθρικής απόβασης (από θάλασσα ή/και αέρα) το βασικό στοιχείο υπεροχής των αμυνόμενων ελληνικών δυνάμεων απέναντι στον εισβολέα που, στην πρώτη τουλάχιστον φάση της επιχείρησης, θα αποτελείται από ελαφρές δυνάμεις στερούμενες βαρέος υλικού. Για τον λόγο αυτό η εξουδετέρωση της τοπικής ΕΑΡΜΕΘ με βομβαρδισμό, δολιοφθορά, δολοφονίες στελεχών της κλπ. είναι βασική προϋπόθεση επιτυχίας κάθε τουρκικής αποβατικής επιχείρησης.

  Στην περίπτωση της Χίου, νευραλγική δεν είναι μόνο η φύση της συγκεκριμένης μονάδας, αλλά και η περιοχή στην οποία βρίσκεται. Και ο πλέον αδαής περί τα στρατιωτικά μπορεί βλέποντας τον απλό γεωγραφικό χάρτη της Χίου να παρατηρήσει ότι στην πεδινή ΝΑ Χίο υπάρχουν πιθανοί αιγιαλοί αποβάσεων, πεδία αεραποβάσεων, καθώς και το αεροδρόμιο που βρίσκεται εκτεθειμένο σε παραθαλάσσια περιοχή. Επιπλέον, από το συγκεκριμένο σημείο διέρχεται ο δρόμος που συνδέει τον λιμένα Μεστών στη δυτική Χίο (πιθανό υποδοχέα ενισχύσεων δια θαλάσσης) με την κεντρική Χίο. Επομένως κάθε στρατιωτική μονάδα στην περιοχή εκείνη είναι σημαντική, και κάθε «εχθρική παρουσία» επικίνδυνη.
  chios-map-0
  Με αυτά τα δεδομένα, είναι άξια απορίας (επιεικώς) η απόφαση δημιουργίας Hot Spot δίπλα στο στρατόπεδο της 96 ΕΑΡΜΕΘ. Αναρωτήθηκε ποτέ κάποιος αρμόδιος τι σημαίνει ένα πλήθος 1.100 ανθρώπων (άγνωστης προέλευσης και εκπαίδευσης) σε αυτή την περιοχή, και μάλιστα δίπλα σε μια από τις νευραλγικότερες μονάδες του νησιού; Τι θα γίνει αν αυτό το πλήθος μια νύχτα (με υπαρκτή ή κατασκευασμένη αφορμή) εξεγερθεί, ρίξει το συρματόπλεγμα και κατευθυνθεί προς την ΕΑΡΜΕΘ; Ποιος ακριβώς θα το σταματήσει; Η όποια ασφάλεια του Hot Spot; Η αστυνομία της Χίου; Ή μήπως οι λίγοι άνδρες που θα αποτελούν τη νυχτερινή φρουρά της μονάδας;

  Και αν υποθέσουμε ότι δίνεται κάποιος συναγερμός, πώς θα φτάσουν στη μονάδα τα στελέχη που θα κληθούν, όταν οι ελαιώνες και οι στενές οδικές προσβάσεις θα είναι γεμάτοι με εκατοντάδες άτομα άγνωστης προέλευσης; Ποιος εγγυάται ότι μεταξύ των 1.100 μεταναστών στο Hot Spot δεν θα υπάρχουν και 50 εκπαιδευμένοι καταδρομείς, δολιοφθορείς ή πράκτορες; Ή, ακόμα χειρότερα, ποιος εγγυάται ότι δεν θα υπάρχουν και 150 εκπαιδευμένοι αρματιστές, για να πάρουν τα ελληνικά άρματα μάχης και να τα χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους, αντιστρέφοντας το πλεονέκτημα του θώρακα που έχουν οι αμυνόμενες δυνάμεις;

  Και αν ακόμη αφήσουμε στην άκρη τον κίνδυνο τουρκικής επιθετικής ενέργειας, υπάρχουν και άλλοι σοβαροί κίνδυνοι. Στο στρατόπεδο κάθε μονάδας υπάρχουν αποθήκες όπου φυλάσσονται όπλα, πυρομαχικά και καύσιμα. Το τι συμβαίνει όταν ένα μαινόμενο εξεγερμένο πλήθος μπαίνει σε μια στρατιωτική μονάδα το είδαμε το 1997 στην Αλβανία: λεηλασία αποθηκών, αρπαγή οπλισμού και πυρομαχικών. Η εξέγερση θα μπορούσε να είναι κατευθυνόμενη, αλλά και αυθόρμητη, όπως συνέβη π.χ. τον Αύγουστο του 2013 στην Αμυγδαλέζα με επίκληση κακών συνθηκών διαβίωσης – για να μη θυμίσουμε τι συνέβη το Μάιο του 2009 στην Αθήνα για ένα σκισμένο (;) Κοράνι. Στην Αθήνα υπήρχαν κάμποσες διμοιρίες ΜΑΤ διαθέσιμες – στη Χίο;

  Εκτός από τις μαζικές εξεγέρσεις, υπάρχει και η σοβαρή πιθανότητα δράσης μικρών πυρήνων: Μπορεί κάποιος να εγγυηθεί ότι μέσα στα 1.100 άτομα που θα φιλοξενούνται στο hot spot δεν θα υπάρχουν ισλαμιστές τρομοκράτες; Έχει φανταστεί κανείς τι αντίκτυπο θα είχε π.χ. η ανατίναξη μιας αποθήκης πυρομαχικών ή καυσίμων σε όλο τον κόσμο; Είναι γνωστό ότι οι τζιχαντιστές επιδιώκουν τα εντυπωσιακά χτυπήματα – εμείς γιατί δίνουμε στους φανατικούς έναν ελκυστικό στόχο «στο πιάτο»; Ακόμα και κάποιες εμπλεκόμενες ΜΚΟ, όπως π.χ. η Islamic Relief Worldwide, ξέρουμε τι συμφέροντα εξυπηρετούν;

  1218
  Αξιωματικός του στρατού συνεργάζεται με εκπροσώπους ΜΚΟ στο hot spot της ΒΙΑΛ, ενόψει της έναρξης λειτουργίας του. Πηγή φωτογραφίας

  Και ας μην υποστηρίξει κανείς ότι το Hot Spot τοποθετείται δίπλα σε στρατιωτική μονάδα, ώστε αυτή να συμβάλει στη φύλαξή του. Κατ’ αρχήν (επειδή ακούγονται και κάποιες «ιδέες» για χρήση Ειδικών Δυνάμεων σε καθήκοντα φρούρησης) ο ρόλος των στρατιωτικών μονάδων στα ακριτικά νησιά δεν είναι η φρούρηση μεταναστών. Και αν ακόμα καταχρηστικά τους ανατεθεί τέτοιος ρόλος (όπως καταχρηστικά τους ανατέθηκε η κατασκευή και τροφοδοσία των Hot Spots), κατάλληλες για καθήκοντα φρούρησης δεν είναι οι σχετικά ολιγάνθρωπες μονάδες με εξειδικευμένο προσωπικό όπως τα τεθωρακισμένα, αλλά μονάδες με περισσότερο προσωπικό όπως π.χ. τάγματα πεζικού. Ακόμα και τότε, η απόσταση της μονάδας από το Hot Spot πρέπει να είναι τέτοια, που να αποτρέπει αιφνιδιασμούς. Η γειτνίαση μονάδας και Hot Spot σε απόσταση 300 μέτρων είναι συνταγή αυτοκτονίας.

  Όσοι διαβάζουν την e-Amyna γνωρίζουν ότι δεν συνηθίζουμε τη συνομωσιολογία και τις κραυγές περί «προδοσίας» κλπ. Τόσο εδώ όσο και παλιότερα στο «Εν Κρυπτώ» προσπαθούσαμε να αντιμετωπίζουμε πάντοτε τα ζητήματα της Έθνικής Άμυνας με υπευθυνότητα και να αποφεύγουμε τις ακρότητες. Αλλά μας είναι ειλικρινά αδύνατο να καταλάβουμε πώς σκέφτονται εκείνοι που διάλεξαν, από ένα ολόκληρο νησί με έκταση 842 τετραγωνικά χιλιόμετρα, να τοποθετήσουν το hot spot ακριβώς δίπλα στο στρατόπεδο όπου εδρεύει η κύρια μηχανοκίνητη εφεδρεία της ΑΔΤΕ. Δηλαδή στο σημείο, που θα διάλεγε οποιοσδήποτε Τούρκος επιτελής για να «φυτέψει» δολιοφθορείς εν όψει αποβατικής επιχείρησης…

  Βέβαια από τον «ακομβίωτο στρατάρχη» Π. Καμμένο και τον κομματικό ινστρούχτορα Δ. Βίτσα δεν περιμένουμε τέτοιες ευαισθησίες. Αλλά στους Αξιωματικούς που έχουν αναλάβει την ευθύνη των Hot Spots από πλευράς Ενόπλων Δυνάμεων και πιστεύουμε ακόμα στον πατριωτισμό τους, θέλουμε να υπενθυμίσουμε τη γνωστή ρήση: «Το μόνο που απαγορεύεται να πει ένας στρατηγός είναι «αυτό δεν το περίμενα».
  http://e-amyna.com/?p=21638

  Μου αρέσει!

 3. GEODETIS said

  στις πέτρες και τα ξύλα …… φτου – φτου ….. στις πέτρες και τα ξύλα ….. φτου – φτου …. olympia σε ξεματιάζω μωρή ξεδιάντροπη κιλότα, που μου έβαλες και την ¨Ελλάς ευγνωμονούν¨ να μας πείς τι ακριβός δεν καταλαβαίνω …… στις πέτρες και τα ξύλα …. φτου – φτου …… μπα το ξεμάτιασμα δεν βοηθάει ….. μάλλον είναι δαιμωνοκατάληψη ….. κουκου …… κουκου ….. κουκου …..

  Μου αρέσει!

  • Βούλγαρης Χρήστος said

   Αφου στο ναζίτρολ von geodeten ΔΕΝ του άρεσει αυτο το ίστολογίο γιατί δεν πάει κάπου άλλου που θα ιανοποοίουνται τα ναζιστικά χούγια του ; εκτός φυσικά και αν είναι μαζοχιστής όποτε «πάω πάσσο»

   Μου αρέσει!

 4. ΔΙΟΓΕΝΗΣ said

  Το να μετατρέπεις προσχεδιασμένα μία χώρα, στην αρχή σε «δορυφόρο» και στην συνέχεια, τάχιστα σε εδαφική προέκταση μίας άλλης χώρας (επαρχία «Οθωμανική Επαρχία της Ελλάδας» (Ottoman Province of Greece)-Οθωμανικά Τουρκικά: Sancak-i/(σαντζάκ)) σίγουρα είναι απίστευτο επίτευγμα. Το 8ο θαύμα του κόσμου-(new deal-gold business-much money for golden boy’s&girl’s). Και δεν χρειάζεται να είσαι θαυματοποιός ή μάγος, αρκεί να είσαι ένας καλά εκπαιδευμένος ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ.

  Μου αρέσει!

 5. Mr. Mister said

  Δυστυχώς επικράτησαν άλλου είδους καθάρματα, που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών.

  Μου αρέσει!

 6. ΑΓΓΕΛΙΚΗ said

  ANΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ?????????

  Μου αρέσει!

 7. ΑΓΓΕΛΙΚΗ said

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: