olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Η Τουρκία παίζει τα ρέστα της για να ακυρωθεί η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

Posted by olympiada στο Μαρτίου 1, 2016

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΗΜΑ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΒΡΕΤΑΝΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ!
ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΑΤΟΪΚΑ ΠΛΟΙΑ
ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΨΙΑ
«Η Τουρκία θέτει εαυτόν εκτός ΝΑΤΟ» Πρωτοφανή γλώσσα χρησιμοποιούν στις αναφορές προς τους στρατιωτικούς ακόλουθους της συμμαχίας οι επιτελείς συμπατριώτες τους.
Οργισμένη επικοινωνία σε πολιτικό επίπεδο μετά τα πρωτοφανή γεγονότα – το κράτος δουλέμπορος φλερτάρει με τον όλεθρο της εξόδου από το ΝΑΤΟ ενώ Συρία, Ιράν, Ρωσία και Αρμενία περιμένουν να το ισοπεδώσουν.
Μεχρι αυτες τις στιγμές οι Αμερικανοί δεν έχουν πάρει θέση για τις προκλήσεις θεωρείται αδύνατον όμως να στηρίξουν την Τουρκία.

15 Σχόλια to “Η Τουρκία παίζει τα ρέστα της για να ακυρωθεί η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο”

 1. I Told You So said

  Τώρα έχεις και απόρρητα «inside Info» olympia? Μήπως διαβάζεις και τα χαρτιά?
  Ψυχραιμία….κάποια στιγμή θα δικαστείτε…!!!

  Μου αρέσει!

  • Αυτό και το Άλλο said

   την λέξη ΠΛΗΡΩΜΑ την ξέρεις με την γνωστική της έννοια;

   είναι ας το πούμε το απώτατο μέλλον στο άχρονο. ουτε χαρτιά ουτε δίκες εκεί. όλοι παρόντες κι όλοι τρισευτυχισμένοι. επειδή το ξέρουν αυτοί που μοιράζουν ετοιμαπαράδοτο υλικό νομίζουν θα την σκαπουλάρουν.

   κάποιος από μας θα υπερβεί την ευτυχία του. δε μπορεί…….. ένα ένθα ουκ έστιν πόνος ου θλίψιν ου στεναγμός αλλά ζωή ατελεύτητος να μας φέρει καπάκι.

   ω ναι! είναι τόσο μακρύς ο δρόμος για τη Νέμεση.

   Μου αρέσει!

 2. Αυτό και το Άλλο said

  δηλαδή πατάμε τον μπανανοφλουδοκαιρόν

  Μου αρέσει!

 3. velos said

  άσχετα με την αντιπαλότητα, πρεπει να αναγνωρίσουμε οτι, η ΤΟΥΡΚΙΑ αποδεικνύει οτι ειναι ΚΡΑΤΟΣ και ΌΧΙ ΦΈΟΥΔΟ τυπου ‘ελλαδισταν’ οπου… καταργούνται τα στρατοπεδα για να μετατραπουν σε ‘καμπινγκ’ προς εξυπηρέτηση… διακινούμενων… αγνώστων στοιχειων ανθρωπων… απο δουλεμπόρους κλπ γνωστά… επισης η ΤΟΥΡΚΙΑ δεν εχει ΚΑΜΜΕΝΟ – ΑΛΈΚΟ κλπ, παρεα νοηματικά / διανοητικα ανάπηρων… ολοι δουλευουν για το ΚΡΑΤΟΣ / ΕΘΝΟΣ !!!

  Μου αρέσει!

 4. Αυτό και το Άλλο said

  γιατί πήγε ο Κύριλλος της Ρωσίας στην Ανταρκτική και λειτουργησε στο μοναδικό ναό εκεί της Αγ. Τριάδος;
  πότε πήγε
  τι είχε γίνει εδώ ήδη;
  τι έγινε αμέσως μετά;
  πολύ ψιλά γράμματα… περιμένω κάτι ακόμα για να τα κάνω πιο ψιλά.

  Μου αρέσει!

 5. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Velos said … ολοι δουλευουν για το ΚΡΑΤΟΣ / ΕΘΝΟΣ !

  Η διαφορά μας με τα βαθιασιατικά φύλα είναι ακριβώς αυτή !
  ΟΙ τούρκοι … δουλευουν, ενώ οι ΕΛληνες εργάζονται, για το ΚΡΑΤΟΣ / ΕΘΝΟΣ.

  Μου αρέσει!

  • Ακέλας said

   ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ …ανέκδοτο!..Θα το λέω στην παρέα.αλλά πολύ φοβάμαι ότι η αίσθηση του χιούμορ τους είναι μειωμένη ,οπότε μάλλον βλέπω να με πλακώνουν στις φάπες!

   Μου αρέσει!

 6. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Να εξορκίσει !
  Στην Ανταρκτική βρίσκονταν τα Σόδομα και Γόμορα θρυλικές πόλεις- για την ύπαρξη των οι οποίες αναφορές βρίσκονται εντός της παλαιάς Διαθήκης- χάθηκαν από αιφνίδιο χειμώνα και κείτονται στα θάθη των πάγων.

  Μου αρέσει!

  • Αυτό και το Άλλο said

   erm no, άδεια πήγε να πάρει. υπάρχει αντάλλαγμα βέβαια έπεσε παζάρι μάντεψε τι θα δώσουν σε μας με το αζημείωτο πάντα. πάντως το ΟΚ το πήραν απόδειξη ένα άλλο φαινόμενο βγήκε μετά ως είδηση (μετά από και την ανταρκτική και τα γεγονότα εδώ) κι έχει να κάνει με ένα μυθικό πουλί και το βόρειο σέλας. το κερασάκι στην πολίτικη τούρτα έρχεται, η μεγαλύτερη παγίδα που στήθηκε για τον Ελληνισμό όλων των εποχών μας πετυχαίνει σε μία περίοδο μεταμνημονιακού σοκ όπου ήδη είχαμε γεμίσει ροΐδικα συμπλέγματα και δεν βλέπαμε την τύφλα μας από τις ψευτορωμέϊκες τσίμπλες στα μάτια μας.

   Μου αρέσει!

  • Αυτό και το Άλλο said

   άσχετα με όλα αυτά προβλέπω επιστράτευση μες το 2016. over and out.

   Μου αρέσει!

 7. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  @ Αυτούς που δηλώνουν σήμερα ότι τότε μας τα έλεγαν αλλά δεν τους ακούγαμε. Η αλήθεια είναι ότι τότε έβριζαν χυδαίως τον Φ.Π. για τα τότε προφητικά και νυν επίκαιρα σχόλιά του. Scripta Manent Verba Volant. Δηλαδή αν έχουν κάποια σχετική τότε δημοσίευση πως μας τάλεγαν ας τη δημοσιεύσουν. Αντε παραμυθάδες να δούμε το μπαρούτι σας. 29-2-2016 Φ.Π.
  ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ {Τάδε έφη ο Φ.Π. το έτος 2009}.

  Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε μιά από τις πιό κρίσιμες γεωπολιτικές περιοχές. Αυτός είναι ο λόγος που δέχεται συνεχείς επιθέσεις και απειλές από τους γείτονές της . Ειδικά τώρα που άλλαξαν τα δεδομένα βάσει των οποίων είχεν οργανώσει το αμυντικό της σύστημα , κατόπιν της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974 και τη διάλυση του Συμφώνου της Βαρσοβίας το 1990.
  Αυτά τα γεγονότα διέλυσαν την άμυνα της χώρας , αλλά και επαλήθευσαν ότι τόσα χρόνια ξοδεύαμε δισεκατομμύρια γιά τον ανύπαρκτο εκ Βουλγαρίας κίνδυνο, και είχαμε παραμελήσει τον υπαρκτό εκ Τουρκίας , παρά τις προειδοποιήσεις από κάποιους φωτισμένους ανθρώπους που έβλεπαν την πραγματικότητα.

  Ούτω απαιτείται νέος προσανατολισμός του αμυντικού μας δόγματος .Η Εθνική Αμυνα δεν είναι αποκλειστικό έργο των Ενόπλων Δυνάμεων , αλλά όλων των δυνάμεων του Εθνους. Σ’ αυτές εντάσσονται κατά πρώτον το φρόνημα και η αγωνιστική διάθεση του λαού, που αυτή την περίοδο είναι πολύ χαμηλά. Επίσης η βιομηχανική κινητοποίηση, η εφεδρεία , αλλά και η ξεχασμένη «Παλλαϊκή Αμυνα» που τόσο τη διαφήμισε το ΠΑΣΟΚ για να την ξεχάσει μετά από λίγο.

  Είναι γεγονός ότι η Τουρκία είναι η μόνιμη ορατή και υπαρκτή απειλή εναντίον της Ελλάδας . Οπως δε έχω προβλέψει μετά το πράσινο φως που πήρε από την επίσκεψη του Πλανητάρχη , για την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας , αφού κατ’αρχήν καταστεί περιφερειακή δύναμη , είναι πολύ πιθανό λίαν συντόμως , θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. Αυτό θα προγραμματιστεί μεθοδικά και χρονικά , όταν η Τουρκία θα έχει τη σιγουριά του υπέρ αυτής αποτελέσματος. Αυτός είναι ο λόγος της επιδιωκόμενης πολιτικής αστάθειας στην Ελλάδα και η προώθηση μουσουλμάνων λαθρομεταναστών σ’ αυτήν με έξοδα της Μ.Ι.Τ., πλαισιωμένων από Τούρκους πράκτορες που τους κατευθύνουν !

  Και οι Ελληνες τι κάνουν για να αντιδράσουν σ’αυτή την απειλή που υπονομεύει την υπόσταση της Ελλάδας ; Τίποτα ! Η κυβέρνηση κυτάει πως θα καλύψει τα σκάνδαλα των υπουργών της και η αξιωματική αντιπολίτευση πως θα ρίξει την κυβέρνηση, αδιαφορώντας αν θα καταστρέψει την Ελλάδα για να το πετύχει.

  Ολες οι επιθέσεις του τουρκικού επεκτατισμού εναντίον της Ελλάδας πραγματοποιήθησαν όταν υπήρχε πολιτική αστάθεια σ’αυτήν. Αυτό συμβαίνει και τώρα , κουκουλοφόροι, λαθρομετανάστες με σκοπό την αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης του πληθυσμού της Ελλάδας {δόγμα Οζάλ 1991} , οπλισμένοι με ΑΚ- 47, εκτοξευτές ρουκετών RPG 7, χειροβομβίδες κ.λ.π. βαρύ οπλισμό , έχουν κατακλύσει την Ελλάδα και περιμένουν το σινιάλο για να της επιτεθούν εκ των έσω. Δεν μας διαφεύγει το γεγονός ότι από τις χώρες που προέρχονται οι Ισλαμοφασίστες εισβολείς, αυτοί είχαν ζητήσει να πάνε ως εθελοντές στην Κύπρο και να ενταχθούν στις δυνάμεις του Αττίλα εναντίον των Ελλήνων.

  Δυστυχώς αφού δεν εκτελέσθησαν οι προδότες στρατιωτικοί και πολιτικοί του 1974 , πολλά δεινά περιμένουν την Ελλάδα . Το δήθεν κοσμικό καθεστώς της Τουρκίας δεν είναι τίποτε άλλο από μια στυγνή δικτατορία με πολύ πιθανές απρόβλεπτες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξει τα κεκτημένα . Το κακό για την Ελλάδα είναι ότι η Τουρκία έχει αναπτύξει αξιόλογη πολεμική βιομηχανία στο διάστημα και στα ηλεκτρονικά ενώ η Ελλάδα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου μέχρι να αφυπνισθεί από κάποια επιθετική τουρκική ενέργεια , αλλά τότε θα είναι αργά .

  Ενα άλλο στοιχείο που είναι εναντίον της Ελλάδας , είναι το γεγονός ότι οι Ε.Δ. της Τουρκίας έχουν τον έλεγχο του κράτους , αλλά και το γεγονός , ότι ο τουρκικός λαός έχει μεγάλη εμπιστοσύνη και εκτίμηση στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις . Αυτό φυσικά δεν μπορούμε να το πούμε και για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

  Επίσης η Ελλάδα επηρεάζεται από τις ασύμμετρες απειλές των εισβολέων λαθρομεταναστών, τη συγκρότηση μουσουλμανικών θυλάκων στο έδαφός της, τη διακίνηση ναρκωτικών και όπλων μαζικής καταστροφής, τις δολιοφθορές ,τους εμπρησμούς τις καταστροφές των ελληνικών περιουσιών, από τους πράκτορες των εχθρικών προς αυτήν δυνάμεων, που στρατολόγισαν μισθοφόρους Σκοπιανοκοσοβάρους, Αλβανούς κ.λ.π. τρομοκράτες τον Δεκέμβριο του 2008 καθώς και άλλων συνισταμένων που δεν έχουν αξιολογηθεί εισέτι..

  Οι αλβανικές ένοπλες δυνάμεις δεν συνιστούν σήμερα απειλή για την Ελλάδα . Αυτό όμως θα αλλάξει σύντομα . Το μεγάλο κύμα προσφύγων πο κατέφυγε και εγκαταστάθηκε μονίμως κατόπιν σχεδίου στην Ελλάδα, δημιουργώντας και τοπικές πλειοψηφίες σε κάποιες περιοχές δεν είναι τυχαίο. Ούτε και ο Καλλικράτης των κ.κ. Παπανδρέου και Ραγκούση, τα αποτελέσματα του οποίου θα δούμε στις δημοτικές εκλογές !

  Τα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία είναι ξέφραγο αμπέλι, που πηγαινοέρχονται οι λαθρομετανάστες, οι λαθρέμποροι , και οι πράκτορες . Αν η Ελλάδα έρθει σε ένοπλη σύρραξη με την Τουρκία θα δεχθεί επίθεση εκ των νώτων από το αλβανικό έδαφος, καθώς και εκ των έσω. Οι δε μουσουλμανικοί θύλακες επί του ελληνικού εδάφους , θα επαναλάβουν αυτό που συνέβη στην Κύπρο ! Αν δε στον πληθυσμό της Αλβανίας προστεθούν και οι Αλβανοί του Κοσόβου και της δυτικής πλευράς της Π.Γ.Δ.Μ. τότε θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα για την Ελλάδα.

  Το στρατηγικό δόγμα της Ελλάδας είναι αμυντικό – αποτρεπτικό. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε παραχωρήσει στην Τουρκία την πρωτοβουλία της έναρξης των επιχειρήσεων. Ετσι η Τουρκία έχει το πλεονέκτημα της επιλογής του χρόνου και του τόπου των επιχειρήσεων. Αρα το στρατηγικό μας δόγμα υστερεί σημαντικά και η αποτυχία του στην Κύπρο και στο Αιγαίο, δεν μας άνοιξε τα μάτια για να κάνουμε τις δέουσες αλλαγές για την εξάλειψη των μειονεκτημάτων του .
  Ενα μεγάλο ευχαριστώ οφείλει η Τουρκία στην κυβέρνηση του κ. Κ. Σημίτη με τους δελφίνους της, διεκδικητές σήμερα της εξουσίας , για την παράδοση των Ιμίων και του Οτζαλάν στου Τούρκους που μας στέρησε τον μοναδικό μας σύμμαχο φίλο κουρδικό λαό, στα νώτα της Τουρκίας .

  Θα επανέλθω στο σχέδιο «Καλλικράτης», που είναι ένας ακόμα «Δούρειος Ιππος» για τη δημιουργία «Αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα». Κι’ αυτό διότι υπάχει συμφωνία ΠΑΣΟΚ – Αλβανών, για τη δημιουργία τοπικών αλβανικών πλειοψηφιών σε επιλέγμένους απο κοινού δήμους ! Επειδή όμως το θέμα αυτό είναι μεγάλο θα συνεχίσω με άλλο σχόλιο. 29-8-2009 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

 8. πολιτης said

  γεγονος ειναι οτι παιζονται πολλα…….
  οι τουρκαλαδες ειναι γνωστοι για το ανατολιτικο παζαρι τους………….
  ζητανε 10 ..για να παρτουν εστω και ενα……………

  καποια στιγμη ομως φτανει ο κομπος στο χτενι…….και η τριχα που θελουν να γινει τριχια σπαει……………

  ας περιμενουμε να δουμε τι θα βγαλει η νεα γιαλτα που φαινεται να παιζει στον οριζοντα………………

  ας κοιταξουμε τα του οικου μας ….που δεν ειναι και στα καλυτερα του…………και θα δουμε που θα κατσει η μπιλια με τον υπερφιαλο τσαρο…………….οι πιθανοτητες να φαει το κεφαλι του δειχνουν 50-50…………..

  μαλλον βλεπω ……(ελπιζω)……….την «αραβικη ανοιξη» να πηγαινει κατα απεναντι μερια……………ειδομεν……………….

  Μου αρέσει!

 9. Περικλης said

  Η Τουρκια βρισκεται σε δυσκολη θεση….

  Μου αρέσει!

  • The Ghost of Diogenes said

   Απο που ειναι αυτη (απο το μανικι σου) η μαντεια,? αν δεν ειναι απο το μαντειο των Δελφων ειναι ακυρη.!!!

   Μου αρέσει!

  • Αυτό και το Άλλο said

   μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές νομίζω όλοι το προαισθανόμαστε πχ αν λειτουργούσε το μαντείο των Δελφών θα «έπιανε» αυτό που προαισθανόμαστε και θα μας έλεγε «μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές» και θα λέγαμε ρε πως το κατάλαβε τι πιστεύουμε ενδόμυχα, μάντης είναι; γι’ αυτό σαν βγεις στον πηγαιμο για το μαντείο να θυμάσαι να ρωτήσεις σωστά κάτι άσχετο με αυτά που εσύ προαισθάνεσαι έχοντας στο νου σου μόνο αυτά που φλέγεσαι να μάθεις πιέζοντας το μαντείο έτσι να είναι πιο specific απ’ ό,τι θα’θελε. αμέσως μετά βρες ένα μπλογκ με πολύ κίνηση και πες μας κι εμάς την απάντηση.

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: