olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Το Βερολίνο δεν ξέρει πού βρίσκονται 130.000 μετανάστες

Posted by netakias.com στο Φεβρουαρίου 26, 2016

CcDuXRQW8AADho7Το Βερολίνο δεν ξέρει πού βρίσκονται 130.000 μετανάστες

Δεν παρουσιάστηκαν στις εστίες όπου έπρεπε να μεταβούν

Η γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι οι αρχές δεν ξέρουν πού βρίσκεται το 13% του εκατομμυρίου των μεταναστών, οι οποίοι καταγράφηκαν στη χώρα το 2015, καθώς αυτοί δεν παρουσιάστηκαν στις εστίες όπου έπρεπε να μεταβούν.

«Τα πιθανά αίτια (της απουσίας των μεταναστών αυτών) μπορεί να είναι για παράδειγμα η επιστροφή στη χώρα καταγωγής τους, η συνέχιση του ταξιδιού τους προς άλλη χώρα ή το ότι πέρασαν στην παρανομία», εξηγεί η κυβέρνηση σε γραπτή απάντησή της προς βουλευτές του αριστερού κόμματος Ντι Λίνκε.

Μια άλλη πιθανότητα είναι η ύπαρξη διπλοεγγραφών στην EASY, την υπηρεσία που καταμετρά τους μετανάστες που θέλουν να καταθέσουν αίτηση ασύλου και στη βάση της οποίας τους προσφέρθηκε εστία σε κάποια από τις γερμανικές περιφέρειες.

Το σύστημα αυτό κατέγραψε 1,09 εκατομμύριο μετανάστες το 2015, ένα ρεκόρ για τη Γερμανία και την Ευρώπη.

Αντιμέτωπες με τη μεγάλη εισροή, οι αρχές υιοθέτησαν στα τέλη 2015 και αρχές 2016 σειρά μέτρων ώστε να επισπευσθούν η εξέταση των αιτήσεων ασύλου και οι απελάσεις αλλά και να διαμορφώσουν οι ίδιες μια καλύτερη συνολική εικόνα.

Η Γερμανία πολύ πρόσφατα δημιούργησε το πρώτο της αρχείο που περιέχει τις ταυτότητες όλων των μεταναστών οι οποίοι έχουν καταγραφεί στο έδαφός της και όλοι πρέπει στο εξής να λάβουν μια ταυτότητα που ονομάζεται «τεκμήριο άφιξης».

Εξάλλου η κάτω βουλή του γερμανικού κοινοβουλίου υιοθέτησε χθες νόμο που προβλέπει μεταξύ άλλων ότι οποιοσδήποτε μετανάστης που δεν θα παρουσιαστεί στην εστία που του έχει δοθεί, δεν θα μπορεί να επωφεληθεί από όλα τα κοινωνικά επιδόματα.

«Λάβαμε τα μέτρα για την αντιμετώπιση ακριβώς αυτού του φαινομένου (των μεταναστών των οποίων οι αρχές χάνουν τα ίχνη) και μελλοντικά θα συμβάλλουν στον περιορισμό του φαινομένου», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Γιοχάνες Ντίμροτ σε τακτική συνέντευξη Τύπου. «Είναι ακόμη πολύ νωρίς για αποτίμηση των συνεπειών», υπογράμμισε καθώς ορισμένα από τα μέτρα αυτά τέθηκαν πολύ πρόσφατα σε ισχύ και άλλα δεν έχουν ακόμη εφαρμοστεί.

Ο εκπρόσωπος απέκλεισε εξάλλου το ενδεχόμενο να περιοριστεί η ελευθερία κυκλοφορίας των μεταναστών για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. «Δεν υπάρχουν στη Γερμανία νομικές βάσεις για στέρηση ή περιορισμό της ελευθερίας των αιτούντων άσυλο», επισήμανε.

Η καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ δέχεται ολοένα και περισσότερες επικρίσεις από τους συμπατριώτες της γιατί άνοιξε τις πύλες εισόδου της χώρας στους πρόσφυγες.

15 Σχόλια to “Το Βερολίνο δεν ξέρει πού βρίσκονται 130.000 μετανάστες”

 1. Νομίζω ότι πρώτα θά έπρεπε νά ανησυχούμε γιά τό πού ευρίσκονται οι 800 καί πλέον χιλιάδες τών λαθροέποικων πού εισέβαλαν στήν Ελλάδα τόν τελευταίο χρόνο καί ύστερα νά μάς πιάση ο πόνος γιά τήν Γερμανία καί τίς λοιπές χώρες.
  Η προσπάθειά σου νά στρέψης τήν προσοχή οπουδήποτε αλλού είναι πασιφανής τίς τελευταίες ημέρες.
  Όλοι θά κριθούμε γιά τήν στάση πού τηρήσαμε στήν προδοσία τής Πατρίδας.

  Μου αρέσει!

 2. Ανον said

  ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΝΕΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ
  ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,!

  Μου αρέσει!

 3. Σοφία - Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! said

  Η ΕΕ δίνει στον Τσίπρα 500 εκατομμύρια (όσα χρωστάει η Χόχθιφ) για να κρατήσει στην Ελλάδα όλα αυτά τα εκατομμύρια ανθρώπων.
  Εσείς τι λέτε ότι θα κάνει;
  Α. Θα πάρει τα λεφτά και θα τους κρατήσει
  Β. Θα τους κρατήσει και δεν θα πάρει τίποτα.
  Γ. Θα τους κρατήσει και θα ανεβάσει κι άλλο τους φόρους μας για να καλυφθούν τα έξοδά τους.

  Πώς το έλεγε η πιπιλή τον Αυγουστο του ’12;;;
  Ααα ναι!
  Προς Κορινθίους τουίτερ
  ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ!
  ΖΕΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΡΗΜΑ!

  Καταλάβατε παιδιά!
  ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ.
  Μην είστε λοιπόν φασίστες και φωνάζετε.

  ΤΟ ΠΩΛΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΖΕΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΡΗΜΑ!!!!!
  ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΦΙΣΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ; ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ; ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.

  Μου αρέσει!

 4. Αυτή τη στιγμή και με γρήγορους ρυθμούς εποικίζεται η Ελλάδα με μουσουλμάνους.

  Οι Έλληνες, έχοντας να αντιμετωπίσουν το παράλογο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που τους εξαφανίζει το εισόδημα και ξεσηκωμένοι κατά του πολιτικού συστήματος και της κυβέρνησης είχαν το νου τους αλλού, αλλά τώρα πλέον αρχίζουν να κοιτάνε προς τις ορδές των μουσουλμανικών πληθυσμών που εισρέουν σαν τσουνάμι στη χώρα και κατακλύζουν πόλεις και χωριά.

  Στην κυβέρνηση, οι περισσοτεροι, όντες ιδεολογικά προσκείμενοι στην εισροή αλλοδαπών στη χώρα, καθώς και στην πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδας, δεν φαίνονται να χαλιούνται και τόσο.

  Στη Νέα Δημοκρατία, αγρόν αγοράζουν και κοιτάνε σφυρίζοντας αδιάφορα, νομίζεις και το πρόβλημα υπάρχει σε κάποια γειτονική χώρα.

  Οι Ευρωπαίοι απλά δεν νοιάζονται. Ποτέ δεν μας χώνευαν.

  Οι Τούρκοι βλέπουν το παλιό τους σχέδιο να γίνεται πραγματικότητα και η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα να γίνεται επιτέλους η καταστροφή της με την κατάλληλη κυβέρνηση στο τιμόνι να «καλοδέχεται τους μουσουλμάνους».

  Είχαν πει οι Τούρκοι πριν είκοσι χρόνια, ότι δεν θα κουνήσουν ούτε το δαχτυλάκι τους για να κατακτήσουν την Ελλάδα. Κανείς δεν ξέρει πόσοι είναι Τούρκοι από αυτούς που μπαίνουν, όχι για να φύγουν, αλλά για να μείνουν.

  Μου αρέσει!

  • Το λιγότερο που θα συμβεί είναι να χάσουμε τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και το χειρότερο δεν μπορεί καν να το φανταστεί κανείς, με τους μουσουλμάνους τους οποίους δεν μπορούμε ούτε να θρέψουμε, ούτε να περιθάλψουμε, όταν αρχίσουν να ξεσηκώνονται ταυτόχρονα παντού, με ένα απλό SMS, στα πανάκριβα i phone τα οποία παραδόξως όλοι σχεδόν έχουν και τους αριθμούς των οποίων σίγουρα έχει η CIA και η Τουρκία.

   Αλήθεια αναρωτήθηκε κανείς πως λειτουργούν ακόμη αυτά τα τηλέφωνα που είχαν λογαριασμούς στην Συρία και το Ιράκ;;;;

   Έκαναν οι παράνομοι μετανάτες αίτηση περιαγωγής για λειτουργία στο εξωτερικό;;;

   Ποιός και που πληρώνει το λογαριασμό τους;;;;

   Μήπως τους προμηθεύουν οι Τούρκοι με κάρτες για να μπορούν να τους ξεσηκώσουν όταν η στιγμή είναι κατάλληλη;;;;

   Πιαστήκαμε σαν λαός στον ύπνο, θεωρώντας αυτονόητη την ύπαρξη της χώρας μας και έχοντας λάθος ανθρώπους στο τιμόνι.

   Έρχεται η ώρα ο «σοφός» λαός να κάνει ταμείο και να βρεθεί αντιμέτωπος με τα αποτελέσματα των αποφάσεών του.

   Στο κάτω κάτω, η λαϊκή «σοφία» λέει: όπως έστρωσες. έτσι θα κοιμηθείς.

   prisonplanet

   Μου αρέσει!

 5. χαλια μαυρα... said

  ακουστε 5 πραματα και βαλτε το καλα στο μυαλο σας…….κι αν εχετε και κατσαβιδι βιδωστε το καλα στο μυαλο σας…………οι προσφυγες ηρθαν για να μεινουν στην ελλαδα με το ζορι διοτι η ευρωπη…τα βορεια κρατη δεν τους θελουν………ειναι κατι αναλογο με τους γυφτους στα βαλκανια……..οποιος γυφτος καταφερει και παει στην γερμανια σε μια εβδομαδα τον πακεταρουν και τον στελνουν πισω στην βουλγαρια…..και για να τους κραταει η βουλγαρια η γερμανια τους δινει προγραμματα ολοι οι γυφτοι ειναι στον δημο στην καθαριοτητα καθε μερα πανω κατω στους δρομους στα παρκα καθαριζουν….στα σκουπιδιαρικα τους βαζουν…….κ.α……επισης τους δινουν προνοια ηλεκτρικο ρευμα…..θερμανση…..ενοικιο……και επιδομα για καθε παιδι με συνεπεια η καθε γυφτισα να εχει απο 8 παιδια οταν η βουλγαρα με το ζορι θα κανει 1 παιδακι…..καταλαβατε τωρα γιατι εκλεισε η βουλγαρια τα συνορα για τους προσφυγες…η ιδια κατασταση υπαρχει και στα σκοπια………….αυτην την στιγμη ολυμπια να σε παω σε οποιδηποτε νοσοκομειο της βουλγαριας εχουν απο 15 λεχονες γυφτισες μεσα………και θα υπαρχουν μια αντε δυο βουλγαρες στον θαλαμο……και ενω υπαρχει αυτο το προβλημα με τους γυφτους………τους τουρκους με βουλγαρικο διαβατηριο η γερμανια τους δεχεται……………το ιδιο πραμα θα γινει και στην ελλαδα…………

  Μου αρέσει!

 6. Κεντρώος said

  Η κατάσταση με τους πρόσφυγες έχει ξεφύγει. Η Δεξιά των ΑΝΕΛ κάγχαζε πως θα στείλει τους πρόσφυγες στη Γερμανία. Όπως αναμενόταν συνέβη το αντίθετο. Η μετριοπαθής φωνή του Β. Λεβέντη και οι ευρωπαϊκές γνωριμίες του εγγυώνται λύση στο πρόβλημα. Χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση με τεχνοκράτες Υπουργούς, μη πολιτικούς, για να ξεπεράσουμε την κρίση.

  Μου αρέσει!

 7. Νεφελίμ said

  »ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 130000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.

  Μου αρέσει!

 8. Ακέλας said

  …Να ρωτήσουν τα «φιλαράκια»τους,τους Τούρκους!-ΑΥΤΟΙ σίγουρα ΞΕΡΟΥΝ!

  Μου αρέσει!

 9. Ακέλας said

  ο…Σουλεϊμάν,υπερφαλάγγισε την Βιένη ,και έφερε τον πόλεμο στο εδαφός τους!

  Μου αρέσει!

 10. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  την ιδια απορια εχω και εγω στην ελλαδα..

  που..βρισκονται καποια εκατομμυρια?

  αν ..τοσοι ειναι στη Γερμανια…

  με τελειες υπηρεσιες…

  ε…ας αρχισω εγω να ανησυχω!

  Μου αρέσει!

 11. ψυριζαιος said

  χαφιεδομουρη νετακια δε φταει ο χαζοβιολης ο λαφαζανης τελικα που εμεις εχουμε γεμισει λαθρο? ενας φιλος απο τη σαμο μου ελεγε πως εχουν παρκαρει ενα καραβι στο λιμανι και εχει γινει ξενοδοχειο για τα λαθρο.. εχουν κλεισει και τα συνορα ξερεις.ή δεν το ξερεις?

  ΧΑΦΙΕΔΟΜΟΥΡΗ ΝΕΤΑΚΙΑ πες στη βρωμα την ολυμπια να βαλει, την αστεια επιγραφη της ημερας, τι σημαινουν τα καρουμπαλακια στα πληκτρα, και κολπα για να μην πεταμε πολλα τροφιμα, για οσους εχουν τροφιμα ακομα.. ψωριαρηδες

  Μου αρέσει!

 12. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  πςςςςς!

  αυτα στη..διλυμενη Γερμανια…!

  εμεις ομως ξερουμε..που βρισκευται ο καθε ενας!

  ιδιες χωρες ειμαστε?

  ιδιους αχρηστους πολιτικους σαν τη μερκελ εχουμε?

  χωρια που..εχουμε ..τις πιο καλες ..υπηρεσιες…στο κοσμο!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: