olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Στο Προεδρικό η Φ. Γεννηματά – Τι ζήτησε από τον Παυλόπουλο

Posted by netakias.com στο Φεβρουαρίου 23, 2016

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος δέχθηκε νωρίτερα σήμερα την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, η οποία ζήτησε συνάντηση Πολιτικών Αρχηγών υπό την προεδρία του κ. Παυλόπουλου, για τη διαμόρφωση μιας εθνικής γραμμής αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης, αλλά και υπεράσπισης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

«Είμαι στη διάθεσή σας και στη διάθεση του πρωθυπουργού, για τη σύγκληση μιας τέτοιας σύσκεψης» ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος, σχετικά με τη σύγκληση των πολιτικών αρχηγών, για να προσθέσει, ωστόσο, ότι «οι κανόνες με βάση τους οποίους συγκαλείται αυτή η σύσκεψη είναι γνωστοί».

Θεωρώ, σημείωσε, ότι και ο πρωθυπουργός και οι επικεφαλής των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων του τόπου θα συνεννοηθείτε και εφόσον το κρίνει σκόπιμο και εκείνος και εσείς, είμαι στη διάθεσή σας για την χάραξη μιας ενιαίας γραμμής υπεράσπισης και του τόπου, αλλά και της ίδιας της Ευρώπης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε το προσφυγικό μείζον ζήτημα για τον τόπο και για τον ελληνικό λαό, ενώ υπογράμμισε ότι εξελίσσεται σε ένα κυριολεκτικώς υπαρξιακό πρόβλημα για την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από αυτό κρίνεται σήμερα ποιοι είναι εκείνοι οι λαοί, οι οποίοι έχουν ευρωπαϊκή νοοτροπία και ευρωπαϊκό προσανατολισμό και ποιοι, αντιθέτως, δεν έχουν σχέση με την Ευρώπη, διότι διακατέχονται από σύνδρομα ξενοφοβίας και απομονωτισμού, σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος.

Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε τις εξελίξεις δραματικές και πρόσθεσε ότι η κατάσταση, έτσι όπως διαμορφώνεται, οδηγεί σε εθνική τραγωδία.

Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις, τόνισε, δεν μπορεί κανείς να μείνει απαθής και υπογράμμισε: «υπάρχει μια προσπάθεια από τις ακραίες, σκληρές φωνές της Ευρώπης να αξιοποιήσουν την ολιγωρία και τα λάθη της κυβέρνησής μας και να φορτώσουν στην πλάτη του ελληνικού λαού τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, που είναι ένα ζήτημα διεθνές και ευρωπαϊκό».

Όπως παρατήρησε η κ. Γεννηματά, η κατάσταση αυτή σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η οικονομία βυθίζεται στην ύφεση, η αξιολόγηση καρκινοβατεί, μεγάλες κοινωνικές ομάδες βρίσκονται στους δρόμους, οδηγούν ξανά στη διαμόρφωση ενός αδιεξόδου και σ΄ένα συναίσθημα απελπισίας και οργής στον ελληνικό λαό.

«Πάνω σε αυτό το συναίσθημα απελπισίας και οργής χτίστηκαν πολιτικές και πολιτικές καριέρες τα προηγούμενα χρόνια. Και αυτό δεν επιτρέπεται να συμβεί ξανά» υπογράμμισε.

12 Σχόλια to “Στο Προεδρικό η Φ. Γεννηματά – Τι ζήτησε από τον Παυλόπουλο”

 1. Ευριπίδης Μπίλλης said

  Η χώρα βουλιάζει από τον Πάνο σας που απεδείχθη χειρότερος και από τον Σαμαρά και από τον Βενιζέλο. για τους εξής λόγους που αναφέρονται στο κατωτέρω:
  To: ‘minister@mod.mil.gr’; ‘p.kammenos@anexartitoiellines.gr’; yfypourgos@windowslive.com
  Προς υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο,
  Πάνο Καμμένε,
  Δήθεν, για να μην τους «βουλιάξεις», βουλιάζουν, όπως γνωρίζεις εσύ καλύτερα, η Ελλάδα και τα νησιά μας για τα οποία είχες δείξει τόσον να «κόπτεσαι», .
  • Από τα εκατομμύρια των λαθραίων του συντρόφου σου πρωθυπουργού,
  • Που τους προσκάλεσε να έρθουν στην Ελλάδα, η αλήστου καλοκαιρινής περσινής μνήμης Τασία του,
  • Εν ονόματι του «χαρισματικού» και της εθνομηδενιστικής νέας τάξης του.
  • Και ως απεδείχθη και νέας τάξης σου

  Με εσένα να μην φρουρείς τα θαλάσσια σύνορα, υπακούοντας σε αυτόν τον συρφετό των εθνομηδενιστών ψευτοαριστερών
  • Και να προσποιείσαι και εσύ τον φιλάνθρωπο την στιγμή που η Ελλάδα υφίσταται εισβολή.
  • Δήθεν για να μην τους βουλιάξεις όπως έλεγαν ο «αρχιερέας» του εθνομηδενισμού «μπαμπάς» Φλαμπουράρης, ο Βαρεμένος και άλλοι, που τώρα κρύβονται (Μουζάλας και λοιποί)

  Έστω την ύστατη στιγμή φύλαξε τα σύνορα, πριν δημιουργηθεί μη αναστρέψιμη κατάσταση (εάν ήδη δεν έχει δημιουργηθεί)
  • Που ούτε οι Ένοπλες Δυνάμεις μας θα μπορούν να την αντιμετωπίσουν.

  Και η χώρα δεν σώζεται με τις εξυπνάδες του Μιχελογιαννάκη σας
  • Που απαιτεί βλακωδώς όλες οι χώρες της ΕΕ να δεχθούν τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών σας.

  Ή με τις περισπούδαστες αναλύσεις του ΚΚΕ για το ποιος φταίει διεθνώς.
  • Που δείχνει μάλλον να επιχαίρει για ό,τι γίνεται και να εθελοτυφλεί μπροστά στο εν εξελίξει σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας από Αφγανούς, Μαροκινούς και πάσης φύσεως άλλους λαθρομετανάστες όχι πρόσφυγες .
  • Πρόσφυγες του αποδειχθέντα εθνομηδενιστή και πεισματάρικο παιδί, για την ολοκληρωτική καταστροφή του Ελληνισμού.

  Καμμένε ή παραιτήσου ή φύλαξε αμέσως τα θαλάσσια σύνορα μας.
  • Και άσε τις εξυπνάδες του τύπου, «να τους βουλιάξουνε;;
  • Να περιμένεις να το κάνουν οι τούρκοι σας και το ΝΑΤΟ , που ξέρεις ότι δεν θα το κάνουν,
  • Τη στιγμή που κάθε μέρα έχουμε εισβολή δεκάδων χιλιάδων που ήδη οδήγησε σε τρομερό αδιέξοδο με ανυπολόγιστες και άλλου είδους επιπτώσεις

  Ντροπή σου Πάνο Καμμένο. Επιτελείς την χειρότερη Εσχάτη Προδοσία όλων των χρόνων
  • Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, ακόμα και ο ΓΑΠ είναι απείρως καλύτεροι από σένα .
  • Μόνον με τον Κυριάκο συγκρίνεσαι του «εθνικού θέματος» όσων προδοτικών συμβαίνουν.

  Γιατί ενώ εκείνοι κατέστρεψαν την Ελλάδα οικονομικά,
  • Εσύ ως υπάκουο όργανο
  • Του αποδειχθέντα ψευτοαριστερού και εκπροσώπου της εθνομηδενιστικής νέας Τάξης «χαρισματικού» σου,
  • Την καταστρέφεις από κάθε πλευρά.

  Με αυτόν το «απίθανο» κατασκεύασμα τους τον Κυριάκο, να σου λέει μπράβο για τον «εθνικό» σου έργο.
  Και πάλιν ντροπή σου

  Μου αρέσει!

  • delta said

   ΠΡΟΣ Ευριπίδης Μπιλλης
   ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ,ΣΥΡΙΖΑΙΟΣΑΝΕΛ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ,ΜΠΟΤΑΜΗΣ,ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΣΑΙ,ΟΠΟΤΕ ΜΑΛ
   ΛΟΝ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΝΑΖΙΚΟΥΡΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ.
   ΑΝΤΕ ΞΥΣΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ.

   Μου αρέσει!

   • Greg said

    Πότε θα τελειώσει αυτό το «παιχνίδι» των ταμπελών;

    Όποιος δεν ταιριάζει με το παιχνίδι μας και απλά γράφει αυτά που πιστεύει πάει στον «σκουπιδοτενεκέ» ως Χρυσαυγίτης;

    Δηλαδή μάθατε ένα παιχνιδακι με τα «άκρα» και αυτό παίζετε είτε ταιριάζει είτε όχι;

    Σαν να είναι δεκαπεντάυγουστο και κάποιος να λέει το Χριστός Ανέστη επειδή μόνο αυτό ξέρει..

    Τέλος τα παραμύθια…

    Όποιος μιλάει πατριωτικά δεν θα γίνεται «προίκα» της Χρυσής Αυγής των πρακτόρων και των χαφιέδων επειδή αυτό βολεύει το «τόξο» που τους δημιούργησε..

    Μου αρέσει!

   • ΑΝΝΑ ΧΑΘΗ said

    ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΚΟΥΡΑΔΑ

    Μου αρέσει!

 2. delta said

  ΜΩΡΗ ΦΩΦΑΡΑ ΕΙΠΕΣ ΑΧΡΗΣΤΗ ΣΤΟΝ ΠτΔ ΟΤΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΚΑΜΑΤΗ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ,
  ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ,Ο ΑΣΟΥΛΟΥΠΩΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Η’ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.???
  ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ????

  Μου αρέσει!

 3. ΑΝΝΑ ΧΑΘΗ said

  Ένα Hot Spot ολόκληρη η χώρα: Δείτε εικόνες από Πειραιά και Πλ. Βικτωρίας – Ετοιμάζουν καταυλισμό και στη Μαγνησία!

  Γράφαμε μόλις χθες για την τραγική κατάσταση με τουςλαθρομετανάστες στην Ειδομένη, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις με το κλείσιμο των συνόρων από τα Σκόπια, που καθιστά την χώρα μας έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών.Όπως φαίνεται, λοιπόν, η κυβέρνηση έχει ήδη αποδεχτεί αυτή την προοπτική για την χώρα μας, αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το αντίτιμο που εισέπραξε η κυβέρνηση για να επιτρέψει αυτή την καταστροφή.Έτσι έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες και τα σχέδια της κυβερνήσεως για τηνδημιουργία ενός Hot Spot στην Μαγνησία και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα στον δρόμο προς το Φυτόκο.Όπως αναφέρει δημοσίευμα του magnesianews.gr, την Δευτέρα βρέθηκαν στον Βόλο υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι ξεναγήθηκαν από τον ιερέα του ναού για να αξιολογήσουν τις υποδομές.Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις στρατηγοί περιηγήθηκαν στο παλιό εργοστάσιο της Βαμβακουργίας, όπου επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις για να δουν κατά πόσο είναι εφικτό να εγκατασταθεί εκεί ένα κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών.Όμως δεν είναι μόνο η Μαγνησία που θα γίνει το νέο Hot Spot. Καταυλισμοί λαθρομεταναστών έχει γίνει ο Πειραιάς και η Πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο των Αθηνών.

  Μου αρέσει!

 4. ΑΝΝΑ ΧΑΘΗ said

  Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΚΙ ΑΝ ΦΛΕΒΙΣΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΜΥΡΙΣΕΙ… ΓΙΟΜΙΣΕ ΠΑΛΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

  Σας υπενθυμίσαμε την παροιμία και προ ημερών, με άλλη αφορμή, πως «ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει».Σκηνές καλοκαιριού, λοιπόν, με τα «προσφυγάκια» να… λιάζονται, ζει από χθες η πλατεία Βικτωρίας. Πρόκειται για κάποιους απ’ αυτούς τους 4.000 που ήρθαν με πλοία στον Πειραιά από τα νησιά, κι έφυγαν μόνοι τους από το λιμάνι με κατεύθυνση την πολύπαθη πλατεία.Με τον καιρό να έχει φτιάξει για τα καλά, τις ροές των απρόσκλητων που ολοένα και αυγατίζουν και τους περιορισμούς που έβαλαν οι Σκοπιανοί στα σύνορα, δεν προβλέπεται να αδειάσει ξανά η πλατεία Βικτωρίας! Κι όποιος αντέξει!

  Μου αρέσει!

 5. ΑΝΝΑ ΧΑΘΗ said

  ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

  Σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες ο γηγενής πληθυσμός δεν αντέχει πλέον τον κατακερματισμό της κοινωνίας που προκάλεσε η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.Σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες οι κάτοικοι αρνούνται να παραμένουν απαθείς θεατές βλέποντας τους πολιτισμικούς θεσμούς, καθώς και τα ήθη να περιφρονούνται και να εξοστρακίζονται.Σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες οι άνθρωποι αποφάσισαν να αντιδράσουν εμπρός στην βαρβαρότητα και στον μεσαιωνισμό που φέρνουν μαζί τους οι τριτοκοσμικοί εισβολείς.Σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες οι πατεράδες και οι σύζυγοι αποφάσισαν να προστατεύσουν οι ίδιοι, τα παιδιά και τις συζύγους τους, από την διακίνηση ναρκωτικών και τις επιθέσεις συμμοριών αλλοδαπών, αφού η αστυνομία είναι ανεπαρκής και μη ικανή.Σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες οι πολίτες αποφάσισαν να οργανωθούν και να στηρίξουν την πολιτεία και την κοινωνία, απέναντι στη βία και τα κτηνώδη ένστικτα των δήθεν αδύναμων και κατατρεγμένων προσφύγων, περιφρουρώντας οι ίδιοι τις συνοικίες και τις πόλεις τους, αφού η Συντεταγμένη πολιτεία ολιγωρεί και αδιαφορεί.Συγκεκριμένα, σε πολλές Νορβηγικές πόλεις το Σαββατοκύριακο που πέρασε, έγιναν οργανωμένες περιπολίες πολιτών της ένωσης ομάδων αυτοάμυνας που αποκαλείται «Στρατιώτες του Όντιν (Θεός του πολέμου στη Νορβηγική μυθολογία».Πολλές δεκάδες άνδρες συγκεντρώθηκαν το Σάββατο το βράδυ σε πόλεις, όπως οι Στάβανγκερ, Ντράμεν και Κρίστιανσαντ, περιπολώντας, με σκοπό να προστατεύσουν τους περαστικούς άνδρες και γυναίκες, από τη βία και τις επιθέσεις που τους τελευταίους μήνες εκδηλώνονται από ομάδες λαθρομεταναστών, οι οποίοι αφού σιτίστηκαν και καρδάμωσαν, θέλουν τώρα να γα…..ν.Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος των «Στρατιωτών του Όντιν», Ρόνι Άλτε, ««Επιθυμούμε οι δρόμοι να είναι ασφαλείς, επιθυμούμε να απαλλαγούμε από την εγκληματικότητα που παρατηρούμε σήμερα στη Νορβηγία, όπου η αστυνομία δεν καταφέρνει να την αντιμετωπίσει». Επίσης δήλωσε ότι οι λαθρομετανάστες, «Πουλάνε ναρκωτικά, τα κορίτσια πέφτουν θύματα θωπειών, σημειώνονται επιθέσεις και βία».Όπως ήταν φυσικό, αυτή η εκδήλωση αυτοάμυνας και προστασίας των πολιτών, ξεσήκωσε τις αντιδράσεις των «προοδευτικών» και «αντιρατσιστών», οι οποίοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν τις οργανώσεις αυτές ακροδεξιές και ξενοφοβικές.Μάλιστα στην πόλη Ντράμεν η αστυνομία το Σάββατο αντί να κάνει τη δουλειά της ελέγχοντας τους δρόμους και προστατεύοντας τους πολίτες από κάθε λογής ξενόφερτο εγκληματικό στοιχείο, έκανε έλεγχο ταυτοτήτων σε μια περίπολο «Στρατιωτών του Όντιν», για να διαπιστώσει αν έφεραν οπλισμό.Αυτό αγαπητοί, είναι το θέατρο του παραλόγου, αυτό είναι το καθεστώς που επέβαλαν στην Ευρώπη οι κυβερνήσεις της αστικής δημοκρατίας και οι φιλελεύθερες αριστερές. Άνοιξαν διάπλατα τα σύνορα και άφησαν να περάσουν στα εδάφη μας χιλιάδες εισβολέων, οι οποίοι κουβάλησαν μαζί τους τα ήθη και έθιμα των κοινωνιών τους, που στηρίζονται στο νόμο της Ζούγκλας. Λιντσαρίσματα, λιθοβολισμοί, βιασμοί και κατόπιν απαγχονισμοί των βιασθεισών.Με τη λογική τους λοιπόν πρέπει να επιτρέπουμε στους αλλοδαπούς εισβολείς, να κλέβουν, να χτυπούν, να βιάζουν, να υβρίζουν, ακόμη και να σκοτώνουν, διότι κάθε προσπάθεια παρεμπόδισής τους, θεωρείται ρατσιστική.Αυτό λοιπόν το Κίνημα πολιτών που ξεκίνησε από τις Σκανδιναβικές χώρες, οι οποίες σημειωτέον μέχρι πρότινος εφάρμοζαν την πλέον γενναιόδωρη, κοινωνική προσφυγική πολιτική και σιγά-σιγά εξαπλώνεται σε γειτονικές χώρες, αποδεικνύει την αγανάκτηση των πολιτών που εργάζονται σκληρά για να ζήσουν τις οικογένειές τους και πληρώνουν τους φόρους τους, απέναντι σ’ ένα ανίκανο και μωρό κράτος, που αρνείται να τους προστατεύσει περιορίζοντας και καταστέλλοντας την αλλοδαπή βία. Διότι αν η αστυνομία, λάμβανε τη διαταγή από τους αρμόδιους φορείς, να χτυπήσει ανελέητα την εγκληματικότητα και τη βία των λαθρομεταναστών, η ύπαρξη των «Στρατιωτών του Όντιν» θα ήταν περιττή.Τώρα αν η προσπάθεια και η μέριμνά μας να προστατεύσουμε τις οικογένειές μας, να στηρίξουμε την κοινωνία, να κάνουμε τους δρόμους, τις πλατείες και τις γειτονιές μας ασφαλείς, για τις γυναίκες και τις κόρες μας, όπου θα μπορούννα κινούνται ελεύθερα χωρίς τον φόβο επίθεσης ή βιασμού, χαρακτηρίζεται ως ναζισμός, τότε ναι είμαστε ναζιστές.

  Μου αρέσει!

 6. ΑΝΝΑ ΧΑΘΗ said

  Να κλείσουν τα σύνορα και να απελαθούν οι λαθρομετανάστες

  Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής για το μείζον ζήτημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης:»Η χώρα μετατρέπεται de facto σε αποθήκη λαθρομεταναστών λόγω της καταστροφικής πολιτικής Τσίπρα – Καμμένου.Μόνη λύση να κλείσουν τα σύνορα και να απελαθούν όσοι αλλοδαποί έχουν εισβάλλει παράνομα στην Ελλάδα.»

  Μου αρέσει!

 7. NO HEINEKEN DRINKING said

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: