olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Το σχέδιο των προσκυνημένων για την καταστροφή της Ελλάδας

Posted by Cassandra στο Φεβρουαρίου 16, 2016

image

Γράφει ο Pythagoras,

Οι γνωστοί άγνωστοι της ομάδας Σόιμπλε στη χώρα μας (Κυριάκος Μητσοτάκης Αντώνης Σαμαράς Βενιζέλος, Θεοδωράκης.Λεβέντης,Γεωργιάδης οι πλειονότητα των ΜΜΕ) δεν άφησαν τίποτα στην τύχη του μετά την εκβιαστική συμφωνία της 12ης Ιουλίου.Ξεπερνάει τα όρια της σύμπτωσης η αναβολή των εκλογών στη ΝΔ 22 Νοεμβρίου. Καλά πληροφορημένες πηγές διαβεβαίωναν με σιγουριά το περιβάλλον του Κυριάκου ότι δεν είχε καμία ελπίδα να περάσει στον επόμενο γύρο.Κάτι έπρεπε να κάνουν το τι είναι σε όλους μας γνωστό πια.Τυχαίες δεν είναι και οι δηλώσεις των Βενιζέλου Θεοδωράκη και Λεβέντη αλλά και του Σαμαρά περί μιας ενιαίας φιλοευρωπαϊκής και φιλελεύθερης παράταξης.Ενός πολιτικού χώρου που σκοπό έχει τη διακυβέρνηση της Ελλάδας από το Σόιμπλε με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Βέβαια όλες αυτές οι προσπάθειες που καταβάλλονται με όλα τα μέσα που στόχο έχουν την πτώση της κυβέρνησης, έχουν καταληκτική ημερομηνία, 6 Μαρτίου 2016. Ημέρα που οι «προσκυνημένοι» θέλουν να μην έρθει με την παρούσα Κυβέρνηση. Εκείνη τη μέρα το ΣτΕ  θα αποφασίσει αν ο εξωδικαστικός συμβιβασμός με τον «εθνικό μας χορηγό» τη Siemens είναι συνταγματικός ή όχι. Στην περίπτωση που κριθεί αντισυνταγματικός ο Γερμανικός κολοσσός παύει πια να έχει οποιαδήποτε μορφή εμπορικής συναλλαγής με το ελληνικό κράτος,πρακτικά σημαίνει όχι άλλα έργα και λεφτά για τη siemens και όχι άλλες μίζες για διεφθαρμένους πολιτικούς. Είκοσι μέρες λοιπόν έμειναν στις οποίες θα δούμε πολλά και θα ακούσουμε ακόμη περισσότερα, ας αντισταθούμε απέναντι στις σειρήνες της διαπλοκής και ας κάνουμε υπομονή.

13 Σχόλια to “Το σχέδιο των προσκυνημένων για την καταστροφή της Ελλάδας”

 1. AΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΛΑΚΗ said

  ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ?
  Οι απαντήσεις στο ερώτημα σε ποιον ανήκει το Αιγαίο ποικίλλουν. Ορισμένοι αφελείς απαντούν ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» και δεν έχουν σκοτούρες. Άλλοι λιγότερο αφελείς λένε ότι είναι μια θάλασσα που πρέπει να είναι ανοικτή στην ελεύθερη διέλευση όλων των πλοίων. Κοσμοπολίτες απαντούν ότι το Αιγαίο ανήκει στον ανθρώπινο πολιτισμό. Σχεδόν κανείς από όσους αναφέραμε δεν νοιάζεται για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο Αιγαίο, κανείς δεν αναφέρεται στο πώς η κατάσταση γίνεται όλο και πιο ρευστή από μεριάς κυριαρχίας, συνόρων, υπόστασης της χώρας.

  Αυτά μοιάζουν με λεπτομέρειες. Την απάντηση τη δίνουν οι δυνατοί και την επιβάλλουν με τη δύναμη (έτσι τουλάχιστον νομίζουν). Το Αιγαίο, μάλλον, ανήκει στο ΝΑΤΟ. Αυτό πρέπει σιγά-σιγά να εμπεδωθεί. Η NATOϊκή επικυριαρχία προχωρά με άλματα ετούτες τις μέρες. Με πρόσχημα την προσφυγική κρίση και τον πόλεμο στη Συρία εφαρμόζονται σχεδιασμοί που προϋπήρχαν στο συρτάρι των ισχυρών. Το παλιό σχέδιο ότι το Αιγαίο θα το συνεκμεταλλευτούν Ελλάδα και Τουρκία με όριο τον 25ο Mεσημβρινό (περίπου στη μέση του Αιγαίου) υπό αμερικανο-NATOϊκή επικυριαρχία, έχει τεθεί σε εφαρμογή με την αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας από την Τουρκία σε σειρά ζητημάτων, αρχής γενομένης από το «γκριζάρισμα» περιοχών, νησίδων κ.λπ.

  Το καινούργιο στην υπόθεση είναι διττό. Πρώτον, ανατίθεται μετά από αίτηση 3 χωρών (Γερμανίας, Τουρκίας και Ελλάδας) ιδιαίτερος ρόλος στο ΝΑΤΟ στην περιοχή για τον έλεγχο των προσφυγικών ροών. Κανείς, όμως, δεν πιστεύει ότι ο ρόλος των NATOϊκών δυνάμεων θα περιοριστεί σε αυτό. Δεύτερον, πλησιάζουν μια εμπόλεμη περιοχή, μια περιοχή όπου κλιμακώνεται η σύγκρουση μεγάλων δυνάμεων, οπότε η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο θα έχει ρόλο αποτρεπτικό και απέναντι στη ρώσικη παρουσία και την εμπλοκή της στην περιοχή.
  Πώς φτάσαμε στη ΝΑΤΟϊκή εμπλοκή
  Ο αιφνιδιασμός και τα αλλεπάλληλα… γκελ που νιώθει η Ευρωπαϊκή Ένωση φάνηκαν περίτρανα με την προσφυγική κρίση και τις άμεσες απειλές της Τουρκίας να αυξήσει τη ροή προσφύγων προς τη Δύση. Η Ευρώπη, ζώντας στη φαντασίωση που της πρόσφερε η οικονομική της δύναμη, αντιλαμβάνεται ότι είναι τελείως μικρή και ανίκανη σε μεγάλα γεωπολιτικά ζητήματα, εντελώς αδύναμη να αντιμετωπίσει ένα σύνθετο νέο γεωπολιτικό όπλο που είναι οι προσφυγικές ροές. Η Μέρκελ αναγκάστηκε να ταξιδέψει δύο φορές στην Τουρκία, να συνάψει ειδικές συμφωνίες που πριμοδοτούν την Τουρκία -αιφνιδιάζοντας τις λοιπές ευρωπαϊκές δυνάμεις, οι οποίες στη συνέχεια αναγκάζονται να επικυρώσουν τα τετελεσμένα. Στο πρόσφατο ταξίδι, στην «αθώα» επίκληση του Νταβούτογλου για εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην περιοχή και στο θέμα των προσφύγων, η Μέρκελ φάνηκε πρόθυμη και ανακοινώθηκε το νέο δόγμα για τα «ύδατα του ΝΑΤΟ».
  Ολόκληρο το Αιγαίο ανήκει στο ΝΑΤΟ αφού οι δύο χώρες, Ελλάδα και Τουρκία, ανήκουν στην εν λόγω συμμαχία. Μετά το πρώτο σοκ στην Ελλάδα, κι αφού «έπεσαν» τα σχετικά τηλέφωνα, ευθυγραμμίστηκε και η Αθήνα στην ΝΑΤΟϊκή διαχείριση του Αιγαίου. Οι «διευκρινήσεις» που δίνονται για τα όρια της δράσης των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων απευθύνονται στους αφελείς. Οι ΗΠΑ έσπευσαν να δηλώσουν ότι συμφωνούν απολύτως στο σχεδιασμό (για να μην έχουμε αμφιβολίες, ότι προτού κινηθεί η Μέρκελ ή ρίξει την πρόταση ο Νταβούτογλου, είχαν προηγηθεί συνεννοήσεις με τις ΗΠΑ). Η διοίκηση της ΝΑΤΟϊκής δύναμης -μέχρι νεοτέρας- ανατίθεται σε Γερμανό επικεφαλής…
  Το Αιγαίο δεν είναι πλέον μια θάλασσα ειρήνης και πολιτισμού. Δεν είναι τμήμα της ελληνικής επικράτειας. Η εθνική κυριαρχία αμφισβητείται σε μεγάλο βαθμό. Καταλήγει να είναι μια θάλασσα εμπόλεμης ζώνης, με ευρωατλαντική επικυριαρχία, με έντονη την τουρκική παρουσία και την αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. Στα ελληνικά νησιά που βρίσκονται κοντά στα τουρκικά παράλια, αλλάζει ο χαρακτήρας τους με τις προσφυγικές ροές, την παρουσία δυνάμεων της Frontex και τώρα τις ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις.
  Ποιος ο σχεδιασμός για την Ελλάδα
  Αν το Αιγαίο ονομάζεται επίσημα από τη Μέρκελ, ως «ύδατα του ΝΑΤΟ» η Ελλάδα βρίσκεται υπό διπλή μέγγενη: από Δυσμάς οι δανειστές (κομψή έκφραση) διαλύουν την οικονομία και την κοινωνία διαμοιράζοντας την δημόσια και ιδιωτική περιουσία της χώρας (αυτό που περιγράφεται ως μνημόνια και αποικία χρέους) και από Ανατολικά με τις προσφυγικές ροές η χώρα μετατρέπεται σε τεράστιο δίχτυ εγκλωβισμού των προσφύγων, ώστε να μη φτάσουν στη Δύση και τις μεγάλες χώρες της Ευρώπης. Μετατρέπεται σε ένα απέραντο γκέτο στάθμευσης και «αποθήκευσης» εκατοντάδων χιλιάδων ίσως και εκατομμυρίων προσφύγων και μεταναστών. Μια μετανεωτερική αποικία, δηλαδή, που θα ελέγχεται από τους «δανειστές» και τις επιτόπιες ειδικές στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις που συγκροτούνται. Ένας χώρος «αποθήκης», μια ειδική ζώνη, που δεν θα είναι ακριβώς Ευρώπη.

  Αυτός ο σχεδιασμός εντείνεται με προτάσεις και σκέψεις (που δεν διαψεύδονται αλλά θεωρούνται πιθανές για υλοποίηση) να κλείσουν τα βόρεια σύνορα, στην πΓΔΜ, με αποστολή στρατού ευρωπαϊκών χωρών(!), ώστε να κοπεί το πέρασμα για πρόσφυγες και μετανάστες. Στην περίπτωση αυτή ο εγκλωβισμός των προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα είναι σίγουρος και ο σχεδιασμός που αναφέρουμε θα πραγματοποιηθεί. Γι’ αυτό όσα λέγονται για να δικαιολογηθεί η δημιουργία των κέντρων υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών δεν ευσταθούν. Οι δομές αυτές κατασκευάζονται όχι μόνο για να ταυτοποιηθούν όσοι θέλουν να πάνε στην Ευρώπη, αλλά κυρίως για να παραμείνουν στην Ελλάδα. Η Ελλάδα πρέπει να προσαρμοστεί στο νέο σχεδιασμό που ετοιμάζουν οι ισχυροί και οι μεγάλες δυνάμεις.
  Κινητοποιήσεις-αντιδράσεις
  Από την άποψη αυτή οι αντιδράσεις που αναπτύσσονται ενάντια στη δημιουργία των δομών αυτών (Διαβατά, Κως, Σάμος, Σχιστό κ.λπ.) είναι πλήρως δικαιολογημένες. Αν σε αυτές γίνεται προσπάθεια από ακροδεξιά στοιχεία και την Χ.Α. να τις εκμεταλλευτούν, αυτός δεν είναι λόγος για να δικαιολογηθεί η δημιουργία τους και η προώθηση του ευρωενωσιακού και νατοϊκού σχεδιασμού. Ο αστισμός (ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΑΝΕΛ, Ε.Κ. και το σύνολο των ΜΜΕ) ευθυγραμμίζονται στην υλοποίηση του σχεδιασμού. Η Αριστερά σιωπά συστηματικά, δεν αναλαμβάνει καμιά πρωτοβουλία για το ζήτημα αυτό. Δεν είναι στην ατζέντα της. Κι όσοι κινούνται στην Αριστερά αυτό γίνεται ανεξάρτητα από τους σχεδιασμούς, ως επίδειξη μονάχα μιας ορισμένης αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες. Επομένως, η Αριστερά αφήνει όλο το έδαφος κενό για να το εκμεταλλευτούν άλλες δυνάμεις και έχει τεράστιες ευθύνες για αυτό.
  Μια διαχωριστική γραμμή
  Ο αστισμός ευθυγραμμίζεται και γίνεται μέρος του σχεδιασμού της «μέγγενης» που σφίγγει, βουλιάζει και ρευστοποιεί τη χώρα και τη μετατρέπει σε κουφάρι. Τόσο ο αστισμός όσο και το πολιτικό σύστημα είναι ανίκανοι να χαράξουν μια κατεύθυνση διεξόδου από την καθολική κρίση. Η κυβέρνηση του Hilton (τρόικα, κουαρτέτο) θα κυβερνά σε αγαστή συνεργασία με τα ΝΑΤΟϊκά στρατηγεία.

  Η κατανόηση και συνειδητοποίηση του κλοιού στον οποίο βρίσκεται η χώρα, η κατανόηση πως το γεωπολιτικό συνδέεται άμεσα με το κοινωνικό και την ίδια την υπόσταση της χώρας και ότι από αυτή τη διαπίστωση απορρέουν καθήκοντα και στόχοι που διαφέρουν με όσα σχεδιάζουν τα υπάρχοντα αστικά και αριστερά κόμματα, αποτελεί κομβικό σημείο εκκίνησης μιας διαφορετικής πορείας και προσπάθειας.

  Το να μην περάσει ο διπλός σχεδιασμός μνημονιακής ερήμωσης και γκετοποίησης της χώρας, το να τεθεί ως στόχος ότι δεν θέλουμε την χώρα μας διαλυμένη κοινωνικά και πολιτικά και στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφυγικών ροών έχει τεράστια σημασία για τον προσανατολισμό των αντιστάσεων και την ίδια την ύπαρξη του τόπου. Μια τέτοια διαχωριστική γραμμή μπορεί να αποκρούσει τη διαφαινόμενη εθνική και κοινωνική καταστροφή που συντελείται.
  edromos

  Μου αρέσει!

 2. velos said

  απορια.. σχετικά με το θεμα εισβολής του ΝΑΤΟ για να φυλάξει τα θαλάσσια συνορα μας κλπ, μπορει καποιος να απαντήσει
  ‘οταν ελεγε αυτην τα πάγια θεση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θυμαστε …???
  θυμαστε πως αντιμετωπιζοταν και τι ελεγαν ???
  » μα … τι μας λενε οι ρατσιστές, θελουν να βουλιαζουμε της βάρκες κτλ…κτλ…??? τωρα βρε υπέρ-ανθρωπιστες – και καλά.. ..
  τωρα τι ???
  άντε καταπιείτε το αμάσητο…
  οπως σας έβαλαν τα αφεντικα σας, να καταπιείτε και το δημοψήφισμα και άλλη μια πρόβλεψη..
  μια ακομη θεση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που πολυ σύντομα θα υλοποιηθεί … και που λεει,
  ‘ στα χερσαια συνορα να ενεργοποιηθούν τα ναρκοπέδια κατά προσωπικού ‘
  οι ‘ξένοι’ μελέτησαν, προγραμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επί του θέματος, ‘διακινουμενων ανθρωπων’ και άρχισαν να το εφαρμόζουν,.. τωρα,
  ερχεται πολυ κλαμα απο τους υπέρ-ανθρωπιστες κλπ…ΜΚΟ . και δουλεμπορων και εμπορων ανθρωπίνων οργανων κτλ…
  η μάσα σταματα,
  θα σταματησει η διακίνηση διοτι ο άλλος, δεν ειναι τρελός να πληρωσει και πέσει σε ναρκοπέδιο…. οπότε,
  η θα κινηθεί κανονικα δια της νομίμου οδού…. εφοσον συντρέχουν οι λόγοι,
  σε διαφορετικη περίπτωση, επειδη μπορει να ειναι και φυγόδικος στην πατριδα του, θα προτιμήσει να κάτσει σπιτι του !!!

  ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΑΠΛΆ… ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ
  οι θέσεις και οι προτάσεις τους εφαρμόζονται, καταλαμβάνοντας δε, την διεθνή αναγνωριση !!!

  Μου αρέσει!

 3. ASTA DIALA said

  ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΚΑ ΤΟΚΑΨΕ Ο ΠΟΥΣΤΗς Ο ΛΑΛΑΚΗς ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ

  Μου αρέσει!

 4. ASTA DIALA said

  ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Αφγανοί πρόσφυγες δεν ήθελαν να κατέβουν από το λεωφορείο γιατί ήθελαν να τους δοθεί δωρεάν σπίτι και όχι δωρεάν διαμέρισμα

  Πόσο φρικτό και απάνθρωπο μπορεί να είναι να φεύγεις για να γλυτώσεις από έναν βάναυσο εμφύλιο πόλεμο στο Αφγανιστάν και να καταλήγεις να σου δίνουν δωρεάν ένα «απλό» διαμέρισμα σε μία πολυκατοικία, αντί για ένα ολόκληρο σπίτι;

  Διαβάζουμε στην AZ Online:

  Αναταραχή χθες στο Wasserfahrt στο Klötze, όταν ένα μίνι λεωφορείο από την περιοχή Altmark έφτασε στο νέο συγκρότημα διαμερισμάτων 18.

  Οι επιστάτες των καταλυμάτων έκτακτης ανάγκης στο Salzwedel έφεραν συνολικά έξι άτομα από το Αφγανιστάν, ένα ζευγάρι με δύο παιδιά και τον αδελφό με τη σύζυγό του. Όλοι θα λάμβαναν προσωρινή στέγαση στο Klötze. Αλλά οι Αφγανοί αρνήθηκαν να κατέβουν από το λεωφορείο. Απλώς κάθονταν μέσα σε αυτό. Ο λόγος: στο κέντρο υποδοχής όπου στεγάστηκαν κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, τους είχαν υποσχεθεί ένα σπίτι. Έτσι απαιτούσαν το σπίτι αυτό και αρνιόντουσαν να στεγαστούν στη νέα πολυκατοικία.

  Οι δύο τοπικοί δημοτικοί υπάλληλοι δεν είχαν άλλη επιλογή από το να κλείσουν τις πόρτες του μίνι λεωφορείου και να επιστρέψουν τις δύο οικογένειες πίσω στο Salzwedel. Εκεί οι Αφγανοί στεγάστηκαν και πάλι στην αθλητική αίθουσα στο σχολείο Κόλλβιτς. Το απόγευμα, δύο διερμηνείς προσπάθησαν να συζητήσουν το θέμα με τους τέσσερις ενήλικες και τα δύο παιδιά και τους εξήγησαν τις εναλλακτικές λύσεις: ή στο Klötze ή στο κατάλυμα έκτακτης ανάγκης.

  Μου αρέσει!

 5. 28/9/2012 600 ΔΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ==ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .Ε.ΣΥ== ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..... said

  ΑΠΟ ΤΗΣ 18-12-2015, ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ
  «ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ –ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ» ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
  ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ , ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,
  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ !

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ «ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ –ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ» ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΟ ΑΥΞΗΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ !


  ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !


  ΗΔΗ ΣΤΑ 140 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» – «Ε.ΣΥ» ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ,
  ΕΝΩ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ !

  ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ «ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ –ΕΝΤΟΛΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ» !

  ΚΑΙ ΟΜΩΣ… ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ:
  —————————————–

  —ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 

  —ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ! ΟΥΤΕ Η ΒΟΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ , ΟΥΤΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ , ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !

  —ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ , ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ !

  .
  
— ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ , ( ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ , ΔΕΞΙΟ , ΚΕΝΤΡΩΟ , ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ , ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ , ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ , ΑΡΙΣΤΕΡΟ , ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ , ΑΝΑΡΧΙΚΟ , ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ , ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ , ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ) !

  
— ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ !
  — ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ , ΟΥΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ , ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΙΑΣ ( ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ)

  — ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ , ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ! ΚΑΝΕΙΣ «ΜΕΓΑΛΟΣ« ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ !

  — ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ !


  — ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΜΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΩΣ «ΥΠΕΡ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΑΚΤΟΙ« !


  ΕΣΕΙΣ Kε ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ
  ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ??????ΟΥΤΕ ΟΙ 16.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ???????????

  Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  ————————————-> Η Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ-ΧΡΩΜΑ-ΔΟΓΜΑ

  Μου αρέσει!

 6. παπαδακησ σταματησ said

  ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΛΩΝ Α Ν Ε Ξ Ε Ρ Ε Τ Ο Σ ΤΙ ΧΡΟΙΑΝ ΕΧΟΜΕΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ? ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

  Μου αρέσει!

 7. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  απο την πρωτη στιγμη εδω μεσα εγραψα..

  για καποιο..ΣΧΕΔΙΟ!

  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

  ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΑΝ ..ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ..

  ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΗΡΞΕ

  ΕΘΝΙΚΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

  και ομως…δεν ..εχει καταλαβει ακομα ο νεοελληνας ..

  τι..εγινε!

  δεν ακουσε ..δεν ρωτησε…δεν εμαθε!

  Κανενας δικαστικος δεν ..ξυπνησε….

  και..περιμενετε σωτηρια ζωακια …εεε?

  Μου αρέσει!

 8. προβληματισμενος said

  Ξέχασες το βασικό στέλεχος της ομάδας Σόιμπλε… Αυτόν που θα τα κάνει όλα μέσα σε 20 μέρες.

  Μου αρέσει!

 9. akalestos said

  H μαλακια στο σαιτ των ψεκασμενων εχει βαρεσει κοκκινο πχια…

  Μου αρέσει!

 10. AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ said

  Έχω επιφυλάξεις σχετικά με τον τρόπο που κάλεσαν το ΝΑΤΟ να ….βοηθήσει
  στο θέμα των εισροών από τα παράλια της Τουρκίας .
  Κάνω άπλες σκέψεις γιατί και αυτή η… …καυμενη η ΜΕΡΚΕΛΑ κουράζεται να ανεβοκατεβαίνει ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΓΚΥΡΑ για να λύσει απλά προβλήματα.
  Εφ όσον οι πρόσφυγες ξεκινούν από τα τουρκικά παράλια η Τουρκία αν ήθελε άνετα θα μπορούσε να φυλαξει τα παράλια της. Δεν είναι χαζοί το αντίθετο συμβαίνει.
  Επειδή όπως λέγεται η Τουρκία τους στέλνει εδώ και κάποιοι τα παίρνουν χοντρά τότε τα πολεμικά του ΝΑΤΟ θα μπορούσαν πολύ εύκολα να παραπλέουν στα Τουρκικά παράλια χτυπώντας με τα ραντάρ τις Τουρκικές ακτές εφ όσον οι Τούρκοι δεν μπορούν να ανιχνεύσουν τις βάρκες (άσε που τα τουρκικά παράλια ελέγχονται από τις μυστικές Τουρκικές υπηρεσίες, μην τρελαθούμε τώρα) .
  Ένα φίδι δεν το αφήνεις ποτέ να βγει από την φωλιά να κάνει βόλτες πέρα δωθε.
  Μόλις πάει να βγει το χτυπάς κατακέφαλα.
  Οι Τουρκαλαδες διαθέτουν και ραντάρ επιφανείας με πολύ μεγάλες λεπτομέρειες όπως επίσης διαθέτουν και κάτοπτρα NIGHT VISION μεγάλων αποστάσεων.
  Δεν ξέρω πως την είδαν την δουλειά οι δικοί μας και δέχτηκαν να εγκατασταθεί το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο .
  Λέει ο ΠΑΝΟΣ ότι θα ελέγχουν τα τουρκικά παράλια και αν βλέπουν κίνηση θα ειδοποιούν να τους πιάνουν . Δεν μου ακούγεται έξυπνο.
  Υπάρχουν απλά εργαλεία να ελέγχουν και τα βράδια τις ακτές τους σε 24ωρη βάση.
  Αν δεν είχαν να τους συστήσουμε μερικά παιγνίδια και με Night vision για τις κρύες νύχτες του χειμώνα για να βλέπουν καλύτερα.
  Για να δούμε τι θα δούμε.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: