olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Πάνος Καμμένος: ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ HOT SPOT

Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 16, 2016

ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.
Καμμία απ’ ευθείας ανάθεση δεν θα γίνει σε Hot Spot. Όλα τα απαιτούμενα, από βιομετρικά εώς σίτιση, θα γίνουν με διεθνή διαγωνισμό στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Και φυσικά θα προαχθούν οι τοπικοί παραγωγοί στις τοποθεσίες των κέντρων.

10 Σχόλια to “Πάνος Καμμένος: ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ HOT SPOT”

 1. αννα χαθη said

  Σύριζα και Ανέλ αναζητούν σπίτια στις λαϊκές συνοικίες της Αθήνας και του Πειραιά για να στεγάσουν επί μακρόν τους λαθρομετανάστες!

  Απίστευτα κυριολεκτικά πράγματα γίνονται γύρω από το θέμα της διαχείρισης της λαθρομετανάστευσης, αν όντως ευσταθούν τα όσα αναγράφονται στο «Πρώτο Θέμα», κάτω από τον τίτλο «Ιδιωτική εταιρεία ψάχνει στα μουλωχτά σπίτια να τους στεγάσουν».

  Ιδού ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα του άρθρου:

  «Σκηνές από το καλοκαίρι του 2004, όταν η τότε κυβέρνηση για να προλάβει τις ασφυκτικές ημερομηνίες διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων δαπανούσε αλόγιστα χρήματα, θυμίζει η διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος τις τελευταίες ημέρες. Κι αν πριν από 12 χρόνια η οικονομία βρισκόταν σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, η σημερινή φτώχεια και τα στενεμένα οικονομικά του κράτους δεν επιτρέπουν αλόγιστες δαπάνες, πολύ περισσότερο business βασισμένες πάνω στην ανθρώπινη δυστυχία. Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελίες, έχουν ξεκινήσει ήδη ενοικιάσεις κατοικιών ανά την Αττική, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας σε πρόσφυγες, όπως προβλέπεται από τη σχετική συμφωνία που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει υπογράψει με τους Ευρωπαίους εταίρους.

  Ας μην ξεχνάμε ότι δέσμευση της χώρας μας, εκτός της δημιουργίας των 5 hot spots, είναι να φιλοξενηθούν 35.000 μετανάστες σε κατοικίες εντός του αστικού ιστού. Ενώ όμως το Ελληνικό Δημόσιο θα μπορούσε να στεγάσει στα χιλιάδες ξενοίκιαστα κρατικά ακίνητα τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους, άρα να κάνει και οικονομία ή να αξιοποιήσει τα χρήματα της Ε.Ε. και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, προτιμήθηκε η λύση χιλιάδες από αυτούς να φιλοξενηθούν σε νοικιασμένα διαμερίσματα στις λαϊκές συνοικίες της Αθήνας και του Πειραιά.»

  Όπως διαβάζουμε παρακάτω: «Ο πρόεδρος της ΜΚΟ PRAKSIS Τζανέτος Αντύπας, δίνει μεγάλο αγώνα για να προλάβουν να στεγαστούν οι πρόσφυγες σε διαμερίσματα, οι περιοχές όπου κυρίως θα μεταφερθούν είναι ο Πειραιάς, το Μενίδι, το Παγκράτι, η Πετρούπολη, του Γκύζη, η Νέα Ιωνία και η Καλλιθέα. Στην ερώτησή μας για ποιον λόγο επιλέγονται περιοχές ήδη επιβαρυμένες, ο κ. Αντύπας αναφέρεται στο χαμηλό κόστος ενοικίων, άρα και τη χαμηλότερη δαπάνη που θα προκύψει για τον ΟΗΕ και την Ε.Ε. που δίνουν χρηματική βοήθεια. «Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν βρίσκουμε διαμερίσματα σε πιο ακριβές περιοχές. Μακάρι να βρίσκαμε παντού, όμως δυστυχώς οι ενοικιάσεις θα γίνουν στις παραπάνω περιοχές», τονίζει.

  Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πάντως, ήδη εταιρείες μεσιτών (υπάρχει και γνωστή αμερικανική πολυεθνική εντός αυτών) δίχως προηγούμενη διαγνωστική διαδικασία συμμετέχουν στο σχετικό πρόγραμμα ενοικίασης κατοικιών στους πρόσφυγες. Και αυτό χωρίς κάποια προηγούμενη θεσμοθετημένη διαδικασία, καθώς σε επικοινωνία μας με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κτηματομεσιτών Ελλάδος, Δημήτρη Μπινιάρη πληροφορηθήκαμε πως ούτε ο ίδιος, ούτε κανένας συνάδελφος του γνωρίζει να έχουν κληθεί με επίσημο τρόπο εταιρείες του κλάδου για να συμμετάσχουν. «Με καταλαμβάνετε εξαπίνης. Όχι, δεν μας έχει προσεγγίσει κανένας για να δώσουμε προσφορές ή να οργανώσουμε αυτή τη διαδικασία», απάντησε ο γνωστός μεσίτης.

  Όπως καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε οι λαϊκές και υποβαθμισμένες γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά προορίζονται να γίνουν τόπος όχι απλώς προσωρινής φιλοξενίας αλλά ουσιαστικά μόνιμης εγκατάστασης των λαθρομεταναστών και των προσφύγων που παρανόμως εισέρχονται στην Χώρα μας. Το γιατί μιλάμε για μόνιμη εγκατάσταση θα φανεί παρακάτω. Αίσθηση, επίσης, προκαλούν τα όσα αναγράφονται στην εφημερίδα για τον ύποπτο ρόλο του περιβόητου Τζορτζ Σόρος:

  «Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι πέραν γνωστών ΜΚΟ όπως η PRAKSIS υπάρχουν και άλλες που δεν έχει ανακοινωθεί τι ακριβώς κάνουν στην Ελλάδα και ,φυσικά, ποιους ιδιώτες συνεργάτες χρησιμοποιούν. Λίγοι, για παράδειγμα, γνωρίζουν ότι στη χώρα μας έχει έρθει το Open Society Foundation του κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος ή άλλοι οργανισμοί που υπό το πρίσμα της παροχής βοήθειας ενδέχεται να εξυπηρετούν και άλλες επιδιώξεις. Επίσης, τόσο σε επίπεδο υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής όσο και Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες δεν μας ξεκαθαρίστηκε –παρά τις ερωτήσεις που απευθύναμε- το αν γνωρίζουν ή όχι την εμπλοκή ιδιωτών μεσιτών στην προσπάθεια εξεύρεσης κατοικιών και διαμερισμάτων για τους πρόσφυγες.»

  Για να κλείσει το ρεπορτάζ η εφημερίδα γράφοντας τα εξής:

  «Ενοικιάσεις ακινήτων πάντως έχουν ξεκινήσει σε περιοχές της Β’ Αθηνών ,αν και, όπως πληροφορούμαστε, υπάρχει διερεύνηση και για αλλού, όπως στη Β’ Πειραιά, αλλά και σε αγροτικές περιοχές της χώρας. Τα ενοικιαστήρια αυτά υπογράφονται για ένα συν ένα έτος, γεγονός που αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να φιλοξενήσει επί μακρόν και όχι για λίγους μήνες τους πρόσφυγες από τη Συρία. Άλλες πληροφορίες μιλάνε για μετεγκατάσταση προσφύγων και σε άλλα τουριστικά νησιά του Αιγαίου, ακόμα και των Κυκλάδων, που προς το παρόν δεν έχουν πληγεί από τη μεταναστευτική ροή. Πηγές μάλιστα μιλάνε για προσφορές να πάνε πρόσφυγες στη Νάξο ή την Πάρο. Το ερώτημα όμως είναι κατά πόσο ένα πρόβλημα που έχει χτυπήσει την ανατολική πλευρά του Αιγαίοι, με ανυπολόγιστες προς το παρόν συνέπειες για τον εκεί τουρισμό, θα μετεξελιχθεί εξαιτίας κακών κυβερνητικών χειρισμών σε πρόβλημα όλου του νησιωτικού τουρισμού της χώρας.»

  Το γεγονός ότι, όπως γράφει και το «Πρώτο Θέμα», «τα ενοικιαστήρια αυτά υπογράφονται για ένα συν ένα έτος», αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να φιλοξενήσει για αόριστο χρονικό διάστημα τους ερχόμενους παράνομα από το εξωτερικό αλλοδαπούς. Οι υποβαθμισμένες λαϊκές συνοικίες της Αθήνας και του Πειραιά, τα νησιά του Αιγαίου και των Κυκλάδων, και πολύ πιθανόν αρκετά ακόμη μέρη της Ελληνικής Επικράτειας στο άμεσο μέλλον, προορίζονται να γίνουν τόπος μόνιμης ουσιαστικά διαμονής των λαθρομεταναστών (κυρίως) και των προσφύγων. Είναι ολοφάνερο ότι στην υπόθεση υπάρχει «πολύ χρήμα», το οποίο κάποιοι θα δουν να περνάει από τα χέρια τους κάτω από το πρόσχημα της εξυπηρέτησης ταλαιπωρημένων ανθρώπων από την Συρία και αλλού.

  Βεβαίως, έχοντας ως δεδομένο ότι επί πολλά χρόνια υπήρχαν και υπάρχουν άστεγοι συμπατριώτες μας, δεν είδαμε ποτέ μια ανάλογη ευαισθησία για προσπάθεια στέγασης αυτών των ανθρώπων, ίσως επειδή στην περίπτωση αυτή δεν υπήρχε και το απαραίτητο οικονομικό κίνητρο. Όπως και να έχει, με βάση το συγκεκριμένο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, βλέπουμε ότι ο «ανθρωπισμός» και ο «αντιρατσισμός» κάποιων έχουν και τα απαραίτητα οικονομικά κίνητρα.

  Μου αρέσει!

 2. αννα χαθη said

  ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ HOT SPOTS

  Μια και δεν τους ενδιαφέρει το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, μια και οι άνθρωποι έχουν καταργήσει το θαλάσσια σύνορα, βάσει της ρήσης του «πανάξιου» πρωθυπουργού, ότι θαλάσσια σύνορα δεν υπάρχουν, μια και περισσότερο απ’ όλα καίγονται για να μην «κακοπέσουν» οι λαθρομετανάστες, με εντολές του υπουργείου Άμυνας, έχουν αρχίσει εδώ και ημέρες να ξηλώνονται τολ και στέγαστρα από διάφορα στρατόπεδα της Χώρας προκειμένου το υλικό να μεταφερθεί στα σημεία που προτίθεται να δημιουργηθούν τα hot spots. Δεκάδες φορτηγά με δομικά υλικά και ανταλλακτικά καθημερινά σαλπάρουν για τα νησιά, κάτω από άκρα μυστικότητα προκειμένου να μην ξεσπάσουν αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από τους κατοίκους.

  Άλλωστε η κυβέρνηση απέδειξε ότι εμπρός στην πολιτισμική και φυλετική διάλυση που σχεδιάζει δεν προβληματίζεται και δεν κόπτεται για διαμαρτυρίες και αντιδράσεις κατοίκων, τις οποίες δεν διστάζει να καταστείλει άγρια, ψεκάζοντας με χημικά ακόμη και μικρά παιδιά, όπως συνέβη στο Πυλί στην Κω, όπου ένα εννιάχρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Για τους λάτρεις λοιπόν μιας ιδιόμορφης ελευθερίας και μιας ολέθριας πολυφυλετικότητας, η Χώρα και ο Λαός μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα προκειμένου να ικανοποιηθεί η νοσηρή και ισοπεδωτική ιδεοληψία τους.

  Πριν πάρα πολύ καιρό, πέραν του έτους επαναλαμβάναμε από αυτή τη στήλη, ότι αν οι προηγούμενοι οδήγησαν την Ελλάδα σε εργασιακό Μεσαίωνα, αυτοί θα φέρουν τη Λίθινη εποχή.

  Δυστυχώς επαληθευτήκαμε. Μέχρι πρότινος με τις κυβερνήσεις της αστικής δημοκρατίας, κυριαρχούσε η απογοήτευση, η αγωνία και η απελπισία. Με αυτούς στην κυβέρνηση, άρχισε να κυριαρχεί εδώ και πολύ καιρό ο πανικός. Με τους προηγούμενους, η καθημερινότητά μας, είχε μετατραπεί σε μια αγωνιώδη οικονομική επιβίωση, με αυτούς και τις στρατιές των τριτοκοσμικών εισβολέων που στοιβάζουν στη Χώρα, τείνει να μετατραπεί σε μια επικίνδυνη, φυσική πλέον επιβίωση.

  Σκεφθείτε, ότι τα νοσοκομεία δεν έχουν κλίνες, έχουν ανεπάρκεια φαρμάκων και αναλωσίμων ειδών, Συμπατριώτες μας αρρωσταίνουν από τον ιό Η1Ν1 και τους εγκαταλείπουν στην τύχη τους και η κυβέρνηση των αθλίων σπαταλά χιλιάδες ευρώ προκειμένου να μεταφέρει τα υλικά και να κατασκευάσει τα παραπήγματα στα hot spots.

  Και τελικά τι πρόκειται να γίνει;

  Και τα hot spots θα γίνουν και οι λαθρομετανάστες θα βρουν σίτιση και περίθαλψη και στο τέλος η Ευρώπη θα κλείσει τα σύνορα και οι δεκάδες χιλιάδες των εισβολέων θα εγκλωβιστούν στην Πατρίδα μας.

  Και μετά από αυτό, τότε είναι που θα ξεκινήσει ο πραγματικός εφιάλτης, αφού πλέον όλοι αυτοί δεν θα ελέγχονται και δεν θα χειραγωγούνται. Και όπως όλοι πολύ καλά γνωρίζουμε η «κουλτούρα» και ο «πολιτισμός», που έφεραν μαζί από τις χώρες που μας κουβαλήθηκαν, είναι ο νόμος της ζούγκλας.

  Και το τελευταίο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ρατσιστικό σχόλιο, αλλά μια τραγική αλήθεια.

  Αλλά ….., αλλά, είμαστε Λαός υπερήφανος, απόγονοι πολεμιστών. Αναζητώντας την ιστορική μας κληρονομία και επιστρέφοντας στις αρχέγονες αλλά και διαχρονικές αξίες που πάντα οδηγούσαν τη Φυλή μας, θα αφήσουμε πίσω μας τους εθνομηδενιστές και τους δοσίλογους και ενωμένοι θα αγωνιστούμε για μια ακόμη φορά, να σηκώσουμε την Πατρίδα μας από τη λάσπη που την έριξαν οι ξένοι ανθέλληνες και οι εντόπιοι θεράποντές τους. Θα φέρουμε την Ελλάδα δίπλα στον Ήλιο. Ο αγώνας πλέον διεξάγεται υπέρ βωμών και εστιών.

  Μου αρέσει!

 3. ΑΓΓΕΛΙΚΗ said

  Μου αρέσει!

 4. 28/9/2012 600 ΔΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ==ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .Ε.ΣΥ== ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..... said

  Μου αρέσει!

 5. Δον Καστέλο said

  Kαμία ελπίδα..ένα απέραντο πτωχοκομείο με λαθρομετανάστες θα είναι η Ελλάς.Το πολιτικό σύστημα την κατέστρεψε και μακράν από όλους οι παρόντες που δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα..

  Μου αρέσει!

 6. Ελληνισμός said

  Ο ψευτοπατριώτης τι να πει που μέσα σε έναν χρόνο κουβάλησε μαζί με τον Τσίπρα 1.000.000 λαθρομετανάστες πέρα απο όλα τα υπόλοιπα εγκλήματα που έκαναν στην οικονομία αλλά και αυτοί την οικονομία περιμένουν να ρημάξουν.

  Μου αρέσει!

 7. Δημήτριος Αγιασοφίτης said

  » Όταν έρθουν εκείνοι που πρέπει….»
  Διάταγμα 1ον: Όλοι οι εκλεγμένοι μηδενός εξαιρουμένου βουλευτές από το ’74 μέχρι και τις μέρες μας,εκτέλεση. Αιτία: επί εσχάτη προδοσία,παράβαση καθήκοντος,συμμετοχή και αποδοχή προιόντων εγκλήματος έναντι της Ελληνικής κοινωνίας.
  Το ίδιο για όλους τους διατελέσαντες υπουργούς,γενικοί γραμματείς υπουργείων,διοικητές οργανισμών,διοικητές κρατικών τραπεζών,
  αρχηγοί ενόπλων δυνάμεων,σωμάτων ασφαλείας.
  Διάταγμα 2ον: Ακύρωση όλων των μεικτών γάμων από το ’74 και μετά. Κανένα διαβατήριο,ελληνική ταυτότητα,τίτλο σπουδών δημοσίου,άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ,δίπλωμα οδήγησης σε απογόνους μεικτών γάμων. Παράλληλα δήμευση των περιουσιακών στοιχείων αυτών και διαθεσή τους υπέρ των ενόπλων δυνάμεων.
  Διάταγμα 3ον: εγκατάλειψη του ελληνικού εδάφους όλων,μα όλων των αλλοδαπών εντός 58 ωρών. Κατόπιν λήξης της προθεσμίας,σύλληψη τους και εργασία στην δημόσια οδοποιεία επί εξαμήνου χωρίς αμοιβή και έξοδο από την χώρα με χρέωση των πρεσβειών τους.
  Διάταγμα 4ον: Όλοι ανεξαιρέτως οι αλλοδαποί θα εισέρχονται στην χώρα με καθεστώς βίζας όχι μακράς περιόδου. Εχθρικές δε χώρες θα πληρώνουν πολλαπλάσια οι πολίτες τους.
  Διάταγμα 5ον: Θέσπιση δημοψηφισμάτων για σοβαρά κοινωνικά και εθνικά θέματα.
  Διάταγμα 6ον! Κατοχή και εμπορία ναρκωτικών,ποινή; Θάνατος
  Διάταγμα 7ον:διάπραξη εγκλήματος κατά ζωής με ταυτόχρονη σύλληψη επ’αυτοφόρω και αβίαστη ομολογία; Ποινή,θάνατος
  Διάταγμα 8ον: Άρνηση εκτελέσεως στρατιωτικής θητείας εκτός ιατρικών λόγων; φυλάκιση.και καταναγκαστικά έργα επί διετία,δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων και άρνηση χορήγησης κάθε δημοσίου εγγράφου,διπλώματος και αυξημένη φορολογία δια βίου.
  Διάταγμα 9ον: κατάργηση ξενόγλωσσων επιγραφών,πινακίδων και απαγόρευση χρήσης κάθε ξένης γλώσσας σε κάθε δημόσια συναλλαγή.
  Διάταγμα 10ον: Θέσπιση ισόβιας κρατικής σύνταξης ικανού ποσού σε όλες τις ελληνίδες μητέρες.
  Διάταγμα 11ον: καθιέρωση αναδάσωσης υποχρεωτικής. Κάθε έλλην υποχρεούται να φυτεύει συγκεκριμένο αριθμό δέντρων κατόπιν υποδείξεως δασικού υπαλλήλου και βεβαίωσης του ιδίου με προσκόμιση του εγγράφου στις ΔΟΥ για φοροαπαλλαγή ποσοστού.
  Σε περίπτωση ψευδούς βεβαιώσης αμφότερων,ποινή δεκαετή φυλάκιση.
  Διάταγμα 12ον: Θανάτωση και βασανισμός κατοικίδιου και κάθε άλλης χρήσης και είδους ζώου,ποινή 20ετή φυλάκιση και δήμευση περιουσιακών στοιχείων. Παράλληλα δε,οι κάτοχοι κατοικιδίων θα τηρούνται σε ειδικούς καταλόγους και θα πληρώνουν ειδικό τέλος κατοχής.
  Διάταγμα 13ον: κάθε καταστροφή,βανδαλισμός κρατικής δημοσίας περιουσίας εκουσίως θα επισύρει δεκαπενταετή φυλάκιση και αποκατάσταση αυτής.
  Όλα αυτά βέβαια είναι τελείως ουτοπικά για την παρούσα παρηκμασμένη και διεφθαρμένη ελλαδική κοινωνία και προυποθέτει μία αριστοκρατική πολιτεία πνεύματος και ήθους οπλιτών πολιτών. Ας ελπίσουμε ότι θα μας ακούσουν και διαβάσουν »Εκείνοι που πρέπει..»
  γιατί άμα περιμέναμε από τους κοινοβουλευτικούς »εθνικιστές»και λοιπές σουφραζέττες……
  Μέχρι τότε….

  Έρρωσθε,

  Δημήτριος Αγιασοφίτης

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: