olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Τρία εκ. οι μουσουλμάνοι στην Αγγλία!

Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 10, 2016

ΤΗΣ ΦΑΝΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

«ΤΡΕΧΕΙ» Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Στην Αγγλία ζουν πλέον πέραν των τριών εκατομμυρίων μουσουλμάνων, σύμφωνα με λεπτομερή ανάλυση του Τμήματος Εθνικής Στατιστικής, που δημοσιεύθηκε στη «Μέιλ» της Κυριακής στις 31 Ιανουαρίου 2016.

Ο αριθμός τους διπλασιάστηκε σε μια δεκαετία, λόγω της αυξανόμενης μετανάστευσης και μεγάλου αριθμού γεννήσεων. Σε ορισμένες περιοχές του Λονδίνου, σχεδόν ο μισός πληθυσμός είναι σήμερα μουσουλμάνοι και αυτό θα πυροδοτήσει συζητήσεις για τη δημογραφική αλλαγή στη Βρετανία, ενόψει και των αυξανόμενων εκκλήσεων προς τους μουσουλμάνους να ενσωματωθούν στην κοινωνία εγκαταλείποντας τον διαχωρισμό.

Ο Πρωθυπουργός Κάμερον κάλεσε τις μουσουλμάνες να βοηθήσουν τη μάχη εναντίον του εξτρεμισμού μαθαίνοντας Αγγλικά (ανακοίνωση κονδυλίου £20 εκ. γι’ αυτό), καθώς η Υπουργός Εσωτερικών Theresa May διορίζει ανεξάρτητη επιτροπή γι’ αναθεώρηση των ισλαμικών δικαστηρίων, για τον φόβο ότι ο νόμος της Σαρία διακρίνει εις βάρος των γυναικών.

Επίσης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Michael Cove διέταξε και εκείνος έρευνα στις φυλακές, καθώς αυξάνονται οι μουσουλμάνοι κατάδικοι, ένας στους πέντε, και ότι αυτό πυροδοτεί φανατισμό.

Στα δικαστήρια με σκεπασμένο πρόσωπο
Ο δε ανώτατος Δικαστής στη Βρετανία Λόρδος Neuberger δήλωσε ότι αντιμετωπίζονται «σοβαρές δυσκολίες» με μάρτυρες στο δικαστήριο, που δίνουν μαρτυρίες με σκεπασμένο το πρόσωπο.

«Αυτό είναι καθαρή μαρτυρία του τρόπου που η μαζική μετανάστευση αλλάζει ραγδαία τη φύση της κοινωνίας μας. Είχε δίκαιο η Υπ. Εσωτερικών, όταν τόνισε τις πιθανές πιέσεις στην κοινωνική συνοχή», δήλωσε ο Λόρδος Green of Deddington, πρώην διπλωμάτης και πρόεδρος της Migration Watch UK, σημείωσε η εφημερίδα «Mail on Sunday».

Η δε Εκπαιδευτική Αρχή, Ofsted, προειδοποίησε ότι τα σχολεία διατρέχουν τον κίνδυνο να χαρακτηριστούν ως αποτυχημένα, αν το βέλος που φορούν μαθήτριες και δασκάλες θεωρηθεί ως «εμπόδιο στη μάθηση».

Σύντομα, πλειοψηφία
Στο Ανατολικό Λονδίνο, π.χ. στη δημαρχία του Tower Hamlets, η αναλογία μουσουλμάνων βρίσκεται στο 45,6%, στο γειτονικό Newham στο 40,8%, 29% στο Blackburn, 26% στο Slough, 25,7% στο Luton, 23% στο Birmingham, 20% στο Leicester και 18% στο Manchester.

Η δε Βαρώνη Cox, που προσπαθεί να περάσει νομοθεσία εναντίον της διάκρισης των δικαστηρίων της Σαρία, δήλωσε: «Άλλες κοινότητες που έχουν έλθει στη χώρα έχουν αφομοιωθεί (ενσωματωθεί στην κοινωνία), όμως υπάρχει σοβαρή ανησυχία με αυτές τις κλειστές κοινότητες».

Τελικά, τρέχει και δεν φτάνει η βρετανική κυβέρνηση να αποφύγει το αναπόφευκτο σε λίγες δεκαετίες και να σταματήσει τον διαχωρισμό, το απαρτχάιντ στη χώρα, καλώντας και προτρέποντας τους μουσουλμάνους και μουσουλμάνες να ενσωματωθούν στην κοινωνία. Και παρ’ όλο που έστω και αργά έχουν αντιληφθεί τον μεγάλο κίνδυνο διάσπασης της κοινωνικής συνοχής, λόγω των λανθασμένων πολιτικών του λεγόμενου political correctness, των δεκαετιών που πέρασαν και που οι ίδιοι ενεθάρρυναν τον διαχωρισμό αυτό που σήμερα προσπαθούν να αποτρέψουν, εντούτοις συνεχίζουν να επιμένουν να επιβάλουν το ίδιο απαρτχάιντ στην Κύπρο.
Γνωρίζοντας τις συνέπειες στην κοινωνία ως σύνολο με την επιμονή τους στην τουρκική δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδιακή «λύση» – διάλυση του κράτους.
Να πούμε ότι είναι πλέον θέμα χρόνου οι μουσουλμάνοι στη Βρετανία να απαιτήσουν… ξεχωριστή αυτοδιάθεση, όπως αυτήν που έταξε στις 19 Δεκεμβρίου 1956 από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων ο τότε Υπουργός Αποικιών Lennox-Boyd στον Τούρκο πρωθυπουργό Α. Μεντερές, για τη μειονότητα του 18% των Τουρκοκυπρίων;

ΦΑΝΟΥΛΑ ΑΡΓΥΡΟΥ
Ερευνήτρια/δημοσιογράφος

14 Σχόλια to “Τρία εκ. οι μουσουλμάνοι στην Αγγλία!”

 1. αντιμνημονιακός παραμυθάς said

  Σε κανένα εξάμηνο θα είναι περισσότεροι από 3 εκ στην Ελλάδα!

  Μου αρέσει!

  • Ελληνική Στατιστική Αρχή said

   Δηλαδή αυτή τη στιγμή είναι περισσότεροι κι απο σάς ;
   Την βάψατε άσχημα μάγκες.
   Δεν σας λέω τίποτα . .

   ΕΛΣΤΑΤ
   Τμήμα Γενικών Απογραφών Θηρίων και Πληθυσµού – Κατοικιών και Γιαφκών 2016

   Μου αρέσει!

 2. Η GAGA ΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ GRAMMY said

  Μου αρέσει!

 3. […] Πηγή: http://olympia.gr […]

  Μου αρέσει!

 4. ΗΛΕΚΤΡΑ said

  Η Μεγάλη Βρετανία έχει πληθυσμό 65 εκατομμύρια. Τι ποσοστό ειναι τα 3 εκατομμύρια,Μουσουλμάνων;;;;
  Εμεις, ειμαστε 10 εκατομμύρια και σε λίγο θα εχουμε τοςους ίσως και περισσότερους Μουσουλμάνους.
  Μας δουλεύετε μωρε;;;;

  Μου αρέσει!

  • Ο Ιππέας said

   Σε λίγο καιρό ;
   Η μισή Ελλάδα είμαστε πάντοτε μουσουλμάνοι ρε Ηλέκτρα.΄
   Το μπαξίσι και το λάδωμα ζεί και βασιλεύει αιώνες στη χώρα μας.
   Τις άλλες 43% δεν είχαμε ψηφίσει «λεφτά υπάρχουν» ;
   τώρα πήρες χαμπάρι ;

   Μου αρέσει!

   • Αννα said

    Γιατί δεν υπάρχαν;;;;

    Μου αρέσει!

   • Ο Ιππέας said

    Βεβαίως και υπήρχαν και πάντοτε υπάρχουν ή μπορούν να εξοικονομηθού, άλλωστε αυτό ήταν το άλοθι της απάτης.
    Σημασία όμως έχει, πως η έντεχνα διφορούμενη ανοησία αυτή, νίκησε την αμάθεια.
    Όπως και η άλλη φράση «ανακατανομή πλούτου» που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τι ακριβώς σημαίνει και που εκφωνήθηκε ακριβώς για τον ίδιο λόγο.

    Αν ο μέσος όρος του μορφωτικού μας επιπέδου ήταν λίγο υψηλότερος, τα προβληματά μας θα ήταν κι εκείνα αντιστρόφως λιγότερα.

    Μου αρέσει!

   • ΗΛΕΚΤΡΑ said

    Ιππέα
    Δεν φταίει το μορφωτικο μας επίπεδο, φταίει το οτι εχουμε πλεον αφελληνιστεί. Γίναμε τομαριστες, παρτάκιδες και δυςτυχως πολλα αλλα.
    Να σου δώσω ενα παράδειγμα;;;;
    Κανένας δέν γεννιέται ξέροντας πως να ειναι καλός γονιός. Κι ομως οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι πολυ καλοί γονεις. Γιατι;;;; Επειδή αγαπούν τα παιδια τους και αυτη η αγαπη τους οδηγεί στο να κανουν το σωςτο γι αυτα.
    Το ίδιο πιςτευω πως ισχύει και για την πατριδα. Αν την αγαπούσαμε, η αγαπη μας θα μας οδηγούσε σωστά.
    Ίσως να ειμαι λαθος, αλλα αυτο πιςτευω.

    Μου αρέσει!

   • Ο Ιππέας said

    Πολύ σωστό το παραδειγμά σου Αγαπητή Ηλέκτρα,
    και συμφωνώ όλη μέρα, κάθε μέρα και μια ζωή μαζί σου.

    όμως,
    το να συμμετέχει ενας πολίτης στίς κοινές του υποχρεώσεις, είναι και θέμα κάποιων απλών (όχι ανωτέρας μόρφωσης) γνώσεων, που όμως η φύση και η έμφυτη αγάπη δεν μας τις παρέχουν έως ότου ενηλικιωθούμε, ώστε όταν θα χρειαστεί να κάνουμε καλό, εκτός απο τα παιδιά μας και στην κοινωνία την ίδια.
    Μία απο αυτές είναι η δίκαιη (και η χωρίς φόβο, συμφέροντα και πάθος) κρίση, ενώ η σημαντικώτερη απ’ αυτές, κατα προτεραιότητα και κατα την γνώμη μου (ο ηγεμών πασών των αρετών, όπως συχνά μας υπενθύμιζε κάποτε ο προπάπους μου) είναι ο σεβασμός προς στην πατρίδα, όταν πλησιάζουμε τις κάλπες και όχι στα προσωπικά μας συμφέροντα και στην καλοπέραση και αυτό ακριβώς εννοώ με την «φράση μορφωτικό επίπεδο».

    Φιλικά!

    Μου αρέσει!

   • Αννα said

    Ηλέκτρα, υπέροχη Ηλέκτρα, ΕΞΑΙΣΙΟ, καθηλωτικά αποδειχτικό το παράδειγμά σου.

    Μου αρέσει!

 5. Αννα said

  Γιατί δεν υπάρχαν;;;;

  Μου αρέσει!

 6. Αννα said

  Ηλέκτρα, υπέροχη Ηλέκτρα, ΕΞΑΙΣΙΟ, καθηλωτικό το παράδειγμά σου

  Μου αρέσει!

 7. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  και…μαθετε…αμοιροι..μεταναστες..
  οτι οι εγγλεζοι…
  σας αγαπανε..κυριως τις νυχτες!
  ειναι ολοι τους..
  οπισθογενεις!
  κυριες τη νυχτα…
  μη..σας ξεγελουν με καμια…λιρα!
  πουληστε οτι..διαθετετε ακριβα!
  εκει εχουν…λεφτα!
  οι ξεφωνημενες!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: