Χάος στην Γαλλία μετά την σύλληψη του στρατηγού Christian Piquemal σε αντιισλαμική διαδήλωση (βίντεο)


Τεράστιο ατόπημα διέπραξε η Γαλλική αστυνομία στο Καλαί, συλλαμβάνοντας τον στρατηγό – θρύλο Christian Piquemal, τέως διοικητή της Λεγεώνας των Ξένων, που διετέλεσε μαλιστα και σύμβουλος τριών Γάλλων προέδρων!
“Θα γίνει σημαία εξέγερσης” υποστηρίζουν Γάλλοι αναλυτές, καλώντας τον Ολάντ να διατάξει την άμεση απελευθέρωση του.

13 thoughts on “Χάος στην Γαλλία μετά την σύλληψη του στρατηγού Christian Piquemal σε αντιισλαμική διαδήλωση (βίντεο)”

 1. Οι Γάλλοι πατριώται πρέπει να απαλλαγούν από τους Εβραίους πρόσφυγες και μετανάστες που κατέκλυσαν το κράτος τους και τώρα, ελέγχωντας την εβραιοκυβέρνηση των Παρισίων, υποστηρίζουν τον αποικισμό της Γαλλίας και της Ευρώπης από ορδές αχρείων αφροασιατών , ώστε να μπορούν υποκρύπτουν την παρασιτική παρουσία τους υπὀ το κάλυμμα των νεολογισμών της Νέας Τάξεως «ρατσισμός»,«ξενοφοβία», «ισλαμοφοβία»,«αντισημιτισμός» ήτοι την υποταγή των λαών στην ιουδαϊκή κυριαρχία και κακουργία.

  Like

 2. ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ

  ΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙΔΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ

  Like

 3. Η Ευρώπη είναι υπό κατοχήν. Αυτό πρέπει νά τό καταλάβουμε όλοι καί νά ενεργήσουμε αναλόγως. Τά ίδια καί χειρότερα συμβαίνουν καθημερινά στήν Ελλάδα. Τό κατοχικό καθεστώς επιτίθεται εναντίον Ελλήνων πόυ αντιστέκονται στήν εγκατάσταση ξένων φυλών στήν Ελλάδα.

  Like

 4. Αλλού είναι ήρωες. Εδώ τους δέρνουν…

  Οι κάτοικοι μιας μικρής αγροτικής πόλης της Τρανσυλβανίας στη Ρουμανία εξοργίστηκαν όταν ανακάλυψαν ένα μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης για εγκατάσταση μεταναστών στην κοινότητά τους και γρήγορα σχημάτισαν μια αντίσταση. Τώρα χαιρετίζονται ως ήρωες στη χώρα τους.

  Η εξέγερση των αγροτών εναντίον της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ξέσπασε στην πόλη Ardud, στην επαρχίαSatu Mare, με πληθυσμό 5.000 κατοίκους, όταν οι ντόπιοι ανακάλυψαν ότι ένα έργο μιας Εκκλησίας όπου θα στέγαζε ηλικιωμένους ήταν στην πραγματικότητα ένα μυστικό κέντρο για μετανάστες. Η απάτη ήρθε στο φως μόνο όταν ο οργανισμός που ήταν υπεύθυνος για το κέντρο άρχισε να παίρνει συνεντεύξεις από ντόπιους για τις θέσεις εργασίας που πρόσφερε και έθετε ρητά την προϋπόθεση ότι θα έπρεπε να φροντίζουν μετανάστες, αναφέρει το ρουμανικό κρατικό ειδησεογραφικό κανάλι B1.

  Το έργο χρηματοδοτείτο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρει η ιστοσελίδα Expunere, και οργανώθηκε μέσω του υπουργείου Εσωτερικών, με τη βοήθεια μιας γαλλικής χριστιανικής αδελφότητας που θα το έθετε σε εφαρμογή. Τώρα το σχέδιο έχει αναβληθεί, επειδή οι ντόπιοι οργανώθηκαν γρήγορα και υποσχέθηκαν «βία» αν η κυβέρνηση δεν αναθεωρήσει.

  Ένας από τους πρωτεργάτες της εξέγερσης, στην οποία συμμετέχουν εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής, είναι ο 28χρονος “ήρωας” Ionut Sabău, αγρότης που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη. Είπε στον Τύπο ότι θα αντισταθεί στα σχέδια έντονα επειδή είχε ζήσει για ένα χρόνο στο Παρίσι, σε μία «κατά κύριο λόγο μουσουλμανική γειτονιά», και είχε δει τα προβλήματα που οι μετανάστες φέρνουν μαζί τους.

  Μοιάζει με 15χρονο;
  Η είδηση ​​του μεταναστευτικού κέντρου έφτασε στην Ardud την ίδια ημέρα που ο κόσμος έμαθε για το φόνο μίας νεαρής εθελόντριας σε ένα κέντρο μεταναστών στη Σουηδία από έναν “15χρονο” μετανάστη. Οι αντιδράσεις στο σχέδιο προκάλεσαν μια “εξέγερση”, αναφέρει η ρουμανική εφημερίδα Gandul.

  Ο δήμαρχος της πόλης συμμεριζόμενος τις ανησυχίες των πολιτών οργάνωσε μια συνάντηση στην οποία κάλεσε έναν εκπρόσωπο της κυβέρνησης. Μιλώντας στη συνάντηση, ο κ Sabău, δήλωσε: «Δεν συμφωνούμε με το έργο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

  “Δεν με νοιάζει τι λέει ο νόμος, αν το κράτος το εγκρίνει ή όχι. Είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε βία αν καταπατήσουν τη θέλησή μας. Ας είμαστε απόλυτα σαφείς στους διαχειριστές του έργου και σε όλους τους άλλους – θα χρησιμοποιήσουμε βία αν προχωρήσετε. Σας το κάνουμε γνωστό, ώστε να μην εκπλαγείτε μετά. Η τοπική τηλεόραση είναι εδώ, και ελπίζω ο καθένας να πάρει το μήνυμα “.

  Στο σημείο αυτό ο κ Sabău διακόπηκε από το νομάρχη, εκπρόσωπο της κυβέρνησης που του θύμισε ότι υπάρχουν “θεσμοί” που μπορεί να απευθυνθεί αν είναι αντίθετος και του είπε να μην πάρει το νόμο στα χέρια του. Απτόητος, ο κ Sabău συνέχισε:

  “Καταλαβαίνω. Αλλά τα παιδιά μας πρέπει να μεγαλώσουν σε ασφαλείς και πολιτισμένες συνθήκες, και δεν θέλουμε να καταλήξουμε όπως η Δυτική Ευρώπη, όπου φοβούνται να αφήσουν τα παιδιά τους να πηγαίνουν στο σχολείο μόνα τους, να αφήσουν τις συζύγους μόνες τους στο δρόμο. Δεν θέλουμε τίποτα από αυτά εδώ.

  “Αυτό δεν είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με ολόκληρο το κράτος. Εμείς απλώς υπερασπιζόμαστε τις δικές μας οικογένειες”.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρουμανία είναι πολύ χαμηλά στην προτίμηση των μεταναστών, και ελάχιστοι αποφασίζουν να εγκατασταθούν εκεί. Μόλις 71 παράνομοι μετανάστεςσυνελήφθηκαν τον Ιανουάριο, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήθελαν να διασχίσουν τη χώρα και να πάνε αλλού.

  Ωστόσο, ο αριθμός των μεταναστών που φθάνουν αυξάνετα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα επανεγκατάστασης, η Ρουμανία πρέπει να λάβει 6.300 μετανάστες ως πρώτη δόση, αναφέρειDigi24Romania.

  Like

 5. OΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ 2016-

  MH XAΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

  Like

 6. Για να καταλάβω, απαγορεύονται οι διαμαρτυρίες κατά της ισλαμικής θρησκείας σε μια χώρα χριστιανική, την οποία προσπαθούν να εξισλαμίσουν οι λαθροπίθηκοι;
  Και βιάζουν, “τρώνε” επιδόματα κοινωνικά κλπ απαιτώντας να “προσκυνήσουν” όλοι οι άλλοι τη σαρία , τους ακρωτηριασμούς, τη θανάτωση δια λιθοβολισμού μιας …μοιχού;

  Οσο για τους… εβραιοχριστιανούς, δεν είναι δόκιμο να χρησιμοποιούμε τέτοιες λέξεις την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης άγεται και φέρεται από άνθρωπάρια της πλάκας που σπρώχνουν τους ισλαμιστές να αντικαταστήσουν τις άλλες θρησκείες ακόμη και με δημόσιες σφαγές ανθρώπων, με παιδάκια 10χρονα που τα εκπαιδεύουν να γίνουν σαδιστικά πλάσματα κλπ.

  Like

  1. Τι εννοεις σπρωχνουν

   Τι εννοεις αλλες θρησκειες

   Γενικο πολεμο κατα των ορθοδοξων εχουμε απο την αρχη του 20ου αι.απλα ανατραπηκε το σχεδιο στη Ρωσια.
   Σκεφτηκαμε ποτε ποσα χρωσταμε στο αιμα των Συρων που χυνεται πεντε χρονια σχεδον με τους πιο φριχτους τροπους ?
   ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ.
   Εμεις το καναμε για αιωνες αλλα και παλι θα μπουμε μπροστα.Να καθαρισουν οι καρδιες πρωτα.

   Like

   1. Δεν διαφωνούμε ούτε κατά εκατομμυριοστό . Το ρήμα σπρώχνω το χρησιμοποίησα παραστατικά.

    Τώρα, για το θέμα της Συρίας, γνωρίζεις ασφαλώς ότι είναι τέσσερεις οι διεκδικούντες την κυβέρνηση και μαχόμενοι γι΄αυτό.Κούρδοι, τζιχαντιστές, Ασαντ κι άλλοι που δεν θυμάμαι πώς λέγονται.
    Οι Σύροι έχουν κι αυτοί μερίδιο ευθύνης για την εξέλιξη τη σημερινή διότι, όσο επιπόλαια ψηφίζουμε εμείς, άλλο τόσο κι αυτοί χρόνια τώρα ανέχονται – και πλούτιζαν – την πολιτική διαφθορά.

    Το επισημαίνω διότι πολύ φοβούμαι ότι διολισθαίνουμε σαν χώρα προς τα εκεί, αλλά δεν θέλουμε να το…καταλάβουμε.
    Το λεγόμενο προσφυγικό είναι μια απάνθρωπη στρατηγική κίνηση αυτών που μας επιβουλεύονται, αλλά ούτε ;αυτό το παίρνουμε μυρωδιά.
    Αρα, “να καθαρίσουν οι καρδιέ”ς, αλλά να καθαρίσουν και τα μυαλά μας.
    Κι αντί να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας, ν΄αποφασίσουμε να παλέψουμε για την επιβίωσή μας συλλογικά, για να μην μπορούν οι εχθροί της Χριστιανωσύνης να χρησιμοποιούν το “διαίρει και βασίλευε”.

    Like

   2. Ολοι καταλαβαινουν πολυ καλα πως ,απο ποτε και απο ποιους και κυριως γιατι σχεδιαστηκε το προσφυγικο και ποιοι εξυπηρετουνται αμεσα (και γι αυτο δραστηριοποιουνται στις απεναντι ακτες) και ποιοι ειναι οι μονιμοι τα τελευταια 130 χρονια υποβολεις τους.Οταν σου κανουν επιθεση επιλεγεις αμυνες δεν αυτοκτονεις.

    Like

   3. Μερικοι εδω μεσα εκαναν σημαια το εχθρικο σχεδιο οπως το εκφραζουν ακριβως τα οργανα του Σοιμπλε απο την κεντρικη Ευρωπη για να στραφει ολος ο πλανητης εναντιον μας και επι πλεον να μας επιβαλουν στρατιωτικα υστερα αυτο που παλευουμε να απομακρυνουμε, σαν δικαιη και ανθρωπιστικη λυση μαλιστα.

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s