olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Ανατριχίλα στα μπλόκα προκάλεσε ο Μητσοτάκης…

Posted by olympiada στο Ιανουαρίου 27, 2016

Ανατριχίλα στον ήδη παγωμένο κάμπο αλλά και στις γραβάτες των δικηγόρων και τις ρόμπες των γιατρών προκάλεσε η ομιλία του Κυριάκου. Σε τέτοιον βαθμό που οι αγρότες σκέφτονται να ανεβάσουν πλακάτ με την φωτογραφία του Τσίπρα. Ενώ οι γιατροί, αν και επιστήμονες, σκέφτονται να καλέσουν εξορκιστή να ξορκίσουν το ενδεχόμενο να κυβερνήσει κάποτε ο Μητσοτάκης… Για τους δικηγόρους, δεν το συζητάμε, ψάχνουν τον Κίανου Ρηβς να βάλει βίσμα τον μπαμπά του, από την γνωστή ταινία.

3 Σχόλια to “Ανατριχίλα στα μπλόκα προκάλεσε ο Μητσοτάκης…”

 1. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ {Προφητική ομιλία του Ανδρέα Γούλα σε ομογενείς το έτος {1995}

  Ολοι οι πολιτικοί διατυμπανίζουν ότι αγωνίζονται για τα συμφέροντα του λαού. Ενεργώ όμως για το λαό, σημαίνει ότι ενεργώ για λογαριασμό των πολλών, για να προσφέρω σε όλους τις δυνατότητες μιάς καλύτερης ζωής . Ουδείς όμως από αυτούς δεν συμβουλεύτηκε τον ίδιο το λαό.

  Το μεγάλο δε κακό για τον ελληνικό λαό, είναι ότι οι κληρονομικοί του αφέντες τον έχουν αφήσει πολύ πίσω από τη φορά της εξέλιξης , υποβαθμίζοντας την παιδεία και οδηγώντας τον σε πνευματικά σκοτάδια για να μπορούν να τον εξουσιάζουν. Τι μπορεί να περιμένει κάποιος από ένα λαό που οι οπαδοί κάποιων ποδοσφαιρικών ομάδων, επειδή έχουν υπόνοιες ότι αδικήθηκε η ομάδα τους παραδίδουν πόλεις στις φλόγες, αποκλείουν λιμάνια , σταθμούς τρένων και μεγάλες οδικές αρτηρίες ; Οταν δημιουργούνται «ρωμαϊκές φιέστες» για την υποδοχή ποδοσφαιριστών και δαπανώνται δισεκατομμύρια , για την αγορά άσων μπαλαδόρων, ενώ η Ελλάδα έχει ελείψεις στα νοσοκομεία και στα σχολεία ;

  Ούτω αφού το πνευματικό επίπεδο διατηρήθηκε – σκοπίμως- σε χαμηλό επίπεδο, ήταν επόμενο να μπούν οι σύριγγες των ναρκωτικών στα σχολεία , με αποτέλεσμα πολοί νέοι να χάσουν τη ζωή τους και χιλιάδες άλλοι να πάρουν το δρόμο της εξάρτησης από αυτά . Οταν υπάρχουν φαινόμενα τύπου «Κοσκωτά», ο οποίος με κυβερνητική κάλυψη χωρίς να διαθέσει ούτε μία δραχμή , αγόρασε τράπεζες , εφημερίδες , βιομηχανίες , ποδοσφαιριστές , νόμους , καθηγητές πανεπιστημίων, πολιτικούς , υπουργούς και γενικώς κάθε τι που διατίθονταν πρός πώληση από τον ελληνικό λαό ;

  Αν λοιπόν εμείς οι … ξύπνιοι Ελληνες συνεχίσουμε να πηγαίνουμε από γήπεδο σε γήπεδο και από σκυλάδικο σε σκυλάδικο, η Ελλάδα μoιραίως θα καταστραφεί . Στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» στις {6-12-1988} υπάρχουν κάποια στατιστικά στοιχεία πολύ ενδιαφέροντα : «Το έτος 1951 οι γέροι άνω των {65} ετών, ήσαν περίπου πεντακόσιες χιλιάδες . Το 1981, ήσαν ένα εκατομμύριο τριακόσιες πενήντα χιλιάδες , δημιουργώντας σοβαρές επιπτώσεις στα ασφαλιστικά ταμεία . Το 2050, ο πληθυσμός της Ελλάδος θα μειωθεί κατά δύο εκατομμύρια άτομα και θα αυξηθούν κι’ άλλο οι γέροντες . Τα ασφαλιστικά ταμεία δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν, λόγω των μεγάλων δαπανών για τις συντάξεις και την περίθαλψη , διότι δεν θα καλυφθούν από τον μειωμένο αριθμό προσλήψεως νέων εργαζομένων. Οι ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων θα αυξηθούν, λόγω του μειωμένου αριθμού των νέων κλάσεων. Ετσι τελικά οι γέροντες θα αποτελέσουν την πλειοψηφία επί του εκλογικού σώματος, ενισχύοντας το ήδη υπάρχον γεροντικό κλίμα και ούτω την αδυναμία προόδου της χώρας.

  Από όλα αυτά βγαίνει ένα και μοναδικό συμπέρασμα :

  «Για να αποφύγουμε τα δεινά που μας περιμένουν, πρέπει εδώ και τώρα να κινητοποιηθούν όλες οι υγιείς πολιτικές , επιστημονικές και πολιτιστικές δυνάμεις της Ελλάδος, αναλαμβάνοντας μιά σταυροφορία για την υιοθέτηση ενός νέου ύφους και ήθους σ’αυτήν. Να γκρεμίσουν τις γέφυρες με το αρτηριοσκληρυνμένο πολιτικό καθεστώς που υπάρχει στην πατρίδα μας και να μιλήσουν στο λαό με τη γλώσσα της αλήθειας . Να του εξηγήσουν το πραγματικό μέγεθος των προβλημάτων και να τον πείσουν να λάβει μέρος σε μιά τεράστια επιχείρηση εθνικής ανασυγκρότησης. Αν αυτές οι δυνάμεις δεν αναλάβουν τώρα τις ευθύνες τους , είναι πολύ πιθανόν η Ελλάδα να απορροφηθεί από τους άλλους βαλκανικούς , ή και ευρωπαϊκούς λαούς χωρίς αναγκαστικά με τη χρήση των όπλων.

  Πρέπει να καταλάβουμε ότι πνεύμα υποστήριξης ανιδιοτελές και γνήσιο, είναι ανύπαρκτο στις διεθνείς σχέσεις. Δεσπόζει πάντα το δόγμα , ότι στις σχέσεις των κρατών υπολογίζεται το συμφέρον, ή εν πάση περιπτώσει το κοινό συμφέρον. Η πραγματικότητα αυτή στις διεθνείς σχέσεις , είναι κατά πολύ ισχυρότερη από τη ρομαντική αντιμετώπιση των προβλημάτων. Δεν μετράνε δηλαδή σαν απαραίτητοι παράγοντες στη λύση αυτών, οι συναισθηματισμοί το δίκαιο και η ιστορία. Είναι επίσης γεγονός ότι τα μεγάλα κράτη επεμβαίνουν και καθοδηγούν την εξωτερική , αλλά και στην εσωτερική πολιτική κατεύθυνση των μικρών κρατών. Οι επεμβάσεις αυτές εξυπηρετούν κατά πρώτον τα συμφέροντά τους, που σε κάποιες χρονικές περιόδους για χάρη των δικών τους συμφερόντων, έβλαψαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τα ελληνικά συμφέροντα.

  Από την έρευνα του κλάδου των δημοσίων σχέσεων, καταλήγουμε στο συμπέρασμα , ότι τα κράτη αυτά με μαεστρία και άριστη στρατηγική, καθώς και με την ανοχή κάποιων κυβερνήσεων, υποχρεώνουν τα μικρά κράτη σε ειδική συμπεριφορά , που εξυπηρετεί τη δική τους εξωτερική πολιτική. Εδώ και τριάντα περίπου χρόνια, η Ελλάδα αντιμετωπίζει επικίνδυνα εξωτερικά προβλήματα . Η κάθε κυβέρνηση υπόσχεται ότι θα τα λύσει ευνοϊκώς , γιατί καθώς λέει έχει ισχυρά διεθνή ερείσματα . Τελικά όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και τα προβλήματα αντί να λύνονται πολλαπλασιάζονται , λόγω του ότι δεν υπάρχει ισχυρή ελληνική παρουσία στις σχέσεις της Ελλάδος , η οποία έγινε και πάλιν οπαδός της καταστροφικής : «Αψόγου Στάσεως» του παρελθόντος. Ομως έχω επανειλημένως τονίσει ότι : «Το δίκαιον μεταβάλλεται εις επαίτην προ της βίας».

  Αναλογιζόμενοι αυτή την πραγματικότητα, ενθυμούμεθα τον «JOHN ADAMS» όστις διεκήρυξε τα εξής :

  «Δίδαξέ τους πολιτική και πόλεμο, έτσι ώστε οι γιοί τους να έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν ιατρική και μαθηματικά , για να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά τους, να μελετήσουν ζωγραφική , ποίηση και αρχιτεκτονική».

  Δηλαδή αφού η Ελλάδα έχει την ατυχία να συνορεύει με χώρες που έχουν αρπακτικές διαθέσεις σε βάρος της , χρειάζεται να έχει ετοιμοπόλεμες , ισχυρές και σύγχρονες ένοπλες δυνάμεις , καθώς και σωστές συμμαχίες .

  Επίσης οι «μεγάλες δυνάμεις» δεν πρέπει να επαναπαύονται από την υπεροπλία τους, νομίζοντας ότι θα διαφεντεύουν αιωνίως τον κόσμο, πιστεύοντας ότι θα λύσουν τα προβλήματα με τα επαναστατικά οπλικά συστήματα που διαθέτουν. Κι’αυτό διότι δεν υπολόγισαν ότι όλα τα προγράμματα που εξεπόνησαν οι πλούσιες χώρες του Βορρά για την ανάπτυξη του «Τρίτου Κόσμου» έχουν ουσιαστικώς αποτύχει . Ο προηγμένος
  και ευημερών Βορράς , έχει αφήσει στην τύχη του τον καθυστερημένο και πτωχό Νότο.
  Πολλά επίσης προβλήματα υπάρχουν και στις χώρες του τέως υπαρκτού σοσιαλισμού.
  Λόγω δε των φυσικών καταστροφών από σεισμούς, καταποντισμούς, τυφώνες, ξηρασία, καθώς και από την υποτίμηση των παραγωμένων από αυτούς τους λαούς προϊόντων, όλη η παραδοσιακή αγροτιά πεινάει . Ως εκ τούτου, έχουν μαζευτεί στις τεράστιες μεγαλουπόλεις του Τρίτου Κόσμου, στις οποίες υπάρχει ένα σχετικώς εύπορο κέντρο, από ένα έως τρία εκατομμύρια κατοίκους και μια εξαθλιωμένη περιφέρεια από πέντε έως δέκα πέντε εκατομμύρια , ανέργους ή με περιστασιακή απασχόληση, οι οποίοι επιδίδονται σε διάφορες εγκληματικές ενέργειες για να επιβιώσουν. Ολόκληρες περιοχές είναι απομονωμένες και ανασφαλείς και έχουν περικυκλώσει τα εύπορα αστικά κέντρα , επιδιώκοντας να βρούν τρόπο για να κάνουν έφοδο σ’αυτά .

  Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στις πλούσιες χώρες του Βορρά και γι’αυτό προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποια ενδιάμεση ζώνη ασφαλείας , από κράτη όπως η Τουρκία , το Ιράν, το Μαρόκο, το Μεξικό κ.λ.π., αλλά δεν θα κατορθώσουν να αντέξουν στην πίεση των πεινασμένων κρατών και δεν θα μπορέσουν μακροπρόθεσμα να αποφύγουν την εισβολή των τριτοκοσμικών, που είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει από τα κράτη που χρησιμοποιούν σαν φύλακες , γιατί ποιός τελικώς θα τους φυλάξει από τους φρουρούς ;
  «Qui custodiis custodians ; ». Ποιός φρουρεί τους φρουρούς ;{Juvenalius}

  Για να αποφευχθούν όλα τα δεινά που μας περιμένουν, θα πρέπει να δημιουργηθεί μια νέα τάξη πραγμάτων, η οποία να μεριμνήσει για την ανακατανομή των πόρων, έτσι που να καλύπτει ικανοποιητικά ολόκληρο τον πλανήτη μας . Εκτός κι’αν η μόνη σήμερα υπερδύναμη του πλανήτη μας οι ΗΠΑ , έχουν απoφασίσει να γίνει «ολοκαύτωμα» για να μειωθεί δραστικά ο πληθυσμός της Γης . Φτάσαμε δηλαδή στο έσχατο σημείο που δεν έχει σημασία -κατά πως εμείς εννοούμε- «το μέγιστο όφελος για τον μέγιστο αριθμό».

  Ας τα έχουν αυτά υπ’ όψει τους οι πλούσιοι φίλοι και σύμμαχοί μας , οι οποίοι ξεπέρασαν με μεγάλη ευκολία την αντισυμμαχική και σαφώς φιλοναζιστική στάση της Τουρκίας κατά τη διάρκεια το B’ Π. Π. Πρέπει επίσης να αντιληφθούν οι φίλοι μας ότι οι Γερμανοί πιστεύουν ότι έχουν θεϊκή αποστολή να κυβερνήσουν τον κόσμο. Ούτω δεν έχουν παραιτηθεί από το όραμα του Αδόλφου Χίτλερ που είναι το άλλο εγώ κάθε Γερμανού . Σωτήριον έτος 1995. Ανδρέας Γούλας

  Συμπληρωματικό υπόμνημα : Τελικώς επειδή η Ελλάδα είναι το κέντρο του κόσμου, κάποιοι απατεώνες πολιτικοί προσπάθησαν να της λύσουν {με το αζημίωτο φυσικά και όχι μόνο } το δημογραφικό της πρόβλημα . Ούτω υπέστη την εισβολή των τριτοκοσμικών Ισλαμοφασιστών, Αλβανοκοσοβάρων, Σκοπιανών κ.λ.π. με τη συνεργασία της τουρκικής ΜΙΤ αλλά και προδοτών Ελλήνων πολιτικών και ήδη οδεύει στην καταστροφή. Οι δε πολιτικοί αυτοί δυστυχώς συνεχίζουν να κυριαρχούν στον πολιτικό της στίβο. Με πατριωτικούς χαιρετισμούς .
  01-09-2009 Φ.Π. – Α.Γ.

  Μου αρέσει!

 2. ΟΥΣΤΑΠΟΚΕΙ said

  ΟΥΔΕΝ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ

  Μου αρέσει!

 3. Περικλης said

  Κοψε φατσα και βγαλε συμπερασμα,ο ανθρωπος ειναι σαικο!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: