Σημαντικές ελληνοϊσραηλινές αμυντικές συνομιλίες Καμμένου – Αγιαλόν. Σε λιγο Συνέντευξη Τύπου

12494956_758718910930325_7437873550946064331_nΛ.Σ.Μ.

Τον Ισραηλινό Υπουργό Αμύνης και απόστρατο αντιστράτηγο του Ισραηλινού Στρατού, Μωσέ Αγιαλόν, υποδέχτηκε πριν από λίγη ώρα στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, ο Υπουργός Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Δημήτρης Βίτσας και η στρατιωτική ηγεσία με επικεφαλής τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ.

Ήδη αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται η συνάντηση των δύο αντιπροσωπειών, μετά το πέρας της οποίας θα υπογραφεί διμερής αμυντική συμφωνία, ενώ θα ακολουθήσει και κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο υπουργών στο γραφείο του Π.Καμμένου και οι δηλώσεις ενώπιον του τύπου.

Ακολούθως, ο Ισραηλινός ΥΠΑΜ (και πρώην Αρχηγών των Ισραηλινών Δυνάμεων Αυτοάμυνας) θα έχει συνάντηση με τον Αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, συνάντηση, η οποία συμφώνως με τις πληροφορίες, ζητήθηκε από την Ισραηλινή πλευρά, ενώ τα βράδυ θα παρατεθεί επίσημο δείπνο στον Στρατηγό Αγιαλόν από τον Π.Καμμένο στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

 

7 thoughts on “Σημαντικές ελληνοϊσραηλινές αμυντικές συνομιλίες Καμμένου – Αγιαλόν. Σε λιγο Συνέντευξη Τύπου”

  1. ..περιμενω να ειδω τι.,..αλλες νεες εντολες θα παρεις….!

   σαν αυτο εδω!

   http://katohika.gr/ellada/ektakti-egkiklios-tou-ipourgeiou-a-paideias-kai-evraikou-thriskeumatos-na-mathoun-tora-ta-paidia-gia-to-olokautoma-deite-ti-leei-i-egkiklios-kai-travikste-ta-mallia-sas/

   και να μη..σας κραξω ως..κυβερνηση..

   οταν προηγειται η ενημερωση για το ολοκαυτωμα υποχρεωτικα στα παιδια μας..

   και ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ??????????

   παλιο…ρατσιστες!!!!!!!!!!!

   Like

  2. και..τι μας φερνετε…σαν δωρο?

   ……….
   Με έκτακτη εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καλούνται ΟΛΑ τα σχολεία, ανεξαρτήτως βαθμίδας εκπαίδευσης, αύριο Τετάρτη να αφιερώσουν δυο διδακτικές ώρες σε εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες σχετικές με την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος.

   Σύμφωνα με την εγκύκλιο τούτο πραγματοποιείται κατ΄εφαρμογή του Ν. 3218/2004 (ΦΕΚ Α’ 12) και της σύμβασης της Κρακοβίας του 2000.

   Σκοπός των εκδηλώσεων και των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων είναι η ενημέρωση των μαθητών για το Ολοκαύτωμα. Οι δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν μπορούν να περιλαμβάνουν διαλογικές συζητήσεις, εκθέσεις, προβολή ταινιών ή συναφούς εκπαιδευτικού υλικού, ανάγνωση κειμένων και εργασιών.

   Προσωπικά θα περιμένω να δω αν θα πράξει το ίδιο και για τις ελληνικές ημέρες εθνικού ξεριζωμού και γενοκτονίας των Ποντίων, των Αρμενίων, των Μικρασιατών…

   Γιατί την χρονιά που μας πέρασε δεν έκανε τίποτα και για κανέναν…

   Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s