olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Αυτοί είναι οι 117 πρώην βουλευτές που ζητούν αναδρομικά εκατομμυρίων ευρώ (ονόματα – λίστα)

Posted by netakias.com on December 31, 2015

vouli-aftodioikisi1Με το νόμιμο τόκο και αναδρομικά, διαφορές αποδοχών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη διεκδικούν 110 πρώην βουλευτές, με αγωγές τους στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών.

Οι πρώην βουλευτές διεκδικούν τις διαφορές των αποδοχών τους που «παράνομα», όπως ισχυρίζονται, δεν τους χορηγήθηκαν μετά την αύξηση των αποδοχών των δικαστικών λειτουργών, βάσει της επίμαχης απόφασης του Μισθοδικείου το 2006.
Πρέπει να σημειωθεί πως μεταξύ αυτών είναι ηχηρά ονόματα που πρωταγωνίστησαν στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου επί χρόνια, όπως οι Άκης Τσοχατζόπουλος, Τ.Μαντέλης, Γ.Ανωμερίτης, Γ.Δρυς, Ελισ.Παπαζώη, Π.Δούκας, Ελ.Ζαγορίτης, Αν.Καραμάριος, Θ.Κασίμης, Ν.Κατσαρός, Π.Τατούλης, Αντ.Φούσας κ.ά.
Από τους 117, οι 62 είναι πρώην βουλευτές της ΝΔ και 52 πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ το ακριβές ποσό που ζητούν οι 117 πρώην βουλευτές μέσω των Διοικητικών Δικαστηρίων δεν μπορεί να προσδιοριστεί, καθώς οι διεκδικήσεις κυμαίνονται ανάλογα με τα χρόνια που διετέλεσε ο καθένας βουλευτής. Ορισμένοι μάλιστα έχουν καταθέσει και δύο αγωγές για διαφορετικές βουλευτικές περιόδους, όπως οι Ι.Βαϊνάς, Μυρσίνη Ζορμπά, Εμμ.Λουκάκης και Σωτ.Στολίδης. Από τις αγωγές τους ενώπιον της Διοικητικής Δικαιοσύνης παραιτήθηκαν δύο πρώην βουλευτές, οι Μιχ.Λιάπης και Λεων.Τζανής, καθώς και η χήρα του Παναγιώτη Κοσιώνη.
Οι Βουλευτές ΠΑΣΟΚ
 
Οι 52 πρώην και συνταξιούχοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν αγωγές και διεκδικούν αναδρομικά διαφορές αποδοχών είναι: Αλ. Ακριβάκης, Ιωάν. Ανθόπουλος, Ελένη Ανουσάκη, Παν. Αντωνακόπουλος, Γεωργ. Ανωμερίτης, Μαρία Αρσένη, Ιωαν. Βαθειάς, Ιωάν. Βαίνας, Βασ. Βασιλακάκης, Ηλ. Βλαχόπουλος, Χρ. Βοσνάκης, Αλέξ. Βούλγαρης, Δημ. Γεωργακόπουλος, Ιωάν. Γιαννακόπουλος, Μόσχος Γικόνογλου, Γκαλήπ Γκαλήπ, Μ.Ζορμπά, Χρήστος Θεοδώρου, Ιωαν. Θωμόπουλος, Λάμπρος Κανελλόπουλος, Θεόδ. Κατσανέβας, Ελεονώρα – Νόρα Κατσέλη – Καλογεροπούλου, Ιωάν. Καψής, Θεόδ. Κολιοπάνος, Ευτ. Κοντομάρης, Βασ. Κοντογιαννόπουλος (1974 – 1993 ΝΔ και 1996 – 2000 ΠΑΣΟΚ), Σωκρ. Κοσμίδης, Θεόδ. Κοτσώνης, Δημ. Κουλουριάνος (ευρωβουλευτής), Φλώρος Κωνσταντίνου, Εμμ. Λουκάκης, Αναστ. Μαντέλης, Αλεξ. Μπαλτάς, Αθαν. Μπάτσος, Φραγκ. Παπαδέλλης, Ελισάβετ Παπαζώη, Ηλ. Παπαηλίας, Βασ. Παπανικόλας, Χρ. Σμυρλής – Λιακατάς, Ιωάνν. Σουλαδάκης, Σωτ. Στολίδης, Λεων. Τζανής, Ιωάνν. Τσακλίδης, Παντ. Τσερτικίδης, Βασ. Τσιλίκας, Αποστ. Τσοχατζόπουλος, Παν. Φωτιάδης, Αλεξ. Χρυσανθακόπουλος και Αναστ. Χωρέμης.
Οι Βουλευτές ΝΔ
 
Από την πλευρά της ΝΔ οι 62 πρώην βουλευτές που κατέθεσαν αγωγές είναι: Νικ. Αγγελόπουλος, Παν. Αδρακτάς, Θεοδ. Αναγνωστόπουλος, Απ. Ανδρεουλάκος, Ιωαν. Βαληνάκης, Δημ. Γαλαμάτης, Σταυρ. Δαϊλάκης, Γεωργ. Δεικτάκης, Θεοφ. Δημοσχάκης, Πέτρ. Δούκας, Ελεύθ. Ζαγορίτης, Σοφία Καλαντζάκου, Ηλ. Καλλιώρας, Γεώργ. Καλός, Κρινιώ Κανελλοπούλου, Αναστ. Καραμάριος, Αντ. Καρπούζας, Θεόδ. Κασίμης, Νικ. Κατσαρός, Θεόδ. Κατσίκης, Σταυρ. Κελέτσης, Κεφαλογιάννης, Αθηνά Κόρκα – Κώνστα, Βασ. Κορκολόπουλος, Ιωάν. Κοσμίδης, (ευρωβουλευτής), Ανδρ. Κουτσούμπας, Γεώργ. Κωνσταντόπουλος, Θεόφ. Λεονταρίδης, Μιχ. Λιάπης, Αναστ. Λιάσκος, Λεων. Λυμπερακίδης, ‘Αρια Μανούσου – Μπινοπούλου, Πέτρ. Μαντούβαλος, Παν. Μελάς, Αντων. Μπέζας, Μιχ. Μπεκίρης, Νικ. Νικολόπουλος, Γεώργ. Ορφανός, Βασ. Παππάς, Αριστ. Παυλίδης, Ιωάνν. Πλακιωτάκης, Αδάμ Ρεγκούζας, Γεώργ. Σαλαγκούδης, Δημ. Σαμπαζιώτης, Παν. Σκανδαλάκης, Θεοδ. Σολδάτος, Σπ. Σπηλιωτόπουλος, Αριστ. Σταθάκης, Νικ. Σταυρογιάννης, Αποστ. Σταύρου, Πέτρ. Τατούλης, Ιορδ. Τζαμτζής, Νικ. Τσιαρτσιώνης, Κων. Τσιπλάκης, Αριστ. Τσιπλάκος, Σάββας Τσιτουρίδης, Γεώργ. Τσούρνος, Παρθένα Φουντουκίδου – Θεοδωρίδου, Αντ. Φούσας, Χρ. Φώλιας, Ηλ. Φωτιάδης και Ευγέν. Χαϊτίδης.
Τη θεσή του διαχωρίζει ο Άκης Τζοχατζόπουλος
Ο πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άκης Τζοχατζόπουλος γνωστοποίησε την πρόθεσή του να μην εισπράξει το οποιοδήποτε χρηματικό ποσό ως αποτέλεσμα της προσφυγής του στη Δικαιοσύνη .Στη ανακοίνωση που εξέδωσε υπογραμμίζει : «Η προσφυγή μου στη Δικαιοσύνη αφορά γνωστή διαδικασία, που ακολουθήθηκε επανειλημμένα με πρωτοβουλίες συναδέλφων βουλευτών από το 1981 έως το 2007 που διετέλεσα βουλευτής, μέσω της οποίας διεκδικούσαν την εξίσωσή τους με τους δικαστικούς λειτουργούς και την αποκατάσταση της θεσμικής τάξης όπως προβλέπει το Σύνταγμα .Η απόφαση συμμετοχής μου στη διαδικασία αυτή, την οποία ακολούθησε μεγάλος αριθμός συναδέλφων πρώην βουλευτών, ελήφθη το 2008 και η σχετική προσφυγή κατατέθηκε προ δύο ετών. Καθόσον με αφορά, ανεξάρτητα της όποιας απόφασης της Δικαιοσύνης -όποτε και αν υπάρξει- και της δικαίωσης ή μη, είναι αυτονόητο ότι με βάση τη σημερινή δραματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, δεν προτίθεμαι να εισπράξω το οποιοδήποτε χρηματικό ποσό από το Ελληνικό Δημόσιο».
Η απάντηση της Βουλής
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της βουλής σημειώνει: «Όταν το 2007 με τον Ν. 3620/2007 δόθηκαν αναδρομικά έκτακτες παροχές στους δικαστικούς λειτουργούς, η Βουλή αποφάσισε ότι οι παροχές αυτές δεν θα ισχύσουν και για τους βουλευτές. Επίσης, όταν το 2008 με τον Ν. 3661/2008 αυξήθηκαν σημαντικά οι αποδοχές των δικαστικών λειτουργών, η Βουλή αποφάσισε ότι η αύξηση αυτή δεν αφορά στους βουλευτές».
Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι προκειμένου να ισχύσει και για τους βουλευτές οποιαδήποτε διάταξη νόμου που αφορά σε αποδοχές δικαστικών λειτουργών θα πρέπει να υπάρξει κοινή απόφαση του προέδρου της Βουλής και του υπουργού Οικονομικών.’’Τέτοια απόφαση ουδέποτε εκδόθηκε, ούτε βεβαίως πρόκειται να εκδοθεί. Αντιθέτως, όπως είναι γνωστό, μετά από εισηγήσεις του Προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου και αποφάσεις της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου, οι συνολικές αποδοχές των βουλευτών την τελευταία διετία έχουν υποστεί μειώσεις που υπερβαίνουν το 45% ετησίως’’ αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.

64 Responses to “Αυτοί είναι οι 117 πρώην βουλευτές που ζητούν αναδρομικά εκατομμυρίων ευρώ (ονόματα – λίστα)”

 1. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΕΙΠΕΙ Ο…….ΛΑΛΙΩΤΗΣ!!!!!!!

  Like

  • Ευριπίδης Μπίλλης said

   Η δικαιοσύνη αποφασίζει. Εάν τα δικαιούνται καλώς τα παίρνουν.
   Αυτοί που αυτοδιορίζονται αποφασίζουν ως δικαστές ας χαρίσουν εκείνοι δικά τους χρήματα στο μνημονιακό κατοχικό ΤσιπτροΚαμμενικοΛεβέντικο κράτος.

   Like

   • eagle said

    αντι να ειναι φυλακη ολοι αυτοι οι κοπρολαγνοι γιατι κατεστρεψαν 10 εκατομ. ελληνες θελουνε και τα ρεστα; φιλε μπιλλη μηπωςκαι εσυ ανηκεις σαυτουςπου θελουν παλουκωμα;

    Like

 2. Ελληνισμός said

  Ο Αλέξης όμως αυτός ο ανεκδιήγητος λαθρομετανάστης και ο ακροδεξιός σύντροφος Πάνος τους τα δίνουν όλα απλώχερα και αφορολόγητα

  Like

  • eagle said

   αν παρατηρησες δουλοφρονα ολοι ανηκουν σε πασοκ και νδ, αχρηστοι και ανικανοι που μας κατεστρεψαν,

   Like

 3. ANTIGONE! said

  ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ “ΚΡΙΣΗΣ”;;;
  ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝΕ…
  ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!
  ΣΙΓΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 1500 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ “ΕΠΙΔΟΜΑ” ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ….
  ΣΙΓΑ! ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΥΣ…
  ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ…
  ΜΩΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ….
  ΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ;;;; ΤΟ ΨΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;;

  ΟΥΔΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ!
  ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΧΥ-ΠΑΧΥ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΕΞΩΕΔΑΦΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ (ΟΦΣΟΡ ΔΗΛΑΔΗ)…

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

  …ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΑΣ…

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ!

  Like

  • kleon said

   Για Θεό δεν είμαι σίγουρος, λεφτά για πατριδοκάπηλους υπάρχουν άφθονα. Να είμαστε γεροί να τους ψηφίζουμε.

   Like

 4. ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ said

  ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ Μ……..Σ! ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΤΟ ΑΣΜΑ.ΔΗΛ.ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΡΠΟΘΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΤΟΚΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ Μ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ.Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ,Η ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ.

  Like

  • Ζάγκλoς said

   Αναμφισβήτητα ο ποιο καθυστερημένος λαός της Ευρώπης σήμερα,
   είναι ο νεοέλληνας, υπάρχουν βεβαια και εξαιρέσεις από διαμάντια
   που μονο στην Ελλάδα ευδοκιμούν, αλλα τι μπορεί να είναι ένας
   λαός που πιστεύει ότι ζωγραφιές απάνω σε σανίδες δακρύζουν?

   Like

   • Spiros said

    Μεγάλη ατάκα η τελευταία!!!!!

    Like

   • panos diakos said

    http://www.pronews.gr/portal/20160101/defencenet/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD

    Like

    • ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙς ΠΑΡΑ ΑΛΟΓΕς ΑΠΑΙΤΗΣΕΙς ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
     ΣΕ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ κατα την άποψη μας.

     Μετά απο ενα
     λουκούλειο φαγοπότι, τύπου grande abuffatta https://www.youtube.com/watch?v=UyF4E_1L8pQ

     Οχι μόνο δεν χόρτασαν, ενω θα έπρεπε όπως βλέπουμε σύμφωνα και με το άνω βίνδεο……
     αλλα, θέλουν …..κι’αλλο ……
     ενω οι υπόλοιποι, έλληνες, τρέχουν στους……. κάδους.

     Οντως το Σύνταγμα μας…. ορίζει ως ισότιμες
     την νομοθετική – εκτελεστική – δικαστική εξουσίες.
     Επίσης αναφέρει, οτι θα πρέπει οι νομοθέτες
     ( βουλευτές ) να εισπράττουν τα ίδια χρήματα με τους ανώτατους δικαστές.

     Πολλές φορές έχει συμβεί να καταφεύγουν στην
     Δικαιοσύνη οι ανώτατοι Δικαστικοί για να εισπράξουν και αυτοί με την σειρά τους τις ίδιες αυξήσεις που έδωσαν οι βουλευτές στον εαυτόν τους….. με την μέθοδο του
     αποφασίζομεν και
     διατάσσομεν.!!

     Τώρα λοιπόν, ερχονται…..οι αιτεροι καππαδόκες και……………….
     εις ανταμοιβή για τις κακομεταχειρίσεις που
     επέβαλαν εις τον λαό μας….
     θέλουν και περίσευμα στο φαγητό !!

     Κακομεταχειρίσεις τύπου:

     – Ανόητη και πεισματική παραμονή εις το ΝΑΤΟ
     ( να μας προστατέψει αλήθεια απο ποιόν, απο την φίλη μας…. Ρωσία-Κίνα ?? )
     – Δουλοπρεπή συμπεριφορά εις την Ε.Ε – Γερμανία, με γνώμονα Οχι τα συμφέροντα της Χώρας μας….αλλα ακουσον-ακουσον….
     τα συμφέροντα της υπερτραφούς πλέον γερμανίας, η οποία ανέλαβε απο μόνη της τον ρόλο του ποδηγέτη της Ελλάδος.??
     – Κατά τακτά χρονικά διαστήματα, απο μόνοι τους ( οι βολευτές ) δίνουν εις τον εαυτόν τους
     αυξήσεις…..και…………
     αθωώνουν……ολους οσους κατηγορήθηκαν
     απο την Δικαιοσύνη και παραπέμφθηκαν στην
     βουλή ……για να Δικαστούν.!!

     Κατα την άποψη μας η συγκεκριμένη υπόθεση
     τυγχάνει, ουχι διοικητική, ώστε να παραπεμφθεί
     εις το διοικητικο Δικαστήριο……
     αλλα, τυγχάνει, καθαρά Συνταγματικής αρμοδιότητας……….
     και είμαστε σίγουροι γι’αυτό που δηλώνουμε….
     καθότι αποτελεί απάντηση, εις τα ίδια
     με αυτά που ζητά ο Λαός, επικαλούμενος
     το Σύνταγμα, σχετικά με το παράνομον
     των χαρατσιών της ΔΕΗ…….
     το χαράτσι της ΕΡΤ…….
     την περικοπή συντάξεων & εφάπαξ
     την υπερβολική αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, άνευ εξισορροπιστικής ανταμοιβής.
     Οποτε λοιπόν απαιτούνται ολα τα ως άνω
     με επίκληση των άρθρων του Συντάγματος…..
     η απάντηση ειναι ….κλισέ
     δηλ…..δίδουν ως απάντηση το ότι
     η αναφορά στο Σύνταγμα ειναι γενική και αόριστη
     …..ξέρετε.. θα μπει Μόνο για ενα δυο έτη ο φόρος…για να ξεφύγει η χώρα απο τις κακοτοπιές……την υπόθεση αυτών που ζητάτε
     μπορει να την κρίνει μόνο ενα Συνταγματικό Δικαστηρίο ……που Ατυχώς δέν υφίσταται………
     κ.λ.π………………….

     Εν κατακλείδι λοιπόν και με το ίδιο νόμισμα θα απαντήσουμε………….
     οτι το αίτημα τους, μπορεί να εξεταστεί ….
     Μόνο απο ενα Συνταγματικό Δικαστήριο…….
     διότι η συγκεκριμένη υπόθεση τους …….
     ετσι όπως την αιτούνται, αποδεικνύει, οτι …….
     την αιτούμενη αύξηση τους ΗΔΗ την έχουν πάρει…..αφου….
     πάντα προηγούνται χρονικα οι αυξήσεις των βουλευτών, έπονται χρονικά οι αυξήσεις των δικαστικών, πάντα καθυστερημένες,
     άρα…..ουδεμία αύξηση πήραν οι δικαστικοί επιπλέον, προηγούμενοι χρονικά, ώστε να μπορούν να βασιστούν ( οι βουλευτες ) σε αυτήν, την δήθεν αύξηση των δικαστικών,

     Τοιουτοτρόπως λοιπόν, ως δήθεν αδικηθέντες δηλ…
     καθυστερημενοι χρονικά ( εν συγκρίσει με τους δικαστικούς ) δεν νομιμοποιούνται, κατά την άποψη μας ……
     να αιτούνται.

     Πολύκαρπος Μαρκαράς

     Γιώργος Παρασχάκης

     Like

   • panos diakos said

    Καθενας με τον πονο του,ναι ?

    Like

    • Ζάγκλoς said

     Εγώ θα έλεγα καθένας με το κομπολόι του,
     ή με την πιπίλα του!
     Θα μπορούσες βεβαια να το πεις και πόνο,
     αν είσαι φιλαλήθης και φιλόπατρις!

     Like

   • Αννα said

    τι λες βρε χαζοχαρούμενο;;! άκου “αναμφισβήτητα ο πιό καθυστερημένος λαός στην Ευρώπη”.
    Αλλά τι περιμένεις από κάποιον πού έγραφε πρός τον Χρήστο Βούλγαρη:
    ” 5 άτομα, κι εγώ, σχολιάζουμε σ’αυτήν την ανάρτηση κι όλοι σε βρίζουν, εσύ δε, εκτός από τον Κερκυραίο, τούς αποκαλείς Τούρκους καί Ναζί”.
    Οί υπόλοιποι ήταν ο…Ιωάννης αριστερόχειρ, εγώ, κι ο Ακέλας…😛
    Παραισθήσεις, η ψευδαισθήσεις άραγε;

    Like

    • Ζάγκλoς said

     Όταν έγραψα το σχόλιο πατσαβούρα εσύ και ο εβραίος δεν είχατε
     μπει και οι επισκέπτες που ήταν εναντια στον χρήστο ήταν 5.
     Όσο για το τι είναι οι νεοέλληνες, την στατιστική των ηλιθίων
     την ανεβάζεις εσύ και η ομήγυρη σου, γίδα.

     Για πες, οι ζωγραφιές σε σανίδες δακρύζουν?

     Like

  • ANTIGONE! said

   …ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ή ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ή ΑΝΗΚΟΥΝ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ: “ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ”.
   ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ!!!!
   ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΚΥΡΙΟΙ!
   ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΥΛΕΣ!

   Like

  • Dimitrisp. said

   ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ………..ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

   Like

   • kleon said

    Ρε που μας πάνε 10 εκατ. νοματαίους μόνους;;; Μας λένε στα λουτρά, να τους πιστέψω;;; Μυρωδιά καμμένης σάρκας από την τζιμινιέρα. Μπα, κάποιους άλλους θα καίνε…ας πάρω την πετσέτα μου. Φταίω και γω που είμαι άπλυτος. Ζέχνω. Δίκιο έχουν οι Αρχοντες!

    Like

 5. Θεσσαλός said

  117 παλουκια για ανασκολοπισμο.

  Like

 6. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ Η ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΩΤΟΥ ΠΟΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΚΗΦΗΝΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ Π.Χ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ Γ Α Π ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΗΛΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΣΩΔΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΞΩΔΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Π.Χ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ BMW ΤΑΞΙΔΙΑ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΤΙΖΗ ΟΣΟ 10 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΤΙΣΙΩΣ ΤΩΝ 900 ΕΥΡΩ ΔΗΤΕ ΤΗΣ ΒΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΣΑΛΑΚΩΣΑΝ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΑΥΡΙΣΑΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΩΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΩΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΑΙΕΣ

  Like

 7. katerina said

  Όπως είναι η λίστα, τυπώστε τις φωτογραφίες τους, κρεμάστε τες έξω από τη βουλή να πηγαίνουμε να τους φτήνουμε!!!!

  Like

 8. ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ said

  ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΓΕΝΝΗΣΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ,ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  Like

 9. Κ'απιος said

  Στους Γιατρούς να τα φάνε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 10. dyspistos said

  Αδεια ταμεία, κλειστές Τράπεζες, μνημόνια ως δαμόκλειες σπάθες πάνω από το κεφάλι μας, κατεστραμμένη οικονομία, παραπαίουσα Παιδεία, Υγεία εν των ενόντων κι οι βολεμένοι 117 αυτοί άνθρωποι που τους ψηφίσαμε εμείς οι άνοες, δεν ορρωδούν προ μιας θετικής γι’΄αυτούς δικαστικής αποφάσεως, αρκεί να εισπράξουν ζεστό χρήμα κι ας είναι ανήθικο , ανθελληνικό και αντιπατριωτικό.

  Μια καθημαγμένη Ελλάδα και της μπήγουν τα νύχια να κατασπαράξουν ό,τι βρουν απ΄όποια χαίνουσα πληγή, αρκεί να…μασήσουν.
  Κι ένας Τσοχατζόπουλος, που πληρώνει την απληστία του, να βγαίνει και να διαχωρίζει τη θέση του !!! από τα κοράκια αυτά.
  Πολύ πιο κοράκια από τους δανειστές μας, έτσι;

  Να ευχηθώ, λοιπόν, με πόνο ψυχής και μια απελπισία αβυσσαλέα, ας είναι η Νέα Χρονιά της Απαλλαγής, διότι την “Αλλαγή” που γιορτάζαμε τέτοιες μέρες πέρυσι, τη συναντάμε καθημερινά σαν ανυπέρβλητο εμπόδιο στη ζωή μας.

  Like

  • Ζάγκλoς said

   Καμια κυβέρνηση, κανένα σχήμα με μνημονιακους θεατρίνους
   και κλεφτες δεν θα φέρει καμια αλλαγή.
   Και ο νοών νοείτο.

   Πρέπει να χυθεί άφθονο αίμα διεφθαρμένων πολιτικών, για να αλλάξει κάτι.

   Like

   • Θεσσαλός said

    Ετσι.

    Like

   • dyspistos said

    Σωστός. Κανένα σχήμα και καμμιά κυβέρνηση διεφθαρμένων δεν θα φέρει αλλαγή.
    Αλλά, θαρρώ πως πρέπει να το πω, διεφθαρμένοι είμαστε και κάποιοι από μας, διότι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί διαφθείρουν πολίτες και εξασφαλίζουν διεφθαρμένες ψήφους.

    Μ΄άλλα λόγια , χρειαζόμαστε έναν Σίσι.

    Like

    • Ζάγκλoς said

     Ο Σίσι είναι δικτάτορας, συμφωνώ μαζί σου.
     Μια δικτατορία χρειαζόμαστε για έναν χρόνο να βάλει σε τάξη την
     χωρα και στην φυλακή ή κρεμάλες τους ενόχους κλεφτες και απάτριδες.

     Like

   • The Ghost of Diogenes said

    Kαλη Χρονια σε ολους τους Ελληνες (με οτι πιστευω βρησκουν πνευματικη ικανοποιηση),! και ακομη περισσοτερο στους αποδημους,! διοτι εχουν μια αλλιωτικη πιο γλυκια τρελλα για την Ελλαδα.!!! αφιερωνω ενα τραγουδακι το λεν οι πετροπερδικες, αλλα οι Ελληνες εχουν στραμμενον το βλεμμα παντα προς την Δυση.???

    Like

    • Ζάγκλoς said

     Καλημέρα και καλή χρονια φιλε και Ελληνάρα Διογένη!
     Οι Ολύμπιοι να σε έχουν πάντα καλά και με υγεία!

     Like

   • Mavroprovatos said

    Άνοιξες πάλι την κάνουλα με τα σκατά?
    Ρε ελεεινέ, θέλεις αίμα? Ελκα εσυ εδω απο την βολεψια της στοκχολμης, παρε ενα όπλο και ξεκινα για να σε ακολουθήσουν κι άλλοι!!!!
    Αν δεν πας εσυ πρώτα μπροσταρης ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
    Και τι δουλειά έχεις εσυ μ’αυτα ρε διεστραμμένε? Αφου ζεις Σουηδία!

    Άντε βούλωστο επιτέλους με τις μαλακίες και παπαρολογίες σου παλιοτόμαρο!
    Δυο ώρες δεν έγραψες και ησύχασε το blog, τώρα πάλι με τις μαλακίες σου, ανόητε!

    ΥΓ
    «Ο Και ο νοών νοείτο» – γραφεται με Ω

    Βλακόμουτρο!

    Like

    • Ζάγκλoς said

     Άκουσε μαλάκα, το blog είναι ένας χώρος ανταλλαγής ιδεών και πληροφόρησης,
     δεν θα βάλεις εσύ ο καραγκιόζης τους ορους τι θα λέμε και τι όχι.

     Αν διαφωνείς κάπου μαζί μου, είσαι ευπρόσδεκτος να σχολιάσεις σαν
     άνθρωπος όχι σαν primitive καραμαλακας όπως κανεις, γαμημένε κουραμπιέ.

     Like

   • Ιωάννης ο Αριστερόχειρας said

    Mαυροπρόβατε, τι περιμένεις από έναν που ‘χει δηλώσει και κλανιάρης??? 😛

    Like

   • Mavroprovatos said

    Ζάγκλειον «ήθος» ζάγκλειος «διάλεκτος της χωματερής» ζάγκλειος απήχηση 0.0001%.

    ΥΓ
    Αυτό που προπαγανδίζεις πιο πανω ελληναρα μου, εγώ το λέω ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟ
    Τραβα κανε καμια προσφορα στον Δια και του Ολύμπιους, αλλα για να κάνεις τις επικλήσεις θα πρεπει να ξερεις και αρχαία ελληνικά, όμως, φαντάζομαι τα κάκιστα και ασυναρτητα νέα-ελληνικά σου είναι αρκετά για να καταλάβεις τι εννοώ.

    Like

    • Ζάγκλoς said

     Aχα! Καλώς τον βασιλάκη τον ιπτάμενο γλάρο, χα..χα..
     θα γελάσει και η παρδαλή κατσίκα σε λίγο, αλλα ένα να θυμάσαι,
     εσύ με επιτέθηκες χωρίς λόγο, εγώ αμύνομαι και ξέρεις αυτό
     τι σημαίνει, πάντα θα είσαι από κάτω και θα τον τρως!

     Like

   • Ιωάννης ο Αριστερόχειρας said

    Μαυροπρόβατε εκτός αυτού είναι και φανατικός οπαδός της ανθελληνικής συμμορίας των συνεχιστών των γερμανοτσολιάδων, της Χρυσής Αυγής δηλαδή!!

    ΥΓ
    Όχι ότι και τα υπόλοιπα κόμματα, συμμορίες θα λεγα, είναι καλύτερα της ναζιστικής αυτής συμμορίας……

    Like

   • Ιωάννης ο Αριστερόχειρας said

    ΥΓ 2
    Των ρουφιάνων γερμανοτσολιάδων της δεκαετίας του ’40 εννοώ..Φυσικά και ο ελληνισμός δεν πρόκειται να επιβραβεύσει τους υμνητές των ταγματασφαλιτών καταδοτών της Κατοχής…Υπάρχει και αξιοπρέπεια…

    Like

   • Mavroprovatos said

    Ζαγκλε δωδεκαθεϊστη της σαχλας και της πλάκας!
    Βλέπω οτι έχεις και ναζιστικες διαθεσεις… στο μενού σημερα! Μπουρδολόγε!!!

    Μάλλον εκτός από τη βλακεία που σε δέρνει έχεις και ασθενική μνήμη.

    Το εμετικό σου χυδαιολόγιο από πότε το ξεκίνησες?

    Από τότε που σε ξεβράκωσα πρακτορίσκο και σε κατηγόρησα για εντεταλμένη γραφίδα 1, νενέκο, γριακύλο και πεμπτογαλαγγίτη εθνοαποδομητή.

    ΥΓ
    Το stockholm στα ελληνικά γράφεται Στοκχόλμη!!!!!

    Like

    • Ζάγκλoς said

     Δικαίωμα μου να είμαι δωδεκαθεϊστης (που δεν είμαι),
     δικαίωμα σου να προσκυνάς εβραίους καλικάντζαρους.
     Δικαίωμα μου να είμαι Εθνικιστής όπως και συ να είσαι ότι θέλεις,
     αν επάνω σε αυτό το μοτίβο θέλει να γίνει η μάχη μας, ευχαρίστως, θα σε
     γαμήσω ακόμη μια φορα όπως παλιά, αλλα εσύ τις πούτσες που σε έριξα και σε
     έκραζε όλο το blog τις κατανοείς σαν ξεβράκωμα μου, μαλακα άχρηστε καραβανά.

     Like

   • Mavroprovatos said

    Ζάγκλο,

    Λόγω εορτών θα σου κάνω μία πρόταση

    α)Να δηλώσεις ορκο, πίστη και υποταγή στη σημαία του εθνους οπως ακριβώς είναι. Κράτα τις απόψεις σου για το θεό σου και ασε ήσυχο τον δικό μου. Δε με ενδιαφέρει το ποσοστό του 3%-5%.
    β)Να ανακαλέσεις ρητά και κατηγορηματικά όλα όσα εγραψες.

    Αν το κάνεις, σταματάει εδώ η προσωπική μας κόντρα.

    Αλλιως θα εξακολουθείς να είσαι ο Τζανετάκος του Blog ως μεγας καρπαζοεισπρακτορας!!!!

    Like

    • Ζάγκλoς said

     Ο Ζάγκλος βασιλάκη γνωρίζεις πολύ καλά ότι σαν Έλληνας δεν δέχεται ultimate παπαριές από σένα!
     Αυτό ο χώρος, είναι ένας χώρος ανταλλαγής ιδεών και πληροφόρησης, και δεν μπορείς
     εσύ ο εμμονικος και ανόητος να θέσεις ορους τι και πως!
     Γράφουμε ότι θέλουμε, χωρίς να προσβάλουμε, αν διαφωνούμε εκφραζόμαστε
     στα πλαίσια της λογικής και ευγένειας.
     Όρκο πιστη και υποταγή να ζητήσεις από τα κομμούνια, το να ζητάς τα προφανή
     από έναν Εθνικοσοσιαλιστή, σημαίνει ότι έχεις σκέψεις εκ του πονηρού.
     Όπως σε είπα και παλιά, πρέπει να σταματήσει αυτή η κοκορομαχία όπου σε βρίζω
     γιατί με βρίζεις και με βρίζεις γιατί σε βρίζω, grow up επιτέλους και άσε τις
     φανφάρες και τα τελεσίδικα, λάθος άνθρωπος!

     Like

   • Mavroprovatos said

    Σουηδέ αιτών προς Ypes.gr έχεις γίνει ο Αλέκος Τζανετάκος του ιστολογίου με τη γραφικότητα σου. Μεχρι και ο Ιωάννης ο Αριστερόχειρας σε πήρε χαμπαρι…
    Καρπαζιες απο παντού!

    Αντε πήγαινε στις ιερόδουλες σου αποτυχημένε και φτυσμένε άντρα της αλλοδαπής που πας να βγεις κι απο πάνω!
    Κάνε και στον εαυτό σου λόγω εορτών ένα λεξικό του Μπαμπινιώτη και ένα βιβλίο που σου πρότεινα από τις εκδόσεις Λιβάνη για να γράφεις ορθογραφημένα!

    Like

    • Ζάγκλoς said

     ”Μεχρι και ο Ιωάννης ο Αριστερόχειρας σε πήρε χαμπαρι…”
     Καλό!!! Αλλα βασικά δεν διαφέρετε και πολύ, εσύ είσαι λιγάκι ποιο ευθύς,
     αλλα περισσότερο εμμονικος, ο εβραίος Ιωκλάννης αριστερόκουλος
     είναι σαν οβραίος ποιο πολύ φιδάκι προβοκατόρικο!

     Λυπάμαι δεν ξέρω ποιος είναι ο Τζανετάκος, αλλα ξέρω ποιος είσαι εσύ, ένας
     εμμονικος καραγκιόζης, ένας κηφήνας καραβανάς που ψάχνεται να μανουριασει.

     Το λεξικό να το χώσεις εκεί που ξέρεις θρησκόπλικτο πρόβατο!

     Κλείνω τώρα.

     Like

   • Agm said

    Ζάγκλε, τι βλέπω; Πλάκωσε το ιππικό; Μέχρι και τα πρόβατα πουλάνε μαύρο παοκτζίδικο τσαμπουκά.

    Θάρρος αδελφέ. Το ξίφος σου ψηλά, να κόβη ασταμάτητα κεφάλια και στόματα βδελυρά σαν του εθνοήρωος Νικηταρά.

    Λυσσάνε γιατί όλο και πιο πολύς κόσμος πια, μέρα με τη μέρα, μάς ακούει και μάς καταλαβαίνει.

    Καταλαβαίνει ότι είμαστε το γαλαξιακό μέλλον της ανθρωπότητος. Η ελληνική θεία αύρα των σκοτοδιαλυτών υπάτων φωτεινών δυνάμεων.

    Καταλαβαίνει ότι ζούμε δια της προκλητής υπογεννητικότητος και της νέας αθρόας μεταναστεύσεως των ασιατικών λαών – τα κάστρα πέφτουν δημοκρατικά πλέον και από μέσα – μια ΣΙΩΠΗΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ της Ευρώπης.
    Και εύχεται να ατσαλώση γίγαντες η φωνή μας και να αναφλέξη θεούς η ψυχή μας.

    Γιατί δίνουν οι Κρόνιοι την χαριστική πλέον βολή στην ανθρωπότητα. Δίνουν στα ανθρωποϋβρίδια, ισλαμοπιθήκια λαθροσκουπίδια, τα δειλά θρέμματα της Ασίας (Κάλβος) και πολιτικά δικαιώματα ψήφου! (Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε αυτοί, καλογεροαριστεροκαρότα στον κώλο μας εμείς.)

    Κατοχοδοσίλογοι, γερμανοτσολιάδες ξέρετε ότι δεν έχετε το δικαίωμα αυτά τα πολιτικά δικαιώματα που κατέκτησαν οι πρόγονοί μας ενδόξως και με αυτοθυσία εις τα πεδία των μαχών να τα δίνετε εσείς (με Σορροανταλλάγματα εθνοπροδοτικά) στα Πακοαλβανάκια που θα μπήξουν μια μέρα το προδοτικό μαχαίρι στο λαιμό μας καθώς θα κοιμώμεθα τον δημοκρατικό μαστουροϋπνο του μαλάκα;

    Προσέχετε γιατί ο κόσμος ξυπνά. Και ξυπνά πολύ πιο πεινασμένος και αγριεμένος από άλλοτε. Και δεν θα προλάβετε αυτή την φορά να πουστοχαρήτε τα λύτρα της προδοσίας.

    Όλοι συνειδητοποιούν πλέον και όλο βαθύτερα ότι ΜΟΝΟ κάτι πιο δυνατό και μεγαλειώδες απ’ την άγρια λάμψι μιας χιτλερικής θυέλλης μπορεί να σώση τώρα την λευκή φυλή και την ναυαρχίδα της, την ελληνική φυλή.

    Κι αυτό το υπέροχο και μεγαλειώδες ΜΟΝΟ στην ιερά Ελλάδα των επικών αγώνων και θυσιών, των θεομαχιών και τιτανομαχιών, μπορεί να γεννηθή και να εύρη έμπνευσι, ήθος και ανδρομέδεια ορμή.

    Εφ’ όπλου λόγχη, λοιπόν!

    Υ.Γ. Καριόλαι, αριστεραί πόρναι, μεταλλαγμένα πρόβατα και πράσινα άλογα, εις τα κλινικά καρότα σας εσείς.

    Αυτός ο αγών είναι μόνο για Έλληνες.

    Like

   • pinback said

    Agm τι πίνεις ????

    Like

  • Αρμονία said

   Καλημέρα σε όλους και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
   Μου αρέσετε και οι 3, πολλές ευχές στον καθένα ξεχωριστά, στην Δύσπιστη, στον Ζάγκλο και στον Θεσσαλό.
   Πολλές ευχές στην Ελλάδα μας και καλή λευτεριά από τα εγχώρια και εξωχώρια αρπαχτικά.
   Πολλές ευχές και στους πρώην σχολιαστές Σπάρτακο (μας λείπεις) Μιχαήλ (μας λείπεις) Φωτεινή και όσους τώρα δεν θυμάμαι.
   Στους αρπάχτρες πρώην βουλευτές εύχομαι σε κακή μεριά, να μην προλάβουν να εισπράξουν αυτά που μας στέρησαν με τα μνημόνια. Εδώ η τρόϊκα δεν μιλάει ή μαζί τα τρώνε;;;καθίκια!

   Like

   • Ζάγκλoς said

    Καλή χρονιά και σε σένα κούκλα μου,
    οι Ολύμπιοι να σε προσέχουν γιατί είσαι ψυχούλα ευγενική, Ελληνική!

    Like

   • dyspistos said

    Αρμονία πολυαγαπημένη, τις καλύτερες ολόψυχες ευχές μου για σένα και την οικογένειά σου.
    Μόλις τώρα άνοιξα τον υπολογιστή και σε διάβασα με άφατη χαρά.
    Με συγκίνησες που αναφέρθηκες και στον Σπάρτακο, τη Φωτεινούλα και τον Μιχαήλ που όντως έχουν φτωχύνει το ιστολόγιο με την απουσία τους.
    Κάποια στιγμή θα φτάσει η μεγάλη ώρα της απελευθέρωσής μας κι ως τότε ας επαγρυπνούμε και να είμαστε έτοιμοι γιατί τώρα πια θα καταρρεύσει μία πολιτική κατάσταση της φαυλότητας που “έχει φάει τα ψωμιά της”.
    Το κυριώτερο όπλο μας δε να είναι η Γνώση, τα πλούτη του μυαλού μας. Χωρίς αυτά μήτε συμβατικά όπλα κατασκευάζονται.

    Καλή Χρονιά .

    Like

   • Mavroprovatos said

    Zaglissen κόψε τις μπουρδολογίες, ειδωλολάτρη, χυδαίε οργιαστή (σου θυμιζει κάτι με αλλοδαπές ιερόδουλες), φολκλόρ άτομο.

    Like

    • Ζάγκλoς said

     Χαίρομαι που συναντιόμαστε μετά από καιρό, αλλά σε γνωρίζω καλά και θα γελάσουμε,
     ξέρω ότι είσαι μεγάλος πούστης και λoγοπαίχτης, ξέρω τι ζητάς και θα στον δώσω.

     Like

   • pinback said

    Ο περιθωριακέ αυτοπροσδιορισμένε και Σουηδο»έλληνα» μέσα από την ομίγυρη σου με τις ιερόδουλες εκ του μακρόθεν «παραδίδεις» λογίδρια γραφικότητας.

    Κούνια που σε κούναγιε……

    Μετα απο τοσο καιρο Μαλάκας έμεινες…..
    Συνεχίζεις της παπαρομπουρδολογίες σου!

    Τον αραπη κι αν τον πλενεις….. το σαπουνι σου χαλας….

    Like

    • Ζάγκλoς said

     Καλημέρα βασιλάκη, πλύσου, ετοιμάσου και έλα,
     θα έχω λαδωμένη την τσαπού!

     Like

   • pinback said

    Κάτι άλλο σουηδο»έλληνα» XILOPITMAN?

    Like

 11. Το κακό γεράκι said

  Η δική μου η πρόταση είναι, αν οι δικαστές έχουν “περιεχόμενο” στα παντελόνια τους, να υπολογίσουν όλους τους μισθούς που εισέπραξαν οι 117 στα χρόνια που ήταν βουλευτές, υπουργοί και λοιπές πολιτικές θέσεις, καθώς και όσα έβγαλαν στις Ελβετίες και σε οφσόρ και να βγάλουν ένταλμα επιστροφής των χρημάτων αυτών με τόκο υπερημερίας τραπεζών, για να καταλάβουν τί τράβηξε και τί, ακόμα, τραβάει ο ελληνικός λαός, από τις κυβερνητικές οικονομικές ατασθαλίες και απάτες των κυβερνήσεων που συμμετείχαν και “συνέτρωγαν” με τους κάθε λογίς Πάγκαλους, Τσοχατζόπουλους, Λιάπηδες, Δούκες και άλλα επιτήδεια πολιτικά λαμόγια, κάθε πολιτικού χρώματος και παράταξης… Αυτό τους αξίζει και αυτό θέλει ο απλός λαός.

  Το κακό γεράκι

  Like

 12. […] […]

  Like

 13. Reblogged στις olympia.gr.

  Like

 14. Ακέλας said

  Τους τόκους υπερημερίας τους υπολόγισαν;

  Like

 15. panos diakos said

  “..αλλά και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη” διαβαζω. Φταιμε πα να πει.

  Like

 16. Argitis said

  The Argitis from Toronto Canada Said Happy new Year. and all the best to all Greek. Patriots 🇬🇷
  As the one hundred and ten Has to be charged for high treason and execut them
  At Sintagma square to clean the rubbish once for ever from Greece🗡
  That’s the way the Greek here we fill fo the traitors…

  Like

 17. nikos said

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ [ ΜΑΛΑΚΑΣ ] ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΗΣΕΙ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ —ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ— ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ – [ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ] –

  Like

  • Mavroprovatos said

   Μην ξεχνας το «τσιπαρισμα» που ερχεται (πρωτα στο δημόσιο….) ήθελα να ήξερα ποιοι πρωτοι θα ξεβολευτουν απο το βολεμα τους, αν οι θρησκευτικές τους (αν εχουν) πεποιθήσεις τους επιβαλλουν (αρνουμενοι το χαραγμα) να παραιτηθούν αναγκαστικά!!!

   Θα πεσει πολυ γελιο λεμε….

   Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: