Ομολογία-σοκ πράκτορα της CIA: Πληρώσαμε πολιτικούς, ΜΚΟ, δημοσιογράφους για να σφάξουμε τους Σέρβους!


Ο πρώην πράκτορας της CIA Ρόμπερτ Μπέιρ. Photo Spokeo, http://www.ebritic.com
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ!
Παρουσίαζαν πτώματα δολοφονημένων Σέρβων ως μουσουλμάνους – θύματα Σέρβων!
Κατέσφαξαν άμαχους Σέρβους και γυναικόπαιδα για να προκαλέσουν την αντίδραση του σερβικού στρατού.
Μοίραζαν λεφτά σε ΜΚΟ, πολιτικούς, δημοσιογράφους!
Όποιος πράκτορας διαφωνούσε με την προπαγάνδα, τον “εξαφάνιζαν”!

Ο πρώην πράκτορας της CIA Ρόμπερτ Μπέιρ είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων που αποκαλύπτουν τα μυστικά της υπηρεσίας, αλλά και των κυβερνήσεων του Μπιλ Κλίντον και του υιού του Τζόρτζ Μπους, του τζούνιορ.

Έχει πολλάκις συλληφθεί και κρατηθεί. Ο Μιτ Γουόσπουρ, ένας προσωπικός του φίλος εργαζόμενος στη Γερουσία, ο οποίος του έδινε πληροφορίες, έχει δολοφονηθεί.

Ως πράκτορας της CIA ο Μπέιρ εργάστηκε στη Γιουγκοσλαβία το 1991-94 και στη Μέση Ανατολή. Από την αποχώρησή του από την υπηρεσία και μετά έχει πολλάκις κατηγορήσει την κυβέρνηση Μπους ότι προκαλούσε πολέμους για το πετρέλαιο.

Σε συνέντευξή του, ο Μπέιρ προέβη σε εκπληκτικές αποκαλύψεις:

«Στη Γιουγκοσλαβία πήγα στις 12 Ιανουαρίου 1991, με ελικόπτερο, στο Σεράγεβο. Δουλειά μας ήταν να επιτηρούμε τους υποτιθέμενους Σέρβους τρομοκράτες ώστε να μην επιτεθούν στην πόλη. Μας είχαν ενημερώσει για μια οργάνωση με την ονομασία Ανώτερη Σερβία, η οποία σχεδίαζε βομβιστικές επιθέσεις στην πόλη λόγω της επιθυμίας της Βοσνίας να αποσχιστεί από τη Γιουγκοσλαβία.

»Στην πραγματικότητα αυτή η οργάνωση ούτε καν υπήρχε. Οι επικεφαλής μας, μας έλεγαν ψέματα. Η αποστολή μας ήταν απλώς να προκαλέσουμε πανικό στους πολιτικούς στη Βόσνια, να τους πείσουμε ότι επίκειται σερβική επίθεση. Η αποστολή αυτή τελείωσε για μένα σε δύο εβδομάδες. Ανέλαβα νέα στη Σλοβενία. Η επιχείρηση στη Βοσνία διήρκεσε έναν μήνα και είχε κωδική ονομασία Ίστινα (αλήθεια).

»Πήγα στη Σλοβενία διότι είχαμε πληροφορίες ότι σκόπευε να ανακηρύξει την ανεξαρτησία της. Διαθέσαμε μερικά εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση ορισμένων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κομμάτων της αντιπολίτευσης και διαφόρων πολιτικών.

»Πολλοί πράκτορες που διαφωνούσαν εξαφανίζονταν όταν αρνούντο να εκτελέσουν αποστολές προπαγάνδας κατά των Σέρβων. Προσωπικά είχα εκπλαγεί από τα ψέματα τα οποία μας έλεγαν οι επικεφαλής και οι πολιτικοί μας. Πολλοί πράκτορες καλλιεργούσαν την προπαγάνδα χωρίς να γνωρίζουν τι κάνουν. Ο καθένας μας γνώριζε μόνο ένα μέρος της υπόθεσης και μόνο αυτοί που δημιούργησαν την όλη υπόθεση γνώριζαν το σύνολό της, δηλαδή οι πολιτικοί.

»Στόχος της προπαγάνδας ήταν να διχάσουμε τους λαούς της Γιουγκοσλαβίας ώστε να αποσχιστούν. Έπρεπε να υπάρχει ένας αποδιοπομπαίος τράγος στον οποίο θα έπεφτε το ανάθεμα. Επελέγη η Σερβία καθώς αυτή, κατά κάποιο τρόπο, είναι η διάδοχος κατάσταση της Γιουγκοσλαβίας.

»Δώσαμε χρήματα στον Στίπε Μέσιτς, στον Φράνιο Τούσμαν, στον Αλί Ιζετμπέκοβιτς, σε βουλευτές και μέλη της γιουγκοσλαβικής κυβέρνησης, σε δημοσιογράφους, σε στρατηγούς του Γιουγκοσλαβικού στρατού, ακόμα και σε ολόκληρες μονάδες. Ο Ράντοβαν Κάραζιτς έπαιρνε χρήματα, για κάποιο διάστημα, αλλά σταμάτησε να δέχεται χρήματα όταν κατάλαβε ότι θα κατηγορηθεί για εγκλήματα πολέμου που έγιναν στη Βοσνία. Όλο αυτό κατευθυνόταν από την αμερικανική κυβέρνηση.

»Κάποιοι αξιωματούχοι της CIA έγραφαν ακόμα και τις επίσημες ανακοινώσεις που διαβάζονταν στα δελτία ειδήσεων. Στόχος ήταν η πρόκληση μίσους, εθνικισμού και προβολή της διαφορετικότητας.

»Το 1992 ήμουν ξανά στη Βοσνία με αποστολή την εκπαίδευση μονάδων του Βοσνιακού στρατού, καθώς η Βοσνία είχε μόλις ανακηρύξει την ανεξαρτησία της. Η Σρεμπρένιτσα είναι μια παραφουσκωμένη ιστορία και πολλοί άνθρωποι την έχουν αποδεχτεί. Ο αριθμός των νεκρών είναι ο ίδιος με τον αριθμό των Σέρβων και άλλων που σκοτώθηκαν, αλλά η Σρεμπρένιτσα πουλήθηκε στην πολιτική αγορά.

»Ο επικεφαλής μου, πρώην γερουσιαστής, έλεγε συνεχώς πως μερικά καθάρματα θα σταλούν στη Βοσνία. Έναν μήνα πριν την υποτιθέμενη γενοκτονία στην Σρεμπρένιτσα, μου είπε πως η πόλη θα «γίνει πρωτοσέλιδο» σε όλο τον κόσμο. Όταν ρώτησα το γιατί μου είπε απλώς «θα δεις». Ο Βοσνιακός στρατός πήρε εντολή να επιτεθεί σε σπίτια και σε αμάχους, στους κατοίκους της Σρεμπρένιτσα. Την ίδια ώρα οι Σέρβοι δέχονταν επίθεση από την άλλη πλευρά. Προφανώς κάποιος είχε πληρωθεί για τους υποκινήσει.

»Ένοχοι για την Σρεμπρένιτσα είναι οι Βόσνιοι, οι Σέρβοι και οι Αμερικανοί. Όλοι όμως ρίχνουν τις ευθύνες στους Σέρβους. Δυστυχώς πολλά από τα θύματα που θεωρούντο μουσουλμάνοι ήταν Σέρβοι ή άλλων εθνικοτήτων. Πριν μερικά χρόνια, ένας φίλος πρώην πράκτορας ο οποίος τώρα εργάζεται στο ΔΝΤ μου είπε ότι η σφαγή στη Σρεμπρένιτσα ήταν προϊόν συμφωνίας αμερικανικής κυβέρνησης και Βόσνιων πολιτικών. Η πόλη θυσιάστηκε για κερδίσουν οι ΗΠΑ μια δικαιολογία για να επιτεθούν κατά των Σέρβων.

»Είναι ξεκάθαρο πως οι άνθρωποι που προκάλεσαν τον πόλεμο και υπαγόρευσαν τους όρους της ειρήνης κατέχουν τώρα εταιρείες που εκμεταλλεύονται τον ορυκτό πλούτο των περιοχών αυτών. Απλώς υποδούλωσαν λαούς και τα παραγόμενα καταλήγουν στη Γερμανία και στις ΗΠΑ. Αυτοί είναι οι νικητές, καθώς οι λαοί υποχρεώνονται να εισάγουν, κατόπιν από αυτούς και καθώς δεν έχουν χρήματα αναγκάζονται να δανείζονται. Αυτή είναι η ιστορία στα Βαλκάνια.

»Το Κόσοβο, δια παράδειγμα, δημιουργήθηκε για δύο λόγους. Πρώτον γιατί η περιοχή είναι πλούσια σε ορυκτά και δεύτερον διότι αποτελεί στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟΑ. Είναι η μεγαλύτερη Νατοϊκή βάση στην καρδιά της Ευρώπης.

»Θέλω να πως στους λαούς της Γιουγκοσλαβίας ότι πρέπει να ξεχάσουν το παρελθόν. Χειραγωγήθηκαν τότε και είναι ανόητο να υπάρχει μίσος μεταξύ τους. Πρέπει να δείξουν ότι είναι οι ισχυροί και να καταλάβουν ποιος το δημιούργησε όλο αυτό. Προσωπικά ταπεινά ζητώ συγνώμη και αυτό γιατί για καιρό δεν αποκάλυπτα τα μυστικά της CIA και του Λευκού Οίκου.

Confession of a CIA Agent: They gave us millions to dismember Yugoslavia


http://mignatiou.com/2015/11/omologia-sok-praktora-tis-cia-plirosame-politikous-mko-dimosiografous/

20 thoughts on “Ομολογία-σοκ πράκτορα της CIA: Πληρώσαμε πολιτικούς, ΜΚΟ, δημοσιογράφους για να σφάξουμε τους Σέρβους!”

  1. The guy is a joker, a broke unemployed bum who was recruited by CIA through a close friend, because he was fluent in Arabic but never had anything to do with real operations.
   He is now writing books based on facts but enhanced with his own twist that people all over the world are thirsty for and makes a bundle. One thing he’s good at and real careful as a writer, he knows where fiction meets reality and the law.

   Like

 1. και ομως αυτος ο εκπρόσωπος των φονιάδων των λαών ΗΠΑ … άνετα λεει ότι λεει .. ομως αυτο το μαγαζάκι που ονομάζετε δικαστήριο ΧΑΓΗΣ… κλπ αρλούμπες, δεν ειδαμε να τον αρπάζει και να τον οδηγει εκεί που πρεπει….δικαστηριο ΧΑΓΗΣ .”ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΆΤΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΙΚΌ ΜΑΣ ΘΕΣΜΌ..σε θέματα ανεξάρτητης ….??????
  .. έλα ρε σώπαινε…. ….ολοι ειναι ανεξάρτητοι
  … βλέπε δολοφόνησαν οι ΗΠΑ εκατοντάδες ανθρωπων με την συμμετοχή ΕΕ και ομως … οι φονιάδες ακομη ειναι ελεύθεροι … σκουπίδια ανθρωποειδών … γιαυτό ερχεται η στιγμη που πειτε τον πάπα Παναγιώτη και χωρις οίκτο .. χωρίς έλεος … φονιαδες των λαων !!!!!

  Like

 2. Από τα καλλίτερα άρθρα.
  Στην Ελλάδα πάντα καταλαβαίναμε αλλά τώρα έρχονται κι οι αποδείξεις!
  Ατελείωτη η λίστα των εγκλημάτων των ΗΠΑ.
  Κλασσικό το στύλ σκότωσε κόσμο και παρουσίασέ τους ως θύματα αυτού που θέλεις να επιτεθείς.
  Το έκαναν τότε στην Γιουγκολασλαβία και πέτυχε.
  Αλλά ευτυχώς ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ!
  Προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο στην Συρία τον Αύγουστο του 2013 κι έφαγαν τα μούτρα τους.
  Οι Σέρβοι πρέπει να μηνύσουν τους αμερικανούς αξιωματούχους (μέσα σ’ αυτούς και το ζιγκολίκι της Αμανπούρ, το προστατευόμενο της ναζιστόγριας Ωλμπράιτ) για εγκλήματα εναντίον της χώρας τους κι εναντίον της ανθρωπότητας.
  Πρέπει να στηθεί δίκη αλα Νυρεμβέργη για τους έργω επιγόνους του Χίτλερ, εξ Αμερικής. Οι τεράστιες περιουσίες τους, οι μετοχές τους τα αδαμαντορυχεία που έχουν (όπως αυτό το σάπιο κρέας η ωλμπράιτ ) πρέπει να δημευθούν και να πάνε στην αποζημίωση των θυμάτων τους.
  Εύχομαι ειδικά αυτό τα σάπιο κρέας, η κωλόγρια που είχε σε καρφίτσες στο πέτο τους προγόνους της (φίδια αράχνες κατσαρίδες) να ψοφήσει, αφού έχει θάψει όλους τους απογόνους της, μόνη, στο κρύο, βρώμικη και άστεγη σ’ ένα χαρτόκουτο δίπλα σε υπόνομο, πασαλειμένη με τα σκατά της και να την φάνε ζωντανή τα ποντίκια.

  Like

  1. Προσωπικά, ταπεινά ζητώ συγνώμη στους λαούς της Γιουγκοσλαβίας που δεν έβαλα τις φωνές πριν αιματοκυλισθούν, γιατί δεν είχα ακόμη τελειώσει το τελευταίο μου βιβλίο στο οποίο θα αποκάλυπτα τα μυστικά της CIA και του Λευκού Οίκου.

   Like

   1. Μην ανησυχεις κι εβαλε η κανελη για σενανε μετα πουχε ολοκληρωσει τη δημοσιευση των γραμματων της Μαργαριτας στον Γιωργακη μεσα απο το NEMECIS…

    Like

 3. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ RICHARD GERE, ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ,ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΑΝ ΑΘΩΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ……ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

  Like

 4. Αυτό το είδος ανθρώπων που ζούν στις ΗΠΑ θα ξυπνήσουν επιτέλους να δούν ποιοι τους κυβερνούν τόσα χρόνια και στέλνουν τα παιδιά τους να πολεμούν πάντα και να χάνονται για να εξυπηρετούν αυτούς.ΕΛΛΑΔΑ -ΗΠΑ βίοι παράλληλοι.

  Like

 5. Σιγά σιγά οι γλώσσες λύνονται. Διέλυσαν τήν Γιουγκοσλαυία καί μετέτρεψαν τήν Σερβία σέ αποδιοπομπαίο τράγο ώστε νά ανοίξουν πόλεμο εναντίον της.
  Μετά τό “διαίρει” πού εφάρμωσαν έπρεπε νά στοχοποιήσουν κάποιον αποδιοπομπαίο τράγο. Αυτός φυσικά ήταν η Σερβία καί ο ορθόδοξος λαός της πού αντιστάθηκε στούς Ναζί καί όχι φυσικά οι Γερμανόφιλες Σλοβενία καί Κροατία, λέω εγώ…
  Διαβάζω καί ανατριχιάζω γιά τήν “σφαγή στήν Σρεμπρένιτσα: “Η πόλη θυσιάστηκε για κερδίσουν οι ΗΠΑ μια δικαιολογία για να επιτεθούν κατά των Σέρβων.”

  Επίσης διαβάζω: “Είναι ξεκάθαρο πως οι άνθρωποι που προκάλεσαν τον πόλεμο και υπαγόρευσαν τους όρους της ειρήνης κατέχουν τώρα εταιρείες που εκμεταλλεύονται τον ορυκτό πλούτο των περιοχών αυτών.”
  Τώρα ψελλίζονται οι αλήθειες, όταν τότε όλοι εντυπωσιαζόμασταν πώς τούς έπιασε όλους καί θέλουν τήν απόσχιση!
  Ίσως μετά από χρόνια μάθουμε τί έγινε στήν ΕΣΣΔ…

  Έχω χρέος νά θυμήσω ότι στήν Ελλάδα αυτοί πού προπαγάνδιζαν κατά τής Σερβίας καί υποστήριζαν τόν πόλεμο τού ΝΑΤΟ εναντίον της ήσαν τέσσερεις (4) κυρίως δημοσιογράφοι: Ο Γιάννης Πρενεντέρης, ο Ριχάρδος Σωμερίτης, Γιάννης Τζανετάκος καί ο Σταύρος Θεοδωράκης (ναί, ναί ο “Μποτάμης”) μέσα από τίς σελίδες τού περιοδικού Κλίκ.
  Είμαι βέβαιος όμως ότι αυτοί, σέ αντίθεση μέ τούς ξένους δημιοσιογράφους, δέν έπαιρναν χρήματα!!! Έγραφαν ό,τι έγραφαν από συνείδηση!
  Έτσι γιά νά θυμόμαστε ποιός είναι ο ρόλος κάποιων έγκριτων δημοσιογράφων καί πολιτικών στήν Ελλάδα.

  Like

 6. ΑΡΑ ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ… Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΧΑΧΑΧΑ!!!

  Like

  1. Όχι ρέ φίλε! Δέν γίνονται αυτά τά πράγματα στήν Ελλάδα! Πού νμίζεις ότι βρίσκεσαι; Στά Βαλκάνια;
   Άν πιστεύεις ότι εσκεμμένα πολιτικοί καί δημοσιογράφοι παρότρυναν τούς Έλληνες νά “επενδύσουν” στό χρηματιστήριο ή ότι πληρώνονταν γιά νά λένε ότι τό μνημόνιο θά μάς σώσει, είσαι βαθειά νυχτωμένος! Επειδή εσύ δέν βλέπεις τήν αλήθεια πιστεύεις ότι οι άλλοι είναι λαμόγια;

   Like

  2. χοντρές βλακείες γράφεις συνήθως, όμως σε αυτό το σχόλιο το μόνο βλακώδες είναι πού δεν είσαι απολύτως ΒΕΒΑΙΟΣ, καί απλώς αναρωτιέσαι.

   Like

 7. Βρε Αμερικανάκι νομίζεις ότι εμείς εδώ τρώμε κουτόχορτο? Αμ δε!!!
  Γ@μώ τον λαό σας.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΑΜΑΛΑΚΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ?? Λαοί που τους παραμύθιασαν για δημοκρατία.ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ μας την βγαίνουν ως αμερκλάνοι.Σιγά τον πουστρολαό.

  Like

 8. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Ή ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΔΩ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠ…;;; ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΜΚΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ…;;;

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s