Ένα βήμα πριν το χάος: Οι μυστικές υπηρεσίες μιλούν για «βόμβα υψομέτρου» που έριξε το ρωσικό αεροπλάνο.

russian plane crashΚαζάνι που βράζει το Κρεμλίνο, ενώ η Ρωσική κοινωνία απαιτεί άμεσα απαντήσεις και σκληρά αντίποινα εάν αποδειχθεί ότι το ρωσικό αεροσκάφος γεμάτο αθώες ψυχές έπεσε από τομοκρατική ενέργεια της μουσουλμανικής αδελφότητας. Σε αυτό συγκλίνουν πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών του…Ισραήλ που κάνουν λόγο για την πιθανότητα τοποθέτησης «βόμβας υψομέτρου» στον χώρο αποσκευών του αεροπλάνου πριν την απογείωση κατά την διάρκεια φόρτωσης των σακων που άνηκαν στους επιβάτες.

altimeter bomb

Αυτή η βόμβα ενεργοποιείται αυτόνομα, μόλις το αεροπλάνο υπερβεί συγκεκριμένο υψόμετρο. Δεν χρειάζεται δηλαδή τηλεχειρισμό μέσω χειριστηρίου ή τηλεφώνου. Άλλωστε, δεκάδες χιλιάδες μέλη της μουσουλμανικής αδελφότητας βρίσκονται εν υπνώσει στην Αίγυπτο μετά την πτώση του Μόρσι και παρά τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις της Αιγυπτιακής κυβέρνησης, μπορούν πάντα να αποτελέσουν κίνδυνο.

15 σκέψεις σχετικά με το “Ένα βήμα πριν το χάος: Οι μυστικές υπηρεσίες μιλούν για «βόμβα υψομέτρου» που έριξε το ρωσικό αεροπλάνο.”

  1. Οι Ρώσοι κέρδισαν την πρόσκληση των Αιγυπτίων να πάνε στο Σινά και να κυνηγήσουν μέχρι εξόντωσης ό,τι κινείται και αναπνέει σε ΙΣΙτζή.
   Οι αμερικανοί που ήθελαν να βάλουν πόδι στην Αίγυπτο μέσω Μόρσι, τώρα κάθονται και κοιτάνε και προσπαθούν να βοηθήσουν τα Όρκ τους στην ζούλα.

   Μου αρέσει!

   1. Η κατάσταση είναι win win.
    Αν συμβεί αυτό,οι Αμερικάνοι δε θα χρειαστεί να στείλουν χερσαίες δυνάμεις,όπως σχεδιάζουν,θα.μειώσουν την ανάμιξη τους και θα αφήσουν τους Σλάβους,μαζί με τους τζιχαντιστες(μουτζαχεντίν)του Ιράν,του Λιβάνου και τον ανύπαρκτο συριακος στρατό,να τα βγάλουν πέρα.
    Φαντάσου Τώρα τι θα συμβεί στην περιοχή,ειδικά με τις ηλιθιότητες πουτιν,απο τον δεύτερο πόλεμο της τσετσενιας Ακόμα,τον οποίο μετέτρεψε σε θρησκευτικό.
    Επίσης λαβε υπόψη,ότι θα πληρώσει βαρυ φόρο αίματος και ότι οικονομία τους πάει κατά διαόλου.
    Εκεί ημουν και τα είδα.

    Μου αρέσει!

 1. Από την στάση των Αμερικανών στο όλο θέμα -και κυρίως από το “απολογητικό” τους ύφος- θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι έχουν ανάμιξη στην υπόθεση του Ρωσικού αεροσκάφους και μάλιστα μεγάλη. Οι Αμερικανοί όταν δεν τους “αγγίζει” ένα θέμα δεν είναι ποτέ απολογητικοί. Το αντίθετο μάλιστα. Κάνουν το κορόϊδο και συνήθως διαχειρίζονται την υπόθεση ως προπαγανδιστικό μέσο είτε υπέρ του εαυτού τους είτε εις βάρος οποιου τους βολεύει κάθε φορα. Αν δηλαδή δεν είχαν ανάμιξη σήμερα θα είχαν μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Είτε θα έκαναν επίδειξη δυνατοτήτων και μέσων για να “εντυπωσιάσουν” τους λαούς είτε θα έστρεφαν τις κατηγορίες προς κάποιον αντίπαλό τους -Ρωσία, Κίνα ή Ισλάμ- για να “τρομοκρατήσουν” τους λαούς. Η σημερινή στάση τους του «κορόϊδου» δεν είναι η συνηθισμένη. Το να δηλώνουν άγνοια και να μη δείχνουν δήθεν διατεθειμένοι να παράσχουν “όλα” τα μέσα και τις πληροφορίες που έχουν στην διάθεσή τους είναι κάτι το “πρωτοφανές” για εκείνους που τα μέσα και τις πληροφορίες τις χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο υπέρ των δικών τους συμφερόντων.

  Αυτό σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι που δεν είναι συνηθισμένο. Επειδή αυτό τον καιρό είναι σε γενικό συναγερμό -και μάλιστα για πρώτη φορά μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο έχοντας συναίσθηση της αδυναμίας τους και της παρακμής τους- πιθανότατα να έκαναν την ηλιθιότητά τους. Με την θρασυδειλία που διακρίνει το στρατιωτικό τους προσωπικό μπορεί μέσα στα πλαίσια της προληπτικής “άμυνας” όπως την αντιλαμβάνονται να το έριξαν το αεροσκάφος και τώρα να φοβούνται την γενική και παγκόσμια κατακραυγή. Μια κατακραυγή που θα τους βρει στην χειρότερη κατάσταση που υπήρξαν ποτέ από τότε που ανέλαβαν πρωταγωνιστικό ρόλο.Μια κατακραυγή που θα μπορούσε να είναι καταστροφική την δεδομένη στιγμή εφόσον στο αεροσκάφος η πλειοψηφία των επιβατών ήταν Ρώσοι και η κοινή γνώμη στην Ρωσία δεν έχει τα πιο φιλοαμερικανικά χαρακτηριστικά.

  Ακόμα και από τεχνικής απόψεως αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο. Είναι πρακτικά αδύνατον σε μια περιοχή της Μ.Ανατολής τόσο σημαντική όσο ήταν κι εκείνη του Ντιεγκο Γκαρσία-τότε που είχαν ρίξει το Μαλαισιανό αεροπλάνο-και σε μία μικρή απόσταση απο το Ισραήλ που “να μην τύφλωσαν” τα ραντάρ ώστε να μην γνωρίζουν οι Ρώσοι τι έγινε το αεροσκάφος.

  Μου αρέσει!

   1. Ολυμπία αποκάλυψε επιτέλους τον καραγκιόζη….

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    Απλά ο αλήτης ο Κερκυραίος «έκλεψε» και παραποίησε ένα παλιό σχόλιο του Καίσαρα που γράφηκε για την περίπτωση του αεροπλάνου των Μαλαισιανών αερογραμμών….

    Αυτό που συμβαίνει είναι πρωτοφανές…..

    Ήταν τρελός ο άνθρωπος τώρα είναι και απελπισμένος και έχει χάσει την ψυχραιμία του..

    Όλο το παρακράτος έχει αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία του γιατί το σάιτ έχει αλλάξει σαφώς τον προσανατολισμό του βλέποντας οι σχολιαστές την προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ…

    Με αυτές όμως τις αθλιότητες απειλείται να ανοίξει ο ασκός του Αιολου και για αυτό πρέπει να φροντίσει η ίδια η ΟΛΥΜΠΙΑ.

    Όταν όλο το concept που κάνει την Ολυμπία δημοφιλή είναι το να γράφουνε ανώνυμοι σχολιαστές με την «επωνυμία» ενός ψευδωνύμου που χτίζεται μέσα στο χρόνο ….όλο αυτό απειλείται από αλητείες που έχουν ως στόχο αυτά τα ψευδώνυμα.

    Ο γεροντοαλήτης της Κέρκυρας τα έχει χάσει. Έχει χάσει το παιχνίδι και τώρα δεν διστάζει να βάλει σε κίνδυνο την λειτουργία ολόκληρου του σάιτ….

    Δεν παίρνει πλέον μάσκες αλλά «κλέβει» ψευδώνυμα…

    Κατάλαβαν τώρα κάποιοι σχολιαστές γιατί κυνηγάω αυτόν τον αληταρά;

    Κατάλαβαν τώρα με τι είχαμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια;

    Όταν τα κάνει όλα αυτά τώρα που έχει αποκαλυφθεί αντιλαμβανόμαστε όλοι τι έκανε όταν μπορούσε και κρυβόταν στις «σκιες»..

    Σκουπίδι είναι…….

    Όλοι όσοι έχουν «δουλέψει» και έχουν «χτίσει» ένα ψευδώνυμο κύρους και αξίας με τις γνώσεις τους και τις ευαισθησίες τους πρέπει να πάρουν θέση απέναντι σε αυτήν την πρωτόγνωρη αλητεία του πιο γνωστού αλήτη του σάιτ.

    Πρώτη φορά αριστερά σε όλα τα επίπεδα….

    Να τον χαιρόμαστε τον «δημοκράτη» που κυνηγάει τους φασίστες…

    Γαμιώντας θα σε πάω Κερκυραίε……μέχρι τέλους…

    Ουστ κόπρε…

    Το «ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ» θα πιάσει πλέον limit down….

    Μου αρέσει!

   2. KAI TO ΤΡΑΓΑΝΟΤΡΟΛ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ,,,,ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΩΣ ΤΡΑΓΑΛΟΤΡΟΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ΄ΟΛΟΚΛΗΡΙΑ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ;
    ΥΓ ΤΟ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΟΛΥΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ..ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ «ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ»…ΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΙΜΟΥΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ greggSS τον αγαπά και ας είναι και βούλγαρος..

    Μου αρέσει!

   3. χαχαχα
    ο πρώην Καίσαρας, νύν Greg σε πλήρη νευρολογικό παροξυσμό υπερασπίζεται το παλιό του ψευδώνυμο. Πάρε φαινοβαρβιτάλη ή επισκέψου τον πλησιέστερο ψυχίατρο για να σου γράψει θεραπευτική συνταγή στις υποτροπές σου μπάς και γλυτώσουν όσοι διαβάζουν κατα τύχη τις σχιζοφρενικές διαταραχές σου. Και άσε τα υπόλοιπα ψευδώνυμα κατα μέρος γελοίε.

    Μου αρέσει!

  1. greggSS βλαμμένο ΠΑΝΤΑ ρεζιλεμένο… νευράκια βλέπω..μια βαλερίανα… τι αλλο βλέπω και ΑΛΛΟΣ κράζει;το φασιστοζωο -τραγανοζώο -πανασχετοζωο…;μα γιατί μήπως γιάτι ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ; λυπηθετε το βλαμμένο μας …είναι πηγή γέλιου ..

   Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s