10 thoughts on “Προσφυγες βρήκαν καταφύγιο στην εκκλησιά. Αυτή είναι η πραγματική Ελλάδα κι η Ορθοδοξη Αγάπη #Lesvos #RefugeesGR”

 1. Αύτά νά τὰ πεῖτε στόν ταλαίπωρο «πρωθυπουργό» σας (τὸν ὁποῖο μὲ τὸ ζόρι τὸν κρατᾶτε «ὄρθιο», όπως ἀφήνετε τεχνηέντως νὰ διαδίδεται…) πού ἦρθε πέρυσι στόν Ἀγιασμό νὰ μᾶς «εὐχηθεῖ» γιατί αὐτὸς καὶ τὰ γιαχώβια τὰ ἀφεντικὰ του ζαχαρώνουν τὰ …οικοπεδάκια τῆς Ἐκκλησίας. Αὐτῆς πού θέλουν νὰ τήν …διαχωρίσουν. Ἀπὸ τὰ «οἰκοπεδάκια» της… Ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα δλδ…

  Like

 2. Ἡ Ἑλλάδα εἶναι ἡ πρὸ Χριστοῦ,ἡ Ἑλλάδα αὐτὴ σήμερα,ἡ σκιὰ τοῦ ἐαὐτοῦ της,εἶναι μιὰ μαραζωμένη Δυτικὴ ἀποικία,χωρίς ἴχνος ἀξιοπρεπείας.

  Ὅταν θὰ μᾶς ἔρθουν(ἤδη ἔχουν ἔρθη)οἱ ISIS καὶ βιάζουν ἤ μᾶς δίνουν τὸ κεφάλι στὰ χέρια τότε ἐκεῖ σὲ θέλω νὰ δείξης τὴν ὀρθόδοξη ἀγάπη σου.

  Ρὲ δὲν αἰσχύνεσθε νὰ γράφεται τέτοιες καταστροφικὲς ἀνοησίες θέλοντας νὰ μᾶς κάνετε νὰ λυπηθοῦμε καὶ νὰ δεχθοῦμε χιλιάδες ἰσλαμικὰ σκυλιά ἐπειδὴ τὸ δέχθηκε ἡ προδοτικὴ κυβέρνησι ποὺ ὑποστηρίζετε;

  Ὄχι Νετάκια,τέτοια ὀρθόδοξη δὲν εἶμαι,δλδ δὲν θὰ χαθῶ ἐπειδὴ παπάδες καὶ ἠλίθιοι λοιποὶ πιστοὶ σκύβουν τὸ κεφάλι καὶ δίνουν φιλοξενία στὸν φονιᾶ τους.
  Σὲ τέτοιες ἐκκλησίες δὲν ξαναπατάω.

  Στὴν Βόρεια Εὐρώπη ἀγοράζουν ὅπλα οἱ κάτοικοι γιὰ νὰ τοὺς ἀντιμετωπίσουν,καὶ ἐδῶ οἱ παπάδες ἀνοίγουν τὶς ἐκκλησίες;

  Ἄς προσέξουν γιατὶ τὰ δικά τους κεφάλια θὰ πέσουν πρῶτα.

  Διάβασε τὰ παρακάτω:

  Private gun sales are exploding in Austria as women prepare to defend themselves against migrant rapists.

  “All long guns are currently completely sold out,” a Czech TV station reported. “Those arming themselves are primarily women.”

  That fear is well-founded: Western Europe is now suffering a massive rape epidemic coinciding with the influx of migrants.

  Europeans Scramble for Guns Amid Islamic Immigrant Invasion: “Long Guns Sold Out”

  Διάβασε καὶ τὸ τελευταῖο γιὰ νὰ δῆς τὶ ἑτοιμάζει ἡ Μερκελ στὴν κυβέρνησί σου,καὶ εἰδοποίησε τοὺς παπάδες νὰ ἀνοίξουν καὶ ἄλλες ἐκκλησίες.
  Ἀνόητοι.

  Germany to Send ‘Tens of Thousands’ of Migrants Back to Balkans.

  10δες χιλιάδες στέλνει.

  Like

  1. Κρίση φασιστικής λύσσας σήμερα;
   Παροξυσμός φασιστικού πυρετού;

   Ε … μα έχεις δίκιο να φωνάζεις
   τόσες εκατοντάδες χιλιάδες μαυρούκοι έχουν μπει εδώ μέσα
   και ακόμα ένας τζιχαντιστής άγιος άνθρωπος;να αρχίσει να ξεβρωμίζει τον τόπο από φασιστοκατακάθια του είδους σου!
   Και μην ελπίζεις να σε βιάσει πρώτα, είναι πολύ πιό εκλεκτικοί από ότι νομίζεις!

   Like

 3. Η «αγάπη» και η χριστιανική υποκρισία

  Αγάπε με ή κάηκες .Σήμερα θα διαλογιστούμε πάνω σε αυτή την έρμη λέξη, που αν και στολίστηκε τόσο όμορφα από τον Απόστολο Παύλο, δείχνει το μέγεθος της υποκρισίας του Χριστιανισμού και της Εκκλησίας. Δείχνει ότι τα λόγια μπορούν να είναι όμορφα αλλά οι πράξεις δύσκολες.
  Υπάρχουν πάρα πολλοί, είναι αλήθεια, χριστιανοί ιερείς και θεολόγοι που μιλάνε με παρρησία και μελιστάλακτο ύφος για την αγάπη γενικά, για την αγάπη του Θεού και πόσο σημαντική είναι στον Χριστιανισμό, και για την αγάπη που “πρέπει” να δίνουμε στους ανθρώπους, από την οποία οι ίδιοι “δείχνουν” να είναι “πλημμυρισμένοι”. Είναι όμως έτσι;
  Ας πάρουμε όμως πρώτα κάποια από τα κείμενα της Παλαιάς Διαθήκης, θα δούμε ότι ο Ιεχωβάς, ο ομοούσιος κατά τ’ άλλα και με κοινή θέληση με τον γιο του τον Χριστό, δεν δείχνει καμία απολύτως αγάπη, και προκαλεί και προτείνει στον δικό του λαό, να συμπεριφερθούν, όχι απλά βάναυσα, ούτε ακόμα και η λέξη “μίσος” μπορεί να χαρακτηρίσει τις προτροπές για γενοκτονίες, σφαγές ακόμα και βρεφών ή κτηνών των εχθρών τους. Άλλωστε, ένας αλαζόνας θεός σαν τον Ιεχωβά πως μπορεί να μιλήσει για αγάπη…
  Αν δεν υπακούσεις στη φωνή τού Κυρίου τού Θεού σου, για να προσέχεις να εκτελείς όλες τις εντολές του, και τα διατάγματά του, που εγώ σήμερα σε προστάζω, όλες οι κατάρες αυτές θά ‘ρθουν επάνω σου, και θα σε βρουν.
  Οι κατάρες ακολουθούν και είναι πολλές (Δευτερονόμιον, 28: 15-68). Διαβάστε τις με την ησυχία σας, άλλωστε είναι από τον Θεό της…αγάπης.

  καὶ παρέδωκεν αὐτὸν Κύριος ὁ Θεὸς ἡμῶν εἰς τὰς χεῖρας ἡμῶν, καὶ τὸν Ὢγ βασιλέα τῆς Βασὰν καὶ πάντα τὸν λαὸν αὐτοῦ, καὶ ἐπατάξαμεν αὐτὸν ἕως τοῦ μὴ καταλιπεῖν αὐτοῦ σπέρμα… καὶ ἐξωλοθρεύσαμεν πᾶσαν πόλιν ἑξῆς καὶ τὰς γυναῖκας καὶ τὰ παιδία·καὶ πάντα τὰ κτήνη, καὶ τὰ σκῦλα τῶν πόλεων ἐπρονομεύσαμεν ἑαυτοῖς.

  (Δευτερονόμιον, 3: 3–6)
  καὶ ἐγένετο τῇ περιόδῳ τῇ ἑβδόμῃ ἐσάλπισαν οἱ ἱερεῖς , καὶ εἶπεν Ἰησοῦς τοῖς υἱοῖς Ἰσραήλ· κεκράξατε, παρέδωκε γὰρ Κύριος ὑμῖν τὴν πόλιν (…) καὶ ἀνεθεμάτισεν αὐτὴν Ἰησοῦς καὶ ὅσα ἦν ἐν τῇ πόλει ἀπὸ ἀνδρὸς καὶ ἕως γυναικός, ἀπὸ νεανίσκου καὶ ἕως πρεσβύτου καὶ ἕως μόσχου καὶ ὑποζυγίου, ἐν στόματι ῥομφαίας (…) καὶ ἡ πόλις ἐνεπρήσθη ἐν πυρισμῷ σὺν πᾶσι τοῖς ἐν αὐτῇ, πλὴν ἀργυρίου καὶ χρυσίου καὶ χαλκοῦ καὶ σιδήρου ἔδωκαν εἰς θησαυρὸν Κυρίου εἰσενεχθῆναι.

  Φυσικά, υπάρχουν δεκάδες σχετικές αναφορές και εντολές φόνων και καταστροφής από τον “Κύριο” που έχουν συλλεχθεί και μπορείτε να τις “απολαύσετε”, να μετρήσετε τα εκατομμύρια των θυμάτων και να αναλογιστείτε για την…αγάπη του.

  Υποτίθεται ότι στην Καινή Διαθήκη έχουμε μια ανατροπή. Ήρθε ο Χριστός, ο οποίος αν και ομοούσιος και με κοινή θέληση με τον μπαμπά του Ιεχωβά, μίλησε ξεκάθαρα περί αγάπης, όπως δεν είχε μιλήσει ποτέ ο ομοούσιος μπαμπάς του. “Αγαπάτε αλλήλους” και “Αγάπα τον πλησίον σου ως σ’ εαυτόν”, είναι οι δύο ρήσεις φέρεται να είπε και που έκτοτε μας έχουν πρήξει για να μας δείξουν ότι ο ομοούσιος ήθελε την αγάπη, άρα και η Εκκλησία και οι χριστιανοί το ίδιο.

  Ας δούμε όμως παραδείγματα από την Καινή που δεν συνηθίζουν να λένε ή να σχολιάζουν οι χριστιανοί, μήπως καταλάβουμε καλύτερα την σχέση του Ιησού του ομοούσιου δηλαδή με τον Ιεχωβά, με την αγάπη…
  Είπεν ούν αυτοίς. Αλλά νυν ο έχων βαλάντιον αράτω, ομοίως και πήραν, και ο μη έχων πωλήσει το ιμάτιον αυτού και αγοράσει μάχαιραν. Λέγω γαρ υμίν ότι έτι τούτο το γεγραμμένο δει τελεσθήναι εν εμοί, το μετά ανόμων ελογίσθη. Και γαρ τα περί εμού τέλος έχει.
  (Κατά Λουκάν, 22: 36-37)

  (Εδώ αξίζει να διαβάσετε μια από τις γνωστές μεταφράσεις της Εκκλησίας για να φρίξετε από τις μεταφραστικές αλχημείες που χρησιμοποιούν).

  Όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου…
  (Κατά Ματθαίον, 12: 30)

  πλὴν τοὺς ἐχθρούς μου ἐκείνους, τοὺς μὴ θελήσαντάς με βασιλεῦσαι ἐπ’ αὐτοὺς, ἀγάγετε ὧδε καὶ κατασφάξατε αὐτοὺς ἔμπροσθέν μου.
  (παραβολή)
  (Κατά Λουκάν, 19: 27)

  Βέβαια ο Χρυσόστομος ο πολυγραφότερος από τους τρεις Ιεράρχες και “λάτρεις των ελληνικών γραμμάτων” κατά τους χριστιανούς, είπε και άλλα ενδιαφέροντα, όπως ότι ο φόνος κατά το θέλημα του Θεού, είναι ευλογία και καλύτερος από φιλανθρωπία

  ἐὰν μή τις μένῃ ἐν ἐμοί, ἐβλήθη ἔξω ὡς τὸ κλῆμα καὶ ἐξηράνθη, καὶ συνάγουσιν αὐτὰ καὶ εἰς τὸ πῦρ βάλλουσι, καὶ καίεται.
  (Κατά Ιωάννην, 15: 6)

  ὅτι ἡμέραι ἐκδικήσεως αὗταί εἰσι τοῦ πληρωθῆναι πάντα τὰ γεγραμμένα. (…) καὶ πεσοῦνται στόματι μαχαίρας, καὶ αἰχμαλωτισθήσονται εἰς πάντα τὰ ἔθνη, καὶ Ἱερουσαλὴμ ἔσται πατουμένη ὑπὸ ἐθνῶν ἄχρι οὗ πληρωθῶσι καιροὶ ἐθνῶν.
  (Κατά Λουκάν, 21: 21-23)

  Θεολογικά λοιπόν υπάρχει ασάφεια· η “αγάπη” αυτή δεν φαίνεται πουθενά (το αντίθετο μάλιστα)· περισσότερο για μαχαίρια, για κάψιμο, σφαγή, για φόνους, για εκδίκηση βλέπω και για τραγική τιμωρία όποιου δεν ακούσει ή δεν πιστεύσει.

  Μόνο που στα κηρύγματά τους επιμένουν και μιλούν για απόλυτη αγάπη προς όλους και μόνο για αγάπη, και οι ίδιοι αυτό κάνουν. Αυτό δείχνει ότι ίσως κάτι δεν καταλαβαίνουμε καλά από τα κείμενα και μπορεί να σφάλλουμε στην κρίση μας, για τον λόγο αυτό θα δούμε την ιστορική δράση του Χριστιανισμού και της Εκκλησίας, να δούμε πόσο η λέξη αυτή έχει νόημα για αυτούς στην πράξη.
  Η Εκκλησία αμέσως με το που προσεταιρίστηκε την εξουσία, καταδίωξε όλους τους προγενέστερους ανταγωνιστές της. Τα ιερά τους έκλεισαν, οι τελετουργίες σταμάτησαν, με αυτοκρατορική διαταγή και την συνδρομή μαυροφορεμένων τα αρχαία ιερά γκρεμίστηκαν, απαγορεύτηκε κάθε ξένη λατρεία από τον χριστιανισμό, και ήρθε ο ζοφερός Μεσαίωνας. Επειδή όμως υπήρχε καχυποψία στο κατά πόσο όλοι αυτοί οι “ειδωλολάτρες” όπως τους έλεγαν, απαρνήθηκαν και στην “ψυχή” τους τις παλιές λατρείες, επιβλήθηκε με νόμο του Ιουστινιανού το χάραγμα, δηλαδή η υποχρεωτική βάφτιση όλων ακόμα και των βρεφών (και έκτοτε όλοι να βαφτίζονται βρέφη πριν η λογική διαδικασία τους δουλέψει) και ακολούθησε και η υποχρεωτική παρουσία αναδόχου ως χαφιέ, για να βλέπει την χριστιανική πρόοδο των προβάτων.
  Τι λέτε τώρα; Αλήθεια οι χριστιανοί ασπάζονται βαθιά μέσα τους, όλα αυτά που λένε στους άλλους (σε εμάς δηλαδή) περί αγάπης; Δεν είναι ξεκάθαρη υποκρισία να λες ωραία και μελιστάλαχτα λόγια στους άλλους και εσύ να μην πράττεις τίποτα από αυτά; Τόσο τα κείμενά τους όσο και οι πράξεις τους δείχνουν ξεκάθαρα ότι η αγάπη είναι ένα καλό και ανέξοδο σύνθημα χωρίς να τους λέει στην πραγματικότητα τίποτα.

  Αλήθεια πόσο θα δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα την προπαγάνδα της χριστιανικής και ορθόδοξης αμετροέπειας και ξεδιάντροπης υποκρισίας; Για πόσο καιρό ακόμα θα εμπλέκονται οπισθοδρομικά στην κοινωνία μας;

  Φιλίστωρ

  Like

 4. Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ……..!!!!

  Για μας αποτελεί ευθεία και άμεση προδοσία η συναίνεση των ηγετών της ιεραρχίας της Εκκλησίας, όλων των δογμάτων…..εις το να μετατρέπονται Χριστιανικοί Ναοί σε τζαμιά.
  Τούτο γίνεται σε συνδυασμό, επικίνδυνο κατά την άποψη μας, με την περίεργη ανοχή εις τις αιρέσεις και εις τον εωσφορισμό………… εκρηκτικό μίγμα κατά την άποψη μας.

  Σε βίντεο που έπεσε στην αντίληψη μας….είδαμε μία εκκλησία της Ουάσινγκτον, η οποία μετατράπηκε σε τζαμί, όπου και καθόντουσαν μέσα οι μουσουλμάνοι και ομιλούσαν.

  Μία γυναίκα χριστιανή, πρώην θαμώνας της εκκλησίας, εισήλθε και άρχισε να διαμαρτύρεται μεγαλόφωνα για την κατάντια της εκκλησίας στο να μετατραπεί σε μουσουλμανικό άντρο !!!…… ταυτοχρόνως καλούσε όλους τους εν δυνάμει πιστούς να ξαναλειτουργήσουν την εκκλησία πλέον ως Χριστιανική.!!

  Φυσικά όπως αντιλαμβάνεστε, η γυναίκα απομακρύνθηκε σηκωτή… και βιαίως απο τους μουσουλμάνους.

  Εμείς δεν πιστεύουμε οτι απο αριθμητικής πλευράς οι μουσουλμάνοι της Ουάσινγκτον, υπερτερούν των χριστιανών.

  Είναι φανερό λοιπόν οτι πρόκειται για μια καλοστημένη προπαγάνδα των αμερικανών ώστε να επικρατήσει η περίφημη πανθρησκεία της σιωνιστικά κατευθυνόμενης …..Νέας Τάξης Πραγμάτων, σε συνδιασμό και με την περιρρέουσα παγκοσμιοποίηση…..ωστε άμεσα οι κάτοικοι του πλανήτη να μεταλλαχθούν σε ρομποτάκια. !!

  Μετα λύπης μας, έχουμε διαπιστώσει οτι ακόμη και Ορθόδοξοι ιεράρχες της Ελλαδικής Εκκλησίας έχουν προβεί σε παράξενες δηλώσεις τύπου “αφου δεν πάνε οι χριστιανοί στις ορθόδοξες εκκλησίες…τότε θα τις μετατρέψουμε
  ( ημείς οι Βασιλείς ) σε μουσουλμανικούς.”

  Θέλουμε να απαντήσουμε στον μητροπολίτη που εκστόμισε αυτή την περίεργη προτροπή…τα εξείς.

  Ξέχασε οτι τον υπέρογκο μισθό του δέν τον εισπράττει απο τους καλούς φίλους του μουσουλμάνους…. αλλά, απο τους ΗΛΙΘΙΟΥς έλληνες χριστιανούς.!!

  Ξέχασε οτι οι χιλιάδες ορθόδοξοι χριστιανικοί ναοί της επικράτειας, κτίστηκαν λιθαράκι – λιθαράκι, απο πεινασμένους κυριολεκτικά έλληνες και μάλιστα εν μέσω απελευθερωτικών αγώνων…..με σκοπό την λειτουργία τους ως Ορθοδόξων και ουχί ως μουσουλμανικών. !!!

  Συνεπώς οι υπάρχοντες ορθόδοξοι ναοί αποτελούν περιουσία υλική – πνευματική – ψυχική των Ορθοδόξων ελλήνων πολιτών.!!

  Τοιουτοτρόπως θα ειναι οχι μόνο παράταιρο, αλλά και ψυχικό έγκλημα – κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας η μετατροπή των ναών, αφου ειναι διαποτισμένοι αποκλειστικά με ψυχικό ρευστό…. ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.

  Το είπαν άλλωστε ο Κολοκοτρώνης και ο Μακρυγιάννης που προσεύχονταν ………………..ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! …….δηλ….την Ελλάδα.

  Αναρωτιόμαστε λοιπόν εν κατακλείδι, εαν πίσω απο Αυτούς τους ομιλούντες βρίσκονται κάποιοι μεγαλύτεροι και δυνατότεροι.

  Γιώργος Παρασχάκης

  Πολύκαρπος Μαρκαράς

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s