ΕΚΤΑΚΤΟ Ομαδικη αποχώρηση δημοσιογράφων απο το MEGA Σε κατάρρευση το κανάλι

3c9ff-megaΕΚΤΑΚΤΟ Ομαδικη αποχώρηση δημοσιογράφων απο το MEGA Σε κατάρρευση το κανάλι!

Την αποχώρηση γνωστών δημοσιογράφων του Mega προκάλεσε η απόφαση της διοίκησης του καναλιού για περικοπές μισθών 20% μεσοσταθμικά. Πρόκειται για πέντε  δημοσιογράφους που δεν συναινούν σε μείωση των αποδοχών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ανάμεσα τους βρίσκονται ο Γιώργος Σαραντάκος ο οποίος εργάζεται εδώ και 25 χρόνια στο Mega, ο Στρατής Αγγελής, προϊστάμενος του τμήματος διεθνών ειδήσεων, ο Στέλιος Παπαπέτρου, υπεύθυνος για το ρεπορτάζ Εργασίας και Ασφαλιστικό, ο Σωτήρης Τσιομπανούδης και η Κωνσταντίνα Καζαντζή.

Οι περικοπές μισθών που ανακοινώθηκαν στους δημοσιογράφους φθάνουν και τα 500 ευρώ.

50 thoughts on “ΕΚΤΑΚΤΟ Ομαδικη αποχώρηση δημοσιογράφων απο το MEGA Σε κατάρρευση το κανάλι”

 1. γιατι κατάρευση; το MEGA είναι γνωστό στους θεατές της τηλεώρασης για τις καλές τηλεοπτικές σειρές του, δεν είναι γνωστό για τους καλούς δημοσιογράφους του, οπότε, γιατί κατάρευση;

  Like

  1. Αρχισε η κατάρευση όχι μόνον του ΜEGA, αλλά η κατάρευση θεσμών, κυβέρνησης, βουλής, οικονομικής ελίτ.
   Ηδη ξεκίνησε η καταιγίδα η οποία θα αγριέψει τις επόμενες ημέρες και θα μετατραπεί σε ανεμοστρόβιλο που θα συμπαρασύρει μνημόνια, λιτότητα, υποτέλεια. Ολοι τώρα στις επάλξεις ενωμένοι για την μεγάλη απαλλαγή. Αγνοί πατριώτες απαγκιστρωμένοι απο ιδεολογίες είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις τύχες της χώρας. Δεν υπήρξαν πολιτικοί αλλά άνθρωποι του μόχθου, της εργασίας, της επιστήμης και το κυριώτερο με παιδεία. Στις 8 Νοεμβρίου ξεκινά η μεγάλη ιστορική αλλαγή.

   Like

   1. Να μήν λείψει κανείς απο το γενικό ξέσπασμα σε όλες τις πόλεις και στην πλατεία Συντάγματος για να τελειώνουμε μιά και καλή με τους απατεώνες πολιτικούς οι οποίοι καπηλεύθηκαν τον λαό αλλά διεπόμπευσαν την χώρα. Ας αποδείξουμε λοιπόν την αποφασιστηκότητά μας.

    Like

   2. Οδηγούμεθα βάσει σχεδίου στην χρεοκοπία εντός του ευρώ…, ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί στην πατρίδα μας.
    ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΟΡΑ.

    Like

   3. ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΒΟΜΒΑ τραπεζοΫπαλλήλων προς δανειολήπτες: “Οι τράπεζες έχουν ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ-Δεν χρωστάει κανένας-Δεν θα πληρώσει κανένας”

    Ανοιχτή επιστολή τραπεζοϋπαλλήλων στην κοινωνία

    Είμαστε εργαζόμενοι στην Τράπεζα. Προσφέρουμε τον χρόνο μας προς εκμετάλλευση δουλεύοντας για λογαριασμό κάποιου άλλου. Ανήκουμε στην εργατική τάξη. Ανήκουμε δηλαδή στην τάξη αυτή που πλήττεται περισσότερο τα τελευταία 5 χρόνια τουλάχιστον… Μια πληττόμενη, υπερχρεωμένη εργατική τάξη, που ο καπιταλισμός και όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις, φρόντισαν να «αλυσοδέσουν» με χρέη και ενοχές… Όχι μόνο εμάς, αλλά και τα παιδιά των παιδιών μας. Yποθήκευσαν όχι μόνο τα σπίτια, όχι μόνο τον μόχθο μας, όχι μόνο τον πλούτο που η δική μας εργατική τάξη παράγει, αλλά και το παρόν και το μέλλον όλων μας …

    Κι επειδή θέλουμε να είμαστε εντάξει με την τάξη στην οποία ανήκουμε, την τάξη την εργατική (από την οποία πολλοί συνάδελφοι φρόντισαν να θέσουν εαυτούς εκτός, επειδή φορούσαν κοστούμι και γραβάτα, και περιέφεραν εαυτούς ως στελεχάρες, τώρα τι στελεχάρες με 1000- 1500 ευρώ μισθό , μην το ψάχνετε, και πολλοί απ’ αυτούς έγιναν και μεγαλοσυνδικαλιστές με το αζημίωτο), έχουμε χρέος να σου πούμε την αλήθεια.

    Η αλήθεια λοιπόν, είναι η εξής μία: η Τράπεζα (στην πραγματικότητα όλο το τραπεζικό σύστημα) έχει χρεοκοπήσει στην ουσία από τις απαρχές της «κρίσης», οι κυβερνήσεις προσπάθησαν να σώσουν τον ασθενή με παυσίπονες ενέσεις, με δάνεια δηλαδή, που αντί να λύνουν το πρόβλημα, το έκαναν όλο και μεγαλύτερο. Τα δάνεια αυτά όμως, τα δανείστηκαν αυτοί και τα χρωστάμε εμείς οι εργάτες. Σκέψου λίγο: τα δανείστηκε το κράτος, για να τα δώσει στην Τράπεζα που φαλίρισε, και τα πληρώνουμε όλοι εμείς διπλά και τρίδιπλα με κάθε λογής χαράτσια, εισφορές αλληλεγγύης, φόρους στο πετρέλαιο, ΦΠΑ, μειώσεις συντάξεων, ληστρικές επιθέσεις στα ασφαλιστικά ταμεία και…. Τελειωμό δεν έχει η λίστα!

    Και φυσικά, έχει φροντίσει η Τράπεζα να σου υπενθυμίσει με κάθε λογής εκβιασμό ότι της χρωστάς κάτι «δανειάκια». Και απειλεί να σου πάρει το σπίτι, απειλεί να σε διασύρει στα δικαστήρια, απειλεί να σε εξευτελίσει ως άνθρωπο γενικότερα… Και αν δεν είναι αυτό το απόλυτο θέατρο παραλόγου , τότε τι είναι;

    Κάπου εδώ λοιπόν, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράματα… Έχουμε χρέος να το κάνουμε ως τραπεζοϋπάλληλοι.. Η Τράπεζα, όταν σου έδινε τα δάνεια, δεν τα έδινε από την καλή της πρόθεση, ή επειδή της περίσσευαν…. Τα έδινε επειδή θα έβγαζε κέρδος και ήλπιζε στους καλούς οικονομικά καιρούς: ήξερε ότι είσαι Δημόσιος Υπάλληλος με έναν μισθό και τη δουλειά σου, ήξερε ότι δουλεύεις στο εργοστάσιο 10 χρόνια και ο μισθός σoυ θα είναι σχετικά σταθερός, υπολόγιζε στο μισθό σου, στη δουλειά σου. Και ας χρώσταγες κι αλλού, εις γνώση της σε δανειοδοτούσε… Γιατί είχε βάλει τη ζωή και την περιουσία σου στο μάτι… Σου τα έδινε επειδή έτσι έβγαζε υπερκέρδη τόσα χρόνια…

    Και τώρα δεν έχεις δουλειά, παίρνεις τα μισά λεφτά (αν τα παίρνεις) , πληρώνεις τις απαιτήσεις των κυβερνήσεων (οι οποίες θυμίζουμε, είναι για να σώσουν πάλι την Τράπεζα), και φυσικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ! Και το κυριότερο, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!!

    Τώρα λοιπόν που οι πλειστηριασμοί βρίσκονται προ των πυλών, που θέλουν να πάρουν τον μόχθο σου, το σπίτι σου… ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ! Και αυτό είναι που πρέπει να το διεκδικήσουμε, να το απαιτήσουμε! Γιατί η ανεργία έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, τα είδη πρώτης ανάγκης όλο και ακριβαίνουν, ο μισθός κατάντησε επίδομα, πληρώνεις κάθε λογής παράλογο φόρο, δεν έχεις Παιδεία, Υγεία, δεν έχεις ούτε ψωμί, σου κόβουν το ρεύμα, τη θέρμανση, θα σου πάρουν και το νερό. Για τον αέρα που αναπνέεις, κρατούμε μια επιφύλαξη…

    Απέναντι στην αδιαλλαξία κυβέρνησης, τρόϊκας, τραπεζών, μόνο ο αδιάλλακτος αγώνας ο δικός σου και όλης της εργατικής τάξης, όλου του λαού, μπορεί να τους υποχρεώσει να υποχωρήσουν. Με απεργιακό αγώνα διαρκείας, με τον έλεγχο του αγώνα στα χέρια μας για να μην μας ξεπουλάνε σε κάθε ευκαιρία συνδικαλιστές- τύπου ΓΣΕΕ, μπορούμε να τους ανατρέψουμε. Να σώσουμε τα σπίτια μας, το μέλλον μας. Με την οργάνωση του κόσμου σε κάθε γειτονιά

    Ήδη, έχουν βγάλει και ακονίζουν τα μαχαίρια τους οι Τραπεζίτες. Οι απαιτήσεις της Τρόικας είναι απόλυτα σαφείς. Δε θέλουν μόνο το σπίτι σου, θέλουν και το χωράφι σου, το μαντρί σου, ό, τι έχεις και δεν έχεις… Τους έδωσες το υστέρημά σου, το μισθό σου, τη δουλειά σου, ζητάνε και την αξιοπρέπειά σου. Για να γίνεις εσύ φτωχότερος, και η Τράπεζα και ο κάθε μεγαλοεφοπλιστής μέτοχός της, να γίνεται πλουσιότερος!!

    Είναι ανάγκη πια, να γίνει λαϊκή απαίτηση τώρα η διαγραφή χρεών για τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους χαμηλόμισθους. Να καταργηθούν άμεσα οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Να διαγράψει μονομερώς η χώρα το εξωτερικό χρέος. Να αποδεσμευτούμε από το νόμισμα του Eυρώ που μας αλυσόδεσε με χρέη. Να φύγουμε από το κοινό «σπίτι» που λέγεται ΕΕ, όπου μας υποχρεώνουν να ζούμε. Τα χρέη να τα πληρώσουν εκείνοι που πλούτισαν μέσα στην κρίση, οι τραπεζίτες και εφοπλιστές. Να μην πάει κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη (ή σε κάποιο ξένο fund, που θα έχουν καλέσει να κάνει τη «βρώμικη» δουλειά για ευνόητους λόγους). Κι εμείς θα σταθούμε δίπλα σου, ώστε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τη ζωή μας και όσα μας ανήκουν!

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

    Είμαστε εργαζόμενοι στις τράπεζες. Είμαστε αυτοί που με απειλές παραμένουμε στο Κατάστημα και «καιγόμαστε» κάθε μέρα ζωντανοί. Είμαστε αυτοί, που δουλεύουμε απλήρωτες υπερωρίες και πολλές φορές και Σάββατοκύριακα. Είμαστε αυτοί που τρέμουμε πως κάθε μέρα απεργίας , μας φέρνει πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου. Σε κάποιους από μας πήραν με το «έτσι θέλω» την απλήρωτη άδεια μας και τη μετέτρεψαν σε μετοχές. Παρόλα αυτά, εδώ και τόσα χρόνια εμείς δε μασάγαμε τα λόγια μας, καταγγείλαμε τους τραπεζίτες που κέρδιζαν δισεκατομμύρια, ζητούσαμε χαμηλότερα επιτόκια και άτοκα στεγαστικά δάνεια για χαμηλόμισθους και συνταξιούχους.

    Δεν είμαστε μεγαλοστελέχη, δεν παίρνουμε παχυλές αμοιβές, δεν ταυτιζόμαστε μαζί τους. Δεν είμαστε συνδικαλιστές που ξεπουλάνε απεργίες, που λένε ότι δεν έχουμε τη δύναμη να νικήσουμε, που ξαφνικά δήθεν ανακάλυψαν την Αμερική. Μακριά από μας ο “συνάδελφός ” Παναγόπουλος, Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, που συνομιλάει με τους τραπεζίτες και τους βιομήχανους και παίρνει μισθό μεγαλοδιευθυντή.. Είμαστε εργαζόμενοι σε συνθήκες γαλέρας όπως εσύ… Και μας έχεις στο πλευρό σου… Ας οργανωθούμε ενάντιά τους!

    ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

    Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας

    Like

 2. Μεγάλη απώλεια για την ενημέρωση.

  Οι γίγαντες του δημοσιογραφικού “λειτουργήματος” αρνούνται να υποταχθούν.

  Παραιτούνται αυτοί που τρομοκρατούσαν τον λαό προκειμένου να δεχθεί τα Μνημόνια.

  Παραιτούνται αυτοί που στήριζαν με όλα τα μέσα το ΝΑΙ.

  Παραιτούνται αυτοί που σκόρπιζαν τις ψεύτικες και κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις.

  Να δούμε που θα παει αυτό το σκουπιδαριό σήμερα που έχουν διαλυθεί τα πάντα και κανένα αφεντικό δεν ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες τους.

  ¨Οσο τα μέτρα αφορούσαν τους άλλους όλα τα έβλεπαν “λογικά”.

  Τώρα που το πρόβλημα έφτασε στην πόρτα τους επαναστάτησαν..

  Ολοι να πάνε για αργομισθία στα αφεντικά. Στο ΤΑΙΠΕΔ όπως ο Κώνστας……

  Κάνε πλάκα να αντιλαμβάνονται οι χαφιέδες τους εαυτούς τους σαν “εργαζόμενους”.

  Συνάδερφοι των πιστολάδων του Αλ Καπόνε……Όλοι εργαζόμενοι…..

  Like

   1. ΡΕ ΣΥ ΑΡΟΥΛΙΗ’ Μ
    ΚΑΠΟΤΕ ΕΤΡΕΧΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ, Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΒΡΩΜΟΚΩΛΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ, ΤΙΣ ΑΜΟΛΑΕΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΟΥΖΟ ;
    😀

    Like

   2. Μέθυσες από τις κουκούλες καημένε;

    Σχόλιο και κουκούλα.

    Κουκούλα και σαχλαμάρα.

    Μα καλά ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε τενεκέ;

    Ότι είσαι δειλός στο είπα; Κάθε φορά και κουκούλα σαν τους δοσίλογους της κατοχής;

    Μπες στον βόθρο σου γιατί ζέχνεις, βρόμα και δοσιλογισμό.

    Like

   3. Άρη είδες το παρακράτος πως ενδιαφέρεται για όλους μας;

    ¨Οχι μόνο για αυτούς που γράφουν τα πρώτα σχόλια αλλά και για αυτούς που ενδεχομένως θα συμφωνήσουν.

    Τρέχουν να προσβάλλουν, να απειλήσουν, να τρομάξουν…..ότι “πιάσει”.

    Είναι φανερό ότι ο βρωμιάρης ο Κερκυραίος είναι ο “Κωλο-ούζος”.

    Σωστή μάσκα για κάποιον που “ουζάρει” τον κώλο του για να βρωμίζει τον τόπο.

    Αυτός είναι αναμφισβήτητα ο Κερκυραίος.

    Είναι ο μόνος ειδικός στις δραστηριότητες του παχέως εντέρου και όχι μόνο.

    Εκτός από την δυσωδία του ….η εξειδίκευσή του είναι αυτήν που τον προδίδει.

    “Κώλοι”, “κλάσιμο”, “χέσιμο”, “σούφρες” κτλ.

    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ…….

    ΠΕΛΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗηη μου.

    Like

   4. Τελικά
    η μόνη αιτία που θα σε αφήσω ήσυχο
    είναι ότι είσαι τόσο χαζός που ούτε να σε δουλέψει κανείς δεν μπορεί.
    Άλλα σου λένε και αλλού το πάς και άλλα αντ’ άλλων, με συκοφαντείς ως μνημονιακό κι ενα σωρό φαντασίες.

    Αν διαβάσει κανείς την βρώμα και την δυσωδία που κατεβάζει το μυαλό σου στα σχολιά σου (όπως λχ αυτό ^) θα πρέπει να ξεράσει και τον σπονδυλικό του στύλο. Πολύ βρώμα. Μα πόσο μεταχειρισμένος είσαι τελικά ρε σύ ; πώωω πωωω . .

    Like

   5. Πωωωωω πωωωωωωωωω…..

    Ουστ κοπρίτη.

    Ούστ τελειωμένε.

    ΠΕΛΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ μου.

    Like

   6. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

    ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ

    ΟΙ ΧΟΝΤΡΟ-ΠΕΤΣΟΙ, ΚΑΛΟ-ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ-ΦΑΓΩΜΕΝΟΙ ΜΕGALO-ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ! ! !

    ΑΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Η ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ (ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ, ΧΑΤΖΗΛΟΥΛΟΥΔΕΣ, ΝΤΕΡΠΕΝΤΕΡΕΣ, ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ, ΠΑΡΤΑΟΛΕΣ, ΜΑΡΕΣ, ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΡΕΣ, ΤΑΤΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΗΛΕ-ΠΟΥΤΑΝΕΣ … )

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ … ΑΘΩΟΙ

    MAKΡΗ ΡΑΧΗΛ :(Την ώρα που υγιείς επιχειρήσεις χαρακτηρισμένες ως βιώσιμες είναι αποκλεισμένες από τον τραπεζικό δανεισμό κάθε μορφής, ακόμα και ως προς την έκδοση εγγυητικών επιστολών, πως είναι δυνατόν και με ποια τραπεζικά κριτήρια εγκρίθηκε η αναχρηματοδότηση όπως και η δανειακή χορήγηση στο MEGA ΑΕ κατά 98 εκ ευρώ και μάλιστα με πρόσθετη χορήγηση ρευστότητας ποσού 10εκατ. Ευρώ, τα οποία χορηγήθηκαν επιπρόσθετα από την προαναφερθείσα αναχρηματοδότηση;

    Υπάρχουν εγγυήσεις οι οποίες διασφαλίζουν την αποπληρωμή του συνολικού δανεισμού τόσο της «Πήγασος Εκδοτική Α.Ε.» όσο και της Θυγατρικής της«Τηλέτυπος Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεοπτικών Προγραμμάτων» με διακριτικό τίτλο «MEGA CHANNEL»; Και αν ναι, ποιες είναι αυτές;..).

    Like

   7. Αν αυτοί οι ψεύτες και οι καραγκιόζηδες, οι οποίοι κονομάνε από τα “θαλασσοδάνεια” που παίρνουν οι καναλάρχες εργοδότες τους, δεν συνθέτουν “εγκληματική οργάνωση”, τότε ποιοι θα μπορούσαν να συνθέσουν.

    Μέλη αυτής της Οργάνωσης είναι οι κομματάρχες που μας κυβερνούν, οι τραπεζίτες που μας κλέβουν, οι εκδότες που μας “δουλεύουν” και οι δικαστές που τους νομιμοποιούν.

    Απλά, όπως όλες οι συμμορίες, έχουν κι αυτοί τους Πρετεντέρηδες και τις Τρεμουλιάρες για να παριστάνουν τους “τσιλιαδόρους”.

    Οι Καραμανλήδες, Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες και Σαμαράδες είναι αυτοί, οι οποίοι μας έβαλαν στο Μνημόνιο.
    Εξαιτίας του δικού τους Μνημονίου οι “κολλητοί” τους τραπεζίτες πήραν πάνω από 200 δις, τα οποία τα “χρέωσαν” στον λαό.
    Εξαιτίας του δικού τους Μνημονίου οι εκδότες του ΔΟΛ και καναλάρχες του Μέγκα κλπ. εξακολουθούν να παίρνουν από αυτούς τους τραπεζίτες “θαλασσοδάνεια”.
    Οι υπάλληλοι αυτών των εκδοτών είναι αυτοί, οι οποίοι κάνουν “πλύση” εγκεφάλου στον λαό, προκειμένου αυτός να μην αντιδρά στις λεηλασίες όλων των παραπάνω.
    Oι επιφορτισμένοι με το καθήκον να ελέγχουν την εξουσία δημοσιογράφοι, έχουν παραιτηθεί από την αποστολή τους και χρησιμοποιούν τη γραφίδα ή το μικρόφωνο για να υπηρετήσουν είτε τα συμφέροντα της εργοδοσίας, είτε τις επιδιώξεις των κομμάτων, είτε τις στοχεύσεις οικονομικών κύκλων.

    Είναι δυνατόν να σας πιστέψει κανείς έτσι εύκολα, όταν είστε εσείς οι ίδιοι που υπερασπίζεστε με τόσο πάθος το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα;

    Δεν έχετε καταλάβει Μεγα-λο-δημοσιογράφοι οτι είστε ένοχοι στα μάτια του κόσμου για την κατάσταση που έχει περιέλθει η Ελλάδα;

    Like

   8. Τα μπέρδεψες ρε άσχετε, για ούζα γράφεις και μεθάς.
    Σε αυτό το σχόλιο ποιος σε αποκάλεσε Μνημονιακό ρε τενεκέ;
    Μπερδεύτηκες με άλλο σχόλιο, που φοράς άλλη κουκούλα άσχετε, εδώ είσαι μετά από τα ψώνια καραγκιόζη με νέα κουκούλα και την κατέστρεψες.
    ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ!… ΠΑΛΙ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ.
    ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ…ΞΑΝΑ…

    Like

   9. ΜΠΑ?
    ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΩΡΗ ΛΟΛΟΦΙΟΓΚΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ?
    😀

    Like

   10. Εγώ Μνημονιακό σκουπίδι σε ξέρω καλά.
    Αλλά τώρα σε μαθαίνουν και όλοι οι υπόλοιποι.
    Είσαι ο ορισμός του ξεβράκωτου.
    Τα έχασες με τόσες κουκούλες που αλλάζεις.
    Υποτιμάς τον κόσμο που παρακολουθεί.
    Έτσι για να παίρνουν χαμπάρι ΟΛΟΙ πως λειτουργούν τα παρακρατικά σκουπίδια.
    Έληξες.

    Like

 3. Επί σειρά ετών , από το 2010 έως και σήμερα για να μην αναφερθώ και σε προηγούμενα χρόνια , στήριξαν και στηρίζουν με πάθος ανάλογο των ”αφεντικών ” τους , κάθε μνημονιακή επιλογή δηλαδή τις περικοπές μισθών και συντάξεων έως και 40% μεσοσταθμικά , κάθε αποκαθήλωση εργασιακών και ατομικών δικαιωμάτων βαφτίζοντας την ”εκσυγχρονισμό” και ”μεταρύθμιση” . Τώρα ήρθε και η δική τους σειρά να γευτούν τους καρπούς των πολιτικών , που αυτοί στήριξαν ως αργυρώνητοι και σε διατεταγμένη υπηρεσία ευρισκόμενοι .
  Κανένας οίκτος δεν τους πρέπει από όλους εμάς που μέχρι σήμερα πυροβολούσαν καθημερινά και κατά ριπάς , προς ικανοποίηση των Μέρκελ , Σό’ι’μπλε κλπ ”Μεγκάλων Αφεντικών ”
  Με Εκτίμηση
  Τάσος Σαμπάνης , Οικονομολόγος

  Like

  1. ++++++++++++++++++

   Είναι κι άααααααααααααααααλλοι…πολλοί…
   Έχουν να δούνε ποντικούς που ξετρυπώνουν τα μάτια μας, πόοοοοοοοοσους ακόμη …..
   Όρεξη να ΄χουμε… Και άρτον !
   Αυτοί θα είναι τα θεάματα …!!!
   Κακία είπα ;

   © Χ₱Ι∑ṱѲϟ ®™. ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ.

   Like

 4. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΚΑΝΑΛΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΩΝΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΝΑΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΩΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΡΕΝΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΟΚΚΑΛΟΓΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 8 ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΓΑΖΑΝ ΕΞΩ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑ

  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΙΣ ΣΑΙΖΟΝ

  ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟ — ΣΙΟ — .ΣΕ ΓΡΑΦΩ………………….

  Like

 5. Η βλαχα Ολγα Τρεμη απο τη Σαμαρινα,που οι μασχαλες της ακομα μυριζουνε ακρισιο,δεν θα φυγει;

  Like

  1. Δ​εν ξέρουμε, τι κανόνισαν με την Γεροβασίλη στo roof garden που γευμάτιζαν παρέα;
   Εσύ που είσαι μέσα στα κόλπα καμιά ενημέρωση έχεις;
   Τι σου είπε η πηγή σου;
   Η Μνημονιακή πηγή σου για να μην ξεχνιόμαστε.

   Like

   1. Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι η βλαχα Ολγα Τρεμη που οι μασχαλες της ακομα μυριζουνε ακρισιο,ετοιμαζετε να μετακομισει στο χωριο της τη Σαμαρινα για κτηνοτροφικες εργασιες,ψαχνει και δικαιωματα για αιγοπροβατα.
    Αλλα εσυ που τα μαθαινεις αυτα που λες;
    Ελευθερο Τυπο διαβαζεις ακομα;

    Like

   2. Εγώ φίλε τα μαθαίνω από εκεί που τα μαθαίνουν όλοι.

    Δεν ισχύει; Αν δεν ισχύει να μας το πεις;

    Βουλευτής του Σύριζα που ρωτήθηκε να πει την άποψη της για το γεύμα Γεροβασίλη και Τρέμη σχολίασε ότι δεν είναι κακό να τρώει κάποιος στην Μεγάλη Βρετανία.

    Κατάλαβες Μνημονιακέ Περικλή, αν είσαι εκπρόσωπος του Σύριζα και άρα πιο αρμόδιος από την βουλευτή που δεν τον αρνήθηκε να μας το πεις να σε υπολογίζουμε.

    Τις εξυπνάδες αλλού, εκεί που φαντάζεσαι ότι σε παίρνει.

    Like

 6. νΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕς ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΗΡΟΤΡΑΠΕΖΕς ,ΟΠΩς ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕς ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ . ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ .

  Like

 7. Δημοτης
  Τα μνημονια τα φερανε αυτοι που ψηφιζες και συνεχιζεις να ψηφιζεις τοσα χρονια,ξερεις εσυ.
  Τωρα για το υποτιθεμενο ραντεβου δεν γνωριζω την ουσια της συζητησης,μπορεις βεβαια να ενημερωθεις απο τον Ελευθερο Τυπο.
  Παντως
  Τα καναλια θα πληρωσουνε για πρωτη φορα,κατι που εκανε αυτη η συγκυβερνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να μην ξεχνιομαστε) και οι αδειες που θα παρουνε θα ειναι νομιμες οπως αρμοζει σε μια σοβαρη χωρα.

  Like

  1. Κατι που δεν εκανε η συμμορια ΠασοκοΝουδου ολα τα προηγουμενα χρονια,ωστε οι καναλαρχες να βαζουν πλατη σε ολα τα σκανδαλα τους και οχι μονο.

   Like

   1. Το σχόλιο γιατί δεν το γράφεις εκεί που πρέπει να απαντήσεις;
    Έχεις κάποιο θέμα με αυτό; Να γράφεις εκεί που πρέπει για να σου απαντάνε όπως σου πρέπει.

    Εγώ Περικλή ποτέ δεν κάνω διακρίσεις σε αντίθεση με σένα.
    Έχετε μια τάση να περιγράφεται τον εαυτό σας στα σχόλια οι Μνημονιακοί.
    Πες μας εσύ τι ψήφιζες πριν, το τι ψήφιζα και το τι ψηφίζω εγώ δεν μπορείς να το ξέρεις.
    Μπορείς να φαντάζεσαι αλλά δεν ξέρεις.
    Προφανώς εσύ τους ψήφιζες και μετά έγινες απλά Σύριζα.
    Εσύ έχεις ανοχή στα Μνημόνια και όχι εγώ.
    Τα Μνημόνια άλλοι τα φέρανε και ο Τσίπρας φροντίζει να τα διατηρήσει.

    Τις εξυπνάδες αλλού λοιπόν, η «λέπρα» του Μνημονίου είναι πάνω σου και όχι πάνω μου.
    Εγώ δεν στηρίζω καμία πολιτική Μνημονίου και κανέναν δοσίλογο.
    Τον αφελή μην τον παριστάνεις γιατί δεν πείθεις κανέναν.

    Αν δε γνωρίζεις να μην μπλέκεσαι, όπως τότε που έγραφα για την διάλυση του ΣΔΟΕ και εσύ ήρθες να το αμφισβητήσεις παριστάνοντας τον ανήξερο.

    Εγώ επιβεβαιώθηκα μιας και το διέλυσαν και εσύ ακόμα σφυρίζεις.

    Να ενημερώνεσαι πρώτα, αν μην τι άλλο υπερασπίζεσαι ένα Μνημόνιο.

    Like

 8. Καταλαβαινω τον πονο ορισμενων εδω μεσα.
  Ειχαν μαθει να τρωνε σαν τα ερπετα οτι τους επετρεπε η συμμορια ΠασοκοΝουδου ολα τα προηγουμενα χρονια και για αυτο βγαζουν την χολη τους εδω μεσα για το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ αλλα και ολους αυτους που τους υποστηριζουν.
  Αλλα τι να περιμενει κανεις απο τους ψηφοφορους της συμμοριας Νουδου,απο τους Γερουν γερα;
  Δεν τους αξιζει καν να λεγονται Ελληνες.

  Like

 9. Αποκλειστικο
  Η βλαχα Ολγα Τρεμη απο τη Σαμαρινα που οι μασχαλες της ακομα μυριζουνε ακρισιο,οπως σας εχω ξαναπει ετοιμαζετε να επιστρεψει στο χωριο της τη Σαμαρινα για κτηνοτροφικες εργασιες και ψαχνει για βελτιωμενα τραγια!
  Οσοι εχουν και θελουν να τα πουλησουν σε καλη τιμη,ας επικοινωνησουν μαζι της.
  Πληρωνει οσο οσο!

  Like

 10. Δημοτης
  Ποιοι ειναι αυτοι οι αλλοι που φερανε τα Μνημονια;
  Και ποιοι ειναι αυτοι που καταντησανε τη χωρα να μπει στα Μνημονια;
  Απλες ερωτησεις με απλες απαντησεις,της ξερεις πολυ καλα και ασε τα γυρω γυρω ολοι.
  Και κοψε τον Ελευθερο Τυπο.

  Like

  1. ​Έχεις κάποιο πρόβλημα;
   Γιατί δεν απαντάς εκεί που πρέπει, δεν θες να βλέπει ο κόσμος την ροή των απαντήσεων σου για να βγάζει συμπεράσματα;
   Το ότι φέρανε άλλοι τα Μνημόνια δεν νομιμοποιεί κανέναν να τα διατηρεί και να τα επιβεβαιώνει φέρνοντας ένα νέο.
   Αν θέλεις να υπερασπίζεσαι Μνημόνια είναι δικό σου θέμα, εμένα δεν με απασχολεί, την τρέλα να την πουλάς εκεί που αγοράζουνε.
   Εγώ δεν υπεκφεύγω, εσύ τρέχεις και απαντάς όπου να ναι.

   Ο ελεύθερος τύπος τι είναι εξυπνάδα; Άνοιξες την κατάψυξη με τις «καλές» ατάκες;
   Πρέπει να έχουν και κάποια βάση αυτά που λες αλλιώς τζάμπα εκτίθεσαι.

   Για πες μας, ο Τσίπρας με την διαπραγμάτευση πέτυχε; Ή απέτυχε;
   Τα γύρω γύρω στους κωλοτούμπες, που ζαλίστηκαν και δεν καταλαβαίνουν πότε τους παίρνει και πότε όχι.

   Like

   1. Αυτους τους αλλους παντως,ακομα να τους αναφερεις,εχεις προβλημα να λες τα πραγματα με το ονομα τους μαλλον,οπου σε συμφερει βεβαια.
    Οπου σε βολευει γινεσαι συγκεκριμενος,οπου σε βολευει παλι στο φλου!
    Τωρα το ποιος πουλαει τρελα εδω μεσα το εχουμε καταλαβει πλεον…….
    Οσον αφορα τον Τσιπρα,να απολογηθεις εσυ για αυτους που ψηφιζες τοσα χρονια για το συμφερον σου και μονο και ασε τον Τσιπρα,τον Τσιπρα θα τον κρινουν αλλοι,οχι εσυ,εισαι μικρος πολυ μικρος.
    Θα γραφω τα σχολια μου οπως εγω θελω,οπου θελω,ειναι δικαιωμα μου.

    Like

   2. Και κατι ακομα
    Τον Τσιπρα θα το φατε στη μαπα για πολλες τετραετιες,παρτε το χαμπαρι,τελειωσανε τα παιχνιδακια σας……
    Γερος θα φυγεις απο εδω μεσα κανοντας την προπαγανδα σου,εγω απλως θα κανω χαβαλε με ολους σαν εσενα!

    Like

   3. Ο Ελευθερος Τυπος δεν ειναι εξυπναδα,ειναι η εφημεριδα που διαβαζεις!

    Like

  2. ​Έχεις κάποιο πρόβλημα;
   Γιατί δεν απαντάς εκεί που πρέπει, δεν θες να βλέπει ο κόσμος την ροή των απαντήσεων σου για να βγάζει συμπεράσματα;
   Το ότι φέρανε άλλοι τα Μνημόνια δεν νομιμοποιεί κανέναν να τα διατηρεί και να τα επιβεβαιώνει φέρνοντας ένα νέο.
   Αν θέλεις να υπερασπίζεσαι Μνημόνια είναι δικό σου θέμα, εμένα δεν με απασχολεί, την «τρέλα» να την πουλάς εκεί που αγοράζουνε.
   Εγώ δεν υπεκφεύγω, εσύ τρέχεις και απαντάς όπου να ναι.
   Ο ελεύθερος τύπος τι είναι εξυπνάδα; Άνοιξες την κατάψυξη με τις «καλές» ατάκες;
   Πρέπει να έχουν και κάποια βάση αυτά που λες αλλιώς τζάμπα εκτίθεσαι.

   Ο Τσίπρας με την διαπραγμάτευση πέτυχε; Ή απέτυχε;

   Τα γύρω γύρω στους κωλοτούμπες, που ζαλίστηκαν και δεν καταλαβαίνουν πότε τους παίρνει και πότε όχι.

   Μην μου πεις ότι τα σχόλια τα γράφεις στον πάτο και όχι εκεί που πρέπει, επειδή σου θύμισα ότι αμφισβητούσες προκλητικά την διάλυση του ΣΔΟΕ η οποία έγινε; Δεν ενημερώνεσαι ή είσαι υποκριτής, θα το δούμε στην πορεία.

   Like

   1. Μάλλον εσύ μπερδεύτηκες.
    Λίγο παραπάνω βλέπω δίνεις συχαρίκια στον εαυτό σου.
    Πάνω κάτω την ίδια ώρα με τα υπόλοιπα νέα «σχόλια» σου.

    Μιλάς στον εαυτό σου και εσύ καημένε;
    «Κερκυραίος» και εσύ Περικλάκο;
    Ξέχασες να φορέσεις κουκούλα;

    Τι κρίμα!
    Τελικά υποκριτής είσαι, από ενημέρωση καλά σκαμπάζεις, πάει η μάσκα του «αφελή», αγώνας για το Μνημόνιο και τους δοσίλογους, να μην βάλεις και εσύ την κουκούλα σου, πως θα καταδόσεις.

    Μου ήθελες και «εξυπνάδες» Μνημονιακέ;
    Αλλά τελικά δεν άντεξες, άνοιξες τον στόμα σου να βγάλεις χολή και πνίγηκες μέσα σε αυτήν.

    Καζανάκι Περικλή.
    Αν τον δρόμο δεν τον ξέρεις, πες να στον δείξει ο Κερκυραίος.
    Μου μάθατε όλοι οι Μνημονιακοί με τις κουκούλες.

    Κοίτα κάτι νεογερμανοτσολιάδες που θέλουν να το παίξουν και έξυπνοι.
    Σκάβουν λάκκους και πέφτουν μέσα μόνοι τους.

    Μιλάμε για τραγωδία.
    Η συνωμοσία των δειλών κουκουλοφόρων που πνίγηκαν στον καμπινέ.
    Μιλάμε για πολύ γααααργααααααραααααααααα.

    Like

 11. Oso με αφορά και να κλεισει το ΜΕΓΑ καρφάκι δεν μου καίγεται.Τους μόνους που σκέφτομαι είναι ΟΧΙ τα MEGAΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑ αλλα τους μικρους που συνηθως βγαζουν ΟΛΗ την δουλειά.

  Like

 12. Ποια ροη των απαντησεων;
  Εγω μιλουσα για την καταρρευση του Μεγκα,εσυ τσιμπησες και αρχισες της ειρωνιες και τα ασχετα.
  Και οπως ξερεις τα γραπτα παντα μενουν!

  Like

 13. Εδω με κατηγορει ο γελοιος και ψευτης Δημοτης που ειναι και ο Γκρεγκ επισης,οτι σχολιαζω με πολλα ψευδωνυμα!
  Μα τα σχολια αυτα που εχουν το ψευδωνυμο Περικλης ειναι δικα μου,που ειναι οι μασκες που ελεγε;
  Τα συμπερασματα δικα σας…….

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s