ΤΟΛΜΗΣΤΕ! Στην βουλή η πρόταση των ΑΝΕΛ για αναδρομική άρση του νόμου περί (μη) ευθύνης υπουργών

ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΧΑΡΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΗΜΙΤΗ
ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ Π. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΙΚΟΥ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ

Ο π. Βουλευτής Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης, πιστεύοντας ότι όταν ο λαός βιώνει από πενταετίας πρωτόγνωρες συνθήκες οικονομικής πίεσης και εξαθλίωσης μερίδας του κοινωνικού συνόλου, που έχουν σαφώς δημιουργήσει συνθήκες Μείζονος Ανθρωπιστικής Κρίσης, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή η εξακολούθηση ατιμωρησίας Υπουργών και Υφυπουργών που ζημιώνουν με δόλο το Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ και τα ΝΠΙΔ που το δημόσιο ελέγχει.

Για το λόγο αυτό ο Νίκος Μαυραγάνης ως τότε Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Δημόσιας Διοίκησης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έλαβε νομοθετική πρωτοβουλία, η οποία επαναφέρεται τώρα στην νέα κοινοβουλευτική περίοδο. Η νομοθετική πρωτοβουλία συνίσταται στην κατάθεση Πρότασης Νόμου για αστική δίωξη Μελών της Κυβέρνησης και Υφυπουργών με προσωπική κράτηση, που κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους προκαλούν με δόλο ζημία στο Δημόσιο ανώτερη των 100.000 ευρώ.

Η πρόταση νόμου στα βασικά της σημεία προβλέπει:

1. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ : Οι διατάξεις του προτεινόμενου νόμου εφαρμόζονται σε όσους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους ως μέλη της κυβέρνησης, ή υφυπουργοί, διέπραξαν αδικοπραξίες με δόλο οποιουδήποτε βαθμού κατά του ελληνικού δημοσίου, των ν.π.δ.δ και των ν.π.ι.δ, που το δημόσιο ελέγχει, εποπτεύει, ή ορίζει τη διοίκηση και εξ αυτών προκλήθηκε ζημία ανώτερη των 100.000 €.
2. ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ : Η απαίτηση έναντι μελών της κυβέρνησης, ή υφυπουργών από την ειδική αυτή αδικοπραξία παραγράφεται μετά πάροδο είκοσι ετών από την πράξη.
3. ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ : Ο ειδικής ευθύνης ενεχόμενος σε αποκατάσταση ζημίας έχει την υποχρέωση, κατά τις διατάξεις για τον αδικαιολόγητο πλουτισμό, να αποδώσει κάθε τι που περιήλθε σε αυτόν, ακόμη και αν η απαίτηση από αδικοπραξία έχει παραγραφεί.
1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ :
• Τουλάχιστον τριάντα βουλευτές, με συγκεκριμένη αναφορά στα στοιχεία της αδικοπρακτικής συμπεριφοράς εκείνου, που διατελεί, ή διετέλεσε μέλος της κυβέρνησης, ή υφυπουργός, υποβάλλουν πρόταση στο Προεδρείο της Βουλής.
• Η Βουλή με απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών συστήνει ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή, που εντός 30 ημερών οφείλει να έχει προσδιορίσει την ζημία του δημοσίου.
• Το ειδικώς αιτιολογημένο πόρισμα της κοινοβουλευτικής επιτροπής παραδίδεται στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, ανακοινώνεται στην Ολομέλεια της και διανέμεται στους Βουλευτές.
• Η Βουλή, με Απόφαση που λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, αποφασίζει την άσκηση της σχετικής αστικής δίωξης και αναθέτει σε επιτροπή, αποτελούμενη από τα τρία αρχαιότερα κατά βαθμό μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επιδίωξη είσπραξης της αποζημίωσης. Η επιτροπή ασκεί εντός 30 ημερών σχετική αγωγή.
• Η εκδίκαση της διαφοράς από ενοχές προσώπων ειδικής ευθύνης γίνεται από Ειδικό Δικαστήριο σε πρώτο και τελευταίο βαθμό. Το Ειδικό Δικαστήριο απαρτίζεται από επτά μέλη του Αρείου Πάγου και έξι μέλη του Συμβουλίου της Επικρατείας.
2. ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ : Από την ημέρα και ώρα λήψης απόφασης της ολομέλειας της Βουλής για την άσκηση αστικής δίωξης, απαγορεύεται χωρίς την ανάγκη άλλης ενέργειας η έξοδος του ενεχομένου για τη ζημία προσώπου από τη χώρα.
2. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ : Η απόφαση που εκδίδεται, εφόσον εμπεριέχει διάταξη επιδίκασης οποιουδήποτε ποσού υλικής ζημίας, ή ηθικής βλάβης, που σωρευτικά υπερβαίνουν το ποσό των 100.000 €, τότε υποχρεωτικά ακόμη και αυτεπαγγέλτως διατάσσεται προσωπική κράτηση των εναγομένων από δύο έως πέντε έτη ως μέσο αναγκαστικής εκτέλεσης της εκδοθείσας αποφάσεως. Η προσωπική κράτηση στις περιπτώσεις αυτές επιβάλλεται ακόμη και αν ο εναγόμενος οφειλέτης έχει ηλικία άνω των 65 ετών.

62 thoughts on “ΤΟΛΜΗΣΤΕ! Στην βουλή η πρόταση των ΑΝΕΛ για αναδρομική άρση του νόμου περί (μη) ευθύνης υπουργών”

  1. Το ζητούμενο δεν είναι τα πυροτεχνήματα ΑΝΕΜΕ, αλλά ποιός έχει ανθεκτικό κ@λο για να ψηφίσει την άρση αυτού του κατάπτυστου νόμου, όταν την ψήφισαν όλα τα τότε κόμματα, ΝΔ, ΚΚΕ και ΣΥΝ, πρωτοστατούντος του ΠΑΣΟΚ.
   Και για του λόγου το αληθές, ας θυμηθούμε την “πράσινη” κυβερνητική πλειοψηφία που το εισηγήθηκε και το ψήφισε

   ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ & ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΤΕΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ
   ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ
   Αρ. Φύλλου 66 19 Μαρτίου 2003 ΝΟΜΟΣ ΥΠΆΡΙΘ.3126
   Θέμα: Ποινική ευθύνη των Υπουργών
   Αθήνα, 18 Μαρτίου 2003
   ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

   ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ:
   ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
   ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΣΗΜΙΤΗΣ
   ΥΠΟΥΡΓΟΙ:
   ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ
   ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ: Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
   ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
   ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ: Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ
   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΕΡΓΩΝ: ΒAΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
   ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ: Δ. ΡΕΠΠΑΣ
   ΓΕΩΡΓΙΑΣ: Γ. ΔΡΥΣ
   ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
   ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ: Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
   ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: X. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ
   ΑΙΓΑΙΟΥ: Ν. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ
   ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ
   ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΑΠ. – ΑΘ. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
   ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ: Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ
   ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ: Κ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ
   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ
   ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ: X. ΒΕΡΕΛΗΣ
   ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ: Γ. ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ
   ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ: Γ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
   ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΣΤ. ΜΑΝΙΚΑΣ
   ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

   ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ!!!

   Το κακό γεράκι

   Like

   1. Η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα.

    Αυτήν δεν είναι Κυβέρνηση. Αυτήν είναι η άποψη του μέσου Έλληνα για το πως πρέπει να στελεχώνεται μια ολόκληρη πτέρυγα του Κορυδαλλού.

    Στο θέμα της ανάρτησης.

    Αν θέλουν πραγματικά οι ΑΝΕΛ να δρομολογήσουν πραγματικά εφιαλτικές εξελίξεις για αυτήν την συμμορία και όχι απλά να πετάνε “πυροτεχνήματα” για λόγους εντυπωσιασμού εύκολα είναι τα πράγματα.

    Ας “καταγγείλουν τον νόμο ως ακραία Αντισυνταγματικό και ας τον “δικάσουν”.

    Τα Ανώτατα Δικαστήρια έχουν αυτήν την αρμοδιότητα.

    Οποιοσδήποτε Νόμος ακόμα και συνταγματικός που απειλεί ή ακυρώνει κάποια ή κάποιες από τις θεμελιωδεις και μην αναθεωρήσιμες διατάξεις του Συντάγματος μπορεί να ακυρωθεί αμέσως.

    Από την στιγμή που αυτός ο νόμος παραβιάζει το πνεύμα του Συντάγματος πάνω στο θέμα τις ισότητας, της ισονομίας και τις ισοπολιτείας μεταξύ των πολιτών μπορεί να καταστεί άκυρος μέσα σε μια στιγμή.

    Δεν χρειάζεται ούτε αναθεώρηση του Συντάγματος ούτε τίποτε.

    Όλα αυτά είναι υποκρισίες και υπεκφυγές προκειμένου όλοι να τον καταγγέλουν αλλά ποτέ να μην κάνουν τίποτε.

    Ο νόμος αυτός μπορεί να ακυρωθεί με απόφαση Ανώτατου Δικαστηρίου.

    Επειδή δηλαδή βρίσκονται κάποιοι κάφροι βουλευτές στις Αναθεωρητικές Βουλές μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και να το τοποθετήσουν στα συνταγματικά “θεμέλια” της πατρίδας μας;

    Δηλαδή αν σε μια Αναθεωρητικάη Βουλή αποφάσιζε η πλειοψηφία των βουλευτών να είναι οι ίδιοι δια βίου βουλευτές θα το δεχόμασταν γιατί “πρόλαβαν” και το έβαλαν στο Σύνταγμα;

    Αυτό συμβαίνει με αυτόν τον νόμο. Εγκληματίες και ανθρωπάκια που παριστάνουν τους Βουλευτές ψήφισαν έναν νόμο για να τους απαλλάσσει από ευθύνες όταν εγκληματούν.

    Με πρώτο τον εισηγητή Βενιζέλο όλοι τους είναι εγκληματίες.

    Κυρίως μάλιστα οι “συνταγματολόγοι” βουλευτές όπως ο Λοβέρδος ή ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

    Για αυτό ο Πάκης εχει να πει τίποτε ή δεν ευκαιρεί τώρα που είναι στα “Δερβενάκια” και πολεμάει τους Τούρκους;

    Που είναι η πρώτη φορά αριστερά; Αυτήν που βρίσκει “παραθυράκια” για να αποπέμπει “εγκληματίες” αξιωματούχους;

    Like

   2. μνήμη αμοιβάδας έχεις.Σύριζα καί ΚΚΕ δεν τον υπερψήφισαν.ψήφισαν ΠΑΡΩΝ.

    Like

   3. Αφού δεν τον ψήφισαν… γιατί δεν καταγγέλουν τον νόμο ως αντισυνταγματικό;;

    Like

    1. Και τι θα γίνει ?
     Θα αποσκιρτήσει το ενα ποδάρ και θα πάρει τον δικό του δρόμο.?…….ειναι δυνατόν ??

     Και εγω δέμ μπορώ άλλο Εχω βαρεθεί πλέον σε αυτόν το πλανήτη Τέρμα θέλω να φύγω να πάω στο φεγγάρι και να τοποθετήσω ενα αντίσκινο ( οπως στη Βικτώρια ).

     Οταν εχεις τον κ.Βαρουφάκη και σου δηλώνει σε επίσημη εφημερίδα της Ελβετίας οτι δέν μπορούμε να εντοπίσουμε τους τραπεζ…λογαριασμούς και τους φοροφυγάδες….και μέσα στη χώρα σου εχεις τουλάχιστον 6.000 Οφφσορςς…………..και εχεις τον άλλο και αντι να κάθεται προσοχή σταυροκοπιέται με τα αχαμνά του ……………………………………………………

     ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς ?????????

     Αν περιμένεις το χειρότερο ελπίζοντας για το καλύτερο, θα σου ‘ρθει το χειρότερο. Τα πράγματα που σου συμβαίνουν είναι σε πλήρη συμφωνία με αυτά που πιστεύεις. Αν πιστέψεις ότι θα σε πατήσουν, θα σε κάνουν λιώμα.

     Harold Sherman, 1898-1987, Αμερικανός συγγραφέας μεταφυσικής

     Like

   4. Από τους σημερινούς ΑΝΕΛ ποιοί υπερψήφισαν τον βρωμονόμο το 2003; says:

    Το 2003 υπερψήφισαν τον νόμο ΟΛΟΙ του ΠΑΣΟΚ και ΟΛΟΙ της ΝΔ ανεξαιρέτως.

    Ο νόμος αυτός έχει πρωτιά ότι ψηφίστηκε από το απόλυτο σύνολο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ την εποχή εκείνη (2003), πραγματικό φαινόμενο για τα χρονικά της Βουλής. Δέστε λοιπόν τα βιογραφικά κάθε βουλευτή σας και εάν τότε ήταν με το ΠΑΣΟΚ ή την ΝΔ, ήταν μέσα στα βρωμολαμόγια που τον ψήφισαν.

    Ερώτηση QUIZ: aπό τους σημερινούς ΑΝΕΛ που ήταν και τότε βουλευτές γνωρίζετε ποιοί υπερψήφισαν;

    Like

 1. ΔΕΝ ΜΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΄΄ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ;
  ΄΄ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ

  Like

 2. κάτσε να σου πω εγώ …… κουκου….. κουκου …….. κουκου …… κουκου …… κουκου …….

  Like

 3. EΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο γ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ;

  …..ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΑΤΑΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ..

  Like

  1. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟ Olympia.gr ΜΑ ΤΟ ΚΑΝΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ POST!
   ΠΡΩΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ:
   ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΑΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΥΨΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

   Like

 4. ΛΕΓΕ, ΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΗΣΥΧΑ, ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΑ says:

  Σιγά μην φτάσει αυτή η πρόταση στην Βουλή για ψήφισμα ή ενσωματωθεί ποτέ σε ενεργό νόμο και σιγά μην διαγραφεί το άρθρο 86 από το Σύνταγμα.

  Σιγά μην διαγραφεί το μεγαλύτερο κατόρθωμα του πιο βρωμερού κακόβουλου διεφθαρμένου και μωροξυπασμένου καίσαρα, του Βενιζέλου, το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών που εξασφάλισε στις βδέλες του τόπου ότι {ενώ θα λεηλατούν νομίμως ότι και όπου επιθυμούν, ενώ θα νομοθετούν ιδιοτελώς αποκλειστικά κατά παραγγελία ημετέρων εις βάρος του λαού και του έθνους, ταυτόχρονα θα απολαμβάνουν απίστευτα, διεθνώς πρωτότυπα προνόμια, όπως άμεση παραγραφή μήνες μετά τα κακουργήματα τους και πλήρη για πάντα ατιμωρησία, όσο μεγάλο και σκόπιμο κακό έχουν κάνει}.

  Μέχρι όμως να φτάσει σε ψήφιση {αν κατά απίθανο τρόπο φτάσει ποτέ} ένα πιθανώς πολύ τιμωρητικό και για τους σημερινούς μνημονιακούς κυβερνώντες νομοθέτημα, που θα ξεσκεπάζει για καλά τα οπίσθια τους, αναρωτιέται κανείς μήπως, στο μεσοδιάστημα, τολμάτε να ανακοινώσετε ότι θα το εφαρμόσετε μονομερώς και ανεπιφύλακτα τουλάχιστον επι των εαυτών σας και των σημερινών κυβερνητικών αξιωματούχων του κόμματος σας;

  Τολμάτε τόσο απλά;

  Μπά ε;

  Like

  1. Λές τους άλλους σκλάβους
   για να παρηγορήσεις τα χάλια σου ;
   Λεφτά υπάρχουν δεν ήθελε κι εσένα
   ο κώλος σου τις άλες ρε μούργο ;

   μπά ε;

   Like

 5. Εγώ βλέπω ότι η «πρώτη φορά αριστερά» μας γάμησε στους φόρους, μας εξαφανίζει τις συντάξεις, μας ξεπούλησε στους τραπεζίτες, δίνοντάς τους δικαίωμα να μας πάρουν τα σπίτια πανεύκολα.

  Αριστερά και αρχίδια. Έτσι είναι οι αριστεροί;

  Όλοι τους ματσωμένοι μέχρι το μεδούλι και μας λένε παπαριές στα κανάλια χωρίς να ντρέπονται.

  Τρεις ώρες μιλούσε ο Κατρούγκαλος στο Χατζηνικολαόυ και δεν έλεγε ΤΙΠΟΤΑ. Κάτι μαλακίες περί μεταρρύθμισης ψέλιζε.
  Και δεν ντρέπονται λιγάκι.

  Και εκείνος ο απερίγραπτος μαλάκας του υπουργείου οικονομικών, βγήκε και είπε ότι δεν γίνεται αλλιώς , είναι μονόδρομος να μας πηδήξουν, όποιος έχει καλύτερη ιδέα να την πει.

  Ρε καραγκιόζη, τα ίδια έλεγαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

  Αφού είναι μονόδρομος, τι τη θέλαμε την κάλπη 3 φορές μέσα σε έναν χρόνο; Κρατάγαμε τους προηγούμενους,

  Που να μου κοπεί το χέρι που σας ψήφισα. ρεμάλια!!!!

  Τελικά βλέπω στα ελικόπτερα να μπαίνουν οι «αριστεροί» αληταράδες και νύχτα μάλιστα και πολύ σύντομα.

  Like

  1. Και παρουσιάζονται στα διαπλεκόμενα μπουρδελα και λένε σε ολους εσας αφου τους ψηφισατε να ψοφισετε …
   Κρύβοντας οτι δεν είσασταν παραπάνω απο 13-14 % το πολυ οι Ελληνες που τους ψήφισαν διοτι οι υπόλοιποι ειναι εισβολείς Ελληνοποιημενοι απο το κατοχικο κ(Υ)νοβουλιο και Τούρκοι .
   Μπλέξαμε …σταλινοχουντικοι στην υπηρεσία της δύσης !!! Και αδελφοί σύμμαχοι Ασιατών , Αφρικανών και λοιπών διποδων …
   Καλη τυχη …

   Like

   1. ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ: ΠΟΣΟΙ ΉΤΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΙΣ, ΠΟΣΟΙ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ (ΑΠΟΧΗ), ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΣΑΝΕΛ ΕΠΙ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ: ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΑΝΕΛ/ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΕΩΝ-ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΌΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.

    Like

   2. Προσφατη….”νωπη” (του λαου) …εντολη…

    Ο κοσμος, πιστευω τους ψηφισε από ΜΙΣΟΣ προς ν.δ+πασοκ…..

    Απο την Άλλη, Ο “λαος” ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ακομα να καταλαβη, ότι ΟΛΟ το ..”συνταγματικο τοξο” εντος βουλης….

    Είναι ΤΟ ΣΑΠΙΟ κατεστημενο…

    Τρομαζει λογω πουλημένων ΜΜΕ με την ΧΡΥΣΑΥΓΗ.

    ΔΕΝ θα σωσει την Ελλαδα η χρυσαυγη….

    ΘΑ τρομοκρατηθουν οι …”μεσα” και πολύ περισσοτερο οι …”εξω”

    Και περισσοτερο από ολους ΟΛΟ το εβραικο σκυλολοι, Το οποιο ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ κυριολεκτικα την χωρα..

    Απλες αληθειες, Που ειναι δυσκολο να κατανοηθουν…

    Like

   1. Γιατί κυρά μου,
    μήμπως εσύ η καλύτερη, η “σιγανοπαπαδιά”, τι είχες ψηφίσει εκείνο τον καταραμένο Οκτώβρη όταν είχες πουλήσει την πατρίδα σου για μια χούφτα αργύρια και που τώρα δεν σ’ αρέσει όπως την κατάντησες ;

    Δεν χρειάζεται να απαντήσεις,
    και σκέψου το καλά όταν δεν θα είναι κανένας άλλος τριγύρω.

    Like

   2. Την πρώτη φορά τους ψήφισα για δυό λόγους:
    α. Επειδή με κούρασε η αλαζονία των παραδοσιακών κομμάτων
    β. Επειδή ήθελα να δω τι θα κάνουν ως κυβέρνηση, γιατί είναι εύκολο να παριστάνεις την αντιπολίτευση και να ασκείς κριτική και να δίνεις υποσχέσεις.

    Τη δεύτερη φορά το σκέφτηκα πολύ και είπα να τους δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Άλλωστε στους άλλους δώσαμε 50 ευκαιρίες, τα τελευταία 40 χρόνια.

    Η τσαντίλα μου έχει να κάνει με τις μαλακίες που λένε ορισμένοι από αυτούς, οι οποίες είναι πανομοιότυπες με αυτές που έλεγαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

    Like

 6. Δεν τον γραφεις ολοκληρομενο τον τιτλο του αρθρου,’αν εχετε τα κοτσια…τολμηστε! ‘Αμ δεν τα εχουν και δεν θα τολμησουν,γιατι ειναι μια απο τα γ ιδια.

  Like

 7. Σαν πρόταση, είναι στη σωστή κατεύθυνση. Αλλά…..είναι κι’αυτό το ρημάδι το ‘αλλά’.

  -Αλλά είναι η όλη διαδικασία της βουλής, με επιτροπές, κονκλάβια, κάμαρες και αντι-

  κάμαρες, με λίγα λόγια, ‘ζήσε Μάη μου κλπ’.

  -Αλλά κόρακας κοράκου μάτι, κλπ.

  -Αλλά…’άσε να το διορθώσουν οι επόμενοι, τώρα εμείς κυβερνάμε. Θές πίσω-πίσω να μας

  βρεί κανα κακούδι;’

  -Αλλά…’άσ’το καλύτερα, γιατί μετά με ψύλλου πήδημα, θα έχουμε τρεχάματα’.

  -Αλλά….’σαράντα χρόνια κυβερνούσαν οι πασοκονουδούλοι, τώρα που βάλαμε το κου-

  ταλάκι μας στο μέλι, πάμε γυρεύοντας;’

  -Αλλά…αλλά…αλλά.. Βάλτε και όσα άλλα ‘αλλά’, γουστάρετε.

  Με λίγα λόγια: Είναι ανέξοδο να πετάς φωτοβολίδες από ταράτσα. Γιαυτό και τα παμπόνηρα

  συριζαριά, ανέθεσαν (όπως πάντα) τη βρώμικη δουλειά, στις ορντινάντσες τους.

  Like

  1. Το κουταλακι παντα (ανελ) ειναι για δοκιμη,! για δες ομως στο αλλο χερι (πρωτη φορα αριστερα) το αριστερο με ποσο υπερηφανεια κρατουν την MEGA κουταλα.???

   Like

   1. Είπα να κάνω ότι δεν την βλέπω. Αλλά από μόνη της φωνάζει :”είμαι ΕΔΩ”.

    Like

 8. Αμήν και πότε, αλλά έχουμε να κάνουμε με μπάμιες – δώστε τους μερικές σαλιάρες/πάνες και ξεχάστε το

  αυτό δεν ειναι κράτος ειναι συμμορίες αληταράδων με τον μανδύα της πολιτικής

  μόνο ο ΛΑΟΣ μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη με
  λαϊκά δικαστήρια και με συνοπτικές διαδικασίες

  Like

  1. Ποιός λαός βρέ έρημε, σε ποιές κάλτσες και με τι λεφτά, που τώρα δεν υπάρχει και μία, θα εξασκήσει τις συνοπτικές του διαδικασίες ;

   Αυτό φυσικά και δεν είναι κράτος όπως το κατάντησες με την ψήφο σου. Άραξε τώρα μέχρι νεωτέρας που σου φταίνε οι άλλοι και λίγα λόγια.

   Like

 9. Δεν κυνηγάει η εξουσία τον παραβατισμό, επειδή αδρανούν ή κωφεύουν τους ψέγουμε.
  Κάνουν να τον κυνηγήσουν πάλι τ΄ ακούνε.
  ΤΕΛικά τι σκατά θΕΛει ο ΕΛληνας;
  Ούτε με τ΄ αντερά του δεν κάνει μπορεί να κάνει παρέα ;

  Like

  1. Είδες εσύ να κυνηγάνε κανένα παραβατισμό;
   Εγώ όχι.
   Το μόνο που ακούω είναι θα θα θα θα θα θα θα θα.

   Ο Τσίπρας μελέτησε και αντιγράφει στο 100% τον Ανδρέα Παπανδρέου.
   Οι πολλοί θα την πατήσουν όπως και με το τότε ΠΑΣΟΚ και τα λίγα κοματόσκυλα θα βολευτούν και θα τα κονομήσουν. Ο λαός θα πληρώσει το λογαριασμό., όπως συνήθως.

   Το πιο γελοίο είναι η καθεστωτική νοοτροπία που απέκτησε μέσα σε ένα χρόνο η μέχρι χθες αγωνιστική αριστερά του 3%. Ενοχλούνται τα τσουτσέκια, όταν τους ρωτάνε δύσκολα στην τηλεόραση ή όταν παίζουν ειδήσεις που δείχνουν τη δυστυχία του κόσμου.

   Ο χρόνος περνάει και από τα Χριστούγεννα και μετά δεν θα μπορούν να παριστάνουν τη μέχρι χθες αντιπολίτευση, που «έτσι κακώς τα παρέλαβε»

   Σε κανένα χρόνο, θα πέσει και αυτή η κυβέρνηση, θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη (ποτέ την ποινική) για την περαιτέρω καταστροφή της χώρας και θα έλθει ο επόμενος «σωτήρας»..

   Και η ζωή συνεχίζεται.

   Like

   1. Ε! και τι έγινε που αντιγράφει ; Ενοχλεί κανέναν; Δεν γνωρίζω για εσένα, αλλά εμένα να δεις πόσους αντέγραψα & τι έγινε;
    Έτσι, αυτό είναι το κριτήριο;
    Έβλαψα, ενόχλησα κάποιον επειδή αντέγραφα ;
    Αυτό μετράει !
    Άσε δε που κατά τις εξετάσεις, αν δεν “παίζει” σκονάκι, η αντιγραφή από την κόλλα του μπροστινού μπορεί να είναι σωτήρια!
    Αυτό που το πας !

    όσο για το υ΄πολοιπα που γράφεις εν μέρει στα περισσότερα συμφωνώ.
    Είναι αδόκιμοι στη Διοίκηση πολιτευτάδες, όλοι τους. Φαίνονται και ασυντόνιστοι.
    Η δουλειά του Τσίπρα με όλους αυτούς πρέπει είναι μία (*).
    Κάθε μέρα, για πέντε ώρες ανά ομάδες, να γίνονται σεμινάρια συμπεριφορών.
    (*)= Έτσι κι αλλιώς τώρα δουλειά δεν έχουν, τα νομοσχέδια έρχονται έτοιμα, fastfood.
    Αυτοί οι δικοί μας ούτε στον κόπο μπαίνουν να τα διαβάζουν.
    Τα ψηφίζουν αμάσητα.

    Ποινική ευθύνη αποδίδει ο λαός.
    Η ΔΙκαιοσύνη από μόνη της άνευ καταγγελίας δεν μπορεί να κουνήσει χέρι- πόδι.
    Όλα τα γατόνια, οι πολιτικάντηδες, όταν λαμογιάρουν κοιτάζουν να μην αφήνουν ίχνη στην τσαγιέρα.
    Ποιόν να πιάσουν λοιπόν;
    Εκτός και κανας “χάχας” από δαύτους, ξεχαστεί, μ@λ@κιστεί & συλληφθεί επ΄ αυτοφόρω. Αλλά πού. Σπάνιο.
    Έτσι ο λαός στέλνει εκεί που πρέπει τους εγκληματίες πολιτευτές με εκείνον τον τρόπο, ο οποίος πρωτοδιδάχθηκε στα χώματά μας από εξαίρετα πνευματικά- άκρως- Φιλοσοφημένα όντα, που είναι και ο μόνος φωτεινός αγωγός: Στην Δικαιοσύνη !
    Τα υπόλοιπα, η απονομή της, είναι δική της εργασία.
    Γι αυτό καλοπληρώνονται οι εκπρόσωποί της οι οποίοι μάλιστα δεν δέχθηκαν δεκάρα μείωσης των αποζημιώσεών τους !

    © Χ₱Ι∑ṱѲϟ ®™. ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ.

    Like

 10. Αν περιμένεις να γυρίσει ο τρόχος, ….μην!!! Την στιγμή σου την έχεις όταν ο καλοχαιρέτας είναι στα δυο μέτρα και μολύνει χέρια. Αν την χάσεις κάτσε να κλαις στα ιστολόγια…

  Like

 11. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
  ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ,ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ,ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ
  ΚΕΡΑΤΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΛΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑ
  ΚΕΣ δλδ.ΕΜΑΣ.
  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙ
  ΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,ΑΡ
  ΧΙΣΑΤΕ ΗΔΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ.
  ΡΕ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΕ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ
  ΔΕΣ,ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙ
  ΝΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ
  ΓΕΡΜΑΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 8 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΓΙΑ
  ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.
  ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΘΕΟ.
  ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΑΖΙΤΣΟΓΛΑΝΙΑ,ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
  ΤΗΣ ΚΩΛΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΟΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
  ΟΥΣΤ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟΙ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ.

  Like

  1. Μας δουλεύεις φαίνεται.
   Ποιος είπε ότι οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι;
   Εδώ δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, ποιος την έχει πιο μεγάλη ή πιο στραβή.
   Εδώ λέμε ότι μας αποτελειώνουν με τον ίδιο τρόπο.
   Που είναι η διαφορά από τους προηγούμενους;

   Like

   1. Καλά !
    Χαλάτε την “φαιά ουσία” σας, κάθεστε και απαντάτε, σε έναν αρχιΑΞΕΣΤΟ & αρχιΜΑΛΑΚΑ ο οποίος, εισαγωγικά μάλιστα, σας αποκαλεί: …”ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.” ;;;???

    Μάλλον δίκιο έχει….
    Αξίζετε σαφώς τον τίτλο που σας… απονέμει, ως φαίνεται !

    Like

   1. Καλά !
    Χαλάτε την «φαιά ουσία» σας, κάθεστε και απαντάτε, σε έναν αρχιΑΞΕΣΤΟ & αρχιΜΑΛΑΚΑ ο οποίος, εισαγωγικά μάλιστα, σας αποκαλεί: …»ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.» ;;;???

    Μάλλον δίκιο έχει….
    Αξίζετε σαφώς τον τίτλο που σας… απονέμει, ως φαίνεται !

    Like

  2. Φίλε γνωρίζεις ότι το μεγαλύτερο μέρος του πάλαι ποτέ πανίσχυρου ΠΑΣΟΚ, έχει μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ, άρα λογικό κάποια στιγμή το κόμμα αυτό ως κυβέρνηση πλέον να μας δείξει το μνημονιακό του πρόσωπο…..Όχι βέβαια ότι ΚΑΙ στο ΠΑΣΟΚ δεν υπήρξαν αδέκαστοι όπως ο Παπαθεμελής……Αδιάφθορες φωνές υπήρξαν που όμως δυστυχώς τις έπνιξε το σύστημα…..

   Like

   1. Καλά !
    Χαλάτε την «φαιά ουσία» σας, κάθεστε και απαντάτε, σε έναν αρχιΑΞΕΣΤΟ & αρχιΜΑΛΑΚΑ ο οποίος, εισαγωγικά μάλιστα, σας αποκαλεί: …»ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.» ;;;???

    Μάλλον δίκιο έχει….
    Αξίζετε σαφώς τον τίτλο που σας… απονέμει, ως φαίνεται !

    Like

  3. ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ!!!ΣΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΕΝΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΘΗΚΕ;;;;;ΣΚΑΣΕ,.ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΣΩΣΙΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΖΩΟ!ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!!ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΧΑΧΟΛΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ,ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ,ΑΞΕΣΤΟΣ,ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΕΙΣΑΙ.ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΠΑΧΝΙ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ!!!!!!

   Like

   1. Καλά !
    Χαλάτε την «φαιά ουσία» σας, κάθεστε και απαντάτε, σε έναν αρχιΑΞΕΣΤΟ & αρχιΜΑΛΑΚΑ ο οποίος, εισαγωγικά μάλιστα, σας αποκαλεί: …»ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.» ;;;???

    Μάλλον δίκιο έχει….
    Αξίζετε σαφώς τον τίτλο που σας… απονέμει, ως φαίνεται !

    Ρε πατριωτάκι, σαλονικιέ, έτσι είπαμε;

    Like

 12. Είστε γελοίοι!
  Ο νόμος “περί ευθύνης υπουργών” είναι μέσα στο Σύνταγμα, για να αλλάξει θέλει 180 ψηφους αρχικά, και 151 ψήφους από το κοινοβούλιο που θα προκύψει από επόμενες εκλογές. Αρα, δεν αλλάζει με απλό “σχέδιο νόμου”.
  Επί της διαδικασίας: Αν ανακατεύουνται βουλευτές, ξέρουμε τι θα γίνει… ό,τι γίνεται με την άρση ασυλίας.
  Αφήστε λοιπόν όλες αυτές τις βλακείες, καταργήστε τελείως όλους τους νόμους που αφορούν την προστασία υπουργών, βουλευτών και λοιπών. Η λύση είναι: Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, αλλά με γρήγορη εκδίκαση κι έκδοση αποφάσεων. Οπου μπλέκουν βουλευτές, έχει συγκάλυψη.

  Like

  1. ΦΙΛΤΑΤΕ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΟΛΙΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΌΤΙ ΈΓΙΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ “ΠΡΟΤΑΣΗ …ΝΟΜΟΥ” ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΌΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΧΑΜΝΩΝ, ΒΛΕΠΕ: ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ κλπ κλπ

   Like

  2. Αν χρειαζετε 180 ψηφους οπως λες,ευκαιρια να δουμε τη θα ψηφισει η συμμορια ΠασοκοΝουδου και οχι μονο…….
   Αφου νομιζουν εκει στη συμμορια ΠασοκοΝουδου οτι ειναι καθαρη,ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα!

   Like

 13. Πονάτε, πολύ πονάτε, κατά Συγγρού και Χαριλάου Τρικούπη μεριά… Γιατί άραγε;

  Like

  1. Τα κλεψανε τα κομματα τους (ΠασοκοΝουδουλα)και αυτοι κανουν τους νεροκουβαλητες τους, ως συνηθως!

   Like

 14. Κλασσικές μπαρούφες πολιτικάντηδων για να ξεγελιέται το ποίμνιο και να συσπειρώνονται τα κομμάτοσκυλα..

  Like

 15. Με αναδρομικη αρση του νομου!!!
  Πολυ ενδιαφερον, αναρωτιεμαι τι θα σκεφτουνε παλι απο ΠασοκοΝουδουλα μερια ωστε να δημιουρησουν θορυβο,οπως και με το νομο περι της αδειες των καναλιων.
  Οπως εχω ξαναπει,αυτη η κυβερνηση εχει πολιτικη βουληση για ολα αυτα,θα περιμενω.
  Απο μερικα σχολια,καταλαβαινεις τα κρυπτο κομματοσκυλα της συμμοριας ΠασοκοΝουδου.
  Αλλωστε ειτε εδω ειτε στις παρεες ολων μας,οι ψηφοφοροι της συμμοριας ΠασοκοΝουδου ειναι τοσο προβλεψιμοι,που καταντουν να ειναι ο περιγελος της παρεας!
  Καταλαβαινουν οτι η καταστροφη που εχει γινει στην Ελλαδα,αποκλειστικη υπευθυνη ειναι η ΠασοκοΝουδου,το λενε και οι ιδιοι τους αλλωστε
  (και πως θα λεγανε και κατι αλλο βεβαια)με τον Τσιπρα δηλωνουν οτι δεν ειναι ευχαριστεμενη και πως θελουν κατι αλλο,ουτε και τη ΠασοκοΝουδουλα βεβαια (απο οτι λενε)ψηφιζουνε,αλλα γνωριζουμε ολοι,οτι οποτε και αν γινουν εκλογες,παλι Νουδουλα θα ξανα ψηφισουνε,ειπαμε το ρουσφετι για αυτους ειναι το Α και το Ω ανεξαρτητα αν δεν το παραδεχονται.

  Like

 16. Μπραβο στην συγκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ!
  Οταν υπαρχη πολιτικη βουληση και εισαι καθαρος,ολα γινονται.

  Like

  1. Ναι,καλά τα λέει ο Μαυραγάνης…Να καταργηθεί η ασυλία βουλευτών, υπουργών και υφυπουργών και να εκδικαστούν αναδρομικά όλες οι υποθέσεις που ποτέ δεν παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.
   Τον πρόεδρο του κόμματος τον ρώτησε;

   Υ.Γ: Εδώ γελάμε: “…Οταν υπαρχη πολιτικη βουληση και εισαι καθαρος”

   Like

 17. Θα με ενδιεφερε και η αποψη του Greg σχετικα με το θεμα,πια ειναι η αποψη του!

  Like

 18. αν επιμεινεις δυναμικα σε αυτο Πανομ..

  να εισαι σιγουρος οτι ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ!

  Γιατι ..το θελουν και καποιοι Σ΅οφοι..απο εξω!

  αρα επιμονη..

  και γω ..μαζι σου!

  Ας το θελουν …εκεινοι!

  θελω να τους ..αναλαβει η ΝΕΜΕΣΙΣ!

  Βιτσιο..καπριτσιο….εκδικηση…

  θελω να καταδικαστουν οι προδοτες!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s