Μιλάει ο πατέρας ενός εκ των βομβιστών της Άγκυρας – Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

ankara bomberΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ

14/10/15

Ο M.D., πατέρας του Ömer Deniz Dündar, δεύτερου βομβιστή της Άγκυρας, μιλώντας σήμερα στα τουρκικά ΜΜΕ, είπε επί λέξει τα εξής:
“Ο γιός μου δεν μπορεί να έκανε τέτοιο πράγμα. Εγώ πήγα πολλές φορές στην Ασφάλεια για να φέρω πίσω το παιδί μου από τη Συρία. Το παιδί μου γύρισε στο Αντγιαμάν το 2014. Έμεινε δίπλα… μου επί οκτώ μήνες. Εγώ όταν ήλθε από τη Συρία, πήγα στην Ασφάλεια και ζήτησα να συλλάβουν και να φυλακίσουν το παιδί μου.  Τον κάλεσαν στην Ασφάλεια, του πήραν κατάθεση και τον άφησαν ελέυθερο. Μετά από οκτώ μήνες πήγε πάλι στη Συρία. Ο γιός μου Ömer Deniz ήταν παντρεμένος. Είχε ένα παιδί. Αυτούς τους οκτώ μήνες δεν συζητούσαμε. Τώρα εγώ τι να κάνω; Η Ασφάλεια δεν με ενημέρωσε ποτέ ότι το παιδί μου είναι δυνατόν να κάνει μια τέτοια επίθεση”!
Δεν χρειάζονται σχόλια.
Η περίπτωση των βομβιστών της Άγκυρας και η κατάθεση του πατέρα του ενός εκ των δύο, είναι η εικόνα του τουρκικού κράτους.
Βάρβαρο, απάνθρωπο, γενοκτόνο, που δολοφονεί τους πολίτες του ακόμα και τον 21ο αιώνα.

Αναγνώστης

2 thoughts on “Μιλάει ο πατέρας ενός εκ των βομβιστών της Άγκυρας – Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας”

 1. “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βρώμικο παιχνίδι στα Ελληνικά νησιά

  Στην περιγραφή μιας ιδιαίτερα ανατριχιαστικής εικόνας προέβη χθες βράδυ (13/10/2015) ο δήμαρχος του Αγαθονησίου παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή…

  14 Οκτωβρίου 2015, 1:52 μμ

  Στην περιγραφή μιας ιδιαίτερα ανατριχιαστικής εικόνας προέβη χθες βράδυ (13/10/2015) ο δήμαρχος του Αγαθονησίου παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή στο τοπικό κανάλι της Ρόδου, TV Kosmos. Όπως περιέγραψε πολύ χαρακτηριστικά, «ήταν φοβερό το θέαμα των 22(!) σκαφών, φουσκωτών, πλεούμενων πάσης φύσεως που προσέγγισαν όλα μαζί το Αγαθονήσι και αποβίβασαν 962 ανθρώπους».

  962 πρόσφυγες, μετανάστες και λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν απρόσκλητοι, ετσιθελικά και κυρίως χωρίς την παραμικρή αντίσταση από τις Ελληνικές αρχές, σε ένα νησί 150 κατοίκων κατά τα λεγόμενα του δημάρχου ή 185 κατοίκων σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ο πληθυσμός του νησιού επταπλασιάσθηκε, με τους μόνιμους κατοίκους να είναι μειοψηφία στο νησί τους(!), μόλις το 14%, χωρίς, ωστόσο, αυτό να πάρει διαστάσεις εθνικού ζητήματος, τόσο από τα μισθοφορικά μέσα ενημερώσεως της πατρίδος μας, όσο και από τους Έλληνες βο(υ)λευτές και ιδιαίτερα από όλους όσοι εκλέγονται από τα νησιά.

  Είναι προφανές πως σύσσωμο το σάπιο και διεφθαρμένο Ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι συνένοχο σε αυτό που συντελείται στην πατρίδα μας. Τα νησιά ερημώνουν από τους Έλληνες κατοίκους τους λόγω του ότι η πολιτεία δυσκολεύει την επιβίωσή τους και ταυτόχρονα κατοικούνται από αλλογενείς μέσω της αθρόας εισροής μεταναστών, λαθρομεταναστών και προσφύγων που αλλοιώνει την πληθυσμιακή σύνθεση των Ελληνικών νήσων.

  Για να γίνει κατανοητό το πως το άθλιο πολιτικό σύστημα εκμεταλλεύεται τα νησιά (και όχι μόνο) προς όφελός του, ας παρατηρήσουμε κάτι αξιοπερίεργο: Στις εθνικές εκλογές του 2009 η εγγεγραμμένη εκλογική δύναμη του Αγαθονησίου ήσαν 262 ψηφοφόροι, ενώ τελικά ψήφισαν οι 141 (53,82%), ενώ τον Σεπτέμβριο του 2015 εγγεγραμμένοι ήσαν 277 εκ των οποίων ψήφισαν οι 122 (44,04%). Όμως, υποτίθεται πως οι εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 έγιναν με τους ίδιους εκλογικούς καταλόγους των εκλογών του Ιανουαρίου 2015. Τότε στο Αγαθονήσι ήσαν εγγεγραμμένοι 289 (!) ψηφοφόροι και είχαν ψηφίσει οι 124 (42,91%). Πως εξηγείται αυτή η διαφορά και πως δημιουργήθηκε αφού οι εκλογικοί κατάλογοι παρέμειναν οι ίδιοι; Όλα αυτά σε ένα νησί που η επίσημη απογραφή έχει καταγράψει 185 κατοίκους! Φανταστείτε τι συμβαίνει σε ολόκληρη την επικράτεια.

  Αυτά είναι τα παιχνίδια της Ελληνικής (;) πολιτείας στα νησιά της (και όχι μόνο)! Ακαθόριστο εκλογικό σώμα που μεταβάλλεται σύμφωνα με το ποιος έχει ορισθεί πως θα κυβερνήσει, αλλογενείς που ως έποικοι εγκαθίστανται και αλλοιώνουν τον χαρακτήρα και το χρώμα της πατρίδος μας και ένα κράτος που καθημερινά δολοφονεί τους Έλληνες πολίτες του κάνοντας χώρο για τους δυτικούς κατακτητές και στα όργανά τους.”

  πηγή: “”www.pentapostagma.gr””

  Like

  1. Αννα. ήρθε το αντίκρυσμα της ψήφου μας, μας παίρνουν σπίτι καί ψωμί μοιράζουν βίπερ Νόρα says:

   Εφιάλτης

   Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s