Πράξη εσχάτης προδοσίας είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή του σχεδίου «αριστερή παρένθεση» που έχει ολέθριες συνέπειες για τη χώρα.

016Προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ευτέρπη Γκουτζαμάνη

Κυρία  εισαγγελεύς

Σας υποβάλλω αυτή τη μήνυση με αυτό τον τρόπο γιατί ως Ελληνας συνταξιούχος δεν δύναμαι να αντεπεξέλθω οικονομικά στα έξοδα που απαιτούνται για την κανονική δικονομική διαδικασία ( αμοιβή δικηγόρων, παράβολα, έξοδα μετακίνησής μου κλπ ) . Για τους λόγους αυτούς αιτούμαι να γίνει δεκτή  ως κανονικά υποβληθείσα και να έχει την ίδια μεταχείριση όπως  οι πρόσφατες που αφορούσαν πολιτικά πρόσωπα και διαβιβάστηκαν αμέσως στη βουλή όπως ο σχετικός νόμος ορίζει.

 Παρακαλώ να εξεταστεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας από τους :

1. Σαμαρά Αντώνιο πρώην πρόεδρο του κόμματος « Νέα  Δημοκρατία  »

2. Βενιζέλο Ευάγγελο πρώην πρόεδρο του κόμματος « Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα   »

3. Θεωδωράκη Σταύρο πρόεδρο του κόμματος «Ποτάμι »

4. Βούλτεψη Σοφία πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος

5. Γεωργιάδη Αδωνι πρώην υπουργός  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ

6. Μητσοτάκη -Μπακογιάνη Θεοδώρα βουλευτής ΝΔ

7. Υπεύθυνους  των τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας ΜΕΓΚΑ ΑΝΤΕΝΑ ΣΚΑΙ ΑΛΦΑ ΣΤΑΡ

Οι δύο πρώτοι ως πρόεδροι των κομμάτων ΝΔ και  ΠΑΣΟΚ που αποτελούσαν την προηγούμενη συγκυβέρνηση όταν στις ευρωεκλογές του 2013 διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κερδίσουν τις επόμενες εκλογές κατέστρωσαν και έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο « αριστερή παρένθεση».

Σκοπός του σχεδίου ήταν η σύντομη αποτυχία και η πτώση της επόμενης κυβέρνησης ώστε να δικαιωθεί η πολιτική τους και να επιστρέψουν πανηγυρικά στην εξουσία.

Το σχέδιο προέβλεπε τρία στάδια.

 • Στάδιο πρώτο ναρκοθέτηση της πορείας της επόμενης κυβέρνησης.
 • Στάδιο δεύτερο υπονόμευση της διαπραγματευτικής θέσης της κυβέρνησης από τη μια, ενθάρρυνση έως και πίεση των δανειστών να παραμείνουν αδιάλλακτοι από την άλλη ώστε ή να αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις ή να καταλήξουν σε μια συμφωνία χειρότερη από τη δική τους.
 • Στάδιο τρίτο πρόκληση οικονομικού πανικού, Bankrun, κλείσιμο τραπεζών χρεωκοπία, πτώση της κυβέρνησης.

Στο πρώτο στάδιο οι δύο πρώτοι Σαμαράς και Βενιζέλος από τον Ιούνιο του 2014 και μετά δεν υλοποίησαν καμία από τις δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει με το μνημόνιο του 2012 με αποτέλεσμα να σταματήσει η χρηματοδότηση και να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την οικονομική ασφυξία της χώρας. Το Δεκέμβριο του 2014 και ενώ ήταν σίγουρο ότι η χώρα οδηγείται σε εκλογές και η κυβέρνηση δεν μπορούσε να κλείσει την πέμπτη αξιολόγηση, οι δανειστές πρότειναν τετράμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης . Τότε οι Σαμαράς Βενιζέλος παραδόξως και αντίθετα με τα συμφέροντα της χώρας  ζήτησαν η παράταση να περιοριστεί σε 2 αντί 4 μήνες (ενώ ήταν βέβαιοι ότι η νέα κυβέρνηση ήταν αδύνατο μέσα σε ένα μήνα να υλοποιήσει τα προαπαιτούμενα που δεν υλοποίησαν αυτοί σε δυόμιση χρόνια) με σκοπό  να φέρουν σε πιο δύσκολη θέση την επόμενη κυβέρνηση.

 Στο δεύτερο στάδιο του σχεδίου – όπως έχει γραφτεί κατ´ επανάληψη σε πολλά  έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα  ενημέρωσης –  οι τρεις πρώτοι από τους παραπάνω απο κοινού, σε συνεργασία, αλλά και κατά μόνας ζήτησαν από τα στελέχη των Ευρωπαϊκών κομμάτων που είναι ενταγμένα  στις ίδιες κοινοβουλευτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που είτε ως αρχηγοί κρατών είτε ως πρόεδροι θεσμών είχαν καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις, να ενεργήσουν ενάντια στα συμφέροντα της χώρας μας. Συγκεκριμένα ο πρώτος, Σαμαράς Αντώνιος ζήτησε από τον πρόεδρο της κομισιόν Γιουγκερ ,από την καγκελάριο της Γερμανίας Μέρκελ και από τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Ραχόϊοι ,  όπως  και οι δύο επόμενοι Βενιζέλος και Θεοδωράκης ζήτησαν από τον  Γιουγκέρ και από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Σουλτς να μην ενδώσουν στα αιτήματα της Ελληνικής κυβέρνησης και  να επιμείνουν στη σκληρή γραμμή διαβεβαιώνοντας τους ότι οι ίδιοι είναι διατεθειμένοι να ψηφίσουν και να στηρίξουν οποιαδήποτε συμφωνία επιβληθεί στην Ελληνική κυβέρνηση.

 Δείτε  ΕΔΩ  την ανακοίνωση του ΕΛΚ γραμμένη από τον Χρύσανθο Λαζαρίδη  δεξί χέρι του  Σαμαρά που ζητούσε υποταγή της Ελλάδος και έφερε πίσω τις διαπραγματεύσεις  αφού ανέφερε ότι  :  ο Αλέξης Τσίπρας «θα πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις, τις οποίες ανέλαβε η προηγούμενη κυβέρνηση».

Στο τρίτο στάδιο όλοι οι παραπάνω απο κοινού και σε συνεργασία με τα κανάλια και τους κομματικούς δημοσιογράφους με δημόσιες δηλώσεις τους στα ΜΜΕ από την προεκλογική περίοδο, πριν αλλά και κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων  κινδυνολογούσαν και διέδιδαν ψευδείς ειδήσεις και γεγονότα που  προκαλούσαν ανησυχία και φόβο στους πολίτες ότι κινδυνεύουν οι καταθέσεις τους με σκοπό να τους οδηγήσουν μαζικά στις τράπεζες για αναλήψεις των χρημάτων τους και να προκαλέσουν έτσι το λεγόμενο BANKRUN με σκοπό το κλείσιμο των τραπεζών

Δείτε ΕΔΩ την φοιτητική παράταξη της ΝΔ ΔΑΠ με το σύνθημα « Γερούν γερά » καλούν τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν (Ντάισελμπλουμ) να… «κρατήσει γερά» στις διαπραγματεύσεις του με την Ελλάδα. Το σύνθημα  αυτό ακούστηκε και γράφτηκε από στελέχη του Ποταμιού.

Δείτε ΕΔΩ κομματικό δημοσιογράφο της ΝΔ να καλεί το ΔΝΤ να μην υποχωρήσει.

Δείτε ΕΔΩ το προεκλογικό σποτ της ΝΔ που εκφοβίζει και τρομοκρατεί τους πολίτες με κλείσιμο τραπεζών, απώλεια καταθέσεων και άλλα δεινά αν δεν την ψηφίσουν.

Δείτε τον Αδωνι Γεωργιάδη να καλλιεργεί το BANKRUN ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ  την Ντόρα Μπακογιάνη να τρομοκρατεί τους πολίτες με κλείσιμο τραπεζών. Οπως δείχνουν τα στοιχεία της τράπεζας της Ελλάδος την επόμενη ημέρα αυτής της δήλωσης υπερδιπλασιάστηκαν οι αναλήψεις καταθέσεων.

Δείτε ΕΔΩ τη Σοφία Βούλτεψη να τρομοκρατεί τους πολίτες με χρεοκοπία και ελλείψεις μέχρι και σε χαρτί υγείας.

Για την συμβολή των καναλιών στην υλοποίηση του τρίτου σταδίου του σχεδίου είναι περιττά τα παραδείγματα, όποιος στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό παρακολουθούσε την κατευθυνόμενη αχαλίνωτη προπαγάνδα με την ολοφάνερη παραποίηση της πραγματικότητας έχει πλήρη εικόνα.;

Ολα τα παραπάνω αναλυτικά αλλά και η σημερινή εξέλιξη του σχεδίου που καταδεικνύει τις προθέσεις των εμπνευστών του σχεδίου «Αριστερή παρένθεση » ξετυλίγονται σε αυτό το βίντεο ΕΔΩ λίγη υπομονή 28 ΄ακόμα αξίζει τον κόπο .

16 σκέψεις σχετικά με το “Πράξη εσχάτης προδοσίας είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή του σχεδίου «αριστερή παρένθεση» που έχει ολέθριες συνέπειες για τη χώρα.”

 1. Μπράβο σε αυτόν που το έγραψε.
  Μικρό συνοπτικό και συνάμα πλήρως κατανοητό από όλους όσους ενδιαφέρει η αλήθεια.
  Δυστυχώς όμως όλοι οι προαναφερόμενοι εγκληματίες,πλήν καναλιών, τυνχάνουν της ασυλίας ακόμα και του ίδιου του Ελληνικού κράτους!!!!!!
  Βλέπεις ο χοντρομπένυ τα είχε προβλέψει όλα αυτά και φρόντισε για την εκ των προτέρων ασυλία τους.
  Η ασυλία προς τους ανωτέρω βέβαια δεν αρκείται στην εδώ νομοθεσία, αλλά και στην άτυπη (νομοθεσία) των εξουσιαστών της πατρίδας μας, δηλαδή των δήθεν συμμάχων και απελευθερωτών μας μετά το Β’ π.π.
  Μακάρι να μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο, της πλειοψηφίας πιστεύω των Ελλήνων πολιτών.

  Μου αρέσει!

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΟΥΟΥΑΟΥΟΥΟΥΑΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΣΡΡΛΟΥΟΥΟΥΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΟΟΪΪΪΝΝΝΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΨΕΚΑΣΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΟΟΙΟΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Μου αρέσει!

   1. Ναι ρε συ έχεις δίκιο. Όλος αυτός ο πόλεμος, ο εκφοβισμός και εκβιασμός στην κυβέρνηση και στους πολίτες από τα κανάλια, έγινε για να γελάσουμε. ¨Όχι για την ανατροπή της. Πλάκα έκαναν οι άνθρωποι και τους είχα παρεξηγήσει……..

    Μου αρέσει!

 2. ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ,

  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΥΝΟΜΟΤΗΣ ΤΟΥΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ:

  ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.

  ΒΟΗΘΟΣ

  ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

  Η ΠΡΩΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕ 4-5 ΜΗΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΩΝ.

  Μου αρέσει!

 3. Αυτοί έβαλαν τον Μπαρουφάκη να κάνει έξι μήνες «σκληρη διαπραγματευση»
  και άλλες π@π@ριες? Αυτοί πήραν το 62% του ΟΧΙ και το έκαναν ΝΑΙ στα τεσσερα?
  Που είναι ο Πορτας-Πόρτας που μας είπε στο τέλος ότι χωρίς μνημόνιο δεν γίνεται?
  Ο Τσίπρας στην αντιπολίτευση δεν φώναζε οτι δεν θα δεχτεί καμία συμφωνία?(Προεκλογικά βέβαια)

  Ολυμπίτσα, στήσου τωρα στα τεσσερα και πάω να φέρω το ψεκαστικό.

  Μου αρέσει!

 4. μιλαμε για αρχι-δι-Ηλιθιο!
  Εκεινοι που εκανα οτι μπορουσαν να γινουν παρανθεση απο την πρωτη μερα που κληθηκαν να κυβερνησουν ειναι τα Συνισταμενα, τα κατακαηυμενα, τα συριζατριγυριζα!
  Ενα ματσο ματσουλαραιων, αντιχρηστων,ανθελληνων, απατριδων, μεταμοντερνων της προοδευτικαριας, με κατι λουρια νααααα!, απαιτουν να ψηφιζουν ΑΛΛΟΙ τα μνημονια τους και κεινοι να παιζουν επανασταση και Τσε-ΤσεΚουμβάρα!
  Βοηθησαν ποτε, σταθηκαν ποτε στον τοπο τους και θεωρουν την κριτικη πιυ οφειλει η Αντιπολίτευση και ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ, εσχατη προδοσια;;;;;;

  ΗΛιθιοι, πληρωμενοι ή κρετινοι;;;;

  ΚαταΚαημενε ακούς;;;;;
  τι να πει κανεις!!!

  Μου αρέσει!

 5. μη και δεν το εμπεδωσουμε. μερα πουναι, το ματαξαναβαλατε το Η-Λιθιούργημα!
  Μη δεν καταλαβουμε πως τρεμουν να κυβερνησουν τα ανεΠροκοπα!

  Μου αρέσει!

 6. Το κειμενο της μηνυσεως ειναι εν πολλοις σωστο,τουλαχιστον ως προς τα γεγονοτα. Οι μηνυομενοι ομως δεν θα επρεπε να ειναι μονον αυτοι.Οι ως ανω μηνυομενοι δεν οριζουν τα γεγονοτα,απλως τα εκτελουν εχοντας και ελεγχοντας την νομοθετικη,την εκτελεστικη και την 4η εξουσια.Αλλωστε δεν εχουν καν τα πνευματικα φοντα για να εμπνευστουν τετοια σχεδια.Αυτοι,που λειπουν απο την μηνυση ειναι ξενα πολιτικα και οικονομικα συμφεροντα.Τωρα,εαν και η «αριστερα» ηταν στο κολπο,ποιος το ξερει;Παντως το οτι,τωρα ειναι,φανταζει ως απολυτως πιθανον.
  Σε πασα περιπτωση θυμα και παλι οι ολιγοι Ελληνες του ιδιωτικου τομεα,που ποτε δεν θελησαν να βιοποριστουν γαντζωμενοι σε κομματικο ή κυβερνητικο αρμα. Και βορα η Ελλαδα,ο πλουτος της,η Ιστορια της,η υπερηφανεια της…

  Μου αρέσει!

 7. ΑΝ ΟΙ ΒΟΥΤΥΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΑΝ ; ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΕΓΓΡΑΦΩΣ . ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ Δ’ ΡΑΙΧ .

  ΗΛΠΙΖΑ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΘΥΜΕί ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. AΣ ΔΟΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ «ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ» ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ. {ΟΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΒΡΟΧΗ} :

  Δηλαδή εβαπτίσθη το ΟΧΙ σε ΝΑΙ , καθότι οι αρχηγοί της φασολάδας που παρευρέθησαν στην αντισυνταγματική αυτή συνέλευση της παρεούλας , είναι μνημονιακοί και ισλαμολάγνοι . Προφανώς όλοι αυτοί κάπου έχουν φαγούρα . Αν λοιπόν επιθυμεί ο κ. Τσίπρας πράγματι τη σωτηρία της Ελλάδας αυτός είναι ο δρόμος :

  α} Απομάκρυνση των ρεβανσιστών σταλινικών εκπροσώπων του , και σύναψη συμφωνίας με τη Ρωσία του Μεγάλου Βλαδίμηρου.

  β} Αμεση σύλληψη του τέως προέδρου της Δημοκρατίας που κατεξευτέλισε το Σύνταγμα , και υπέγραψε όλα τα προδοτικά μνημόνια , των μνημονιακών πρωθυπουργών , υπουργών, βουλευτών κ.λ.π. , αρχής γενομένης από τους εισαγγελείς κ.λ.π. του Αρείου Πάγου.

  Ο δε διαπρεπής νομικός πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και σε όλα τα Μνημόνια ΝΑΙ, συνέχισε το αντισυνταγματικό έργο του προκατόχου του. Αρχίσαμε να μετράμε τις πράξεις παράνομου νομοθετικού περιεχομένου και τις επί μέρους αντισυνταγματικότητες του νυν Προέδρου δήθεν όλων των Ελλήνων.

  Πάντως ο Σημίτης που κατόπιν της παράδοσης των Ιμίων στην Τουρκία με τη βοήθεια των ΗΠΑ, αισθάνεται δικαιωμένος που ευχαρίστησε τον δολοφόνο των λαών Κλίντον γι’ αυτή την προδοσία .

  Εν ολίγοις , τι να πούμε δηλαδή για τον δήθεν διαπρεπή νομικό νυν Πρόεδρό μας που ευχαρίστησε τους εισβολείς Ισλαμοφασίστες για την εκ των έσω κατάληψη της Ελλάδας με εντολή της Μ.ΙΤ. και με σκοπό την εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού της ;

  Ιδού ο λόγος που ο καταζητούμενος στην πατρίδα του κακοποιός Τζαβέντ Ασλάμ, απειλεί με εσωτερικό και δη θρησκευτικό πόλεμο την Ελλάδα και οι πάντες ποιούν τη νήσσα.

  Ιδού επίσης γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε με εντολή των ΗΠΑ συγχωροχάρτι στη συμμορία Παπανδρέου, Τούρκογλου, Παπακωνσταντίνου , και Σία . Μην περιμένετε κάθαρση από τους δικαστές των Σαμαρωμένων Τούρκογλου που τους χαїδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ , ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται ήδη στη φυλακή για εσχάτη προδοσία , με επικεφαλής τους Λέσβιους και τις Λεσβίες .

  Κι’ αυτό διότι εκτός των άλλων παρανομιών τους ενεπνεύσθησαν και τη μεθόδευση της άνευ συνεπειών κλοπής του Δημοσίου Χρήματος ατιμωρητί από τους υπουργούς. Αλήθεια τι έχει να μας είπει επ’ αυτού ο νέος αρχηγός της Ν.Δ. , αρχιτραμπούκος του Κ. Μητσοτάκη που τον κατεξευτέλισε στη Βουλή ο Τούρκογλου και εποίησε το παγώνι ;

  H ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑM :

  Οι μνημονιακοί λακέδες του Δ’ ΡΑΙΧ δια του αρχηγού τους Προέδρου της δήθεν Ελληνικής Δημοκρατίας , συνεκάλεσαν Συμβούλιο Αρχηγών των Κομμάτων , αλλά εξήρεσαν τον αρχηγό του Τρίτου Ιεραρχικώς Κόμματος της Βουλής. Το ίδιο είχε πράξει και ο δήθεν δανειστής του Κουτσούνου της Κίρκης της οδού Αγράμπελης , συνυπεύθυνος για τη χρεοκοπία της Ελλάδας .

  Οπως είναι γνωστό ο εν λόγω κ. Κ. Παπούλιας ως ΥΠΕΞ , κατόπιν των συμφωνιών του Νταβός των Τ. ΟΖΑΛ – Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , με το μνημόνια Παπούλια – Γιλμάζ της Βουλιαγμένης , παρεχώρησε το μισό Αιγαίο στην Τουρκία . Υπέγραψεν επίσης συν τοις άλλοις όλα τα μέχρι σήμερα Μνημόνια , καθώς και την παραίτηση ασυλίας της Ελλάδας και την υπαγωγή των Μνημονίων στο Αγγλικό Δίκαιο και στο Δικαστήριο του Λουξεμβούργου. Δηλαδή καραμπινάτη «εσχάτη προδοσία ».

  Επειδή οι προηγούμενες κυβερνήσεις παρέδωσαν και όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδας στους συνεταίρους τους .

  Επειδή δεν έχει τι άλλο να προσφέρει στον φυγόδικο από την πατρίδα του αρχηγό των Ισλαμοφασιστών Τζαβέντ Ασλάν, τον οποίον ευχαρίστησε παλαιότερα για την εισβολή των Πακιστανών Ισλαμοφασιστών στην Ελλάδα με σκοπό τη εθνολογική αλλοίωση της σύνθεσης του πληθυσμού της.

  Επειδή ήδη οι Ισλαμοφασίστες αποτελούν την αιχμή του δόρατος της εσωτερικής δύναμης της ελληνικής κυβέρνησης .

  Επειδή αποτελούν και μια μεγάλη και ένοπλη δύναμη εντός των τειχών της Ελλάδας , δια της οποίας ο εν λόγω αρχηγός της απείλησε δις με Ιερό Πόλεμο, αν δεν υποταχθεί ο ελληνικός λαός στις ορέξεις τους .

  Επειδή το μοναδικό ελληνικό κόμμα που αντιδρά σ’ αυτή την προοπτική είναι το τρίτο κόμμα της Βουλής ο Λ.Σ.Χ.Α.

  Δια ταύτα . α} Με τη συνδρομή της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης , κατόπιν εντολής της κυβέρνησης φυλακίσθησαν οι μισοί βουλευτές του εν λόγω κόμματος . Οι άλλοι μισοί περιορίσθησαν στις οικίες τους .

  β} Απεκλείσθη αντισυνταγματικώς από το νυν Συμβούλιο των αρχηγών των κομμάτων ο αρχηγός του εν λόγω τρίτου κόμματος της Βουλής , γεγονός που καθιστά άκυρο το εν λόγω Συμβούλιο.

  γ} Υπάρχει πιθανότης να κληθεί στη θέση του απεκλεισμένου κ. Ν. Μιχαλολιάκου , ο αρχηγός των Ισλαμοφασιστών Τζαβέντ Ασλάμ, για να τον ευχαριστήσει εκ νέου ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας πλέον ο κ. Π. Παυλόπουλος , για την εισβολή των ομοεθνών του στην Ελλάδα .

  δ} Οίκοθεν νοείται ότι θα τον παρακαλέσουν να μην προκαλέσει προς το παρόν Ιερό Πόλεμο εντός της Ελλάδας , εκτός κι’ αν κινδυνεύσει να χάσει την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ. Κι’ αυτό διότι οι Ισλαμοφασίστες αφού τους έχρισαν Ελληνες Ιθαγενείς έχουν πλέον μερίδιο στην ιδιοκτησία και στη διοίκηση της Ελλάδας . 6-7-2015 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s