ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .


Το άρθρο που ακoλουθεί μεταφράστηκε από τα Ιταλικά. Είχε αναρτηθεί στο σάιτ «Identità».
Μετάφραση -επιμέλεια: Ελευθέριος Αναστασιάδης

Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Με αυτό το άρθρο σκοπεύουμε να αποδείξουμε μια για πάντα, ότι δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.

Η Πανευρώπη

von Coudenhove-Kalergi
Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ένας από τους βασικούς εμπνευστές της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ήταν επίσης ο άνθρωπος που σχεδίασε την προγραμματισμένη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα σκοτεινό πρόσωπο, του οποίου οι μάζες αγνοούν την ύπαρξη, αλλά οι ισχυροί τον θεωρούν ως τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το όνομά του είναι Richard Coudenhove Kalergi. Ο πατέρας του ήταν ο Αυστριακός διπλωμάτης Heinrich von Coudenhove-Kalergi (με κάποιες ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων) και η μητέρα του η Γιαπωνέζα Mitsu Aoyama. Ο Kalergi λοιπόν, έχοντας στενές επαφές με όλη την ευρωπαϊκή αριστοκρατία και τους Ευρωπαίους πολιτικούς, εξ αιτίας των διασυνδέσεων του αριστοκράτη -διπλωμάτη πατέρα του, κινούμενος στα παρασκήνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάφερε να προσελκύσει στα σχέδιά του τους πιο σημαντικoύς αρχηγούς κρατών, κάνοντάς τους υποστηρικτές και συνεργάτες του στο «έργο της ευρωπαϊκής ενοποίησης».
Το 1922 ίδρυσε το κίνημα «Πανευρώπη» στη Βιέννη, που στόχευε στη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, βασισμένης σε μια ομοσπονδία των εθνών υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα αποτελούσε το πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Μεταξύ των πρώτων οπαδών του, συγκαταλέγονται οι Τσέχοι πολιτικοί Tomáš Masaryk και Edvard Beneš καθώς και ο τραπεζίτης Max Warburg, ο οποίος διέθεσε τα πρώτα 60.000 μάρκα. Ο Αυστριακός καγκελάριος Ignaz Seipel και ο επόμενος πρόεδρος της Αυστρίας Karl Renner ανέλαβαν στην συνέχεια υπεύθυνοι για την καθοδήγηση του κινήματος της «Πανευρώπης». Αργότερα θα προσφέρουν την βοήθειά τους Γάλλοι πολιτικοί, όπως ο Léon Bloum, ο Aristide Briand, ο Ιταλός πολικός Alcide De Gasperi κ.λπ.
Με την άνοδο του Φασισμού στην Ευρώπη, το σχέδιο τίθεται υπό νάρκωση, και η «Πανευρωπαϊκή» κίνηση αναγκάζεται να διαλυθεί, αλλά μετά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ο Kalergi , χάρη σε μία ξέφρενη και ακούραστη δραστηριότητα, καθώς και την υποστήριξη του Winston Churchill,  και σημαντικών εφημερίδων, όπως οιNew York Times, καταφέρνει το σχέδιο του να γίνει αποδεκτό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην συνέχεια η CIA αναλαμβάνει την αποπεράτωση του σχεδίου της ενωμένης Ευρώπης.
Η πεμπτουσία του σχεδίου Kalergi.

το εξώφυλλο του βιβλίου
Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος ανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.
Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή λευκών, και Ασιατών. Ποιά όμως είναι αυτή η ελίτ; Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ” αυτού: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων.
Αν και κανένα σχολικό βιβλίο δεν μιλά για τον Kalergi, οι ιδέες του είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων. Αυτό δεν γίνεται για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία. Προς τιμήν του ιδρύθηκε το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove- Kalergi, με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια, οι Ευρωπαίοι οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην προώθηση του σχεδίου του. Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι η Angela Merkel και ο Herman Van Rompuy.

Η προτροπή, αποτελεί επίσης την βάση των συνεχών εκκλήσεων των Ηνωμένων Εθνών, για να γίνουν δεκτά εκατομμύρια μεταναστών, έτσι ώστε να αντισταθμιστεί το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με μία έκθεση που δημοσιεύθηκε στις αρχές της νέας χιλιετίας, τον Ιανουάριο του 2000, στην αναφορά «Population division» των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, με τίτλο «Μετανάστευση αντικατάστασης: Μία λύση για την μείωση και γήρανση του πληθυσμού », η Ευρώπη θα έχει ανάγκη έως το 2025 από 159.000.000 μετανάστες. Αναρωτιέται κανείς, πώς θα ήταν δυνατό να γίνουν τόσο ακριβείς εκτιμήσεις για τη μετανάστευση, αν δεν ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο . Είναι βέβαιο ότι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων θα μπορούσε εύκολα να αντιστραφεί μέσω των κατάλληλων μέτρων για την στήριξη των οικογενειών. Είναι εξίσου σαφές, ότι δεν είναι με τη συμβολή ξένων γονιδίων που θα προστατευθεί η γενετική κληρονομιά της Ευρώπης, αλλά ότι με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η εξαφάνισή της. Ο μοναδικός σκοπός αυτών των μέτρων είναι να στρεβλώσει εντελώς έναν λαό, να τον μετατρέψει σε ένα σύνολο ατόμων χωρίς καμία εθνική, ιστορική και πολιτισμική συνοχή . Εν ολίγοις, οι θέσεις του σχεδίου Kalergi ήταν και εξακολουθούν να είναι, η βάση των επισήμων πολιτικών των κυβερνήσεων που αποσκοπούν στηνομογενοποιηση των λαών της Ευρώπης, μέσω της μαζικής μετανάστευσης. Ο G. Brock Chisholm, πρώην διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (OMS), αποδεικνύει ότι έχει μάθει καλά το μάθημα του Kalergi όταν λέει: «Αυτό που σε όλους τους τόπους οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν είναι να εφαρμόσουν τον περιορισμό των γεννήσεων και να τελούν μικτούς γάμους (μεταξύ διαφορετικών φυλών), και αυτό με σκοπό να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή σε ένα κόσμο που θα κατευθύνεται από μια κεντρική αρχή.»
Συμπεράσματα
Αν κοιτάξουμε γύρω μας, το σχέδιο του Kalergi φαίνεται να υλοποιείται πλήρως. Είμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματική τριτοκοσμοποίηση της Ευρώπης. Η επιμειξία παράγει κάθε χρόνο χιλιάδες νέα άτομα μιγάδες: «Τα παιδιά του Kalergi ». Υπό τη διπλή πίεση της παραπληροφόρησης και την ανθρωπιστική αποβλάκωση που καλλιεργείται από τα μέσα μαζικής πληροφόρησης, διδάσκεται στους Ευρωπαίους να απαρνηθούν την καταγωγή τους, να απαρνηθούν την εθνική τους ταυτότητα.
Οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να απαρνηθούμε την ταυτότητά μας, είναι μια προοδευτική και ανθρωπιστική πράξη, ότι ο «ρατσισμός» είναι λάθος, αλλά μόνο και μόνο επειδή θέλουν να μας κάνoυν όλους τυφλούς καταναλωτές. Είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο σε αυτούς τους καιρούς να αντιδράσουμε στα ψέματα του συστήματος, να αφυπνιστεί το πνεύμα της εξέγερσης στους Ευρωπαίους. Θα πρέπει να τεθεί μπροστά στα μάτια όλων το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένταξη, ισοδυναμεί με γενοκτονία. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, η εναλλακτική λύση είναι η εθνική αυτοκτονία.
Σημείωση του μεταφραστή: Αν και τα αίτια των προσωπικών επιλογών του Kalergi, δεν μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε ένα ερώτημα, που σίγουρα θα διαμορφώθηκε στο μυαλό των αναγνωστών: Γιατί ένας Ευρωπαίος αριστοκράτης με Φλαμανδικές, Πολωνικές, Ελληνικές- Βυζαντινές ρίζες, ακόμη και με αίμα Σαμουράι στις φλέβες του(από την μητέρα του) έγινε φορέας τέτοιων σχεδίων και όργανο στα χέρια σκοτεινών δυνάμεων; Οι λόγοι, κατά την γνώμη μας, είναι πολλαπλοί: ιδιοσυγκρασικοί, ψυχολογικοί και…γυναικείων επιδράσεων.

Ida Roland
Παρατηρούμε λοιπόν μία προσωπικότητα με έντονα σνομπ συμπεριφορές, υπεροψία, και έναν, ας μου επιτραπεί ο όρος, «εκφυλισμένο ελιτισμό». Επίσης, το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν ασιάτισσα , ίσως του δημιούργησε εσωτερικές συγκρούσεις και απωθημένα, κάτι που μπορεί να συμβεί σε άτομα με τέτοια ιδιοσυγκρασία. Όμως ο πιο αποφασιστικός παράγοντας, πρέπει να ήταν η «κατάλληλη έφηβη», που όλως τυχαίως φυσικά, βρέθηκε δίπλα του, και έγινε η πρώτη γυναίκα του (σε ηλικία 13 ετών): η ιουδαία Ida Roland, που αργότερα θα γίνει φημισμένη ηθοποιός. Περιβάλλοντα και επιρροές, πολύ ιδιαίτερες…

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Απονομή του ευρωπαϊκού βραβείου Coudenhove-Kalergi 2012 στον Πρόεδρο Van Rompuy

Ο Van Rompuy κατά την βράβευση του
Στις 16 Νοεμβρίου 2012, απονεμήθηκε στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Herman Van Rompuy το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove-Kalergi 2012, σε ειδικό συνέδριο στη Βιέννη, για τον εορτασμό των 90 χρόνων του πανευρωπαϊκού κινήματος. Το βραβείο απονέμεται ανά διετία σε ηγετικές προσωπικότητες, για την εξαίρετη συμβολή τους στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ενοποίησης.
Αποφασιστικός παράγοντας για την απονομή του βραβείου ήταν ο ισορροπημένος τρόπος με τον οποίο ο Πρόεδρος Van Rompuy άσκησε τα καθήκοντά του στη νέα θέση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η οποία καθιερώθηκε με τη Συνθήκη της Λισσαβώνας. Διεκπεραίωσε αυτόν τον ιδιαίτερα ευαίσθητο ηγετικό και συντονιστικό ρόλο με πνεύμα αποφασιστικότητας και συμφιλίωσης, ενώ έμφαση δόθηκε επίσης στην δεξιοτεχνική διαιτησία του επί ευρωπαϊκών υποθέσεων και την αδιάπτωτη δέσμευσή του στις ευρωπαϊκές ηθικές αξίες.
Στον λόγο αποδοχής του, ο κ. Van Rompuy περιέγραψε την ενοποίηση της Ευρώπης ως έργο ειρήνης. Η σημασία της εν λόγω ιδέας, η οποία ήταν επίσης στο επίκεντρο του έργου του Coudenhove-Kalergi, παραμένει το ίδιο επίκαιρη ύστερα από 90 έτη.
Το βραβείο φέρει το όνομα του κόμη Richard Nicolaus von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), φιλοσόφου, διπλωμάτη, εκδότη και ιδρυτή του πανευρωπαϊκού κινήματος (1923). Ο Coudenhove-Kalergi υπήρξε πρωτοπόρος της ευρωπαϊκής ενοποίησης και διέδωσε την ιδέα μιας ομοσπονδίας ευρωπαϊκών κρατών στα έργα του.
Από το 2000, μεταξύ των νικητών του βραβείου συγκαταλέγονται η Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Angela Merkel (2010) και ο Πρόεδρος της Λετονίας Vaira Vike-Freiberga, (2006).

Σημείωση περί του άρθρου (3/6/2014).

Το παρόν μεταφρασμένο από τα ιταλικά άρθρο μας φαίνεται να αποτελεί από τα πιό διαδεδομένα άρθρα του μπλογκ μας(http://theodotus.blogspot.gr) και είναι προφανώς αυτό που γνώρισε στο ελληνικό κοινό το σχέδιο των οραματιστών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εξαφάνιση των Ευρωπαϊκών εθνών δια της μιγαδοποίησης τους. Αν και ασφαλώς χαιρόμαστε για την συμβολή μας αυτή, πρέπει να αναφερθούν κάποια θέματα τα οποία μας έχουν προβληματίσει ως μπλογκ. Πρώτον, το άρθρο αυτό το δανείστηκαν και αναπαρήγαγαν πολλαπλές ιστοσελίδες και μπλογκς, κάποια εκ των οποίων δεν θεώρησαν απαραίτητο να πουν από που το πήραν. Σε αυτή τη κατηγορία ανήκει και η επίσημη ιστοσελίδα μεγάλου κόμματος που το παρουσίασε εμμέσως πλην σαφώς ως δική της μετάφραση… Δεύτερον, παρατηρήθηκε το φαινόμενο κάποιοι, σχετιζόμενοι με το ίδιο κόμμα, να χρησιμοποιήσουν το ελληνικό κείμενο για να το μεταφράσουν στα αγγλικά (με εμφανείς και κωμικές μεταφραστικές παρανοήσεις λόγω της διπλής μετάφρασης) χωρίς ασφαλώς να αναφέρουν από που πήραν το παρόν άρθρο. Τρίτον, διάφοροι “εθνοσωτήρες” δίνουν διαλέξεις επί του σχεδίου Coudenhove-Kalergi αυτοπροβαλλόμενοι ως αυτοί που απεκάλυψαν στο κοινό το σχέδιο (τη στιγμή που για αυτό έχουν γραφεί σε πολλαπλές γλώσσες δεκάδες άρθρα ήδη από τη δεκαετία του 1960).
Είναι νομίζω κατανοητό πως εάν οι άνθρωποι που θέλουν να “σώσουν΄την Ελλάδα είναι τέτοιας ποιότητας χαρακτήρος και νοημοσύνης τότε ως λαός και ως πολιτικός χώρος έχουμε σοβαρότατοπρόβλημα.
Εκ της Διαχείρισης
Ο Θεόδοτος καλεί τους αναγνώστες του να περιβάλουν με ιδιαίτερη προσοχή το παρακάτω άρθρο, γιατί δίνει την ουσία των όσων διαδραματίζονται γύρω μας – δηλαδή πολύ κοντά μας.

ΠΗΓΗ

80 σκέψεις σχετικά με το “ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .”

 1. Το σχέδιο ενός κομπλεξικού μπάσταρδου που υπερθεματίζει τις διασταυρώσεις,σαν την αλεπού που έκοψε την ουρά της και ήθελε να το κάνει μόδα….. Ούστ ρε ημίαιμο!!!

  Μου αρέσει!

 2. έτσι μπράβο Ολυμπία

  να αρχίσουμε να ξυπνάμε σιγά σιγά

  τυλάχιστον να καταλαβαίνουν οι 120 000 που μπαίνουν καθημερινά μέσα στο μπλογκ σου

  κάτι είναι και αυτό

  Μου αρέσει!

  1. Τι να ξυπναμε που ολοι προσπαθουν να μας κοιμησουν.
   Η πληρης μετάφραση μαζι με το αρχικό κείμενο του COUDENHOVE-KALERGI – ADEL -(Η ταξη των Ευγενων) εγινε σε μια προσπαθεια το 2014-2015 των Ν.Κάτζουρα και Γρ.Πετρου απο τον εκδοτικό οικο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ αλλα ολα τα βιβλιοπωλεια το καταχωνιάζουν επιμελως. Κανενα μπλογκ δεν ασχολειται μεε αυτό. Σε μια παλιότερη εξαντλημενη και μη επαναλαμβανόμενη μεταφραση του Μαριά ειχαν εξαφανιστεί στην μεταφορα ολοκληρα κεφαλαια!!.

   Μου αρέσει!

 3. και το επόμενο άρθρο ή άθρα θα είναι να εξηγήσεις το ΦΕΚ 315 / 27-12-1945 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ

  και θα είναι οι σχολιαστές σου πλήρως ενημερωμένοι

  πιο ενημερωμένοι από τον Χατζηνικολάου που κάνει τον ανήξερο και από τον πρωθυπουργό Τσίπρα που είδε το ΦΕΚ και είπε θα το μελετήσει γιατί δεν το γνώριζε και από τον Σαμαρά που είδε το ΦΕΚ και άλλαξε χρώμα

  Μου αρέσει!

 4. το σχέδιο της μετανάστευσης αποφασίστηκε το 1898 στην Βασιλεία της Ελβετίας

  και είναι άρθρο των 24 πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών

  εκεί λέει ότι η Ευρώπη πρέπει να έχει 59 εκ Ισλαμιστές ώστε να αλλάξει ο πληθυσμός της Ευρώπης

  το παιδί που θα γεννηθεί από μία Γαλλίδα και ένα Νιγηριανό

  να μην αισθάνεται Γάλλος

  και να μην τον ενδιαφέρει η Γαλλία κλπ κλπ

  και έτσι η Γαλλία να περιέλθει πλήρως στα χέρια των Χαζαροεβραίων

  Μου αρέσει!

  1. Πράγματι!
   Τι περιμένουμε από την ΕΕ;
   Αυτή δεν έθεσε τους θεσμούς τά μέλη να δέχονται εξαναγκαστικά τους μετανάστες;;;;;

   Πόσο υποφέρει η Ελλάδα από αυτά τά κύματα μεταναστών, που σαν τις βιβλικές ακρίδες αδειάζουν τον τόπο μας από τροφή, υγεία, ευτυχία, γαλήνη, πολιτιστική άνοδο…καθώς μαζί τους έρχονται βρώμα, ασθένειες, απολίτιστες βάρβαρες τάσεις, εγκληματικότητα, ναρκωτικά, …

   Αυτά που στερεί από εμάς η ΕΕ, θα στερεί από όλους μέχρι να διαλυθούν οι πάντες και τα πάντα…

   Είτε ΤΩΡΑ βγαίνουμε από αυτό το τρελοκομείο ΕΕ, ή γινόμαστε ισόβιοι ασθενείς, ανώνυμοι, ανάξιοι, άφαντοι, ΜΗΔΑΜΙΝΟΙ, άβουλοι, και ολότελα ΑΔΥΝΑΜΟΙ!

   Οι Ελλάδα ανήκει στούς ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
   Πότε θα τήν ελευθερώσουμε;

   Μου αρέσει!

 5. Μα αυτό είναι το σχέδιο των Ιουδαίων-Σιωνιστών για να δημιουργήσουν μία παγκόσμια μπάσταρδη φυλή, να καταστρέψουν τη Λευκή φυλή και τον πολιτισμό της που είναι γηγενής στην Ευρωπαική ήπειρο, να κάνουν το μύθο τους πραγματικότητα ότι μόνο οι Εβραίοι είναι η «καθαρή» φυλή στο πλανήτη άρα και οι «εκλεκτοί» του Θεού και έτσι πρέπει να κυβερνήσουν το κόσμο ως ελίτ. Οι υπόλοιποι θα είμαστε τα γκοίμ.

  Αυτά δεν τα λέω έγω τα λέει έτσι ακριβώς το αντίστοιχο Αγγλικό κείμενο από το οποίο έχει γίνει η παραπάνω μετάφραση! OΙ Εβραίοι σύμφωνα με το κέιμενο για τον Πρακτικό Ιδεαλισμό τα κάνουν όλα αυτά βάσει σχεδίου ενώ το Ισραήλ δεν επιτρέπει τίποτα από όλα αυτά που γίνονται στην Ευρώπη και αλλού στο κόσμο, ούτε κάν γάμο Εβραιου με αλλόθρησκο δεν επιτρέπει μέσα στο Ισραήλ. Τελικά τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα από όλα αυτά;;

  Μου αρέσει!

  1. «Transformation of Europe to a multicultural society (this means destruction of the White race’s civilization) with the Jews in a leading role,» that’s what she is saying….This means the roots of the European civilization which is the Greek civilization have to be destroyed, maybe that’s why Hellenism is the eternal «enemy» of Judaism since the ancient times. Jews cannot fathom a world filled with the Light of the Greek ideals…

   Μου αρέσει!

  2. Europeans to become negroid mongrels

   The man of the future will be a mongrel. Today’s races and classes will disappear owing to the disappearing of space, time, and prejudice.

   The Eurasian-Negroid race of the future, similar in its outward appearance to the Ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples with a diversity of individuals. [22]

   Christianity, ethically prepared by the Jewish Essays (John), spiritually prepared by the Jewish Alexandrians (Philo), was regenerated Jewry. Insofar as Europe is Christian, it is in a spiritual sense Jewish, insofar as Europe is moral, it is Jewish.

   Almost all of European ethics are rooted in Jewry. All protagonists for a religious or non religious Christian morality, from Augustine to Rousseau, Kant and Tolstoy, were Jews of choice [Wahljuden] in a spiritual sense. Nietzsche is the only non Jew, the only European heathen moralist.

   In the East the Chinese people are the ethical par excellence [..] – in the West it is the Jews.

   God was the head of state of the ancient Jews, their moral laws civil law, sin was crime.

   Through the ages Jewry has remained faithful to the theocratic idea of the identification of politics and ethics: Christianity and Socialism are both attempts to create an earthly paradise. [lit.: a State of God]

   Two thousand years ago, the ancient Christians – not the Pharisees and Sadducees – were the revivers of the Mosaic tradition; today it is neither the Zionists nor the Christians, but the Jewish leaders of Socialism: because they wish, with the most exalted unselfishness, to erase the original sin of capitalism, to free the people from injustice, violence and subservience and to change the redeemed world into an earthly paradise. [27]

   From Moses to Weininger ethics have been the main problem for Jewish philosophy.

   In this ethical basic attitude to the world lies one origin of the exceptional greatness of the Jewish people – at the same time also the danger that Jews who have forgotten their belief in the ethics sink to become cynical egoists: while people with another mentality – even after losing their ethical attitude – still retain some amount of chivalrous values and prejudices (man of honor, gentleman, cavalier etc.), which protects them from the fall into the abyss of values.

   What mainly separates the Jews from the average city dwellers is the fact that they are inbred people.

   Strength of character paired with sharpness of the mind predestinates the Jews in their most excellent specimen to become the leaders of urbane humanity, from the false to the genuine spiritual aristocrats to the protagonists of capitalism as well as of the revolution. [28]

   Now we stand at the threshold of the third epoch of the new times: Socialism.

   Also socialism is supported by the urban class of industrial workers, led by the aristocracy of revolutionary writers.

   The influence of the aristocracy by blood, the influence of the aristocracy of the mind is growing.

   This development, and with it the chaos of modern politics will only then find its end, when a spiritual aristocracy seizes the means of power of society: [gun] powder, gold, ink, and use them for the blessing of the general public. [32]

   Communist dictatorship: Important step on the way

   Russian Bolshevism constitutes a decisive step towards this purpose where a small group of communist spiritual aristocrats govern the country and consciously break with the plutocratic [plutocratic = rule or power through wealth] democratism which nowadays controls the rest of the world.

   The fight between Capitalism and Communism over the inheritance of the beseeched blood aristocracy is a fratricidal war of the victorious brain aristocracy, a fight between individualistic and socialist, egoist and altruist, heathen and Christian spirit.

   Race of nobility

   Genrikh Yagoda
   Lazar Kaganovich

   Bela Kun
   Leon Trotzki

   Emma Goldman
   Theodor Hertzl

   Race of nobility – Anno 2007

   Michel Friedman
   Alan Yentob – BBC

   Lord Hollick – ITV
   Arne Notkin – DR

   Leonid Nevzlin
   Gussinski

   Simon Wiesenthal
   Boris Beresovski

   Mihail Khodorkovsky
   Marcus Wolf STASI

   Führers of Humanity – Anno 2007

   Alan Dershowitz
   David Horowitz

   Richard Perle
   Paul Wolfowitz

   Paul Spiegel
   Yitzhak Ginsburgh

   Ariel Sharon
   Abe Foxman
   The general staff of both parties is recruited from Europe’s spiritual leader race [Führerrasse] the Jews.

   Capitalism and Communism are both rational, both mechanical, both abstract, both urbane. The military nobility has definitively outplayed its role. The effect of the spirit, the power of the spirit, the belief in the spirit, the hope for the spirit is growing: and with it a new aristocracy. [33]

   [44] In order to ascend, to advance objectives are needed, to reach objectives people are needed who define objectives, leading on to objectives: aristocracy.

   The aristocrat as a leader is a political concept, the aristocrat as example is an aesthetic ideal.

   The highest challenge demands that aristocracy coincide with nobility, leader with example: that leadership falls to perfect people.

   European quantity people and Jewish quality people

   From the European quantity-people, who only belief in numbers, the mass, two quality races rise up: blood aristocracy and Jewry.

   Separate from each other both of them stick to their belief in their higher mission, of their better blood, in the different ranks of the people.

   In both of these heterogenic merited races lies the core of the European nobility of the future: in the feudal blood aristocracy, as far as it did not let itself be corrupted by the farm, in the Jewish spiritual aristocracy as far as it did not let itself be corrupted by money [capitalism].

   As guarantee for a better future a small rest of the morally high standing rustic [country-style] aristocracy and a small battle group of revolutionary intelligentsia remains.

   Here the conformity between Lenin, the man from the lower country aristocracy, and Trotsky, the Jewish literate grows into a symbol: here the contrasts in character and spirit, from squire and literate, from country dwellers and the urbane, heathen and Christian people join into a creative synthesis of revolutionary aristocracy.

   One step foreword in the spiritual sense would suffice to place the best elements of blood nobility, who in the country have protected their physical and moral health from the depraving influence of the farm scent, at the service of the new liberation of the people.

   For they are pre destined to this positioning by their traditional courage, their anti-bourgeois and anti-capitalist mentality, their responsibility, their contempt for material advantages, their stoic training of the will, their integrity, their idealism. [45]

   10. JEWRY FUTURE NOBILITY AND KHASARS

   The main representatives of the corrupt as well as the upright brain aristocracy: of capitalism, journalism and the literate are Jews.

   The superiority of their spirit predestines them to become a main factor of the future nobility.

   One look at the history of the Jewish people explains its lead in the struggle over the governance of humanity. For two thousand years Jewry was a religious community, made up of ethical and religious predisposed individuals from all nations of the classical cultural area, with a national Hebrew centre in Palestine..

   Already at that time the common connecting and primary was not the nation, but the religion. In the course of the first millennium of our calendar proselytes from all peoples entered this denomination [religious sect] not least the king, nobility and the people of the Mongolian Khasars, the masters of southern Russia.

   Only from then on the Jewish religious community joined itself in an artificial nation and closed itself off from all remaining peoples.

   Through unspeakable persecutions throughout a millennium Christian Europe tries to exterminate the Jewish people.

   The result was, that all Jews, who were of weak-willed, opportunistic or skeptical let themselves be baptized, in order to escape the torment of endless persecution.

   On the other hand all Jews who were not skilled, clever and creative enough to survive this struggle for their existence under these many times harder conditions of life succumbed.

   Thus in the end from all these persecutions arose a small community, shaped by a heroically endured martyrdom for the idea and cleansed of all weak-willed elements and poverty of mind.

   Instead of destroying Jewry, Europe, against its own will, refined and educated this people into a future leader-nation through this artificial selection process.

   No wonder that this people, that escaped Ghetto-Prison, developed into a spiritual nobility of Europe.

   A NEW NOBLE RACE BY THE GRACE OF THE SPIRIT

   Therefore a gracious Providence provided Europe with a new race of nobility through spiritual grace.

   This happened at the moment when Europe’s feudal aristocracy became dilapidated, and thanks to Jewish emancipation.

   The first typical representative of this becoming future nobility was the noble-Jew [Edeljude] LaSalle who combines to a high degree physical beauty with nobility of mind and sharpness of the spirit: Aristocrat in the highest and truest sense of the word, he was a born leader and signpost of his time.

   The Jewish heroes and martyrs of the Eastern and Middle European Revolution are in no way inferior to the non Jewish heroes of the World War in courage, perseverance and idealism – while they surpass the latter many times in spirit. [50]

   With these two attempts to redemption of a spiritual-moral origin, Jewry has bestowed a greater gift on to the disinherited masses of Europe than any other people.

   How modern Jewry also surpasses all other peoples in percentage of important men: scarcely one century after its liberation this small people stands with Einstein at the frontrunner of modern science; with Mahler as the frontrunner of modern music, with Bergson as a frontrunner of modern philosophy, with Trotsky as the frontrunner of modern politics. [51]

   HATEFUL JEALOUS EUROPEANS…

   The prominent position held by Jewry these days is owed to its spiritual supremacy which enables it to win the spiritual battle over enormous superior numbers of favored, hateful, jealous rivals.

   Modern anti-Semitism is one of the many reactionary phenomenons of the mediocre against the supreme; it is a new form of ostracism applied against a whole people. [ostracize = exclude]

   INFERIOR MAJORITIES, HIGH QUALITY MINORITIES

   As a people Jewry experiences the eternal struggle of quantity against quality, inferior groups against high quality individuals, inferior majorities against superior minorities.

   The main roots of anti-Semitism are limitedness and envy: limitedness in the religious or the scientific; envy in the spiritual or financial realm.

   Because they sprung from an international religious community and not from a local race, the Jews are the people with the most mixed blood; because they have closed themselves off against the other peoples for a millennium, they are also the most inbred.

   Germany Must Perish – The Kaufman Plan

   A plan similar to Kaufman’s was issued during the war years by a prominent American anthropologist. In an article headlined «Breed War Strain Out of Germans» in the New York daily newspaper P.M., January 4, 1943, Ernest Hooton laid out an «outbreeding» plan that would «destroy German nationalism and aggressive ideology while retaining and perpetuating desirable German biological and sociological capacities.» (See also: Benjamin Colby, ‘Twas a Famous Victory, 1974, p. 131.)

   The Harvard University professor’s proposal called for genetically transforming the German nation by encouraging mating of German women with non-German men, who would be brought into the country in large numbers, and of German men, forcibly held outside of Germany, with non-German women.

   Ten to twelve million German men would be assigned to forced labor under Allied supervision in countries outside of Germany to rebuild their economies. «The objects of this measure,» wrote Dr. Hooton, «include reduction of the birthrate of ‘pure’ Germans, neutralization of German aggressiveness by outbreeding and denationalization of indoctrinated individuals.»

   This plan, Hooton estimated, would require at least 20 years to be implemented. «During this period,» he went on, «encourage also the immigration and settlement in the German states of non-German nationals, especially males.» More: Germany Must Perish

   Not only tomorrow’s revolutionary spiritual aristocracy – also today’s plutocratic black marketeer-Kakistocracy [Kakistocracy = government by the worst] is mainly recruited from Jews: and thus sharpens the agitatory weapons of anti-Semitism.

   Thousands of years of slavery have bereft the Jews, with rare exceptions, of the gestures of the member of the master race [Herrenmenschen].

   Perpetual repression inhibits the development of the personality: and thereby takes away one of the main elements of the esthetic ideals of nobility.

   A large part of Jewry suffers physically as well as psychologically from this deficiency; this shortcoming is one of the main reasons that the European instinct refuses to accept Jewry as a race of nobility.

   The resentment with which the suppression has burdened Jewry, gives it much vital tension, but bereaves it of much noble harmony.

   Excessive inbreeding, in connection with the ghetto past was the cause of many traits of physical and psychological decadence.

   What the head of the Jews won, their bodies often lost; what their brains won their nervous systems lost.

   Thus Jewry suffers from a hypertrophy1) of the brain which is in opposition to the demands of nobility and the harmonic development of the personality.

   The physical and nervous weakness of many spiritually excellent Jews shows a lack of physical courage (often in connection with the highest form op moral courage) and insecurity in performance, qualities which today seem incompatible with the chivalrous ideal of aristocratic people. [53]

   NOBLE MASTER RACE damaged by Slave People

   So much has the spiritual Master Race of the Jews suffered under the traits of the slave people that have impressed him in his historical development: still today many leading Jewish personalities carry the posture and gestures of the un-free repressed person.

   In their gestures descended aristocrats are often nobler than excellent Jews. These shortcomings of Jewry, originated because of the development, will again vanish because of development.

   The adaptation to country style [Rustikalisierung] (a main objective of Zionism), together with sporty upbringing, will free Jewry of the ghetto rest it still carries within itself.

   That this is possible is proved by the development of American Jewry. The actual freedom and power that Jewry has attained will gradually make the consciousness of those, the consciousness gradually following the posture and gestures of the free, powerful people.

   Not only Jewry will move in the direction of the Western aristocratic ideals – also the Western aristocratic ideal will experience a transformation which will meet Jewry half way.

   In a more peaceful future Europe the aristocracy will strip off its warlike character and exchange it with a spiritual – priestly ditto.

   A pacified and socialized Occident will no longer need masters and rulers, – only leaders, educator, examples. [54]

   Europe has been conquered religiously by Jews, – military by the Germanics: In Asia the religions of India and Arabia were victorious, while their supreme political power is Japan.

   The German version of the excerpts on this page – Auszüge aus Praktischer Idealismus

   Footnotes

   1) Hypertrophy is the increase of the size of an organ or in a select area of the tissue

   2) Quote from Die Welt August 26 1998, P. 12. ‘Die Zwölfzahl der Sterne ist ein Hinweis auf die zwölf Stammen Israels und somit auf das auserwählte Volk Gottes.’ [‘The number twelve of the stars is a reference to the twelve tribes of Israel and thereby to God’s chosen people.’]

   Paul Warburg
   Bernard Baruch

   The family of (Samuel Moses) Del Branco in 1559 moved from Italy to Germany taking the name Warburg. In 1798, the family founded the bank of M. M. Warburg & Co. Paul Warburg was a German immigrant arriving in America together with his brother Felix. Both brothers, who were Illuminati and also member of B’nai B’rith, became partners of the banking house Kuhn, Loeb & Co.

   The well-known freemason James Paul Warburg said before the US Senate on 17 February 1950: «We shall have World Government, whether we like it or not. The only question is whether World Government will be achieved by conquest or consent.»

   Paul Warburg was married to Nina Loeb, daughter of the banker Salomon Loeb. Kuhn, Loeb & Co., of the most influential finance company in the United States in the early 1900s. Paul’s brother Felix Warburg was married to Frieda Schiff, whose father was the notorious Jacob Schiff. Schiff, a leading Zionist, was the principal owner of Kuhn, Loeb & Co. He had helped finance Lev Trotsky when the bolsheviks seized power. Prior to that, he had helped Alexander Kerensky (Aron Kiirbis) to power. Jacob Schiff had further ordered Lenin to execute the tsar family, as demonstrated by the telegram he sent to Lenin.

   Coudenhove-Kalergi in his autobiography:

   «At the beginning of 1924, we received a call from Baron Louis de Rothschild; one of his friends, Max Warburg from Hamburg, had read my book and wanted to get to know us.

   To my great surprise, Warburg spontaneously offered us 60,000 gold marks, to tide the movement over for its first three years ….

   Max Warburg, who was one of the most distinguished and wisest men that I have ever come into contact with, had a principle of financing these movements.

   He remained sincerely interested in Pan-Europe for his entire life.

   Max Warburg arranged his 1925 trip to the United States to introduce me to Paul Warburg and financier Bernard Baruch.»

   Finance theorist Ludwig von Mises (supported by a grant from the Rockefeller Foundation) also participated in Coudenhove-Kalergi’s Pan-European Movement.

   Later von Mises disciples Arthur Burns and Milton Friedman spread von Mises ideas through a network of secret ‘conservative’ think tanks, led by the Mont Pelerin Society.

   Μου αρέσει!

   1. Σύμφωνα με τον Κούντενχόβε, αυτό που πρέπει να γίνει στην Ευρώπη, όπως λέει το ορίτζιναλ κείμενο, είναι: EUROPEAN QUANTITY PEOPLE (Negroids) AND JEWISH QUALITY PEOPLE TO RULE AND GOVERN! Αν είναι δυνατόν!

    Μου αρέσει!

    1. Οι Ιδρυτές Χρηματοδότες της Ε.Ε…
     και πως στήθηκε το μαγαζάκι !!

     https://olympia.gr/2013/04/29/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-%CE%B9%CE%B4%CF%81%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B5/#comment-1161083

     Τα ομώνυμα αποθούνται.

     Οπως οι δύο πόλοι του μαγνήτη απωθούνται όταν ειναι ΄΄ομοιοι..ετσι ειναι μαθηματικά προδιαγεγραμμένο να απωθηθούν ο “Ναζισμός” ο οποίος συνέπραξε στη δημιουργία της δήθεν Ενωμένης Ευρώπης, με εναν άλλο αρνητικό Ναζισμό ο οποίος συμπληρώνει όπως ο αρνητικός αριθμός (αρα ανύπαρκτος ναζισμός ) τον θετικό – πραγματικό ναζισμό.
     Ως μέσον συγκόλλησης της δήθεν ενωμένης ευρώπης, ορίστηκε το ευρώ.
     Η τότε πατριωτικη Γερμανία υπήρξε ο δημιουργός του πραγματικου΄ναζισμού ( θετικός ναζισμός ) και τώρα……απολαμβάνουμε την εφαρμογή του.
     Δηλαδή δέν μπορούμε να είμαστε ελεύθεροι να εχουμε το δικό μας Σύνταγμα, να διοικούμε μέσω της Τράπεζας της Ελλάδος οικονομικά την χώρα μας { αφου ελέγχεται απο τους σιωνιστές Ρότσιλντ και ποτέ 100% απο την ίδια την Ελλάδα ).
     Φαίνεται τούτο πασιφανώς απο το τράβηγμα του αυτιού που έκαναν οι Ευρωπαίοι στην Κυπριακή τράπεζα αφαιρώντας έτσι την αυτονομία τους.
     Εμείς δηλώνουμε οτι δέν θέλουμε να ζήσουμε σε μία Δήθεν Ενωμένη Ευρώπη «ναζιστικού» τύπου…( απόγονο της Συναρχίας και του ναζιστικού οράματος ) και επειδή γνωρίζουμε τας επιστήμας….προτιμάμε να δώσουμε υποστήριξη στο ανύπαρκτο αρνητικό….αποδυναμώνοντας κατ’αυτόν τον τρόπο…….. το πραγματικό υπαρκτό και επικίνδυνο θετικό !!

     Jews have played a disproportionate role in industries and endeavors that have harmed Western society and undermined Western civilization. And they have been disproportionately involved in pushing anti-Western narratives.

     https://katana17.wordpress.com/2018/08/25/mark-collett-the-jewish-question-explained-in-four-minutes-transcript/

     Γιώργος Παρασχάκης

     Πολύκαρπος Μαρκαράς

     Μου αρέσει!

 6. Θυμάμαι μια συζήτηση που είχα με έναν συνεργάτη και ομοϊδεάτη μου πριν αρκετά χρόνια.

  Οι σιωνιστές, καθώς και όλοι οι ιστορικοί αναλυτές, γνωρίζουν ότι θα υπάρξει
  δεύτερος γύρως (δεν θα το επεκτείνω παραπέρα, όλοι ξέρουμε τους λόγους)

  Για αυτό τον λόγο θέλουν, όταν θα έρθει η ώρα και οι καταπιεσμένοι λαοί
  ξυπνήσουν και επαναστατήσουν κατά αυτής της βδέλλας των ανθρώπων,
  τότες οι επαναστάτες θα έχουν να αντιμετωπίσουν το κύμα, τα εκτ αυτών
  των αφροασιατών (και άναρχοκομμουνιστών) που θα συνταχθούν
  κάτω από το σύνθημα κατά του «Ναζισμού».

  Όσο γνωστό, οποιος μιλά για Έθνος, κατά τον εισβολέων, για Πατρίδα και κατά
  του απάνθρωπου κεφαλαίου, είναι φασίστας, ναζιστής και αντισιωνιστής!

  Καλό βόλι πατριώτες!

  Μου αρέσει!

  1. Επειτα από όλα αυτά ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ναζιστική βρώμα, πού αυτοαποκαλείται χ.α.
   ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ.

   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ;

   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ;

   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ;😭 χαχα χαχα χα

   Μου αρέσει!

   1. Τώρα μετά τα χα χα χα και την ”ναζιστική βρώμα” θέλεις απάντηση?
    Άκουσε να δεις θεία Άννα: (άκουσε να δεις, φοβερή ατάκα, μονο στην Ελλάδα υπάρχει!)

    Η πολιτική, μεταξύ πολλών άλλων επιβάλει ελιγμούς, ασφαλώς και είναι η Χρυσή Αυγή
    κατά της ΕΕ και του ευρώ, όπως και όλα τα Ευρωπαϊκά κόμματα και οργανώσεις,
    αλλά, όπως θα πρέπει να το καταλαβαίνεις ακόμα και εσύ, η Ελλάδα σήμερα
    δεν έχει το σχέδιο και τους ικανούς ηγέτες και οικονομολόγους να οδηγήσει
    το πλοίο που λέγεται Ελλάδα έξω από την ΕΕ και ευρώ.

    Κατάλαβες? Η’ να το κάνω φραγκοδίφραγκα?

    Μου αρέσει!

 7. καλα ξυπνητουρια με την …ανακαλυψη του Καλεργκι και της Ενωμενης ευρωπης με μεικτο πληθυσμο .και να ξερετε οτι τα …ημιαιμα αδεσποτα ειναι τα καλυτερα σκυλια και τα πιο ανθεκτικα και υγιη και τα πιο ομορφα.Η φαρμα πρεπει να εξεληχθει
  υγ
  25 χρονια τα γνωριζω πολυ καλα,αρκετα χρονια πριν τα εχω γραψει,λιγα χρονια πριν ειχα ανοιξει συζητηση εδω μεσα (την ξεχασατε σιγουρα μετα το 1ο σοκ που φαγατε οταν το διαβασατε) και εν πασει περιπτωσει η υποθεση αυτη δεν ειναι Top! Αλλα ειναι πιο σημαντικα και θα σας τα γραψω μετα …20 ακομα χρονια

  Μου αρέσει!

  1. υπαρχει και στο δικο μου «my blog» μεταφορα του κειμενου αυτου με τις …ρομπες αλλα Ρομπαυ που ομως ειναι κλιμακες πιο κατω απο την κορυφη της Πυραμιδας που διοικει παγκοσμια το σταυλο-μαντρι.Συνεχιστε να μασατε σανο.

   Μου αρέσει!

   1. αυτα που εγραψα δεν εχουν καμμια σχεση με το τι θελει ο καθε τσιπρας η ο καθε ρομπαυ ουτε και με αυτα που γραφεις εσυ.προκειται για μεγαλα παγκοσμια θεματα επαναδιευθετησης της ζωης και μοιρας του παγκοσμιου ανθρωπινου κοπαδιου.Και ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ,δηλαδη ητε ρειξεις τον καθε…τσιπρα ητε τον αποθεωσεις.Ο κυριος αυτος ουτε καρφακι δεν ειναι στο παγκοσμιο ξυλοσπιτο.Παντως απο γεννετικης αποψης γεννετικα μεταφερομενων κληρονομικων παθησεων ο καλεργκι ,χωρις να γνωριζει,εχει δικαιο στην επιμειξια που αποτρεπει νοσηματα που εμφανιζονται στις κλειστες κοινοτητες που μεταφερουν …»εκλεκτο αιμα» (για αυτο μου την δινει αυτη η εννοια ).Και φυσικα οι κατεχοντες θα το κανουν αυτο για να βγει καλυτερο …γαλα και κρεας απο το κοπαδι στο μαντρι.Κανονας η επεμβαση του… κτηνιατρου στην βελτιωση του ειδους.

    Μου αρέσει!

   2. Συμφωνώ.
    Τέτοιες αναρτήσεις της πλάκας, κάνουν μάγκες τους Οβριούς, προβάλλοντάς τους σαν τον υπέρτατο μπαμπούλα ever!
    Για να ξέρουμε τι λέμε: Οι Οβριοί ήταν κατσαπλιάδες που «χάθηκαν» 40 χρόνια σε μια έκταση όση η Πελοπόννησος.
    Εν τούτοις, σήμερα είναι οι νταβατζήδες της περιοχής και γαμούν και δέρνουν, χάρη σε κάτι που έχουν και δεν έχουμε εμείς: ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    Για να ξεκαθαρίζουμε και τα υπόλοιπα!
    Ο Καλλέργης, είναι Ελιτιστής! Πιστεύει σε μιά «post-Πλατωνική» κατάσταση, όπου η κορφή της πυραμίδας είναι οι «φεουδάρχες» της αριστοκρατικής νομενκλατούρας της ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ!
    Τι φοβάται; Τα απολυταρχικά καθεστώτα, που δεν qualify σύμφωνα με το σκεπτικό του! Σαν μισός Γιαπωνέζος, ψιλοπιστεύει στο Σίντο (ο κόσμος θα γίνει καλύτερος, όταν μεσολαβήσει το συλλογικό ΕΓΩ, οι εκλεκτοί της διπλανής πόρτας). Γι’αυτό Μπενίτο και Αδόλφος ήταν εναντίον.
    Ο Καλλέργης είναι ένας μέτριος -κατα βάση Προτεστάντης- διανοητής, που έγινε διάσημος επειδή έχει εχθρούς που τα επιχειρήματά τους, είναι ακόμα κατώτερα των ημι-φιλοσοφιών που εκφράζει… Κάτι σαν «ολίγον έγκυος» δηλαδή…

    ΜΗΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΣΤΕ…

    Μου αρέσει!

    1. Σωστός σε όλα!

     Όλα τα ζώα, πτηνά, άνθρωποι όταν είναι να κονταροχτυπηθούν φουσκώνουν
     για να φαίνονται ακόμη μεγαλύτερα από ότι είναι, αυτό κάνουν και οι σιωνιστές,
     γράφοντας το πόσο δυνατοί και αμείλικτοι είναι φοβίζουν τον κόσμο, ο Λίβανος
     όμως τους εξευτέλισε, όπως και το Ιράν ακόμη και η τουρκια.

     Αλλα μην τους υποτιμάμε, αυτό έκανε και ο Αδόλφος και έχασε!
     Είναι ένας μικρός λαός, με μια μεγάλη οργάνωση.

     Μου αρέσει!

 8. το επόμενο βραβείο του Καλλέργη θα το πάρει ο Τσίπρας και ο Καμμένος

  τους αξίζει

  και απορώ πως δεν έδωωσαν βραβείο στους Παπανδρέου, Καραμανλή και Σαμαρά

  Μου αρέσει!

 9. Τα σκοτεινα οργανα του εχθρου του ανθρωπου ξαμολυθηκαν να διατυμπανισουν την δηθεν παντοδυναμια τους,να καταρακωσουν καθε διαθεση για αμισβητηση και να εξαφανισουν καθε ιχνος ελπιδας προσποιομενοι οτι αντιστεκονται στη Νεα Ταξη Πραγματων ενω την στηριζουν παρουσιαζοντας την ανικητη.

  Γεμισαν το διαδικτυο οι σαχλαμαρες των αντιχριστων.ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ οι παντοδυναμοι ,σας στραμπουλανε το μυαλουδακι με αερολογες πολυλογιες και σας καθιστουν δηθεν υποψιασμενους ιδανικους σκλαβους.

  Ο Παπας τους παρ ολη την απολυτως ελεγχομενη πειραματικη εκρηξη που ενεργοποιησε με την προσφατη βλασφημια του καταδικασε και τα αφεντικα του και τα σχεδια τους να φθασον στο τελος τους νωριτερα.νω κρυβουν τη σημασια της θα μας πουν οτι κανεις δε εμεινε σ’αυτο αρα ειναι κοινη αποδοχη και θα συνεχισουν μυστκα και κλομελετημενα το εργο τους πανω σε αυτη τη βλαφημια.

  Τα γουρουνακια λοιπον ειναι τοσο ανοητα που προσπαθουν να κοροιδεψουν και το Θεο εκτος απ τα παιδια Του για τα οποια σταυρωθηκε.

  Τα μισα σχολια εδω μεσα ειναι κι αυτα στο παιχνιδι.

  Οχι παιδια.

  Την Πιστη μας την εδωσε ο ιδιος ο Θεος που μας διδασκει την Αληθεια συνεχως μεσα στη ζωη μας με την προνοια Του,με τα

  χιλιαδες θαυματα Του που την πιστοποιουν ακομη και για σας τους μπουφους,με το υψιστο θαυμα του μαρτυριου για το Χριστο και

  Θεο μας εκατομυριων χριστιανων στους αιωνες ως και σημερα και που ειναι αυτο που κυριως ετρεμε ο αρχηγος και υποκινητης

  σας οποτε συναντουσε τους Αγιους αγωνιστες Του που Τον ακολουθουν και σημερα στο Μαρτυριο.

  Με προσχημα το Ελληνικο Πνευμα,αυτο που με τη Χαρη του Θεου διδαξε Χριστο προ Χριστου κατα το προ καταβολης κομου σχεδιο Του καταπροδιδετε τον ελληνισμο , το ιερο της ανθρωποτητος.

  Μου αρέσει!

  1. Άντε ρε παρανοϊκέ δεισιδαίμονα, η γη είναι στρογγυλή ρε, και τα αστερια ΔΕΝ
   είναι καρφωμένα στον ουρανό, ούτε κάτι μπορεί να γίνει από το τίποτα, βλάξ.
   Κανένα αερικό δεν δημιούργησε τίποτα, όλα είναι μια εβραϊκή απάτη,
   που οι χέστηδες πιστεύουν γιατί φοβούνται την αλήθεια, πρόβατο!

   Μου αρέσει!

   1. Φιλε Ζαγκλος,! το ονομα του Ρωμαιου στρατιωτη (πραγματικου real πατερα του Χριστου) ειναι *Tiberius Julius Abdes Panthera*,!!! (ιστορικως αποδειγμενο),! απο Jews records της Talmud εποχης του πρωτου αιωνα μ.χ.!!!

    Μου αρέσει!

    1. Χα..χα.. δηλαδή ο κρίνος ήταν παπαρος!
     Προσωπικά να με επιτρέπεις να έχω αντίθετη γνώμη,

     Ο χριστός δεν είναι ιστορικό πρόσωπο, παρά μία προφητεία που έπρεπε να επαλειφθεί.
     Όταν οι συγκυρίες της εποχής με το δυνάμωμα το εσσαίων ήταν βολικές και εφόσον
     διείσδυσαν στο Ρωμαϊκό κράτος κατάφεραν με σατανικούς τρόπους να επικρατήσουν
     και αφού μας διέλυσαν σαν Ελλάδα, σήμερα τους προσκυνάμε!

     Για γέλια και για κλάματα δηλαδή!

     Μου αρέσει!

   2. «ούτε κάτι μπορεί να γίνει από το τίποτα, βλάξ»

    Τα χαπια σου να παιρνεις για να καταλαβαινεις τι λες.Μη μου διναις επιχειρηματα ,δε χρειαζομαι.
    Η τελευταια λεξη ειναι υποραφη υποθετω.

    Μου αρέσει!

    1. Από εξυπναδούλες και τζάμπα μαγκιές, έχει ο θεός!
     Εσύ τουλάχιστον δεν χυδαιολογείς όπως οι ομοϊδεάτες σου.

     Τίποτα δεν γίνεται από το τίποτα, Δημόκριτος.
     Σήμερα η επιστήμη βλέπει γαλαξίες 13,5 δις εκτ έτη φωτός από τον τη γη!
     Υπάρχουν άπειρα διαστήματα και πολλές διαστάσεις.

     Οι πρωτοχριστιανοί διανοούμενοι έκραζαν ότι η γη είναι επίπεδη και τα αστερια
     καρφωμένα στον ουρανό, το απόλυτο σκοτάδι στην επιστήμη, στην κοινωνία
     και νεκροθάφτης του Ελληνισμού, μπλιάχ!

     Μου αρέσει!

   3. Μονο εσυ τους προσκυνας με ζεση και ορμη μα δεν το ξερεις.

    Το καταλαβαινεις αυτο που λεει ο Δημοκριτος η κανεις πως δεν το καταλαβαινεις?
    Τι συμπερασμα βγαινει? Σου ειπα οτι δεν χρεισζομαι επιχειρηματα ,αλλα και τα δικα σου μου εφθαναν.

    Μου αρέσει!

    1. Η γελοιότητα του να συνδιαλέγεται κάποιος με ένα πρόβατο,
     μερικές φορες είναι ευχάριστη, άλλοτε εποικοδομητική,
     συνήθως είναι κωμωδία με «handicapped» μωρούς.

     Μου αρέσει!

   4. Δυο τινα ειναι δυνατα. δεν υπηρξε ποτε τιποτε ,ουτε συ και εγω, η υπητξε ο Αναρχος ,αρα ο μονος αληθως ων,αρα ο ΩΝ και ολοι εξ Αυτου προερχομεθα.

    Συνιστω και τον Τιμαιο και ολα τα περι ψυχης.

    Μου αρέσει!

    1. Δυο τινά είναι δυνατά, ή διαβάζεις την γένεση στην Ελληνική μυθολογία και καταλαβαίνεις την
     γέννηση του σύμπαντος, της γης και των ανθρώπων, η’ διαβάζεις την παλαιά διαθήκη
     που είναι η εβραϊκή μυθολογία και η βάση της χριστιανικής απάτης. και γίνεσαι
     δεισιδαίμονας και ερίφιο για το σιωνιστικό σφαγείο, εσύ έχεις επιλέξει το
     εβραϊκό, εγώ έχω επιλέξει το Ελληνικό και την εξέλιξη του είδους,
     όχι στον αδάμ και στην εύα.

     Μου αρέσει!

   5. Αγαπητε Panos Diakos,! στο αχανες συμπαν δεν υπαρχουν ορια,! τα παντα ειναι μια πιθανοτητα, τωρα αν εσυ εχεις κανει την διαλογη, να εχεις το μυαλο σου κλειδωμενο μεσα σ’ ενα κλουβι, και το κλειδι χαμενο,? εγω προσωπικωςτο εκτιμω αυτο,! αλλα ποτε να μην κανεις προσπαθεια (να κλειδωσεις) καποιο αλλο μυαλο στο δικο σου κλουβι.? Δες το βιντεο με την μουσικη του Vagelis και πες μου που ειναι αυτος ο θεος (διοτι ειναι πολλοι οι θεοι) που εσυ πιστευεις.???

    Μου αρέσει!

    1. Έχω ακούσει ότι ο θεός ζει απάνω σε μια ξέρα στον Ήλιο και
     μας αγναντεύει, αλλα δεν είμαι βέβαιος αν αληθεύει!
     Ίσως ο διάκος ξέρει, άλλος με έχει πει ότι είναι
     παντού και μέσα στο σώμα μου, άρα και
     στα αρχίδια μου, με το μπαρντόν!

     Μου αρέσει!

   6. Ειναι δυνατον Διογενη το προβλημα σου να ειναι οι διαστασεις και το πληθος οταν ο χρονος και ο χωρος ειναι κτισματα ?

    Παιδια ειστε σε νηπιακο σταδιο ακομη.Μην πιανετε ετοια θεματα.

    Μου αρέσει!

   7. ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΑΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΤΑΝΟΚΩΛΟΠΑΙΔΟ,
    ΝΑ ΚΑΘΥΒΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ,
    ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ, ΣΚΥΛΑΣ ΞΕΡΑΣΜΑ.

    ΓΙΑΧΩΒΟΣΚΥΛΟ -«OFFSHORE ΕΛΛΗΝΑ»- ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΠΙΤΌ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΟΠΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥΡΤΟΥΚΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΧΑΖΑΡΟΣΚΥΒΑΛΟ.

    ΚΑΤΑ Τ’ΑΛΛΑ, ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΟ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ, ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΣΤΡΑΒΟΧΥΜΑ.

    Μου αρέσει!

    1. Καταλαβαίνω ότι είσαι ο χριστιανός με τα 100 ονόματα, αλλά εσύ έχεις κάτι ιδιαίτερο
     εκτος από την εβραϊκή σου τυφλα, είσαι και σίγουρα βγαλμένος
     από καραπουτάνας κωλοτρυπίδα, μέσα από σκατά.

     Μου αρέσει!

   8. βρε βρε βρε καλως τον Ζαγκλο.Σκεψου να μη ειχες παρακολουθησει και το ρωσικο κονσερτο στο δρομο ,οπως εγραψες,θα μας ειχες πακτωσει μεσα σε χυμενο σκυροδεμα για να κανεις καλη…πλακα.

    Μου αρέσει!

    1. Έλα φιλαράκι, καλησπέρα, όλα καλά?
     Είμαι σε πολύ καλή διάθεση, μπαίνω μέσα και
     βλέπω τον χριστιανό να μασάει τα σκατά του, τι να πω?
     Μια κτηνώδη ασιατική απάνθρωπη θρησκεία, γεννά τέτοια ζόμπι!

     Μου αρέσει!

   9. Ελα καλησπερα.Εσυ ομως εχεις κεφι διοτι βρισκεσαι σε μια χωρα πολιτισμενη που σεβεται τους πολιτες της.Εμεις ομως εδω ,μαζι και εγω,δεν εχωμε πλεον διαθεση οπως μας καταντησαν.προσωπικα εγω σεβομαι ολες τις αποψεις και παντα να λαμβανεις στα υποψιν σου οτι αυτος πο γραφει μπορει να εχει μεγαλο φορτιο που τον πλακωνει.Και στο κατω κατω η αληθεια δεν κατεχεται απο κανενα αλλα μονο ψηγματα της μοιραζομαστε που σημερα ειναι ετσι και αυριο μπορει να ειναι αλλοιως,αναλογα με τα κεφια και τα σχεδια αυτων που δημιουργουν την «πραγματικοτητα ‘ κατα το δικο τους δοκουν

    Μου αρέσει!

    1. Συμφωνώ μαζί σου.
     Πολλές φορες αναλύοντας γεγονότα και παίρνοντας θέση σε κάτι, αισθάνομαι
     ενοχες γιατί εγώ έχω όλα τα καλούδια της ζωής, όχι βεβαια ότι με
     χαρίστηκε τίποτα, «Συν Αθηνά και χείρα κείνη».

     Aλλά δεν με κλέψανε όπως κλέβουνε στην Ελλάδα, δεν υπάρχει παπαδαριό,
     κανεις δεν πιστεύει ΤΙΠΟΤΑ, είναι μια χωρα με συνειδητούς πολίτες, έντιμους,
     ειλικρινείς και πειθαρχικούς. Η ψυχή μου βεβαια είναι πάντα στην Ελλάδα, σε λίγο,
     από του χρόνου, αν το θέλουν οι Ολύμπιοι, μάλλον θα το κάνω 6 μήνες εδώ 6 μήνες εκεί!

     Μου αρέσει!

   10. καταλαβαινω τι θα πει να ζεις σε μια πειθαρχημενη και πολιτισμενη χωρα διοτι και το δικο μου παιδι σε βορεια χωρα ζει (οχι γερμανια) και εχει και καλα προσοντα.Εκει δεν χαριζεται τιποτα,εχεις?προχωρας,δεν εχεις? σηκω και φυγε.Το μεγαλο δραμα δεν ειναι μονο το γιατι η ελλαδα καταντησε ετσι αλλα το γιατι εσυ την πατησες τοσο πολυ να εισαι ο παρατηρητης αυτης της καταστασης ενω και την Πατριδα αγαπησες και ποτε με την συμπεριφορα σου δεν την προδωσες η εξευτελισες.Και σε αυτη την φαση βρισκονται και πολλοι απο τους σχολιαστες εδω μεσα για αυτο και παρεμβαινω

    Μου αρέσει!

    1. Καταλαβαίνω την πίκρα σου φιλε.
     Αλλά και μια αυτοκριτική δεν θα πείραζε.

     Ο νεοέλληνας που τον γνωρίζω μέσω τον blogs, κρύβει πολλά διαμάντια που πιστοποιεί το
     ένδοξο παρελθόν μας, αλλα έχει και πλήθος από ασιάτες και μολυσμένους χριστιανούς
     που λυσσιάζουν στην κριτική, ειδικά αν είναι αυτού του είδους που ξεσκεπάζει την
     μεγάλη απάτη, τότες το ρίχνουμε στην χυδαιότητα για να σωπάσει ο αντίπαλος!

     Χα..χα.. γελοίο δεν είναι?

     Μου αρέσει!

   11. Η αληθεια για την γενοκτονια τις ελληνικης πολιτιστικης κληρονομιας. απο τους χριστιανους του Βυζαντιου δεν ειναι μυθος,!!! ειναι η πιο σκοτινη σελιδα στην παγκοσμια ιστορια, γιατι ομως.???

    Μου αρέσει!

    1. Για να επικρατήσει το σκοτάδι, πρέπει να σβήσει το φως!
     O Ρωμανός, ο εβραίος υμνητής του χριστιανισμού κράζει:
     “Και η σκιά του σταυρού, επεσκίασε τον Ήλιο του Απόλλωνα!”

     Μου αρέσει!

   12. Λυπαμαι πολυ που το βιντεο ειναι στα εγγλεζικα,! μεσα σε πενηντα χρονια,(οχι ελληνες αυτοκρατορες κατι αλλο ηταν αυτα τα καθικια, τις σκοτινης εποχης απο το 325 – 400 μχ ) που καταφεραν να διαλυσουν ενα πολιτισμο επτα χιλιετιων + Μυθολογιας.???

    Μου αρέσει!

    1. ΚΑΝΕΝΑΣ αυτοκράτορας της «Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας»
     δεν ήταν Έλληνας, μόνο στο τέλος της μιλούσαν Ελληνικά.
     Είναι γελοίο να θεωρούμε δικό μας το βυζάντιο, ενώ ήταν κατοχή!

     Μου αρέσει!

  1. Είσαι φοβερα ρηχός και κουραστικός, διάλογος μαζί σου είναι σαν
   να μιλώ με μια γριά ξεδοντιάρα και με λέει για θαύματα και άλλα φοβερά.
   Είμαι στον δρόμο με την γυναικα μου σε ένα κονσέρτο από μια Ρώσικη ορχήστρα.
   Τα λέμε το βράδυ

   Μου αρέσει!

 10. Ειναι δυνατον Διογενη το προβλημα σου να ειναι οι διαστασεις και το πληθος οταν ο χρονος και ο χωρος ειναι κτισματα ?

  Παιδια ειστε σε νηπιακο σταδιο ακομη.Μην πιανετε ετοια θεματα.Τα περι γαλαξιων γνωστα και στα μωρα ειναι σε επιπεδο μαγια η μελισσα.

  Μου αρέσει!

  1. ΠΑΜΕ ολοταχώς για μια άθεη ολοκληρωτική παγκόσμια δικτατορία που θα χωρά όλους τους εθνικούς και “πρόσφυγες”, να μην νοιώθει κανείς παραπονεμένος , παραγκωνισμένος και αδικημένος” στην διεθνιστική παγκοσμία …νέα τάξη πραγμάτων!
   Οι επιθέσεις προς την Χριστιανική Ορθόδοξη Θρησκεία μας θα συνεχιστούν και θα ενταθούν …από όλο και περισσότερους , αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

   Και το πιο σίγουρο από όλα είναι πως θα κάνουν πάλι μια τρύπα στο νερό!

   Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015

   “Persecuted” : Μια ταινία για τους επερχόμενους διωγμούς των Χριστιανών από το κράτος

   Και να, που βγήκε αμερικάνικη ταινία δράσης, που θα μπορούσες να την χαρακτηρίσεις «χριστιανική» (αμερικανικής κοπιάς βέβαια), αφού περιγράφει μια εποχή διωγμών των χριστιανών από το επίσημο κράτος, εποχή που ήδη έχει αρχίσει και μέλλει να κορυφωθεί σε όλη την άλλοτε χριστιανική Δύση.

   Το “Persecuted” («Διωγμένος» – ο τίτλος του ελληνικού DVD είναι «Κυνηγημένος») προειδοποιεί για την κατάχρηση της δύναμης του κράτους και τον διωγμό εις βάρος των χριστιανών,

   όχι όλων βέβαια, αλλά των ασυμβίβαστων, εκείνων που θα μείνουν στις αρχές τους και θα αντισταθούν στην εμπέδωση του Οικουμενισμού ή Πανθρησκείας.

   Ενώ το Χόλιγουντ είναι περισσότερο γνωστό για την παραγωγή ταινιών με μια λίμπεραλ (φιλελεύθερη/αριστερή) άποψη, και σαφώς μη φιλική προς τον χριστιανισμό, του «Persecuted» η ιστορία είναι ειδωμένη από μια «συντηρητική» πλευρά από τον σεναριογράφο, παραγωγό και σκηνοθέτη Daniel Lusko.
   ………..

   «Σαν ως έθνος οδεύουμε επικίνδυνα στο να χάσουμε την ελευθερία του λόγου και την ελευθερία της θρησκείας και όλα όσα δείχνει η ταινία θα μπορούσαν εύκολα να λάβουν χώρα – ή ίσως ήδη λαμβάνουν χώρα», δήλωσε ο Lusko….

   Κεντρικό σημείο της υπόθεσης είναι η προσπάθεια από τον Αμερικάνο πρόεδρο και τους φίλους του να περάσει ένας νόμος
   «για την Πίστη και την Δικαιοσύνη», ο λεγόμενος «Faith and Fairness Act»,

   ο οποίος θα θέτει ως δόγμα ότι όλες οι θρησκείες είναι ίδιες χάριν

   «δικαιοσύνης» και συνεπώς καμία δεν πρέπει να «υψώνει» τον εαυτό της κάτι που κάνει την άποψη ότι

   «Σωτήρας είναι Μόνο ο Χριστός» παράνομη!

   Εάν περάσει αυτός ο νόμος, όλοι οι θρησκευτικοί ραδιοτηλεοπτικοί φορείς θα κληθούν να παρουσιάζουν όλες τις θρησκευτικές απόψεις, όπως παρουσιάζουν την δική τους άποψη.

   http://redskywarning.blogspot.gr/

   Μου αρέσει!

 11. Αδιανόητο! Στέλνουν από την Πάτρα σκυλιά στη Γερμανία για κτηνοβασία!
  Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει και δείχνει το μέγεθος πλέον της αρρώστιας της κοινωνίας μας, αλλά και τα όρια ανοχής που έχουμε αφήσει να ξεπεραστούν
  Το ενδεχόμενο να στέλνονται από την Πάτρα στη Γερμανία σκυλιά για να χρησιμοποιηθούν σε οίκους ανοχής ή ως πειραματόζωα, έναντι περίπου 500 ευρώ για το κάθε ζωάκι, ερευνούν οι αρμόδιες αρχές.

  Σύμφωνα με το patrastimes κάποιοι μαζεύουν αδέσποτα από τους δρόμους για να μεταφερθούν στη Γερμανία, έναντι φυσικά υψηλής αμοιβής.
  Μία πολύ σοβαρή υπόθεση κυκλώματος εμπορίας αδέσποτων σκύλων – μετά από σαφείς καταγγελίες – διερευνούν οι τοπικές αρχές, μεταξύ αυτών και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που εμπλέκεται στην έκδοση σχετικών αδειών για χώρους φιλοξενίας και φροντίδας τετράποδων.
  Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει επώνυμη καταγγελία για 51 αδέσποτα που φαίνεται να χάθηκαν στην Πάτρα, ενώ είχαν έρθει στην περιοχή για φροντίδα από την γειτονική περιοχή της Ναυπακτίας.
  Επιπροσθέτως, εντοπίστηκε προσπάθεια κάποιων να μεταφέρουν περίπου 20 αδέσποτα στη Γερμανία μέσω του Αεροδρομίου “Ελ.Βενιζέλος” αλλά μετά από καταγγελίες κάτι τέτοιο απετράπη.
  Ενήμερος είναι και ο Εισαγγελέας Πατρών.
  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κάθε τετράποδο κοστίζει περίπου στα 500 ευρώ, οπότε καταλαβαίνει κάποιος εύκολα πως η υπόθεση έχει «ψωμί».
  Η υπόθεση όμως θεωρείται πολύ «λεπτή» διότι οι φερόμενοι ως δράστες προβάλλουν της δικαιολογία της καλύτερης φροντίδας από μέρους τους για τα αδέσποτα στο εξωτερικό.
  Τις επόμενες μέρες είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν επιπλέον στοιχεία. Υπενθυμίζεται ότι στη Γερμανία λειτουργούν οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες με μοναδικό περιορισμό να μην τραυματίζεται το ζώο…
  Μήπως να μαζέψουμε υπογραφές ως μέλος της Ε.Ε. και να καταγγείλουμε αυτή την πρακτική στη Γερμανία; Άντε γιατί πολύ ψηλά έχει πάρει τον αμανέ η «Deutschland über alles»!
  nea.allnewz.gr
  Αναρτήθηκε από Λίθος Φωτός στις 6:00 μ.μ.

  Stergdoc said

  Αυγούστου 8, 2015 στις 6:33 μμ
  Ελα καλησπερα.Εσυ ομως εχεις κεφι διοτι βρισκεσαι σε μια χωρα πολιτισμενη που σεβεται τους πολιτες της

  Ζάγκλος said

  Αυγούστου 8, 2015 στις 7:03 μμ
  Συμφωνώ μαζί σου.
  Πολλές φορες αναλύοντας γεγονότα και παίρνοντας θέση σε κάτι, αισθάνομαι
  ενοχες γιατί εγώ έχω όλα τα καλούδια της ζωής, όχι βεβαια ότι με
  χαρίστηκε τίποτα, «Συν Αθηνά και χείρα κείνη».

  Aλλά δεν με κλέψανε όπως κλέβουνε στην Ελλάδα, δεν υπάρχει παπαδαριό,
  κανεις δεν πιστεύει ΤΙΠΟΤΑ, είναι μια χωρα με συνειδητούς πολίτες, έντιμους,
  ειλικρινείς και πειθαρχικούς.

  Μου αρέσει!

 12. FW: ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΕΔΩ +ΤΩΡΑ»

  Η λανθάνουσα έπαρση της εξουσίας, το να κάνει ο καθένας ότι θέλει αποτελεί κάτι το ιδιαίτερα κακό, διότι είναι αδύνατον να ελεγχθούν τα μέσα στον κάθε άνθρωπο διεφθαρμένα ένστικτα. Αριστοτέλης (ελεύθερη απόδοση).

  Το να τιθασεύεις τα ένστικτα είναι θέμα παιδείας πολύ δύσκολο, διότι χρειάζεται πολιτική φιλοσοφία και δημοκρατικό μέτρο. Το καλύτερο μέτρο ως σήμερα περιέχεται στην Ιλιάδα και την Οδύσσεια, διότι η αρετή είναι στη διάνοια και συνακολουθεί η πράξη. Φθάνουμε έτσι στο συμπέρασμα ότι στις μέρες μας δεν έχουμε παιδεία.

  Εξηγείται ίσως έτσι γιατί η ανθρωπότητα ενώ έχει κάνει τεχνολογικά θαύματα, δεν έκανε ούτε ένα βήμα προς την θεία υπόσταση του ανθρώπου που παρέμεινε έρμαιο στην κτηνωδία της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ εξουσίας.

  Εμάς τους σύγχρονους Έλληνες μας αδρανοποίησε η εκφυλιστική καλοπέραση με το ψεύτικο δανεικό χρήμα, η ζωή δίχως πνευματικές αξίες και αρχές μακριά από την ελληνική παράδοση που χάσαμε ανεπίτρεπτα.
  Επιχειρούν τώρα οι δανειστές να μας πείσουν σύμφωνα με την τοκογλυφία των αγορών την οποία έχουν επιβάλει διεθνώς ότι είμαστε υπερχρεωμένοι, ώστε να μας πάρουν τα σπίτια και το βιός μας πριν η φούσκα από το πλαστό χωρίς οικονομικό αντίκρισμα χρήμα σκάσει στα χέρια της μαφίας των αγορών.! Για να πετύχουν τους ληστρικούς στόχους τους δεν διστάζουν να μεταβάλλουν με την ανοχή της Ε.Ε. χώρες ακόμα και της ευρωζώνης όπως η Ελλάδα σε χρεωκοπημένες, με στόχο να τις εξουσιάσουν, να υπεξαιρέσουν ή να εξαγοράσουν, ανταλλάσοντας το εικονικό (πλαστό) χρήμα με εμπράγματες αξίες τις περιουσίες μας.

  Εμπρός , να στείλουμε το Δ.Ν.Τ. στο διεθνές δικαστήριο οικονομικών εγκλημάτων. Τέλος η υπακοή στα μνημόνια των δανειστών», του διεθνούς ανεξάρτητου και ασύδοτου ιδιωτικού εικονικού κεφαλαίου (δεν ανήκει σε καμία χώρα + δεν πληρώνει φόρους). Είναι μέρος της διεθνούς παραοικονομίας «φούσκα» που διαχειρίζεται η Fed και λίγες τράπεζες, και έφθασε να είναι ως και 9 φορές μεγαλύτερο του διακινούμενου πραγματικού παγκόσμιου αποθεματικού κεφαλαίου. Οι συναλλαγές είναι πλέον ψηφιακό κατασκεύασμα.

  ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ των χορών που έχουν κοινό νόμισμα το ευρώ χωρίς να αποτελούν μια ΕΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Αυτό είναι παρανοϊκά αντιδημοκρατικό και συχνά οδηγεί τις χώρες μέλη να γίνονται οικονομικά εχθρικές και παράλογα καταστροφικές μεταξύ τους.

  H Γερμανική «Δημοκρατία» π.χ. (ως μαριονέτα της fed) αυτοανακηρύχθηκε ιθύνων νους και επιβάλλει ως Προκρούστης το αυστηρό οικονομικό της πρότυπο και την ανύπαρκτη ευρωπαϊκή κοινωνική και πολιτική φιλοσοφία της. Λειτουργεί ως αυτόκλητος αρχηγός της Ε.Ε. χειραγωγεί την Ευρωπαϊκή Τράπεζα και περνά την οικονομικά χρυσή εποχή της συχνά εις βάρος των χωρών της ευρωζώνης και ιδιαίτερα της χώρας μας.
  Φθάνουμε έτσι στο συμπέρασμα ότι αυτοί που αιματοκύλισαν την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο για να επιβάλλουν την εξουσία τους, δεν κατάλαβαν τι έκαναν. Ευνοήθηκαν οικονομικά και πολιτικά λόγω του ψυχρού πολέμου που ενέπνευσε η fed και επέβαλλαν οι ΗΠΑ τους «δυτικούς μας συμμάχους εναντίων των ανατολικών μας συμμάχων» του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και έτσι παρέμειναν ατιμώρητοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν. Δεν είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν ούτε τα αποθέματα σε χρυσό της Ελλάδος που καταχράστηκαν.
  Μήπως πρέπει να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους για να εξαγνιστούν ή να εκδιωχθούν από την Ευρωζώνη;

  Είναι εφικτή σήμερα και αναγκαία η οικονομική ενοποίηση της Ευρώπης; Όσοι διαφωνούν μπορούν να φύγουν.! Αλλιώς θα πρέπει να λειτουργήσουν αυτόνομα παραρτήματα της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Κομισιόν (Eur. Commission).

  Η ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΈΛΟΣ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

  Σύμφωνα με τους χρηματιστηριακούς κανόνες των «αγορών» για να επιβιώσει και ν’ αντιμετωπίσει την επερχόμενη διεθνή οικονομική κρίση. Διότι τα θύματα από την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ που εξαπέλυσαν στη χώρα μας ξεπερνούν τις 9 χιλιάδες σε απελπισμένους αυτόχειρες συνανθρώπους μας.
  Η οικονομική ζημία της χώρας μας έφθασε τα 2.2 τρισεκατομμύρια ευρώ σε εθνικούς πόρους.!
  https://www.facebook.com/video.php?v=797653893604247&pnref=story (9 Δεκεμβρίου 2015).

  Μου αρέσει!

 13. Eκτός από τον μέγα Λευκάδιο Χερν, ευρω-ιαπωνικής συνάφειας υπήρξε και ο ιδιαζόντως παρεξηγημένος Αυστριακός κόμης Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi (1894-1971).

  Ας μου επιτραπεί ένα κόπυ-πέιστ, πάντα επίκαιρο όσον αφορά την «..Ηνωμένη Ευρώπη». Ο Ρίχαρντ Καλέργκι υπήρξε αριστοκράτης της Αυστρο-Ουγγαρίας, ευγενής μικτής εθνικής προέλευσης, κατά 50% ιαπωνικής, και κατά ..25 % ελληνικής, συγγενής και του Δημητρίου Καλλέργη (πρόκειται για τον πρωτεργάτη του κινήματος της 3ης Σεπτέμβρη 1843), και του κόμη Νέσσελροντ (κύριος υπουργός Εξωτερικών των τσάρων πασών των Ρωσιών, και προϊστάμενος του Καποδίστρια).

  Ο Καλέργκι είναι ο εμπνευστής της αναγκαιότητας για ειρηνική Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση (η σύλληψη της Pan-Europa το 1923-29, δηλαδή σε μιαν εποχή που οι φασίστες ετοίμαζαν την βίαιη εκδοχή της). Οπότε οι συνωμοσιολόγοι τον θεωρούν τόσο ως τον κατεξοχήν ιδεολογικό πατέρα της ΕΟΚ και της €υρωπαϊκής Ένωσης, όσο και ιδεολογικό ..παππού της λέσχης Μπιλντερμπεργκ.

  Βέβαια, νομίζω ότι o Kalergi είναι παρεξηγημένος, λόγω του εγκλωβισμού του σχεδίου του σε ελιτίστικες και αντικρατικιστικές ατραπούς (o φον Μίζες της Αυστριακής Σχολής νεοφιλελέδων, του σχεδίαζε το πως θα λειτουργούσε το ..ενιαίο νόμισμα), αλλά κυρίως λόγω μεταγενέστερων γεγονότων για τα οποία σαφώς και δεν ευθύνεται, αφού τα προκάλεσαν ανίκανοι ή και υστερόβουλοι συνεχιστές των ιδεών του. Περίπου ό,τι ισχύει δηλαδή και για την υστεροφημία του Ελευθερίου Βενιζέλου, που χρεώθηκε και με την αυτοχειριακή πολιτική της διετίας 1920-22, υπεύθυνοι για την οποία όμως είναι αποκλειστικά οι φωστήρες του αφυούς βασιλέως και του φιλοτομαρικού Λαϊκού Κόμματος, και οι εν Ιταλίη εθνικιστές αντίπαλοί μας. Όπως και τον γίγαντα τον Ελευθέριο Βενιζέλο, τον Ρίχαρντ Καλέργκι τα αδαή φερέφωνα του Διεθνούς Φασισμού, τον έχουν ταυτίσει με τον ..Εωσφόρο, την ίδια στιγμή που οι ίδιοι μοιράζουν συγχωροχάρτια σε πραγματικά αντιχρίστους, όπως π.χ ο Χίτλερ και ο Μεταξάς!

  Γιατί η ιδέα του, η ευρωπαϊκή ολοκλήρωσις δεν υλοποιήθηκε ειρηνικά, αλληλέγγυα και πανανθρώπινα, όπως ήθελε ο Ελληνο-Γιαπωνέζο-Αυστριακός Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi, αλλά βίαια, μισαλλόδοξα και «οικονομικά» όπως επιβάλλουν νεοταξικά (Neuordnung Zeit), το NSDAP (1933-45) και το EPP (1992-2015), και πολυποίκιλοι οι πεμπτοφαλαγγίτες που επιστρατεύονται στον σκοπό αυτό. …

  Αρέσει σε 1 άτομο

  1. Στα αρχίδια μου ποιοι ήταν όλοι αυτοί οι εβραίοι. Δεν μας νοιάζει η ιστορία σας, ο πολιτισμός σας, τα σχέδια σας, οι ιδέες σας. Τέλειωσε το κωλόχαρτο και σκουπιζόμαστε με σελίδες από βιβλία της σκατοεβραικής σας φιλοσοφίας.

   Μου αρέσει!

 14. Ενδιαφερον. Αυτο συμβαινει οταν ο ανθρωπος γινεται»θεος». Στο Ευαγγελιο παρομοιαζεται ο ανθρωπος μεταξυ αλλων ως προβατο. Γιατι υπαρχει μια πνευματικη πραγματικοτητα, σκοτεινες πνευματικες δυναμεις που θελουν τον αφανισμο του ανθρωπου. Το μεγαλυτερο τους οπλο ειναι ο υλισμος και ο χλευασμος καθε ειδους πιστεως στο ευαγγελιο της σωτηριας του ανθρωπου. Ο Θεος επλασε τον ανθρωπο κατ εικονα και καθ ομοιωση, ο σατανας μεταβαλει τον ανθρωπο κατα εικονα και ομοιωση. Καθε λαος και εθνος εχει τον τοπο του τη γλωσσα του τις παραδοσεις του και την ελευθερια του. Ρατσισμος δημιουργειται οταν πχ σαν σημερα γεμιζει η ευρωπη αλλουρθησκους και εντελως αλλοτριους.

  Μου αρέσει!

  1. Δεν καταλαβα τιποτα. Κατι περι Φιλων ισως. Τα αλλα ρωσικη σαλατα. Παντως υπαρχουν γερονταδες προορατικοι. Να πατε να σας διαβασουν. Εχετε μορφωση μιση καισυγχυση φρενων..

   Μου αρέσει!

  1. Ida Magli :Η Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργήθηκε για να καταστρέψει την Ευρώπη και να φέρει την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

   ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ – Ida Magli :Η Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργήθηκε για να καταστρέψει την Ευρώπη και να φέρει την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

   EE TRAPEZIKO XALIFATO

   Η Ida Magli γεννήθηκε στη Ρώμη το 1925 και πέθανε τον Φεβρουάριο του 2016. Υπήρξε ανθρωπολόγος, φιλόσοφος, συγγραφέας και ακαδημαϊκός. Συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με την εφημερίδα ‘La Repubblica’ και το εβδομαδιαίο περιοδικό ‘L’Espresso’, καθώς και με την εφημερίδα ‘Il Giornale’. Δίδαξε στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας της και έγραψε εκατοντάδες έργα που αναλύουν τα κοινωνικά φαινόμενα με την μέθοδο της ανθρωπολογικής επιστήμης. Η Magli υπήρξε η πρώτη που χρησιμοποίησε την ανθρωπολογική μέθοδο για την ανάλυση της ευρωπαϊκής κοινωνίας και ιδιαίτερα της ιταλικής, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή. Έντονα επικριτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα στην λεγόμενη «ευρωπαϊκή ενοποίηση», στην ‘πολιτική ορθότητα’ (την οποία ονόμαζε «την πιο ριζική μορφή πλύσης εγκεφάλου που οι κυβερνήτες επέβαλαν ποτέ στους υπηκόους τους») και στο πολυπολιτισμικό μοντέλο κοινωνιών.

   Συνέντευξη από τον Alessio Cristianini (14 Ιανουαρίου 2011):

   1) Υπήρξατε πάντα αντίθετη στο project της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και μόλις δημοσιεύσατε ένα νέο βιβλίο με έναν πολύ άμεσο και σαφή τίτλο: “La Dittatura Europea” («Η Ευρωπαϊκή Δικτατορία»). Γιατί επιλέξατε αυτή την ιστορική στιγμή για να εκτυπώσετε αυτό το νέο βιβλίο;

   Το πρώτο μου βιβλίο για την Ευρώπη, που δημοσιεύθηκε το 1997, είχε επίσης έναν πολύ σαφή τίτλο: ‘Contro l’ Europa”(«Εναντίον της Ευρώπης»): εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους το έργο της ευρωπαϊκής ενοποίησης ήταν λάθος και ήταν καταδικασμένο να αποτύχει. Επειδή είμαι καθηγήτρια και επιστήμονας – όχι μάντης –θα έπρεπε να χαρώ, επειδή η ανάλυση και οι προβλέψεις που έκανα εκείνη την εποχή ήταν σωστές. Αντ’ αυτού, είμαι γεμάτη θυμό και θλίψη, λόγω της αλαζονείαςπου έχουν εκείνοι που είναι στην εξουσία: ήθελαν με κάθε κόστος να χτίσουν μια αυτοκρατορία για τους εαυτούς τους, καταστρέφοντας τους υπηκόους τους. Έγραψα αυτό το δεύτερο βιβλίο επειδή έχουμε ακόμα το χρόνο να προειδοποιήσουμε τους Ιταλούς, και όλους τους άλλους λαούς της Ευρώπης – να σωθούν πριν έρθει ο σεισμός. Και ήθελα επίσης να αφήσω στους ιστορικούς του αύριο τα έγγραφα με τα ονόματα εκείνων που έχουν την ευθύνη αυτής της καταστροφής.

   “Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΔΗΛΩΤΟ ΣΤΟΧΟ, ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ”.

   2) Κατά τη γνώμη σας, ποια είναι τα πεδία δράσης και οι κρυφοί στόχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

   Ο στόχος στον οποίον ήδη έχουν φτάσει είναι η μεταβίβαση της εξουσίας κυβέρνησης από τους πολιτικούς στους τραπεζίτες. Κανείς δεν μιλά για τους τραπεζίτες, αλλά η δημοκρατία, στην ουσία, έχει ακυρωθεί, δεδομένου ότι αυτοί δεν έχουν εκλεγεί από τον λαό. Ο δεύτερος στόχος που θέλουν είναι η καταστροφή της Ευρώπης ως πολιτική, οικονομική και πολιτιστική οντότητα.

   Οι πιο σημαντικές αρνητικές συνέπειες είναι: η μεταναστευτική εισβολή, η απώλεια της αξίας των εθνικών νομισμάτων λόγω της εισαγωγής του Ευρώ, ο εξαναγκασμός για τα προϊόντα στην αγορά, η ακύρωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού με την εισαγωγή των χειρότερων αμερικάνικων συνηθειών: η πολιτική ορθότητα και η απουσία συγκεκριμένης μορφής.
   Αυτά δεν ήταν οι παράπλευρες απώλειες της διαδικασίας ενοποίησης, αυτά ήταν οι τελικοί στόχοι πουεπιδιώχθηκαν σκόπιμα.
   Μόλις ο ευρωπαϊκός πολιτισμός εξαφανιστεί και η εξουσία των τραπεζιτών επεκταθεί στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη υπό αγγλο-αμερικανική κυριαρχία, στο εγγύς μέλλον ο αδήλωτος στόχος φαίνεται να είναι μία
   Νέα Παγκόσμια Τάξη.
   Αυτό σημαίνει μία γλώσσα, ένα νόμισμα, μία θρησκεία, μία κουλτούρα. Αλλά πιστεύω ότι η παγκοσμιοποίηση θα ακυρώσει όλες τις δημιουργικές δυνατότητες του ανθρώπινου νου, και ως εκ τούτου, αυτό δεν μπορεί να είναι ο τελικός στόχος έξυπνων ανθρώπων όπως είναι οι Τέκτονες τραπεζίτες που κρατούν την μοίρα του κόσμου στα χέρια τους. Νομίζω ότι αυτό είναι μόνο το μέσο για την επίτευξη ενός έργου, το οποίο δεν ξέρω τι είναι.

   3) Πόσο σημαντικό είναι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, του οποίου τα μέλη εκλέγονται από τους πολίτες, όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα του δικτυακού τόπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου;

   Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Λειτουργεί απλά για να συντηρεί τη φαντασία της ύπαρξης ενός ευρωπαϊκού κράτους, απλά για να εξαπατούν τους ανθρώπους. Και, φυσικά, χρησίμευσε για να πολλαπλασιαστούν πλούσιες θέσεις εργασίας για τους ηγέτες των εθνικών κομμάτων, έτσι ώστε τα κόμματα να μπορούν να τοποθετήσουν τους δικούς τους σε αυτές τις θέσεις διοίκησης και για να απορροφούν ένα τεράστιο ποσό δημοσίου χρήματος (η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτείται με ένα μέρος του ΦΠΑ όλων των κρατών μελών).

   Μπορούν να ξοδεύουν αυτά τα χρήματα, όπως τους αρέσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν τόσα πολλά περίεργα στους ευρωπαϊκούς κανονισμούς: αυτοί ήταν απλοί άνθρωποι που χάνουν το κεφάλι τους επειδή ζουν σε ένα κόσμο που δεν έχει καμία γλώσσα (27 διαφορετικές γλώσσες απλά σημαίνει ότι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν), έχουν ένα τεράστιο πλούτο και εξουσία, αλλά δεν ξέρουν πώς να την χρησιμοποιήσουν.

   4) Ποιος κυβερνά την Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιος παίρνει τις αποφάσεις που τόσο δραματικά μας επηρεάζουν;

   Αυτοί που χειρίζονται τα οικονομικά και οι τραπεζίτες. Περίπου είκοσι άνθρωποι όλοι κι όλοι. Και πρέπει να λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι όλοι ανήκουν στην Μασονία ή σε άλλες πολύ ισχυρές Λέσχες όπως ηBilderberg, η Τριμερής Επιτροπή και το Ινστιτούτο Aspen.Αυτές οι Λέσχες υποστηρίζουν την καριέρα των λίγων πολιτικών που είναι υπεύθυνοι να τραβούν την προσοχή των ανθρώπων από τους τραπεζίτες, παίρνοντας τις θέσεις τους (όπως ο κ.Ciampi, πρώην Διοικητής της Τράπεζας της Ιταλίας, ο οποίος έγινε πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας). Όλη αυτή η φασαρία που κάνουν οι πολιτικοί για τα πιο περίεργα πράγματα χρησιμεύει για να τραβηχτεί η προσοχή του κοινού από τα πραγματικά προβλήματα, και να πείσουν τους λαούς ότι αν δεν υπακούσουν στους τραπεζίτες θα πνιγούν. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η Αριστερά είναι σιωπηλή: είναι αδύνατο να προσποιούνται ότι στέκονται μαζί με την εργατική τάξη, ενώ στηρίζουν τα συμφέροντα των τραπεζιτών.

   “Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ”.

   5) Η Συνθήκη της Λισσαβόνας. Μπορείτε να εξηγήσετε εν συντομία ποιο είναι το τελικό αντικείμενο της αμφιλεγόμενης και τόσο μυστηριώδους συνθήκης; Τι πρόκειται να αλλάξει; Και γιατί ήταν τόσο σημαντικό να την επικυρώσουν; Είναι πραγματικά χρήσιμη για να δουλέψει η διευρυμένη Ευρωπαϊκή Ένωση; Είναι αλήθεια ότι η Συνθήκη επανεισάγει την θανατική ποινή στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

   Ο τελικός στόχος εν μέρει χάθηκε, επειδή ήθελαν να «συνταγματικοποιήσουν» τις συνθήκες που είχαν υπογραφεί πριν, προκειμένου να τις κάνουν ιερές και απαραβίαστες.

   Αλλά τα λαϊκά δημοψηφίσματα απέρριψαν το Σύνταγμα, και αυτό επιβεβαίωσε ότι η ευρωπαϊκή ενοποίηση πραγματοποιήθηκε παρά τη θέληση των λαών.
   Η αίσθηση του «μυστηρίου» που την περιβάλλει οφείλεται στους ηθικούς και πνευματικούς υπαινιγμούς που ήταν μεταμφιεσμένοι κάτω από μια αινιγματική γλώσσα που οι απλοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν, αλλά μπορεί να ερμηνευθεί από τους «ιερείς» που εμπλέκονται. Στη Συνθήκη της Λισαβόνας είχε συμπεριληφθεί ο Χάρτης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ως υποχρεωτικό όργανο εξουσίας, αρχίζοντας από το λεγόμενο “Δικαίωμα στη Ζωή”. Έκαναν διάφορες διακρίσεις, που οδήγησαν τελικά στη δυνατότητα να υπάρχει θανατική ποινή «για πράξεις που γίνονται σε καιρό πολέμου ή επικείμενου κινδύνου πολέμου». Αρχικά, η φράση αυτή ανήκε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά στη συνέχεια εισήχθη λαθραία στη Συνθήκη της Λισαβόνας. Τα άρθρα αυτά διαπλέκονται το ένα με το άλλο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορώ να πω με βεβαιότητα αν πραγματικά η Συνθήκη της Λισαβόνας έχει επαναφέρει την θανατική ποινή: κατά πάσα πιθανότητα το κάνει ή καλύτερα να πούμε ότι θέλουν να την επαναφέρουν χωρίς να το δηλώνουν ανοιχτά. Εξαρτάται από το πώς θα θελήσουν να εφαρμόσουν αυτόν τον κανόνα οι νομικοί.

   “ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ). ΔΙΑΤΑΧΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ”.

   6) Ενώ συμβαίνουν αυτά, τα media σιωπούν. Γιατί;

   Αυτό είναι το πιο δύσκολο πρόβλημα προς επίλυση, ακόμα κι αν είναι η κύρια αιτία της κατάστασης πλήρους ανικανότητας στην οποία ζούμε. Αυτό είναι το πιο τρομακτικό. Δειλία, άγνοια, δωροδοκία, βλακεία;

   Όλα αυτά τα στοιχεία εμπλέκονται.Αλλά μου φαίνεται αδύνατο κανένας δημοσιογράφος, κανένας διαμορφωτής γνώμης να μην έχει μείνει υγιής, τώρα που υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι επικοινωνίας σήμερα.
   Δυστυχώς, το γεγονός ότι ο έντυπος Τύπος σιωπά, κάνει τις φωνές στο διαδίκτυο ασθενέστερες, ακόμη και αν είναι εξαιρετικά δραστήριες.
   Μπορώ να αναφέρω ως παράδειγμα το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουν στην ‘Corriere del la Sera’ το βιβλίο μου εκδίδεται από τον ίδιο εκδότη και ότι σε ένα κεφάλαιο μιλάω για την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία είναι κοντά στο όνομα της εφημερίδας. Αλλά κανείς στην Corriere δεν μίλησε για το βιβλίο μου ή έγραψε μια κριτική, ούτε καν να για το επικρίνει.

   7) Πώς ζείτε και εργάζεστε, ενώ αποφασίσατε να πάρετε μια τέτοια ισχυρή δημόσια θέση ενάντια σε ένα έργο που αφορά συμφέροντα και δυνάμεις εξαιρετικά ισχυρές;

   Ζω και εργάζομαι όπως έκανα πάντα. Ναι, έκανα μια μεγάλη προσπάθεια να γράψω αυτό το βιβλίο και να το υπογράψω με το όνομά μου, κάτι που δεν έκανα ποτέ πριν. Μέσα από το δικό μου πάθος ήθελα να κάνω τους Ιταλούς να κατανοήσουν και να αισθανθούν πόσο επείγουσα και δραματική είναι η παρούσα κατάσταση.

   Ελπίζω ότι κάποιος θα συμφωνήσει μαζί μου, σπάζοντας τη σιωπή του και θα διαδώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σκέψεις που κατέγραψα. Αν υπήρχαν, ανάμεσα σε αυτούς που έχουν τη δυνατότητα και την υποχρέωση να το κάνουν, 10 ή 20 άτομα σαν εμένα, που θα φώναζαν πως είναι η πραγματικότητα, οι περίφημες «ισχυρές δυνάμεις» θα είχαν γίνει πολύ ασθενέστερες.
   Η δύναμή τους προέρχεται από το γεγονός ότι όλοι τους – και ειδικά οι δημοσιογράφοι – βοηθούν να μείνουν μυστικά ακόμα και τα πιο βασικά τους στοιχεία. Ένα παράδειγμα: πόσοι Ιταλοί ξέρουν πραγματικά ότι η «Τράπεζα της Ιταλίας» δεν είναι Τράπεζα «της Ιταλίας», επειδή ανήκει σε εξαιρετικά πλούσιους ιδιώτες, συμπεριλαμβανομένου του κ.Draghi (Διοικητής – τότε – της Τράπεζας της Ιταλίας και σήμερα Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας) και όχι στο ιταλικό κράτος; Και ότι το ίδιο συμβαίνει με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, που κυριαρχεί τη ζωή μας τώρα;

   “Μας κυβερνούν άνθρωποι που μας εξαπάτησαν και μας πρόδωσαν – τραπεζίτες και πολιτικοί μαζί, με σκοπό να καταστρέψουν την Ευρώπη”.

   8) Βρισκόμαστε σε ένα αδιέξοδο ή έχουμε ακόμα χρόνο να διαφύγουμε; Τι νομίζετε ότι θα συμβεί;

   Ναι, πιστεύω ότι μπορούμε να διαφύγουμε. Πρέπει αμέσως να επιστρέψουμε στη νομισματική μας κυριαρχία βγαίνοντας από το ευρώ, όπως προτάθηκε από τον πρώην υπουργό και οικονομολόγο Paolo Savona. Αν δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση, τουλάχιστον θα πρέπεινα αναστείλουμε τη Συνθήκη Σένγκεν, να αποκαταστήσουμε τα εθνικά σύνορα και να ασκούμε έλεγχο πάνω σε ανθρώπους και αγαθά. Το πρόβλημα είναι ότι στην Ιταλία κανένας πολιτικός δεν εξέφρασε ποτέ αρνητική γνώμη για την Ευρωπαϊκή Ένωση και η βούληση του λαού για το θέμα αυτό δεν ελήφθη υπόψη.

   Τέλος, τώρα που το ευρώ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης όλοι κατάλαβαν αυτό που ο (δημοσιογράφος) Lucio Caracciolo εννοούσε όταν έγραψε «Η Ευρώπη είναι μια μπλόφα».

   Ίσως κάποιο ιταλικό Κόμμα θα μπορούσε να αρχίσει να κάνει κάτι.
   Για παράδειγμα, το κόμμα του Μπέπε Γκρίλο ή το κόμμα του Antonio di Pietro (ο πρώην εισαγγελέας της υπόθεσης «Καθαρά Χέρια», που ίδρυσε το κεντρώο και «κατά της διαφθοράς» κόμμα “Italia dei Valori”, «Ιταλία των Αξιών»): ένα από τα μέλη του είναι ο Lannutti, ο συγγραφέας του “La Repubblica dei banchieri” («Η Δημοκρατία του τραπεζίτη»).
   Και ίσως, επίσης, η Λίγκα (του Βορρά) και το κόμμα του Magdi Cristiano Allam (αιγυπτιακής καταγωγής χριστιανός δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής που προσχώρησε στο εθνικο-συντηρητικό ευρωσκεπτικιστικό κόμμα “Fratelli d’Italia – Alleanza Nazionale”) που ήρθε σε επαφή μαζί μου εξαιτίας αυτού του βιβλίου.

   Αν αρχίσουμε να μιλάμε γι’ αυτό ανοιχτά, και καταλάβαιναν ότι υπάρχει μεγάλη συναίνεση απόψεων, αυτό θα τους βοηθούσε να μιλήσουν δημόσια Ναι, θα υπάρξει κάποιο κόστος, αλλά δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με το βρόχο που μας πνίγει, καθώς και την ρωγμή που σίγουρα μας περιμένει αύριο.
   Αυτή η ρωγμή θα έρθει σίγουρα, γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργήθηκε με σκοπό να καταστρέψει την Ευρώπη.

   Δεν ξέρω πώς θα τελειώσει αυτό, γιατί μας κυβερνούν άνθρωποι που μας εξαπάτησαν και μας πρόδωσαν – τραπεζίτες και πολιτικοί μαζί – από την αρχή της Ιταλικής Δημοκρατίας, όταν γράφτηκε το άρθρο 11 του Συντάγματος που μας αφαιρεί την ανεξαρτησία. Ήταν ένας τραπεζίτης, ο Luigi Einaudi (1874 – 1961, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ιταλίας εκείνη την εποχή), που το υπαγόρευσε. Μέχρι σήμερα δεν άκουσα έναν πολιτικό να προτείνει την κατάργηση του άρθρου 11.

   http://greatlie.com/index.php/ellinismos/politiki/2686-ida-magli-i-evropaiki-enosi-dimiourgithike-gia-na-katastrepsei-tin-evropi-kai-na-ferei-tin-nea-taksi-pragmaton?lang=el&fbclid=IwAR0UKzihfYRHrew1R6dFkdZnYgHTRdhosKs0PtRp-a7JIsCQAWBGNC050qE

   Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s