ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΔΗΘΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟΥ»

TA_NEA
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

14 ΔΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΚΕΝΟ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ

80 ΔΙΣ ΦΕΣΙ – ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2015!

Αυτά είναι τα αφηγήματα των νταβατζήδων για να κρύψουν την αλήθεια της παγίδας θανάτου που είχαν στήσει στην Ελλάδα Παπανδρέου, Σαμαράς και Βενιζέλος. Το σχέδιο που ήθελε την Ελλάδα εκτός ευρώ με τον Τσίπρα να φεύγει με ελικόπτερο για να διασωθεί το

σύστημα. Το περιβόητο Grexit που θα απέφερε την επόμενη μέρα πάνω από 200 δις καταθέσεων στην Γερμανία που σταδιακά θα μάζευε κάθε ευρώ από τις τράπεζες του νότου και όχι μόνο. Αφού θα ήταν ο «ασφαλές λιμάνι». Παράλληλα, με το Grexit θα εξαφανιζόντουσαν οι καταθέσεις των Ελλήνων, που τόσο επιθυμούσαν οι ελληνόφωνοι τραπεζίτες – συνεργοί του Σόιμπλε όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ντράγκι.

Οι νταβατζήδες βέβαια εξαπολύουν τα ψεύδη εκμεταλλευόμενοι ότι ο μέσος Έλληνας οπωσδήποτε δεν έχει διαβάσει ούτε το μνημόνιο, ούτε τις αξιολογήσεις. Εδώ δεν τα γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να τα αποδομήσουν.και κάθονται σαν χάνοι στα τηλεπαράθυρα.

Δείτε το χρηματοδοτικό κενό που συνυπέγραψαν Σαμαράς – Βενιζέλος για το 2015. Οι νταβατζήδες βεβαίως δεν το πήραν είδηση:

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΚΕΝΟ 2015 ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Προσθέστε και το περιβόητο «mail Χαρδούβελη» που βεβαίως αναφερόταν στην αξιολόγηση του 2014 (!!) και όχι του 2015 όπως ψευδώς λέγεται. Υπάρχει όμως και το ακόμα πιο εξωφρενικό, αφού για το 2015 οι Σαμαροβενιζέλοι είχαν αποδεχθεί «αδιευκρίνιστα (!!!) μέτρα» ύψους 11 δις Ευρώ! Ποιό πεντάμηνο και 8 δις;

Αυτά που δεν λένε οι παπαγάλοι…11 δισ. ευρώ ήταν τα μέτρα που είχαν υπογράψει οι Σαμαροβενιζέλοι..

Και εδώ έρχεται το σχέδιο χρεοκοπίας που είχε ετοιμάσει η συμμορία Παπανδρέου με το χρηματοδοτικό φέσι 80 δις (!!!) που πέταξε για το 2015. Δείτε την ομολογία Παπακωνσταντίνου:

Και το σχέδιο το είχε αποκαλύψει ο Κουκουλόπουλος ο οποίος λίγες ημέρες μετά έγινε υπουργός. Μαζί με τον Βενιζέλο που πήρε το υπουργείο οικονομικών.

70 σκέψεις σχετικά με το “ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΔΗΘΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟΥ»”

 1. Όλα αυτά δεν τα ήξερε ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Καμμένος.
  Ήταν κρυμμένα σε κανένα κρυφό ντουλάπι.
  Ρε, μας κορόιδευαν, για να το παίξει ο ένας πρωθυπουργός «σκίζω μνημόνια» κι ο άλλος στρατάρχης.
  Για όσους δεν καταλαβαίνουν το ΟΧΙ είναι ΝΑΙ.

  Μου αρέσει!

   1. ΠOIOΣ ΛEBENTHΣ PE; ΠΛAKA MAΣ KANEIΣ;
    AYTOΣ EINAI ΠIO MNHMONIAKOΣ KI AΠO TON TZHMEPO.
    TI ΛEΩ ,ΠOION TZHMEPO AYTOΣ EINAI ΠIO MNHMONIAKOΣ KI AΠO TON MΠOYMΠOYKO.
    TEΛIKA H BΛAKEIA TOY EΛΛHNIKOY ΛAOY EINAI ANIKHTH.
    TOY ΣEPBIPOYN ΣANO 20 XPONΩN KAI TO TPΩEI ΣAN ΦPEΣKO ΨΩMI.
    XPYΣH AYΓH MONOΔPOMOΣ ΞYΠNATE ZΩΩΩΩΩΩΩΩAAAAAAAA.

    Μου αρέσει!

   2. Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΩΡΑ ΓΥΡΝΟΒΟΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ….!!!

    Εντωμεταξύ ο Λεβέντης μετά το παντελόνιασμα των κρατικών επιχορηγήσεων που πλέον παίρνει και το κόμμα του και μας έλεγε εδώ και δεκαετίες πως ποτέ δεν θα τολμούσε να παντελονιάσει, τώρα γλείφει και τους δημοσιογράφους των συστημικών καναλιών των μεγαλονταβατζήδων μεγαλοεργολάβων που πάντα μέχρι πρότινος ζητούσε να μπούνε φυλακή αλλά τώρα που τον φιλοξενούν, ξαφνικά έγιναν καλοί και αποδέχεται τις προσκλήσεις στα κανάλια τους…. ΕΜΕΤΟΣ….

    Μου αρέσει!

  1. ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ως το μεδουλι…
   λένε ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ και το κανουν ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ…
   λένε πως δηθεν ενα grexit θα πηγαινε 200 δις σε γερμανικες τραπεζες…
   ενώ ενα γνωριζουν πως ενα εθνωφελές Grexit
   συνοδευεται απο αυτοματο έλεγχο συνορων για εξαγωγή κεφαλαιων και άμεσο εθνικο έλεγχο του τραπεζικου συστηματος

   ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΩΣ ΠΡΙΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ

   Μου αρέσει!

   1. Καί τι θαίλυ να πή οι καλί μας Ολυμπία; ώτει ο πρωθυπουργός μας, κι ο Ευκλείδης είναι στουρνάρια κε δαίν ξέρουν οιφτούνα πού ξέρεις αισεί κι εγώ, γιά τον έλενχο αιξαγωγής κεφαλαίων;!!! ΛΑΙΣ;! να ήναι τώσω στούρνοι αινωό😨

    Μου αρέσει!

   2. Να καταλαβαίνεις τί διαβάζεις φίλε! 200 Δις θα πήγαιναν από τις άλλες χώρες του Νότου στην Γερμανία για ασφάλεια επειδή θα έβλεπαν τί έγινε στην Ελλάδα!!!

    Όσο για την επιστροφή στη Δραχμή, άσχετα αν ήταν το τελευταίο χαρτί της κυβέρνησης σαν πλαν Β το οποίο όλοι έλεγαν ότι δεν υπήρχε και κατηγορούσαν την κυβέρνηση για ολιγωρία, αλλά τώρα που φανερώθηκε ότι υπήρχε την κατηγορούν ότι το απέκρυψε, απέκρυψε δηλαδή το κρυφό χαρτί της(!!!!!!) το οποίο προσπάθησε να προδώσει ο δοσίλογος ποταμίσιος νερόφιδας Θεοχάρης στους κατακτητές μας, η επιστροφή στη δραχμή επαναλαμβάνω, θα είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσαμε να κάνουμε για τη χώρα, αλλά, ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ, αυτό πρέπει να γίνει βάση προγραμματισμένου σχεδίου και ομαλά, τόσο ομαλά όσο όταν φύγαμε από τη δραχμή και πήγαμε στο Ευρώ (ανάθεμα στους δοσίλογους προδότες που το έκαναν)!!!!

    Και στο τέλος φίλε μου, αν έχεις κάποια άλλη πρόταση από την παρούσα κυβέρνηση ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για το χάλι της χώρα και τα 325 Δις χρέους (600 είναι στην πραγματικότητα) γιατί δεν κυβέρνησε μέχρι σήμερα, να την πεις να την μάθουμε κι εμείς!!! Επιστροφή σε κόμματα που έφεραν τη χώρα εδώ που είναι τώρα ξέχασέ το!!!! Και κόμμα που δεν έχει κυβερνήσει μέχρι τώρα υπάρχει μόνο ένα: Η Χρυσή Αυγή!!! Αυτήν γουστάρεις για κυβέρνηση;;; Αν ναι, πες το μην ντρέπεσαι!

    Μου αρέσει!

   3. Υποτίθεται ότι με το Grexit, θα φοβηθούν την κατάρρευση τους οι Ιταλοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι, Γάλλοι κλπ Ευρωπέη και θα ασφαλίσουν τα λεφτά τους στην Γερμανία.
    Ερώτηση, γιατί στην Γερμανία και όχι κάπου αλλού;
    Γιατί όχι πχ στο Λουξεμβούργο;
    Απάντηση, γιατί έτσι θέλει ο αρθρογράφος με το σενάριο τρόμου.

    Μου αρέσει!

  2. Σοκ και δέος από Τρόικα: “Νέα μέτρα, κούρεμα καταθέσεων και 30% μείωση συντάξεων, αλλιώς δεν παίρνετε φράγκο!” – Άνευ όρων παράδοση Τσίπρα

   Έλεγαν οι Συριζαίοι, για να κοροϊδέψουν την κοινωνία, ότι δεν θα υπάρξουν άλλα προαπαιτούμενα και ότι το πακέτο μέτρων που ήδη ψηφίστηκε θα είναι «το τελευταίο». Βέβαια αυτή ακριβώς την φρασεολογία την ακούει ο Ελληνικός Λαός κάθε φορά που περνάει ένα νέο πακέτο μέτρων από την Ελληνική Βουλή και συνεπώς δεν υπήρξε ούτε ένας που να πίστεψε την φανφάρα του Μεγάρου Μαξίμου.

   Τελικώς αυτό γίνεται ζοφερή πραγματικότητα, αφού μία μέρα πριν μπουκάρουν οι τροϊκανοί στα υπουργεία, έχουμε την απαρχή των ανακοινώσεων από τους «θεσμούς» και την διεθνή πλουτοκρατία, σχετικά με τα μέτρα που συντόμως θα έρθουν. Σε αυτή την κατεύθυνση έκανε δηλώσεις η εκπρόσωπος του Γιούνκερ, Μίνα Αντρέεβα, τονίζοντας ότι «η Κομισιόν περιμένει νέα μέτρα» για να εκταμιεύσει την επόμενη δόση προς την Ελλάδα.

   Ποια είναι αυτά τα νέα μέτρα που ουσιαστικά προανήγγειλε η εκπρόσωπος του Γιούνκερ, κάνοντας την χάρη στο τσίρκο του Σύριζα να μην τα παρουσιάσει ακόμα, λέγοντας ότι «συζητούνται στην Αθήνα»; Μπορούμε να έχουμε μία σαφέστατη άποψη διαβάζοντας τις εκτιμήσεις των οίκων της πλουτοκρατίας και τα ρεπορτάζ σχετικά με τις σκέψεις των «θεσμών».

   Συγκεκριμένα, η Moody’s κάνει ευθέως λόγο για bail – in των Ελληνικών τραπεζών, δηλαδή για κούρεμα καταθέσεων στα πλαίσια της «ανακεφαλαιοποίησης» τους. Κοινώς, η κυβέρνηση Σανέλ θα βάλει «χέρι» στα λεφτά των Ελλήνων για να διασώσει τις τράπεζες, την ίδια ώρα που σε όλους τους τόνους διακηρύττει ότι ΔΕΝ προτίθεται να αγγίξει ή να «κουρέψει» τους λογαριασμούς της πλουτοκρατίας στις διάφορες λίστες, όπως είναι η λίστα Λαγκάρντ.

   Από την άλλη πλευρά, οι επικεφαλής της τρόικα, σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια, έχουν ήδη αρχίσει να μιλάνε για νέα μέτρα και πιο συγκεκριμένα για νέες μειώσεις συντάξεων έως και 30%, αλλά και μειώσεις μισθών, οι οποίες θα επιχειρηθεί να περάσουν ως αυξημένες εισφορές για το ασφαλιστικό.

   Είναι σίγουρο, ότι με την αξιολόγηση – επιθεώρηση που θα πραγματοποιήσουν από αύριο οι εκπρόσωποι της τρόικα, αυτά και άλλα πολλά μέτρα θα έρθουν να προστεθούν στο μνημόνιο της αριστεράς, που θα πλήξει τα επόμενα χρόνια τους Έλληνες, συρρικνώνοντας την Ελληνική Οικονομία και οδηγώντας στην αυτοκτονία – θυσία στο βωμό του οικονομικού πολέμου – ακόμα περισσότερους.

   Και όλα αυτά με την αγαστή συνεργασία και συμφωνία των εγχώριων λακέδων της πλουτοκρατίας, δημοσιογράφων, νταβατζήδων, καναλαρχών και όλων των κομμάτων, πλην Χρυσής Αυγής.

   Μου αρέσει!

   1. Δείτε τα απολαυστικά videos:
    tsipras airbahal kaptain
    Τσύριζα go west
    Γιαννόπουλος ο “καγκουροφάγος”
    Λεβεντιές
    Η επανάσταση του καρότου
    Σύριζα. Δεν ήξερες δε ρώταγες;
    Κότες
    Το democrazy πάει γήπεδο
    “Αντιρατσιστικό” Νομοσχέδιο
    Η Τασία “λιάζεται”
    και άλλα πολλά…

    Μόνο στο http://demo-crazy.info/

    Μου αρέσει!

   2. Έλληνες αντισταθείτε στο επιβαλλόμενο τρίτο μνημόνιο. Είναι η οριστική βολή, η ταφόπετρα σας, η ολική καταστροφή της Πατρίδας σας. Υπεράνω όλων βάλετε την Πατρίδα που χωρίς την υπεράσπισήν της από εσάς, παραδίδεται από τους Εφιάλτες κυβερνώντες ως λεία για διαμελισμό στην ΤΡΟΙΚΑ! Στους βάρβαρους λαούς…

    Εγκληματείτε εναντίων της Πατρίδας, για όσο επιτρέπεται στους παραβάτες της Δημοκρατίας, τους διαφθορείς των νόμων σας, τους διαφθορείς του αμαθούς όχλου, τους παραβάτες των δικαιωμάτων σας ως ελεύθεροι και δημοκράτες, τους παραβάτες του Ελληνικού Συντάγματος, να συνθηκολογούν με τους βάρβαρους την εκμετάλλευση της γης σας, την εξανάγκασή σας να ζήσετε μέχρις θανάτου όλων σας την ζωή του ΔΟΥΛΟΥ, μέχρι και της εξοντώσεώς σας.

    Επικρατεί μεγάλη αταξία και ανηθικότητα με τους κυβερνόντες. Σκεφθείτε τά επακόλουθα, μην αθετήσετε τάς υποχρεώσεις σας προς την Πατρίδα σας, προς την οικογένειά σας, προς τά παιδιά σας, μην τους στερήσετε την Πατρίδα τους και την περιουσία τους…

    Η αδράνεια σας δεν είναι ούτε καλή, ούτε δίκαια, ούτε ευλαβική. Εάν δεν αντισταθείτε εναντίων του τρίτου μνημονίου, αυτή η απόφασή σας είναι η αισχρότερη αδικία κατά της αδικίας που πράττουν οι βάρβαροι εναντίων σας. Πράττεται εις το κακόν με το κακόν, βλάπτοντας εκείνους πού δεν έπρεπε να βλάψετε, βλάπτοντας δηλαδή τον ίδιον τον εαυτόν σας, τους φίλους σας, την Πατρίδα σας, τα παιδιά σας.
    Η αδράνεια σας καταδικάζει την Ελληνική νεολαία σας εις οριστική ΕΞΟΡΙΑ!

    Η Δικαιοσύνη, η αρετή και η νομιμότητα, είναι τα πλέον ανεκτίμητα πράγματα εις τους ανθρώπους! Μην δραπετεύετε από τις ευθύνες σας προτιμώντας κουκουλωμένοι ως δούλοι να καλύψετε την ντροπή σας, ποδοπατώντας τους όσιους νόμους της Πατρίδας, για την επιμήκυνση της ολίγης ζωής που σας απομένει…Θα καταστρέψετε την Πατρίδα εάν δεν την βάλετε υπεράνω του μνημονίου.

    Κάνετε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΑΖΙΚΉ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.
    Γυρίσετε ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΕΠΙΓΩΝΤΟΣ.

    ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΤΟ Μέλλων σας ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

    Μην παραπλανηθείς Έλληνα, από την φαινομενική δικαιοσύνη του τρίτου Μνημονίου που στην πραγματικότητα είναι να κάνεις αδικία.

    Προτίμησε ΕΛΛΗΝΑ να πεθάνεις ΔΙΚΑΙΟΣ εξ αιτίας των ΑΔΙΚΩΝ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ εάν υπακούσεις στους διεφθαρμένους τότε είσαι ΑΔΙΚΟΣ και θα παραμείνεις ΜΙΣΟΥΜΕΝΟΣ γιατί περιφρόνησες τους Νόμους της Δημοκρατίας, και είσαι ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ των οσίων νόμων της Πατρίδας σου προς υπεράσπισην αυτής.!!!

    Μου αρέσει!

  3. “Πυρά” Φίσερ κατά της πολιτικής Μέρκελ και Σόιμπλε για την Ελλάδα.

   «Η πολιτική της Καγκελαρίου και του υπουργού Οικονομικών για την Ελλάδα είναι μοιραία, τόσο για την Γερμανία. όσο και για την Ευρώπη», προειδοποιεί ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γιόσκα Φίσερ και υποστηρίζει ότι κατά την Σύνοδο Κορυφής της 12ης Ιουλίου οι δύο πολιτικοί δημιούργησαν «ιστορικό ρήγμα» με το παρελθόν.

   Η Μέρκελ και ο Σόιμπλε διαπραγματεύτηκαν «χωρίς συμβιβασμό», σημειώνει ο κ. Φίσερ σε άρθρο του στην Sueddeutsche Zeitung και τους κατηγορεί ότι ενήργησαν αποκλειστικά προς το γερμανικό εθνικό συμφέρον και ότι έκαναν ένα βήμα προς την μετατροπή της Ευρώπης σε «γερμανική σφαίρα επιρροής».

   Ο Γιόσκα Φίσερ επισημαίνει ακόμη ότι η Καγκελάριος Μέρκελ προκαλεί ένα πραγματικό ρήγμα με την γερμανική μεταπολεμική διπλωματία. «Για πρώτη φορά η Γερμανία δεν ήθελε Ευρώπη, ήθελε κάτι λιγότερο και αυτό σημαίνει σε απλούς όρους μετασχηματισμό της Ευρωζώνης από ένα ευρωπαϊκό εγχείρημα σε μια σφαίρα γερμανικής επιρροής», αναφέρει στο άρθρο του, τονίζοντας ότι η Γερμανία μετατρέπει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο.

   «Η εναλλακτική που προσέφερε η Γερμανία ήταν είτε έξοδος είτε αποδοχή ενός προγράμματος που μετατρέπει τη χώρα de facto σε ευρωπαϊκό προτεκτοράτο χωρίς ελπίδα οικονομικής αναγέννησης», γράφει χαρακτηριστικά και εκτιμά ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξακολουθεί να διατηρεί την ιδέα της εκδίωξης της Ελλάδας από το ευρώ.

   «Ο Σόιμπλε θέλει να χρησιμοποιήσει την άφεση χρέους ως μέσο επιρροής προκειμένου να υλοποιήσει την ιδέα της οικειοθελούς εξόδου», επισημαίνει ο Γιόσκα Φίσερ και προβλέπει πως «η ιδέα ότι το ευρώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να επανεκπαιδεύσει οικονομικά τη νότια Ευρώπη, θα αποδειχθεί επικίνδυνο σφάλμα, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη, η οποία οικοδομήθηκε στην βάση της ποικιλομορφίας και της αλληλεγγύης».

   Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας προειδοποιεί, τέλος, για τον κίνδυνο, αν η Γερμανία επιτρέψει να φθαρεί περισσότερο αυτό το θεμέλιο, να βρεθούμε ενώπιον της επιστροφής των «κακών Γερμανών»…..

   Καλά που κάποιος βέρος γερμανός όπως ο ανωτέρω, έστω και τώρα, αναγνωρίζει τον ΟΛΕΘΡΟ που έσπειραν κάτω από τα μπατζάκια τους οι ξενέρωτοι τραπεζίτες, τα γεμάτα αίμα χρηματικά κεφάλαια που κέρδισαν εις βάρος των λαών και που τώρα επισείεται να καταπέσει επί των κεφαλών αυτών που τα έσπειραν να τα θερίζουν με τα ίδια τους τα χέρια. Ιερέ ΥΠΕΡνου, Σοφία Αθηνά, Ιερέ Νου Δία- Ζευ, πανάγαθε Ιησού. Κάντε το θαύμα σας. Δώστε μας εκείνη την δύναμη που χρειαζόμαστε ώστα να τα βάλουμε με όλους αυτούς και να συρθούν στα Δικαστήρια. Διεθνή, Παγκόσμια, Εθνικά, Λαϊκά κτλ προκειμένου να απαγγελθούν οι κατηγορίες, να παρίστανται οι Νέμεσις- Ερινύες και το Κλέος της Θέμιδος. Άγιε Διδάσκαλε, Κύριε Ημών Ιησού Χριστέ Δικαίωσε τους πόθους των λαών για Δικαιοσύνη, Διανομή Δίκαια, Αλληλεγγύη, Αλτρουϊσμό, ΑνιδιοτΕΛεια και αυτοΣΕΒΑΣΜΟ.

   Brand name: © Χ₱Ι∑ṱѲϟ ®™.

   Μου αρέσει!

 2. Ότι και να πείτε το παιχνίδι χάθηκε, τουλάχιστον κλείστε κανά μεγαλολαμόγιο μέσα για την τιμή των όπλων, και αφήστε τους μαλακισμένους ελέγχους σε σουβλατζίδικα και τυροπιτάδικα, αυτοί δεν έχουν να πληρώσουν ότι πρόστιμο και να τους βάλετε.

  Μου αρέσει!

  1. αν θέλουν να ισχύσει το επόμενο «φύγε εσύ έλα εσύ» το εμφυλιοπολεμικό τότε θα συνεχίσουν με τους μαλακισμένους ελέγχους που αναφέρεις και τα μεγαλολαμόγια θα συνεχίσουν να ριχνουν τη στάχτη από τα πούρα τους όπου βρουν για να γιγαντωθεί η οργή του λαού να τυφλωθεί να ψηφίσει τη φόλα της ΧΑ.

   Μου αρέσει!

  2. λάβε υπόψη ότι κανένα σωφρον μεγαλολαμόγιο δεν πάει στη λαμογιά ξυπόλητο, ξέρει κι έχει στοιχεία για τις λαμογιές των άλλων ακόμα κι αυτών που δεν υποψιάζεται κανείς. όπως τον κρατάνε έτσι τους κρατάει, θα πρέπει λοιπόν να βρουν επειγόντως ένα λαμόγιο που πήγε ξυπόλητο και δεν το έβαλαν ήδη φυλακη (Τσοχατζο)… ο οποίος παίζει να μείνει στην ιστορία ως ο αγαπών να περπατά ξυπόλητος στις λαμογιές.

   γιατί νομίζεις ότι έχουν μερίδια κι είναι μέτοχοι στα κανάλια τόσα χρόνια και τον Τύπο κλπ, μόνο για να καθοδηγούν οσο μπορούν την κοινή γνώμη; οοοοοοοοοοοχι. για να εξασφαλίζουν τη σιωπή σε περίπτωση που οι πολιτικοί αναγκαστούν να «θυσιάσουν» έναν από τους … χρηματοδότες τους. the mind boggles.

   Μου αρέσει!

 3. Σιγά μη σκίσετε κανένα καλτσόν..

  Σε ευθεία γραμμή με τους νταβαττζήδες που ..παραμύθι φούρναρης καταγγέλετε είστε.

  Γελοίοι και ψεύτες ως το μεδούλι

  Μου αρέσει!

   1. δεν ξέρουν τι να κάνουν ποιον να πρωτοπροσκυνήσουν ποιανού τη στάχτη από το πούρο να τρέξουν να μαζέψουν, δεν ήταν ποτέ και εξπέρ στο όρθιο ανάστημα, την είχαν την οσφυοκαμψία στο γενετικό τους κώδικα – πρώτα ξεκινάει με υποταγές σε κατα τόπους τοπικές οργανώσεις μετά σε πολιτικά γραφεία μετά πάει σε συνδικαλισμούς και σωματεία διάφορα, μετά πάει σε κομματικά δημοσιουπαλληλικα διατάχτε, επειτα για να χωθείς όντως σε κόμμα και να μπεις σε ψηφοδέλτια πρέπει να σκύψεις πολύ, ύστερα το σκύψιμο στον αρχηγό άμα γίνεις αρχηγός θα σκύβεις στην οικογενειοκρατία ή/και θα σκύβεις μετά στους ξένους παράλληλα, έτσι πάει. ελληνοφρένεια. κι ο λαός σκύβει, για να πιάσει την πετσέτα στην πλαζ.

    Μου αρέσει!

 4. Σαν να ακούω τον ΓΑΠ που κατακεραύνωνε τον Λουδοβίκο της Ραφήνας για το χρέος και το έλλειμμα που του άφησε!

  Σε όλα τον έχουν αντιγράψει οι ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ!

  Προεκλογικές υποσχέσεις, αρχικός «αφορισμός» ΔΝΤ, «δημοψήφισμα», υπογραφή ΜΝΗΜΟΝΙΑΡΑΣ!

  Ου να μου χαθείτε, ξεφτιλισμένοι, κολοτούμπες πολιτικάντηδες!

  Μου αρέσει!

 5. ΛΑΘΟΣ!!!!! το παιχνιδι δεν χαθηκε … το παιχνιδι μολις αρχισε!!!! πιστευουν και ως ενα σημειο το καταφερνουν , με την προπαγανδα, οτι μπορουν να εξαπατουν εσαει, καθοδηγωντας την σκεψη και ποδηγετωντας τον ψυχισμο του ποπολου …. μετα το ΟΧΙ ομως η ιστορια αλλαξε … οι πολιτες παυουν κατα εκατονταδες χιλιαδες να στηριζουν κατασκευασμενους τσαρλατανους της προπαγανδας και παροτι εξαπατηθηκαν, τρομοκρατηθηκαν και επεσαν θυματα μιας πρωτοφανους ληστειας μετα φονου, στηλωσαν το αναστημα τους κι ετοιμαζουν ισχυρα χαστουκια στους δοτους πολιτικους μαφιοζους που στηνουν προβοκατσιες και γκαιμπελικες μπλοφες στην πλατη τους….. μια τετοια παπατζα επιχειρει και το ως ανω δημοσιευμα που προσπαθει να πολωσει την ακρωτηριασμενη πολιτικη συνεισιδηση των εξαπατημενων – αγανακτησμενων – εξαθλιωμενων, χρυσονωντας τους το χαπι με εναν ταχα μου διαχωρισμο των πρωταγωνιστων της προσφατης κι εν ελελιξη γεννοκτονιας , σε λομπυ της δραχμης και λομπυ του ευρω!!! αποπροσανατολιζοντας τους καταπληκτους , εγκλωβισμενους παρακολουθουντες ….. και αποκρυπτωντας τους, ετσι το πραγματικο διακυβευμα (https://www.youtube.com/watch?v=XUR3nQAVXlE) που δεν ειναι αλλο απο την μονη λυση του γορδιου δεσμου με τον οποιο εχει αλυσοδεσει το παγκοσμιο τοκογλυφικο λομπυ την ελληνικη κοινωνια και οικονομια!!!! και κατ επεκταση την ευρωπαικη και παγκοσμια!!!! (https://www.youtube.com/watch?v=JKnscAJmnN0)
  λοιπον!!!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ….. να αναιβει ο ΚΑΖΑΚΗΣ να φυγει ο ΧΑΦΙΕΣ !!!! ΤΖΙΦΡΑ παραιτησου δεν ειναι μαγαζι σου…. παρε το σκυλολοι σου και τραβα και ………………!!!!!!

  Μου αρέσει!

 6. Μόνον αν σκότωναν μερικούς υπουργούς πρωθυπουργούς, για προδοσία θα φοβόνταν οι υπόλοιποι. Το έκανε αυτό ο αρβανίτης Τσίπρας και δεν το μάθαμε; Οι ΣΑΝΕΛ μετέτρεψαν το ΟΧΙ σε ΝΑΙ και θα δικαστούν για προδοσία με τους άλλους.

  Μου αρέσει!

   1. αυτοι ειναι ατελειωτοι οπως τα μπλοκ της προδοσιας και της τυφλωσης
    η Χαβουζα της ντοπιας πολιτικης εχει μπολικα μικροβια
    και τα ΜΜε στημενους μπλοκατζηδες.
    Οτι ριχναμε εδω μεσα τα ακουγαμε στα ραδιοφωνα
    Μερικα τα καναν και γελοιογραφιες
    Ενα ειδος αντηχειου καταντησε το πραγμα
    Ζεχνει

    Μου αρέσει!

  1. Γιατί ο Αλέξης είναι αθώος, μετά το 15μελές δεν ιντριγκάρισε και δεν ιντριγκαρίστικε ποτέ.
   Ο Αλέξης είναι μωρός παρθένος, τι δεν καταλαβαίνεις;

   Μου αρέσει!

   1. ΚΟΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.
    ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΧΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΛΕΝΕ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ.

    22/01/2013, Mister Tsipras προς Αμερικάνους: Οι φήμες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να σκίσει το Μνημόνιο είναι κινδυνολογία στα χειρότερά της!

    Επειδή κάποιοι εξεπλάγησαν με την «απότομη» μνημονιακή στροφή του mister Tsipra (δε μιλάμε για τους καραστημένους Λαφαζάνη, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Στρατούλη και ΣΙΑ, που ήξεραν πολύ καλά εξ’ αρχής την κατάληξη των… αντιμνημονιακών παραμυθιών τους…), σας υποσχεθήκαμε ότι κάθε μέρα θα αναρτούμε κι από ένα παλαιότερο δημοσίευμά μας, στο οποίο εμφαίνεται ότι η μνημονιακή στροφή του mister Tsipra και του παρδαλού τριτομνημονιακού του συνονθυλεύματος, έγινε πολύ νωρίτερα. Και πιο συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 2013, όταν πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Γερμανία (όπου συναντήθηκε με τον Σόιμπλε) και εν συνεχεία την Αμέρικα.

    Απ’ αυτήν την επίσκεψή του στην Αμέρικα είναι η σημερινή μας αναδημοσίευση. Διαβάστε τι έλεγε στις 22 Ιανουαρίου 2013 και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

    ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ: Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!

    Τα… διαπιστευτήριά του έδωσε χθες στην Αμέρικα ο… leader of SYRIZA, με την… εμπνευσμένη ομιλία του στο Ινστιτούτο Brookings, στην οποία υποσχέθηκε πως θα είναι… καλό και υπάκουο παιδί στους διεθνείς τοκογλύφους, αν έχουν την… ευγενή καλοσύνη να του δώσουν το… χρίσμα για να γίνει… χαλίφης στη θέση του σημερινού χαλίφη Αντωνάκη Σαμαρά:

    «Οι κινδυνολόγοι θα σας πουν ότι το κόμμα μας, αν έρθει στην κυβέρνηση, θα σκίσει τη δανειακή σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, θα βγάλει τη χώρα έξω από την ευρωζώνη, θα διακόψει τους δεσμούς της Ελλάδας με την πολιτισμένη Δύση, ότι η Ελλάδα θα γίνει μια νέα Βόρεια Κορέα. Αυτό είναι κινδυνολογία στα χειρότερά της. Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θέλει τίποτα από αυτά. Ήμασταν πάντα, και πάντα θα παραμείνουμε, ένα ευρωπαϊκό κόμμα. Επιτρέψτε μου να το πω αυτό ξεκάθαρα: ο ΣΥΡΙΖΑ θα κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη… Οι χώρες μας μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές και σε μέγεθος και σε δομές. Ξέρουμε επίσης ότι υπάρχουν σκιές και προβλήματα του παρελθόντος τα οποία θέλουμε να υπερβούμε. Υπάρχουν όμως και δεσμοί ισχυροί οι οποίοι σε ένα παγκοσμιοποιημένο τοπίο, γίνονται όλο και ισχυρότεροι».

    Μου αρέσει!

  2. Γιά να τον παρουσιάσουν ως θύμα , ξέρεις ο λαός μας είναι ψυχοπονιάρης και συμπαθεί πάντα τον αδύναμο , έτσι ΙΣΩΣ να κερδίσει την συμπάθεια και να μην καταρεύσει από την απάτη του προεκλογικού προγράμματος κσι την τεράστια απάτη του δημοψηφίσματος …επίσης μην ξεχνάς ότι αυτό το σάιτ είναι του συνέταιρου , αν πέσει ο αλέξης θα εξαφανιστεί και αυτός με τόσα ψέμματα που έχει πει

   Μου αρέσει!

  3. Καλά αγόρι μου…μου θυμίζεις του φανατικούς Νεοδημοκράτες που πριν μερικά χρόνια λέγανε τα ίδια για τον Αντωνάκη…

   ΡΕ ΤΙ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ;;;

   Μου αρέσει!

 7. ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΔΗΘΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟΥ» …
  ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ.
  ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ Ε; ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ … ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΤΕ ΤΑ … ΣΩΒΡΑΚΑ … ΧΕ ΧΕ ΧΕ
  ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ….

  ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΤΣΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ …. ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΝΤΕ …
  ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΜΕ ΒΑΡΥ ΚΛΑΜΑ…
  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕΚΛΑΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ ….
  ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟ ΓΕΛΙΟ …

  Μου αρέσει!

 8. Ο καθηγητής Πανάς έλεγε ότι το 19 αιώνα είχε επιχειρηθεί πάλι νομισματική ένωση στην Ευρώπη υπό την ομπρέλα της Γαλλίας νομίζω, η Λατινική Νομισματική Ένωση, και η Ελλάδα συμμετείχε και έφυγε γιατί είχε πάθει τα ίδια, και μόλις έφυγε και αμέσως ανέκαμψε και άρχισε να δουλέυει η εθνική παραγωγή και η οικονομία της και οι εξαγωγές της. Δεν τα γνωρίζω λεπτομερώς, γράφω τι άκουσα από το καθηγητή Πανά.

  Η έξοδος δεν μπορεί να γίνει ξαφνικά, χρειάζεται πολύ μεγάλη προετοιμασία και εθνικό σχέδιο από πατριώτες ΕΛΛΗΝΕΣ, όχι το Τουρκοεβραίο που νομίζετε ότι θα σας σώσει, που αγαπάνε πραγματικά την Ελλάδα και τον Ελληνικό πολιτισμό. Χρειάζονται διαπραγματεύσεις και διαφάνια.

  Βγήκε ο Γκαλμπρέιθ και αδειάζει το Τσίπρα, ο διάσημος οικονομολόγος, δικαιώνει το Βαρουφάκη. Στο κάτω-κάτω ο Βαρουφάκης είναι Έλληνας και πολεμάει για αυτά που πιστεύει, ο Τζίφρας θα μας πει τι είναι τελικά;;; Είναι Έλληνας;; Είναι Χριστιανός;; Έχει Ελληνική συνείδηση;; Αγαπάει το Έθνος των Ελλήνων και θα έκανε τα πάντα να το υπερασπιστεί και προστατέψει;; Αγαπάει τη γη που ανήκει στην Ελλάδα και θα έκανε τα πάντα να υπερασπιστεί και να προστατέψει την εθνική κυριαρχία της και τον εθνικό πλούτο υπόγειο και επίγειο και θαλάσσιο;;

  Εγώ συντάσσομαι με τον Έλληνα, όχι με το Τουρκο-εβραίο που δεν έχει Ελληνική συνείδηση και Ελληνική ψυχή και Ελληνική σκέψη…

  Ο Καμμένος και οι ΑΝΕΛ πρέπει να ντρέπονται!!

  Μου αρέσει!

 9. Και κατι άλλο, με το να στρέφουν τη προσοχή στο Βαρουφάκη, παίρνουν τα φώτα από το Τσίπρα, το Καμμένο και τη Δρακουλίνα με τη παρέα της που ήρθαν στην Ελλάδα και τις νέες διαπραγματεύσεις. Σκεφτείτε τα παπαγαλάκια-δημοσιογράφοι του συστήματος τι κάνουν με όλα αυτά τα δημοσιεύματα και τι υπηρεσία προσφέρουν στο Τζίφρα…

  Ποινικοποιούν βάσει σχεδίου κάθε προσπάθεια στο μέλλον να επιστρέψει η Ελλάδα σε εθνικό νόμισμα και να σταματήσει να είναι νεοναζιστικό προτεκτοράτο του 4ου Ράιχ. Ο Βαρουφάκης εκτελούσε τις εντολές του Τσίπρα παντού και πάντα, και ο Τσίπρας με το Κεμμένο κάθονται σα βρεγμένες γάτες και κοιτάνε που να κρυφτούν.

  Team Βαρουφάκη πρέπει να είμαστε τώρα αν θέλουμε να διώξουμε το πρακτοράκο από το Μογγολιστάν, κοινως το Τουρκοσπορο ανθέλληνα.

  Καμμένε πρέπει να ντρέπεσαι, τρομοκρατείτε τον Ελληνικό πληθυσμό με αυτή τη προπαγάνδα τώρα κατά του Βαρουφάκη για καθοδηγείτε τη σκέψη του κόσμου ότι η μόνη σωτηρία των Ελλήνων είναι το 3ο μνημόνιο ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΗΣ!!

  ΓΟΥΔΗ!!!!

  Μου αρέσει!

 10. άσχετο;

  Αν αυτά που υπογράψαμε ήταν τα προαπαιτούμενα, τότε τα απαιτούμενα ποιά είναι;

  Οι λέξεις… οι λέξεις έχουν τη δική τους σημασία, κάποιος (μαλάκας ίσως; ) τις έγραψε στον τοίχο με μπογιά

  Μου αρέσει!

 11. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑ ΟΡΘΙΑ ΟΣΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΤΡΩΓΑ

  ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ε Γ Ω ΕΧΩ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΣΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΩ:

  ΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΑΐΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ (ναι, Μαΐου Ιουνίου)

  ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ

  ΠΗΓΑΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

  ΧΘΕΣ ΤΑ ΠΗΓΑΝΕ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝΕ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (δεν πρόκειται για πλάκα…)

  ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ

  ΚΛΕΦΤΟΠΙΣΤΩΤΕΣ

  ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (δεν συμμερίζομαι τις κοπριτολογιες του παγκαλου· καλοφάγωτα).

  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ (χίλιες φορές καλοφάγωτα)

  ΔΥ ΜΙΣΘΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ναι, Αυγούστου)

  ΠΕΜΠΤΗ 30 ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΙ;

  ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ

  ΕΑΝ ΜΕΧΡΙ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ 144000 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

  ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΝΟΥΝ.

  Μου αρέσει!

  1. Я люблю Грецию, и я люблю помогать Греции
   но новые люди грека сокращения забавны
   Я не могу доверять им больше
   как только Вы подписываете контракт
   граждане будут голосовать за деньги

   I love Greece and I like to help Greece
   but the new cut Greek people are funny
   I cannot trust them anymore
   as soon as you sign a contract
   the citizens will vote someone for money
   and all you’ve done goes down the drain.

   Μου αρέσει!

 12. Απίστευτο αμόκ υμνολογίας έχει κυριεύσει τις τελευταίες μέρες τον αρχιψεκασμένο Καμμένο και όλους τους αεροψεκασμένους δήθεν πατριώτες βουλευτές του για τον ανθέλληνα προδότη Τσίπρα τέτοιο πράγμα δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ σε κόμμα ούτε για δικό τους αρχηγό. Ο στόχος προφανής βλέπουν οτι οι ΑΝΕΛ δεν μπαίνουν βουλή αναμένοντας απο το τσογλάνι να τους βάλει στα δικά του ψηφοδέλτια αφού οι δημοσκοπήσεις του Μπογδάνου τον δείχνουν ακόμα πρώτον, ας έχουν μόνο υπόψη τους οτι τα ίδια έκανε με την ΔΗΜΑΡ για να μην ψηφίσουν ΠτΔ στο τέλος τους κορόιδεψε παταγωδώς και τους έστειλε όλους σπίτι τους. Ας μην περιμένει ουδείς λοιπόν λόγο τιμής απο τον Τσίπρα θα σας στείλει και εσάς σε λίγο καιρό για ραδίκια με 0,1% να το θυμηθείτε.

  Μου αρέσει!

 13. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥς ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΑς ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΜΑΣΤΑΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

  ΠΑΠΠΟΥ ΕΣΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s