ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα ελληνόφωνα πολιτικά πτώματα πήγαν στις Βρυξέλλες ζητώντας το αίμα των Ελλήνων!

ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! Ζητούσαν από τους “βολικούς” θεσμούς.
Ο Σαμαράς επιθυμεί “οικουμενική” τύπου Παπαδήμου και προτείνει… Αβραμόπουλο!
Ελεεινή Πέμπτη Φάλαγγα κατά του Ελληνισμού.
Αηδίασαν ακόμα και Ευρωπαίοι συνομιλητές τους! Εάν κλείσει συμφωνία, θα ανοίξουν τα στόματα και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.
Όλη η κουστωδία των πολιτικών πτωμάτων λοιπόν ειχε ανέβει στις Βρυξέλλες δηθεν για να “βοηθήσει”. Ο Σαμαράς, η Γεννηματά και ο Ποτάμης. Με βασική σπουδή να καθοδηγήσουν το “φιλικό” ΔΝΤ να εκφράσει απαιτήσεις που δεν θα γινόντουσαν ποτέ αποδεκτές από την παρούσα κυβέρνηση αλλά και τον λαό. Όμως με εκβιασμό μέσω τραπεζών, δεν θα γινόντουσαν ούτε εκλογές και θα προέκυπτε ένα έκτρωμα τύπου Παπαδήμου, που το προανήγγειλε μάλιστα ο Σαμαράς σε συνέντευξη του στον Τράγκα που κυκλοφορεί σήμερα! Ο Σαμαράς βεβαίως έχει στο μυαλό του τον επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο νομίζοντας ότι θα έχει και την στήριξη του Γιουνκέρ.
Εκτός αυτού, η στοχευμένη αβάντα στην πρόταση του ΔΝΤ σε συγκεκριμένους νταβατζηδες, στην Deutsche Telekom, την Vodafone, τον Μπόμπολα, τους καναλάρχες κλπ ηταν υπό απόλυτη καθοδήγηση.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!
Τα μέλη της κυβέρνησης που άκουσαν τις πληροφορίες από πραγματικά …αηδιασμένους Ευρωπαίους, οφείλουν να δώσουν επίσημα τα γεγονότα στην δημοσιότητα για να μάθει ο Ελληνικός λαός με ποιούς έχει να κανει.
Όσο για τον κύριο Νικολούδη, έχετε στα χέρια σας από τον κύριο Κουρουμπλή τα πορίσματα για την υγεία.
Τι κάνετε με αυτά;
Γιατί δεν το έχετε ήδη κάνει;
Πότε σκοπεύετε να το κάνετε;
Θα επανέλθουμε.

189 thoughts on “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα ελληνόφωνα πολιτικά πτώματα πήγαν στις Βρυξέλλες ζητώντας το αίμα των Ελλήνων!”

 1. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ :

  Μόνιμη σύνθεση του Πάνελ του κ. Αιμίλιου Λιάτσου . {Τρείς Συριζαίοι , 2 Πασοκτζήδες , 1 ΠΑΜΕ , ο Κνίτης Κύρτσος νυν Ν.Δ. , 1 Ποταμίσιος , και συμπλήρωμα ο Συριζιακός κ. Σουρμελίδης . Η δε αιχμή του δόρατος των σκληρών κομμουνιστών ο πανταχού και πάντα παρών σύντροφος κ. Λυρτσογιάννης .

  ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ ΤΕΩΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ :

  Mε μεγάλη θλίψη συνέταξα αυτό το σχόλιο . Επειδή όμως ο κ. Λιάτσος προβαίνει σε κακής ποιότητας προπαγάνδα υπέρ του τέως βαθέως ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνούν την Ελλάδα , με μπροστινό έναν ανεπάγγελτο κομμουνιστή, υιόν εργολάβου της Χούντας και πλουτίσαντος από αυτήν.

  Επειδή καλεί στο κανάλι των «αυριανιστών» της Ελλάδας , όλους τους παρίες ερυθρούς φασίστες και πράκτορες της Μ.Ι.Τ., καθώς και μνημονιακούς κομμουνιστές , που δηλώνουν υπερήφανοι για το «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού , αλλά τον έγραψαν στα παλαιά τους υποδήματα και ψήφισαν στη Βουλή «ΝΑΙ», όπως ο καφενειακός φωνακλάς βουλευτής Λαζογερμανορομάς εκ Θεσσαλονίκης που με θράσος χιλίων πιθήκων δήλωσε υπερήφανος για το «ΝΑΙ» του ΣΥΡΙΖΑ στο νέο τρισκατάρατο Μνημόνιο. Αυτἀ των προδοτών Γ.Α.Π. και Σαμαρωμένων Τούρκογλου , ωχριούν , εμπρός στο δολοφονικό για την Ελλάδα και τους Ελληνες Μνημόνιο. {Αυτό που δήθεν θα το έσκιζε } αλλά το ψήφισε με τα τσαρούχια ο αντικαταστάτης του «Γιωργάκη» κ. Α. Τσίπρας , και οι μαριονέτες κρατικοδίαιτοι κομμουνιστές και εθνικοσοσιαλιστές βουλευτές του, όπως ο κομπορρημονών καρντάσης που το ψήφισεν υπερηφάνως στη Βουλή , διαπράττοντας μαζί με τον απατεώνα αρχηγό του εκτός από τη σκαστή απάτη κ.λ.π. ποινικά αδικήματα και το κορυφαίο , αυτό της «Εσχάτης Προδοσίας».
  Επειδή το νυν θέμα είναι υψίστης εθνικής σημασίας και είναι γνωστή η συμμαχία των κομμουνιστών με τους ναζί Σκοπιανούς σύμμαχους και του Χίτλερ , όστις είναι ο αρχικός ιδρυτής του ψευδοκράτους των Σκοπίων.

  Επειδή οι κομμουνιστές που κυβερνούν δι’ απάτης την Ελλάδα παρεχώρησαν από το έτος 1949 τη Μακεδονία στα Σκόπια , την οποίαν επανέφερε στην Ελλάδα ο Εθνικός Ελληνικός Στρατός με τη συντριβή των εισβολέων Σκοπιανών με τη συμβολή και των Ελλήνων κομμουνιστών.
  Επειδή βιάζονται οι κυβερνώντες κομμουνιστές που χωρίς λόγο τους έπιασε πρεμούρα να προλάβουν να πραγματοποιήσουν την απόφαση της εκχώρησης της Μακεδονίας στα Σκόπια .

  Δια ταύτα ουδεμία εμπιστοσύνη στους κυβερνώντες κομμουνιστές προδότες που αυτοί άνοιξαν εκ νέου αυτό το θέμα με εντολή των νέων αφεντικών τους του Δ’ ΡΑΙΧ .

  Δηλαδή τι περισσότερο από τους προδότες αυτούς έπραξαν οι συνταγματάρχες της 21ης Απριλίου 1967 ; Απλώς κατήργησαν μιά «μη εκλεγμένη» από τον «κυρίαρχο λαό» κυβέρνηση και κατεδικάσθησαν εις θάνατον. Δηλαδή το αδίκημα της συμμορίας του Α. Τσίπρα είναι απείρως σοβαρώτερο από αυτό των συνταγματαρχών. Η διαπλεκόμενη όμως ηγεσία των εκατομμυριούχων δικαστών περί άλλων τυρβάζει. Είμαι δε σίγουρος ότι της έταξαν λαγούς με πετραχήλια {καθώς δε και ότι θα θεσπίσουν νόμο που θα απαγορεύει το πόθεν απέκτησαν τις τεράστιες περιουσίες τους οι ανώτατοι δικαστές } για να ποιήσουν γιά μιά ακόμα φορά τη νήσσα. Κοντός ψαλμός Αλληλούια , για να διαπιστώσουμε και το «Γέρας» της… νήσσας !…

  Οι καταλαβόντες δολίως την εξουσία κομμουνιστές του {2,93%} που προκήρυξαν δημοψήφισμα αλλά επειδή το αποτέλεσμα δεν άρεσε στα αφεντικά τους του Δ’ ΡΑΙΧ , έγραψαν στ ‘ α…..α τους την ετυμηγορία του κυρίαρχου λαού και το Σύνταγμα που την καθιερώνει , και ψήφισαν την προγραμματισμένη δολοφονία της Ελλάδας . Κατόπιν πούλησαν αντί πινακίου φακής την Ελλάδα , και όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της , στα αφεντικά τους .

  Κι’ αυτό γιατί η μικρή Ελλάδα είχε το θράσος να αντισταθεί στους Φασίστες του «Ντούτσε» και στη σιδερόφρακτη Γερμανία του «Γ’ ΡΑΙΧ» του Αδόλφου Χίτλερ . Και όχι μόνο αλλά και να επιτύχει και την πρώτη νίκη στις αήττητες μέχρι τότε δυνάμεις του «ΑΞΟΝΑ», δίνοντας θάρρος και ελπίδα για την τελική νίκη εναντίον των ΝΑΖΙ , στη Γερμανοκρατούμενη -πλην της Μεγάλης Βρεττανίας- τότε Ευρώπη.

  Εχω επανειλημένως προ εικοσαετίας και πλέον δημοσιεύσει ότι η Ελλάδα , καθώς και η ομόδοξη και φίλη της «Σερβία» θα πληρώσουν αυτή τη συμβολή τους στην ήττα των δυνάμεων του σκότους και δυστυχώς γιά μιά ακόμα φορά δικαιώθηκα . Γιά τη Γιουγκοσλαβία εκτελεστής – εκδικητής του ΡΑΙΧ ο ναζιστής «Σρέντερ». Γιά την Ελλάδα οι κατωτέρω :

  Αμερικανοσιωνιστές , Μέρκελ , Σόϋμπλε , ΓΑΠ , Παπαδήμιος , Πικραμένος , Σαμαράς , Τούρκογλου , Τσίπρας.

  Επειδή ο Κουτσογεωργικός αυριανιστής κ. Αιμίλιος Λιάτσος δηλώνει ότι τα λέει όλα και ότι ακούγονται όλες οι φωνές .

  Επειδή μας βάζει σε σκέψεις γιά τους λόγους που προβάλει υστερικούς ρεβανσιστές κομμουνιστές δήθεν πολιτικούς κ.λ.π. σούργελα που δεν πρόκειται να εκλεγούν. Τυχόντες κατά λάθος εκλεγέντες λεβεντοποταμίσιοι βουλευτές δεν πρόκειται κι’ αυτοί να επανεκλεγούν. Γι’ αυτό παρακαλούν τον κ. Κ. Μητσοτάκη να τους εντάξει στη Ν.Δ.

  Επειδή δε αρνείται να καλέσει βουλευτές του τρίτου σε δύναμη πολιτικού κόμματος της Βουλής με την αστεία δικαιολογία ότι αρνούνται οι ρεβανσιστές ανθέλληνες κομμουνιστές , δολοφόνοι της Ελλάδας και των Ελλήνων, μόνιμοι συνδαιτημόνες του αυριανιστικού καναλιού των Κουρήδων, να παραστούν αν υπάρχει εκπρόσωπος του Λ.Σ.Χ.Α.

  Επειδή οι Αυριανιστές του δόγματος «Μένιου» αγνοούν ή κάνουν πως αγνοούν το αξίωμα της Δημοκρατίας που είναι ο διάλογος .

  Διά ταύτα , είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω το μάθημα Δημοκρατίας στα «Κουτσογεωργικά» σταγονίδια , τύπου των προπαγανδιστών του ΣΥΡΙΖΑ και του βαθέως ΠΑΣΟΚ κ.κ. «Λιάτσου – Λυρτσογιάννη» κ.λ.π. ερυθρόμαυρων φασιστών , που είναι το εξής :

  «Διαφωνώ με αυτά που λες αλλά θα αγωνισθώ μέχρις εσχάτων για να έχεις το δικαίωμα να τα λες». {Βολταίρος}.

  Κι’ όμως αυτοί οι ψευδολόγοι που διαπράττουν κατά συρροήν τα ποινικά αδικήματα της αναμόχλευσης των παθών , αλλά και αυτό της αποπείρας της αλλαγής του κρατούντος πολιτικού καθεστώτος που ισχύει στην Ελλάδα. { Αρθρο 134 του Π.Ν.} Ελα όμως που οι αρμόδιοι εσαγγελείς εξακολουθούν να παρέχουν νομική ασυλία σ’ αυτούς τους προδότες ;

  Δηλαδή περί ποίας δημοκρατίας μας ομιλούν όταν αρνούνται τον διάλογο με αιρετούς αντιπροσώπους του τρίτου και με ανοδική πορεία νομίμου κόμματος της Βουλής των Ελλήνων, με πρόεδρο της εν λόγω Βουλής , άτομο που δεν μπορεί να κουμαντάρει την οικογένειά του ; Και δεν είναι ο μόνος στον ΣΥΡΙΖΑ με αυτό το παρελθόν !… Πιστεύω πάντως ότι τα τέκνα με τα εγκληματικά γονίδια των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ που διέπραξαν ένοπλες ληστείες , εμπόριο ναρκωτικών , εμπόριο όπλων, σεξουαλικών εγκλημάτων κ.λ.π., να έχουν αποφυλακισθεί τη ευγενή φροντίδι των βαθμοφόρων εκατομμυριούχων κομμουνιστών κομισάριων του ΣΥΡΙΖΑ και των εθνικοσοσιαλιστών – λωποδυτών του βαθέως ΠΑΣΟΚ που κυβερνούν .

  Περί ποίας δημοκρατίας μας ομιλούν όταν η εκτελεστική εξουσία δίνει εντολή στη δικαστική να διαπομπεύει και να προφυλακίζει παρανόμως τους αιρετούς αντιπἀλους της ;

  Περί ποίας δημοκρατίας μας ομιλούν όταν απαγορεύουν σε βουλευτές να καταψηφίζουν ή να ψηφίζουν τα νομοσχέδια στη Βουλή αλλοιώνοντας την πλειοψηφία των τριακοσίων βουλευτών καταργώντας το Σύνταγμα ; Εν προκειμένω διαπρἀττουν σκαστή παρἀβαση απόπειρας αλλαγής του πολιτεύματος της Ελλἀδας. Αρθρο 134 του Π.Ν. προβλεπόμενη ποινή η εσχἀτη. Μήπως αυτός είμναι ο λόγος που οι δικαστές απαίτησαν τη μη υποβολή του {πόθεν έσχον} τις μεγάλες περιουσές τους , και η Βουλή πειθαναγκάστηκε να δεχθεί την παράνομη αυτή απαίτηση , επειδή έχουν οι πλείστοι βουλευτές λερωμένη τη φωλιά τους ;

  Υπενθυμίζω ότι ένα από τα προϊόντα του εμπορίου της κόρης του αντιπροέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – εκτός της ντρόγκας – ήταν και τα πιστόλια τύπου «ΖΑΣΤΑΒΑ» . Με τέτοιο δολοφονήθησαν οι νέοι της Χρυσής Αυγής και ο νοών νοήτω !… {Εκτός της Αντιτρομοκρατικής της ΕΛ.ΑΣ που ποιεί και αυτή τη νήσσα με άνωθεν εντολές}.

  Επειδή ο εν λόγω τηλεπαρουσιαστής ψεύδεται ασυστόλως γιά τους λόγους που εφαρμόζει την οδηγία του μέντορά του αείμνηστου μέλους των φασιστών Μπουραντάδων «Μένιου Κουτσόγιωργα» που ήταν για τη Ν.Δ. το εξής : «Δεν δικαιούσθε διά να ομιλείτε». Αυτό λοιπόν εφαρμόζουν οι αυριανιστές Κουρήδες με αιχμή του δόρατος τον Κουτσογεωργικό κ. Αιμίλιο Λιάτσο αλλά και τον σταλινικό κομμουνιστή κ. Λυρτσογιάννη , που δηλώνει παρανόμως , ότι καλώς τα αφεντικά του δεν προσκαλούν καθώς το Σύνταγμα ορίζει , τον αρχηγό του τρίτου κόμματος της Βουλής , στις διασκέψεις των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων.

  Διά ταύτα ερωτώ τον εν λόγω Προπαγανδιστή των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ τα εξής :

  α} Αν καλέσει για αποκλειστική συνέτευξη -που θα σπάσει το ρεκόρ τηλεθέασης- τον αρχηγό του Λ.Σ.Χ.Α. κ. Ν. Μιχαλολιάκο , ποίος θα αρνηθεί να παραστεί ; Μήπως ο ίδιος ο κ. Λιάτσος ;

  β} Τι σημαίνει ο όρος «Αριστερός» και πόθεν αυτός προέρχεται ;

  Αντε παντογνώστη δήθεν δημοκράτη του μονολόγου τύπου Κουτσόγιωργα κ. Αιμίλιε Λιάτσο , που μας πουλάς φύκια γιά μεταξωτές κορδέλες και που νομίζεις ότι μασάμε τη χονδροκομένη προπαγάνδα σου. Εφτασες δε στο έσχατο σημείο να δηλώσεις σε γελοίο ποταμίσιο βουλευτή , ότι εκπροσωπεί το τρίτο σε δύναμη κόμμα της Βουλής . Οταν δε κάποιος σε διόρθωσε απήντησες ότι , δημοσκοπικώς το Ποτάμι είναι τρίτο κόμμα ! Ευσεβείς πόθοι κ. Λιάτσο μας ;

  Φιλικά Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} 10-7-2016

  ΥΓ 1 : Προσφάτως ο εν λόγω προπαγανδιστής των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε τον κυβερνητικό βουλευτή κ. Δ. Καμμένο και απέρριψε τον όρο {Προσταφαίρεση} που διέπραξε το Προεδρείο του ΣΥΡΙΖΑ . Σωστά ο διαπρεπής νομικός κ. Καπερνάρος επεσήμανε τη διάπραξη κακουργηματικού ποινικού αδικήματος . Ο δε μόνιμος τρόφιμος του καναλιού των Αυριανιστών Κουρήδων, σοφιστής και δήθεν νομομαθής , {της Μιμής} που τον καπέλωσε στον «Κουτσούνο» της , ο αξιότιμος κ. «Α. Βγόντζας» δυστυχώς αερολογούσε . 26-1-2017 Φ.Π.

  Υ.Γ. 2 : Για του λόγου το αληθές περί των τεσσάρων ομόσταυλων που αναφέρθηκε σωστά ο κ. Βελόπουλος και εξεμάνη ο χωρικός κ. Λιάτσος {δώσε θάρρος στον χωριάτη} κ.λ.π. αναφέρω τη σύνθεση του πάνελ που τά λέει όλα της 12 – 4 – 2018 που παρευρέθησαν οι κατωτέρω :

  Αρχικώς 10 λεπτά τηλεφωνικώς ο κ. Παπαδημούλης. Εν συνεχεία :
  Οι κ.κ. 1. Λιάτσος . 2 . Αυλωνίτη . 3. Πουλακίδας . 4. Σουρμελίδης . 5. Τζανακόπουλος . 6. Σπανού. Ενας Ν.Δ. που τόλμησε να είπει στον Γκαίμπελ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λιάτσο την αλήθεια . Δηλαδή ότι ομιλεί ωσάν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε το σώσε . Ενας Ανεξάρτητος και ένας Δημοσιογράφος του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ . Αυτή είναι η Δημοκρατία των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ και των Κουρηδο – Λιάτσο – Λυρτσ/δων που τα λένε και τα κάνουν όλα. 12- 4 – 2018 Φ.Π.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s