Η συνέντευξη του Ραφαέλ Κορρέα για την Ελλάδα και τις μίζες του ΔΝΤ, που όλοι απέκρυψαν!

ΡΑΦΑΕΛ ΚΟΡΕΑΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ!

Βόμβες για μίζες, ΔΝΤ και ΜΜ”Ε” – Αυτά έκαναν στην Ελλάδα!

“Έδιναν μίζες σε πολιτικούς για να δανείζονται ώστε να αγοράζουν οπλικά συστήματα. Έπειτα ερχόταν το ΔΝΤ για να ξεπλύνει αυτό το καθαρά ιδιωτικό χρέος”!

Στην σκιά της συνόδου ΕΕ με τις λατινοαμερικάνικες χώρες, ο πρόεδρος του Ισημερινού, Ραφαέλ Κορρέα έδωσε συνέντευξη στο Euronews. Σε αυτή την συνέντευξη έριξε ρουκέτες για την Ελλάδα και το ΔΝΤ, που όμως δεν μετέδωσε ουδείς!

Ο πρόεδρος Κορρέα που παρέλαβε μία χρεοκοπημένη και υποδουλωμένη χώρα στο ΔΝΤ και κατάφερε με τον λαό στο πλευρό του να την φέρει στην κορυφή της ανάπτυξης με ρυθμό…

4,3% δεν μάσησε τα λόγια του.

– Μα εσείς δεν ζούσατε πάνω από τις δυνατότητες σας;

“Εκπρόσωποι χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων – πριν την έλευση του ΔΝΤ – έμπαιναν στο υπουργείο οικονομικών με βαλίτσες και σακούλες γεμάτες με χρήμα. Μαύρο χρήμα για να δωροδοκήσουν υπουργούς, ώστε να δεχθούν δάνεια για αγορά π.χ. όπλων! Έτσι ακριβώς χτιζόταν το χρέος και βέβαια αυτό γινόταν με την απόλυτη συνεργασία των ΜΜΕ που έπαιρναν το μερτικό τους!

Έπειτα ερχόταν η “κρίση” και το ΔΝΤ ως σωτήρας για να την “αντιμετωπίσει”! Τι να αντιμετωπίσει; Το ΔΝΤ απλώς φρόντιζε για την μεταφορά του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου πίσω στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Στην ουσία ρευστοποιούσε τα δάνεια και αυτά πληρωνόντουσαν από ξεπούλημα των εθνικών πόρων, την μείωση των μισθών και των συντάξεων σε επίπεδα εξαθλίωσης.

Για την Ελλάδα:

“Δείτε για παράδειγμα τι κάνουν στην Ελλάδα. Ότι έκαναν σε εμάς, ίδιες μεθόδους για να έλθει το ΔΝΤ στην χώρα (!!). Και βέβαια δεν εφαρμόζει καμμία στρατηγική αντιμετώπιση της κρίσης, παρά ρευστοποίηση ενός ιδιωτικού χρέους που πληρώνεται από μειώσεις μισθών, επιδομάτων, μαζικές απολύσεις. Και στο τέλος της ημέρας, οι πολίτες χωρίς να λάβουν τίποτα από τα δάνεια, αλυσοδένονται με διάφορα μνημόνια χρέους, για να ξεπλυθεί ένα ιδιωτικό χρέος! Η απόλυτη κυριαρχία των ισχυρών του χρήματος, πάνω στον άνθρωπο!

– Εσείς πως τα καταφέρατε να έχετε τέτοιους ρυθμούς ανάπτυξης;

“Γνωρίζαμε οικονομικά, γνωρίζαμε ότι το κλειδί ήταν ο προστατευτισμός της παραγωγής και των θέσεων εργασίας. Δεν ακούσαμε τις σειρήνες που έλεγαν “ο καθένας για την πάρτη του”! Προστατεύσαμε λοιπόν την παραγωγή μας και την δουλειά μας με ένα ισχυρό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, που απετέλεσε πόλο έλξης για ιδιώτες επενδυτές. Ισχυρές επενδύσεις σε υποδομές, παιδεία, ενέργεια. Έτσι φτάσαμε στο 4,3% που είναι πολύ μεγαλύτερο από τον Ευρωπαϊκό μέσον όρο.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΥΘΕΝΑ;

114 thoughts on “Η συνέντευξη του Ραφαέλ Κορρέα για την Ελλάδα και τις μίζες του ΔΝΤ, που όλοι απέκρυψαν!”

 1. Δεν ακούσαμε τις σειρήνες που έλεγαν «ο καθένας για την πάρτη του»!
  Αυτό και μόνο φτάνει.

  Like

   1. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΕΝΩ Ο ΓΚΑΒΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΧΙΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Π.Χ.Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΗ ΛΕΣΒΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΤΕ ΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ -ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝ [[ΜΕΙΝ KAMPF ]]ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΓΑΜΟΥΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΟ ΛΙΛΙ ΜΑRLEN ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΑ

    Like

  1. Αλήθεια, όταν ο Πάγκαλος έλεγε εκείνο το περιβόητο: “Μαζί τα φάγαμε” έβαζε (ή εννοούσε) και το ΔΝΤ στο τραπεζομπούκωμα ;

   Like

  2. Λες και η αιτία της μιζέριας τους είναι το αν θα δανείζονται σε ευρόπουλα ή σε γροσια κι όχι το ότι αυτά τα δανεικά τα θέλουν για να χρυσοπληρώοσυν τα νέα παπαγαλάκια που θα διορίσουν στην ΕΡΤ!

   Ε λοιπόν εμένα δεν με φοβίζουν.

   Δεν πα να πλερώνουνε σε δραχμές, σε λέβα ή σε λίρες. Είναι δηλαδή σαν να αγχώνεται ο Ζουγανέλης, για το αν θα πρέπει να αγοράσει τσατσάρα ή βούρτσα.

   Όταν περνούν τα σύνορα σου, πάνω από χίλιοι λαθροεισβολείς την ημέρα, είσαι τελειωμένος, είτε βάνεις στη φαλάκρα σου βούρτσα, είτε βάνεις πούτσ@

   . Όταν ξωπετάς τον Έλληνα να ψοφήσει στο πεζοδρόμιο και περιθάλπτεις τον λαθρέποικο, έχεις ολοκληρώσει τον κύκλο σου ως έθνος και αποσύρεσαι στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας.

   Όταν τα λιγούρια σου τρέχουν πίσω από τις Αλβανέζες και οι λιγούρες σου τρέχουνε πίσω από τους Πακιστανούς, έχεις σαπίσει ως φυλή και πας να κάμεις συντροφιά στους φοίνικες και στους χαλδαίους.

   Δεν πα να διαθέτεις ευρόπουλα και δολάρια και χρυσά νομίσματα;

   Άπαξ και βάνεις μπροστά να δώκεις την ελληνική ιθαγένεια στο αλβαναριό ,στο αραπαριό και στο πακιστανριό, έχεις ξοφλήσει ως πολιτισμός και καλύτερα να πας να κάμεις παρέα στους τζιχαντιστές που γκρεμίζουν αγάλματα.

   Like

  1. Αγαπητέ Begar2 ελπίζω να θέλεις πραγματικά να μάθεισ για το Εκουαδόρ και να μην είναι η ερώτησή σου προβοκατόρικη απλά. Αν θέλεις λοιπόν να μάθεις μπορείς να μπεις στο youtube και να κάνεις αναζήτηση για βίντεο με τον Rafael Korrea και το EQUADOR. Εκεί θα δεις πολλά που θα σου θυμίσουν Ελλάδα του πέρσι πρόσπερσι και του φέτος. Δυστυχώς δεν χρειαζόμαστε τον Κορρέα να μας πει πώς μασ @@@σαν. Το έχουμε βιώσει. Τώρα τι κάνουμε, είναι το θέμα.

   Like

   1. Καλό είναι πριν γράψεις κάτι, να διαβάσεις το σύνολο των σχολίων πρώτα.
    Anyway, δεν σε παρεξηγώ που είσαι καχύποπτος, σε τέτοιους καιρούς που ζούμε.

    Like

 2. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ;;;; ΤΑ ΚΑΝΑΛΑΚΙΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΣΜΕΝΑ ΔΝΤοΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ. says:

  ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΑΝ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ;;;
  ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ.

  Like

  1. ο γιδοβοσμός που το έπαιζε δημοσιογράφος, έφαγες καλά και συ στο δημόσιο γιαυτό κόπτεσαι.

   Like

   1. ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ zARDOz ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ; ΕΤΣΙ ΜΑΣ @@@@ΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΔΕΡΦΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥ. ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ; ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΣΥ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    Like

 3. σ αυτον τον ΄καλό καγαθο΄ -οπως επαινετικα αποκαλουσαν οι αρχαιοι ημων προγονοι – σκεψου πλαι τις μορφες Σαμαρα-Βενιζελου-Αδωνι- Παγκαλο κλπ

  Like

 4. <>
  Μόνοι σας καρφώνεστε.`
  είπε ο λατινοαμερικάνος, βέβαια ο ανθρωπάκος αυτής της ασήμαντης χώρας δεν ξέρει ότι ο ελληνάκος βαλκάνιος επί 35 χρόνια ήθελε το εντελώς αντίθετο, προστατευτισμό στα εμπόριο με μονοπώλια και ολιγοπώλια κρατικοποίηση των εξόδων και ιδιωτικοποίηση των εσόδων, ένα μοντέλο του στυλ άντρας στο δημόσιο να βγαίνουν τα πάγια έξοδα το πρωί ξεκούραση στο δημόσιο και το μεσημέρι άλλη δουλειά στον ΙΤ στο όνομα της γυναίκας.

  όσο για τα επαχθή χρέη και τις μ@κιες που λέει, όπως έχει ζήσει ο μέσος Έλληνας με τα αμάξια του τα ξωχικά του και τα σπίτια του ούτε ο Κορέα δεν έχει ζήσει στην χώρα του, ο μέσος εργαζόμενος της χώρας του δεν μπορεί σε όλον τον βίο του να αγοράσει ούτε τον καθρέφτη από μια i525 δεκαετίας 90.

  Like

   1. Εσύ μάλλον διαβάζεις μόνο Ολυμπία και γι’αυτό έγινες έτσι. Μην πιστεύεις οτι σου γράφουν, ψεκασμένο ντουβάρι.

    Like

  1. Όταν θα αρχίσουν να έρχονται τα μπιλιετάκια… στα συριζώα θα είναι αργά για αυτούς να αλλάξουν την ψήφο τους. Μόνο όταν πέφτει η τσουτσούνα βάζει μυαλό ο νεοελληνάρας φραπεδάκιας δημόσιος υπάλληλας.

   Like

   1. Μάλλον ΔΥ ήθελες να γίνεις και δεν σου έκατσε, αλλιώς δεν εξηγείται το απίστευτο μίσος που βγάζεις.

    Like

 5. ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΑΠ’ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΗ Η ΚΑΘΑΡΣΗ.ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

  Like

 6. Παιδιά μου,ακόμα να καταλάβετε ότι πληρώνουμε και θα πληρώνουμε την ανικανότητά μας να αναγκάσουμε να λογοδοτήσουν οι προδότες μας συνεργάτες των γερμανών; Πιστεύετε ότι το “ωχ μωρέ’ και το “δε βαριέσαι αδελφέ” περνάει απαρατήρητο από τους εχθρούς μας που θέλουν απλά να μας εξαφανίσουν;Η αφασία πληρώνεται,και το γεγονός ότι ακόμα και τώρα υπάρχουν πολλοί που δεν αναγνωρίζουν σαν κατσαπλιάδες δντ,ε.ε τρόικα και εκτ τους δίνουν ευκαιρίες για περαιτέρω στίψιμο και λεηλασία της οικονομίας και καταστροφή της κοινωνίας.Οπου μνημονιακός και βλάκας με το δε βαριέσαι σύνθημα.Αυτοί είναι που μας καταδικάζουν προσκαλώντας τις ύαινες σε γεύμα..

  Like

  1. Που χαθηκες….ρεεεεε?
   Τωρα που επρεπε να εισαι καθημερινα εδω?
   Οι πολιτες…τηρεοπλακωθηκαν εντελως….
   πανε για ψυχιατρειο…
   επειδη οι σταυροφοροι τους παιζουν μονοτερμα…
   Χρειαζονται Ελληνικες φωνες και μυαλα με κριση…
   Τοχεις…ρεεε!
   Απαραιτητος εισαι….ρεεεε..
   Αν συνεχισεις απουσιες…
   καποια ημερα…θα σε..βρισω!!!!!
   Ειμαστε στη κορφη του πολεμου…..

   Like

 7. Όχι ρε παιδιά, τα μήντια δεν έπαιξαν τη συνέντευξη διότι ο Κορρέα είναι……δικτάτορας!!!!! Νο ντημόκρασυ στον Ισημερινό κι οι νταβάδες δεν μαγαρίζουν τα κανάλια τους με άτομα ολοκληρωτικών αντιλήψεων. Αυτή είναι η αιτία.Όχι πως θησαυρίζουν επί πτωμάτων χωρών κι ανθρώπων, όχι πως κουκουλώνουν τις πομπές τους, όχι πως με φίμωτρο μας είχαν τόσα χρόνια…
  Και τον Γλέζο που τον έκοψε η Τρέμη χτες σκουντώντας τον άλλον σαν τη χειρότερη γυναικούλα, είναι επειδή το Μέγκα έχοντας συναίσθηση της αποστολής του δεν γουστάρει να διαπαιδαγωγείται το κοινό με τέτοιες…. φαιοκόκκινες απόψεις. Όχι πως του’ ριξε πόρτα μόλις της έθιξε τους τοκογλύφους που γι αυτήν είναι τα ιερά της και τα όσια….

  Like

 8. Πάσα ομοιότης με πρόσωπα και πράγματα στην Ελλάδα είναι εντελώς τυχαία και συμπτωματική!!!!!!
  Και οι Παπανδρέου, Καρατζαφέρης, Παπαδήμος, Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης και Σία κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι!!!!!
  Κάποια στιγμή μάλιστα μπορεί να επανέλθουν … για να συνεχίσουν τον αγώνα για τη σωτηρία μας !!!!!

  Like

  1. Ολόιδια καταντήσαμε να συγκρινόμαστε με λατινοαμερικανικές μπανανίες, σύριζα το παρελθόν έρχεται.

   Like

   1. Δε μας λες όμως ποιοί μας κατάντησαν έτσι; Δεν είναι οι προαναφερόμενοι “ηγέτες” και η σπείρα τους;

    Like

   2. Καλὰ σοῦ λέει ἡ Marialena.

    Δὲν γίναμε ξαφνικὰ ἐπὶ Σύριζα μπανανία.
    Ὅλη ἡ μεταπολίτευσι γιὰ ἐκεῖ μᾶς πήγαινε καὶ τὰ κατάφερε,καί τώρα ὅλοι ἐσεῖς,Ἀδώνιδες,Κούλιδες,Λοβέρδοι,Φωφίτσες καὶ λοιπὰ ἀπορρίμματα φοβόσαστε μὴ χάσετε τὰ κεκτημένα,μὴ τιμωρηθῆτε,ἤ ἁπλῶς μὴ τυχὸν καὶ ἀρχίζετε νὰ ζῆτε ὅπως οἱ ὑπόλοιποι ἐμεῖς.

    Like

   3. Αλλο παράδειγμα αμέσως…Εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα…

    Δεν απέδωσε ο νεοφιλελευθερισμός και οι συνταγές του ΔΝΤ στις χώρες της Λατινικής Αμερικής;Πράμα περίεργο…Θα ήταν τεμπέληδες…

    Like

   4. Δες που φτιάχτηκε το λαπτοπ σου και αναρωτήσου, το ρουτερ σου τι γράφει; Τα ποτήρια στο σπίτι σου; Τα έπιπλα; Η τηλεόραση; κτλ

    Like

   5. Νίκη

    ο κρατισμός της Ελλάδας βαπτίστηκε “νεο” φιλελευθερισμός για να δικαιολογήσει στους χαχόλους άνεργους το βόλεμα των καστών και την κλειστή αγορά. Στα τσακίδια κομούνια της φάπας, ο Ανδρέας Παπανδρέου και οι πολιτικές του επικρατούν ακόμη και σήμερα, ούτε μισή μεταρρύθμιση και αλλαγή πλαισίου για τους δημοσίους υπαλλήλους.

    Like

 9. Ο Ραφαέλ Κορέα ηταν ο υπουργός οικονομικών του Εκουαδόρ που είπε στο Δ.Ν.Τ το 80% των εσόδων για τους πολίτες και το 20% για τα χρέη.
  Ξεχώρισε απο το σύστημα ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας και έσωσε την χωρα του.
  Μακάρι να του μοιάσουν ο τσιπρας και ο Καμμένος.
  Βέβαια δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό οι οπαδοί των ιδεών του βρωμερού κοιλιόδουλου κηφήνα που είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και γράφουν αηδίες για bmw και καθρεφτάκια.

  Like

  1. Οι συμφωνίες που πιπιλάνε τα μυαλά των λωβοτομημένων πως έρχονται δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα πακέτο δανεικά, για να εξασφαλίσουν στον κομματικό τους στρατό άλλα δυο χρονάκια φαγοπότι, εις βάρος των κορόιδων που θα τις πληρώσουν. Κι ύστερις, πάλι το χάος. Πάλι δεν θα βγαίνουν, πάλι θα αρχίσουν τις “διαπραγματεύσεις, πάλι θα βάνουν μπροστά τους λεονταρισμούς,πάλι θα τρέχουν τους “ψεκασμένους” στο σύνταγμα να χαρδαμπουκώνουν μαλλί της γριάς.

   Ε λοιπόν, οι συμφωνίες τους δεν μεν νοιάζουν διόλου.

   Δεν ανήκω στον κομματικό τους στρατό, δεν ανήκω στους βολεμένους των “μισθών και συντάξεων”, δεν είμαι λαμόγιο, δεν είμαι ΜΚΟ, δεν βλέπω Λαζόπουλο και δεν τα παίρνω από το κράτος.

   Είμαι κατεστραμένος αλλά είμαι ελεύθερος…

   Και κάθομαι τώρα και γελάω με την αγωνία του πόπολου…

   Θα συμφωνήσουν ή όχι; Θα βγούμε από το ευρώ ή όχι; Θα βρίσκουμε φύτρες μπαμπού στα σούπερμάρκετ ή όχι; Θα έχουμε νέα προγράμματα στα smart phones ή όχι;

   Ναι, γελάω!

   Μια ολόκληρη κοινωνία σέρνεται πίσω από τις σιβυλλικές φράσεις του κάθε βαρουφάκι.

   – Ήξεις, αφίξεις, ουκ εν ευρώ θνήξεις

   Λες και η αιτία της μιζέριας τους είναι το αν θα δανείζονται σε ευρόπουλα ή σε γροσια κι όχι το ότι αυτά τα δανεικά τα θέλουν για να χρυσοπληρώοσυν τα νέα παπαγαλάκια που θα διορίσουν στην ΕΡΤ!

   Ε λοιπόν εμένα δεν με φοβίζουν.

   Δεν πα να πλερώνουνε σε δραχμές, σε λέβα ή σε λίρες. Είναι δηλαδή σαν να αγχώνεται ο Ζουγανέλης, για το αν θα πρέπει να αγοράσει τσατσάρα ή βούρτσα.

   Όταν περνούν τα σύνορα σου, πάνω από χίλιοι λαθροεισβολείς την ημέρα, είσαι τελειωμένος, είτε βάνεις στη φαλάκρα σου βούρτσα, είτε βάνεις πούτσ@

   . Όταν ξωπετάς τον Έλληνα να ψοφήσει στο πεζοδρόμιο και περιθάλπτεις τον λαθρέποικο, έχεις ολοκληρώσει τον κύκλο σου ως έθνος και αποσύρεσαι στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας.

   Όταν τα λιγούρια σου τρέχουν πίσω από τις Αλβανέζες και οι λιγούρες σου τρέχουνε πίσω από τους Πακιστανούς, έχεις σαπίσει ως φυλή και πας να κάμεις συντροφιά στους φοίνικες και στους χαλδαίους.

   Δεν πα να διαθέτεις ευρόπουλα και δολάρια και χρυσά νομίσματα; Άπαξ και βάνεις μπροστά να δώκεις την ελληνική ιθαγένεια στο αλβαναριό ,στο αραπαριό και στο πακιστανριό, έχεις ξοφλήσει ως πολιτισμός και καλύτερα να πας να κάμεις παρέα στους τζιχαντιστές που γκρεμίζουν αγάλματα.

   Ποιο ευρώ και ποια δραχμή;

   Το πρόβλημα μας δηλαδή είναι αν θα είμαστε ευρωδούλοι ή δραχμοδούλοι ή απλώς το γεγονός ότι είμεθα και ζήτουλες και δούλοι;

   Γι αυτό σας λέγω ρε Ελληνάκια…

   Χέστηκα και για τις συμφωνίες τους και για τις α-συμφωνίες τους. Τα έθνη δεν χάνονται επειδή βρέθηκαν δέκα λαμόγια και μασήσανε τα ασημικά. Τα έθνη χάνονται όταν χαθεί η ζωτική τους ενέργεια και η βούληση τους για Ζωή .
   Τότε αντικαθίστανται και στη θέση τους εξαπλώνεται η ακρίδα της βαρβαρότητας.

   Λίγο με νοιάζει αν συμφωνήσουν ή αν θα έρθουν σε ρήξη. Κι ακόμα λιγότερο με νοιάζει αν οι δημόσιοι υπάλληλοι θα τη βγάλουν ακόμα για δύο χρονάκια ή αν οι συνταξιούχοι θα παίρνουν 320 ευρόπουλα για να πάνε να σκάψουν τους λάκκους τους.

   Εμένα με νοιάζει το πότε θα ξυπνησει το Γένος μας, για να πάρει τα όπλα.

   Εμένα με νοιάζει το πότε θα ξαναγίνωμε ικανοί ως ράτσα,να γεννήσωμε έναν νέο Θρασύβουλο, που θα κρεμάσει τους τριάκοντα τυράννους και θα πετάξει στα βρωμόνερα του Πειραιά τον πάσα ένα λαθροεισβολέα.

   Εμένα με νοιάζει το πότε θα βρεθεί ένας ξεμαρμαρτωμένος βασιλιάς, να σηκώσει πάλι την εθνική σημαία. όχι για να κατακτήσουμε Κωνσταντινουπόλεις και άλλα τετοια μεγαλοϊδεατικά αλλά απλώς για να ξωπετάξουμε τις λάμιες και τους προδότες που μας έχουν κάτσει στον σβέρκο.

   Αυτό μόνο με νοιάζει.

   Και στα εθνικά μας @ρχίδια αν θα πηγαίνουμε στον φούρνο να αγοράζωμε ψωμί με δραχμές ή με πέζος. Αρκεί αυτό το ψωμί να το φτιάχνουμε εμείς, με τον δικό μας ιδρώτα. όχι με τον ιδρώτα του Πακιστανού…

   Like

 10. Η συγκεκριμένη μπανανία ειναι ιδιοκτησία καί ο συγκεκριμένος μπανάνιος διορισμένο ανδρείκελο τών πολυεθνικών τού Θειούλη Σάμ ο οποίος τήν εχει υπό τήν προστασία του., Εχει λοιπόν καταργήσει τίς αμυντικές δαπάνες της , καθ’οσον Θείος Σάμ τήν εχει υπό τήν προστασία του , τήν χρηματοδοτεί καί οι μπανάνιοι εργάζονται αντί πινακίου φακής στίς φυτείες καί τά ορυχεία τών πολυεθνικών τού Θειούλη Σάμ οπως καί οι αλλεσ κεντολατινοαμερικάνικες μπανανίες !!!

  Σοβαρευτείτε λίγο !!!!!

  Like

   1. Τό Equador οπως ειναι γνωστι εχει τεράστια υποθαλασσια αποθέματα περελαίου καί φυσικού αερίου , ειναι μέλος τής …ΟΠΕΚ …!!! καί βεβαίως η αποκλειστική εκμετάλευσις του ανήκει στίς …επτά αδελφούλες !! Ο δέ μπανάνιος ειναι αμερικανοσπουδαγμένος – Πανεπιστήμιο Illinois – ( Γιά οσους γνωρίζουν …ειδικής εκπαιδεύσεως …στελεχών μπανανιών ) !!

    Like

   2. ΧΑΡΗΣ, Γιατί το ΔΝΤ έμεινε 20 χρόνια στην χώρα του;
    τι τους ρωτάς και εσύ τώρα;;
    όσο και να στύψουν τα άδεια τους κρανία απάντηση δεν βρίσκουν.

    Like

   3. Η κεντρική Λατινική Αμερική παραμένει και η πιο φτωχή.Χωρες οπως η Βολιβία,Περου,Εκουαντορ,Βενεζουέλα η Κολομβίας θα μπορούσαν να ειχαν αναπτυχτεί αλλα..καμια σχέση με Ουρουγουάη ,Αργεντινή η και Χιλή η Βραζιλία στην Ν Αμερική..εκει που πηγαίνουν οι “Μπολιβαριανοι” ως μεταναστες λάθρο. Τωρα γιατι δεν μετέδωσαν τα ΜΜΕ τι είπε ο πρόεδρος του Εκουαδόρ για την ΕΛλαδα; Ουτε τι λένε στην Γκάμπια η στην Αρμενία μεταδίδουν αφου θεωρούνται χώρες που δεν έχουν σχέση με το Ελληνικό/Ευρωπαϊκό ζήτημα και δεν ζυγίζει η γνώμη τους και ιδιαιτερα

    Like

  1. Βόμβες για μίζες, ΔΝΤ και ΜΜ»Ε» – Αυτά έκαναν στην Ελλάδα!

   «Έδιναν μίζες σε πολιτικούς για να δανείζονται ώστε να αγοράζουν οπλικά συστήματα. Έπειτα ερχόταν το ΔΝΤ για να ξεπλύνει αυτό το καθαρά ιδιωτικό χρέος»!

   Τι δεν καταλαβαινετε ρε ουφατα?
   Του Πουτιν ειναι το ΔΝΤ ?

   Ποσο βοδια γινεστε.

   Like

 11. O ισημερινός προοδεύει γιατί δεν έχει κάτι εφοπλιστές τύπου ΣΤΑΘΑΚΗ για υπουργούς.
  Δεν πουλήσαν αεροδρόμια ,λιμάνια ,ενέργεια., παρα μόνο ανέπτυξαν τις υποδομέςε τους για το δημόσιο συμφέρον της χώρας τους.

  Like

  1. Εδω το πιο συμαντικο αποσπασμα τις συνεντευξης στα εγγλεζικα.!

   Like

 12. ΤΟ ΤΟΣΤ ΤΩΝ ΔΕΗΤΖΗΔΩΝ Δ.Υ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΕΝΟΥΑ

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΑΣ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ 26% ΣΕ 29%

  Like

  1. Aυτό έχεις να πείς για αυτή την συνταρακτική συνέντευξη ρε *** ραγια ! Τράβα να ανέβεις εσύ στην κολώνα ρε ** εισοδηματία !

   Like

  2. Dragon,! δες στο βιντεο παρακατω ενα απο τα ΓΚΟΥΛΑΓΚ o ARIS, εχει δωσει υποσχεση να σε στειλει, που ηταν μοναστηρι πριν το κανουν στρατοπεδο συγκεντρωσης.?

   Like

   1. Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΙΜ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΑΓΚΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ

    Like

  3. πατατοδρακουλίνι καί λίγα είναι αυτά γιά τούς εναερίτες πού σκαρφαλώνουν σαν τούς πιθήκους στις κολώνες της ΔΕΗ, μέσα στα χιόνια, σε βουνά καί λαγκάδια, πολλές φορές, να συνδέσουν το ρεύμα ώστε να φτιάξεις το καφεδάκι σου καί να έχεις σύνδεση να γράψεις τις συνηθισμένες παπαριές σου πού κανονικά έπρεπε να πείς στον ψυχίατρό σου.

   Like

 13. Χαζοτρολια χαρτζηλικωμενα που προβοκαρουν εις βαρος του εαυτου τους χρονια τωρα.

  Like

   1. Εδώ βγάλαν πράκτορα τον Αμερικανών τον Κορρέα
    επειδή εχει σπουδάσει στις ΗΠΑ σκέψου τι θάγραφαν
    αν είχε σπουδάσει στην ΜΟΣΧΑ
    Κρανία άδεια από περιεχόμενο.

    Like

   2. Εκατό τόνους σκατό ρίχνουν κάθε μέρα στα μούτρα των ιθαγενών ινδογραικύλων οι συριζαίοι κι αυτοί συνεχίζουν να πέφτουν σαν τις μυγες μεσ’ στον βόθρο.

    Εξακόσιοι τόσοι νέοι άνεργοι προστίθενται κάθε ημέρα συντρόφισες και σύντροφοι, την ίδια ώρα που άλλοι τόσοι λαθροεισβολείς μπαίνουν ανά ώρα από τα

    4 σημεία του ορίζοντα.

    Ο Έλληνας ψοφάει στα πεζοδρόμια κυρίες και κύριοι κι ο αλβανοκογκολέζος διαθέτει δωρεάν σπίτι, επίδομα, γιατρούς, φάρμακα και τζαμί!

    Like

 14. χαχαχχα……στο απειρον…

  ομολογω..οτι δεν με…αντεγραψε….

  δεν τον γνωριζω τον κυριο….

  ειπαμε ομως τα ιδια…

  και ματαξαναλεω…

  ενας…ενας πατριωτης εδω μεσα…

  εχει κρατησει..αρχειο?

  κανει προσθεσεις τις μιζες….που βγαινουν στο φως καθε ημερα?

  Ανακαλψε το πλασματικο σχεδιο του…χρεους?

  δεν περιμενα ομολογω…

  να πιασουν ενα ολοκληρο σιχαμενο και πονηρο λαο…στον υπνο!

  σε τετοιο βαθμο υπνου…

  πατριωτττσσσ…..θελατε να γινετε κακομοιρηδες…..το θελατε….

  Like

 15. Καμία σχέση δεν έχει η οικονομία και το χρέος του Εκουαδόρ με την Ελλάδα.Εκεί ο λαός ενωμένος αντιμετώπισε το ΔΝΤ φορώντας ένα ζευγάρι παντόφλες όλη τη χρονιά.Εδώ σκατομαλάκα ραγιά δες σύνταξη στα 50 και βραδιές στη Μύκονο με τους βλαχοσελέμπριτι και έχεις αφίσα τον Τσε γκε βάρα στο σπίτι σου.Μην μπερδεύεις τη μουτσούνα σου με αυτών των πραγματικά πεινασμένων ανθρώπων ούτε τον Κορέα με τα φλωράκια του κομματικού σωλήνα…

  Like

  1. Ως προς εσενα ισως εχεις δικιο.Μην επεκτεινεσαι ομως ,αστο, δεν εχεις ιδεα ουτε θελεις να εχεις.

   Like

   1. Δεν έχεις το πνευματικό επίπεδο και τις οικονομικές γνώσεις για να καταλάβεις τι λέω δυστυχώς.Η χώρα μας είχε και έχει άλλου είδους παθογένειες και το ΔΝΤ απλά ήρθε και έδεσε.Για την ακρίβεια το καλέσαμε να μας σώσει ..

    Like

   2. Όχι απλά το καλέσαμε γονυπετής εκλιπαρούσαμε σαν επαίτες να μας σώσει γιατί τα ταμεία ήταν άδεια.

    Like

  2. Ωρα να μας μαθεις οικονομια και πως ερχεται η υφεσιακη αναπτυξη.Ρε ειστε για πολυ γελιο ρε…

   Like

   1. Εσύ ρε ζώον αποδεδειγμένα δεν ξέρεις ούτε μια διαίρεση να κάνεις, αλλά φαντάζομαι θα σε έχωσε ο μπαρμπα πάγκαλος στο δημόσιο και τώρα μας το παίζεις και αδικημένος χαχόλε, με έναν τενεκέ λάδι θα διορίστηκες με πτυχίο δημοτικού, ψηφίζεις κιόλας μα@κα.

    Like

   2. Βασικά φέτος θα φορολογηθείς με το φορολογικό του Στουρνάρα ενισχυμένο.Μόλις το καταλάβεις έλα να μας ξαναπείς για ύφεση..

    Like

  1. Θεέ μου,μὲ τέτοιο ἠλίθιο λαὸ τὶ νὰ περιμένει κανεὶς;

   Φεύγοντας ἀπὸ τὸ εὐρὼ νομίζουν πώς φεύγεις ἀπὸ τὴν Εὐρώπη.
   Ἀγγλία,Δανία,κ.α δὲν εἶναι στὴν εὐρωζώνη καὶ εἶναι κύριοι τοῦ ἑαυτοῦ τους.
   Απληροφόρητοι,ἀμόρφωτοι ,δεξιοί ἤ ἄριστεροὶ,ὅ,τι πῆ τὸ κόμμα.

   Σίγουρα θὰ χαθοῦν πολλὰ προσοδοφόρα πόστα,ἄν βγοῦμε ἀπὸ τὴν εὐρωζώνη,π.χ προσέξτε πόσο ὑποστηρίζει τὴν παραμονὴ στὸ εὐρώ ὁ Παπαδημούλης.. ὁ πτωχὸς.

   Τὶ νὰ περιμένη κανείς; Εὐρύτητα σκέψεως,ὅταν ἀναμασᾶνε ὅτ,ι ἠλιθιότητα ἔλεγε καὶ ἔκανε(μειοδοσίες θὰ τὶς ἔλεγα) ὁ Καραμανλῆς ὁ δῆθεν ἐθνάρχης;

   Ἀνήκουμε λέει στὴν Δύσι· τὸ βλῆμμα,ἡλικιωμένος ἄνθρωπος καί νὰ μὴ γνωρίζει ὅτι ἡ Εὐρώπη ἀνήκει στὴν Ἑλλάδα.
   Δὲν ἄκουσε ἤ διάβασε ποτὲ τίποτα;
   Ἄν φύγουμε ἐμεῖς τὶ λόγο ὑπάρξεως μὲ αὐτὸ τὸ ὄνομα θὰ ἔχη ἡ “Εὐρώπη”τους;

   Ἀλλὰ ἃμα διαβάζεις τὶς σκατοφυλλάδες τοῦ ΔΟΛ καὶ βλέπεις Μέγκα,παίρνεις τὴν σφυρίχτρα ποὺ σοῦ δίνει τὸ κόμμα καί καταντᾶς παπαρολόγος.

   Like

   1. Με το ανήκουμε στην Δύση εννοούσε το οτι η ΕΛλαδα εχει πολλα κοινα με την δυτική Ευρώπη και οχι με την τοτε Ανατολική.αν έλεγε οτι η Δ Ευρωπη ανήκε στην ΕΛλαδα θα γελοιοποιούσε την χωρα..τωρα πως θα αντιδράσουν οι Ευρωπαιοι αν φύγει η Ελλαδα;θα αντιδράσουν για τις οικονομικές συνέπειες αφου κατα τα αλλα για τους περισσότερους η ΕΛλαδα ειναι μια χωρα στα ΝΑ Βαλκάνια οπου υπήρξε κάποτε ενας πολιτισμός τον οποίο θαυμάζουν.Την σημερινή ΕΛλαδα την βλεπουν σαν μια μικρή και οικονομικά μετρίως αναπτύξεώς διακοπεδοχωρα με ωραίες παραλιες για μια δυο εβδομάδες με εγγυημένο καλό καιρό.Μας θεωρούν ομως πιο Ευρωπαίους απο τους Τούρκους οπου επισης κανουν τα μπάνια τους.Λιγοι ειναι οι μορφωμένοι που ασχολούνται με την αρχαία ιστορια .Τωρα το απο που βγαίνει το όνομα της ευρωπης ελάχιστα τους νοιάζει.

    Like

 16. Ξανά ο Ραφαέλ Κορέα στο τιμόνι του Ισημερινού

  Posted by economikos στο Φεβρουαρίου 18, 2013

  Με ποσοστό 57%

  Επανεξελέγη ο Πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαέλ Κορέα στις προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες, με ποσοστό 57%.

  Με βάση τα μέχρι στιγμής επίσημα αποτελέσματα, ο σημαντικότερος από τους επτά αντιπάλους του Κορέα, ο Γκιγιέρμο Λάσο, φέρεται να παίρνει περίπου το 24% των ψήφων.

  Ο Ραφαέλ Κορέα, μετά την ανάληψη της προεδρίας του Ισημερινού το 2007, προώθησε μεταρρυθμίσεις υπέρ των φτωχών, αύξησε τις κρατικές δαπάνες στους τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης, επέβαλε νέα σuμβόλαια στις πετρελαϊκές εταιρείες, επαναδιαπρατεύτηκε το χρέος του Ισημερινού και έδωσε προτεραιότητα στην επισκευή του οδικού δικτύου της χώρας

  Είναι ο μοναδικός πρόεδρος στον Ισημερινό που έχει ολοκληρώσει τη θητεία του τα τελευταία 20 χρόνια.

  Το 2012, δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και τη Σουηδία επειδή χορήγησε άσυλο στον ιδρυτή του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος κατέφυγε στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο.

  Like

   1. @νταλίκα μινιατούρα για μπόμπιρες, όση είναι και η μπανανία που διοικεί στον χάρτη

    Like

 17. Η ΠτΒ να καλέσει τον Ραφαέλ Κορέα στην βουλή.
  υγ.αντιθέτως κάλεσε τούς υπερήφανους καί χαρούμενους κτηνοβάτες, πούστηδες, λεσβίες, τρίτα, τέταρτα, δέκατατέταρτα φύλα.
  Εως τώρα είναι οί μοναδικές γραμμές του πού δεν έσβησε ο Σύριζα, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του ότι το 90% των Ελλήνων
  δεν τον ψήφιζε, ανεχόμενο την κτηνώδη Σαμαρά, ΑΚΡΙΒΩΣ γι αυτές τις γραμμές του, είναι το…χασίς το οποίο γιόρτασε με πάρτυ ΑΝΗΜΕΡΑ στην επέτειο της απελευθέρωσης από τούς Ναζί, τα 16 φύλα πού έκαναν υπερήφανη παρέλαση ανήμερα στην επέτειο τού ηρωικού θανάτου τού αιώνιου επαναστάτη Τσε Γκεβάρα,το Τζαμί, η κάρτα τού πολίτη πού δεν τούς έκατσε, κι ο νόμος γιά την ιθαγένεια.
  Τον τελευταίο δεν παρατήρησα αν επέλεξαν άλλη μία ιερή επέτειο γιά να τον ψηφίσουν.

  Κι ένα καυστικό, σπαρακτικά αληθινό, σχόλιο σε αριστερή, ευτυχώς εφημερίδα: (από μνήμης)
  “Οι αριστεροί θαυμάζουν, κι επαινούν τούς συντρόφους της Λ.Αμερικής πού σεβάστηκαν τα τοπικά ήθη κι έθιμα, προιόντα καί κλπ.
  ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΟΥΣ;
  μα φορώντας περουβιανά σκουφάκια, τρώγοντας φαχίτας, καί στήνοντας “ρέσιστανς”😛😛😛😛

  Like

 18. Οποία κατάντια καί ξεφτίλα !!! Τά θλιβερά οσο καί αθλια απομεινάρεια τού …πατερούλη νά συγκρίνουν ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μας μέ τριτοκοσμικές λατινοαμερικάνικες μπανανίες καί τούς ιθαγενείς ατζάνκας τους οι οποίοι ζούν ξυπόλητοι εις παραγκουπόλεις τά guasmo barrio χειρότερα από τίς favelas τής Βραζιλίας !!

  Καί εμείσ επιτρέπουμε εις τόν μπανάνιο ιθαγενή indio προθυπουργό τους νά βάζει στό βρωμόστομα του τήν ΕΛΛΑΔΑ μας !!!

  https://diguasmosur.files.wordpress.com/2012/10/guasmosur17.jpg?w=432&h=322

  Like

   1. Βρωμεροί και τρισάθλιοι κομουνιστές υποχθόνια θέλουν να πάρουν εξουσία και να το παίζουν κομισάριοι, δεν μας είπε ο μα@κας ο Τσίχλας ότι τα αποθεματικά όλων των μπρικς είναι όσο τρώμε εμείς σε 1,5 χρόνο λαμόγια λαός χαχόλος που για ένα ένφια θα οδηγηθεί στην καταστροφή. Σαν αλλοτινός Ανδρέας (αλλά χωρίς δανεικά) οι συμμαχίες της Ελλάδας ξαφνικά είναι συνασπισμοί κρατών που δεν έχουν ούτε αποχετευτικά συστήματα. Από τον Κορέα στην Κορέα λαμόγια κομουνιστές, όσο για τον αρούλη που θα μας στείλει και στα γκούλανγκ σου ρχεται, το 37% που σας ανέβασε δεν είναι ούτε από το μισό των Ελλήνων, ο Έλληνας είναι οπορτουνιστής μέχρι αηδίας όταν πειραχτεί ο μισθός στο δημόσιο και οι καταθέσεις θα ……..

    Like

   2. Αυτα που μας δειχνεις ρε μπουφο ειναι τα αποτελεσματα της επιδρομης του ΔΝΤ ρε ορνιο εικοσαετια. κατοχης και εξανδραποδισμου γραφτηκε απο τους φιλους σου εκει.
    Ρε κοιτα ποιοι πανυβλακες θελουν να μας σωσουν,δε μεταδιδω αλλοοοοοοοοοο ειστε απιστευτοι ΒΛΑΚΕΣ.

    ΡΕ ΣΕΙς ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΜΑς ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ?

    Αστο μοιραζε γαλα ενα ενα ομως ε?

    Like

   3. Μια φορά σου είχα βάλει ένα απλό πρόβλημα με ανατοκισμούς και δεν μπορούσες να υψώσεις σε μια δύναμη να κάνεις μια διαίρεση για να βρεις παρούσα αξία, εσύ ο αγράμματος χαχόλος μπορείς να δεις τι είναι αλήθεια και τι όχι; Σου βγάζω εισιτήρια για κεντρική Αμερική να γλιτώσει η Ελλάδα από έναν ψηφοφόρο σαν και του λόγου σου. Ξανά στο δημοτικό ……..

    Like

   4. Τι μου ειχες βαλει ρε τοθβλο τρυπιο που ειχες φαει τις φαπες σου χιλιοστη φορα ,ξεφωνημενε αγραμματε μπακαλακοπου μουγραφες τυπους απο τυφλοσουρτη καραγκιοζη για με πεισεις οτι καταλαβαινεις πολλαπλασιαστες παλιομπακαλη?

    Να ρε κοπρε κομπλεξικε ξευτιλα πως κανουν υπολογισμους θεοντουβαρο

    Like

   5. Eνα βιντεο στην πρωτευουσα του Ισημερινου με 3 εκατομυρια πληθυσμο το Κου-ιτο, Παραγκουπολις.???

    Like

  1. Με το ΔΝΤ…
   ΜΕΤΑ το ΔΝΤ είναι ο μόοοοοονος σωστός τρόπος να δούμε την ΚΑΘΕ χώρα.
   ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΝΤ…πώωωως ήηηταννν;;!
   ΚΙ ΟΤΑΝ…..ΕΦΥΓΕ πώωωωως έεεεεεγιναν;;;;;!!
   θα σου τα στείλω τα φιλάκια..κι ας με πεί κλέφτρα ο Σκάρτακος
   μούουουτςςςςςς😜😜😜😜😜😜

   Like

  1. Αυτό το λαμόγιο θα γράψει και βιβλίο και θα παριστάνει τον καθηγητή αλίμονο σε αυτούς που θα μείνουν εδώ.

   Like

   1. Ε ναι ,εσυ που δυσκολο θα’ταν να διαβασεις και τα εξωφυλλα κοπανα την Τουρκια.

    Like

   2. Ο πασοκάνθρωπος φίλος της οικογένειας ΓΑΠ που συμπτωματικά πήγε Σύριζα να μας σώσει..

    Like

 19. Η κατάσταση που περνάει σήμερα η Ελλάδα, δεν είναι πρωτόγνωρη για τον τόπο.

  Από την στιγμή που αυτή η χώρα ελευθερώθηκε μέχρι σήμερα, είναι δέσμια δανείων.

  Συγκεκριμένα η Ελλάδα δανείζεται από το 1824 μέχρι και σήμερα. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα όμως όλα αυτά τα χρόνια; Οι αλλεπάλληλες χρεοκοπίες της χώρας.

  Πρώτα το 1827 και μετά 1843, 1893, 1932. Χρεοκοπίες που προήλθαν και από τους ληστρικούς και τοκογλυφικούς όρους, που εμπεριείχαν όλες αυτές οι δανειακές συμβάσεις που έχει υπογράψει η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια.

  Μυαλό δεν βάλαμε και η ιστορία επαναλαμβάνεται.

  Διάβασα την ιστοσελίδα που παραπέμπει η ανάρτηση Begar2 Ιουνίου 19, 2015 στις 9:55 πμ.

  Δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα , γιατί δεν γίνεται κάτι αντίστοιχο και στη χώρα μας.

  O κ.Καμένος είπε στον ΑΝΤ1 στις 14-4-15 , ότι αν η επιτροπή κρίνει κάποιο από το χρεος μας ότι είναι επονείδειστο , παράνομο και επαχθές , ότι κάποιοι πλούτισαν από αυτή την ιστορία , έχοντας πληροφορίες έσοθεν , τότε θα διαγραφεί.

  Παράνομο, επονείδιστο και μη βιώσιμο είναι το χρέος , είπε η κ, Κωνσ/πούλου σήμερα.(αναφέρω και την ιστοσελίδα)

  Υπάρχει το νομικό συμβούλιο του κράτους .

  Όλα τα κόμματα έχουν νομικούς (και οικονομολόγους) , βουλευτές και στελέχη

  Υπάρχουν τόσοι δικηγόροι και δικηγορικοί σύλλογοι στη χώρα μας , δεν τους έχει απασχολήσει το θέμα?????

  Γιατί δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα???

  Μπορεί να γίνει τίποτα από εδώ και πέρα???

  Εχουμε αναλογισθεί , γιατί η σημερινή κυβέρνηση . προεκλογικά μιλούσε για κούρεμα του χρέους και σήμερα δεν ακούγεται τίποτα???

  Τα όσα αναφέρει η ανωτέρω ιστοσελίδα , δεν είναι αρκετά να τα συγκρίνουμε με τη χώρα μας???

  Πόσο είναι το κατά κεφαλή εισόδημα στη χώρα αυτή??? (Μήπως είναι ότι ίσχυε στη 10ετία του 50 στη χώρα μας???)

  Τι αναλογία υπάρχει μεταξύ του πληθυσμού και των αυτοκινήτων και της ιδιοκατοίκησης της χώρας αυτής??

  Τι παράγει , τι ορυκτό πλούτο έχει , αν τον εκμεταλλεύεται και τι κρατικά έσοδα έχει??
  Που στηρίζεται η οικονομία της χώρας αυτής??

  Πόσους δημοσίους υπαλλήλους έχει και τι ποσοστό είναι σε σχέση με τον πληθυσμό της χώρας αυτής???

  Πόσος είναι ο κατώτερος μισθός???

  Ποια είναι η αναλογία εργαζομένων και συνταξιούχων , το ύψος των συντάξεων , η ηλικία συνταξιοδότησης???

  Τι φορολογικό καθεστως επικρατεί και κάθε πότε αλλάζει???

  Η χώρα αυτή , θεωρείται υπανάπτυκτη , υπό ανάπτυξη ή ανεπτυγμένη???

  Εκτιμώ ότι δεν θα χρειάζεται να έχει τις τεράστιες αμυντικές δαπάνες (σαν ποσοστό του ΑΕΠ) που είναι αναγκασμένη να έχει η χώρα μας. Επίσης δεν θα έχει το πρόβλημα και την ανάλογη δαπάνη για τους λαθρομετανάστες (παράτυπους κατά ΣΥΡΙΖΑ) .

  Μιλάει για προστατευτισμό (γενικά και αόριστα) ο κύριος αυτός.

  Εμεις είμαστε στην Ε. Ε , έχουμε δικαιώματα , αλλά έχουμε και υποχρεώσεις και θεωρούμαστε ανεπτυγμένη χώρα. Υπάρχει ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων και αγαθών.

  Επί πλέον από τους λαθρομετανάστες φεύγουν δισεκατομμύρια (σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει) στις χώρες τους ανεξέλεγκτα. Αφαίρεση –μείωση του ΑΕΠ της χώρας μας.

  Τι προστατευτισμός και σε ποιους τομείς , μπορεί να γίνει στη χώρα μας , με τα δεδομένα αυτά???

  Γιατί τα όσα έγιναν στη χώρα αυτή , δεν έχουν γίνει σε καμία άλλη χώρα του κόσμου , απόσο γνωρίζω???

  Το ΔΝΤ έχει πάει και στο Ισραήλ και στη Τουρκία και στη Ρωσία , στην Αγγλία κ.λ.π και έχει φύγει.

  Σε μνημόνια είχαν μπει και άλλες χώρες και έχουν βγει και η Κύπρος που μπήκε αργότερα από μας , θα βγεί στο τέλος του χρόνου.

  Εμείς γιατί είμαστε ακόμα σε μνημόνια?????

  Από τα υπάρχοντα κόμματα στη βουλή , μόνο το ΚΚΕ και η ΧΑ και το ποτάμι (νέα κόμματα) δεν έχουν περάσει από την εξουσία.

  Γιατί δεν έγιναν τα ίδια για το χρέος και στη χώρα μας????

  Να δούμε τι θα κάνει η σημερινή κυβέρνηση.

  Like

   1. Eίναι αστείο να μιλάμε για παράνομο χρέος με κυβερνήσεις που έβγαιναν με 50% + απόλυτα δημοκρατικά και με τόσο ευνοϊκά συνταξιοδοτικά για τους δημοσίους υπαλλήλους ειδικά σε δεκο που μας έβαζαν δις μέσα κάθε χρόνο όπως η ολυμπιακάρα. Η χώρα του Ραφαέλ Σκατέα είχε δικτατορίες εμείς είχαμε απόλυτα δημοκρατικές κυβερνήσεις. Ας πάει η μαντάμ να ζήσει στο εκουαδόρ και στον Ισημερινό να απολαύσει παντεσπάνι.

    Like

   2. Τουρκια εσυ Ζαβοζ,Τουρκια και σε λιγα χρονια θα τα μαζευεις κι απο κει.Ως τοτε με το ΙΣΙΣ κι οτι κανεις.Ξουξουδια.

    Like

   3. Β. Ευρώπη θα πάω μακρυά από Βαλκάνια, θα αιματοκυλίσετε την χώρα κομούνια ακόμη τα κόμπλεξ του εμφυλίου κουβαλάτε. Το τρρρρολυμπία θα πατώσει ούτε ιντερνετ δεν θα έχετε.

    Like

   4. Βρηκες για εισητηρια ? κλαιγοσουν θυμαμαι,νταξ κατι αφηνει το τρολαρισμα,αντε πα να δεις απο κοντα τι θα πει φραγκικο αφεντικο,αλλα στο ξαναλεω,δικιμασε ΙΣΙΣ , σου παει.

    Like

   1. Μήπως κάποιους…εξυπηρετεί,με το να μην…καταλαβαίνει;
    Τέτοια εμμονή-με ένα και μόνο…στοχευμένο…επιχείρημα-συναντάται,σε εγκάθετους,
    βολεμένους,κομματόσκυλα,προβοκάτορες,άντε και σε μερικούς…γκαγκα.
    Τους προσπερνώ και δεν σπαταλώ φαιά ουσία.

    Like

   2. Αυτο εννοειται,να φαινεται οτι ειναι υπο συζητηση τα αυταποδεικτα. Οπισθοφυλακη καταδικασμενη να πουληθει και να τρωει τις ντοματες μονη της στη μαπα μεχρι να καταλαβει τι θα πει Γεωργιαδης.

    Like

 20. Ξερουν τουλαχιστον ολοι οι σχολιαστες που βρισκεται ο Ισημερινος… …ελπιζω…

  Like

 21. Με τέτοια επισκεψιμότητα και το άρθρο θάφτηκε άρον-άρον,ενω άλλα…πρωταγωνιστούν για ημέρες;
  Γιατί άραγε;

  Like

 22. vrike o gyftos tin genia tou…………………………………….kai deka pansetes

  Like

 23. i kokini roza kai ta kokina mila ton esperidon KAI O KOKINOS PANOS

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s