Ορίστε ποιους προωθεί το MEGA! Δικαίωση του Olympia

Δεν πέρασε ούτε μήνας από τότε που καταγγείλαμε το αίσχος του M(ου)EGA, το οποίο καθημερινά διαφήμιζε ενεχυροδανειστήρια και συγκεκριμένα του κ.Ριχάρχου. Οι εξελίξεις δεν άργησαν να μας επιβεβαιώσουν, την Παρασκευή οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα  ο περιβόητος «ενεχυροδανειστής» Ριχάρδος, λόγω απόκρυψης συναλλαγών που προέκυψαν από πελάτες του οι οποίοι δεν έλαβαν τα απαιτούμενα εκ του νόμου φορολογικά στοιχεία για αγορές αντικειμένων αξίας ύψους άνω των 500 ευρώ. Πρόκειται για τη δεύτερη σύλληψή του και μέσα σε διάστημα μικρότερο του έτους, και έγινε την Πέμπτη μετά από επιτόπιο έπειτα από φορολογικό έλεγχο που διενήργησε κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας.Ακολούθησε λεπτομερής φορολογικός έλεγχος και συλλέχθηκαν φορολογικά και λοιπά στοιχεία προς περαιτέρω έλεγχο και επεξεργασία. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα απασχολούνταν δύο εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν αναγράφονταν στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Ο 48χρονος Δημήτρης-Ριχάρδος Μυλωνάς συνελήφθη για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας στις 14 Ιουλίου του 2014. Όλα ξεκίνησαν από τους ελέγχους που έκαναν οι αστυνομικοί σε δύο καταστήματα ιδιοκτησίας του, στα οποία κανονικά θα έπρεπε βάσει ιδιωτικών συμφωνητικών να φυλάσσονται για ένα μήνα τιμαλφή προερχόμενα από ενέχυρο. Αν και στο βιβλίο που τηρούσε η επιχείρηση υπήρχαν εγγραφές αντικειμένων αξίας άνω των 70.000 ευρώ, αυτά δεν βρέθηκαν.

Ο ίδιος αρνήθηκε να υποδείξει τους χώρους όπου φυλάσσονται τα συγκεκριμένα τιμαλφή, όπως ορίζει ο νόμος για να είναι δυνατός ο έλεγχός τους, χωρίς να αποδεικνύει έτσι ότι βρίσκονται σε ασφάλεια και να γεννά υποψίες ότι τα ιδιοποιήθηκε παρανόμως μαζί με άγνωστους συνεργούς του. Έτσι, συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για υπεξαίρεση κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, ξέπλυμα και παράβαση της διάταξης περί υποχρεώσεων αργυραμοιβών, παλαιοπωλών, ενεχυροδανειστών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η υπόθεση του συγκεκριμένου ατόμου έχει απασχολήσει μέχρι και τη Βουλή, με τις δραστηριότητές του να δείχνουν «πολυποίκιλες» και εξαιρετικά υψηλού εισαγγελικού «ενδιαφέροντος».Σχετική ερώτηση για το ποιός καλύπτει τα ενεχυροδανειστήρια Ριχάρδος είχε κατατεθεί και από το Βουλευτή κ.Νικολόπουλο το 2013 όπου έφερνε στο φως όλη τη βρώμικη δραστηριότητα του. Αν και όλα ήταν γνωστά για τον εν λόγω επιχειρηματία κανείς δεν τον «άγγιζε» και το κανάλι της προπαγάνδας συνέχιζε να τον προωθεί καθημερινά.

10 σκέψεις σχετικά με το “Ορίστε ποιους προωθεί το MEGA! Δικαίωση του Olympia”

 1. Δύο συγκεντρώσεις – Μία απόδειξη: Το πολιτικό σύστημα επιθυμεί τον θάνατο της Ελληνικής Κοινωνίας

  Ήταν Μάιος του 2013 όταν πάνοπλες διμοιρίες των ΜΑΤ επενέβησαν, κατόπιν εντολής του λαθροδήμαρχου Καμίνη και του τότε υπουργού ΠΡΟΠΟ και αρχισκευωρού, Δένδια, προκειμένου να απαγορεύσουν διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή στους δοκιμαζόμενους, από την κρίση, Έλληνες.

  Το ανθελληνικό κράτος Σαμαρά – Βενιζέλου επέλεξαν την ευθεία σύγκρουση, προκειμένου να απαγορεύσουν μία διανομή τροφίμων, γιατί αυτή θα τους προκαλούσε πολιτική ζημία. Την ίδια ώρα τα αργυρώνητα ΜΜΕ πανηγύριζαν για την απαγόρευση ενός «συσσιτίου του μίσους» και η αριστερά σιωπούσε ένοχα, αποδεχόμενη αυτή την πρωτοφανή απαγόρευση.

  Η Χρυσή Αυγή επέλεξε να μετατρέψει την κρατική χρηματοδότηση που λάμβανε, προκειμένου να ανακουφίσει τους Έλληνες πολίτες, που ζούσαν και ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας. Αυτή η προφανής «πρόκληση» εκ μέρους της Χρυσής Αυγής απέναντι σε ένα πολιτικό σύστημα που μισεί βαθύτατα τον Ελληνισμό και απασχολείται αποκλειστικά με ψηφαλάκια απαντήθηκε με χρήση χημικών και άγρια επίθεση από τις δυνάμεις καταστολείς σε άπορους και ηλικιωμένους, που πήγαν εκείνη την ημέρα να πάρουν τρόφιμα.

  Είναι Μάιος του 2015, δύο χρόνια μετά από εκείνη την πρωτοφανή απαγόρευση, και το τμήμα δικαιωμάτων του Σύριζα, από κοινού με οργανώσεις – σφραγίδες – δορυφόρους, διοργάνωσε μία εκδήλωση, που ξεκάθαρα πρότρεπε στην διάπραξη αδικημάτων. Ο λόγος φυσικά για το χθεσινό χασισοφεστιβάλ, το οποίο προέτρεπε τους νέους να καλλιεργήσουν και να καταναλώσουν ναρκωτικές ουσίες.

  Δεν είναι μονάχα η ξεκάθαρη προτροπή σε τέλεση αδικημάτων, που έπρεπε να προκαλέσει την επέμβαση της αστυνομίας, στα πλαίσια της εφαρμογής του νόμου. Κυρίως είναι η ουσία αυτής της εκδηλώσεως, που ήταν μία ξεκάθαρη προτροπή στην παρακμή και την υποταγή. Μια προτροπή στην μαστούρα, την απάθεια και την καταστροφή του μέλλοντος της Χώρας, της Ελληνικής Νεολαίας.

  Είναι Μάιος του 2015, δύο χρόνια μετά εκείνη την πρωτοφανή απαγόρευση της διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής, και η εκδήλωση αυτή έγινε άνευ παρεμβάσεως της αστυνομίας. Τα ΜΜΕ των πλουτοκρατών από την πλευρά τους μετέδωσαν ολόκληρη την εκδήλωση, κάνοντας λόγο για «ελευθερία» και «εκδήλωση της νεολαίας», δείχνοντας ξεκάθαρα ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι επιθυμούν την ελεύθερη διακίνηση των ναρκωτικών, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι αντιδράσεις στα μνημόνια και την υποταγή.

  Μάιος 2013 και Μάιος 2015, δύο εκδηλώσεις με χρονική απόσταση δύο χρόνων, η αντιπαραβολή των οποίων αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι το πολιτικό σύστημα, το λεγόμενο «δημοκρατικό τόξο», επιθυμεί τον θάνατο της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού.

  Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως γνήσιο συστημικό κόμμα, προωθεί την ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών, στα χνάρια του Τζέφρυ Παπανδρέου με στόχο την μόνιμη νάρκωση και αδράνεια της ελληνικής νεολαίας απέναντι στα μνημονιακά του σχέδια».

  Μου αρέσει!

 2. Ο Ριχάρδος μαζεύει χρυσό για τους καναλάρχες.
  Τα μαγαζιά του είναι απλά η βιτρίνα.
  Οι διαφημίσεις του είναι τσάμπα στα κανάλια
  Το ίδιο και ο DIAMANT STORE.

  Μου αρέσει!

 3. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ RICARDO ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ…ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ……….

  Μου αρέσει!

  1. Ριχάρδος ο χρυσόκαφρος!…Φέρτε μου Χρυσο και πάρτε …Μέζεα!….Αλλά δεν φταίει αυτός φταίνε τα τσιράκια της ράτσας του που μας κυβερνάνε!

   Μου αρέσει!

   1. Αυτοί που τρέχουν να του πουλήσουν τα οικογενειακά κειμήλια δεν τον έκαναν τον «κύριο» χρυσοκάφρο;
    Εχεις δει τα μοντέρνα δακτυλίδια με τα διαμάντια ν΄αστράφτουν στα χέρια δημοσίων υπαλλήλων;
    Τρία-τρία τα φοράνε.

    Μου αρέσει!

 4. to xasisi ti sxesh exei re mlks?Possoi pe8anan apo xasis k possoi apo «fystikia»?possoi ka8arisan apo hrwinh klp logo tou xasis? H olandia poy oloi h touristikh biomhxania einai sthmenh panw sto xasis k exoun xestei sto xrhma einai blamenoi? Sthn ellada exoume to kalytero klhma k exoume topurismo arketous mhnes, fantastite poso 8a exoume k ti xrhmata 8a pesoun,giati na paei sthn olandia o allos enw 8a mporei na erxetai sthn ellada? Xwris na gnwrizete orismenoi lete tis blakeies sas,possa atoma apton okana 8a eixan teleiwsei me thn hrwinh an htan to mayro eley8ero?Giati otan se stamatan oi mpatsoi k sou briskoun mia-dyo dwseis hrwinh thn epomenh mera eisai eksw (logw nomo8eseias) k otan se briskoun mena tsigaro etoimo 20 meres fylakh,eimaste sobarh? timwreis to xasis k oxi thn hrwinh? NAI giati aytoi pou fernoun thn hrwinh (opws 1 karabi pou brhkan full me preza) egine tpt? Auto 8elete? Na dinoun hrwinh k oxi xasis? Ase pou gia na fereis tis posothtes aytes xreiazese arketa myria,enw gia to xasis 1 dentraki sto spiti k eisai ok.Eseis giati krazete gia to xasis k oxi gia thn hrwinh? Xiliades ereynes deixnoun oti to xasis oxi kako den kanei alla exei k farmakeytikes idiotites,klostikh,psyxagwgikh k.a. Alla mallon ta palhkaria tis n.d k ton allwn kommatwn pairnoun hrwinh-koka»afou exoun ton mparmpa» k xestikan gia tous ypoloipous,giati na plhrwsw k na parw to xalarwtiko aptis farmakobiomhxanies k na mhn to parw apton khpo mou? APTO XASIS 0 8ANATOUS APO HRWINH..(AMETRITOI) APO MNHMONIA PANO APO 6-7000 AUTOKTONIES,APO TSIGARA PARA POLLOI,LES K TWRA DEN KOIMIZOUN TON LAO TA MME K OLA TA PAPAGALAKIA TOUS,TO XASIS SAS PEIRAKSE..? DEN SAS PEIRAKSE POU PRW8YPOURGOS TOU KRATOUS EIPE NA PESOUN OLOI STA 4ARA K SAS ENOXLISE AUTO? ENA PARWMOIO SYSTHMA SAN TIS OLLANDIAS AN EIXE GEINEI PRIN MIA 5ETIA,POSSA DIS 8A EMPAINAN STA KRATIKA TAMEIA? ENW TWRA PALI THN PLHRWNOUN AUTOI POU DEN EXOUN FRAGKO.APTOUS XRHSTES 8A MAZEPSETE TA LEYTA POU KLEPSATE? ANTE MHN PW TPT AKOMA K PESEI KAMIA MYNHSH APO «KSERETE POIOUS». Den mporei 1as aplws xrhsteis na ferei ta narkwtika sthn xwra,auta ta kanoun kapioi alloi pou sas einai gnwstoi.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s