ΤΟ ΕΠΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗ


Αν δεν το ξέρετε –και μάλλον δεν το ξέρετε ούτε οφείλετε να το ξέρετε- στη Χαλκιδική συντελείται ένα «κοσμοϊστορικό γεγονός»! Συνέρχεται η ΚΕΔΕ υπό την Προεδρία του «τρισμέγιστου» -και «τελευταίου τροϊκανού» του Σαμαρά- Πατούλη.

Ο έρμος Πατούλης έχει μείνει κατάμονος –οι λοιποί Δήμαρχοι γελάνε μαζί του- να σκούζει, για τους πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Και «δεν γνωρίζει» ο ερίφης ότι σήμερα ψηφίσθηκαν στη Βουλή διατάξεις που εγγυώνται αυτούς τους πόρους, όπως του τόνιζε πλήθος Δημάρχων με πρώτον το μεγάλο, και αυτόφωτο πολιτικώς, Δήμαρχο Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη.

Στη Χαλκιδική θα πάει και ο Σαμαράς να μιλήσει στους Δημάρχους, αφού δεν τον παίρνει να μιλήσει πουθενά αλλού. Όμως το γεγονός είναι ότι ο Πατούλης διαδίδει ότι εκεί θα είναι και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος! Μην το θεωρείτε αστείο. Είναι πιθανό να πάει εκεί ο επιτροπος, ο οποίος αφού δεν έγινε Πρόεδρος Δημοκρατίας ψάχνει να βρίσκεται στη δημοσιότητα εν Ελλάδι κατά το «μάζευε κι ας είναι ρόγες». Δηλαδή από «Δήμαρχος Κλητήρας»!!

Και μην ξεχνάτε και τούτο. Ο Αβραμόπουλος τα έχει βρει με τον Σαμαρά –τον οποίο ο Σαμαράς έβριζε όταν έκανε επίθεση φιλίας στον Αλέξη Τσίπρα για να γίνει Πρόεδρος –το Μεγάλο Σάββατο στο Costa Navarino. Γιατί τα βρήκαν; Μα γιατί ως μόνους εχθρούς τους βλέπουν τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Κώστα Καραμανλή!!!

Εμπρός λοιπόν στη Χαλκιδική, με Σαμαρά και Πατούλη. Κατά το «εκεί, εκεί, στη Β΄ Εθνική»!! Και που ξέρεις; Μπορεί η θέση του Δημάρχου Ελληνικού να αποτελέσει την πραγματική κορύφωση καριέρας!

Φ. Ασημακόπουλος

4 thoughts on “ΤΟ ΕΠΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗ”

 1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ Ο ΤΥΠΟΣ;
  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ;

  Like

 2. O Πατούλης δεν ήταν ο καραγκιόζης που σε απόλυτη επίδειξη ραγιαδισμού πήγε στην Νέα Υόρκη και φόρεση γραβάτα με την αστερόεσσα;
  Έχει γυναίκα και αυτό το “λαμπατέρ” μια χαρά τα κατάφερε στην ζωή του.

  Ά!!! Το “λαμπατέρ” είπε ότι ο Τατούλης μοιάζει με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ…μάλλον στα νεφρά και στο πάγκρεας καθότι γιατρός.

  Like

 3. Αν ο κ. Πατούλης ήτουνε αριστερός κι είχε κάνει συμφωνία για παιδική χαρά – σκοτώστρα, όπως εκείνος ο συριζαίος δήμαρχος του Ελληνικού, τότε θα τον στηρίζανε κάποιοι, εεεεε;;;

  Μια παιδική ψυχούλα χάθηκε τότε άδικα και δεν είδα τους κήνσορες με τη συριζαίϊκη…τήβενο να συγκινούνται.

  Πού πάμε, μωρέ παιδιά;
  Τι παρωπίδες είν΄αυτές;
  Τι κριτήριο υψηλωτάτου βαθμού πολιτικής ευθυκρισίας μας διακατέχει;

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s