Στις 5/5 προκάλεσαν #MARFIN που καλυψε το πραξικόπημα Παπακωνσταντινου-Βενιζέλου της 7/5/2010

Marfin_photianetakias

Επειδη οι bloggers έχουμε μνήμη, θυμήθηκα πως δυο μέρες μετά τις δολοφονίες στην Μαρφιν, βρήκε ευκαιρία ο Παπακωνσταντίνου να περάσει νόμο που έδινε έκτακτες εξουσίες στον εαυτό του !

Με τροπολογία που κατέθεσε εκείνη την μέρα, όταν όλα τα ΜΜΕ είχαν είδηση την δολοφονία, που έδινε το δικαίωμα να εκπροσωπεί το ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού διμερή ή πολυμερή με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το ΔΝΤ προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα του μηχανισμού στήριξης.

Η λέξη κύρωση αντικαταστάθηκε από το συζήτηση και ενημέρωση κι έτσι μόνο με την υπογραφή του υπουργού θα ισχύουν και θα εκτελούνται τα πάντα.

ΤΟ LINK ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Εκτακτες Εξουσίες στον Συνταγματάρχη Παπακωνσταντίνου!

16 σκέψεις σχετικά με το “Στις 5/5 προκάλεσαν #MARFIN που καλυψε το πραξικόπημα Παπακωνσταντινου-Βενιζέλου της 7/5/2010”

 1. Ο/Η Σοφία- ΤΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΤΑ 14 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΝΤΙΜΙΗΜΟΝΙΑΚΟΙ! λέει:

  ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΑΙΠΕΔ 14

  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ 1,2 ΔΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ

  ΩΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ.

  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ

  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ, ΤΩΝ

  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΙ

  ΑΠΕΧΘΕΣ ΚΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ.

  14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ 1, 2 ΔΙΣ. ΤΙΜΗ ΥΠΟΔΕΙΧΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ

  ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,

  ΠΩΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΙΜΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ

  ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ… Ή ΜΗΠΩΣ

  ΟΧΙ!

  ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ;

  Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ

  ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ.

  Ο ΑΕΡΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ…

  Μου αρέσει!

  1. αφού κατάφεραν οι νεοκουμουνιστές, να έρθουν σε νοητική αντιπαράθεση με τα λεγόμενά τους, παρουσιάζοντας ως μεγάλο τον Ντε Γκώλ (έναν απο τους τελευταίους της ακροΔεξιάς), για την ιδεατή του άποψη περί Ευρώπης , μειώνοντας ταυτόχρονα τον Λ.Σ. Χρυσή Αυγή ως επικίνδυνους, οι οποίοι είναι άμεσοι ιδεολογικοί απόγονοί του ….. τι να πούμε εμείς ;;;;;; η αριστερά είχε – και έχει πάντα το σύνδρομο της μεροληψίας ….. αυτό εμείς που τους διαβάζουμε το γνωρίζουμε και ξέρουμε αυτή την ψυχονοητική παρεκτροπή τους, προς την λεγόμενη ¨πούστικη¨ αλλά και ουσιαστική μεταστροφή της αλήθειας ….. άλλωστε οι κουμουνιστές (όποιας ροής η σέχτας) είναι απο τα γεννοφάσκια τους ψεύτες, ίσως λίγο περισσότερο απο τους φιλελεύθερους …..

   οπότε τους ευχαριστούμε, διότι κουράζουν το μυαλό τους να μεταστρέψουν το άσπρο σε μαύρο ακόμη και όταν όλοι βλέπουν το αντίθετο, μέσα απο τα σαθρά επιχειρήματά τους …..

   αυτό που σώζει την ανωτέρω ιδεολογία απο την ολική κατάρρευση, δεν είναι άλλο απο την απουσία κριτικής σκέψης στην ευρεία κοινωνία, σε σχέση με την ιδεολογική φιλοσοφία ….. άλλωστε οι καλοί μου συνάνθρωποι πιστεύουν, ότι διαβοιούν σε ένα Δημοκρατικό σύστημα διακυβέρνησης ….. πράγμα παραπλανητικό εκ του προοιμίου, διότι ζούμε σε ένα κοινοβουλευτικά αντιπροσωπεύουμενου συστήματος ….. οέοοοοο …..

   αυτό ωστόσο το σύστημα (του οποίου ήταν προπάτορας ο στασιαστής Κρόμγουελ) έχει δέσει απίθανα με την παραβατικότητα της ¨αριστεράς¨, βλέπε κουμουνισμό …… διότι η φύση της αριστεράς είναι αντιανθρώπινη και ουσιαστικά εναντίον της φύσης του, εναντίον δηλαδή της προπατορική συμβουλή ¨ο άνθρωπος είναι πολιτικό ον¨ ……

   Απ’ αυτό συνάγεται ότι η πόλη αποτελεί μια φυσική πραγματικότητα2 και ότι ο άνθρωπος είναι από τη φύση του ζώο πολιτικό3, και ότι αυτός που εξαιτίας της φύσης του και όχι εξαιτίας των περιστάσεων ζει εκτός πόλεως είναι είτε φαύλος είτε κάτι καλύτερο από άνθρωπος4, όπως ακριβώς είναι και εκείνος που αποδοκιμάστηκε από τον Όμηρο: ο άνθρωπος χωρίς συγγενικούς δεσμούς, χωρίς νομικές δεσμεύσεις και χωρίς σπίτι5 […] Ότι λοιπόν η πόλη είναι μια φυσική πραγματικότητα και πιο σημαντική από το κάθε άτομο είναι φανερό6. ∆ιότι, εάν το άτομο δεν είναι αύταρκες, όταν αποκοπεί από την πόλη, θα βρεθεί στην ίδια μοίρα που βρίσκονται τα άλλα μέρη εν σχέσει προς το όλον7, και εκείνος που δεν μπορεί να είναι μέλος μιας κοινωνίας λόγω της αυτάρκειάς του δεν την χρειάζεται την κοινωνία, αυτός δεν είναι μέρος της πόλεως και είναι κατά συνέπεια είτε θηρίο είτε θεός8. Όλων λοιπών των ανθρώπων η ορμή προς μία τέτοια κοινωνία ανάγεται στην ίδια τους τη φύση9, και εκείνος που πρώτος συγκρότησε μια τέτοια κοινωνία είναι πρωτουργός μέγιστων αγαθών10.
   (Ἀριστοτέλης, Πολιτικά, Α, 1253a 1-5 και Α, 1252b – 1253a 33)

   η αριστερά στην προαιώνια σχεδόν πορεία της, το μόνο που έπραξε ήταν να οδηγήσει την όποια κοινωνική ομάδα σε ρήξη με την φύση της ….. δηλαδή ανέτρεψε την ενδόμυχη τάση κάθε κοινωνίας στην παραδοσιακή αυτοσυντήρηση …..

   οπότε ελάτε να δώσουμε το κοινωνικό φάρμακο σε αυτή την ιδεολογική χολέρα, που μεταλλάχτηκε δια του φιλελευθερικού καπιταλισμού, μέσω του ¨πολιτιστικού Μαρξισμού¨ και της ¨πολιτικής ορθότητας¨, οδηγώντας τις κοινωνίες μας σε ηθική και νομική παρακμή ….. ελάτε να κάνουμε τις κοινωνίες μας ανθρώπινες ξανά ……

   ελάτε κοντά στις Εθνικές παραδώσεις και τοπικές σας ιδιομορφίες ….. ελάτε κοντά στις πατρογονικές ρήσεις και συμβουλές ……

   ζήτω το ΕΘΝΟΣ …… ζήτω ο πολιτισμένος άνθρωπος …. ζήτω η κοινωνία ανθρώπων …… ζήτω ο προβληματιζόμενος άνθρωπος …… ζήτω το υπερβατό Ον άνθρωπος………………………

   Μου αρέσει!

 2. σωπα ρε θυμηθήκατε τη μαρφιν;
  το μήνυμα μου όμως που σας το θύμισα,το διαγράψατε..
  Αισχροί άνθρωποι..ακόμα και με τους νεκρούς,παιγνίδια κάνετε…

  Μου αρέσει!

 3. Και τι έπαθε ο Παπακωνσταντίνου; ΤΙΠΟΤΑ! Ξεχάστηκε η εσχάτη προδοσία, όπως ξεχάστηκε και του Παπανδρέου.
  Το ξέρομε, δεν θα τους αγγίξετε, δεν θα τολμήσετε να τους αγγίξετε, όπως δεν αγγίξατε τους ολιγάρχες-νταβατζήδες-μεγαλοερολάβους, όπως και δεν τους άγγιξε και ο Καραμανλής.
  Εμάς όμως ξέρετε να μας φορολογείτε συνεχώς, εμάς ξέρετε Σαμαροβενιζέλοι, να μας κόβετε τους μισθούς και τις συντάξεις, να μας απολύετε όποτε θέλετε, να μας φορολογείτε με ΕΝΦΙΑ (που θα συνεχίσουν αυτοί εδώ οι νέοι ψεύτες) και όλα εναντίον των πολιτών.
  Περίεργο, αργήσατε να ανεβάσετε και εσείς τα διόδια………..
  ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΣΤΕ!

  Μου αρέσει!

 4. Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

  Ψψψτ! Κύριοι του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, και λοιποί:
  Σας βαρεθήκαμε! Μας κουράσατε πώς το λένε;

  Τί διαπραγματεύεστε και διαπραγματεύεστε τόσους μήνες;
  Φτάνει! Στοπ! Τελειώσατε!
  Δεν μπορεί να διαπραγματεύεστε τόσο καιρό και με τέτοιους παλιάνθρωπους και να βγεί κάτι καλό για μάς!

  Κι ύστερα, εμείς δεν σας δώσαμε καμία εντολή διαπραγμάτευσης!
  Σας είπαμε να τ’ αλλάξετε όλα: να τελειώνουμε μιά και καλή με οποιοδήποτε είδος »μνημονίου», να θέσουμε τους δικούς μας όρους ανάπτυξης και (μετά) αποπληρωμής (του »σωστού» χρέους), να βρείτε άλλες πηγές χρηματοδότησης του κράτους απ’ τους φοροδιαφεύγοντες μεγαλοκαρχαρίες, απ’ τα λιμνάζοντα πρόστιμα της εφορίας των μεγαλο-εταιρειών, την ανάλογη φορολόγηση της τεράστιας ακίνητης περιουσίας, και πάει λέγοντας.

  Αυτά δώσαμε εντολή σε σάς για να κάνετε. Όχι άλλα!

  Σταματήστε λοιπόν πιά να πέφτετε στην παγίδα των απατεώνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης τοκογλύφων, τρίφτε τους στην μούρη την πρόσφατη εντολή του λαού κι ελάτε πίσω να σχεδιάσουμε μαζί το πώς θα ανταπεξέλθουμε στην αναμενόμενη επίθεσή τους, επίθεση που κάθε »καλό» σαρκοβόρο κάνει όταν του παίρνουν την τροφή μέσα απ’ τα νύχια!

  Τώρα: Λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι κατά το πρώτο τρίμηνο της διακυβέρνησής σας, κι ενώ σας είχαν παγιδεύσει με ψεύτικες ντεμέκ διαπραγματεύσεις (επί της ουσίας εκβιασμούς), το ελληνικό κράτος πλήρωσε σε ΔΝΤ και έντοκα γραμμάτια (ακούρευτα και εις χείρας τοκογλύφων) το ποσό των 9 δις ευρώ και λαμβάνοντας υπ’ όψη επίσης ότι από το ποσό που οι παλιάνθρωποι λένε πως μας δάνεισαν από το 2010 (110δις; 150δις; Παραπάνω δις; Δεν μας λέτε κιόλας την αλήθεια!), μόνον το 8% μπήκε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην ελληνική οικονομία, δηλαδή περίπου 16δις (αν υποθέσουμε ότι »πήραμε» 200δις) για 5 χρόνια κι αν συγχρόνως λάβουμε υπ’ όψη ότι απ’ τον περασμένο Αύγουστο δεν έχουμε πάρει δεκάρα τσακιστή…

  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ…

  Σημαίνει πως με αυτά τα 9 δις που τους δώσαμε όσο διαρκούν οι »διαπραγματεύσεις»-εκβιασμοί, μαζί με τα δικά μας μέσα, θα έφταναν και θα περίσσευαν να ζήσουμε άλλα τρία χρόνια, χρόνια που θα μπορούσαμε να αναδιαρθρώσουμε πραγματικά την οικονομία μας, και να ζήσουμε στο εξής σαν άνθρωποι, στέλνοντας στον διάολο τις τοκογλυφικές και αποικιοκρατικές βλέψεις των διεθνών απατεώνων!

  Αυτό κάνει μία αριστερή ή απλώς λαϊκή κυβέρνηση με πρόσφατη και ισχυρότατη λαϊκή εντολή και δεν εμπλέκεται σε ατέρμονες, στημένες, κακόπιστες, εκβιαστικές και παρελκυστικές »διαπραγματεύσεις».

  Αυτό περιμέναμε να κάνετε κι εσείς.
  Δεν το κάνατε. Δεν πειράζει. Ποτέ δεν είναι αργά.
  Γυρίστε όμως ΤΩΡΑ πίσω!
  Κλείστε ΤΩΡΑ τις διαπραγματεύσεις – κοροϊδία.

  Με το Κτήνος δεν διαπραγματεύεσαι.
  Ή το τρώς, ή σε τρώει!…

  Πηγή «Ουδέν Σχόλιον»
  -http://kostasxan.blogspot.gr/2015/05/blog-post_28.html

  Μου αρέσει!

 5. Οπως εγραψα και αλλου, ενας ειναι ο δολοφονος της Μαρφιν και αυτον δεν υπηρχε ουτε υπαρχει περιπτωση να τον αγγιξει κανενας γιατι ειναι αρχιτραπεζιτης και οχι απλος τραπεζιτης οπως τα θυματα.

  Ενα σωρο τραπεζες εχουν καει σε ενα σωρο πορειες και κανενας δεν σκοτωθηκε.
  Οριστε οι πρωτιστοι λογοι:
  1) Κλειδωμενες πορτες ασφαλειας…αυτο ειναι απο τα αγραφα
  2) Παρολες τις αντιρρησεις υπηρξε επανειλημμενη εντολη να συνεχισουν να εργαζονται στο συγκεκριμενο καταστημα ενω ολα σχεδον τα υπολοιπα ειχαν κλεισει στην περιοχη

  Αλλα που μυαλο. Οι κουκουλοφοροι και οι αναρχικοι εφταιγαν? Αμα εισαι ηλιθιος μπορει να πιστεψεις αυτη την προπαγανδα. Αυτα παιζονταν απο τα καναλια και τα media. Kαταναλωση για αδαεις μα δυστυχως και απο αρκετα σχολια εδω μεσα, απο οτι φαινεται επιασε τοπο.

  Μου αρέσει!

  1. Το έγραψες και σου απάντησα ως ακολούθως:

   Όχι, δεν έφταιγαν οι αναρχικοί… Αυτοί απλώς έβαλαν τη φωτιά και εμπόδιζαν το πυροσβεστικό να πλησιάσει… Τι έκαναν δηλαδή τα παιδιά, γιατί να τα κατηγορούμε;

   Τον τραπεζίτη (και τον φρονημίτη) πρέπει να πάμε να πιάσουμε, που με τηλεκοντρόλ από τη βίλα του στην Εκάλη (ή σε όποιο άλλος μέρος του κόσμου βρισκόταν) κλείδωσε τις πόρτες και εμπόδιζε τους… καλούς αναρχικούς που μάλιστα προσπάθησαν να σώσουν τους εργαζομένους…

   Να τους φωνάξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να τους δώσει μετάλιο ανδρείας…

   Μου αρέσει!

   1. Στο συγκεκριμένο δεν φταίει κανείς άλλος, εκτός από τους δράστες, συνεπώς δεν έχει νόημα να ανακατεύουμε τα ονόματα οποιουδήποτε άλλου, επειδή είναι ύποπτος ή ένοχος για άλλα αδικήματα.

    Μου αρέσει!

   2. Εντάξει, δεν θα συνενοηθούμε.

    Τα βίντεο υπάρχουν και είχε βουήξει όλη η Ελλάδα τότε. Ούτε είναι η πρώτη φορά που οι αναρχικοί κάνουν τέτοια πράγματα – συνεχώς και ανεξαιρέτως τα ίδαι κάνουν, δυστυχώς σε εκείνο το περιστατικό είχαμε και 4 θύματα.

    Μου αρέσει!

   3. Την φωτιά στην μαρφιν όπως και τον Ιανό κλπ την έβαλαν αναρχικοί, όλα τα αλλά περισσεύουν.
    Για τα αποδεικτικά να ρωτησετε για πρακτικά απο τις ανάλογες συνελεύσεις τις επόμενες μέρες των εμπρησμών.

    Μου αρέσει!

   4. Το σχόλιό σας θα ελεγχθεί πρώτα από συντονιστή.
    Μαΐου 6, 2015 στις 1:06 μμ

    Την φωτιά στην μαρφιν όπως και τον Ιανό κλπ την έβαλαν αναρχικοί, όλα τα αλλά περισσεύουν.
    Για τα αποδεικτικά να ρωτησετε για πρακτικά απο τις ανάλογες συνελεύσεις τις επόμενες μέρες των εμπρησμών

    Μου αρέσει!

 6. Αυτό πόυ δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς είναι ότι η Ζ.Κ. η πρόεδρος τ.β. έχει στα συρτάρια της εκατοντάδες μυνήσεις πολιτών για εσχατη προδοσία για όλα όσα έγιναν τα τελευταία 5 χρόνια.

  Αν και ο $yriza δεν θέλει να λέγεται συστημικός, ας προωθήσουν όλες αυτές τις μυνήσεις για να υπάρξει επιτέλους πρόοδος και πραγματική Δημοκρατία σε αυτη τη χώρα. Οσο τις κρύβουν, αποτελούν το άλλο πρόσωπο του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

  Μου αρέσει!

  1. Δεν υπάρχει Κ Α Μ Μ Ι Α περίπτωση τεκμηρίωσης εθνικής προδοσίας, μην παραμυθιάζεσαι από τις θεωρίες συνωμοσίας.

   Η εφαρμογή πολιτικών αποφάσεων περί των δημοσιονομικών της χώρας και μάλιστα σε κατάσταση χρεωκοπίας, ΔΕΝ είναι εθνική προδοσία.

   Όπως ΔΕΝ είναι εθνική προδοσία η μείωση των αποδοχών των πολιτών.

   Κανένα δικαστήριο σε ολόκληρο τον πλανήτη δεν πρόκειται καν να εξετάσει σοβαρά τέτοιου είδους γελοιότητες, όπως οι… μηνύσεις του κάθε αφελούς (ο οποίος πιθανότατα ψήφισε Σημίτη αμέσως μετά τα Ίμια, αλλά τότε δεν ήταν εθνική προδοσία, επειδή έπεφτε το μπαγιόκο).

   Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s