ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ !!! Ο Βενιζέλος για νομιμότητα! Ο υπόλογος της συνταγματικής εκτροπής με την Δανειακή!

wpid-20150301010657.jpgnetakias

Σαν σήμερα ο Βενιζέλος, ο πολύ βαρύς Συνταγματολόγος έκανε το μέγα ανοσιούργημα υπογράφοντας την Δανειακή Σύμβαση, καταδικάζοντας έναν ολόκληρο λαό !

Αυτός ο τιτάνας του Συνταγματικού Δικαίου για να ολοκληρώσει αυτή την ανήθικη πράξη του έκανε το μεγαλύτερο έγκλημα στα Κοινοβουλευτικά χρονικά και ουδέποτε πέρασε την κύρια δανειακή από την βουλή, αλλά ούτε και την τροποποίηση της δανειακής που την πέρασε νύχτα με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, στο νόμο για το… Αλτσχάιμερ!

Αλλα εμείς δεν έχουμε Αλτσχαιμερ και όλα τα βρεί μπροστά του στην Εξεταστική για το Μνημόνιο!

Μια μέρα μαγική σαν την φωτογραφία…

12 thoughts on “ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ !!! Ο Βενιζέλος για νομιμότητα! Ο υπόλογος της συνταγματικής εκτροπής με την Δανειακή!”

 1. Ἀφοῦ ὁ Φλαμπουράρης σας εἶπε ὅτι δὲν υπάρχουν ποινικὲς εὐθῦνες γιὰ τὸ Μνημόνιο…, βεβαίως μιλάει.
  Καὶ μιλάει καὶ ὅτι θέλει λέει…

  Like

 2. ……………………………………………………

  Like

 3. υπάρχουν πληροφορίες οτι τους τελευταίους μήνες ηγετικό στέλεχος
  του πασοκ γύρω στα 200 κιλά έβγάλε εκτός Ελλάδος περίπου 80.000.000 ευρώ .
  το όνομα αυτού με ένα (λ)

  για να δούμε ποιός θα το βρεί

  Like

 4. Με τόσα στοιχεία, με τόσες δημόσιες δηλώσεις που αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία του εγκλήματος που έχει συντελεσθεί…

  Κι ενώ έχουν κατατεθεί μηνύσεις για εσχάτη προδοσία, οι φρουροί της εγκληματικής οργάνωσης των ΔΝΤόδουλων τις κρατούν θαμμένες στα συρτάρια τους.

  Έπρεπε φαίνεται να γίνει κάτι τόσο τρανταχτό, σχεδόν διαλυτικό για να μπορέσουμε να δούμε καλά όλη την σαπίλα μέσα στην οποία ζούσαμε τόοοοσες 10ετίες.
  Τώρα φαίνονται οι αξίες κι οι ξεφτίλες όλων όσων εκρυβαν πίσω από τίτλους και δημόσια αξιώματα την διαφθορά την σαπίλα και την ξευτίλα τους.

  Like

  1. όπως πολύ καλά γνωρίζεις η χώρα ως νομική υπόσταση, βρίσκεται κάτω απο την υψηλή εποπτεία ιδιωτικών οργανισμών, που παρουσιάζονται στην κοινή γνώμη, ψευδώς ως κρατικοί θεσμοί …. παράλληλα γνωρίζεις ότι ο θεσμός της Ελληνικής Δικαιοσύνης, έχει παραδοθεί εδώ και δεκαετίες σε μια ντόπια πολιτικό – οικονομική κλίκα, διευκολύνοντας τεχνηέντως τα όποια συμφέροντα τους, που πολλές φορές συμβαδίζουν, με αυτά των εξωχώριων ιδιωτικών οργανισμών, που μας πασάρονται ως κρατικοί θεσμοί ….. τι σε κάνει να πιστεύεις δηλαδή ότι μια ωραία πρωία, θα πάρουν την απόφαση να ενεργήσουν προς όφελος των Εθνικών και λαϊκών συμφερόντων, βγάζοντας τα ίδια τα ματάκια τους ;;;;;;; οέοοοο……

   Like

   1. Ειλικρινά δεν το πιστεύω ότι καμμία ωραία πρωϊα δεν θα κάνουν κάτι τέτοιο όλα αυτα τα άναξια να λέγονται Έλληνες, υποπόδια των φαινομενικά ντόπιων λαμογίων που με την σειρά τους είναι υποπόδια άλλων.

    Αυτό ακριβώς λέω στον Νετάκια.
    Ότι ενώ το έγκλημα έχει ομολογηθεί δημοσίως οι γνωστές τσατσάδες που έχουν ανακοινώσει ότι θα βάζουν φυλακή όποιον γνωστοποιήσει έγκλημα πρωθυπουργού, μυρίζουν τις μασχάλες τους.

    Εδώ έχουμε τέτοιες ομολογίες που η τσατσά θα έπρεπε να βάλει φυλακή τον ίδιο επειδή καταδίδει τον εαυτό του!

    Στην Ελλάδα δεν υπάρχει δικαιοσύνη δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ.

    Στην Αλεξάνδρας είναι μια σειρά από ερείπια απέναντι από το στάδιο του Παναθηναϊκού τα ερείπια των προσφυγικών και το πολυτελές ερείπιο της Θέμιδος.

    Στις τσατσάδες των προδοτών εύχομαι τον χειρότερο, τον πιο επώδυνο τον πιο αργό και τον πιο εξευτελιστικό θάνατο. Να πεθάνουν βρώμικες παγωμένες άστεγες πληγιασμένες ξευτιλισμένες απογυμνωμένες από κάθε ποιότητα ζωής από κάθε κοινωνική αναγνώριση, δακτυλοδεικτούμενες κατάπτυστες να τους αρνούνται ακόμα και το νερό.

    Like

 5. TI NA ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ(ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ) ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ; ΤΙ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

  Like

 6. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ… ΓΚΕΙ ΜΠΑΡ, ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

  Νέοι καιροί, νέα ήθη, πρώτη φορά αριστερά (με ολίγη από ελαφροδεξιά…)! Γνωστός υπουργός της συγκυβέρνησης, με ιστορικό όνομα και… περίεργη φωνή, που το όνομά του ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες (και δικαίως – αλλά… δε σας λέμε γιατί), εθεάθη μέρα μεσημέρι (και ώρα 14:00, της 30ης Απριλίου) σε γνωστότατο «γκέι-μπαρ» στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στην οδό Αιόλου. Χωρίς να λογαριάσει καθόλου τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών, που ακόμα κι αν δεν ήξεραν περί τίνος πρόκειται, δεν ήταν δύσκολο να καταλάβουν, καθότι δεν υπήρχε μία γυναίκα στο μαγαζί, έστω και για δείγμα.

  (ΥΓ): Λέτε να έδωσε το… καλό παράδειγμα και ν’ αρχίσουν να… εκδηλώνονται και οι υπόλοιποι;

  Ακόμα να το βρείτε ρε τσακαλια;

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s