olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας.

Το διαφθαρμένο βρετανικό κατεστημένο, παιδεραστία και Κυπριακό

Posted by olympiada on March 16, 2015

Βρετ. Υπουργός Εσωτερικών: « το πρόβλημα είναι μπλεγμένο συγκεκαλυμμένα στον ιστό της κοινωνίας μας»

Στο Λονδίνο από την δεκαετία του 1950 και ίσως νωρίτερα υποβόσκει ένα τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο. Μιας διαφθαρμένης, αρρωστημένης, ενοχής για εγκλήματα εναντίον παιδιών κουλτούρας, της λεγόμενης «ελίτ», την οποία διαχρονικά οι κυβερνώντες, οι ένοχοι και οι παρασκηνιακοί μανδαρίνοι του κατεστημένου προστατεύουν όσο μπορούν να μην ξεσπάσει. ΄Οταν ξεσπάσει όμως το απόστημα αυτό, που κάποια μέρα θα ξεσπάσει, η βρωμιά και δυσοσμία θα πάρει και θα δώσει…

Με άρθρο της στη Ντέιλι Τέλεκραφ, στις 14 Μαρτίου 2015, η Υπουργός Εσωτερικών κα Τερέζα Μέι, (Theresa May) είπε ότι οι Βρετανοί ακόμα δεν έχουν εκτιμήσει την πραγματική έκταση των εγκλημάτων όσον αφορά τις κατηγορίες για εκμετάλλευση παιδιών από ενήλικες, πολλοί εκ των οποίων εκμεταλλεύονται τη θέση τους στην εξουσία. Προειδοποίησε δε ότι η έρευνα για τους ενόχους για εγκλήματα εις βάρος παιδιών θα οδηγήσει στα σχολεία μας, τα νοσοκομεία μας, τις εκκλησίες μας, τους συλλόγους νέων μας και άλλα ιδρύματα που έπρεπε να ήταν τόποι ασφάλειας…

 

Φώτο – το Βρετανικό Κοινοβούλιο με τα τόσα απόκρυφα…

Την Πέμπτη 12.3.2015 διορίστηκε τετραμελής επιτροπή με πρόεδρο την Δικαστή Justice Lowell Goddard εξουσιοδοτημένη να καλέσει και να κλητεύσει οποιονδήποτε. Η αρχική έρευνα ξεκίνησε πριν από κάποια χρόνια, από τον μακαρίτη Συντηρητικό βουλευτή Geoffrey Dickens, ο οποίος έθεσε θέμα κυκλώματος παιδεραστών που δρούσε εντός του Westminister (δηλαδή του Κοινοβουλίου) την δεκαετία του 1980.

Η Υπουργός Εσωτερικών στο άρθρο της τονίζει ότι οι κατηγορίες που ήδη είδαν το φως της δημοσιότητας για την δεκαετία του 1980, είναι «μόνο η κορυφή του παγόβουνου». Αλλά το πιο σημαντικό που είπε η κα Μέι είναι ότι « το πρόβλημα είναι μπλεγμένο συγκεκαλυμμένα στον ιστό της κοινωνίας μας» (woven, covertly, into the fabric of our society).

Η έρευνα θα καλύψει κατηγορίες για σεξουαλικές εκμεταλλεύσεις παιδιών/θυμάτων που προδόθηκαν από διάφορες αρχές και θεσμούς της κοινωνίας, περιλαμβανομένων Αστυνομίας, Δικαστηρίων, Εθνικού Συστήματος Υγείας, Σχολείων και το Μπι Μπι Σι, όχι μόνο την δεκαετία του 1980 αλλά και την δεκαετία του 1970. Και αναμένεται να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας για νέες κατηγορίες με νέα θύματα που θα ενθαρρυνθούν να προβούν σε καταγγελίες που μέχρι σήμερα φοβόντουσαν ή δεν τους άφηνε το κατεστημένο.

Η επιτροπή θα δημοσιοποιήσει τον ερχόμενο Μάιο πριν τις γενικές εκλογές, μια ενδιάμεση έκθεσή της εις ένδειξη ότι τα ευρήματα της έρευνάς της δεν θα πέσουν στα μαλακά. Ο δε πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον υποσχέθηκε ότι «δεν θα αφήσει πέτρα που δεν θα την σηκώσει» για να ξεσκεπαστούν οι ένοχοι και γιατί για τόσα χρόνια προστατεύονταν. Η κα Μέι αναφέρθηκε και σε συνάντηση που είχε με μία κοπέλα θύμα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης η οποία της είπε χαρακτηριστικά: «Ξεκινήστε αυτή την έρευνα και θα δείτε ότι τα σεξουαλικά αδικήματα θα περνούν από όλα τα στρώματα της κοινωνίας», και έχει δίκαιο επιβεβαίωσε η Υπουργός για να προσθέσει ότι εκτός από τα δημόσια ιδρύματα, η έρευνα μπορεί ίσως να οδηγήσει και στα ψιλότερα στρώματα της Βρετανικής κοινωνίας.

΄Ηδη με τις αποκαλύψεις για πέραν των 400 θυμάτων σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τον τηλεοπτικό παρουσιαστή του Μπι Μπι Σι Jimmy Savile οι ισχυρισμοί καλύπτουν και κύκλωμα στο Κοινοβούλιο με ανάμιξη γνωστών βουλευτών.

Τον Ιούλιο του 2014 ο Peter Mckelvie που έκρουσε τον κώδωνα της παιδεραστίας αποκάλυψε ότι η Αστυνομία είχε κατάλογο πρώην και νυν πολιτικών με την υποψία ότι συμμετείχαν σε σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών. Ο Peter Mckelvie ο οποίος σπατάλησε 20 χρόνια να μαζεύει μαρτυρίες για τους ισχυρισμούς αυτούς αποκάλυψε ότι ένας αριθμός 40 βουλευτών και υψηλόβαθμων γνώριζαν για το κύκλωμα παιδεραστών στο Westminister ή συμμετείχαν σ΄αυτό. Έγραψε σχετικά τον Ιούλιο του 2014 η Ντέιλι Τέλεκραφ.

Άλλη εφημερίδα η Ιντεπεντεντ πέρσι αποκάλυψε ότι 114 φάκελοι με ισχυρισμούς για κύκλωμα παιδεραστών στο Κοινοβούλιο είχαν παραδοθεί το 1983 στον τότε Υπ. Εσωτερικών Leon Brittan, από τον μ. βουλευτή Geoffrey Dickens. Το 2013 λέχθηκε ότι έγιναν… άφαντοι, και το Υπ. Εσωτερικών δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν χάθηκαν ή αν καταστράφηκαν. Άλλη δε έρευνα για το ίδιο θέμα καλύπτει τα έτη 1979 – 1999 και πάει λέγοντας η υπόθεση.

Εν τω μεταξύ φάκελοι που σχετίζονται με το θέμα επί καιρώ Μάργκαρετ Θάτσερ παραμένουν κλειστοί στο Κρατικό Αρχείο και Βρετανοί δημοσιογράφοι παλεύουν για την αποδέσμευσή τους.

Δυστυχώς η έρευνα αυτή περιορίζεται στη Αγγλία και Ουαλία, και δεν καλύπτει την Βόρειο Ιρλανδία, τα Channel islands, και μέρη της πρώην Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Γιατί αν κάλυπτε και αυτά τα μέρη θα έβρισκε ότι τέτοια κυκλώματα δρούσαν και εκεί, όπως π.χ. στην Κύπρο την δεκαετία του 1930 με τον διαφθαρμένο Rupert Gunnis στο τμήμα Αρχαιοτήτων, και τις βρωμερές δραστηριότητές του, διαφθείροντας τη νεολαία, Έλληνόπαιδα και Τουρκόπαιδα, όπως έγραψε τόσο γραφικά στο βιβλίο του:

«Νόμιμα Aνομήματα  — Η Αλυσίδα» 1990,  ο μ. Παναγιώτης Σ. Μαχλουζαρίδης.  Τον Gunnis έδιωξε τελικά από την Κύπρο ο κυβερνήτης Πάλμερ…(Σχετική αναφορά στο βιβλίο μου «Από την Ένωση στην Κατοχή» από τα βρετανικά Κρατικά Έγγραφα).   Όπως δε μας αποκάλυψαν τα έγγραφα που αναγκάστηκε με δικαστικό διάταγμα,  το Φόρειν ΄Οφις να αποδεσμεύσει, χάρη στις προσπάθειες πέντε γερόντων Κενυατών θυμάτων, τα ονομαζόμενα «migrated archives», οι βρετανικές αποικιακές αρχές στην Κένυα προέβαιναν και σε σεξουαλικά αδικήματα πέραν των βασανιστηρίων που επέβαλαν στους συλληφθέντες.

Πέραν τούτων αριθμός Βρετανών πολιτικών που διαχρονικά αναμείχθηκαν στο Κυπριακό έχουν καταδικαστεί για διάφορα αδικήματα  και τίποτα δεν αποκλείεται στα ονόματα που τελικά θα βγουν στην επιφάνεια να περιλαμβάνονται και άνθρωποι που συνέβαλαν στα όσα πέρασε η Κύπρος στα χέρια του Φόρειν Όφις…

Εξάλλου ήδη είναι γνωστή η υπόθεση του Dennis MacShane Υπ. Ευρώπης στο Φόρειν ΄Οφις  2002-2005, και της  μυστικής του διπλωματίας για επιβολή του Σχεδίου Ανάν. Καταδικάστηκε για “dishonesty” (ατιμίες) από τον δικαστή, και βρέθηκε στην ίδια φυλακή με τον Ασίλ Ναδίρ (φυλακές Belmarsh)…

6 Responses to “Το διαφθαρμένο βρετανικό κατεστημένο, παιδεραστία και Κυπριακό”

 1. ARIS said

  ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ

  Like

 2. […] Το διαφθαρμένο βρετανικό κατεστημένο, παιδεραστία και… […]

  Like

 3. […] Το διαφθαρμένο βρετανικό κατεστημένο, παιδεραστία και… […]

  Like

 4. […] Το διαφθαρμένο βρετανικό κατεστημένο, παιδεραστία και… […]

  Like

 5. […] Υπάρχουν συμμορίες π… on Το διαφθαρμένο βρετανικό κατεσ… […]

  Like

 6. […] Το διαφθαρμένο βρετανικό κατεστημένο, παιδεραστία και… […]

  Like

Σχολιάστε Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: