Το μέγα σκάνδαλο με την “εξέλιξη” για την Siemens

Θα πρεπει να απασχολήσει άμεσα τη νεα κυβερνηση, εκτος από την αποπειρα αθώωσης Ματαντού, η “σκληρή” δίωξη για την Siemens.
Η εξέλιξη αυτή εμπεριέχει ένα μέγα σκάνδαλο. Θεωρεί ότι ο Τσουκατος δεν πήγε τα λεφτά στον Σημίτη, αλλά στον… ΟΤΕ!
Δηλαδή δεν έφτανε ο Καραβέλας και ο αντικαταστάτης του, Χριστοφοράκος, να λαδώνουν τους διεφθαρμένους ΟΤΕτζήδες, έπρεπε να τους ταΐσει και ο στενός συνεργάτης του Σημίτη, Τσουκάτος.
Ενώ ο ίδιος ο Τσουκατος έχει ομολογήσει ότι πήγε τα λεφτά στο ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, ενώ και οι ίδιοι οι ταμίες έχουν επιβεβαιώσει οτι τα πήραν.
Η δίωξη λοιπόν, γίνεται για να αθωώσει τον Σημίτη. Όπως και η φυγάδευση Ματαντού γινεται για να αθωώσει την υπόλοιπη συμμορία Σημίτη.
Όσο για το C4i με την εμπλοκή Τρεπεκλή, τον ΟΣΕ με την εμπλοκή των νταβατζήδων κλπ, δεν υπάρχει πουθενά.
Εμείς, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να φυγαδεύσει δολοφόνους.

8 thoughts on “Το μέγα σκάνδαλο με την “εξέλιξη” για την Siemens”

  1. Αν η Ολυμπία ηταν αντικειμενικό μπλόγκ θα έγραφαν επίσης οτι ενας απο αυτους που υπέγραφε τις συμβασεις με τη ζημενς ηταν ο Δραγασάκης. Αλλά ΜΟΥΓΚΑ. Όπως πάντα δυο μετρα και δυο σταθμά.

   Like

 1. Ο ‘’μέγας’’ Δραγασακης που υπέγραψε τη συμφωνία μαμούθ με την Siemens το ’89 με την κυβέρνηση Μητσοτάκη γιατί λείπει από τη φωτογραφία ρε παιδιά ?????

  Α ξέχασα …… είναι ‘’αριστερός αντιστασιακός’’ κι αυτός … !!!!!!!!

  Εμ…. καλά μας κάνουν …..

  Δώσε Γοργοπόταμο στο λαό …. σταθερά με Πάκη αρχηγό και μπροστάρη …… και υπαρχηγό Δραγασακη ‘’παιχνιδιάρη’’ ….

  Like

  1. εν τω μεταξύ παρατηρώ ότι η οικογένεια αντιπρόσωπος της Siemens στην Ελλάδα λείπει μονίμως από το κάδρο εμπλοκής στη ρεμούλα …….

   Έρχεται η συγκυβέρνηση με Αβραμο και ΝΔουλα……… εκτελούν το Σαμαρά τώρα και στρώνουν χαλί για τον σκαφατο …….. το τρίτο μνημόνιο θέλει 180 για να περάσει……..

   θα το δείτε ……

   Like

 2. SIEMENS + ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ + ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ = ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ :

  α} Σύμφωνα με τις ομολογίες των υπευθύνων της αμαρτωλής αυτής εταιρίας στη Γερμανική Δικαιοσύνη , έχουν δοθεί προμήθειες σε υπουργούς κ.λ.π. κρατικούς λειτουργούς δύο δισεκατομμύρια ευρώ. Χώρια οι άλλες θυγατρικές της εταιρίες και δη οπλικών συστημάτων. Εξυπακούεται ότι όλα αυτά τα χρήματα έχουν επενδυθεί στο εξωτερικό. Αυτός είναι ο λόγος που παρά την καλή διάθεση της Ελβετίας , της Γερμανίας κ.λ.π. κρατών να πληροφορήσουν την ελληνική κυβέρνηση περί των σχετικών καταθέσεων, η ελληνική κυβέρνηση , η Βουλή , αλλά και η Δικαιοσύνη , αρνούνται να συνεργασθούν. Ψάχνουν τώρα δήθεν για να βρούνε το βουλευτή για το ένα εκατομύριο, που δεν περιλήφθηκε στο … «έσχες» του , για να καλύψουν τα δισεκατομμύρια της ληστείας του ελληνικού λαού που έχουν καταθέσει οι ηγέτες μας στην αλλοδαπή.

  β} Δυστυχώς τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος της παραβίασης του Ν. 1608/1950 που επιφέρουν και την εσχάτη των ποινών παρεγράφησαν. Ομως ο αισχρός νόμος περί ευθύνης υπουργών που θέσπισε το ΠΑΣΟΚ , των Κ. Σημίτη , Γ. Παπανδρέου , Φ. Πετσάλικου, Ευ. Βενιζέλου κ.λ.π. δεν καλύπτει και την Εσχάτη Προδοσία που διέπραξαν.

  Κι’ αυτό διότι η αποστέρηση πολλών δεκάδων δισεκατομμυρίων που υπεξήρεσαν από το δημόσιο, με την απάτη των Ολυμπιακών Αγώνων, που στοίχισαν {50} δισεκατομμύρια στον ελληνικό λαό, και που τα μισά από αυτά τα τσέπωσαν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και οι παρακοιμώμενοι του Κολωνακίου και της Εκάλης , συνιστά το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας .

  Οπως επίσης και των διαφόρων οπλικών συστημάτων που αγοράσθησαν σε πολλαπλάσιες τιμές από τις πραγματικές , με γνώμονα τις προμήθειες και όχι τις ανάγκες των Ε.Δ. Δηλαδή σε χαλεπούς καιρούς , μείωσαν σκοπίμως και για δικό τους όφελος την αποτρεπική δύναμη της Ελλάδας . Ενα τρανό παράδειγμα είναι η κοστολόγηση των γερμανικών οπλικών συστημάτων, που π.χ., τα άρματα μάχης «Λέοπαρντ» , τα πλήρωσε ο ελληνικός λαός στο επταπλάσιο της τιμής που πλήρωσε για τα ακριβώς ίδια η Τουρκία κ.λ.π.

  Δηλαδή το τότε ΚΥΣΕΑ του ΠΑΣΟΚ μείωσεν ενσυνειδήτως κατά επτά φορές την αποτρεπτική δύναμη της Ελλάδας , για να καταστούν εκατομμυριούχοι κάποιοι εγκάθετοι άνεργοι αλήτες που μας τους καπέλωσαν οι Η.Π.Α. και το Club Bilderberg . Κι’ όμως αντί να έχουν καταδικασθεί στην εσχάτη των ποινών, κυκλοφορούν ελεύθεροι , διάγουν με χλιδή προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα , και από πάνω μας χλευάζουν και μας απειλούν γιατί δήθεν τους ενοχλούμε .

  γ} Ο ανακριτής Ν. Ζαγοριανός με εντολή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Σανιδά, απέκρυψε σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας αφορώντα τους κατηγορούμενους , για τη ληστεία της Siemens , προκειμένου να καλύψει τους δωρολήπτες υπουργούς που παρέβησαν τον όρκο , το καθήκον τους και πρόδωσαν την Ελλάδα . Εν συνεχεία έστειλε σκοπίμως ατεκμηρίωτα εντάλματα στις διωκτικές αρχές της Γερμανίας , προκειμένου να μην εκδοθεί στην Ελλάδα ο Μ. Χριστοφοράκος , για τον ίδιο λόγο. Ο δε Χριστοφοράκος έδωσε τη λίστα των δωροληπτών υπουργών, στη Γερμανική Δικαιοσύνη για να μην εκδοθει στην Ελλάδα , και η γερμανική κυβέρνηση , εκβιάζει σήμερα τους προδότες υπουργούς που δωροδόκησε ο Χριστοφοράκος , και αυτοί για να γλυτώσουν τη φυλακή και τα κλοπιμαία παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας στους συνεχιστές του έργου του Αδόλφου Χίτλερ.

  δ} Κι’ όμως η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου απεφάνθη ότι ο Ζαγοριανός έπραξε με τον καλύτερο τρόπο το καθήκον του, και ότι δεν συντρέχει λόγος να τεθεί σε προσωρινή αργία , μέχρι να καθαρίσει τη θέση του.

  Επίσης νομιμοποιήθηκε η παράνομη γνωμοδότηση – οδηγία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου «Σανιδά», περί παραπλανηθέντων υπουργών από τους υφισταμένους τους . Κι’ αυτό διότι : Αυτοί τους παρεπλάνησαν και ούτω εδέχθησαν να δωροδοκηθούν. {Ορα Μαντέλης , Τσοχατζόπουλος κ.λ.π.}. Για την ιστορία , ο μοναδικός διαφωνήσας είναι προς τιμήν του ο κ. «Κ. Μπαλντάς».

  Εν κατακλείδι η κάθαρση πρέπει να αρχίσει από τη Δικαιοσύνη, η οποία υπηρετεί πάντοτε τους δυνάστες .

  Δεν ξεχνάμε ότι επί δικτατορίας οι δικαστές έστελναν στις φυλακές και στις εξορίες τους πολίτες που ήσαν αντίθετοι με το εγκαθιδρυθέν την 21ην Απριλίου καθεστώς στην Ελλάδα . Εν συνεχεία οι ίδιοι δικαστές καταδίκασαν παρανόμως σε θάνατο τα πρώην αφεντικά τους , τις διαταγές των οποίων εκτελούσαν με υπερβάλοντα ζήλο, όταν οι συνταγματάρχες διοικούσαν επί επτά έτη την Ελλάδα.

  Τάδε Εφη ο Φ.Π. κατά τον κρίσιμο χρόνο . 15-3- 2012 Φ.Π.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s