Ο Ερντογάν παριστάνει τον Μουσολίνι, μετά το χαστούκι των Ιταλών στο Βερολίνο, που συντριπτικά στηρίζουν Ελλάδα!

Το 78% των αναγνωστών της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica τάχθηκε υπέρ του να δοθεί περισσότερος χρόνος και εμπιστοσύνη στην Ελλάδα συμμετέχοντας σε δημοσκόπηση. Το 19% δήλωσε αντίθετο, ενώ το 3% δεν εξέφερε γνώμη.

Το δείγμα των αναγνωστών που συμμετείχε στην έρευνα αυτή της ιταλικής κεντροαριστερής εφημερίδας μέσω Διαδικτύου ανήλθε σε 7.000 πρόσωπα.

Πρόκειται για «ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα, το οποίο ανατρέπει την οπτική του Βερολίνου και περιχώρων», αναφέρει στον ιστότοπό της η Ρεπούμπλικα. Προσθέτει δε ότι «οι Ιταλοί είναι πολύ πιο πρόθυμοι να στηρίξουν την χορήγηση βοήθειας προς την Ελλάδα από ό,τι οι Γερμανοί, λόγω και των κοινών καταβολών του ελληνορωμαϊκού πολιτισμού».

«Πρόκειται για αποτέλεσμα ακριβώς αντίθετο από εκείνο του γκάλοπ που δημοσίευσε η εφημερίδα Bild. Σε αυτή την περίπτωση η Γερμανία ηττήθηκε με σκορ 2-0», σχολίασε η ιταλική εφημερίδα.
Hellasforce.com

5 thoughts on “Ο Ερντογάν παριστάνει τον Μουσολίνι, μετά το χαστούκι των Ιταλών στο Βερολίνο, που συντριπτικά στηρίζουν Ελλάδα!”

 1. ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΥΛΟ!

  Μπαλάφας: Ανοιχτή η αύξηση ΦΠΑ σε ποτά-τσιγάρα!!!

  Στην αναπροσαρμογή του ΦΠΑ στα καπνικά προϊόντα και τα αλκοολούχα είχε αναφερθεί και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης

  Το ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξει αύξηση του φόρου στα τσιγάρα και στα αλκοολούχα ποτά επιβεβαίωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης

  Μπαλάφας μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

  Like

 2. καλά δεν ξέρουν οι Τούρκοι ότι τα πλοία τους μπορεί να βυθιστούν νόμιμα με τέτοιες μαλακίες που κάνουν. Τα έχουν πέξει τελοίως τα μογγόλια.

  Like

 3. To τέλος των απανταχού Μουσολίνιδων είναι γνωστό!…’Ασχετα αν πιστεύουν,ότι έχουν τις”πλάτες”των Αμερικανών!

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s