Η Daily Mail «ξεσκέπασε»τον χασάπη, “ΤζιχάντιΤζον” δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του

dmΤην πρώτη φωτογραφία του διαβόητου ισλαμιστή «Τζιχάντι Τζον» δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Πρόκειται για μια φωτογραφία από τα σχολικά χρόνια του Μοχάμεντ Εμουάζι, όταν αυτός φοιτούσε σε σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Δυτικό Λονδίνο.

Στην οικογενειακή σχολική φωτογραφία ο ανήλικος τότε «Τζιχάντι Τζον» διακρίνεται χαμογελαστός να στέκεται οκλαδόν στο γρασίδι στην πρώτη σειρά μεταξύ των μαθητών και να μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο βρετανό μαθητή.

Φοιτούσε στο St Mary Magdalene Church of England ένα σχολείο της Εκκλησίας της Αγγλίας και ήταν ο μοναδικός μουσουλμάνος μαθητής στην τάξη του.

τζ2

Η εφημερίδα επικαλούμενη μαρτυρίες ανέφερε ότι ο Εμουάζι, ο γιος ενός οδηγού ταξί από το Κουβέιτ, ενδιαφερόταν περισσότερο για το ποδόσφαιρο παρά για το Ισλάμ, όταν ήταν μαθητής.

Ένας πρώην συμμαθητής του μιλώντας στην εφημερίδα Daily Mail είπε: «Ήταν ένα σχολείο της Εκκλησίας της Αγγλίας και ήταν ο μόνος μουσουλμάνος στην τάξη μας. Μια φορά είχαμε ένα μάθημα θρησκευτικών και σηκώθηκε και μίλησε για τη θρησκεία του».

Ο ίδιος συμμαθητής ανέφερε για τον σημερινό Τζιχάντι Τζον: «Έγραψε Αραβικά στον πίνακα για να μας δείξει με τι μοιάζουν και πώς γράφουν προς την άλλη κατεύθυνση. Μας έδειξε ένα θρησκευτικό κείμενο και μίλησε για το τι είναι η θρησκεία του».

τζ3

«Τότε ήμασταν οκτώ ή εννέα ετών. (Ο Μοχάμεντ) ανέφερε τη νηστεία. Τα αγγλικά του δεν ήταν πολύ καλά σε όλο το δημοτικό σχολείο. Έπαιζε ποδόσφαιρο κάθε μεσημέρι και σε ποδοσφαιρικό σύλλογο μετά το σχολείο. Μέσα από το ποδόσφαιρο, έμαθε διάφορες λέξεις και εκφράσεις. Όπως όλα τα παιδιά, ήθελε να είναι επιθετικός. Δεν ήταν τόσο καλός στο σχολείο, ήταν κάτω από τον μέσο όρο, αλλά ήταν ένα από τα αθλητικά παιδιά. Ήταν πολύ δημοφιλής», συμπλήρωσε ο συμμαθητής.

Μετά την ολοκλήρωση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης το 1999, ο νεαρός Μοχάμεντ μετακόμισε στο Quintin Kynaston Community Academy, στο St John’s Wood, όπου πιστεύεται ότι φοίτησε μαζί με την πρώην κριτή του X-Factor την ελληνοκύπρια ποπ σταρ Τούλα Παυλίνα Κοντόσταυλος.

7 thoughts on “Η Daily Mail «ξεσκέπασε»τον χασάπη, “ΤζιχάντιΤζον” δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του”

 1. Το επιχείρημα περί την ενσωμάτωση των μουσουλμάνων καταρρίπτεται αυτοδικαίως.

  Like

 2. ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙς ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Η ΠΑΡΑΔΙΝΕΣΑΙ ΟΙ ΣΦΑΓΗ ΜΑΜΑΚΑΣ ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΤΑΡΤΕς ΤΗΣ ΠΟΡΔΗς ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥς ΤΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!

  Like

  1. @ Cassiopeia ΕΓΚΡΙΝΩ.ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
   ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΦΑΞΩ ΕΝΑΝ,ΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ,
   ΝΕΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕ
   ΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ.

   Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s