Συγκλονιστικό αφιέρωμα του CNBC, αποκαλύπτει το πραγματικό Grexit που ήδη έχει συμβεί.

«Φανταστείτε μια χώρα να χάνει όλους τους αποφοίτους της. Τι μέλλον μπορεί να έχει»; Αυτη την Ελληνική τραγωδία αποκαλυπτει το CNBC σε ένα συγκλονιστικό αφιέρωμα της Λόρης Ιωάννου, αποκαλύπτοντας το πραγματικό Grexit. Ένα Grexit που χαρίζει το πολυτιμότερο αγαθό που διαθέτει ένα έθνος, σε άλλα: Το μέλλον του.
Στο αφιέρωμα ξεχωρίζει το αποκαλυπτικό βίντεο – ιστορικό της κατάρρευσης. Ίσως το πιο αληθινό αφιέρωμα στον δρόμο του ολέθρου που έστησε ο Σημιτης και ολοκλήρωσε ο Παπανδρέου με τον Σαμαρά, αφού αποκαλυπτει το σκανδαλο των Ολυμπιακών, των πλαστών στοιχείων της ΟΝΕ, το φιάσκο του Βατοπαιδίου που χρησιμοποιήθηκε για να έλθει ο Παπανδρέου στην εξουσία, αλλά και των περιβόητων εταιρειών αξιολόγησης που βοήθησαν τον Παπανδρέου να υποδουλώσει την χωρα.
Δείτε το αφιέρωμα εδώ.

13 σκέψεις σχετικά με το “Συγκλονιστικό αφιέρωμα του CNBC, αποκαλύπτει το πραγματικό Grexit που ήδη έχει συμβεί.”

 1. Αυτή ειναι η ΕΛΛΑΔΑ μας οπως τήν καταντήσατε ολοι εσεις αθλια εθοπροδοτικά καθάρματα πού πού φαγώνεστε οπως τά λυσσασμένα σκυλιά γιά νά λεηλατήσετε τόν ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

  Η συγκλονιστική ιστορία της τραγικής μητέρας που αυτοκτόνησε μαζί με τον γιο της

  Συγκλονίζει ολόκληρη την χώρα το άκουσμα της τραγικής είδησης στην Χαλκίδα, με την διπλή αυτοκτονία της 63χρονης μητέρας και του 27χρονου γιου της.

  Όλα συνέβησαν, λίγο μετά τις 9 το πρωί στο κέντρο της Χαλκίδας. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από ένοικο της πολυκατοικίας τους, που ανέφερε ότι πήδηξαν στον ακάλυπτο από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου όπου διέμεναν η τραγική μάνα πρώτα και στη συνέχεια ο γιος της. Η 63χρονη γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο 27χρονος γιος άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

  Η ιστορία της τραγικής μάνας όμως είναι μεγάλη και έχει τουλάχιστον μία 20ετη διαδρομή από πόνο, ελλείψεις, προσπάθειες, κυριολεκτικά αγώνα με αξιοπρέπεια, αλλά και αδιέξοδα μόνο αδιέξοδα, αφού έτσι είναι η χώρα μας φτιαγμένη.

  Η αρχή ενός μοιραίου τέλους

  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του News247, πριν περίπου 20 χρόνια ο σύζυγός της γυναίκας αυτής, επιχείρησε να κάνει μία επένδυση, παίρνοντας ένα μεγάλο τραπεζικό δάνειο για να φτιάξει ένα αποξηραντήριο ξηρών καρπών στη Β. Εύβοια.

  Η επιχείρηση σύντομα έπεσε έξω και ο σύζυγος παράτησε την οικογένειά του, φόρτωσε όλα τα χρέη στον λαιμό της συζύγου του και τρία ανήλικα παιδιά τότε και σηκώθηκε έφυγε στην Αθήνα, μην δίνοντας από τότε λογαριασμό. Πριν από μερικά χρόνια πέθανε.

  Η γυναίκα αυτή, που θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε γυναίκα βγαλμένη από την καθημερινότητά μας, όλα αυτά τα χρόνια ζούσε με τεράστιες στερήσεις, με μόνο έσοδο μία μικρή αναπηρική σύνταξη, στο ενοίκιο και με δανεικά από γείτονες και έτσι στην ουσία μεγάλωσε τα τρία της παιδιά, τα σπούδασε όλα, τα δύο από αυτά έφυγαν να ζήσουν στην Αθήνα και ο 27χρονος γιος της έμεινε μαζί της αφού αντιμετώπιζε από το παρελθόν ψυχολογικά προβλήματα.

  Η χαριστική βολή σε αυτή τη γυναίκα δόθηκε το 2011 από το ελληνικό κράτος, που δεν μπορούσε να εντοπίσει άλλον άνθρωπο να του στερήσει το μοναδικό του έσοδο, την μοναδική του έστω και ελάχιστη δυνατότητα επιβίωσης, κόβοντάς της την αναπηρική της σύνταξη.

  Ακολούθησαν σχεδόν 4 φρικτά χρόνια, με δανεικά και αγύριστα, χωρίς να το θέλει βέβαια η γυναίκα, καθώς όπως ανέφερε στο News247 ένας αστυνομικός που την ήξερε καλά, είχε πάρει δανεικά ακόμα και από εκείνον, ποτέ δεν της τα ζήτησε, γιατί ήξερε την ιστορία της, αλλά όποτε την έβλεπε ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με κοίταζε με εκείνο το βλέμμα του αξιοπρεπούς ανθρώπου που ζητάει όχι ένα αλλά χίλια συγνώμη που δεν μπορεί να σε ξεπληρώσει».

  Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που ζούσε ποτέ δεν της ζήτησε το ενοίκιο παρότι είχε να το καταβάλει από το 2011 και την βοηθούσε όσο μπορούσε, το ίδιο οι υπόλοιποι ένοικοι, το ίδιο οι γείτονες και το φιλόπτωχο του Δήμου.

  Στο τέλος όμως δεν άντεξε.

  Από αυτή τη γυναίκα ζητούσαν οι τράπεζες να πληρώσει, από αυτή τη γυναίκα το Κράτος εξοικονόμησε χρήματα για αποπληρώσει το δημόσιο χρέος και αυτή τη γυναίκα η ελληνική πραγματικότητα ώθησε μαζί με το ίδιο της το σπλάχνο σε ένα σύγχρονο Ζάλογγο.

  Πίσω της άφησε ένα σημείωμα που δεν κατηγορούσε, απλά εξιστορούσε μερικά πράγματα που αφορούσαν την οικονομική της κατάσταση.

  Την ζωή αυτής της γυναίκας και αυτού του παλικαριού που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή, την βιώνουν χιλιάδες συμπολίτες μας, αξιοπρεπείς άνθρωποι που απλά ατύχησαν και απλά αδικήθηκαν.

  Το ερώτημα όμως μένει γιατί η Πολιτεία φέρεται με εφαρμογή θανατικής ποινής σε αυτούς τους ανθρώπους, στους σύγχρονους «Αθλίους», γιατί θεωρεί ότι μπορεί να στερεί ακόμα και την ύστατη δυνατότητα απλά μίας ακόμα εισπνοής.

  © Παρέχεται από: News247.gr

  Μου αρέσει!

 2. Ἡ Κυβέρνησίς μας δέν ἀσχολεῖτε μέ τέτοια θέματα. Τήν ἐνδιέφερε μόνον ἄν θά παρουσιαστοῦν χωρίς γραββάτα. Σήμερα ἡ ΕΚΤ κάνει πάλι ἐκβιασμούς. Ποῦ εἶναι ἡ διαπραγματευτική δεινότητα τῆς Κυβερνήσεως ὧστε νά τούς στείλει στό διάολο ὅλους καί νά πάρη τά χρήματα ἀπό τούς BRICS; Πόσο θά ἀνεχθοῦν ἀκόμη νά μᾶς παίζουν ὁ Ντάγκι καί ὁ Σόιμπλε; Δέν καταλαβαίνουν οἱ Κυβερνόντες ὅτι μιλοῦν ἐν ὀνόματι τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ; Γροθιά στό μαχαίρι χρειάζεται αὐτή τήν στιγμή.

  Μου αρέσει!

 3. Γλυκειά και αγαπημένη ΟΛΥΜΠΩ, μην το ψάχνεις. Αιμορραγούμε. Η νεολαία μας φεύγει, τα πιό λαμπρά

  μυαλά, μεταναστεύουν. Είδαν κι απόει(γ)δαν με τα μνημόνια και τα κόμματα που τα στήριξαν. Πες μας όμως

  αγαπημένη, μιάς που χάσαμε και τον λογαριασμό, ΠΟΣΑ είναι σήμερα τα μνημονιακά κόμματα; Δηλαδή(ς)

  λατρεμένη μας, ΠΟΙΑ κόμματα ακολουθούν ΠΙΣΤΑ και ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ, όλα όσα το ‘κατάπτυστο’ και ‘δω-

  σιλογικό’ μνημόνιο, περιλαμβάνει.

  ΥΓ: Παρατρεχάμενη ΕR-ασμούλα, αν η αφέντρα σου κωλύεται και εφ’όσον σου το επιτρέπει, μπορείς

  ν’απαντήσεις εσύ γλυκειά μου, γιά πάρτη της. Μούτςςςςςςςςςςςςς.

  Μου αρέσει!

 4. Ελεος βρε Ολυμπίτσα, άρθρο απο το cnbc;;; Μέσα στο άρθρο είναι και αυτό εδώ:

  «…The 22-year-old, now an exchange student studying counterterrorism at Mercy College in New York, has carefully plotted her own personal «Grexit»..»

  και αυτό εδώ:

  «…A lot of the impetus is psychological,» explained Alexis Pantazis, 38, co-founder of Hellas Direct, an online auto insurance provider based in Athens that recently raised equity capital from the Third Point Hellenic Recovery Fund, whose top investors include private-equity veteran Jon Moulton.

  The former Goldman Sachs banker should know. Pantazis left Cyprus to study and work abroad in London for 15 years and then returned to Greece in 2009 once he saw an opportunity to disrupt the $2.6 billion car insurance market. Since the company’s launch, it has raised 17 million euros ($19.3 million) in equity capital. «Most people say to themselves, ‘Screw this. I am not going to sit here every day and worry about my future,'» he said.
  …»

  Μας λέει δηλαδή ο τυπάς Πανταζής που δούλευε για την Goldman sachs γύρισε στην Ελλάδα το 2009 αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά και είπε «screw this, Ι am leaving..»

  To άρθρο είναι για τα μπάζα

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s