olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Μην πληρώσετε την δόση του ΔΝΤ και αν απειλήσουν με πτώχευση…

Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 26, 2015

…κάντε εκλογές με μόνη δέσμευση την εγγύηση των καταθέσεων σε καθαρή παρούσα αξία και swap το χρεος στα Ευρωπαϊκά κράτη. Θα πάρετε 90% και θα τελειώνει η ιστορία.
Νομικά, η εμπλοκή του ΔΝΤ μετά και την μαρτυρία Φαλτσιανί, δεν θα σταθεί ούτε σε δικαστήριο της Ουάσιγκτον.
Μην το κουράζουμε, κάντε το και θα ξεβρωμίσετε την Ελλάδα, πριν το τετράμηνο. Αυτό φωνάζουμε πέντε χρόνια. Γι’ αυτό λύσσαξαν κοράκια, νταβατζήδες, αλλά και κάτι άλλοι «περίεργοι» της «ιδεολογικής καθαρότητας».

40 Σχόλια to “Μην πληρώσετε την δόση του ΔΝΤ και αν απειλήσουν με πτώχευση…”

 1. ΚΑΚΑΥΛΟΣ said

  ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; ΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΙ ΈΓΙΝΕ; ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΟΥΖΑ;

  Μου αρέσει!

 2. Ο ισπανός πρωθυπουργός Ραχόϊ πήρε θέση σε βάρος της Ελλάδας μιλώντας όμως την «ξύλινη» γλώσσα ……. φαίνεται νάχει δίκιο από τη στιγμή που οι ισπανοί υποφέρουνε σαν λαός που ίσως να είναι και σε χειρότερη κατάσταση από εμάς, ΑΛΛΑ όμως ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ
  Αυτό όμως είναι η μισή αλήθεια, την άλλη μισή όμως οι άνθρωποι των τραπεζιτών Ραχόϊ και ο ισπανός ΥΠΕΞ δεν μας την λένε ……………
  και γι΄αυτό

  Ο ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ είναι αναγκαίος όσο ποτέ, ……….. αλλοιώς

  εμείς θα βγάζουμε τα μάτια μας με τους ισπανούς, τους πορτογάλους, τους ιταλούς, ………. και οι υπαίτιοι των δεινών αυτών των λαών που έχουνε χεσμένη την φωλιά τους και κάνουνε τώρα την «πάπια», κάποια στιγμή θα το «παίζουνε» και υπέρμαχοι του δικαίου ξεμπροστιάζοντας τους ………………. «τεμπέληδες» έλληνες ………..

  ΟΜΩΣ
  έχομε και λεμε ……..

  η αρχή έγινε από τον Κωστάκη τον Καραμανλή το 2008
  έφτιαξε νόμο, για να δώσει κρατικό ζεστό χρήμα σε παραπαίουσες τράπεζες. Με τον Νόμο 3273/2008 τους έκανε δωράκι μόνο …… 23 δις.
  Η ΕΚΤ που είναι υπό την ευθύνη της η ρευστότητα των χωρών της ευρωζώνης μέσω των τραπεζών και έχει υπό την εποπτεία της τα τραπεζικά ιδρύματα «κοίταζε» αλλού δηλαδή έκανε ότι δεν έβλεπε ……..
  Η υπόθεση των τραπεζών της ευρωζώνηςδεν είναι υπόθεση των κρατών, αλλά είναι υπόθεση της ΕΚΤ.
  Οι τράπεζες στην Ελλάδα κάνανε λανθασμένες κινήσεις που θα τις καθιστούσανε προβληματικές και η ΕΚΤ …… δεν ήξερε τίποτα …….
  Οι τοκογλύφοι των ομολόγων όμως και οι γερμανικές εταιρείες είχανε βρεί στην Ελλάδα φλέβα ……. χρυσού ……
  Η τότε αξιωματική αντιπολίτευση δεν αντιλήφθηκε τίποτα, γιατί είχε πιό σοβαρά θέματα ν΄ασχοληθεί, όπως και η κουρασμένη ΕΚΤ που βρισκότανε διακοπές ……..

  η συνέχεια γνωστή, η αντιπολίτευση που έγινε κυβέρνηση και η κυβέρνηση αξιωματική αντιπολίτευση …..
  η κυβέρνηση του γιωργάκη λοιπόν, συνέχισε στον δρόμο που χάραξε ο κωστάκης, έχομε και λέμε λοιπόν
  με τον νόμο 3845/2010 έκανε την ευγενή χορηγία με κρατικό χρήμα προς τις τράπεζες το ποσό των 15 δις
  με τον νόμο 3864/2010 έκανε την ευγενή χορηγία με κρατικό χρήμα προς τις τράπεζες το ποσό των 10 δις
  με τον νόμο 3872/2010 έκανε την ευγενή χορηγία με κρατικό χρήμα προς τις τράπεζες το ποσό των 25 δις
  επίσης με τον νόμο 38722010 έκανε την ευγενή χορηγία με κρατικό χρήμα προς τις τράπεζες το ποσό των 30 δις
  επίσης με τον νόμο 3872/2010 έκανε την ευγενή χορηγία με κρατικό χρήμα προς τις τράπεζες το ποσό των 60 δις
  ΣΥΝΟΛΟ 140 δις
  Η τότε αξιωματική αντιπολίτευση δεν αντιλήφθηκε τίποτα, γιατί είχε πιό σοβαρά θέματα ν΄ασχοληθεί, όπως και η κουρασμένη ΕΚΤ που βρισκότανε διακοπές …….

  …… οι κυβερνήσεις συνεργασίας των σαμαροβενιζελων και cia ……..
  με τον νόμο 4056/2012 έκαναν την ευγενή χορηγία με κρατικό χρήμα προς τις τράπεζες το ποσό των 30 δις
  με τον νόμο 4079/2012 έκαναν την ευγενή χορηγία με κρατικό χρήμα προς τις τράπεζες το ποσό των 40 δις
  ΣΥΝΟΛΟ 70 δις

  AΘΡΟΙΣΤΙΚΑ έχομε 233 δις χρήμα από το κράτος προς τις τράπεζες ……..

  Οι τοκογλύφοι των ομολόγων όμως και οι γερμανικές εταιρείες είχανε βρεί στην Ελλάδα του μνημονίου μιά ατέλειωτη φλέβα ……. χρυσού ……

  Η υπεύθυνη για την ρευστότητα των χωρών της ευρωζώνης ΕΚΤ δεν αντιλαμβάνεται την κακοδιαχείρηση των δικών της τραπεζών στην Ελλάδα , τα 233 δις ευρουλάκια που καταπίνουν οι τράπεζες από το ελληνικό κράτος που δανείζεται της έχουνε ξεφύγει της προσοχής της γιατί έχει σοβαρώτερα θέματα ν’ ασχοληθεί …….. όπως π.χ. την βελγική τράπεζα DEXIA που παρουσιάζει ασύλληπτα χρέη, τρύπες χωρίς πάτο ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ αυτής της τράπεζας και δεν δημιουργείται το παραμικρό πρόβλημα στο Βέλγιο ……

  Της ΕΚΤ ΟΜΩΣ που όπως σήμερα και για την Ελλάδα λειτουργεί «σωστά» και δεν της ξεφεύγει τίποτα, σπρώχνει πάλι την Ελλάδα στον έκτακτο μηχανισμό στήριξης ELA για να της κάνει την ζωή πιό «εύκολη» …….

  Οι ωφελημένοι γερμανοί δεν ξέρουν τίποτα, διότι φαίνεται δεν ενδιαφέρονται γαι την λειτουργία και τα πεπραγμένα της ελεγχόμενης από αυτούς ΕΚΤ.

  Ο τρίτος της παρέας, το υποδειγματικό ΔΝΤ επιτελεί στο ακέραιο το υπεύθυνο έργο του, που έχει σαν αντικείμενο να αντλεί χρήματα αδειάζοντας τα ασφαλιστικά ταμεία των χωρών της ευρωζώνης να τα οδηγεί προς την χώρα των πάντα αχόρταγων και τεμπέληδων ελλήνων και από εκεί στις ………… τράπεζες και σε όλους τους «ιδρωμένους» σκληρούς ….μεροκαματιάρηδες ………..

  Η Ελλάδα σε κάθε περίπτωση θάχει κέρδος να αποκαλυφθεί αυτός ο «κύκλος» του χρήματος, η χώρα που έχει προσβληθεί όσο καμμία άλλη όλα αυτά τα τελευταία χρόνια και ο λαός της έχει κατηγορηθεί σαν τεμπέλης.

  Ο βρώμικος αυτός «κύκλος» του χρήματος θα αποκαλυφθεί μόνον αν γίνει ο ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ………. τρέμουνε γι΄ αυτό η τριάδα ΕΚΤ, Γερμανία και ΔΝΤ και φυσικά οι ντόπιοι δοσίλογοι………………….

  Εάν η σημερινή κυβέρνηση δεν επιτελέσει αυτό το έργο, που είναι καθήκον κάθε νόμιμης ελληνικής πατριωτικής κυβέρνησης θα είναι συνυπεύθυνη στην συγκάληψη αυτού του εγκλήματος σε βάρος της Ελλάδας των 4.000 νεκρών του μνημονίου…….. της «χρεωμένης» Ελλάδας, της Ελλάδας της απάτης του χρηματιστηρίου, της Ελλάδας των τερατωδών σκανδάλων …..

  Με τον ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ θα μάθουμε την αλήθεια όχι μόνον εμείς, αλλά και όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί που εμπλέκονται με τρόπο επόδυνο σε αυτή την υπόθεση και θα είναι με την ΕΛΛΑΔΑ και στην άκρη θα απομονωθούν αυτοί που πρέπει να πληρώσουνε, αρχίζοντας με πρώτη και καλύτερη την ΕΚΤ που θα πρέπει να πληρώσει κατ’ αρχάς 233 δις προς το ελληνικό κράτος …….

  Η Γερμανία που δημιούργησε με τις ωφελιμίστικες πολιτικές για την ίδια, καταστροφές πραγματικού πολέμου στις χώρες της ευρωζώνης θα πρέπει να πληρώσει νέες αποζημιώσεις που αν προστεθούν στις προηγούμενες οφειλές της, τότε αντίο Γερμανία,

  Για το ΔΝΤ βέβαια ΚΛΩΤΣΙΑ και όχι έξοδό του μόνον από την Ευρώπη, αλλά και από τον …….. πλανήτη …….

  Μου αρέσει!

  • Μαρία Π. said

   Ποιό λογιστικό έλεγχο του χρέους θα κάνουν οι ψευταράδες κ. Κρίτων?
   Υπέγραψαν ότι, η Ελλάδα θα εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις προς όλους τους δανειστές της έγκαιρα και πλήρως. Που σημαίνει ότι, αναγνωρίσανε το σύνολο του χρέους ως νόμιμο και βιώσιμο. ( ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΓΡΑΦΑΝ)
   Λογιστικό έλεγχο διενεργείς όταν αμφισβητείς έστω και μέρος του χρέους. Συνεπώς, ξεχάστε τον Λ.Ε.
   Είναι μεγαλοστομίες για να τις αναπαράγουν τα ΜΜΕ, ν΄ακούν τα «καφενεία» και να ζεί ο λαός με προσδοκίες, μέχρι να σκάψουν και το τελευταίο μνήμα να μας χώσουν όλους μέσα.
   Το Ευρώ είναι Μινώταυρος που δεν χορταίνει αίμα. Και η φερόμενη ως ελληνική κυβέρνηση είναι δωσίλογοι που σφετερίστηκαν την εξουσία καροϊδεύοντας ξεδιάντροπα τον ελληνικό λαό και υπηρετούν ξένα συμφέροντα.

   Μου αρέσει!

 3. E said

  «…Μπορείς να κοροϊδέψεις όλους τους ανθρώπους για κάποιο διάστημα,

  κάποιους ανθρώπους για πάντα,

  αλλά όχι τους πάντες για πάντα…»

  Αβραάμ Λίνκολν, (1809 – 1865) , Πρόεδρος των Η.Π.Α.

  Μου αρέσει!

 4. MAKIS said

  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

  Μου αρέσει!

 5. popaia said

  Μπράβο ρε Ολυμπία, το καλύτερο άρθρο στη χειρότερη στιγμή μας. Αυτά ακριβώς πρέπει να κάνουν. Γιατί κολώνουν; Τη Γιάννα και τον Βαρδινογιάννη διστάζουν ν’ απογοητεύσουν; Ή τον αχρείο εντολοδότη των αχρείων κουκουλοφόρων φοβούνται;

  Μου αρέσει!

 6. τέτοια σαπίλα ? said

  ΟΛΑ είναι κακόγουστο αστείο ,ένα θέατρο ,τίποτα δεν θα γίνει τελικά και ο βρόγχος θα κλείνει συνεχώς στον λαιμό μας. .από το 1990 έχουμε
  πληρώσει 1 τρισεκατομμύριο τόκους για ονομαστικό χρέος 90 δις. τέρμα δεν τους χρωστάμε άλλα.

  Μου αρέσει!

  • τέτοια σαπίλα ? said

   παρατηρήστε πόσο ενορχηστρωμένα και ωραία από ΒΕΡΟΛΙΝΟ , ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ,ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ,κόβετε και ράβεται το
   τρίτο μνημόνιο.
   ΚΑΙ όταν λέμε ΑΘΉΝΑ εννοούμε την οικονομική ολιγαρχία ,τις τράπεζες, και τα συγκροτήματα .όσο αργεί η κυβέρνηση σκάβει τον λάκκο της.

   Μου αρέσει!

 7. Ώ ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! said

  Ώ τι ώραια που θα ναι!!!! Επιτέλους δε θα χρωστάμε!

  ΜΟΝΟ που οι πιθανότητες να γίνει είναι 0%. Θα τρέξουν με ταχύτητα ανέμου να τα πληρώσουν οι γνωστοί κύκλοι που δήθεν δάνειζουν και δήθεν σώζουν τον Ελληνικό. Απαγορεύεται να πτωχεύσουμε, πρέπει να χρωστούμε, πρέπει να πάρουμε και άλλα δανεικά για να μπούμε πιό βαθια στο βάλτο.

  Οι τράπεζες να πληρώσουν αυτά που πήραν, ο Ελληνας πολίτης δεν χρωστά ούτε μάρκο γι αυτά ποιυ ανταλλάξαν μεταξύ τους οι τραπεζιτες και οι τοκογλύφοι. Δεν αφορά το λαό.

  Μου αρέσει!

 8. oxtapus said

  Reblogged this on Oxtapus *blueAction.

  Μου αρέσει!

 9. ΠΑΝ*ΑΞΙΑΚΟΣ said

  ++++++++++

  Μου αρέσει!

 10. x.t said

  Επειδή δεν καταλαβαίνουν όλοι, ας εξηγήσει κάποιος απλά τι σημαίνουν τα παρακάτω:

  1 εγγύηση των καταθέσεων σε καθαρή παρούσα αξία

  2. swap το χρεος στα Ευρωπαϊκά κράτη

  3. Θα πάρετε 90%

  Μου αρέσει!

 11. Ιωάννης ο Αριστερόχειρας said

  Aν κανένας σχολιαστής γνωρίζει πατρίδα παρόμοια της σημερινής νεοελληνικής μπουρδέλομπανανίας που συμπεριφέρεται με τέτοιο και πρωτοφανές μίσος εναντίον του λαού της του ίδιου, ας μου την υποδείξει……

  Μου αρέσει!

 12. Antonis said

  Ρε παιδιά πόσα δάνεια πρέπει να πάρουμε ακόμη για να επιζήσουμε σαν Κράτος; 100, 200, 500 δις, 1 τρις; Αυτό δεν πρόκειται
  να τελειώσει ποτέ όπως πάμε. ΄Ολος ο πλανήτης εμάς θα δανείζει επ΄ άπειρον; Τι μπανανία είναι αυτό το Κράτος; Ακόμη και
  γεωπολιτικά να ενδιαφέρουμε, στο τέλος θα μας στείλουν στο διάολο. Περισσότερο θα καταντήσει το χρέος μας από την
  αξία των υδρογονανθράκων μας όπως πάμε…………

  Μου αρέσει!

 13. Ας ξεκινησουν οι ζουρναδες... said

  Ειστε μαλακες.-

  Μου αρέσει!

 14. Alexandros said

  Εκλογές ναι, διότι ο Σύριζα δεν μπορεί πιά να απεμπλακεί από τά Μνημόνια (αφού υπέγραψε πιά την παράταση του ήδη υφιοστάμενου Μνημόνιου, ακριβώς διότι υπέγραψε την παράταση της υφιστάμενης δανειακής συμβάσεως πού αποτελεί νομικά αναπόσπαστο τμήμα του υφιστάμενου Μνημονίου). Ο λαός του έδωσε εντολή να διαγράψει τά Μνημόνια και δυσβάστακτο χρέος από τη ζωή του (και των παιδιών του). Αυτό ο Σύριζα τό είχε προεκλογικά υποσχεθεί. Καί αυτή ήταν η κύρια (καί μόνον) εντολή του ελληνικού λαού. Ο Σύριζα απλώς ισχυριζόταν (προεκλογικά) ότι αυτά θα μπορέσει να τά πετύχει εντός ευρώ και με διαπραγματεύσεις. Κάποιοι πονηροί του Σύριζα προβάλλουν τον (ψευδή) ισχυρισμό ότι η εντολή του λαού ήταν να μείνουμε στο ευρώ (όχι να πάμε σε ρήξη). Λάθος και μεγάλο ψέμα !! Τον λαό τον ενδιαφέρει πρωτίστως να απαλλαγεί από τά Μνημόνια και την πρωτογενή αιτία των Μνημονίων (το τεράστιο χρέος). Τώρα αν αυτό θα γινόταν με μέσα ή έξω από το ευρώ, τον λαό λίγο τον ενδιαφέρει. Επαναλαμβάνω το κύριο αίτημα του λάού είναι «τέλος στα Μνημόνια και το χρέος» , ώστε να μπορέσει να ζήσει επιτέλους ελεύθερος. Αφού με το ευρώ δεν μπορεί ο Σύριζα να διαγράψει Μνημόνια και τό δυσβάστακτο χρέος, άς πάει σε εθνικό νόμισμα με μονομερή ενέργεια. Ο λαός θά είναι μαζί του. Το ευρώ απεδείχθη σκλαβιά. Και οι Ευρωπαίοι δυνάστες, τοκογλύφοι και εκβιαστές. Αναμενόμενο άλλωστε. Εχετε δεί κανένα σκλάβο να κερδίζει την ελευθερία του με «διαπραγματεύσεις» ή μέ «συμφωνία» με τον δυνάστη του ? Η μήπως μπορεί ο σκλάβος να παραιτηθεί από το να κάνει «μονομερείς ενέργειες» και παρά ταύτα να μπορεί νά κερδίσει την ελευθερία του? Δέν υπάρχει τέτοια περίπτωση Η ελευθερία αποκτιέται μόνο με αγώνες και θυσίες. Αυτή είναι η γνώμη μου.

  Μου αρέσει!

  • ο Γιωργος said

   Προσυπογράφω.

   Μου αρέσει!

   • Ήμαρτον said

    Θεωρητικώς και εγώ. Πόθεν τεκμαίρεται όμως ότι το λαό λίγο τον ενδιαφέρει αν θα παραμείνουμε στο ευρώ και στην Ε.Ε.; Από το 75 και 80% υπέρ της παραμονής μας και στα δύο, που φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις; Κι αν σε αυτό οι δημοσκοπήσεις ψεύδονται, τότε γιατί του πήρε πέντε χρόνια του λαού να κάνει το βήμα και να ψηφίσει τον Σύριζα; Για μια απλή, διαφορετική ψήφο στις εκλογές χρειάστηκε πρώτα η Ελλάδα ολόκληρη και οι ζωές των μισών Ελλήνων να μετατραπούν σε ερειπιώνα και ισχυριζόμαστε ότι είναι έτοιμοι οι περισσότεροι Έλληνες να υποστούν τις δυσκολίες μιας ρήξης με τους σαρκοβόρους «εταίρους» ; Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά δεν νομίζω ότι είναι. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Ο λαός δεν είναι μόνο όσοι γράφουν εδώ ή ακόμα και όσοι μπαίνουν στο διαδίκτυο. Υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι που τρομοκρατούνται και στη σκέψη ενός τέτοιου ενδεχομένου, άσχετα αν ο τρόμος τους ανταποκρίνεται ή όχι στην πραγματικότητα.

    Μου αρέσει!

   • Εχω την εντύπωση ότι ενώ αν ο Σύριζα, χωρίς διαπραγματεύσεις, με το καλήμέρα σας μας έβγαζε από το ευρώ ο λαός θα ταλαιπωρίοταν από αναστάτωση.
    Εν μέρει δικαίως διότι ο Σύριζα είχε δώσει εξαιρετικές ελπίδες ότι είναι εφικτό καί να καταργηθούν τα μνημόνια καί να μείνουμε στο ευρώ.
    Ο Καζάκης φυσικά,,κι ο Αλαβάνος, καί πολλά στελέχη της αριστερής πλατφόρμας τού Σύριζα (Λαφαζάνης κλπ) κι άλλοι πολλοί, τα είχαν αναλύσει 100άδες φορές, αλλά είναι γνωστό ότι οί άνθρωποι πάντα προτιμαμε να βλέπουμε ως πιό σωστή την αποψη πού θέλουμε, πού μας αρέσει.
    Πλέον όμως, ΜΕΤΑ τίς διαπραγματεύσεις ο λαός είδε, καί μάλλον είδε καί σημαντικό ποσοστό τού Σύριζα, δεδομένου ότι μόνον το 35-40% των μελών ήταν με την Αριστ.Πλατφ.,ότι ευρώ= μνημόνια.
    Ας γίνει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!

    Μου αρέσει!

   • ο Γιωργος said

    Το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων δεν το γνωρίζει το θέμα. Τον έχουν πείσει τα κανάλια ότι εκτός ευρώ θα καταστραφούμε. Αν γνωρίζω ένα πράγμα καλά αυτό είναι η ιδιοσυγκρασία του ‘Ελληνα. Η κυβέρνηση δεν έχει παρά να προβάλει την «Γερμανική» μπότα που μας πατάει στο λαιμό και τις προσβολές στο εξωτερικό και σε ένα μήνα θα είναι έτοιμη για δημοψήφισμα η έξοδο με 90% υπέρ της εξόδου.

    Μου αρέσει!

   • Γιώργος said

    + 1.000.000.000………………

    Μου αρέσει!

 15. […] Πηγή […]

  Μου αρέσει!

 16. […] Πηγή […]

  Μου αρέσει!

 17. […] […]

  Μου αρέσει!

 18. cassiopeia said

  ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟ Η ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ 10-20 ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥς!!!!

  Μου αρέσει!

 19. amwmos said

  Reblogged this on ΑΜΩΜΟΣ and commented:
  Συμφωνούμε απόλυτα!!!

  Μου αρέσει!

 20. Το πρώτο μέτρο που εξήγγειλε η κυβέρνηση «κοινωνικής σωτηρίας» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν η αύξηση του Τέλους υπέρ της Ε.Ρ.Τ. μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η. Τόσα κομματόσκυλα εξάλλου θα επαναπροσλάβουν στο «μαγαζάκι» τους την Ε.Ρ.Τ, να έχουν να «φάνε»…

  Μου αρέσει!

 21. nikos said

  το ελληνικο προβλημα δεν ειναι οικονομικο ειναι καθαρα πολιτικο γιατι δυστηχως κατα την προσωικη μου γνωμη δεν μας κυβερνουν γνησιοι ελληνες ο νοων νοειτο

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: