Το ισλαμικό κράτος απειλεί πως θα στείλει 500.000 μετανάστες στην Ευρώπη μέσω της Λιβύης.

Το ισλαμικό κράτος απειλεί πως θα στείλει 500.000 μετανάστες στην Ευρώπη μέσω της Λιβύης.

etat

«Εάν αποσταλούν στη Λιβύη ένοπλες δυνάμεις θα στείλουμε με την σειρά μας 500.000 μετανάστες στην Ευρώπη»: Αυτό είναι ουσιαστικά το μήνυμα που στάλθηκε από τους τζιχαντιστές του ισλαμικού κράτους, που εδρεύουν στην Λιβύη, προς την ιταλική κυβέρνηση.

 

18 σκέψεις σχετικά με το “Το ισλαμικό κράτος απειλεί πως θα στείλει 500.000 μετανάστες στην Ευρώπη μέσω της Λιβύης.”

 1. Θα βγει η δρίτσαινα να τους προϋπαντήσει, να πει ότι είναι «πρόσφυγες» και να κατηγορήσει το λιμενικό ότι προσπαθεί να τους πνίξει.

  Μετά η πατριωτική κυβέρνηση του σύριζα μαζί με τον «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ» Φρόεδρο της δημοκρατίας θα τους δώσει ελληνική υπηκοότητα γιατί έχουν «κοινό αγώνα» όπως είχε πει ο φρόεδρος φαυλόπουλος πριν γίνει φρόεδρος.
  Κι όταν θα αρχίσουν να σφάζουν ειδεχθώς θα η δρίτσαινα κι η παρέα της των επιτήδειων ιδεολόγων θα κάνουν τις κουφίτσες.

  Όπως κάνει ο Ομπάμα για τις σφαγές των προστατευομένων του στην Συρία στην Ουκρανία…

  Μου αρέσει!

  1. ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΚΟΣΟΒΑΡΩΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΥΓΓΑΡΙΑ… ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

   Το τελευταίο τρίμηνο, ένα αξιοσημείωτο φαινόμενο λαμβάνει χώρα στο Κοσσυφοπέδιο με ευρύτερες προεκτάσεις στην Ευρώπη.
   Μαζικά και φαινομενικά απρογραμμάτιστα, φεύγουν κατά κύματα οι Αλβανοί κάθε ηλικίας και κυρίως διαμέσου Σερβίας-ακόμα και πεζοί- κατευθύνονται στην Ουγγαρία. Στη συγκεκριμένη χώρα που είναι ο πρώτος σταθμός της Κεντρικής Ευρώπης στη ζώνη του Σένγκεν, οι περισσότεροι συλλαμβάνονται και εν συνεχεία αιτούνται άσυλο, το οποίο όμως δεν γίνεται αποδεκτό από τις τοπικές αρχές γιατί δεν θεωρούνται πρόσφυγες αλλά παράνομοι μετανάστες.

   Εν συνεχεία οι πλειονότητα βρίσκει τρόπο μετάβασης στην Αυστρία και από εκεί κυρίως προς τη Γερμανία. Υπολογίζεται ότι τις τελευταίες 15 εβδομάδες πάνω από 70.000 Κοσοβάροι επέλεξαν τη φυγή από το τόπο τους, με το φαινόμενο να εντείνεται κυριολεκτικά μέρα με την ημέρα.

   Χρόνια σοβαρά προβλήματα της περιοχής, όπως υψηλότατη ανεργία, διαφθορά και σχετικά υψηλό κόστος ζωής,καθότι το μη-αναγνωρισμένο αυτό κράτος από τον Ο.Η.Ε. έχει υιοθετήσει ως Ντε Φάκτο νόμισμα του το Ευρώ, έχουν βεβαίως συντελέσει στα ανωτέρω.

   Ο κύριος όμως λόγος της μαζικής και ξαφνικής φυγής έγκειται στην ίδια τη βούληση της τοπικής ηγεσίας να μειώσει κάθετα την ανεργία ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες όπου αγγίζει το 80%, καθότι είχαν αρχίσει να δημιουργούνται σοβαρότατα θέματα αμφισβήτησης της τοπικής «ελίτ» από ομάδες πολιτών.
   Επιπροσθέτως, έχουν μειωθεί οι χρηματοοικονομικές «μεταγγίσεις» από τη διεθνή κοινότητα όπως το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον δυνατή η παροχή επιδομάτων, επισήμων και ανεπισήμων, σε μια ευρεία κατηγορία πολιτών,με σκοπό την εξαγορά της συναίνεσης τους.

   Σε αυτό το σημείο έρχεται και ο Ελληνικός ρόλος. Η Αυστρία, η Γερμανία, η Ουγγαρία, αλλά και η Σερβία αποφάσισαν να δημιουργήσουν πλέον ένα αυστηρό πλαίσιο εξάλειψης του φαινομένου με περιπολίες, συλλήψεις των παράνομων μεταναστών και την όσο το δυνατόν διατάραξη αυτού του δρομολογίου που οδηγεί προς το Σένγκεν.

   Ως εκ τούτου και καθόσον η έξοδος θα συνεχιστεί σύμφωνα με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, η επόμενη εγγύτερη περιοχή-στόχος είναι η Ελλάδα κυρίως μέσω ΠΓΔΜ προς τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία.

   Αυτό αναμένεται να λάβει χώρα το θέρος του 2015 και δεν είναι βέβαιο ότι η Ελληνική Πολιτεία είναι προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Σε αδρές γραμμές υπολογίζεται ότι 500.000 Κοσοβάροι επιθυμούν/προτρέπονται να μεταναστεύσουν. Συνεπώς το θέμα αυτό είναι σημαντικό όχι μόνο ως κοινωνικό αλλά και ως ζήτημα ασφάλειας.

   Πρέπει να σημειωθεί ότι αρκετοί Κοσοβάροι θα έχουν τη δυνατότητα-αναλόγως και των διαθέσεων της Αλβανίας- να προμηθευτούν Αλβανικά διαβατήρια και κατά αυτό το τρόπο να εισέρχονται και από τα Ελληνό-Αλβανικά σύνορα. Σε γενικές γραμμές είναι φρόνιμο να υφίσταται προεργασία για πάσα περίπτωση.

   Μου αρέσει!

   1. ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!

    Εδώ βομβαρδίστηκε όλη η Γιουγκοσλαβία για να τους αποσχίσουν και να κάνουν ξεχωριστό κράτος και τώρα θέλουν να φύγουν;;;;
    ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ.

    Μου αρέσει!

 2. Χμ….. άλλη μια χρησιμότητα του Ισλαμικού κράτους που δημιουργήθηκε από τους Αμερικανούς – Ισραηλινούς…… πιο πολλοί λάθρο στις γειτονικές ευρωπαϊκές χωρες ……. Γιατί κάτι μου λέει ότι ολοι θα έρθουν εδώ τελικα…… και με κυβέρνηση Σόρος……. καήκαμε……

  Ε ρε γλέντια……

  Μου αρέσει!

 3. Και η Ολύμπω η συγκαμενη Σανέλ ανησυχεί για τα 500 χιλιάρικα απο Λιβύη αλλά δεν της καίγεται καρφακι για το κύριο που υπάρχει απέναντι στην Τουρκία και τις 100.000 που είναι έτοιμοι να περάσουν στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Βαρβιτσιώτη όταν ηταν υπουργός ναυτιλίας.
  Και δεν ανησυχεί γιατί θα τους υποδεχτεί με ανοιχτές αγκαλες αφού θα καταργήσουν και την φροντεξ σύμφωνα με την γιαγιά Δρίτσα.

  Μου αρέσει!

  1. Obama’s “Fake War” against the Islamic State (ISIS). The Islamic State is Protected by the US and its Allies

   Ενας ψεύτικος – Σικέ πόλεμος…..Ο πόλεμος του Ομπάμα εναντίον της ISIS ………Το Ισλαμικό κράτος προστατεύεται απο τις ΗΠΑ και τους συμμάχους.

   Ενα αναλυτικά….. επεξηγηματικά τεκμηριωμένο άρθρο του ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ΗΜΩΝ απο τις δήθεν επανδρομένες αμερικάνικες δυνάμεις.

   By Prof Michel Chossudovsky……….καθηγητής στο Οικονομικό του Πανεπιστημίου της Οττάβα
   Global Research, February 19, 2015

   http://www.globalresearch.ca/obamas-fake-war-against-the-islamic-state-isis-the-islamic-state-is-protected-by-the-us-and-its-allies/5432163

   Μου αρέσει!

 4. Ισλαμολούμπεν και Κοσοβάροι! Το τέλειο. Σημειωτέον, όλη η Αλβανουριά ακούει Κοσοβάρους και τρέχει, δεν υπάρχει χειρότερο λένε. Ρωτήστε όποιον Αλβανό θέλετε. Ωραία ζωή θα περάσουμε. Ας χαρούμε τουλάχιστον τώρα αυτά τα αντιστασιακά (που εμένα ειλικρινά μ’ αρέσουν), ας ελπίσουμε ότι θα σταματήσει κι η αφαίμαξη που μας είχανε γδάρει οι άλλοι, και τα υπόλοιπα, στο έλεος. Δεν σώζεται αυτή η χώρα. Αν σκεφτείς πως η Ζωή προσφώνησε τον Παυλόπουλο κι αντί να μιλήσει για το βασικό μέτοχο να νιώσει κι ο κόσμος εξανθρωπισμένος επί τέλους, τον επαινούσε επειδή διευκόλυνε το αληταριό να μας κάνει στάχτη και μπούρμπερη, αδιαφορώντας για τα θύματα, κι αν σκεφτείς επίσης ότι σύσσωμοι όλοι οι προοδευτικάντζες δεν ενοχλήθηκαν απ’ αυτό αλλά επειδή εγκωμιαζόταν υπουργός της….. Δεξιάς των δολοφόνων, καταλαβαίνεις. Η χώρα σαπίζει σ’ ένα τέλμα από σάπια κλισέ που συντηρούν μόνο τους επιτήδειους.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s