Η Αίγυπτος κατηγορεί το Κατάρ πως υποστηρίζει την τρομοκρατία.

Η Αίγυπτος κατηγορεί το Κατάρ πως υποστηρίζει την τρομοκρατία.

libye
Οι μοναρχίες του Κόλπου εξέφρασαν την υποστήριξή τους την Πέμπτη στο Κατάρ στη διένεξη με την Αίγυπτο, η οποία κατηγόρησε το Κατάρ πως υποστηρίζει την τρομοκρατία στα πλαίσια μίας αραβικής συνόδου γι τις αιγυπτιακές αεροπορικές επιδρομές εναντίον των θέσεων του ισλαμικού κράτους στην Λιβύη.

 

8 thoughts on “Η Αίγυπτος κατηγορεί το Κατάρ πως υποστηρίζει την τρομοκρατία.”

  1. και εσύ μπορείς να μάθεις

   άνοιξε στο youtube

   Γεωπολιτική και Νοοπολιτική

   και άκουγε συνεντεύξεις

   Like

 1. ξέχασε την Σαουδική Αραβία που χρηματοδοτεί την Αλ Κάϊντα

  σύμφωνα με την συνέντευξη του Νικόλαου Λάου

  όλα τα καλά παιδιά πρώτο τραπέζι πίστα

  Like

 2. Δεν μπορω πλεον να βλεπω αυτους τους χοντρομπαλαδες με τις πετσετες κουζινας στο κεφαλι. Μηπως ειμαι ρατσιστης γιατρε μου ;

  Like

 3. Στη Σύνοδο θα του λέγανε του Σίσυ οι Καταριανοί και άλλοι τρισκατάρατοι ισλαμοκαρνάβαλοι με καρώ πετσέτες: Μα είσαι σοβαρός; Να βομβαρδίσουμε εμείς τους λεβέντες μας στη Λιβύη επειδή αποκεφάλισαν χριστιανούς; Και πώς θα τους αποκεφαλίζουμε μετά εμείς στις χώρες μας; Εδώ δεν ενδιαφέρεται η Δύση και θα χολοσκάσουμε εμείς; Οπότε ο Σίσυ απάντησε πως υποστηρίζουν την τρομοκρατία. Κι αυτοί σκιαχτήχτανε!……….

  Like

  1. Είναι γνωστό οτι εις την συντριβή του Σαντάμ και του Ιρακινού κράτους συνεισέφερε τα μέγιστα και το μικρό εις το μάτι, αλλά μεγάλο εις την τσέπη Κουβέιτ ( κουβάς του πετρελαίου )

   Τούτο αποδεικνύεται απο το ότι το Κουβέιτ εσιώπησε εις το ψευδέστατον βίντεο, όπου δήθεν οι Ιρακινοί στρατιώτες εισέρχονται στο μαιευτήριο και σφάζουν τα νήπια.
   Υπενθυμίζουμε οτι χάρις σ’αυτό το βιντεο η Διεθνής κοινή γνώμη μεταστράφηκε κατά του Σαντάμ.

   Το αναληθές του βίντεο, το κατήγγειλε μόλις 1-2 χρόνια πριν…. η κόρη του αμερικανού προξένου στο Κουβέιτ, η οποία αποκατέστησε την αλήθεια, με την δήλωση της, οτι το βίντεο ρίχτηκε, απο αυτήν την ίδια…. στη δημοσιότητα τότε, για να προστατευθεί το φιλοδυτικό Κουβέιτ και ουχι ο πατριωτικός Σαντάμ.

   Ακριβές replay…εχουμε και σήμερα, οπου το μικρό Κατάρ, ετοιμάζεται για μπουκιά στο στόμα της ISIS, αφου ήδη έγινε μπουκιά και η Υεμένη η οποία και λόγω θέσεως, ελέγχει και τα στενά του Αντεν, ( εκει υφίστατο και ενα ελληνικό νησί – αποικία που ήλεγχε ολα τα στενα…Πανχαία……………….http://www.theoi.com/Phylos/Pankhaia.html ) ……………αλλά και ειναι μια θαυμάσια αεροπορική βάση για έλεγχο της ανατολικής Αφρικής εναντίον των κινέζων που επενδύουν σε αυτήν…..δηλ..”με ενα σμπάρο δύο τριγόνια”.

   Συνεπώς φαίνεται ότι η επέλαση της ISIS…θα διαμορφώσει ενα τεράστιο κράτος, το οποίο θα περιλαμβάνει την Β.Αφρική – Υεμένη – Κατάρ – Κουβέιτ – Αραβικά Εμιράτα – Μπαχρέιν – Ιράκ – τμήμα Κουρδιστάν και εν δυνάμει Νότιο Πακιστάν – Αφγανιστάν – Ιράν και το θρησκευτικό κράτος της Μέκκας.

   Τούτο το ψευδοκράτος θα ειναι ενα πετρελαικό μουσουλμανικό – λευκής αδελφότητας κράτος κατα τα πρότυπα των ΗΠΑ, προτεκτοράτο των Σιωνιστών και μέγγενη εφαρμογής της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

   Πολύκαρπος Μαρκαράς

   Γιώργος Παρασχάκης

   Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s