Εκνευρισμός ΗΠΑ με Μέρκελ. Η σκληρή στάση της, ρίχνει την στρατηγικής σημασίας Ελλάδα στα χέρια του Πούτιν!

Δημοσίευμα του bloomberg ,επισημαίνει ότι η Ελλάδα είναι μεταξύ των ελάχιστων που συμβαδίζουν με τις συστάσεις του ΝΑΤΟ για τις αμυντικές δαπάνες, και έχει τώρα περισσότερα από 200 μαχητικά αεροσκάφη και 1.000 άρματα μάχης. Οι εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ περιλαμβάνουν μια στρατιωτική βάση στην Κρήτη που χρησιμοποιήθηκε στη διάρκεια των βομβαρδισμών της Λιβύης το 2011.

Αυτός ο ρόλος είναι ίσως το ισχυρότερο όπλο στα χέρια του Αλ. Τσίπρα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με την υπόλοιπη ευρωζώνη, σύμφωνα με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Δ. Κούρκουλα.

Το Bloomberg αναφέρει ακόμη ότι ο Putin φλερτάρει με την Ελλάδατην ώρα που η Γερμανία παίζει σκληρό παιχνίδι για τις παραχωρήσεις που ζητάει ο Έλληνας πρωθυπουργός για το χρέος της Ελλάδας. «Στις 11 Φεβρουαρίου, καθώς ο Γ. Βαρουφάκης δεν κατόρθωνε να πετύχει μια συμφωνία και η Merkel σφυρηλατούσε μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός μετά από 18 ώρες συνομιλιών με τον Putin, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Sergei Lavrov δήλωσε ότι η χώρα του θα εξέταζε την παροχή οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, εάν ο Αλ. Τσίπρας τη ζητούσε».

Στο μεταξύ, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς, υποβάθμισε την προοπτική περαιτέρω κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας, που απαιτεί την ομόφωνη στήριξη όλων των κρατών μελών της ΕΕ. Η Ελλάδα πρέπει να είναι προσεκτική να μην θέσει σε κίνδυνο την διαπραγματευτική της θέση, δήλωσε ο Δ. Κούρκουλας, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών. Φλερτάροντας με τον Putin, ο Αλ. Τσίπρας ρισκάρει να υπονομεύσει την αξιοπιστία του με την υπόλοιπη ΕΕ, δήλωσε.

«Με τις κινήσεις τους τον τελευταίο καιρό, μπορεί να χάσουν αυτό το πλεονέκτημα. Μπορείς να έχεις εξαιρετικές σχέσεις με τη Ρωσία χωρίς να τροφοδοτείς ανησυχίες ότι παίζεις δύο παιχνίδια την ίδια στιγμή».

16 thoughts on “Εκνευρισμός ΗΠΑ με Μέρκελ. Η σκληρή στάση της, ρίχνει την στρατηγικής σημασίας Ελλάδα στα χέρια του Πούτιν!”

 1. Well done…Τί σας είπε η Μέρκελ; Η Ελλάδα είναι κίνδυνος για το ΝΑΤΟ; ΑΧΧΑΑΑΧΑααα…

  Like

  1. Μην είσαι αφελής. ΄Ολα αυτά γίνονται για να αδειάσουν τις αποθήκες των πυρομαχικών που έχουν φτιάξει μέχρι τώρα λύνοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο
   προβληματα οικονομικά και ανεργείας. Αυτά όσον αφορά Ην.Πολιτείες.
   ¨Οσο για την Μερκελ έχει μαζεψει αρκετά , και θα μαζεψει ακόμη περισσότερα αν καταφέρει και υποδουλώσει όλη την Ευρώπη. Δ΄Ράιχ.
   Σκέψου λίγο……..Η απάντηση αυτή αφορά τον/την κυρ. που έγραψε για
   αμερικανοκουμουνιστές στην κυβέρνηση.

   Like

   1. Άλλος έγραψε για αμερικανοκομμουνιστές. Εγώ γράφω για επιστροφή στο Σύνταγμα του 1776. Ο καθένας την Πατρίδα του, χωρίς επεμβάσεις όπως η Αγγλία τότε. Μα καλά πώς; Μάντεψε. Οι Η.Π.Α θα συνομιλούν απευθείας με έμας. Καμιά Μερκέλα μεσάζοντας στα Ζωτικά Συμφέροντα ΗΠΑ και Ελλάδος. Είναι και πιο οικονομικό ξέρεις , διότι οι ΗΠΑ καταστρέφονται με τις συνεχείς παρεμβάσεις. Από πού κι ως πού να μιλάνε με τη Μερκέλα για την ΑΟΖ της Κύπρου; Καπίσι; Καλόν και Συμφέρον και Δημοκρατικόν…Μόνο έτσι οι ΗΠΑ παραμένουν αυτό που ήδη είναι Υπερδύναμη. Ο,τιδήποτε άλλο θα τους ρίξει σε ΕΜΦΥΛΙΟ…

    Like

 2. δεν φοβομαστε …..εχουμε αμερικανοκομμουνιστες για κυβερνηση

  Like

 3. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! “ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΑΣΚΗΤΗ ΓΕΡΟΝΤΑ”

  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ !!!

  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

  ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΚΗΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ …

  ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ) …

  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …

  ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΔΙΚΟ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ …

  ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ !!!

  ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ Η ΕΞΟΔΟΣ,

  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ !!!

  ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ “ΣΥΜΜΑΧΩΝ” …

  ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ !!!

  Υ.Γ ΟΙ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ EMAIL ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΜΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ …

  Αναρτήθηκε από ANARGYROS στις Σάββατο, Φεβρουαρίου 14, 2015

  –http://anargyros61.blogspot.gr/

  Like

 4. Κοιμαται η κυβερνηση??? Με τοσους γεροντες που προβλεπουν το μελλον τι θελει τον Κοτζια και διαφορους αλλους ? Ρε ολυμπια ΑΜΑΝ πια με αυτες τις παπαριες ,ειχε αδικο ο ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ?ΟΛΟΙ ΟΙ …ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ Γεροντες στη ΕΛΛΑΔΑΡΑ βρισκουν ευηκοα ωτα???

  Like

  1. Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί γιατί με μακακες ισλαμοφασίστες σαν εσένα θα πιστεύαμε στην ‘’αριστερή’’ επανάσταση του Σόρος , της Γιάννας , της Ντορας (!!!!!!!) και του…. Πάκη……. !!!!!!!

   Like

   1. Ναι ακριβως ετσι…….οι γεροντες με τις μ@λ@κιες τους θα μας σωσουν….ξυπνηστε……….

    Like

 5. γιατί άσχημα είναι τα χέρια του Πούτιν;;;;;

  από την Δύση φάγαμε σκατά τόσα χρόνια

  ας πάμε προς ανατολή

  Η Ελλάδα πάντως βρίσκεται στο κέντρο

  κοιτάει ψηλά

  και βλέπει την κατάθεση στον λογαριασμό της των 600 δις

  Like

 6. τι Ομπάμα τι Πούτιν τα ίδια σκ@τ@ τρώνε και στο ίδιο βιολί χορέυουν.

  Στα χέρια του Χριστού να πάμε , και έλληνας και ιουδαίος …..

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s