olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Η εκδίκηση της «Δημοκρατίας»! Τρόμος στο Καστρί για τις αποκαλύψεις Φαλτσιανί.

Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 14, 2015

ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ!
Βομβες απο την Κυριακάτικη Δημοκρατία που σηκώνει για ακόμα μια φορά την σκοτεινή υπόθεση της λίστας Φαλτσιανί και του Παπανδρέου.
Μην ξεχνάμε ότι ο Παπανδρέου ως πρωθυπουργος και υπουργος εξωτερικών παρήγγειλε την λίστα από την Λαγκαρντ, την έφερε νύχτα και την έκρυψε. Όταν η υποθεση ήλθε στο φως, από τον ηρωϊκό εισαγγελέα Πεπόνη, η εξεταστική που ακολούθησε ήταν οπερέτα. Στημένοι βουλευτές και άμεση παύση με την μαεστρική ικανότητα Μπαλτάκου μόλις ήλθαν στο φως τα emails που ενέπλεξαν ευθέως τον Παπανδρέου, η υπόθεση έκλεισε με την σκανδαλώδη συμπαιγνία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Χρυσής Αυγής.
Τώρα, μετά την τρομερή αποκάλυψη Φαλτσιανί, ανοίγει πάλι η υπόθεση αλλά παίρνει άλλη τροπή και η εξεταστική για το μνημόνιο. Άλλωστε ο Φαλτσιανί θεωρείται απολύτως αξιόπιστος αφού χαίρει της προστασίας των ΗΠΑ ως κύριος μάρτυρας σε εκατοντάδες υποθέσεις διαφθοράς.
Είναι σίγουρο ότι από την παρούσα βουλή, μόνο ο Σαμαράς και ο Θεοδωράκης θα προσπαθήσουν να φυγαδεύσουν τον Παπανδρέου. Δεν θα τα καταφέρουν.

70 Σχόλια to “Η εκδίκηση της «Δημοκρατίας»! Τρόμος στο Καστρί για τις αποκαλύψεις Φαλτσιανί.”

 1. = said

  Αφορμή και Αιτία ενός πρωτοφανούς κύματος διώξεων

  Εδώ και κάποιους μήνες στην Ελλάδα, έχει συντελεσθεί μια άνευ προηγουμένου πολιτική και νομική εκτροπή, η οποία αποτελεί την ισχυρότερη απόδειξη της ύπαρξης ενός διαπλεκόμενου (παρα)πολιτικού συστήματος, το οποίο δυστυχώς έχει παρεισφρήσει μέσα στην ίδια τη Δικαιοσύνη.

  Σε αρκετές ιστορικές εκτροπές εκτός των αφορμών, οι οποίες παρουσιάζονται, στην κοινή γνώμη, ως τα αίτια πυροδοτήσεως μιας συγκεκριμένης κατάστασης, υπάρχουν και οι αιτίες, οι πραγματικές αιτίες, οι οποίες συνήθως προηγούνται, των αφορμών. Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, εκδηλώθηκε ο περίφημος νόμος «η εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα». Ας αρχίσουμε όμως με την αφορμή, το πρόσχημα, το οποίο στάθηκε ικανό να ενεργοποιηθούν όλα τα μέσα, θεμιτά ή αθέμιτα, και όλοι οι παρακρατικοί μηχανισμοί, ώστε να περιθωριοποιήσουν και να πλήξουν δια της ποινικοποιήσεως ένα ολόκληρα νόμιμο πολιτικό Κίνημα, ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, την Τρίτη πολιτική δύναμη, τη Χρυσή Αυγή:

  Αφορμή και συλλογική ευθύνη

  Ένα μεμονωμένο, καταδικαστέο γεγονός, έγινε αντικείμενο μιας επαίσχυντης πολιτικής εκμετάλλευσης, με αποτέλεσμα να μιλούν για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης». Η έννοια του Δικαίου και η Ηθική Αρχή, που πρέπει να διαπνέει την Δικαιοσύνη, κατακρημνίζονται. Μια αξιόποινη πράξη ενός φυσικού προσώπου, κοινώς το αποτέλεσμα μιας μοιραίας συμπλοκής, ως δια μαγείας αποδόθηκε σε πλήθος άλλων φυσικών προσώπων. Δυστυχώς η διολίσθηση σε επίπεδα συλλογικής ευθύνης αποτελεί πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα ζοφερή η οποία έρχεται να μας θυμίσει σκοτεινές εποχές πλήρους απαξίωσης ή ακόμη και ανυπαρξίας αίσθησης του Δικαίου και κατ’ επέκταση νομικού πολιτισμού. Ο κοινός φορέας, ο συνδετικός κρίκος, μέσω του οποίου έλαβε σάρκα και οστά η συλλογική ευθύνη, δεν είναι οικονομικό όφελος, δεν είναι η επιδίωξη κατ’ εξακολούθηση δήθεν εγκληματικών πράξεων μιας ολιγομελούς οργάνωσης, αλλά ένα ολόκληρο Κίνημα με χιλιάδες υποστηρικτές, ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα! Οι πρωτόγνωρες αυτές μεθοδεύσεις παραβίασαν βάναυσα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

  Στο βούλευμα περιπλέκονται τεχνηέντως η πολιτική δράση με ανυπόστατες κατηγορίες και πράξεις του ΠΚ. Αυτή ακριβώς η «σύνδεση» είναι και το αδύνατο σημείο όλης αυτής της κωμικής έκθεσης ιδεών. Οι σκευωροί προσπαθούν ανεπιτυχώς να ερμηνεύσουν περιστατικά και γεγονότα κατά το δοκούν, να τα συνδέσουν, χωρίς να υφίσταται σχέση αιτίου- αιτιατού, συγκροτώντας έτσι ένα πολυσέλιδο σαθρό κατασκεύασμα, στο οποίο η αναντιστοιχία πραγματικών περιστατικών και θεωρίας, είναι οφθαλμοφανής. Από τα «οπλοστάσια», μέχρι τους «σκοτεινούς» χρηματοδότες διαφαίνεται η γελοιότητα η οποία διέπει ολόκληρη αυτήν την πολιτική σκευωρία. Εφόσον ουσιαστικώς κατέπεσαν ήδη οι δυο αυτές βαρύγδουπες μεν, κούφιες δε, κατηγορίες, στο βούλευμα οι αξιόποινες πράξεις περιορίζονται σε κάποια, περιστατικά τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με πολιτική δράση, ενώ σε καμιά περίπτωση δεν στοιχειοθετείται σχέση εντολής και φυσικά δεν υφίσταται καθοδήγηση.

  Στο περιβόητο άρθρο 187 ΠΚ, περί εγκληματικής οργάνωσης, διαβάζουμε: « Με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών τιμωρείται όποιος. επιδιώκει τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων που προβλέπονται στα άρθρα.». Πραγματικώς, είναι απορίας άξιον πως θα θεμελιωθεί νομικώς αυτή η «επιδίωξη», όταν αποδίδουν – με στοιχεία που τους διαψεύδουν, αλλά τα αποκρύπτουν- μια τυχαία πράξη συμπλοκής ενός φυσικού προσώπου σε πλήθος άλλων άσχετων με αυτό φυσικών προσώπων; Ή πως θα θεμελιωθεί αυτή η «επιδίωξη» όταν χρεώνουν άσχετες πράξεις οπαδών στο κόμμα και σε εκπροσώπους του; Με την ίδια λογική, δηλαδή, οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη τελείται από φυσικό πρόσωπο θα πρέπει να αναζητείται η κομματική του ταυτότητα και να στοιχειοθετείται σχέση με στελέχη του κόμματος αυτού; Από πότε μια συλλογική οντότητα, ένα πολιτικό κόμμα οφείλει να γνωρίζει τι πράττει ή τι θα πράξει ο κάθε άσχετος φερόμενος ως οπαδός; Και τέλος, από πότε κατηγορείται η ηγεσία ενός κόμματος για τις πράξεις οπαδών του; Είναι εμφανές, ότι η θεμελίωση της «επιδίωξης» αυτής καθίσταται, ήδη, δυσεπίτευκτη από την προδικασία. Στην επ’ ακροατηρίου διαδικασία θα καταρριφθεί χωρίς αμφιβολία.

  Αιτία

  Το θλιβερό αυτό περιστατικό, το οποίο καταδίκασε η Χρυσή Αυγή απεριφράστως εξ’ αρχής, και απετέλεσε την αφετηρία όλων αυτών των διώξεων και του αδιάλειπτου πολέμου, ήταν απλώς η αφορμή. Ήταν η αφορμή που έπρεπε να χρησιμοποιήσουν ώστε να βγάλουν από τη μέση ένα Κίνημα το οποίο εξέθετε ανεπανόρθωτα ένα ολόκληρο σύστημα. Και αυτή ακριβώς είναι η αιτία: Η Χρυσή Αυγή αποτέλεσε την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, τον κανόνα που διαπνέει την παγκόσμια πολιτική ιστορία: Όποιος αντιτίθεται σε ένα πολιτικό σύστημα διαπλοκής, το σύστημα αυτό ΔΕΝ τον αντιμετωπίζει με πολιτικούς όρους. Τον «εξαιρεί», τον στοχοποιεί και τον διώκει με ό,τι μέσο διαθέτει.
  Το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα αποτελείται από ανακυκλώσιμα είδη, τα οποία συντηρούν την ισχύουσα καθεστηκυία τάξη. Η Χρυσή Αυγή ήταν αυτή η πολιτική ομάδα η οποία τόλμησε να αποκαλύψει όλο το βρώμικο παρασκήνιο της τάξης αυτής, και να εκθέσει τις πράξεις διαφθοράς, διαπλοκής και εθνικής προδοσίας όλων αυτών που την συναποτελούσαν, στον Ελληνικό λαό. Η Χρυσή Αυγή είναι η πολιτική οντότητα που εναντιώθηκε σε αυτήν την κατεστημένη τάξη ανομίας, ξεσκεπάζοντας την διαβόητη πολιτική προδοτική μνημονιακή συμμορία της μεταπολίτευσης. Αυτή είναι η μοναδική Αιτία που διώκεται το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.
  Γεώργιος Σύρος, νομικός

  Μου αρέσει!

  • Τρίτο Φρύδι said

   «η υπόθεση έκλεισε με την σκανδαλώδη συμπαιγνία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Χρυσής Αυγής.»

   Βρε βρε τι διαβάζω; και η Χρυσή Αυγή στη σκανδαλώδη συμπαιγνία; τστστσ, πέφτω από τα σύννεφα 🙂

   Μου αρέσει!

   • ... said

    Tρίτο ..δι…

    Ερώτηση για παρεμβάσεις στο έργο των δικαστικών λειτουργών στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ

    ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
    ΘΕΜΑ: «Παρεμβάσεις στο έργο των δικαστικών λειτουργών στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ»

    Δεκαπέντε μήνες μετά την παραίτησή του ο πρώην οικονομικός εισαγγελέας Σπύρος Μουζακίτης κατήγγειλε παρεμβάσεις στο έργο του. Όπως δήλωσε, το χρονικό διάστημα που ασχολούνταν με την λίστα Λαγκάρντ και τα δάνεια των κομμάτων δεχόταν απειλές για πειθαρχική δίωξη. Όταν ξεκίνησε η έρευνα για την διαφθορά και τα σκάνδαλα, οι δικαστικοί που ορίστηκαν να αναλάβουν δέχτηκαν πολύ μεγάλη πίεση και αναγκάστηκαν να παραιτηθούν, επειδή με νομοθετική ρύθμιση τους αφαιρέθηκαν όλες οι σχετικές υποθέσεις. Επιπλέον, όταν άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι σχετικά με τα δάνεια των κομμάτων, ο αντιεισαγγελέας Εφετών, όπως και ο Γρηγόρης Πεπόνης, αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα και «τρικλοποδιές», ώστε να μη συνεχιστεί περαιτέρω η έρευνα.

    Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

    Έχουν ελεγχθεί οι καταγγελίες σχετικά με τις παρεμβάσεις στο έργο των δικαστικών λειτουργών που είχαν αναλάβει την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ; Ποιες ακριβώς ενέργειες έχουν γίνει;
    Τι προτίθενται να πράξουν όσον αφορά την υπόθεση των ανεξόφλητων δανείων όλων των κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής, τα χρέη των οποίων ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες Ευρώ;

    Αθήνα, 01/12/2014
    Ο ερωτών Βουλευτής
    Ιωάννης Λαγός
    Βουλευτής Β’ Πειραιώς
    ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Μου αρέσει!

   • ... said

    άειντε τρολακι..εκτίθεσαι..

    Το κείμενο της μήνυσης κατά Βενιζέλου, Παπακωνσταντίνου

    Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε μήνυση κατά Βενιζέλου – Παπακωνσταντίνου και κατά παντός άλλου συνυπαιτίου για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ για την απόκρυψη των στοιχείων της «λίστας Λαγκάρντ». Εάν υπήρχε σοβαρό κράτος στην Ελλάδα οι παραπάνω κύριοι θα βρίσκονταν ήδη στο γραφείο του Ανακριτή.

    Το κείμενο της μήνυσης:
    ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΛΗΜ/ΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
    ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

    Του πολιτικού φορέα ‘ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ’, εδρεύοντας επί της οδού Δηλιγιάννη αριθμ.50 στην Αθήνα.

    ΚΑΤΑ

    Ευαγγέλου Βενιζέλου, κατοίκου Αθηνών, οδός Ιπποκράτους 22.

    Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, κατοίκου Αθηνών, οδός Ιπποκράτους 22,
    Παντός άλλου συνυπαιτίου, που θα προκύψει κατά τη διενέργεια της εισαγγελικής έρευνας.

    Κοινοποίηση στον α) Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε και β) στον Οικονομικό Εισαγγελέα κ.Γρηγόριο Πεπόνη.

    Κύριε Εισαγγελεύ,
    Προσφάτως, από επίσημες ανακοινώσεις και δηλώσεις κορυφαίων κυβερνητικών παραγόντων αλλά και από ρεπορτάζ και δημοσιεύματα του συνόλου των μέσων μαζικής ενημέρωσης της χώρας, απεκαλύφθη ότι κατά το έτος 2010 η εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Κριστίν Λαγκάρντ, παρέδωσε ή άλλως απέστειλε στον τότε υπουργό Οικονομικών και δεύτερο μηνυόμενο, Γεώργιο Παπακωνσταντίνου, λίστα με Έλληνες καταθέτες μεγάλης ελβετικής τραπέζης, προκειμένου να διερευνηθεί απ’ τις αρμόδιες ελληνικές αρχές αν τα ποσά των καταθέσεων αυτών αποτελούσαν προϊόν φοροδιαφυγής, ή άλλων εγκληματικών ενεργειών.
    Σκοπός της ενέργειας αυτής ήταν ο εντοπισμός των φυσικών προσώπων που είχαν διαπράξει τα ανωτέρω εγκλήματα, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό την ευχέρεια στις ελληνικές αρχές αφενός να τους διώξουν ποινικά, αφού τους εντοπίσουν, αφετέρου δε δια των προσηκόντων μέσων και μέτρων να εισπράξουν τους προβλεπόμενους φόρους.
    Άλλωστε όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, με τον ίδιο τρόπο και χρησιμοποιώντας παρόμοιες λίστες, πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως η Γερμανία, η Ισπανία, η Αγγλία και άλλες, εισέπραξαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ αναδρομικά, ως φόρους επί καταθέσεων ή εισοδημάτων από πολίτες τους που ήταν και αυτοί καταθέτες της συγκεκριμένης τράπεζας.
    Πέραν πάσης λογικής και νομικής υποχρέωσής τους, και ενώ η χώρα βυθίζετο και βυθίζεται εις οικονομική άβυσσο, τόσο ο δεύτερος μηνυόμενος ως πρώτος παραλήπτης, όσο και ο πρώτος μηνυόμενος, και διαδοχικά λαβόντες γνώση της ‘λίστας’, δεν ενήργησαν οποιονδήποτε έλεγχο και δια του τρόπου αυτού παρείχαν ‘άσυλον’ στους υπόπτους – δράστες, στερώντας παράλληλα απ’ την ελληνική πολιτεία, εκατοντάδες εκατομμύρια ή και δισεκατομμύρια ευρώ ως έσοδα εκ φορολογίας.
    Επειδή, η προπεριγραφόμενη συμπεριφορά των δύο ανωτέρω μηνυομένων αλλά και όσων από την εισαγγελική έρευνα υπηρεσιακών ή μη παραγόντων προκύψει ανάμειξη ή συμμετοχή ή έστω υποχρέωση, πληροί την νομοτυπική μορφή (αντικειμενική – υποκειμενική υπόσταση) τόσο του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος κατ’ άρθρο 259 ΠΚ όσο και του αδικήματος της υπόθαλψης εγκληματία, κατ’ άρθρο 231 ΠΚ,

    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΖΗΤΟΥΜΕ

    Την κατά νόμο ποινική δίωξη των ανωτέρω μηνυομένων και παντός άλλου συνυπαιτίου, για τα αδικήματα των άρθρων 259, 231 ΠΚ.

    Αθήνα, 4-10-2012»

    Μου αρέσει!

   • Τρίτο Φρύδι said

    Εγώ εμπιστεύομαι αυτά που λέει το κύριο άρθρο της Ολυμπίας, δεν εμπιστεύομαι εγκάθετους νεοναζί που δικάζονται ήδη για σωρεία εγκλημάτων 🙂

    Μου αρέσει!

   • Προδοτες χρυσαυγιτες http://www.enikos.gr/politics/105961,Aporrif8hke_h_protash_SYRIZA_gia_th_list.html

    Μου αρέσει!

   • panos said

    http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=102614&catid=3

    Αλήθεια ποια είναι τα 2 μόνο κόμματα που ζητούν 4 κάλπες..;;; όταν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ εξαιρούν τον Βενιζέλο, ΓΑΠ και Παπαδήμο ενώ Σύριζα-ΚΚΕ εξαιρούν ΓΑΠ και Λουκά Παπαδήμο..!!

    Μου αρέσει!

   • ftou sas said

    χρυσαύγουλα μαζευτείτε γιατί πολύ αθώες το παίζετε αλλά είστε πιο σαμαρικοί από το σαμαρά,,

    και δεν είναι το μόνο αυτό

    αβαβά και η αγροτική, αβαβά για τις σκουριές

    να βράσω τα πατριωτικά σας παραλληρήματα…

    Μου αρέσει!

   • Ραγιάς said

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΙΡΑΣ: «ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΝ»

    http://www.newsbomb.gr/prionokordela/opinions/story/556534/giannis-moiras-den-mas-pianei-i-laspi-poy-mas-petoyn#ixzz3RnHp8wBJ

    Μου αρέσει!

  • sxoliastes said

   Παρακαλώ μείνετε στο άρθρο μας χωρίς άλλα copy paste αν θέλετε
   να σχολιάζετε χωρίς προπαγάνδα. Ασχετα σχόλια θα αφαιρούνται.

   Μου αρέσει!

  • ER said

   Αθήνα, 01/12/2014………………………χα χα χα χα πολυ νωρις !!!!!!!!!!!!!!!!!

   Μου αρέσει!

  • marinarismenos ladiaris said

   ΚΟΥΙΖ: ΤΙ σχεση εχει ο Λαδιαρης κυπατζης με τη λιστα λαγκαρντ?????

   Μου αρέσει!

  • κοινωνικος μηχανικος said

   με τον μπαλτάκο τι λέγατε ρε παιδιά; θα μας πείτε και εμάς να ξέρουμε… και που είναι τα υπόλοιπα βίντεο που θα βγάζατε στη φόρα και θα γίνοταν σεισμός;

   Μου αρέσει!

  • ftou sas said

   το κόμμα του γλέτσου εκπροσωπείς και μας έχεις φλομώσει στην τελεία;

   έλεος ρε παλουκαρι με τα τεράστια κοπυ πειστ κουραστικός έγινες πλέον

   άει στο γλέτσο…

   Μου αρέσει!

  • Tριτο από τα…..τρια… καταλαβαίνεις τι διαβαζεις ??????

   ****Η Χρυσή Αυγή είναι η πολιτική οντότητα που εναντιώθηκε σε αυτήν την κατεστημένη τάξη ανομίας,
   ξεσκεπάζοντας την διαβόητη πολιτική προδοτική μνημονιακή συμμορία της μεταπολίτευσης.
   Αυτή είναι η μοναδική Αιτία που διώκεται το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.****

   Επισης μαθε τι εστι: … «μπαλτακος» και .. Κ.Ι.Σ…..

   Μου αρέσει!

 2. AGAINST NEW WORLD ORDER said

  τους καλύπτει η CIA

  μετά μην ξεχνάμε ο Βαρουφάκης με το ένα «ν» δεν είναι κουμπάρος του Νίκου Παπανδρέου;;;;

  ε, αμα έχεις κουμπάρο υπουργό, θα φοβάσαι μήπως τιμωρηθείς;;;;

  ο ΓΑΠ θα πρέπει να αρχίσει να φοβάται όταν αναλάβουν οι Έλληνες την κυβέρνηση του κράτους τους

  Μου αρέσει!

 3. labis said

  ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

  ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

  1. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΓΑΠ

  2. ΔΟΛΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ

  3. ΕΛΣΤΑΤ

  4. ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

  5. ΤΑΜΕΙΑ ΠΑΣΟΚ

  6. ΔΑΝΕΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ

  7. ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ

  ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΤΡΟΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

  ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΑΝ ΤΑ ΘΑΨΕΤΕ, ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ.

  Μου αρέσει!

  • ΤΥΠΟΣ said

   Στα περισσότερα συμφωνούμε, αλλα: Ελεγχος πρέπει να γίνει στα Ταμεία όλων των κομμάτων και αν δεν θέλουν ας μας αδειάζουν τη Βουλή απο την παρουσία τους, και κατα δεύτερον Μαχαίρι στη διαπλοκή πώς βρε Λάμπη αφού τα κόμματα χρόνια τώρα αλληλοδιαπλέκονται και αλληλοκαλύπτονται. Δεν είναι μόνο η διαπλοκή με τους «νταβατζήδες», Δικαιοσύνη, κλπ, όσο η δική τους αλληλοκάλυψη. Κάποια πράγματα δεν γίνονται, είναι «κόκκινες γραμμές»…

   Μου αρέσει!

   • Ο Ηνίοχος said

    @ ΤΥΠΟΣ (Press)
    Ασφαλέστερο αλλά και πιό επείγον ειναι αυτό που προτείνει ο Λάμπης, δλδ, πρώτα να εξετάσουμε και να «ασφαλίσουμε» το κτίριο που κάποιοι προσπαθούν να κατεδαφίσουν πρίν μας πλακώσει και χαθούν όλα και στην συνέχεια ελέγχουμε όλα τα ταμεία και όχι μόνο, αλλά σβύνουμε και τις κόκκινες γραμμές.

    Μου αρέσει!

 4. II said

  Η… KOLOTOUMBA ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΕΡΝΕΙ ΥΜΝΟΥΣ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!

  Η αναμενόμενη (από την… προεκλογική περίοδο) kolotoumba του ΣΥΡΙΖΑ, φέρνει ύμνους του… ξινού Σόιμπλε προς τον πολυδιαφημισμένο Γιάνη –με ένα νι, παρακαλώ- Βαρουφάκη.

  Μιλώντας, λοιπόν, σε δημοσιογράφο της Frankfurter Allgemeine Zeitung ο αντιπαθέστατος είπε τα εξής άκρως εγκωμιαστικά λόγια για τον… αντισυμβατικό υπουργό της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων: «Είναι ένας διάσημος οικονομολόγος που είχε ασχοληθεί εκτενώς με θέματα της αποκαλούμενης ευρωκρίσης και δεν με νοιάζει αν φοράει το πουκάμισο πάνω ή κάτω από το παντελόνι, ή αν φοράει γραβάτα ή όχι. Στην πρώτη μας συνάντηση, αντελήφθην ότι ο Βαρουφάκης είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος. Τρέφω ανάλογο σεβασμό για όλους τους πολιτικούς που κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κόσμου σε μία εκλογική διαδικασία».

  (ΥΓ): Αλήθεια, τα πληροφορούνται όλα αυτά οι κοροϊδάρες που παίρνουν… ανάσες αξιοπρέπειας στο Σύνταγμα και τις λοιπές πλατείες της Ελλάδος, φωνάζοντας συνθήματα κατά του αντιπαθέστατου και της φράου Μέρκελ; Και πως τα ανέχονται; Μήπως γιατί έχουν Τσίπρα και καθόλου… τσίπα;

  Μου αρέσει!

  • Αννα said

   Κωλοναζί έχουμε τσίπα, ΕΣΥ δεν έχεις καί λές όλα αυτά.Δεν είμαστε
   κοροιδάρες, όπως προσπαθείς να μας πείσεις, αλλά παρατηρωντας ότι η κυβέρνηση έχει θέληση να αντισταθεί πάμε γιά να την στηρίξουμε πρός αυτήν την κατεύθυνση.υγ.πόσα μέλη της οικογένειας φυρερπακιστανομούρη είναι είπαμε στην πολιτική; όλα; άντε καί το εγγόνι.Δεν μας είπες ελλείψει άλλων πολιτών μπήκε ΟΛΗ η χρυσαύγουλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ στην πολιτική;

   Μου αρέσει!

   • ΙΙ said

    Αννούλα, για πες μας και εμάς τους «ξετσίπωτους» τι έγινε:
    –το κούρεμα τους χρέους
    — το σκίσιμο της Δανειακής Σύμβασης
    — ο Λογιστικός Έλεγχος του χρέους
    — η κατάργηση του Μνημονίου με ενα.νόμο
    κλπ.κλπ.

    τι έγινε με το «Δεν Πληρώνω» της Βαλαβάνη και το γύρισε τώρα με την κουτάλα της εξουσίας σε «πληρώστε γιατί είναι..πατριωτικό καθήκον» γελάνε και οι τοίχοι με τις kolotoumbes των ΣΑΝΕΛ…και μην ξεχνάς Αννούλα μας ότι με ελικόπτερα δεν έφυγαν οιαντίστοιχοι σαμαροβενιζέλοι αλλά οι τσιπροκαμμενοι στην Αργεντινή…τρέξε τώρα για «ανάσες ελπίδας»..

    Μου αρέσει!

   • Αννα said

    @οικογενειοΚΡΑτΟΥΛΑ ( φυρερ, κυρία φυρερ, κόρη φυρερ, γαμπρός φυρερ, ανηψιά φύρερ,κλπ) η κυβέρνηση
    α.δεν είναι η μάγισσα με το μαγικό ραβδί να τα κάνει ΟΛΑ, ΑΝΟΗΤΕ, η μάλλον πονηρε, μέσα σε 19μέρες.
    β.κάθησε με τις πρώτες αποτελεσματικές κινήσεις να πάρει Σοβιετικά ποσοστά, κι έτσι να ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ (στρατο, αστυνομία κλπ) ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ.
    Θα ΘΕΛΑΤΕ να τα βάλει μεμιάς με όλους καί με όλα, αλλά, ως φαίνεται, δεν είναι ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ!!

    Μου αρέσει!

   • @ Άννα

    τελικά παθαίνεις ένα ψυχικό τραλαλά μέ τήν Χρυσή Αυγή.
    Γιατί;
    η Χρυσή Αυγή δέν πρόκειται νά ασχοληθή μαζί σου εάν δέν έχεις κλέψει τό δημόσιο καί δέν έχεις προδώσει τήν Πατρίδα.
    Ποιό από τά δύο έχεις κάνει καί πανικοβάλεσαι;

    Μου αρέσει!

   • Αννα said

    Βασίλω ο σατανιστής βουλευτής σας είπε ότι θα μιλάνε ΜΟΝΟΝ ΜΟΝΟΝ ΜΟΝΟΝ οί χρυσαυγίτες, κι ότι θα σφάξει στην Αγια Τράπεζα τούς Χριστιανούς.Εσύ είσαι ΗΠΟδουλη καί μη Χριστιανή ΑΠ’ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ φανεί από ΒΑΣΙΚΑ ΛΑΘΗ πού έχεις κάνει (πχ.δεν έχεις πάει ποτέ στην εκκλησία όπου ψάλλονται ΣΥΝΕΧΩΣ οί ψαλμοί, κι έτσι νόμιζες ότι είναι αντιΧριστιανικοί!!!!!!), οπότε πού να καταλάβεις βλαχούλα τι σημαίνει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ καί ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ γιά μία ΕΛΛΗΝΙΔΑ;;!!

    Μου αρέσει!

   • @ χάνα

    σταμάτα νά προσβάλης τήν Ορθοδοξία μέ τήν δήθεν χριστιανική σου αγανάκτηση.
    Τό μόνο πού κάνεις είναι νά αντιγράφης εδάφια Αγίων Πατέρων γιά νά μάς πείσης
    πόσο καλή χριστιανή είσαι.
    Είσαι μία δηλωμένη κομμουνίστρια καί δέν έχεις καμία σχέση μέ τόν χριστιανισμό.
    Καί όσο πιό πολύ επιμένεις νά παριστάνης τήν χριστιανή τόσο περισσότερο εκτίθεσαι,
    καί δέν πείθεις κανέναν.

    ΑΙΔΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ

    Μου αρέσει!

   • Αυτό και το Άλλο said

    η απάντηση απευθύνεται στη Βασιλική

    γνωρίζεις εάν πρέπει να έχει λευκό ποινικό μητρώο ένας ή μία για να γίνει βουλευτής;
    ο ΜΝ είχε καταδικαστεί 13 μήνες κάποτε.
    αν ενδιαφερόταν για αυτούς που έχουν κλέψει το δημόσιο και προδώσει έτσι και την πατρίδα θα το είχαν δείξει ζητώντας όχι απλά διευρεύνηση της υπόθεσης λαγκαρντ αλλά και άμεσα να έρθει στη χώρα ο Φαλτσιανι.

    εύχομαι να δεις την αλήθεια πριν είναι αργά. αν και εκεί που είσαι δεν θα επηρρεαστείς από όσα μπορεί πολλοί τυφλωμένοι σαν εσένα και τους εθνομηδενιστές αριστερούς να κάνουν αυτό δεν έχει σημασία, ως άτομο θα μένεις πάντα με τις εντυπώσεις που σου διδασκουν άλλοι.

    Μου αρέσει!

  • ARIS said

   ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ

   Μου αρέσει!

  • ftou sas said

   βρωμαύγουλα κλούβια , πάτε να τα χώσετε στο βαρουφάκη για να ξεπλυθείτε

   αμ δε, τα ξέρουμε τα καζάντια σας, άντε γιατί πολυ αέρα πήρατε

   Μου αρέσει!

 5. Προοδευτική φασιστερά said

  Ο πεθερός του Βαρουφάκη πρώτος στη Λίστα Λαγκάρντ. Δεν το πιστέυω …. αφου δεν το γράφει η καθεστωτική Ολυμπία μαλλον ψέμματα θα ειναι.

  Μου αρέσει!

  • panos said

   η Olympia δεν διαφέρει σε τίποτα από πρακτικές Mega, ANT κλπ. Ότι και όπως μας συμφέρει το γράφουμε, ότι δεν μας συμφέρει το αποκρύπτουμαι (παρόλο που μπορεί να είμαστε και καλά υπέρμαχοι για το ζήτημα αυτό), βάζουμε από δίπλα και 2-3 ψεματάκια για σάλτσα και το παίζουμε «ανεξάρτητοι» ή «μάχιμοι» κλπ όταν ουσιαστικά την κύρια ουσία της ενημέρωσης δλδ η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΌΤΗΤΑ την έχουν πετάξει στο κάλαθο των αχρήστων…

   Μου αρέσει!

   • Ποια ψέμματα ρε ζώα χρυσαυγιτες; http://www.enikos.gr/politics/105961,Aporrif8hke_h_protash_SYRIZA_gia_th_list.html
    Ακομα δεν καταλάβατε γιατι σας έφτιαξαν;;;;

    Μου αρέσει!

   • ΗΛΕΚΤΡΑ ( ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ λογιστικό έλεγχο του χρέους ΤΩΡΑ ) said

    ΝΤΡΟΠΗ
    Για τον ίδιο λόγο που έφτιαξαν και ΟΛΑ τα άλλα κόμματα!!!! Γιατί αν νομίζεις το δικό σου κόμμα είναι το αγνό, το μη ελεγχόμενο, το καθαρό, πλανάσαι!!!!
    Όλα τα κόμματα φτιάχθηκαν για να κομματιάζουν-διχάζουν τον κάθε λαό, εξ ου και η λέξη κόμμα!!! Και όλοι τα ίδια αφεντικά έχουν!!!!!
    Αν δεν αντιληφθούμε πως πρέπει να υπάρχει μόνο ένα κόμμα και να λέγεται ΕΛΛΑΣ τα ίδια θα τραβάμε πάντα!!!! Και καλά θα πάθουμε!!!!

    Μου αρέσει!

   • panos said

    @Ντροπή, υπάρχουν πρακτικά, υπάρχουν Video από την Βουλή, υπάρχουν ανακοινώσεις κομμάτων, υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ δημοσιεύματα όπου για την λίστα Λαγκάρντ τα 2 ΜΟΝΟ κόμματα που ήταν υπέρ για εξεταστική τόσο του Παπακωνσταντίνου, όσου του Βενιζέλου όσο και του ΓΑΠ ήταν ΜΟΝΑΧΑ Χ.Α. και ΑΝΕΛ.

    ο Συριζα και το ΚΚΕ ήταν υπέρ της εξεταστικής για τον Βενιζέλο και για τον Παπακωνσταντίνου αλλά ΟΧΙ για τον ΓΑΠ…!!!! Το ίδιο και το ΚΚΕ. Αν αμφιβάλεις ανέτρεξε στις ανακοινώσεις των κομμάτων και στις προτάσεις του κάθε κόμματος για εξεταστική.

    Αλλά είσαι τόσο ρόμπα που αποκλείεται να το κάνεις. Θα εμφανίσεις 2-3 δημοσιεύματα της πλάκας (γνωστή τακτική) και θα καθαρίσεις.

    Αλλά το ξέρεις και εσύ και η Olympia το ποια είναι η αλήθεια για τη λίστα Λαγκάρντ και ποιος ψήφισε κατά της πρότασης για εξεταστική και κάλπες για τον Γιωργάκη Παπανδρέου.

    Μου αρέσει!

   • ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΛΑ σαμαρα.....στη ΧΑΡΥΒΔΗ τσιπρα said

    Εκ παραδρομής καταψήφισε για τη λίστα Λαγκάρντ ο Μ. Αρβανίτης- Ζητά να διαγραφεί το σχετικό από τα πρακτικά και η ψήφος του να προσμετρηθεί ως θετική
    Εκ παραδρομής καταψήφισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για συνέχιση των ερευνών προς διερεύνηση της υπόθεσης της Λίστας Λαγκάρντ, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Μιχάλης Αρβανίτης.

    Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ο Αχαιός βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρει :

    «Ενημερώνω την επιτροπή ότι εκ παραδρομής καταψήφισα τη σημερινή πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που ετέθη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ενώ πρόθεση μου ήταν να την υπερψηφίσω . Παρακαλώ όπως διαγραφεί το σχετικό από τα πρακτικά και η ψήφος μου να προσμετρηθεί ως θετική».

    Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, στην οποία επισημαίνονται: «Η Χρυσή Αυγή επιμένει στην πάγια θέση της για απόλυτη διαλεύκανση κάθε υπόθεσης μαύρου πολιτικού χρήματος. Να δοθούν στη δημοσιότητα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ και να διερευνηθεί από την Δικαιοσύνη το πόθεν έσχες όσων έβγαλαν εκατομμύρια στο εξωτερικό».

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…………….ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥΛΙΑΠΑ

    Μου αρέσει!

  • Η αγαπημένη ΟΛΥΜΠΩ, έπαψε από καιρό να είναι η Olympia που γνωρίζαμε. Πολύς καιρός πάει,

   που άλλαξε ΥΦΟΣ και ΗΘΟΣ. Και αυτό, ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Δυστυχώς. Δεν αναφέρομαι στην κομματική της

   γραμμή. Ούτε στα σαλιαρίσματα, τους διθυράμβους, τις αγιογραφίες, στις στρεψοδικίες, το μαύρο-άσπρο,

   ή την φτηνή προπαγάνδα τύπου ‘Αυριανής’ του ’80. Εικόνα, που μόνο με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν συνάδει.

   Αυτό είναι απόλυτο δικαίωμα της νέας διαχείρισης και των…. παρατρεχάμενων Ολυμπιτσών.

   Αναφέρομαι στο ΠΩΣ και στο ΠΟΙΑ θέματα, αναρτά. Όπως επίσης και σε ορισμένους (-νες) σχολιαστές

   (-στριες) τελευταίας σοδειάς. Αυτό το τελευταίο, έχει άμεση συνάφεια με το ΟΛΟΝ ύφος του ιστότοπου.

   Όπως και νά’χει ας κρατήσουμε του’λάχιστον, ότι δημοσιεύονται (σχεδόν) όλα τα σχόλια. Κάτι είναι

   κι αυτό.

   Σέβας.

   Μου αρέσει!

   • Άκης said

    Σωστά το λες για το blog:
    – «έπαψε από καιρό να είναι η Olympia που γνωρίζαμε»
    – «άλλαξε ΥΦΟΣ και ΗΘΟΣ»
    – «το ΟΛΟΝ ύφος του ιστότοπου»
    – «φτηνή προπαγάνδα τύπου ‘Αυριανής’ του ’80»
    – «σχολιαστές (-στριες) τελευταίας σοδειάς»

    Έχουν αλλάξει οι ιδιοκτήτες;

    Μου αρέσει!

   • Το τελευταίο που ρωτάς, δεν το γνωρίζω. Όμως βάσει της ΟΛΗΣ εικόνας,

    θα μου έκανε εντύπωση να ήταν οι παλαιοί. Παρ’όλο που είναι γνωστό,

    ότι οι άνθρωποι ενίοτε μεταβάλλονται (είναι βλέπεις και οι ανάγκες αυ-

    ξημένες). Η επιρροή των ‘παρατρεχάμενων ΟΛΥΜΠΙΤΣΩΝ’, είναι πλέον

    εμφανέστατη.

    Καλό βράδυ.

    Μου αρέσει!

   • Άκης said

    Δεν γνωρίζω κάποιον από τους διαχειριστές, παλαιούς ή νέους, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

    Το μόνο που δεν έχουν κάνει ακόμα είναι να αρχίσουν τη λογοκρισία στα σχόλια, όπως π.χ. το Antinews.

    Αλλά με τόση φανατίλα που καλλιεργούν, θα μας διώξουν όλους στο τέλος και θα μείνουν να τα λένε μεταξύ τους. Κανονικός «αυριανισμός», σωστά το επεσήμανες.

    Καλό βράδυ!

    Μου αρέσει!

   • Έκοψαν απότομα καί τό » η σοβαρή χρυσή αυγή »
    καί πάθαμε στερητικό σύνδρομο.

    Μου αρέσει!

   • άντε γειά ! said

    σ’όποιον δεν αρέσει η Ολύμπω, στο καλό και να τον βλέπουμε σπανια,

    μην καταπιέζεστε βρε κουτά….άντε γειά

    Μου αρέσει!

   • Άκης said

    Μερικοί είμαστε εδώ μέσα αρκετά χρόνια (εγώ πριν το 2009), οπότε έχουμε και κάποιου είδους συναισθηματική σχέση με το «μαγαζί». Το προτιμάμε ελύθερο βήμα και όχι πομπό μονομερούς προπαγάνδας όποιου προσφέρει τα περισσότερα.

    Αν δεν σου αρέσουν τα σχόλια, μπορείς να μην τα διαβάζεις. Αλλιώς μην τρολάρεις και κράτα τις υποδείξεις για τον εαυτό σου.

    Μου αρέσει!

 6. Outsider said

  Η χα πάντως ότι και να λέτε δεν στήριξε αυτα που λέει η δημοκρατία .
  Ειναι πέρα για πέρα λανθασμένη .
  Ο σκοπός και ο στόχος ειναι η αλήθεια και οχι ότι λέει κάποιος αν μας συμφέρει η οχι.
  Δυστυχώς για σας η ΧΑ πολλές φορές είχε την ευθιξία να στηρίξει καθαρές γραμμές η ωραίους σκοπούς απο κόμματα που δεν εχει καμια σχέση .
  Εσείς με το μίσος σας δεν μπορείτε να δείτε την πραγματικότητα ….

  Μου αρέσει!

 7. panos said

  Για τη λίστα Λαγκάρντ ΜΟΝΟ 2 κόμματα ζήτησαν εξεταστική για τον Παπανδρέου. Η Χρυσή Αυγή και οι ΑΝΕΛ. Τόσο ο Σύριζα όσο και το ΚΚΕ έκαναν ΚΟ ΚΟ ΚΟ. Μάλιστα ο ίδιος ο Τσίπρας είπε ότι δεν συμφωνεί με την «βίαιη» και αναγκαστική λογοδότηση του ΓΑΠ στην Ελληνική Βουλή δίνοντας του χάρη να συνεχίσει τα ταξιδάκια του..!!

  Αυτό όμως που εξοργίζει είναι η μία ακόμη φορά ΆΚΡΩΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ της Οlympias.gr (αποκλείεται τέτοιες ανοησίες να τις γράφει η Δημοκρατία η Olympia μας έχει συνηθίσει άλα άλλο mega να κάνει το άσπρο μαύρο) που μιλάει για συμπαιγνία της Χρυσής Αυγής..!!! Ντροπή και μόνο ντροπή σε ένα blog που έχει γίνει πλέον συνώνυμο της παραπληροφόρησης και της μισής αλήθειας που είναι πολλές φορές χειρότερο και από το μεγαλύτερο ψέμα.

  Μου αρέσει!

 8. ΕΝΛΟΓΟΣ said

  Τώρα μαααα..άλιστα!

  Αυτοί που αθώωσαν το Γιωργάκη γλυτώνοντάς τον με την ψήφο τους από την εξεταστική, τώρα θα τον τιμωρήσουν!

  Μου αρέσει!

 9. ΗΛΕΚΤΡΑ ( ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ λογιστικό έλεγχο του χρέους ΤΩΡΑ ) said

  Ναί, έχουν τρομοκρατηθεί τόοοοσο πολύ στο Καστρί, που από τον τρόμο τους ακόμα τρέχουν!!! Χαχαχαχα!!!!
  Όπως και ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ!!! Μόλις βγήκε η καινούργια κυβέρνηση εξαφανίστηκε για καμιά βδομάδα, φοβισμένος!!!! Μετά μία εβδομάδα όμως ξαναγύρισε και είναι στην θέση του και ούτε γάτα ούτε ζημιά!!! Προφανώς από κάπου πήρε διαβεβαιώσεις πως δεν κινδυνεύει από την καινούργια κυβέρνηση και ξαναγύρισε!!!
  Δεν τα λέω εγώ, ο Σπύρος Καρατζαφέρης τα έλεγε, εγώ απλώς συμφωνώ!!!

  Μου αρέσει!

  • Αννα said

   τι λες Ηλεκτρα μου;;τι λές; ούτε τρεις εβδομάδες δεν κυβερνάνε!!εσύ πού λατρεύεις την Ελλάδα, κι είσαι ιδεολογικά στον αντίποδα της κυβέρνησης, έχει ανυπολόγιστη αξία η κριτική σου, ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ καί ΨΥΧΡΑΙΜΗ.Σε παρακαλώ αδελφή μου..όχι γιά την κυβέρνηση…εργαλείο είναι, μας κάνει την κρατάμε, χαλάει, η δεν μας κάνει, την πετάμε, τόσο απλά, αλλά προσοχή μην πετάξουμε ένα χρήσιμο εργαλείο.Με ΕΚΤΙΜΗΣΗ!!

   Μου αρέσει!

   • ΗΛΕΚΤΡΑ ( ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ λογιστικό έλεγχο του χρέους ΤΩΡΑ ) said

    Αννα
    Εγώ θα περιμένω να δω αποτελέσματα, αλλά έχω το δικαίωμα να κρίνω ότι στραβό βλέπω!!! Όπως το σημερινό με τον Πανούση, που θα ανοίξει την Αμυγδαλέζα και θα την κάνει ανοιχτό κέντρο φιλοξενίας!!! Δηλαδή θα μένουν μέσα οι λάθρο, θα τρώνε, θα πίνουν, ενώ Έλληνες είναι άστεγοι στους δρόμους, αλλά θα γυρνάνε όλη μέρα έξω ελευθεροι κι ωραίοι;;;; ΌΧΙ, με συγχωρείς, αλλά δεν το δέχομαι!!!! Αυτό είναι σκέτο πρόκληση και πρόσκληση και σε άλλους να έρθουν!!! Και γιατί να μην έρθουν;;; Θα τρώνε, θα πίνουν, θα κοιμούνται εις βάρος των μαλακισμ….Ελλήνων!!! Όχι, φθάνει που θα είμαστε σκλάβοι των Γερμανών, δεν θέλω να είμαι και σκλάβος των λαθρο, γιατί αφού τους ταϊζουμε τζάμπα, αυτό είμαστε!!!!!
    Φθάνει πιά!!!!!
    Πάντως θα δώσω χρόνο στην κυβέρνηση πριν αρχίσω να τους τα σούρνω!!!! Ότι στραβό βλέπω όμως θα το στηλιτεύω!!!!

    Μου αρέσει!

  • ER said

   Αθήνα, 01/12/2014………………………χα χα χα χα πολυ νωρις !!!!!!!!!!!!!!!!!

   Μου αρέσει!

  • άντε γειά ! said

   σιγά ρε κορίτσια, ακομη δεν καλοκάθισαν στις καρέκλες τους χαλαρώστε λιγάκι,,

   όσο για το καρατζαφερέικο που σε ενημερώνει κράτα μικρό καλάθι καλύτερα…

   προσπάθησε να .εχεις ιδία αντίληψη , οι δημοσιοκάφροι σου περνάν αυτά που τους βολεύουν κάθε φορά

   και για του σπύρου τη γούνα υπάρχουν πολλά στολίδια….

   όπως και του αδερφού του,,,,

   Μου αρέσει!

 10. ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ said

  ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ Π. ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;

  http://www.hellasforce.com/blog/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%80%CF%8C%CE%BA%CE%B5%CF%81-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%AC/

  Μου αρέσει!

 11. BUGSBUNNY said

  Έκανα μια έρευνα στο διαδίκτυο και βρήκα τα παρακάτω λινκς… Έχουν κάποια σχέση με το θέμα;

  http://greekamericannewsagency.blogspot.gr/2014/03/blog-post_3707.html

  http://kostasxan.blogspot.gr/2014/10/blog-post_600.html?m=1

  http://kostasxan.blogspot.gr/2015/02/blog-post_60.html?m=1

  http://kostasxan.blogspot.gr/2011/07/blog-post_9212.html

  http://kostasxan.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5120.html

  http://kostasxan.blogspot.gr/2013/01/2_30.html

  http://kostasxan.blogspot.gr/2013/01/blog-post_8476.html

  http://kostasxan.blogspot.gr/2012/10/blog-post_1887.html

  http://kostasxan.blogspot.gr/2012/10/blog-post_3850.html

  http://kostasxan.blogspot.gr/2012/10/blog-post_9787.html

  http://kostasxan.blogspot.gr/2012/10/blog-post_4095.html

  http://kostasxan.blogspot.gr/2012/10/blog-post_9450.html

  http://kostasxan.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5807.html

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: