olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΕΝΣΤΑΣΗ Δημητρη Καμμενου. Να αποσυρουν ΑΜΕΣΑ την Ε. Παναριτη απο την κυβερνηση

Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 14, 2015


Έλενα Παναρίτη: δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα! Yeeeah baby!

Κωμικοτραγικές καταστάσεις έχουν αρχίσει να εξελίσσονται, τόσο στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, όσο και στη μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδας στις Βρυξέλλες, με τη νεοτοποθετηθείσα από τον κ. Γιάννη Βαρουφάκη «ειδική σύμβουλό» του, κυρία Έλενα Παναρίτη.

Η επιλογή της πρώην βουλευτή επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και συμβούλου του κ. Γ. Παπανδρέου, δεν ξεσήκωσε μόνον θύελλα αντιδράσεων και ειρωνικών σχολίων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε «μεγάλο πονοκέφαλο» και για το Μέγαρο Μαξίμου.

Η συμπεριφορά της κυρίας Παναρίτη η οποία προχωράει σε ξεχωριστές και μονομερείς ενέργειες, έρχεται σε επαφή με διάφορους παράγοντες των Βρυξελλών, εισέρχεται με το έτσι θέλω και απρόσκλητη ακόμη και σε κλειστές συσκέψεις του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και αντιμετωπίζει σκαιότατα μέλη της μόνιμης αντιπροσωπείας της χώρας μας, έχουν δημιουργήσει ένα έντονα αρνητικό κλίμα.

Ήδη, τα παράπονα που είναι συνεχή, έχουν φθάσει στο πολύ στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον, άτομα του οποίου αναζητούν τρόπους ώστε να περιορίσουν τις κινήσεις της, χωρίς να δυσαρεστήσουν τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη στη στιγμή κατά την οποία η διαπραγμάτευση μεταξύ της Ελλάδας και των εταίρων- δανειστώ της έχει εισέλθει στην πλέον κρίσιμη φάση της.

Από την άλλη πλευρά, πληθαίνουν οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση από τον υπουργό Οικονομικών της κυρίας Ελένης Παναρίτη ως «ειδική συμβούλου» του, καθώς δεν είναι λίγοι που αναρωτιούνται τι σκοπιμότητες υπηρετεί. Πολύ περισσότερο που η κυρία Παναρίτη, λόγω ακριβώς των διασυνδέσεών της με το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα, εξ αιτίας των οποίων, όπως διαρρέουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, επιλέχθηκε από τον κ. Βαρουφάκη, θεωρείται μία – τουλάχιστον-, αμφιλεγόμενη προσωπικότητα.

Ποια είναι όμως η κυρία Παναρίτη; Το κείμενο που ακολουθεί είναι δημοσίευμα από την εφημερίδα Ποντίκι (14/4/2011) το οποίο αναδημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα: http://www.imerodromos.gr/

Η γυναίκα-αλεξίπτωτο

Η προσγείωση της Έλενας Πανα­ρίτη με… αλεξίπτωτο (του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας και των… αγορών) στο ελληνικό πολιτι­κό σκηνικό αντιμετωπίστηκε σαν μια ακόμη «καινοτόμος ιδιορρυθμία» του Γ. Παπανδρέου, ο οποίος αναζητά «μοντέρνες λύσεις» από τους… ειδικούς.

Όμως, οι ζυμώσεις που γίνονται (με διαρροές) το τελευταίο διάστημα για την ανάθεση του τομέα των αποκρα­τικοποιήσεων στην εν λόγω πολύπει­ρη κυρία οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ίσως έφτασε η ώρα που το «κομάντο» (του ΔΝΤ) θα αναλάβει δράση. Γι” αυτό άλλωστε… προσγειώθηκε.

Βίος και… πολιτεία

Μια και θα (μας) κάνει τη δουλειά, ας τη γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από το βιογραφικό της, όπως αυτό είναι διατυ­πωμένο στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ:

«Το συνολικό έργο της Έλενας Πανα­ρίτη αναγνωρίζεται διεθνώς σαν καλή πρακτική εφαρμογή «θεσμικών οικο­νομικών». Είναι ειδική στα ιδιοκτησια­κά δικαιώματα και στην αντίστοιχη δια­χείριση του δημόσιου τομέα. Τώρα είναι κοινωνικός επιχειρηματίας και επικεφα­λής του PanelGroup, ένας ειδικός συμ­βουλευτικός όμιλος που επενδύει σε υποβαθμισμένες περιοχές και παρέχει συμβουλές για τη δημόσια στρατηγική πολιτική και τη μετατροπή και αξιοποί­ηση, της μη ρευστοποιήσιμης ακίνητης περιουσίας.

Στη σχολή Wharton του Πανεπιστημί­ου της Πενσυλβάνια και στο πλαίσιο της διερεύνησης της αγοράς της ακίνητης περιουσίας ασχολείται ιδιαιτέρως και διδάσκει χρηματοδότηση του οικιστι­κού τομέα. Επίσης έχει διδάξει και στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins στο τμήμα Ανωτέρων Διεθνών Σπουδών (SAIS) και Insead.

Κατά την διάρκεια της εργασίας της στην Διεθνή Τράπεζα ως οικονομολό­γος, πρωτοστάτησε σε σειρά θεσμικών μεταρρυθμίσεων, όπως τη μεταρρύθμι­ση Δημόσιου Τομέα και των ιδιοκτησια­κών δικαιωμάτων στο Περού, εργασία για την οποία της απενεμήθη η διάκριση της καλύτερης πρακτικής πρότασης και καινοτομίας.

Η Panel Group ασχολείται με ρυθμί­σεις αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας που χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τον ιδιωτικό τομέα και που αποδί­δουν σημαντικά οικονομικά, κοινωνι­κά και περιβαλλοντολογικά αποτελέ­σματα. Έχει πτυχία από τα Πανεπιστή­μια John Hopkins School of Advanced International Studies (SAIS), Insead, Harvard.

Έχει πολύ καλές γνώσεις Ισπανικής, Αγγλικής, Γαλλικής, Ιταλικής γλώσσας και τη βασική γνώση της Γερμανικής».

Προσοντούχος η βουλευτής Επικρα­τείας. Πώς μπορούμε να διαφωνήσου­με; Ας «σκύψουμε» όμως λίγο πάνω από τη δουλειά της για να τη γνωρίσου­με καλύτερα. Άλλωστε είναι πολύ πιθα­νό να υποστούμε την «ευεργεσία» των γνώσεων και των προσόντων της. Ας προετοιμαστούμε…

Καθώς η εργασία της κυρίας Παναρί­τη στο Περού θεωρείται και από την ίδια μοντέλο (το οποίο μάλλον φιλοδοξεί να εφαρμόσει και εδώ) επιβάλλεται να ρί­ξουμε μια ματιά στο πώς εφαρμόστηκε και ποια αποτελέσματα άφησε πίσω για την κοινωνία του Περού.

Η κυρία Παναρίτη, λες και το “ξερε ότι δημιουργούνται οι πολιτικές προϋ­ποθέσεις για την εφαρμογή νεοφιλε­λεύθερων οικονομικών μοντέλων εγκα­ταστάθηκε στο Περού το 1991. Έναν χρόνο αργότερα (τι σύμπτωση κι αυτή!), το 1992, ο Αλμπέρτο Φουτζιμόρι έκανε πραξικόπημα για να παραμείνει στην εξουσία και να ολοκληρώσει το έργο του ξεπουλήματος της χώρας (του).

Η«προσφορά»

Ο Φουτζιμόρι εγκατέλειψε το 2000 το Περού και καταδικάστηκε σε 25 χρό­νια φυλάκιση για μαζικές δολοφονίες, κατάχρηση εξουσίας, υπεξαίρεση χρή­ματος και διαφθορά. Εν τω μεταξύ η κυ­ρία Παναρίτη του έπλεκε το εγκώμιο.

Η κυρία Παναρίτη εργαζόταν για «τη μεταρρύθμιση της αγοράς ακινήτων και τις στρατηγικές της ιδιωτικοποίησης». Μερικοί από τους τίτλους των βιβλίων της είναι ενδεικτικοί: «Το φαινόμενο του Φουτζιμόρι: Κυβερνητική μεταρ­ρύθμιση μέσω της άμεσης δημοκρατί­ας» (1995), «Τίτλοι ιδιοκτησίας: Το θαύ­μα του Περού» (1999), «Στρατηγικές ιδιωτικοποίησης», με παράδειγμα, επί­σης, το Περού.

Την προσφορά της Παναρίτη ανα­γνώρισαν τα στελέχη της κυβέρνησης Φουτζιμόρι καθώς και οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και οι λοιποί στυλοβάτες του συστήματος (Παγκόσμια Τράπεζα, ΔΝΤ κ.λπ.). Αντίθετα, ο λαός του Περού δεν εκτίμησε ούτε την Παναρίτη ούτε την πολιτική του ΔΝΤ, καθώς:

♦ Στη χώρα αυτή της Λατινικής Αμε­ρικής οι απολύσεις και η κατάργηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων συνεχί­ζονται σε καθεστώς πλήρους ατιμωρη­σίας, όπως ακριβώς συνέβη και τη δεκα­ετία του ’90, την εποχή που η Παναρίτη εργαζόταν για το καθεστώς Φουτζιμόρι, κατά τη διάρκεια του οποίου υποχώρη­σαν όλες οι κοινωνικές κατακτήσεις: το δικαίωμα στην απεργία, στον συνδικα­λισμό, στην εργασιακή σταθερότητα.

♦ Η σημερινή κατάσταση των συνταξιούχων είναι αξιοθρήνητη, καθώς οι συντάξεις είναι παγωμένες εδώ και 8 χρόνια και δεν φτάνουν να καλύψουν ούτε το 10% των βασικών εξόδων του οικογενειακού προϋπο­λογισμού.

♦ Η μεγάλη πλειονότητα των επιδο­μάτων που θα έπρεπε να λαμβάνουν οι συνταξιούχοι με βάση τους νόμους των τελευταίων δεκαετιών έχουν σκανδα­λωδώς περικοπεί (σας θυμίζει κάτι;). Το ίδιο το κράτος έχει επινοήσει τρόπους για να αποφύγει να πληρώσει τα νόμιμα επιδόματα.

♦ Μεγάλος αριθμός εργαζομένων απολύεται καθημερινά ως συνέπεια των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό του εργατικού κόστους (κά­τι μας θυμίζει κι αυτό…).

Εξολόθρευση των ιθαγενών

Η τραγωδία στην Ελλάδα άρχισε με τη διαπίστωση ότι τελικά λεφτά… δεν υπάρχουν και προκειμένου, υποτίθε­ται, «να πληρωθούν μισθοί και συ­ντάξεις», ο Γ. Παπανδρέου προσέφυ­γε στο ΔΝΤ. Στο Περού (απ” όπου έχει πλούσια πείρα η βουλευτής Επικρα­τείας και σύμβουλος περί αξιοποίη­σης της δημόσιας γης του Παπανδρέ­ου) το δράμα εξελίχθηκε μια δεκαε­τία νωρίτερα. Ας δούμε πώς…

Το 1974 το καθεστώς του στρατηγού Χουάν Βελάσκο Αλβαράδο αναγνωρίζει τη «νόμιμη ύπαρξη και τη νομική ταυτό­τητα των ιθαγενών λαών του Αμαζονίου και των εδαφών τους». Η κατάσταση αυτή επιβεβαιώθηκε με το Σύνταγμα του1979. Ωστόσο όλα αυτά διαγράφτη­καν με μια μονοκονδυλιά με το Σύνταγμα του καθεστώτος Φουτζιμόρι (για τον οποίο η κυρία Παναρίτη έχει γράψει ύμνους) το 1993, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο της αρπαγής και της καταλή­στευσης των εδαφών αυτών.

Με το Σύνταγμα του Φουτζιμόρι το 1993 θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι άνοιξε ο δρόμος για την εκμετάλλευ­ση της γης των Ινδιάνων (γι” αυτήν την εκμετάλλευση εργάστηκε στο Περού η κυρία Παναρίτη αποκτώντας τη σημερι­νή τεχνογνωσία).

Είναι περιττό να σημειώσουμε για το συμφέρον… ποιων προωθήθηκε η εν λόγω νεοφιλελεύθερη νομοθεσία… Οι πολυεθνικές έχουν πια απελευθερωθεί από το βάρος των αυτοχθόνων πληθυ­σμών και έχουν εξασφαλίσει την πρό­σβαση στο πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, την εξορυκτική βιομηχανία, τον τουρι­σμό και την υλοτομία, σε περιοχές που παραδοσιακά ανήκουν στους λαούς που διαμένουν εκεί.

Κάπως έτσι στρώθηκε ο δρόμος από την κυβέρνηση Φουτζιμόρι ώστε το κράτος να διακηρύξει ότι η γη των ιθα­γενών λαών είναι «διαπραγματεύσιμη» (σας θυμίζει κάτι;) «σύμφωνα με την οικονομία της αγοράς». Κάπως έτσι, μέσω… Προεδρικών Διαταγμάτων και με τρικ που ξεπερνούσαν τις κοινο­βουλευτικές αγκυλώσεις, προχώρησε το ξεπούλημα. Η αρπαγή και το ξεπού­λημα της γης των Περουβιανών έγινε αριστοτεχνικά και… εκσυγχρονιστικά, με τα εξής βήματα:

♦ Δημιουργία κτηματολογίου.

♦ Επίσημοι τίτλοι ιδιοκτησίας επί των προαιώνιων κοινοτικών ιδιοκτησιών επί της προεδρίας Φουτζιμόρι.

♦ Πρόσβαση (των ιδιοκτητών) σε πιστώσεις. Δηλαδή δέσιμο της γης τους με υποθήκες στις τράπεζες.

Τη συνέχεια τη φαντάζεστε…

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Διεθνής Τράπεζα είναι οι δύο θεσμοί που, στον αναπτυσσόμενο κόσμο, θε­ωρούνται η Κόλαση. Οι πολιτικές που «πρότειναν» – ανάλογες με τις απαι­τήσεις που διατυπώνει σήμερα στην

Ελλάδα το ΔΝΤ – οδήγησαν την Αργε­ντινή στην απόλυτη οικονομική κατα­στροφή και τη ΝΑ. Ασία στη μεγάλη κρίση του 1997.

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι από το 2000 και έπειτα οι περισσότερες χώ­ρες φρόντισαν να φύγουν τρέχοντας τόσο από την Παγκόσμια Τράπεζα (της… Παναρίτη) όσο και από το ΔΝΤ (του σοσιαλιστή και φίλου του πρω­θυπουργού μας Στρος – Καν. Μέχρι το 2007 οι μοναδικοί μεγάλοι οφειλέτες του ΔΝΤ ήταν δύο μεγάλα «εξαρτήμα­τα» της Ουάσιγκτον, η Τουρκία και το Πακιστάν. Ας σημειώσουμε ότι και η Τουρκία φρόντισε να την κάνει…

Και ενώ, λοιπόν, όλοι – ή τουλάχιστον όσοι μπορούσαν – έφευγαν όσο πιο μα­κριά από την επιρροή αυτών των ευα­γών ιδρυμάτων, ο Γ. Παπανδρέου, όχι μόνο έσπευσε στις αγκάλες τους, αλ­λά φρόντισε να αξιοποιήσει και κάποια από τα στελέχη τους, όπως η κυρία Πα­ναρίτη (θέλει να την κάνει και μέλος της κυβέρνησης). Ή μήπως, τελικά, συμβαί­νει το αντίστροφο; Δηλαδή τα εν λόγω ιδρύματα με τα στελέχη τους (εντός της κυβέρνησης) «αξιοποιούν» την κυβέρ­νηση της χώρας και τον πρωθυπουργό;

Ό,τι από τα δύο κι αν συμβαίνει, το αποτέλεσμα είναι τραγικά ίδιο…

Εδω στο Ολυμπια το 2011…ξεσκεπαζαμε την Παναριτη:
https://olympia.gr/2011/08/02/έλενα-παναρίτη-δεν-είμαι-ελληνίδα-είμ/

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημητρης Καμμενος
Βουλευτης Β’ Πειραια
Αν. Ελλ.

290 Σχόλια to “ΕΝΣΤΑΣΗ Δημητρη Καμμενου. Να αποσυρουν ΑΜΕΣΑ την Ε. Παναριτη απο την κυβερνηση”

 1. Θα έχεις πολλές ενστάσεις ακόμα μέχρι να αποσύρεις την εμπιστοσύνη σου στη κυβέρνηση….. κάνε υπομονή…….

  Μου αρέσει!

 2. Έπαθα σοκ μόλις είδα την συνεργό και παραστάτη του Έσχατου Προδότη Παπανδρέου, αυτή την κρίσιμη στιγμή να συμμετέχει με την νέα κυβέρνηση στην διαπραγμάτευση γιά την τύχη της χώρας και του ελληνικού λαού.

  Μου αρέσει!

 3. stergdoc said

  ΠΠ δεν θα κανεις ενσταση για την εκλογη του αβραμ…στην ΠτΔ? παρε και ενα ..ενσταντανε απο την καταθεση του αβρααμοπουλου στις 29 Μαιου ,ΗΜΕΡΑ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ. http://www.vosizneias.com/assets/uploads/news_photos/thumbnails/600_hhhjhtysd8zz9lwtjfqugc7s1ymnsrwf.jpg

  Μου αρέσει!

  • stergdoc said

   Μεγαλη και εντιμη πολιτικη «καραβανα» ο Λαφαζανης.Σταματησε το τραινο που ειχε παρει επικινδυνη παρακαμψη με αγνωστη μελλοντικη εκβιαστικη παρεμβαση απο ατομο επικινδυνο για την Χωρα.

   Μου αρέσει!

 4. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  ελληνοφωνη…Αμρρικανιδα?
  αυτη….σας θεωρει πολυ…μπαναλ….
  σκυλοελληνες…..
  την ειχατε…επικρατειας….εεε???
  πρωθυπουργο ρε να την κανετε……!
  οι….αλλοι στη βουλη….που θα σας σωσουν…
  ελληνες ελληνοφωνοι και αυτοι
  ??

  Μου αρέσει!

 5. amwmos said

  Reblogged this on ΑΜΩΜΟΣ.

  Μου αρέσει!

 6. amwmos said

  OXI! OYTE ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
  http://amwmos.wordpress.com/2015/02/14/oxi-2/

  Μου αρέσει!

 7. ANEΜΟΣ said

  O ΠΠ….. Τριχες….
  Μονο πασοκος ΔΕΝ ειμαι…. Oυτε καν συριζα….

  Για ακουστε την…… Η παναρητη είναι… Και μετα βγαλτε συμπερασματα…

  Μου αρέσει!

  • Το σχολιασμό του video από αυτόν που το δημοσίευσε τον διάβασες ; Προφανώς και όχι. Για ρίξε μια ματιά! Ωραία τα παιχνίδια εντυπώσεων και τα μεγάλα και θεατρινίστικα λόγια. Στη θεωρία όλοι καλοί είμαστε. Αν θες μπορώ να σου βρω βίντεο του Γ. Α. Παπανδρέου που αν το δείξεις σε κάποιον που δεν ξέρει τίποτα γι’ αυτόν, θα πιάσει να τον χειροκροτεί. Οι πράξεις και η ουσία των πραγμάτων είναι που έχει ενδιαφέρον. Τί ψήφισε η κυρία του video όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας στη Βουλή (για τα μνημόνια και ΤΌΣΕΣ άλλες «διατάξεις») ; Και να σου και κάτι τελευταίο. Αν ήταν καμμία πορωμένη ηλικιωμένη ΠΑΣΟκα που δεν ήξερε τι της γίνεται, θα την δικαιολογούσα. ΑΛΛΆ στο βίντεο που δημοσίευσες παραδέχεται ότι είναι expert στα οικονομικά και τις σχετικές συμβάσεις. Ψήφισε την καταστροφή μας, ΕΝ ΓΝΏΣΗ της. Κάνω λάθος ;;;

   Μου αρέσει!

  • Όσον αφορά video κτλ που έχουν δημοσιευτεί στα » Παλιότερα σχόλια » θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί περιμένω να φάω μερικές αγωγές…

   Μου αρέσει!

  • Θα το ρισκάρω και θα πω περισσότερα. Τι 2 τι 3.8 χρόνια φυλακή, αν είναι να ελευθερώσουμε 10000000 Έλληνες, χανάλι. Πρωτόκολλα Των Σοφών Της Σιών, κεφάλαιο Ζ’ : «Η ασφαλεστέρα οδός της επιτυχίας εν τη πολιτική είναι η µυστικότης των επιχειρήσεων της. Ο λόγος του διπλωµάτου δεν οφείλει να συµφωνεί µε τας πράξεις του. Οφείλοµεν να εξαναγκάζωµεν τας χριστιανικάς Κυβερνήσεις να ενεργώσι συµφώνως προς αυτό το σχέδιον, ο έχοµεν εκθέσει ευρέως, και το οποίον προσεγγίζει ήδη εις το τέρµα. Η δηµοσία γνώµη θα µας βοηθήση εις αυτό, αυτή η δηµοσία γνώµη, ην η «µεγάλη δύναµις», δηλαδή ο Τύπος, έχει ήδη θέσει µυστικώς εντός των χειρών µας. Πράγµατι, πλην εξαιρέσεων τίνων, ας τινας είναι περιττόν να λάβωµεν υπ’ όψιν, ο Τύπος είναι εντελώς εις την εξουσίαν µας. Εν µια λέξει, δια να συγκεφαλαιώσωµεν το σύστηµα µας προς υποταγήν των χριστιανικών Κυβερνήσεων της Ευρώπης, θα δείξωµεν εις µεν τον ένα την δύναµίν µας δι’ αποπειρών, δηλαδή δία του τρόµου, εις όλους δε, εάν όλοι εξανίσταντο εναντίον µας, θα απαντήσωµεν δια των… … …» Επαναλαμβάνω κατά γράμμα τι γράφει η «βίβλος» των Σιωνιστών, που βγήκε στη φόρα το 1884 : «Ο λόγος του διπλωµάτου δεν οφείλει να συµφωνεί µε τας πράξεις του.» Αυτό ακριβώς εφάρμοσε η κυρία Παναρίτη. Χωρίς να υπονοώ ότι η συγκεκριμένη κυρία ή οποιοσδήποτε άλλος σχολιαστής στο site, έχει σχέση με Σιωνιστές, δηλώνω δημόσια ότι όλως χαρά περιμένω τις αγωγές τους (έχουν εξ’ άλλου μπόλικη εμπειρία). Καλημέρα σας. 🙂

   Μου αρέσει!

   • ο ...ζυγιζων τις μπουρδες σχολιαστων said

    Ξημερωματα ρε παιδι μου και εσυ.Αυπνιες εχεις;Και συνεχεια ζητας να σου κανουν αγωγη.Μα δεν ασχολουνται με εσενα οσο ασχολεισαι εσυ με τον εαυτο σου.Αλλα αμα στην κανουν τοτε θα τρεχεις και δεν θα φτανεις

    Μου αρέσει!

   • Καλημέρα και σ’ εσένα. Δεν το ξέρεις ότι οι μεγαλύτερες εμπνεύσεις έρχονται μετά το sex; Και όπως θα έλεγε και ο πρώην (μέχρι πριν από 1 μήνα δλδ) μεγάλος ηγέτης της Ελλάδος, «τέτοια ώρα γίνεται το καλύτερο sex» 😛

    Μου αρέσει!

   • Γιογκι said

    «οι μεγαλύτερες εμπνεύσεις έρχονται μετά το sex»
    Ποσο απειρος και μικρουλης εισαι ακομα,δικαιολογημενα.Οι μεγαλυτερες εμπνευσεις ,θα σου πουνε οταν μεγαλωσεις οι πιο εμπειροι και μυημενοι,ερχονται, αγορινα, μετα απο μακροχρονη αποχη απο ολοκληρωση του σεξ και διατηρηση της ικανοποιησης με αναβολη πολλων ωρων η και αποφυγη της τελικης φασης.Αυτο εφαρμοζουν και οι γιογκοι και μη μου πεις μικρουλακο οτι ξερεις πιο πολλα απο ενα γιογκι και τον χειρισμο των τσακρας.παντου βιαστικος εισαι,ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε.Μαθε να μαθαινεις γιατι 2-3 μερες τωρα που μπηκες συνεχεια προτρεχεις και καπου θα φας τα μουτρακια σου.

    Μου αρέσει!

 8. stavretta said

  *ΕΛΕΝΑ ΠΑΝΑΡΙΤΗ – ΜΙΑ ΟΨΙΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ*

  Δημοσιεύτηκε στις 8 Μαρ 2015
  ΕΛΕΝΑ ΠΑΝΑΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΪ 3.3.2015.
  ΤΟΤΕ Η κα ΠΑΝΑΡΙΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ, ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΩΣ ΩΦΕΙΛΕ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, …
  ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ…
  ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΡΟ»Ι»ΔΙΛΙΚΙ..
  ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ – ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. – ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

  *Έλενα Παναρίτη : Ναι σε όλα !*

  Η ΘΕΣΟΥΛΑ, ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ, ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΡΟ»Ι»ΔΙΛΙΚΙ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: