Πούτιν:Οι κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας είναι αναποτελεσματικές αλλά καταστροφικές.

Πούτιν:Οι κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας είναι αναποτελεσματικές αλλά καταστροφικές.

poutin

  Σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, οι δυτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι αναποτελεσματικές,παράνομες και καταστροφικές.«Οι κυρώσεις εναντίον της Μόσχας λόγω της θέσης της όσο αφορά το πρόβλημα της Ουκρανίας δεν είναι αποτελεσματικές, αλλά προκαλούν ζημιά στην ρωσική οικονομία», δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στο ένατο συνέδριο της Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Συνδικάτων της Ρωσίας, η οποία λαμβάνει χώρα στο Σότσι.

 

4 thoughts on “Πούτιν:Οι κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας είναι αναποτελεσματικές αλλά καταστροφικές.”

 1. Μην εμπιστευόμαστε τους Ρώσους και τόσο. Αυτοί εάν υποτεθεί ότι αποφασίζουν να βοηθήσουν, από το να χέρι θα ΄χουν τον παρά (ποιόν παρά δηλαδή, ίσως είναι πιο εξαθλιωμένοι ακόμη κι από εμάς, σήμερα) κι από το άλλο χέρι θα κρατάνε το καλάσνικωφ στραμμένο προς τον κρόταφό μας. Μην τους περνάτε για αγγελούδια. Θυμηθείτε τα Ορλοφικά ! Μας έδωσαν, τόοοοοοτε, υπόσχεση ότι θα μας βοηθούσαν να αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους κι ακόμη τους περιμένουμε !
  Ακόμη τούτη η άνοιξη, τούτο το καλοκαίρι
  όσο να ρθεί ο Μόσχοβος να φέρει το χαμπέρι …

  Καταλαβαίνει κάποιος γιατί τα υπενθυμίζουμε. Μούφα κλαρωτή είναι. Καμιά βάση θέλουν κι αυτή να την πληρώνουν άμα και όποτε θυμηθούν. Εδώ φέτος το καλοκαίρι ξετινάξανε ξενοδόχους, γραφεία ταξιδίων κτλ αφού όλους τους άφησαν απλήρωτους (φέσι λέγεται) και μία συγνώμη δεν είπανε ! Άσε δε τα φρούτα και τα λαχανικά που μας τα επέστρεψαν, λες και δεν γινότανε να κρατήσουν τις παρτίδες ! Τι καταστροφή κι αυτή. Θα μπορούσαν να κρατούσαν τις παραγγελίες που τους είχαμε ήδη στείλει στα πόδια τους και από κει και μετά να ακύρωναν τις επόμενες, περιορίζοντας έτσι την ζημιά των παραγωγών που οι περισσότεροι πάνε για ένα μεροκάματο. Τέτοιες νίλες και να μην ξέρουν οι φουκαράδες τι να τα κάνουν, που χαλούσαν εύκολα αφού ήταν κομμένα από τα δένδρα τόσες μέρες πριν κακοποιημένα από τα πήγαινε- έλα στις καρότσες των φορτηγών μέσα στο κατακαλόκαιρο. Τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια τους στέλναμε, φέτος έφτασαν να πούνε ότι ήταν…ραντισμένα. Εντάξει υπάρχει ανάμεσά μας μιά παλιά φιλία, αλλά χημεία μαζί τους και κολλητιλίκια όχι, χλωμό, μπορεί να μας κάψουν τα οξέα !

  Like

  1. Δηλαδης γιαπες ρε ‘προφυλαχτηρα’ ποιον να εμπιστευτουμε λες εσυ ο πιο ξυπνιος απο μας?

   Like

 2. Άλλο ότι οι κυρώσεις προκαλούν ζημία και άλλο ότι είναι καταστροφικές.

  Μη κάνετε μεταφράσεις και πηχιαίους τίτλους του κώλου.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s