11η Φεβρουαρίου: Η μέρα που τα έχει όλα!

description h ellada apla koitage
description h ellada apla koitage

Η 11η Φεβρουαρίου είναι η μέρα που έχει τα πάντα.. Έκτακτο Eurogroup, ΕΚΤ, Άνχελ Γκουρία και έκδοση εντόκων γραμματίων…

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Στις 11 Φεβρουαρίου αναμένεται να συνεδριάσουν εκτάκτως οι Υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης. Αποκλειστικό θέμα θα είναι μόνο η Ελλάδα, στο οποίο θα πρέπει να καταθέσει τις προτάσεις της, προκειμένου μετά από λίγες ώρες οι αρχηγοί των κρατών στη Σύνοδο Κορυφής να έχουν χειροπιαστά αποτελέσματα.

Την ίδια μέρα, αν δεν έχει βρεθεί λύση, η ΕΚΤ θα σταματήσει να δέχεται τις εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου για τη χορήγηση φθηνής ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες, αναγκάζοντας να οδηγηθούν στο έκτακτο μηχανισμό ELA, μέσω της ΤτΕ.

Στις 11 Φεβρουαρίου αναμένεται στην Αθήνα και ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία (επισήμως δεν έχει αλλάξει το πρόγραμμα λόγω του έκτακτου Eurogroup, καθώς θα απουσιάζει ο Βαρουφάκης και το μισό οικονομικό επιτελείο). Ο Γκουρία θα έρθει για να επαναλάβει ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ.

Τέλος, την 11η μέρα του Φεβρουαρίου το ελληνικό δημόσιο θα προχωρήσει σε νέα έκδοση εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας. Στόχος τα 875 εκατ. ευρώ

7 σκέψεις σχετικά με το “11η Φεβρουαρίου: Η μέρα που τα έχει όλα!”

 1. Από τις 17:30 έως τις 19:30 θα μας το παίζουν δύσκολες, από τις 20:00 και μετά θα σπάσουν και πριν 1:30 τα ξημερώματα της επόμενης, η ΕΚΤ θα ανακοινώσει ότι ΔΕΝ θα σταματήσει να δέχεται τις εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου για τη χορήγηση φθηνής ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες. 🙂

  Και πάμε στις 17 του μήνα που θα είναι και το final count down, αλλά θα σας κρατήσω σε αγωνία μέχρι τότε 🙂

  Μου αρέσει!

 2. 2ος μήνας 11η μέρα

  Ησαΐας 2 κεφάλαιο 11 παράγραφος

  «Οι υπερήφανοι οφθαλμοί του ανθρώπου θέλουσι ταπεινωθή, και η έπαρσις των ανθρώπων θέλει υποκύψει• μόνος δε ο Κύριος θέλει υψωθή εν εκείνη τη ημέρα»

  11η μέρα 2ος μήνας

  Ησαΐας 11 κεφάλαιο 2 παράγραφος

  «και το πνεύμα του Κυρίου θέλει αναπαυθή επ’ αυτόν, πνεύμα σοφίας και συνέσεως, πνεύμα βουλής και δυνάμεως, πνεύμα γνώσεως και φόβου του Κυρίου•»

  Την ημέρα λοιπόν εκείνη η Γερμανία θα ταπεινωθεί και εμείς με σύνεση και αποφασιστικότητα θα έχουμε την βοήθεια Του Θεού και θα νικήσουμε ..
  ..

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s