Ουκρανία:Ο Μπαν Κι-μουν καλεί τους κατοίκους του Debaltsevo να εκκενώσουν άμεσα την πόλη.

Ουκρανία:Ο Μπαν Κι-μουν καλεί τους κατοίκους του Debaltsevo να εκκενώσουν άμεσα την πόλη.

ekke

 Η πόλη Debaltsevo είναι μία περιοχή ύψιστης σημασίας για τους Νεο-Ρώσους αλλά και για τον Ουκρανικό Στρατό.Με αυτήν την περιοχή οι Νεο-Ρώσοι μπορούν να ενώσουν καλύτερα τις δυνάμεις τους και να υπερασπιστούν τις δημοκρατίες του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ.Οι μάχες που διαδραματίζονται όμως είναι πάρα πολύ σκληρές και επικίνδυνες.

«Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ,Μπαν Κι-μουν,απεύθυνε έκκληση προκειμένου να οργανωθεί η άμεση εκκένωση των κατοίκων της ουκρανικής πόλης του Debaltsevo», αναφέρει χαρακτηριστικά η υπηρεσία Τύπου του ΟΗΕ.

 

5 thoughts on “Ουκρανία:Ο Μπαν Κι-μουν καλεί τους κατοίκους του Debaltsevo να εκκενώσουν άμεσα την πόλη.”

  1. Μωρη σχιστοματα πισολουρια(παλια τοπικη εκφραση ,εχει απο πισω το λουρι και το λυνει )Ζηταει ανακωχη οχι γιατι νοιαστηκε για τους αμαχους αλλα για να γλυτωσουν 8 χιλ ναζιστες που εχουν αποκλειστει απο τον λαικο στρατο στο καζανι του Debaltsevo.Γιατι μωρη ξεφωνιμενη δεν ζητουσες ανακωχη οταν οι Ουκρι βορβαδιζουν αμαχους στη Gorlobka kai στο DonenskΓιατι αυτα ελεγχοντε απο τον λαικο στρατο;;Ενω το Debaltsevo απο τους Ουκρανους;Ας στα τσακιδια ντροπη της ανθρωποτητας.

    Like

  2. Ποτέ δεν υπήρξε τα πολλά τελευταια χρόνια ενας Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ που να κρατουσε εστω τα προσχήματα.ΒΡΩΜΑ & ΔΥΣΩΔΙΑ!!!Αντε να χαθεις Κ@ΛΕ άπλυτε.

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s