ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Κασέτες που εντοπίστηκαν στη Λιβύη «καίνε» την γενοκτόνο Χίλαρι Κλίντον (βίντεο)

χιλαριΗ Χίλαρι Κλίντον, ως υπουργός Εξωτερικών, κατασκεύασε ψευδή προσχήματα για την εισβολή στη Λιβύη, με τον ίδιο τρόπο που οι νεοσυντηρητικοί της κυβέρνησης Μπους δημιούργησαν πλαστές αποδείξεις προκειμένου να ξεκινήσουν τον πόλεμο εναντίον του Ιράκ.

Την Τετάρτη, η εφημερίδα Washington Times δημοσιοποίησε την ανακάλυψη κασετών στη Λιβύη, οι οποίες αποκαλύπτουν ότι η Κλίντον, αδιαφορώντας τελείως για τις ανησυχίες που είχαν εκφράσει στελέχη των μυστικών υπηρεσιών της χώρας, είχε κατασκευάσει στοιχεία για δήθεν υπόγειες σήραγγες, με στόχο να οδηγήσει τις ΗΠΑ σε έναν αδικαιολόγητο και αχρείαστο πόλεμο.

Ένας μεσολαβητής, ο οποίος ήταν απεσταλμένος του Γενικού Επιτελείου Στρατού δήλωσε ότι ο γιος του Συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι, η Χίλαρι Κλίντον και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατασκεύασαν «ηλίθια γεγονότα» προκειμένου να πείσουν το Κογκρέσο να εγκρίνει την εισβολή στη Λιβύη.

Η Κλίντον ισχυριζόταν ότι το καθεστώς Καντάφι θα διέπραττε γενοκτονία και θα δημιουργούσε μια ανθρωπιστική κρίση, σε απάντηση της ανόδου του κινήματος της «Αραβικής Άνοιξης» στη Λιβύη.

Η αποκαλούμενη Αραβική Άνοιξη ήταν ένα δήθεν επαναστατικό κίνημα που λανσαρίστηκε από το Διεθνές Ρεπουμπλικανικό Ινστιτούτο, το Εθνικό Δημοκρατικό Ινστιτούτο και άλλες οργανώσεις, με στόχο την αναδιαμόρφωση του πολιτικού τοπίου στη Μέση Ανατολή, αρχής γενομένης από την Αίγυπτο.

σειφ

«Ήταν σαν τα όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ. Βασίστηκε σε μια ψευδή αναφορά», αποκάλυψε ένας από τους γιους και πιθανός διάδοχος του Καντάφι, Σεϊφ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Μάιο του 2011 με τον Γερουσιαστή των Δημοκρατικών Dennis J. Kucinich.

«Αεροπλάνα του στρατού βομβάρδιζαν τους διαδηλωτές και ολόκληρες συνοικίες στην Τρίπολη, ενώ ο στρατός σκότωνε χιλιάδες ανθρώπους κ.λπ….Και τώρα όλος ο κόσμος διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει ούτε μια απόδειξη ότι όλα αυτά όντως συνέβησαν στη Λιβύη».

Στην πραγματικότητα, η ανθρωπιστική κρίση στη Λιβύη παρουσιάστηκε μετά την εισβολή και όχι πριν. Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, περίπου 750.000 πρόσφυγες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα μετά την ενορχηστρωμένη εξέγερση εναντίον του Καντάφι, ενώ τουλάχιστον 30.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του κατασκευασμένου πολέμου.

Οι δήθεν αντάρτες αποτελούνταν κυρίως από τρομοκράτες της Αλ Κάιντα, οι οποίοι εξοπλίστηκαν και υποστηρίχθηκαν από τη CIA.

«Και τώρα το ΝΑΤΟ τους υποστηρίζει με πλοία, με αεροπλάνα, ελικόπτερα, όπλα, εκπαίδευση και επικοινωνία», ανάφερε ο Σεΐφ Καντάφι στους Αμερικανούς αξιωματούχους. «Ζητάμε από την αμερικανική κυβέρνηση να στείλει διερευνητική αποστολή στη Λιβύη. Θέλω να δείτε τα πάντα με τα ίδια σας τα μάτια».

Ο πόλεμος στη Λιβύη σχεδιάστηκε από την Χίλαρι Κλίντον και εκτελέστηκε από το ΝΑΤΟ και τα Ηνωμένα Έθνη, με στόχο την εξυπηρέτηση των συνήθων πελατών: το στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα, την ολιγαρχία και τους Κροίσους του πετρελαίου.

«Η Wall Street, οι αγγλο-αμερικανικοί γίγαντες του πετρελαίου, οι παραγωγοί όπλων των ΗΠΑ και της ΕΕ είναι οι κερδισμένοι του πολέμου εναντίον της Λιβύης. Το πετρέλαιο της χώρας είναι ένα χρυσωρυχείο για τους αγγλο-αμερικανικούς γίγαντες του πετρελαίου», γράφει ο Michel Chossudovsky.

«Η Λιβύη έχει τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου στην Αφρική. Ο στόχος της επέμβασης των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ είναι στρατηγικός: συνίσταται στην ολοκληρωτική αρπαγή, στην κλοπή του πετρελαϊκού πλούτου της χώρας υπό το πρόσχημα της ανθρωπιστικής επέμβασης. Αυτή η στρατιωτική επιχείρηση διεξήχθη για την εγκαθίδρυση της ηγεμονίας των ΗΠΑ στη Βόρεια Αφρική, μια περιοχή που ιστορικά ανήκε στη σφαίρα επιρροής κυρίως της Γαλλίας και σε μικρότερο βαθμό της Ιταλίας και της Γαλλίας».

Δείτε τα βίντεο ΕΔΩ

10 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Κασέτες που εντοπίστηκαν στη Λιβύη «καίνε» την γενοκτόνο Χίλαρι Κλίντον (βίντεο)”

 1. 30.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μόνον σ εκείνο το σημείο του πλανήτη. Σκεφθείτε πόσο αίμα χύθηκε. Γιατί; Το αίμα περιέχει εκτοπλασματική ουσία αιθερικής μορφής η οποία αποτελεί τροφή για όντα άλλου «μήκους» και φυσικοαιθερικών διαστάσεων τα οποία την χρειάζονται προκειμένου να υλοποιηθούν. Προς επίτευξιν του σκοπού υπάρχουν πρόθυμοι πράκτορες (σ΄αυτή την υλική διάσταση, την δική μας) οι οποίοι δημιουργούν τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις (έχοντας εξουσία και δύναμη να το κάνουν) ώστε να ρέει άφθονη (μέσω του αίματος) αυτή η τροφή. Φυσικά με το αζημίωτο ! Οι προκαλούντες αυτή την παράκρουση σατανολάτρες (δαιμονισμένοι κατά μία κατανοητή για τους πολλούς έννοια), αμοίβονται για τις υπηρεσίες τους από τους πρόσγειους (μορμολύκια) ή μαύρες δυνάμεις όπως είναι ευρύτερα γνωστοί, αποκτώντας- πάντοτε πρόσκαιρα εννοείται- δύναμη και προσωρινή προστασία εκ μέρους των πρώτων, όσο τους χρειάζονται οι δεύτεροι γιατί κι εκεί ακόμη τα «πάντα ρεί» και οι επικρατούσες κατά περίπτωση συμμαχίες, μπορούν να διακοπούν. Της πρόσκαιρης αυτής δυνάμεως η χρήση γίνεται (από τους συνεργάτες των πρώτων) για την επιδίωξη υλικών σχεδίων, πλουτισμού, προώθησης θέσεων ή εξαφάνισης των αντιπάλων τους.

  Μου αρέσει!

 2. Μεγάλο μυαλό,
  όποιος έβαλε τήν Χίλαρυ νά γκρεμίση αυτούς ΟΛΟΥΣ τούς στυγνούς δικτάτορες,
  τών αραβικών «Λαών», ντέ,

  οι οποίοι, ώς αρμόζοντες στήν κουλτούρα τών ισλαμό-ΓΥΦΤΩΝ αυτών,
  τούς κρατάγανε σέ μιά σταθερότητα – μέ τήν μπόττα !
  Θά μπορούσα νά πώ καί σέ ΕΥΗΜΕΡΙΑ,
  λαμβανομένης υπ΄όψιν ΚΑΙ τής …..ποιότητάς τους.

  Τώρα, «ελεύθεροι» (ούφ) πλέον, …
  μπορούν νά ….. αυτο-κανονιστούνε ΑΚΡΙΒΩΣ κατά πώς ξέρουν
  ΚΑΙ προκύπτει από τήν κουλτούρα τους :

  ΝΑ …. ΑΛΛΗΛΟΑΠΟΣΤΑΛΛΟΥΝ στόν παράδεισο μέ τά ουρί,
  μπάς καί τή γλυτώσουμε κι΄εμείς (οι καλο-κΩλο-μαθημένοι…….Δυτικοί),
  μέ τά μεταξωτά σωβρακάκια.

  Τό ΚΟΜΠΑΝΙ δείχνει τόν δρόμο : Μπόλικοι έγιναν ….τρισευτυχισμένοι μάρτυρες εκεί, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

  Μου αρέσει!

  1. Με 72 παρθενες να τους περιμενουν με λαχταρα (τον καθ’ ενα) ξεβρακωτες στον παραδεισο.?
   Και το απαραιτητο για να κερδισουν το εισιτηριο για τα ουρι του παραδεισου, ειναι μυαλο με IQ μηδεν.???

   Μου αρέσει!

 3. και..χεστηκαν απο τα σχτοιχεια οι..αμερικανοι!~

  λες και ειναι το πρωτο…διαπιστωμενο…ψεμα τους!

  γιατι…ποιος δεν μας δουλευει?

  Ποτε εγινε το .Λυβικο?

  σημερα ..εχουμε…το Ουκρανικο!

  οταν μαθετε για εκει…θα εχουμε το..Ιρανικο…κλπ//….

  πανε πολυ μπροστα μας…!

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s