Τζιχάντ στα Βαλκάνια: Αλβανοί ισλαμοφασίστες μακελεύουν στα σύνορα της Ελλάδας (βίντεο)

τζιχΠριν από λίγες ημέρες Αλβανοί Μουσουλμάνοι στο Κοσσυφοπέδιο μπλόκαραν την επίσκεψη Χριστιανών στο μοναστήρι της Γκρατσάνιτσα.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Σέρβου – μειονοτικού, στο Κόσοβο – υπουργού Αλεξάνταρ Γιαμπλάνοβιτς, ο οποίος αποκάλεσε τους Αλβανούς ισλαμοφασίστες «άγριους».

Οι Αλβανοί χρησιμοποιούν τώρα το χαρακτηρισμό αυτό ως δικαιολογία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Κοσσυφοπέδιο.  Εκατοντάδες υποστηρικτές του εθνικιστικού κινήματος επιχείρησαν να εισβάλουν στο κεντρικό κτίριο της κυβέρνησης, πετώντας βόμβες μολότοφ στις δυνάμεις ασφαλείας, με αποτέλεσμα να προκληθούν συγκρούσεις και οδομαχίες, στις οποίες τραυματίστηκαν τουλάχιστον 112 άτομα.

Πέρυσι, ο ιστότοπος Shoebat.com είχε παρουσιάσει τη συνέντευξη ενός βετεράνου των Ειδικών Δυνάμεων της Σερβίας, ονόματι Lazar, ο οποίος είχε αποκαλύψει ότι κατά το τρέχον έτος οι Αλβανοί Μουσουλμάνοι θα ξεκινήσουν τις πράξεις βίας κατά των χριστιανών, με στόχο να προκαλέσουν τζιχάντ στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως αποδεικνύεται, ο Lazar είχε δίκιο. Οι Αλβανοί ισλαμοφασίστες επιχειρούν μέσω της βίας να μετατρέψουν το Κόσοβο σε εξ” ολοκλήρου μουσουλμανικό κράτος, θέτοντας τον Χριστιανισμό εκτός νόμου.

Η βία θα εξαπλωθεί σε όλα τα Βαλκάνια και θα φτάσει τελικά στην Ελλάδα. Αυτό θα αναγκάσει όλα τα ορθόδοξα χριστιανικά έθνη να ενωθούν και να σχηματίσουν μία ισχυρή συμμαχία υπό την «ομπρέλα» της Ρωσίας, με στόχο να εμποδίσουν την αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας του Αντίχριστου.

27 thoughts on “Τζιχάντ στα Βαλκάνια: Αλβανοί ισλαμοφασίστες μακελεύουν στα σύνορα της Ελλάδας (βίντεο)”

 1. Ιθαγένεια στα παιδιά δεν πρέπει να γίνεται γιατί στο μέλλον θα πάθουμε ότι έχει πάθει η μισή Ευρώπη με Τζιχαντιστές 2ης και 3ης γενιάς που θα ξεφτιλίζουν την Ελλάδα, και μην πιάσουμε το παραθυράκι που ανόιγουμε στη Τουρκία…Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει ο Σύριζα να αναθεωρήσει γιατί είναι πολύ σοβαρό θέμα εθνικής ασφάλειας και κοινωνικής ειρήνης, θέμα που θα μπορούσε να δημιουργήσει μέχρι και εμφύλιο σε μερικές δεκαετίες που ουσιαστικά θα είναι πόλεμος ανάμεσα σε Έλληνες γηγενείς και παιδιά μεταναστών. Δεν αφομοιώνονται κοινωνικά και πολιτιστικά ποτέ και σε καμία κοινωνία, μεγάλο παράδειγμα η Γαλλία, Βρετανία και Σουηδία!

  Like

  1. ίσως επιτέλους η αριστερά να έχει την μοναδική ευκαιρία να δει ως κυβέρνηση τους πραγματικούς κινδύνους και να αφήσει το 99τοις εκατό του διεθνισμού και πολυπολιτισμικότητας που την διακατέχει απέξω από την ελληνική υπόθεση. (πολύ χλωμό αλλά το ελπίζω)

   Like

   1. έξω από ή σκέτα απέξω διορθώνω. γιατί όλως ξαφνικά πάλι ελέγχομαι από συντονιστή; επειδή είμαι κόσμια και κουλ; επειδή βοηθάω να μην καταντάνε τα σχόλια επίπεδο καπηλειού;

    Like

   2. Ναι, ελπίζω και εγώ σε αυτά τα θέματα να φερθούν πατριωτικά και με βάση το εθνικό συμφέρον στο μυαλό και πως θα προασπίσουν τη συνέχεια του Ελληνικού Πολιτισμού στο μέλλον. Ως Έλληνες έχουμε υποχρέωση προς όλο το πλανήτη να το κάνουμε αυτό!

    Σε κάτι τέτοια θέματα βγάζω το καπέλο στους Εβραίους και στους Ισραηλινούς που έιναι συλλογικά πάρα πολύ συνειδητοποιημένοι εθνικιστές και πατριώτες, αριστεροί και δεξιοί. Έχουν κάνει πραγματικά το Ισραήλ την ασπίδα του Ιουδαισμού και της συνέχισης του. Εμείς οι Έλληνες, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ;;;;;;

    Like

   3. Διεθνισμός καί πολυπολιτισμικότητα έχουν σχέση όση το ζαμπόν με το ταμπόν.Εχουν δλδ μερικά κοινά, αλλά το Τ καί το Ζ κυριαρχούν κάνοντας την διαφορά έναντι των υπόλοιπων 5 κοινών γραμμάτων.
    Επίσης το 96% τού γονιδιώματος των ΧΟΙΡΩΝ είναι ίδιο με τού ανθρώπου.Το 4% κάνει την ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ότι πολλοί στην αριστερά μπερδεύουν τούς Τσέτες με τις πεΤσέτες, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συγχέουμε κι εμείς τις αντιθετικές αυτές καταστάσεις-έννοιες, δυσκολεύοντας αφόρητα τον διάλογο μεταξύ μας, καί την δυνατότητα συνεννόησης.

    Like

  2. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και πάλι ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!
   Ας μας ρωτήσουν και εμάς για μια φορά.

   Like

   1. Συμφωνώ, αλλά αν έχεις πατριώτες πολιτικούς και πολιτική ηγεσία που βάζει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ την Ελλάδα και τους Έλληνες δημιουργούνται οι δικλείδες προστασίας και χωρίς δημοψήφισμα.

    Like

 2. Γράφει ο Αντίοχος

  Μαζεύει σιγά-σιγά τα… μπογαλάκια του από τας Ευρώπας ο ψοφοδεξιός Δημήτριος ο… Μεγαλοπρεπής, για να μετακομίσει στην προεδρία της «δημοκρατίας» τους, μετά από τις παρασκηνιακές συνεννοήσεις του με τους Τσιπροκαμμένους.

  Και φεύγοντας από τη θέση του Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, απηύθυνε -ως κεντρικός ομιλητής- ομιλία στο Πρώτο Ευρωπαϊκό Φόρουμ για τη Μετανάστευση το οποίο πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στις Βρυξέλλες, δίνοντας τα… διαπιστευτήριά του στους ξεφωνημένους αμερικανοκομμουνιστές-αχυρανθρώπους της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που θα τον κάνουν διακοσμητικό αρχι-αχυράνθρωπο της «δημοκρατίας» τους.

  Ιδού τα… διαπιστευτήριά του: «Τα κράτη-μέλη πρέπει να κατανοήσουν ότι οι πρόσφυγες δεν αποτελούν βάρος. Αντιθέτως, αν η διαδικασία ενσωμάτωσης είναι επιτυχής και αν η πρόσβασή τους στην απασχόληση διευκολυνθεί και ενθαρρυνθεί- μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό πόρο για τη χώρα φιλοξενίας. Επιπλέον, οι αιτούντες άσυλο στην ΕΕ θα πρέπει να ενσωματώνονται πλήρως στην ευρωπαϊκή κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, η Επιτροπή θα συνεχίσει να συνδράμει τα κράτη-μέλη στην εφαρμογή και στην ανάπτυξη μέτρων και πολιτικών ενσωμάτωσης, σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο».

  Εφόσον οι «πρόσφυγες» (λαθρομετανάστες) «δεν είναι βάρος», να δώσει πρώτος το… καλό παράδειγμα και να τους πάρει στο σπίτι του!

  Like

 3. Hδη στον Ελληνικό στρατό υπηρετούν Έλληνες πολίτες το θρήσκευμα Μουσουλμάνοι
  Επειδή είναι μουσουλμάνοι θα τους διώξουμε από τον στρατό παιδιά ?
  Πως την βλέπετε την δουλειά ?
  Θα κατατάσσονται στον στρατό μόνο Χριστιανοί ορθόδοξοι ?
  Θα αρχίσουμε να οργανώνουμε θρησκευτικούς στρατούς σαν τους τρελαμένους τζιχαντιστες ?
  Κάποιοι έχουν μπερδευτεί πολύ άσχημα εδώ εξισώνοντας την τζιχαντ με τους όλους τους Μουσουλμάνους .
  Ιδίως με κινήσεις φανατικών ισλαμιστών στην Βοσνία στα Βαλκάνια που γίνεται το έλα να δεις.
  Μην στενοχωριέστε.
  Χριστιανοί τους βάζουν να κινούνται στα Βαλκάνια . Αυτό αποδείχτηκε στο παρελθόν έως και το πρόσφατο αντάρτικο στην ΣΥΡΙΑ.

  Να διευκρινίσω . Χριστιανοί το θρήσκευμα τους έβαλαν αλλά όχι το δόγμα ορθόδοξοι να ξεκαθαρίσουμε τα πεδία.
  Η Λύση για το μεταναστευτικό είναι μόνο μια . Βγάζουμε εκτός τις συνθήκες του Δουβλίνου και καθαρίσαμε.

  Oi πόλεμοι δεν είναι θρησκευτικοί . Σήμερα είναι γεωπολιτικοί όπως παντα ..
  Οποιος ισχυρίζεται ότι έχουμε θρησκευτικούς πολέμους η καλλιεργεί τέτοιες εντυπώσεις δεν ξέρει τι του γίνεται.
  Για να μην πω ότι ισως ξερει τι του γινεται και απλα πετάει μια μπαρουφα περι θρησκευτικού πολέμου σκόπιμα για να αποκρύψει (εκτος αν δεν γνωριζει ) τις αιτίες των κινήσεων στα Βαλκάνια .

  Like

 4. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΨΑΞΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ

  ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ? ΕΛΑ ΚΑΥΜΕΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ …ΗΤΑΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ …ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  Like

  1. Μην ξεχναμε τον Μπιλυ και τον Γουηλι τον μαυρο θερμαστή που εβαλαν και εξακολουθουν και βαζουν το χερακι τους στα βαλκανια
   ο Μπιλυ ηταν Χριστιανος ξερεις πόσους σταυρους με Μεγάλη ευλάβεια έκανε δημοσίως ?
   Για αυτό σου λεω μην μας κάνεις πλακα με τους δηθεν θρησκευτικούς πολέμους στα Βαλκάνια .

   Like

  2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ Σχώρα με αλλα έχεις χάσει και τα αυγά και τα καλάθια.Ποιός μίλησε για τους ΕΛΛΗΝΕΣ μουσουλμάνους το θρήσκευμα? μας κανείς και πλάκα δλδή?ΕΣΥ πως την βλέπεις την δουλειά ώρε Άρχοντα μου πολύξερε και πολυμαθής.Για σπάστα και ξαναρίχτα τα ζάρια στο μυαλουδάκι σου.Αφηνω στην άκρη οτι και αυτοι οι μουσουλμάνοι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες θεωρούν τους εαυτούς τους Τούρκους ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ή ΔΕΝ?αλλά αυτό το ξεπερνάω και ούτε κανείς λογικός είπε να τους διώξουμε από τον στρατό.
   Μπουρδολογεις,γράφοντας οτι χριστιανοί τους ¨ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ¨ να κάνουν οι ισλαμοφασίστες σφαγές στα Βαλκάνια.
   Αφου λοιπόν το ξέρεις και είσαι σίγουρος για πες και σε εμένα τον χαζό τι σκατά χριστιανοί ειναι αυτοί και τι έχουν να κερδίσουν? διότι αν αληθεύει αυτό που λες προφανώς αυτοι οι ¨ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ¨ ούτε ζούνε κοντά μας και σίγουρα έχουν πολλα,να κερδίσουν.Οπως δεν θα νοιάξει κανέναν αν σφαχτούν οι αμερικάνοι προτεστάντες με τους Αμερικάνους μουσουλμάνους.Μπας και αρχίζεις να ανθίζεσαι?
   Και για να τελειώνω διότι δεν μου αρέσουν οι μακροσκελείς αναλύσεις- κόντρα αναλύσεις εγώ ή εμείς που δεν θελουμε τις Ελληνοποιήσεις των λαθραία ευρισκομένων στην χώρα Πακιστανός,Αφγανών και άλλων περίεργων τύπων ειναι γιατι έτσι όπως θα πάει το,πράγμα σε καμμιά δεκαπενταριά χρονια θα είμαστε μειοψηφία στην ίδια μας την χώρα.Η δεν γαλανόλευκη ή δεν θα υπάρχει ή θα έχει αντί για σταυρό κανά μισοφέγγαρο όπως η τουρκικη ή,η πακιστανική.
   Αν δεν το καταλαβαίνεις τότε θα πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙ ΧΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.
   Σκέψου πολυ σοβαρά και εδώ, είμαστε να τα ξαναπούμε.ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
   Υ.Γ. Δεν θα απαντήσω σε αναρτήσεις με βρισιές και άλλα συναφή.
   Υ.Γ.1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΟΥΤΕ Κ ΣΚΕΨΗΣ.Για αυτό καλλίτερα μακριά και χωρίς προβλήματα παρά στην διπλανή πόρτα και με άλυτα και πολλά προβλήματα.
   ΞΥΠΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ και κυρίως σκέψου πριν μας φάνε για πρωινό.

   Like

  3. Τα έχεις μπερδέψει μέσα στο μυαλό σου, δεν έχω χρόνο να σου εξηγήσω τώρα, και εγώ ως ανώτατος στρατιωτικός και πολλοί άλλοι, και είμαι σίγουρος και ο Καμμένος, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ να υπηρετούν αλλόφυλοι Μουσουλμάνοι στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, δεν μιλάμε εδώ για παιδιά Πομάκων ή γηγενών Ελλήνων Ρομά Μουσουλμάνων που είναι τελείως ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, τα έχεις μπερδέψει!

   Οι Αλβανοί Μουσουλμάνοι, Πακιστανοί, Ιρακινοί, Σουδανοί και άλλοι που έχουν μεν μεγαλώσει στην Ελλάδα αλλά ακολουθούν πιστά το Κοράνι δεν θα έχουν ΠΟΤΕ Ελληνική συνείδηση και ΠΟΤΕ δεν μπορούν να νιώσουν Έλληνες ιστορικά, πολιτιστικά και πατριωτικά στη ψυχή, στο μυαλό και στο σώμα. Ως ανώτατος έχω δει περισσότερα από εσένα, κόψε τη προπαγάνδα γιατί δεν ξέρεις τι γράφεις.

   Like

   1. Να ξεκαθαρίσω ότι το σχόλιο για τον Υπουργό είναι καθαρά προσωπική μου εκτίμηση και δεν τον εκπροσωπώ.

    Like

 5. Δεν μπορείς να αγκαλιάζεις τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό και τα ιδεώδη του με την Ορθοδοξία να είναι ουσιαστικά η συνέχεια της φιλοσοφίας του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη και να είσαι Τζιχαντιστής, δηλαδή Μουσουλμάνος ισλαμοφασίστας νεοναζιστής και να υπηρετείς στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, δεν ξέρω που τα βρίσκουν οι αναρχοκουμμουνιστές αυτά και τα γράφουν! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΣΥΓΝΩΜΗ! Όπως ένας πιστός Ορθόδοξος δεν θα μπορούσε ποτε να στρατολογηθεί από την ΙΣΙΣ και να κάνει εγκλήματα πολέμου κατά Χριστιανικών χωριών στη Συρία και στο Ιράκ και σε όλη την Αφρική! Είναι ακριβώς η ίδια αντιστοιχία. Όσοι δεν μπορούν να το κατανοήσουν, έχουν εγκεφαλικό πρόβλημα.

  Αν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν στους κόλπους τους φανατικούς Ισλαμιστές σε λανθάνουσα κατάσταση, τι θα συμβεί όταν θα πρέπει να πολεμήσουν με τους Τούρκους ή με τους Αλβανούς και να προστατέψουν την Ελλάδα και τους Έλληνες και τα Ελληνικά εθνικά συμφέροντα;;; Λοιπόν, τα πράγματα δεν έιναι τόσο απλά, δεν έιμαστε Μπανανία, είμαστε ακόμα έθνος-κράτος με επίσημη θρησκεία.

  Σας παραπέμπω στο μέγα Σαράντο Καργάκο που αν και αριστερός δεν έχει παρωπίδες και είναι πατριώτης, και έχει βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά το τζαμί στο κέντρο και τους Ισλαμιστές, και γι΄αυτό είναι μέγας και πατριώτης!

  Like

 6. Η φαντασία σας οργιάζει.
  Εγώ δεν μίλησα για Ελληνοποιησεις ανέφερα μόνο την περιπτ ωση ΔΟΥΒΛΙΝΟ.
  Τέλος με αυτό . Δεν είναι και το θέμα της ανάρτησης .
  Επίσης δεν είπα ότι είναι πρόβλημα δεξιάς η αριστεράς ένας θρησκευτικός πόλεμος όπως θέλετε εσείς να το βλέπετε.
  Πρέπει να καταλάβετε ότι θρησκευτικοί πόλεμοι με την μορφή που ξέρουμε δεν υπάρχουν σήμερα.
  Αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι υποκινούμενες τοπικές εμπλοκές και γίνονται για κατάκτηση και έλεγχο πλουτοπαραγωγικών εδαφών.
  Αν ψάξετε να βρείτε ποιοι τις υποκινούν (δεν θέλει και πολύ μυαλό) θα δείτε οτι πράγματι αυτός είναι ο στόχος… …αν μάλιστα θέλετε να ψάξετε πιο πολύ αφού επιμένετε θα διαπιστώσετε ότι αυτοί που τους υποκινούν σε μεγάλη πλειοψηφία είναι Χριστιανοί .
  Αν είναι διαμαρτυρόμενοι , ευαγγελιστές, η καθολικοί το δόγμα έχει κάποια σημασία ? Δεν νομίζω.
  Δεν ήταν χριστιανοί ωρε αυτοί που μακέλεψαν τα Βαλκάνια και έστησαν την ΟΥΤΣΕ ΚΑ ? Που κουνιέται σήμερα στο Κosobo ? Ποιοι τους όπλισαν ποιοι τους αγκάλιασαν?
  Μήπως ήταν ….αναρχοκουμουνιστες και δεν το είχαμε πάρει είδηση ?
  Μερικοί μου δίνουν την εντύπωση ότι δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έγινε στα βαλκάνια ( για να μην πάμε γεωπολιτικά πιο μακριά) από ποιους υποκινήθηκαν και υποστηριχτήκαν τέτοιες καταστάσεις που εξακολουθούν και σήμερα υπογείως.
  Πάντως αυτό που έγινε στα Βαλκάνια δεν έγινε από ….…αναρχοκομουνιστές για να δώσουμε και την αστεία πλευρά του θέματος του ΕΧ.

  Like

  1. Οι αναρχοκομμουνιστες ειναι παντα χρησιμοι ηλιθιοι.
   Κοιτα ποσα εχουν καταφερει με δαυτους.
   ΕΣΣΔ.
   Διασπαση στα πολιτικα συστηματα της Τουρκιας.
   Κυβερνηση Ομπαμα.
   Πολιτικη ασταθεια στην Ελλαδα.

   Like

   1. .
    Την πολιτικη ασταθεια στην Ελλαδα μαλλον την βλεπεις στο ονειρο σου η θα την ευχεσαι σαν τον Σαμαρα και τους εξω φιλους του υποθετω που ευαγγελιζονται ασταθεια στην ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    Μπορει η πολιτικη ;ασταθεια στην Ελλαδα κατ εσε να ειναι ο καυμος τους και ο δικος σου αλλα μαλλον θα μεινετε με τα ονειρα σας …..δεν ειναι κακο ομως να ονειρευεται κανεις.

    Αληθεια γελαω αν καταφεραν οι κουμουνιστες η αναρχοκουμουνιστες να διασπασουν ακομα και τις δυναμεις του Ομπαμα .
    Εγινε τετοιο πραγμα στην Αμερικη ? Τραγικο .
    Δεν διαβασα τιποτα παρομοιο στις ειδησεις . Μαλλον βγαζεις δικο σου δελτιο ειδησεων …καλη επιτυχια ευχομαι.

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s