ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ!

Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν πως οι αθλιότητες Σαμαρά ειναι τα καπρίτσια ενός κακομαθημενου. Μέγα λάθος!
Αυτές οι πράξεις που ντροπιάζουν την αστική παράταξη, είναι μέρος ενος μεθοδευμενου σχεδίου άμυνας. Προσωπικής άμυνας του στενού περιβάλλοντος, που δεν εχει καμμιά σχέση με την παράταξη.
Άμυνα σε τι; Μα στις διώξεις που έρχονται τωρα που θα ανοίξουν τα σεντούκια και η μπόχα θα πνίξει όλη την χωρα.
Ο Σαμαρας θα μιλήσει για “ρεβανσισμό” προσπαθώντας να συμπαρασύρει ολόκληρη την παράταξη σε άμυνα του. Προτιμά να ρίξει την χωρα σε εμφύλιο, παρά να οδηγηθούν οι δικοί του στην δικαιοσυνη.
Εδω θα πρεπει να προσέξει η νέα κυβερνηση και να μην δώσει τις αφορμές στους θεομπαίχτες αλλά να τιμωρήσει θεσμικά, σκληρά και αποφασιστικά όσους ενεπλακησαν σε σκάνδαλα. Μην κάνουν βημα πισω, μην την πατήσουν οπως ο Κωστας Καραμανλης το 2004. Θα έχουν την τύχη του.
Όσο για την παράταξη; Πρεπει τωρα να εξοβελίσει την ρετσινιά Σαμαρά απο πανω της.

224 thoughts on “ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ!”

 1. Η ΜΑΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  Ο Φ.Π. πάντα μπροστάρης στην εθνική συνύπαρξη. Οι αρνούμενοι τον διάλογο ανθέλληνες , απλώς εκτελούν εξωχώριες εντολές . Ορα Μ.Ι.Τ., Σόρος και Σία . Το αξίωμα της Δημοκρατίας είναι αυτό που διετύπωσεν ο Βολταίρος που είναι το εξής :

  «Διαφωνώ μ’ αυτά που λες , αλλά θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις , για να έχεις το δικαίωμα να τα λές».

  Δηλαδή κάτι λωποδύτες του ΣΥΡΙΖΑ της ΔΗΜΑΡ κ.λ.π. ρεβανσιστών αχρείων απάτριδων κομμουνιστών, που δηλώνουν αριστεροί για να παραπλανήσουν τους μη γνωρίζοντες νέους , δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία . Ναι στους πατριώτες ιδεολόγους Ελληνες κομμουνιστές . Οχι στους αρνούμενους τον διάλογο με αστείους χαρακτηρισμούς και δικαιολογίες : «Ούστ».

  «Κύριε Α. Τσίπρα αν θέλεις να κυβερνήσεις και όχι να αιματοκυλίσεις την Ελλάδα μαζί με τους «Σαμαρωμένους Τούρκογλου», τον ανεκδιήγητο Γ.Α.Π., καθώς και τον αντιπρόσωπο του «Μπόμπολα» σύμφωνα με το σχέδιό τους , δράξε την ευκαιρία που σου έδωσε η θεά Τύχη και ένωσε όλους τους Ελληνες στον κοινό αγώνα για τη σωτηρία της Ελλάδας .

  Δράξε επίσης την ευκαιρία που σου έδωσε ο κ. Ευ. Τούρκογλου – Βενιζέλος για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την ένταξη στο Δ.Ν.Τ. Συγχρόνως όμως και για τα υποβρύχια που παρήγγειλαν οι εντιμότατοι συνέταιροι του κ. Ι. Σάφα καταζητούμενου τότε με διεθνές ένταλμα της ΙΝΤΕΡΠΟΛ , κ.κ. Μπένι , Γ.Α.Π. και Παπακωνσταντίνου, ενεργώντας υπό τις εντολές του άεργου δισεκατομμυριούχου κ. Νίκου Παπανδρέου. Επίσης για τη λίστα «Λαγκάρντ». Αντε για να δούμε το μπαρούτι του ψευτοσυνταγματολόγου, «Ιού» του Τούρκου γαρ.

  Καυτηρίασε τα δικαστικά πραξικοπήματα των προδοτών κυβερνητών και επίορκων δικαστών και απαίτησε την κάθαρση της Δικαιοσύνης , καθώς και την παραπομπή των επιόρκων δικαστών στο ακροατήριο, για να προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα . Κόψε {νομίμως} κεφάλια , γιατί αν δεν αποκεφαλίσεις τα θεριά αυτά θα σε φάνε.

  Ο μοναχικός Γερόλυκος Φ.Π. θα είναι δίπλα σου για ότι δεί , αν βαδίσεις στο δρόμο του εθνικού χρέους και στείλεις στον διάβολο τις εξωχώριες σειρήνες του εθνικού μίσους» .

  Ελληνες πολίτες , ανοίχτε τα μάτια σας και κλείστε τ’ αυτιά σας σ’αυτά που διαδίδουν οι τελάληδες του ναζισμού – κομμουνισμού , ως άλλες σειρήνες καθώς και οι πράκτορες της Μ.Ι.Τ. που κυβερνούν μαζί με τους Σιωνιστές την Ελλάδα .

  Εδώ και τώρα , κρατήστε αυτά που ενώνουν των ελληνικό λαό και διώχτε αυτά που τον χωρίζουν. Δημιουργείστε τις προϋποθέσεις για ένα νέο Γοργοπόταμο, και ενωμένοι κλείστε στη φυλακή τους προδότες .

  Απομονώστε τους κήρυκες του μίσους ναζιστές που δηλώνουν αριστεροί για να σας παραπλανήσουν.

  Ναι , γιατί όχι υπό προϋποθέσεις ακόμα και κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Λ.Σ.Χ.Α. -ΑΝ.ΕΛ. Κι’ αυτό διότι ο Λ.Σ.Χ.Α. είναι σίγουρα με το συμφέρον της Ελλάδας . Δηλαδή είναι με το μέρος της Ρωσίας του Μεγάλου Βλαδίμηρου.

  Αν και ο ΣΥΡΙΖΑ το πιστεύει αυτό μπορούν να προχωρήσουν αντάμα , μαζί και με τους ΑΝΕΛ , για να σώσουν την Ελλάδα . Κι’ αυτό διότι : «Salus Patria Suprema lex Esto». {Η Σωτηρία της Πατρίδας είναι ο Υπέρτατος Νόμος}.

  Αυτός είναι ο συνδυασμός που κατατρομοκρατεί το κατεστημένο των προδοτών Ελλήνων πραγματικών Ναζί που μας κυβερνούν, που όπως οι δωσίλογοι γονείς τους ήσαν συνεργάτες του Γ’ ΡΑΙΧ , αυτοί είναι σήμερα υπάλληλοι του Δ’ ΡΑΙΧ. 1-1-2015 Φ.Π.

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ Δ’ ΡΑΙΧ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΟΥΣ BOSS ΤΑ ΛΗΣΤΕΥΘΕΝΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ . 18-1-2015

  {Το κατωτέρω δημοσιεύτηκε στην εφημ. «ΤΑ ΝΕΑ» στις 24-2-2010 από τον Φ.Π.}.

  ΧΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ & Ελληνικές Προδοτικές Κυβερνήσεις :

  Σχετικώς με το αναγκαστικό δάνειο των κατοχικών γερμανικών δυνάμεων στην Ελλάδα , το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις το έχουν παραγράψει . Και όχι μόνο αλλά έχουν συνάψει και εξευτελιστικές συμβάσεις με την μεταπολεμική Δυτική Γερμανία .

  Επίσης , ο Μαξ Μέρτεν όχι μόνο δεν εξέτισε την ποινή του, αλλά και δεν απελάθηκε στη Γερμανία για να εκτίσει εκεί τη χαριστική ποινή των (160) ετών κατά συγχώνευση (25ετούς) κάθειρξης , αλλά αμνηστεύθηκε με τον επαίσχυντο νόμο {4610/1959} με τον οποίον έπαυσε οριστικώς η δίωξη κατά των Γερμανών εγκληματιών πολέμου και αφέθηκε ελεύθερος , όπως είχεν αφεθεί πριν και ο κατοχικός διοικητής της Κρήτης στρατηγός «Αντρέ» καταδικασθείς σε ισόβια κάθειρξη.

  Αναφέρω χαριστική ποινή διότι τα εγκλήματα που καταδικάστηκε ήσαν βαρύτατα. Μόνον για το γεγονός ότι έστειλε (40.000} Εβραίους στο Αουσβιτς , {αφού τους λήστευσε μαζί με τους Ελληνες και Εβραίους συνεργάτες του} από το οποίο ελάχιστοι επέζησαν , έπρεπε να καταδικασθεί στην εσχάτη των ποινών. Χώρια η ληστεία οι βασανισμοί κ.λ.π. σε βάρος του ελληνικού λαού. Ελα όμως που για ειδικούς λόγους δικάσθηκεν επιεικώς για να ακολουθήσει η εν συνεχεία προγραμματισμένη αμνήστευση των ειδεχθών εγκλημάτων του, από προδότες πολιτικούς και επίορκους δικαστές .

  Τελικώς η τότε κυβέρνηση της ΕΡΕ υπό τον Κων. Καραμανλή , δια του υπουργού Δικαιοσύνης Κ. Καλλία , κατέθεσε νομοσχέδιο για την αποφυλάκιση των καταδίκων εγκληματιών πολέμου {μόνο ο Μέρτεν ήταν κατάδικος} επειδή δήθεν η Δυτική Γερμανία δυσανασχετούσε για τις διώξεις τους , και στις 5 Νοεμβρίου 1959 ο Μαξ Μέρτεν αφέθηκε ελεύθερος . Εχω συγγράψει ένα μικρό ιστόρημα επ’ αυτού, που πιθανώς θα εκθέσω στο διαδίκτυο, για να πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός ποίοι είναι οι Ναζί .

  Εν συνεχεία ακολούθησαν οι δημοσιεύσεις του περιοδικού «Σπίγκελ » και της εφημερίδας «Ηχώ του Αμβούργου», που δημιούργησαν πολλά ερωτηματικά διότι ο Μαξ Μέρτεν κατονόμαζε σαν κατοχικούς συνεργάτες του τον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, τον υπουργό Εσωτερικών Δημήτριο {Τάκο} Μακρή, καθώς και τη σύζυγό του Δοξούλα Μακρή που ήταν ιδιαιτέρα γραμματέας του Μαξ Μέρτεν κατά την εποχή της παντοδυναμίας του στη Θεσσαλονίκη. Αυτούς δηλαδή που τον άφησαν ελεύθερο μετά από την 25ετή ειρκτή.

  Σχετικώς με τις επιδικασθείσες πολεμικές επανορθώσεις και το αναγκαστικό δάνειο η Γερμανία οφείλει στην Ελλάδα (25)} τρισεκατομμύρια δραχμές της τότε εποχής ! Σε σημερινή αξία {160} δις ευρώ περίπου συν τους τόκους . Αναλυτικώς οι ζημίες που υπέστη η Ελλάδα έχουν ως εξής : Δάνειο {50} δις . Καταστροφή βασικών υποδομών άνω των {150} δις . Κλαπέντες αρχαιολογικοί θησαυροί και ζημίες ελληνικών περιουσιών ανυπολόγιστης αξίας. Αποζημιώσεις για τους χιλιάδες εκτελεσθέντες με βάση ότι για τους {218} εκτελεσθέντες στο Δίστομο έχουν επιδικασθεί (60) εκατομμύρια ευρώ, το νούμερο είναι πολλά δις ευρώ. Ουδείς δε δήθεν δημοκράτης Ελληνας υπουργός Δικαιοσύνης υπέγραψεν αυτή την τελεσίδικη δικαστική απόφαση για τη διεκδίκηση των επιδικασθέντων.

  Προκειμένου δε η Γερμανία να δώσει ένα δάνειο στην Ελλάδα πεντακοσίων εκατομμυρίων δραχμών, έθεσε τους εξής όρους : α} Την απόδοση των κατασχεθεισών περιουσιών των εν Ελλάδι Γερμανών παροίκων. β} Την αμνήστευση του εγκληματία πολέμου στρατηγού «Αντρέ», που ήταν ο κατοχικός διοικητής της Κρήτης , {μετά τον «Κράϊπε» που είχαν απαγάγει και στείλει ως δώρο στο Σ.Σ.Μ.Α. οι λεβέντες Κρητικοί αντάρτες} που είχε καταδικασθεί σε ισόβια κάθειρξη για τα εγκλήματα που είχε διαπράξει σε βάρος του ελληνικού λαού της Κρήτης !

  Μετά από λίγα χρόνια κατ’ απαίτηση της δήθεν αντιχιτλερικής Γερμανίας , διαλύθηκε και το Ελληνικό Γραφείο Διώξεως Εγκληματιών Πολέμου , για να επιτρέψουν στους Ελληνες εργάτες να μεταβούν στη Γερμανία για να επιζήσουν, αφού τα χρήματά τους τα είχαν ληστέψει οι «Αριοι Boss» , με τα οποία τους πλήρωναν για την εργασία τους στα ανθρακωρυχεία και στις φάμπρικες της Γερμανίας , για να θυμηθούμε και τον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη.

  Οσο για το αναφερόμενο ως οικονομικό θαύμα της Γερμανίας , αυτό συντελέσθηκε από το χρυσάφι κ.λ.π. που λήστεψαν από τις κατεχόμενες χώρες , καταλήγοντας στους ειδικούς λογαριασμούς των SS στις ελβετικές τράπεζες. {Κεφάλαια Μπόρμαν} για να επιστρέψουν μετά τη λήξη του πολέμου στη Γερμανία και να συντελέσουν κατά πολύ στο ονομασθέν : « Γερμανικό Οικονομικό θαύμα του «Αντενάουερ» ! 24-2-2010 Φ.Π.

  Like

  1. Καμία θέα τυχη δεν του έδωσε την ευκαιρία .
   Τα κομπιούτερ των στοών το κανόνισαν .
   Ο εμφύλιος , το χαος οι σφαγές και η γενοκτονια ειναι προσχεδιασμένες .
   Άντε να ξυπναμε γιατι τα διποδα οι χαζαροι συνεχίσουν να ¨ κυβερνουν ¨ .

   Like

   1. Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

    Το blog δεν σκόπευε να ξανασχοληθεί μαζί του τόσο γρήγορα (γιατί να ασχολείται άλλωστε κανείς με έναν τελειωμένο), αλλά το γνήσια αντιδημοκρατικό και αήθες αυτό ανθρωπάκι έσπασε όλα τα ρεκόρ της πολιτικής κακοήθειας και μικρότητας.

    Ακόμη και το κιτρινιάρικο γκόλουμ του εκσυγχρονισμού απερχόμενο από την ελεεινή οκταετία του παρέδωσε κανονικά και σύμφωνα με τα πολιτικά ήθη και έθη στον επόμενο πρωθυπουργό, που κι εκείνος με την σειρά του παρέδωσε κανονικά μετά πεντέμισυ χρόνια στον Μεγάλο Ηλίθιο.

    Όχι όμως και το απερχόμενο ανδρείκελο.

    Τούτο το φασιστοειδές μόρφωμα, μετά από μόλις δύο χρόνια και μισό εξουσίας θεώρησε ιδιοκτησία του την πρωθυπουργία και ίσως και την χώρα ολόκληρη και θύμωσε, πείσμωσε, και δεν προσήλθε να παραδώσει εθυμοτυπικά το γραφείο του στο μέγαρο Μαξίμου.

    Μικρότητα; Αγένεια;
    Φασιστική νοοτροπία που αρνείται να δεχτεί στην ετυμηγορία των πολιτών;
    Όλα μαζί; Ή πολύ απλά, ο πραγματικός του (παλιο)χαρακτήρας;

    Ας μη γελιόμαστε.

    Τούτη την ώρα που ο λαός παίρνει δυό ανάσες ανακούφισης, οι προδότες βυσσοδομούν και απεργάζονται παρέα με τους τοκογλύφους τρόπους να πριονίσουν την βούληση του λαού, να φέρουν σε αδιέξοδο την χώρα, να συνεχίσουν την μεγάλη ληστεία εις βάρος της χώρας και των πολιτών.

    Θέλουν ξανά πίσω την εξουσία, και θα το επιδιώξουν με κάθε ανήθικο, ακόμα και παράνομο τρόπο.
    Φραγμούς δεν έχουν. Όπως δεν είχαν και ανθρωπιά όσο κυβερνούσαν.

    Είμαστε υποχρεωμένοι να προασπίσουμε και να στηρίξουμε τις επιλογές μας.
    Πρέπει να δείξουμε δυναμικά αλληλέγγυοι στην νέα κυβέρνηση, όσο τουλάχιστον κι αυτή τιμά τις προεκλογικές, λαϊκές και αντιμνημονιακές της δεσμεύσεις.

    Είναι θέμα επιβίωσης και άμυνάς μας απέναντι στους μηχανορράφους και ανθέλληνες.
    Το πραγματικό τους πρόσωπο και τις προθέσεις τους έδειξαν σήμερα με την αχαρακτήριστη πράξη του απερχόμενου ”πρωθυπουργού”-μαριονέτα.

    Τελικά δεν ήταν τυχαία η πράξη του.

    Ήταν ένα μήνυμα προς τα αφεντικά τους και μιά προειδοποίηση για μας . . .

    Πηγή “Ουδέν Σχόλιον”

    Like

   2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ,ΠΑΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΤ’ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΕΚΤΟ ΚΟΜΜΑ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ….

    Like

   3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ said

    Ιανουαρίου 27, 2015 at 12:57 μμ
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ,ΠΑΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΤ’ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΕΚΤΟ ΚΟΜΜΑ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ….

    Άρθρo 37
    *2. Πρωθυπoυργός διoρίζεται o αρχηγός τoυ κόμματoς
    τo oπoίo διαθέτει στη Boυλή την απόλυτη πλειoψηφία
    των εδρών. Aν κανένα κόμμα δεν διαθέτει την απόλυ−
    τη πλειoψηφία, o Πρόεδρoς της Δημoκρατίας παρέχει
    στoν αρχηγό τoυ κόμματoς πoυ διαθέτει τη σχετική
    πλειoψηφία διερευνητική εντoλή για να διακριβωθεί η
    δυνατότητα σχηματισμoύ Kυβέρνησης πoυ να απoλαμ−
    βάνει την εμπιστoσύνη της Boυλής.

    Like

  2. Συμφωνώ αλλά επέτρεψε μου να πω ότι ο “Μεγάλος Βλαδίμηρος” σαλιαρίζει με τους απέναντι .

   Ο παππούς μου είπε πολλά χρονιά πριν :

   «Αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς, και αφήσεις σε ξύσει ο άλλος θα σε ξεσκίσει»

   Like

   1. ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ

    Οταν σε πετροβολούν οι Ελληνες , θα κοιτάξεις για νέους φίλους. Εμείς τους φερθήκαμε εχθρικώς , γεγονός που η οξυδερκής εξωτερική πολιτική της γείτονος Τουρκίας εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο. Επισημαίνω πάντως ως ιστορικός ότι τα τελευταία διακόσια χρόνια Ρωσία και Τουρκία έχουν έρθει σε πολεμική αντιπαράθεση δεκατρείς φορές . Ακόμα και η Κριμαία ήταν υποτελής του Σουλτάνου δια του Χάνου της «Ντεβλέτ Γκεράϊ», μέχρι που ο «Μέγας Πέτρος» ξεκαθάρισε την υπόθεση.

    Το δε κωμικοτραγικό επ’ αυτού είναι ότι οι ΗΠΑ δηλώνουν ότι η Τουρκία θα είναι αξιόμαχη δύναμη σε πιθανή σύγκρουση με τη Ρωσία λόγω αυτής της εμπειρίας . Τώρα πως οι ανεγκέφαλοι του Πενταγώνου έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης . Κι’ αυτό διότι οι συγκρούσεις αυτές είχαν σαν αποτέλεσμα τη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. 27-1-2015 Φ.Π.

    Like

  3. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   >+ h..p://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%80%CE%B5-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1-%C2%AB%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82-%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B1%C2%BB

   Like

   1. φώτοσοπ πρέπει να είναι…..αν είναι αληθινή φωτο πρέπει επειγόντως να τον μαζέψουν με ζουρλομανδύα τον γκαβό…..

    Like

   2. Εγώ γιατί δεν έχω πρόσβαση στο περιεχόμενο του λινκ που παρατίθεται??

    Like

  4. ΡΕ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ. ΑΠΙΣΤΕΥΟΣ ΒΛΑΚΑΣ, ΕΓΩΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.http://yanisvaroufakis.eu/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Like

   1. ΡΕ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ. ΑΠΙΣΤΕΥΟΣ ΒΛΑΚΑΣ, ΕΓΩΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.h..p://yanisvaroufakis.eu/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like

   2. Για όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία του, για τους Ιρλανδούς που τον εκτιμούν γιατί τον κάλεσαν και τους βοήθησε να ξεπεράσουν πιο ανώδυνα από ότι εμείς την χρηματοπιστωτική κρίση, μόνο βλάκας δεν είναι. Τώρα αν εσύ γνωρίζεις περισσότερα στα οικονομικά, βάλε υποψηφιότητα, πες τις θέσεις σου και να σε ψηφίσουμε αν σε κρίνουμε κατάλληλο. Τον Βαρουφάκη θα τον κρίνουμε από τις πράξεις του και κυρίως από το αποτέλεσμα των πράξεών του στη ζωή μας.

    Like

   3. εσένα τι σε κοφτεί τι λέει η αμερική για τον οποιοδήποτε Aris? μας δουλεύεις; δεν δουλευόμαστε Aris.

    Like

   4. ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΡΗ!
    Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/01/mia-oraia-petalouda.html

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/01/je-suis-rothschild.html

    “.
    Βλέποντας έναν υποψήφιο Πρωθυπουργό να απειλεί – είτε εν γνώση του είτε εν αγνοία του – την ασφάλεια της χώρας, δεν πρέπει να αναζητήσουμε την ταυτότητα και άρα να κρίνουμε την ποιότητα των συμβούλων του;
    είναι δυνατόν να δεχθούμε ως περίπου φυσιολογικό το γεγονός ότι “εγκέφαλοι” της “σωτήριας” οικονομικής πολιτικής τής “αριστερής” Αλλαγής έχουν επιλεγεί από τον Τσίπρα άνθρωποι όπως ο Σταθάκης και ο Μηλιός;

    Αυτοί είναι οι “Αντιαμερικανοί” σύμβουλοι του ανιψιού των “κατοικίδιων” της αμερικανικής πρεσβείας; …Αυτοί θα “χτυπήσουν” αλύπητα τις “Αγορές” που μας βασανίζουν;

    Χάρη στις “μνημονιακές” δυνάμεις τής Βουλής, οι οποίες ψήφισαν υπέρ της

    ασυλίας του, ο διεφθαρμένος Σταθάκης κυκλοφορεί σήμερα ελεύθερος …Ο

    Σταθάκης, ο οποίος, σύμφωνα με το πόθεν έσχες του, έχει τις επενδύσεις

    του στην Black Rock και στην JP Morgan.

    Δίπλα στον διαβόητο Σταθάκη βλέπουμε άλλον έναν γνήσιο “εκφραστή” της

    “Αριστεράς” στην Ελλάδα ..τον Κολεγιόπαιδα Μηλιό.

    Αυτοί είναι σήμερα που “σχίζουν” τα Μνημόνια και “βαράνε” τα “νταούλια” τής “επανάστασης” και της απομείωσης του χρέους …Οι “ευεργετημένοι” φυγόδικοι από τους μνημονιακούς βουλευτές, οι οποίοι, όταν δεν ψηφίζουν κατά της άρσης της ασυλίας τους, ψηφίζουν συστηματικά “ναι σε όλα” …Οι συμμαθητές και οι φίλοι αυτών που μας έβαλαν στα Μνημόνια, προκειμένου να πληρωθούν στο ακέραιο τα ομόλογα των τοκογλύφων. Αυτοί λοιπόν είναι υπεύθυνοι για την υποτιθέμενη “κοτσάνα” τού Τσίπρα. Αυτοί αποφάσισαν να “επαναστατήσουν” εναντίον τής Τρόικας και των δανειστών. Αυτοί αποφάσισαν να αλλάξουν “σελίδα” στην πατρίδα μας.

    Μαζί τους είναι ΚΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ!
    Ο γνωστός “διανοούμενος” της οικονομίας και εκφραστής του “με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω” …
    ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ “ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ” ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ “ΑΓΟΡΩΝ” ΥΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ.
    Κι αυτός συμμετέχει στις αντιστασιακές “γιάφκες” του Παλαιού Ψυχικού τής Γιάννας, εφόσον Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕΩΝ Κουμπάρος τού Νίκου Παπανδρέου και άρα “άξιος” εχθρός αυτών που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο.
    Μιλάμε για ένα casting του οικονομικού “επιτελείου” τού ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θα τολμούσε να το κάνει ούτε ο ίδιος ο Ρότσιλντ. Αυτοί επιτέθηκαν στις “Αγορές” και άρα στον Ρότσιλντ!

    Μα θα πει κάποιος κακό είναι που αντιδρά εναντίον των “Αγορών” ο ΣΥΡΙΖΑ;
    Είναι όμως δυνατόν την “επανάσταση” των Ελλήνων εναντίον των τοκογλύφων και των κατακτητών να την “δρομολογήσουν” και θα την κατευθύνουν άνθρωποι, οι οποίοι χρωστούν την ελευθερία τους στην Τρόικα και στις δυνάμεις Κατοχής;;; (βλέπε Σταθάκης)

    Γιατί να μην γελάμε εμείς με την “αριστεροσύνη” τού Τσίπρα, όταν έχει γίνει αιτία γέλιου για τον Μπέμπε Γκρίλο; Δεν έχει δίκιο ο Ιταλός, όταν λέει ότι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η “Αριστερά” στην Ελλάδα, αυτή δεν έχει ανάγκη τη “Δεξιά”;

    Ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από τις φωτογραφίες των κατορθωμάτων της κόρης Μηλιού στη “φτωχομάνα” Ελβετία. Γιατί να μην υποθέσουμε ότι στην Ελβετία “τρώει” τα νόμιμα χρήματα που έβγαλε ο πατέρας της από την πληρωμή των ελληνικών ομολόγων στο ακέραιο;
    Φωνάζει, για παράδειγμα, ο Τσίπρας για την επανάσταση εναντίον των “Αγορών”; …Εναντίον ποιων “Αγορών”; Ποιες “Αγορές” θα “χορέψουν” εξαιτίας των απειλών για “αναδιάταξη” του ελληνικού χρέους;
    Οι “Αγορές” του Ρότσιλντ τα “πήραν” αυτά που ήθελαν στο ακέραιο …Οι συνεπενδυτές, συνάδερφοι, συνοδοιπόροι και ομοϊδεάτες τού Σταθάκη – και προφανώς και του Κολεγιόπαιδα Μηλιού – ,ως γνήσιοι “γύπες”, τα “πήραν” ήδη από την ελληνική υπόθεση και έχουν ήδη “πετάξει” μακριά από το ελληνικό “πτώμα”. Η κόρη τού Κλίντον ή του Μηλιού τα έχουν “καβατζώσει” οριστικά τα κέρδη τους από την ελληνική “γενναιοδωρία”. Πληρώθηκαν στο ακέραιο η Black Rock και η JP Morgan από την ελληνική “τραγωδία” …Πληρώθηκαν αυτοί και, ως καλοί συνάδερφοι και συνεργάτες, απέδωσαν και τα μερίσματα στους συνεπενδυτές Σταθάκηδες και Μηλιούς …Από το ίδιο “κορόιδο” πληρώθηκαν τόσο ο τοκογλύφος γαμπρός του Κλίντον όσο και ο Μηλιός. Άρα, εναντίον ποιων είναι οι απειλές του Τσίπρα;
    Ποιοι θα πάθουν ζημιά όμοια μ’ αυτήν που έπαθαν τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία με το “κούρεμα” των αποθεματικών και άρα των “επενδύσεών” τους;”

    Αμα διαβάσεις όλο το άρθρο καταλαβαίνεις…
    Κατά τα άλλα “γυρίσαμε σελίδα”! καλά κρασά!

    Like

   5. Και τι ζόρι τραβάς? ενώ τον Στουρνάρα και τον Χαρντούβελη ,Στόφα ο δικός σου έ.

    Like

  5. μην υποσχεθείς σε Βλάχο και μικρό παιδί ….. λένε χαριτολογώντας στο χωρίο μου τα Γρεβενά …. περιμένω το κείμενο που υποσχέθηκες κύριε Ανδρέα …..

   λοιπόν …. πιστεύω ότι εχθές ο Τσίπρας έδειξε μεγάλη πατριωτική σύνεση …. με την απόφασή του δηλαδή να σχηματίσει κυβέρνηση με την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝ.ΕΛ., έσωσε την χώρα απο έναν κύκλο ιδεολογικής αντιπαράθεσης, που πιστεύω ότι μπορεί να έφτανε και στα άκρα …. την ίδια πατριωτική στάση οφείλω να αναγνωρίσω και στο πρόσωπο του Παναγιώτη ….

   εγώ περίμενα άλλα αποτελέσματα …. ωστόσο η κάλπη μίλησε και έτσι είναι σεβαστή …. εδώ θα σας γράψω και για τους μαλάκες που μετέδιδαν κάτι τέρατα, το βράδυ της Κυριακής …. οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας, μπαίνουν σε επιφυλακή κατά την προεκλογική περίοδο, βάση της Ελληνικής νομοθεσίας, όχι για να απειλήσουν την ομαλότητα αλλά για να την εγγυηθούν …. ήταν λοιπόν επόμενο να παραταθεί αυτή η επιφυλακή και πέραν της 19:00 διότι προχθές, για πρώτη φορά ένα αριστερό κόμμα μάζευε την πλειοψηφία και υπήρξε ένα σχετικό σοκ για τις δομές του κράτους ….. καλά που κάποιος απο την πλειοψηφούσα παράταξη τελικά, σκέφτηκε και τηλεφώνησε στον κ. Α ΓΕΕΘΑ και εκείνος εξέδωσε σηματική διαταγή 260714/01-15, για το πέρας της επιφυλακής στέλνοντάς μας στο ζεστό περιβάλλον του σπιτιού μας …. όλα τα άλλα που ακούστηκαν είναι απλά πίπες …..

   η αριστερά είναι με νόμιμες και Δημοκρατικές διαδικασίες Κυβέρνηση …. αυτό δεν σημαίνει ότι η αριστερά διαγράφει την ιστορία της, ούτε και τις όποιες τερατολογίες της …. με υπομονή και κριτική σκέψη θα πορευτούμε και σε αυτή την ομολογουμένως νέα περίοδο …. είναι οπωσδήποτε μια νέα περίοδος απο κάθε άποψη διότι ΤΩΡΑ η αριστερά παύει να είναι στο απυρόβλητο της όποιας αντιπολίτευσης και παίρνει επιτέλους ευθύνες ….. εγώ προσωπικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην ιδεολογία ούτε και στα πρόσωπα …. αλλά είναι επιλογή των συμπατριωτών μου και έτσι την αναγνωρίζω ως νόμιμη και θεμιτή ….

   είχα γράψει εδώ για την επικείμενη συγκυβέρνηση του Αλέξη με το παλιό (φθαρμένο και εξωνημένο) σύστημα εξουσίας, λόγω των αποτελεσμάτων οπωσδήποτε που περίμενα (ήμουν απαισιόδοξος) …. καλά που οι συμπατριώτες μου είχαν διαφορετική γνώμη και δημιούργησαν τελικά διαφορετικά τετελεσμένα αποτελέσματα απο αυτά που και ΕΓΩ δεν ήθελα, αλλά περίμενα …..

   στο χωριό μου κύριε Ανδρέα λέμε ένα γνωμικό …. ¨θα πηδήξω μάνα – να σε δω παιδί μου¨ ….. με χαρά μου υποδέχομαι την απόφαση των δύο, να σχηματίσουν κυβέρνηση, διότι εάν πραγματοποιούνταν η πρόβλεψή μου (η στροφή δηλαδή του Αλέξη στο φθαρμένο και εξωνημένο) θα είχαμε τρομερές αναταραχές …. και βέβαια περιμένω με ελπίδα αλλά και κριτική σκέψη τα τεκταινόμενα της ΝΕΑς μεταπολίτευσης ….. το κλεπτοΠΑΣΟΚ το σκοτώσαμε κύριοι ΤΩΡΑ θα σκοτώσουμε και τους Φιλελεύθερους της ΝουΔούλας ….. η κοινωνία έκανε μια επίπονη γέννα και δεν ξέχασε τις απόψεις μου ….. εκφράστηκα και ΕΓΩ μέσα απο την κοινοβουλευτική ομάδα της τρίτης πολιτικής δύναμης …. δηλαδή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή ….. αυτή ήταν η επιλογή μου και σε όποιον αρέσει …..

   η Δημοκρατία άλλωστε είναι σαν την ΜΑΝΑ, δηλαδή γεννάει …. όλα τα παιδιά της τα ταΐζει και κουλαντρίζει …. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χωρείς όλες τις απόψεις δεν νοείτε …. αυτό θέλω να το τονίσω στο blog που φιλοξενεί τα σχόλια μου …… ας αποφασίσουν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες (οπλίτες) για την επιλογή τους …..

   GEODETIS ο ακραιφνής δεξιός …..

   Like

   1. χώρια οτι δεν ξέρουν τί να πούν οι λαλίστατοι κατά τα άλλα Νουδουλες. Δούλες στην μέρκελ. Μόνο σαμπάνια δεν έπιναν από το ξεχυλομένο γοβάκι της.

    Like

   2. EYΓΕ !!!

    Γεωδέτη
    μακάρι να μιλάγανε όλοι, αντρίκια σαν και σένα

    Οι έλληνες έχουμε ανάγκη την ΕΝΟΤΗΤΑ, περισσότερο από ποτέ.
    Το σαθρό, βρώμικο και υποκριτικό σύστημα της μεταπολίτευσης, θα πρέπει να το τελειώνουμε

    Like

 2. ας ελπίσουμε για την πατρίδα μας, ότι ανοίγει μιά καινούργια σελίδα.

  Είναι σημαντική ευκαιρία και υπάρχουν οι προϋποθέσεις μετά από αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να δημιουργηθούνε βάσεις υγιείς, ανασύνταξης για την χώρα μας, για ….. να συμβεί όμως αυτό χρειάζεται πρώτα, το νυστέρι να πάει βαθιά.
  ΟΜΩΣ δεν θα πρέπει να γίνουν κινήσεις που θα θίξουν τους λοιπούς ευρωπαϊκούς λαούς, τους οποίους θα πρέπει να τους έχουμε φίλους και όχι εχθρούς, το πιθανό ……. κούρεμα του χρέους θα είναι αδικία να μεταφερθεί στις πλάτες των ευρωπαϊκών λαών που και αυτοί βρίσκονται σε ανάλογες δυσμενείς συνθήκες.

  Ο Τσίπρας και ο Καμμένος είναι άφθαρτοι και επομένως όχι εκβιάσιμοι, άρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το νυστέρι.

  Ο Λογιστικός Έλεγχος του χρέους είναι αναγκαίος, …….. θα πρέπει να φθάσουμε στις ρίζες του προβλήματος, τα στοιχεία υπάρχουν. Μπορούμε να μάθουμε σε ποιές τσέπες και με ποιό τρόπο πήγανε.

  Οι βουλευτές δεν θα πρέπει να μένουν στο απυρόβλητο, υπάρχει ακόμα ο νόμος βενιζέλου «περί ευθύνης υπουργών» ….. , έχουμε πολιτικούς που έχουνε παίξει ρόλο στο πρόβλημα της Ελλάδας, αυτοί δεν θα πρέπει να μείνουν ατιμώρητοι …..εξεταστικές επιτροπές …..

  Η δικαιοσύνη, όταν οι πολιτικοί της Ελλάδας κάνανε «ταχυδακτυλουργίες, που βρισκότανε ?
  .. κάθαρση της δκαιοσύνης λοιπόν ..

  Ας κάνουμε μιά αναδρομή στην πρόσφατη ιστορία μας, αρκετά χρήσιμη ..
  δεν θα πάω στα …… «πολύ» παλιά, όπου είχαμε τον ταχυδακτουλουργό Σημίτη στο θέμα της εισόδου της Ελλάδας στην Ε.Ε…

  πάμε λοιπόν …..
  Κυβέρνηση του κωστάκη Καραμανλή.
  Εδώ έχουμε ένα πρωτοφανές ατόπημα για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Ο κωστάκης πήρε την απόφαση, με κρατικά χρήματα να καλύψει, τις αστοχίες ιδιωτικών εταιρειών, όπως είναι οι τράπεζες. Ο κωστάκης με αυτό τον τρόπο ανέλαβε τον ρόλο και τις υποχρεώσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας …
  Αυτό δεν συμβαίνει σε καμία ευρωπαίκή χώρα, επειδή σε αυτές υπάρχουν πατριώτες πολιτικοί που τις προστατεύουν.
  Ο κωστάκης ο Καραμανλής, σε αυτή την περίπτωση είχε την συγκάλυψη των «ελλήνων» πολιτικών που φαίνεται, ότι κοιτάγανε αλλού και της «ανοιχτομάτας» δικαιοσύνης…

  Κυβέρνηση του γιωργάκη.
  Κατ΄ αρχάς ο γιωργάκης αναγνώρισε την παράνομη ενέργεια του Καραμανλή, μετά ….
  υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ, υπόθεση ομολόγων, υπόθεση Τ3-Τ10 και που για ένα χρέος των 110 δις παίρνει την απόφαση να βάλει την Ελλάδα υπό την επιτήρηση του ΔΝΤ.
  Το άκρον άωτον της αυθαιρεσίας. Με ποιά κριτήρια θεωρήσανε το χρέος των 110 δις ως κόκκινη γραμμή, από την στιγμή που χώρες σαν το μίνι Λουξεμβούργο έχει χρέος 2 τρις, οι ανάλογες χώρες Βέλγιο 1,3 τρις, Ολλανδία 3,7 … Η Ιαπωνία με χρέος ακόμα 3 τρις .. δανείζει …
  Ο γιωργάκης στην πορεία με τα ενυπόθηκα δάνεια αναγνωρίζει τα χρεη σαν υπόθεση του ελληνικού κράτους, …βάζει την Ελλάδα ακόμα περισσότερο στο ντορβά …. για να καλύπτει η Ελλάδα τα χρέη των ιδιωτικών εταιρειών, των …… τραπεζών …..
  Ο γιωργάκης, σε αυτή την περίπτωση είχε την συγκάλυψη των «ελλήνων» πολιτικών που φαίνεται, ότι κοιτάγανε αλλού και της «ανοιχτομάτας» δικαιοσύνης…

  Η συνέχεια σε όλους γνωστή
  Κυβερνήσεις Παπαδήμα, Σαμαρά, ψηφίζουν νέα μνημόνια ……… συνεχίζουν την ίδια πολιτική και φυσικά συγκαλύπτουν τους προηγούμενους …..
  και .., σε αυτή την περίπτωση έχομε την συγκάλυψη των πιό πάνω πολιτικών από τους άλλους που πάλι φαίνεται, που ως συνήθως κοιτάγανε αλλού και της «ανοιχτομάτας» δικαιοσύνης ……..

  Ο Τσίπρας και ο Καμμένος άραγε έχουνε δεί τίποτα …….. ?

  Like

  1. ξέρω τι θα κάνουν πως είδαν: τη Μέδουσα. αλλά δεν είναι ούτε ο ένας ούτε ο άλλος Περσέας. κοιτάξτε άμα ήταν σοβαροί έπρεπε να κατεβάσουν το στρατό και να κλείσουν τις μασωνικές στοές και για ένα μήνα η χώρα να έκοβε παρτίδες ΜΕ ΟΛΟΥΣ, να έδιωχνε κάθε λαθρομετανάστη να έβγαινε από το ευρώ να καλούσε πίσω τους ευρωβουλευτές, ο στρατός να ήταν σε κατασταση πολέμου, κι όποιος πλούσιος δεν άνοιγε τα θησαυροφυλάκια του εξοστρακισμός. άσχετα από εκκλησίες όλα αυτά. τα σκάνδαλα της εκκλησίας πολλά κι αυτά τα οικονομικά. μόλις καθαρίσει ο τόπος από τα πολύ χοντρα σκατά βλέπαμε μετά τι κάναμε. αλλά κανείς δεν ενώνεται για κάτι τέτοιο. ενώνεται για να υποκριθούν ότι είδαν τη μέδουσα και δεν μπορούν να κάνουν και πολλά οπότε θα κάνουν τα ίδια με τους άλλους γιατί έτσι επιτάσσουν οι στοές.

   σε ένα μήνα πάντως καθαρίζαμε άμα ήθελε η ευρωπη και η αμερική και η ρωσία η βλαμμένη κι αυτή προβλήματα από κει που δεν τα περίμενε μπουρλοτο στα βαλκάνια ξέρουμε κι εμείς να βάζουμε

   ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

   Like

   1. εννοείται ουτε καν θυμόμαστε να ασχοληθούμε με “χρέος”.
    μετά κάναμε δημοψήφισμα. πόσο πρέπει να συνεχιστεί αυτό; δεν πρέπει; νεες εθνικές εκλογές. μόνον πρόσωπα όχι κόμματα. όχι ιδεολογίες, ένα ψηφοδέλτιο. 24ωρη κάλυψη των προγραμματικών δηλώσεων όλων των υποψηφίων.
    να μαθαίνει ο κόσμος και να κρίνει

    μόνο τεχνικοί στα κανάλια για την αναμετάδοση. απαγορευονται οι δημοσιογράφοι να βγάλουν άχνα. και μόνο ένα κανάλι. μονο ένα. άντε κι άλλο ένα με παιδικά.

    ζήτω η δημοκρατία μετά θα φωνάζαμε που σκότωσε την φαυλοκρατική Μέδουσα. αμήν.

    Like

   2. φαίνεται όμως η σοβαρότητα. το πρώτο πράγμα που θα έκανα εγώ θα ήταν όχι να καθησυχάσω τους μανδαρίνους απο δω κι από κει ούτε να τρέχω σε Καισαριανές και κολοκύθια τούμπανα για το θεαθήναι ούτε πέρα δώθε πολλά:

    ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΥΡΙΟΙ, τι έχει αυτή τη στιγμή η χώρα σε φάρμακα σε τροφές και σε καυσιμα, και πόσο καιρό αντέχει. Εθνικό νομισματοκοπείο κύριοι, άμεσα τυπώνει ΔΡΑΧΜΗ. κανείς πολιτικός δεν είναι έτοιμος για τέτοια. κανείς δεν είναι άξιος για ανατροπή της διεθνούς ατζέντας και της μαφιοζικης ΕΕ

    ένα σωρό κόσμος έξω θα έκανε τα ίδια με μας. αντί να σκεφτούμε πως θα φουντωναν οι Ισπανοί οι Πορτογάλοι κι οι Ιταλοί και θα έτρεχαν και δεν θα έφταναν όλοι θα τους χαλάγαμε τη μανέστρα το ξύνουμε. καθόμαστε και μιλάμε για τρίχες και γραβάτες ενώ το σπίτι μας έχει καεί ολοσχερώς. καθόμαστε και αναλύουμε γιατί ο Σαμαράς δεν πήγε και αν σπρώχνει για εμφύλιο. να μιλήσουμε σαν ήρωες μπορούμε; σαν ηρωΐδες; σαν Έλληνες και Ελληνίδες; όχι σαν πόπολο που το κάνει ό,τι θέλει μια παγκόσμια δικτατορία της σάρας και της μάρας και μια ντόπια σάπια φαυλοκρατία…….

    κι ύστερα μου λέτε αξίζει να τρέχεις να ψηφίσεις, τι και ποιον; κι αφού δεν αντιδρά και κανείς, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ; για ανθρώπους που έχουν δεχτεί τη μοίρα τους να είναι αιωνίους σκλάβοι χρέους αρκεί να έρχεται κανονικά το ντελίβερυ και να κάνουν likes στο φεης από το κινητό τους;

    Like

   3. Αυτό Και Το Άλλο

    Ακριβώς τα ίδια έχω σκεφτεί κι εγώ. Συμφωνώ σε όλα.
    (εδώ προοριζόταν το σχόλιό μου)

    Like

  2. μου βγάλατε τον επαναστάτη του arse και νομίζετε ότι κάτι κάνατε επειδή είναι κι ο Καμμένος, μπουρδες βλακείες κάνατε, που είναι άξιος αυτός για τσεγκεβαρισμούς όλη του η ζωή ένα lifestyle καλοπέρασης – ξεχάσατε τις συμπεριφορές του συριζα τότε με τους λαθροαπεργους πείνας τα όσα γινόντουσαν; αμέ τα ξεχάσατε. ξεχάσατε ποιους είχε στα ψηφοδελτια του ο σύριζα και τι πρεσβεύουν. ξεχάσατε ότι οι κομμουνιστές εν Ελλάδι είναι ιδεοληπτικοί και εκδικητικοί και σας πείραξε η αντίδραση λέτε του σαμαρά που εδώ πολλοί αρθοργράφοι και σχολιαστές του επλεκαν εγκώμια τον παρουσιαζαν αλλιώς τόσο καιρό.

   δεν είμαστε παιχνιδάκια έχουμε νοημοσύνη και βλέπουμε. και μιλάμε για όσο μπορούμε θα μιλάμε. σκατά τα κάνατε.

   Like

  3. απαντώ γενικά και τίποτα από τα παραπάνω δεν πάει σε κανέναν προσωπικά έτυχε απλά να απαντήσω κάτω από τον Κριτωνα. θενκς.

   Like

  4. Το άφθαρτος αφορά πρόσωπα της τηλεόρασης που δεν έχουν υπερκτεθεί και ο κόσμος θέλει να τα βλέπει και άρα μπορούν να φέρουν το κοινό να παρακολουθεί και τις διαφημίσεις των εκπομπών τους.

   Για τους πολιτικούς αυτός ο όρος δεν ισχύει, ο πολιτικός φθείρεται από τις πράξεις του σε συνάρτηση με το πόσο καταλαβαίνουν οι πολίτες τι έκανε!

   Οπότε μπορεί εσύ κι εγώ να μην θέλουμε να βλέπουμε τον Γεωργιάδη τουλάχιστον από το 2011 και μετά αλλά για κάποιους είναι “άφθαρτος”…

   Το εκβιάσιμος δεν έχει καμμία σχέση με την έκθεση του.
   Το αν οι ξένες πρεσβείες ξέρουν κάτι για τον καθένα που δεν το ξέρεις εσύ και τον εκβιάζουν όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορείς να το ξέρεις.

   ‘Αρα δεν μπορείς να γνωρίζεις ποιος είναι εκβιάσιμος και ποιος όχι…

   Κανένας που φτάνει στην πρωθυπουργία στην Ελλάδα δεν μπορεί να μην είναι εκβιάσιμος. ΟΛΟΙ τους ΕΙΝΑΙ.

   Διάβασε εδώ έχει χρήσιμες απόψεις και πληροφορίες.
   http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/01/je-suis-rothschild.html

   Like

  5. Αυτό Και Το Άλλο

   Ακριβώς τα ίδια έχω σκεφτεί κι εγώ. Συμφωνώ σε όλα.

   Like

   1. καλημέρα, έρχονται νέες θύελλες. πολύ σύντομα. καλή δύναμη και χαίρομαι πολύ που είπες ότι συμφωνείς.

    Like

 3. πιστευω πως ο κ. Τσιπρας και ο κ. Καμενος γνωριζουν οτι αν ολιγορησουν στο θεμα της καθαρσης θα τους περιμενει το elikoptero!!!

  Like

  1. Και εγω ομως νομιζω,! οτι ο Τσιπρας + Καμμενος, ειναι το πρωτο (real) βημα, για την απελευθερωση του Ελληνικου Εθνους.???

   Like

   1. Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΓΚΑΒΟΥΛΙΑΚΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑ ΤΟΥ

    Like

   2. ελπίζουμε τουλάχιστον τώρα….φαντάζεσαι να έβγαινε για μια τετραετία ακόμα ο αντωνάκης; μπορείς να φανταστείς σε τι επίπεδα θα έφτανε η διαβίωση των Ελλήνων; την παρακμή και την διαφθορά σε δικαιοσύνη,ΜΜΕ και παντού; τουλάχιστον ελπίζουμε τώρα σε κάτι καλύτερο….πιο πάτος δεν πήγαινε πάντως….

    Like

   3. Έτσι, ελπίστε… Λεφτά υπάρχουν.

    Όποιος μοιράζει πεντακοσάρικα στον Έλληνα (έστω και στο μιλητό) βγαίνει Πρωθυπουργός. Αλλά αντί να το παραδεχτεί ο μέσος ψηφοφόρος και να πει τίμια «ψηφίζω όποιον μου δώσει τα περισσότερα και σκασίλα μου για ο,τιδήποτε άλλο», μουτσοκλαίει (ειδικά τα τελευταία χρόνια) για το… Σύνταγμα, τη Δημοκρατία, την Δικαιοσύνη και πάει λέγοντας. Όλοι συνταγματολόγοι και πολιτειολόγοι ένα πράγμα!

    Τα δε όνειρα περί… απελευθέρωσης θα τα γελοιοποιήσει η πραγματικότητα. Πιθανόν όχι άμεσα, γιατί κάθε κυβέρνηση έχει μερικούς μήνες του μέλιτος μετά την εκλογή της. Μετά θα πέσει το γέλιο.

    Like

   4. η διαφορά η δικιά σου(των ψηφοφόρων της νουδούλας) με τους υπόλοιπους ξέρεις ποια είναι Ακουλη; ότι όταν βγήκε ο γκαβός εμείς λέγαμε και ευχόμαστε να τα πάει καλά για το καλό της πατρίδας,άσχετα αν τα σκάτωσε….εσείς ακόμα δεν ορκίστηκε καλά καλά ο τσίπρας και ευχεστε να πάει η χώρα κατά διαόλου και ονειρεύεστε εμφύλιους……
    απλά πράγματα….τα υπόλοιπα είναι περιττα……σκατόψυχοι απλά…..ο αρχηγός σου το έδειξε και εμπράκτως εχθες…

    Like

   5. Δεν μας δείχνεις και πού είναι οι… ευχές σου, για να έχουμε καλό ερώτημα. Από πότε έστω και ένας ψηφοφόρος των ΑΕ έδινε… ευχές στη ΝΔ; Εσείς είσαστε οι πιο φανατικοί της αντίπαλοι, μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα. Ευτυχώς οι απόψεις μας είναι γραπτώς διατυπωμένες.

    Αυτό που έκανε ο Σαμαράς ήταν όντως καφρίλα, αλλά τον διχασμό και τους εμφύλιος δεν τους φέρνει όποιος υβρίζεται και υπομένει στωικά από το πρωί ως το βράδυ. Τους φέρνει ο υβριστής και ο κάφρος. Ξέρουμε τι στάση τήρησε ο καθένας – επαναλαμβάνω: μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα.

    Στην ευχή να επιτύχει η κυβέρνηση είμαστε όλοι μαζί, απλώς δεν το πιστεύουμε όλοι. Και αν αποτύχει, δεν θα φταίμε όλοι. Ας επιτύχει πρώτα λοιπόν και μετά μπορείς να πανηγυρίσεις. Μέχρι τότε, μην ενοχλείσαι αν ακούσεις και λίγη γκρίνια – εσείς το τερματίσατε τόσα χρόνια.

    Like

   6. ψάξε στα σχόλια μετά το αποτέλεσμα των εκλογών να δεις τι είπα και αν ευχήθηκα να τα πάει καλά………..εγώ δεν είμαι οπαδός κανενός….πιστεύω σε όποιον θέλει το καλό της χώρας και των Ελλήνων αλλά δεν είμαι πινεζωμένος σε κάνενα κόμμα όπως εσυ και άλλοι….άλλο να ελπίζεις σε κάποιον και άλλο να είσαι πιστό σκυλάκι και τυφλός…….έχετε μπλέξει ορισμένοι την πολιτική με την μπάλα….
    γκρίνια να υπάρξει και θα υπάρξει από όλους μας αν τα σκατώσει και αυτή η κυβέρνηση
    αν τα σκατώσει όμως…όχι ακόμα δεν ορκίστηκε και αρχίσατε χθες ότι είναι ο βελζεβούλης,ο αντίχριστος,αποτυχημένος,μέχρι και για το αεροπλάνο που έπεσε διάβασα σχόλια ότι φταίει ο τσίπρας……..ευτυχώς που και ο αστεροειδής πέρασε ξυστά από την γη γιατί θα θεωρούνταν υπαίτιος και για αυτό……

    Like

   7. Έκανα μια αναζήτηση και βρήκα διάφορα… «μαργαριτάρια», αλλά ευχές δεν βρήκα. Μπορεί να μου διέφυγαν. Οπότε περιμένω να μας τις παραθέσεις εσύ.

    Δεν είσαι οπαδός των ΑΕ και προσωπικά του Καμμένου; Χμμμ… Με τόσο χυδαίο βρίσιμο που ρίχνεις στον Σαμαρά και στη ΝΔ, δεν φέρεσαι σαν να έχεις «μπλέξει… την πολιτική με την μπάλα»; Και θεωρείς ότι μιλάς με κάποιον που διακατέχεται από οπαδισμό; Μάλιστα.

    Δίκιο έχεις φυσικά ότι πρέπει να περιμένουμε πριν κρίνουμε κάποιον, αλλά αυτό ΔΕΝ το κάνατε εσείς και φυσικά το τι απίθανα γράφατε ορισμένοι κάθε φορά που συνέβαινε κάποιο δυσάρεστο περιστατικό, ή που ανακοινωνόταν κάτι θετικό, ας μην το θυμηθούμε καλύτερα. Όλα ήσαν ψέμματα ή για όλα έφταιγε η κυβέρνηση και προσωπικά ο Σαμαράς – μέχρι και για ατυχήματα και δυστυχήματα κάνατε τέτοιες… αναλύσεις. Άστο καλύτερα, τα σχόλια υπάρχουν ακόμα.

    Η ελπίδα είναι σημαντικός παράγων, αλλά δεν φτάνει από μόνη της.

    Like

   8. και τον αντωνάκη έκραζα και θα τον κράζω οσο ζω και τον ΓΑπ εκραζα και τον Καραμανλη αν και τον ψήφιζα παλιότερα και τον Καμμένο έκραξα μετά τα νον πέιπερ και τα σχόλια μου υπάρχουν που με βρίζαν οι ανελ εδω πέρα…και τον τσίπρα έκραξα και θα ξανακράξω αν χρειαστεί…..και τους χρυσαυγίτες έχω κράξει και τους έχω υπερασπιστεί…..εδώ με έχουν βρίσει πολλοί και με έχουν αποκαλούν καθημερινά από κομμουνιστή μέχρι ναζιστή…..χθες ο ΕΧ με έλεγε ψεκασμένο και μετα κωλοαριστερό….. αν βγάλω μέσο όρο εδώ πρέπει να είμαι ακροδεξιος κομουνιστης…..
    οπότε καταλαβαίνεις οπαδός κανενός δεν είμαι….μάλιστα σχολίαζα και υπέρ του γκαβού μέχρι να κάνει την θρυλική κωλοτούμπα….μην περιμένεις να ψάχνω σχόλια να στα βάλω εδώ….βαριέμαι να ψάχνω…αμά ψάξεις εσύ θα τα βρεις……τέλος πάντων η ουσία είναι ότι δεν είμαι οπαδός κανενός…..αντίθετα με σένα….το αν υπερασπίζομαι ή κράζω εδώ τα αυτόνοητα είναι άλλη υπόθεση…..απλά δεν μπορεί να χωρέσει η λογική σου ότι δεν είμαστε όλοι οπαδοί σε κάποιο κόμμα απλα επειδή είσαι εσύ…..εσένα όποιον και να σου βάλουν πρόεδρο στην νδ,οτι πολιτική και να ακολουθήσει θα εξακολουθείς να τους στηρίζεις γιατί απλά έτσι έχεις μάθει από μικρός προφανώς….ε λοιπόν πάρτο απόφαση κάποια στιγμή ότι δεν υπάρχουν μόνο πράσινοι,μπλε και κόκκινοι στην Ελλάδα……υπάρχουν και ακομμάτιστοι χωρίς κομμάτικη ταυτοτητα…..

    Like

   9. Είναι και αυτό μια άποψη. Σεβαστή, τουλάχιστον όσο συγκρατείται εντός των ορίων και αυτό δεν το καταφέρνεις πάντα.

    Προσωπικά είμαι εκ πεποιθήσεως κεντροδεξιός και πιστεύω ότι η χώρα πρέπει να κυβερνάται – ως εκ τούτου η επιλογή είναι μονόδρομος. Αλλά όχι, στρατευμένη αρθρογραφία του τύπου «να στηρίξω την παράταξη» δεν κάνω. Αντιθέτως, αν δεις την κριτική που ασκούσα (και συνεχίζω να ασκώ) εδώ μέσα στον Καραμανλή ήδη από το 2008, ή την άποψη που είχα (και διατηρώ) για το ποιόν του Σαμαρά, θα καταλάβεις ότι δεν είμαι όσο οπαδός νομίζεις.

    Τον Σαμαρά όχι μόνο δεν τον ψήφισα στις εσωκομματικές του 2009, αλλά το φώναζα έκτοτε προς όλες τις κατευθύνσεις (συγκεντρώνοντας τόνους λάσπης από διάφορους σχολιαστές του Olympia.gr) ότι είναι όσο… αντιμνημονιακός, όσο και ο Παπανδρέου, με τον οποίο προφανώς έχει τους ίδιους πάτρονες.

    Επειδή όμως δεν είναι δική μου απόφαση ποιος είναι υποψήφιος Πρωθυπουργός και επειδή (δυστυχώς) ΟΛΟΙ οι Έλληνες υποψήφιοι Πρωθυπουργοί έχουν πάτρονες, επιλέγω κάθε φορά «το μη χείρον». Αν και, για να είμαι ειλικρινής, ο Σαμαράς με εξέπληξε θετικά σε σχέση με αυτά που περίμενα.

    Προφανώς δεν θα συμφωνήσουμε σε αυτό, αλλά κράτα τουλάχιστον το οξύμωρο ότι εδώ μέσα τρώω βρίσιμο για τον Σαμαρά πάνω από 5 χρόνια τώρα: Οκτώβριο 2009 – Νοέμβριο 2011 για την κριτική που του ασκούσα και έκτοτε επειδή υποστηρίζω τις πολιτικές του (όχι όλες, τις κυριότερες), οι οποίες δεν μπορούσαν παρά να είναι επώδυνες, δεδομένης της χρεωκοπημένης χώρας που παρέλαβε το 2012.

    Θα μπορούσε να είχε διαχειριστεί τα πράγματα καλύτερα τουλάχιστον σε επίπεδο εντυπώσεων (π.χ. να μην συνομιλεί καν με τους χαρτογιακάδες των Βρυξελλών και ελπίζω ο Τσίπρας να καταφέρει να τους ξαποστείλει), αλλά επί του πρακτέου τα πράγματα ήσαν πολύ δύσκολα (και παραμένουν).

    Για να δούμε, όμως, τι θα κάνουν οι δικοί σου τους επόμενους μήνες…

    Like

  2. Κάποιοι περιμένουν στη γωνία και τρίβουν τα χεράκια τους με μοχθηρία, προβλέποντας καταστροφές για τη ΠΑΤΡΙΔΑ. Το τί ΘΑ αποδειχθεί η Νέα Κυβέρνηση… ΘΑ το δούμε… Το τί είναι ΑΥΤΟΙ που ΗΔΗ κυβέρνησαν έως τώρα το ΞΕΡΟΥΜΕ : ΠΡΟΔΟΤΕΣ.-
   ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.-

   Like

   1. Κανένας δεν περιμένει «καταστροφές για τη ΠΑΤΡΙΔΑ».

    Αυτά τα περίμεναν και τα έκαναν εκείνοι που κυβερνάνε από χθες, οι οποίοι πανηγύριζαν αλλόφρονες σε κάθε επιτυχία και μουτσόκλαιγαν από το πρωί μέχρι το βράδυ με κάθε ευκαιρία. Αν κατάλαβες, από τον Μάιο του 2012 κάνουμε εκλογές και βολοδέρνουμε στην εσωστρέφεια, για να πάει η… κατάλληλη ηγεσία στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

    Τώρα όμως αρχίζει το πραγματικό γέλιο…

    Like

 4. Η ΑΡΧΙΚΟΥΡ@ΔΑ ΤΩΝΗΣ ΠΟΛΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ Η ΛΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΗ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΟΧΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥ
  ΓΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΔΑΥΤΕΣ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΕΤΑΓΑΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΟΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ
  ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΨΟΦΗΣΕ.
  Η ΣΠΥΡΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΝΟΥΔΟΥΛΑ
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΘΗΚΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.
  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.
  ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ,ΚΑΤΑΧΡΑ
  ΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
  ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΦΥΛΑ
  ΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ
  ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥΣ.
  ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
  ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΓΩ.
  ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

  Like

  1. ΑΔΕΡΦΕ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ

   Like

   1. Ρε κεφτε αρουλη τωρα κυβερνατε,περασε η κυριακη,ξυπνα μπουλη,αλλαξε κασετα,βρωμισε.

    Like

   2. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΟΠΑΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ

    Like

   3. ARIS ΑΔΕΛΦΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ
    6% ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Η ΧΡΥΣΗ ΠΟΡΔΗ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
    ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 6% ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΒΟΘΡΟΠΟΤΑΜΟ?
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ.
    ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΩΝΗ ΤΟΝ ΠΟΛΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ
    ΘΕΣΗ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΞΙΟ δλδ ΠΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ
    ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    Like

   4. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΦΙΝΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ

    Like

 5. ΟΛΥΜΠΩ αγαπημένη, απ’όποια μεριά κι αν το δούμε, η χθεσινή απρέπεια του απερχόμενου

  Σαμαρά, παραμένει αδικαιολόγητη. Και φθηνή. Και ποταπή. Αχαρακτήριστη, με λίγα λόγια.

  Το έγραψα κι εχθές σε άλλη ανάρτηση, απαντώντας στη Χριστιάνα. Με όσες επιφυλάξεις κι αν

  έχει ο καθένας από μας, γιά το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ, η ΑΠΡΕΠΕΙΑ είναι παρούσα. Και βοά.

  Δεν είναι απλά άκομψη ως πρός την εθιμοτυπία. Είναι και υβριστική, τόσο γιά την Λαϊκή

  ετυμηγορία, όσο και γιά τον πολιτικό πολιτισμό και την ευαισθσία, των ίδιων των ψηφοφόρων του.

  Γιά τα υποδέλοιπα ΟΛΥΜΠΩ μας, κράτα μικρό καλάθι. Γιατί έχουμε πάθει, αλλά δεν έχουμε μάθει.

  Ποιός δεν εύχεται την διαφάνεια; Ποιός δεν θέλει τη διαλεύκανση; Ποιός δεν επιθυμεί Δικαιοσύνη;

  Αλλά και ποιός αγνοεί τον θυμόσοφο Λαό, που μας λέει ότι “κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει”;

  Σέβας.

  Like

 6. ρε οι από πάνω μπορείτε να διαβάσετε ένα άρθρο και να επικεντρωθείτε σε αυτό χωρίς να πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα.
  Tο βρίσκετε λάθος ότι αυτή η πόλωση που ξεκίνησε με το ΠΑΣΟΚ μεταξύ των κοινωνικών ομάδων και οι συνέχιση της προσπάθειας από την ομάδα Σαμαρά με την καλλιέργεια εμφυλιοπολεμικής φιλολογίας που δεν έχει σκοπό την όποια συσπείρωση στο κόμμα είναι παραμύθι

  Like

 7. Δεν ε’ιναι άξιος γιά τόσο μεγάλες προδοσίες , στο κόμμα του εμφύλιο μπορεί αλλά και πάλι θα χάσει ….γεννημένος χαμένος από κούνια , ότι πιάνει καταστρέφεται.
  Το πρόβλημα υπάρχει πίσω από τον γκαβό , σε κάτι σκοτεινές στοές !

  Like

  1. Το αισθάνεται ο ψυχάκιας γκαβούλιακας : θα επέλθει η καταστροφή, ο ήλιος θα κρυφτεί, θα βρέχει κατσαρίδες και ο λαός απελπισμένος θα τον ικετεύει να ξαναγυρίσει ( ρε τι τους βάζουν και πίνουν στις στοές ; ).

   Like

  2. Ρε σεις, καλά όλα αυτά για τον Σαμαρά, αλλά για πείτε τη γνώμη σας: ο Τσίπρας και ο Καμμένος δεν έχουν καμμία τέτοια εξάρτηση;

   Ούτε… στοές, ούτε… Σόρος, ούτε… Αμερικάνοι; Τίποτα για τους… τεράστιους αυτούς πατριώτες;

   Like

   1. Άκη, αν είσαι καλοπροαίρετος και όχι κομματόσκυλο, θα τους δούμε κι αυτούς στη πράξη και ανάλογα θα πάρουν το αντίστοιχο feedback.

    Like

   2. Σωστά το λες. Ακριβώς έτσι είναι. Αλλά δεν γίνεται να επιτύχει κυβέρνηση με τη μισή χώρα απέναντι και ελπίζω ότι δεν θα επαναληφθεί αυτό που αντιμετώπιζε η ΝΔ τα τελευταία χρόνια. Αλλιώς, τα πράγματα θα πάνε πολύ χειρότερα.

    Μην με παρεξηγείς πάντως που κάνω και λίγη πλάκα, τόσα χρόνια έχω βαρεθεί να ακούω τη γκρίνια – και μόνο γκρίνια. Αλλά τώρα που γύρισε ο τροχός, κοίτα πώς μερικοί αναζητούν την… συναίνεση και την… ενότητα! 🙂

    Like

 8. Και πολύ καλά κάνει … Όπως θα έπρεπε να κάνουν οι σκεπτόμενοι πολίτες. Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάψουμε να σκεφτόμαστε και να αρχίσει η δράση εναντίον όλων των εχθρών της Ελλάδας.

  Like

 9. Την τιμή της παράταξης την σώζει ο Καμμένος με τους 12 βουλευτές του , ο συμβολισμός είναι τρομερός ..

  ¨Οσο για αυτούς που έχουν λερωμένη την φωλιά τους , να είναι έτοιμοι να κολυμπήσουν πολύ σύντομα μέσα στα ίδια τα σκ@τά τους ..

  Like

   1. Προσέχετε τα λόγια σας….Ο “Άρης” δεν είναι στόκος, είναι ιδέα ρε…..

    Like

   2. Γιατί έχει αναπτυχθεί αίσθημα μεταξύ πακιστανών και πιθηκίων.

    Δεν πρόκειται για ωμό έρωτα.

    Like

   3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΡΕ ΧΑΡΗ? ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΑΔΗ?

    Like

 10. Τα ίδια ακριβώς έκαναν οι δωσίλογοι -φυσικοί- πρόγονοί τους μετά την κατοχή.

  Προκειμένου να γλυτώσουν τις κρεμάλες, οι συνεργάτες των ναζί έριξαν τη ΄χώρα στον εμφύλιο.

  Like

 11. Έτσι Τόνυ πιτσαδόρε γερά : δεν κατάφερες να φέρεις τη ΝΔ στα ποσοστά της ΠΟΛΑΝ, αλλά υπάρχουν κι άλλες ευκαιρίες – την επόμενη φορά ίσως τα καταφέρεις.
  ΥΓ :
  Οι δικέρατοι, τρικέρατοι και τετρακέρατοι που πήγαν και κρύφτηκαν ;

  Like

  1. Mπα θα κάνει καιρό να εμφανιστεί , να το χωνέψει πρώτα αν προλάβει κιόλας γιατί έρχονται βραχιολάκια …πολλά !

   Like

   1. Αγαπητε Πρηκτη.
    Δε θα κανω τη χαρη στους ανθρωπους (σαν κι εσενα) που πουλησαν τα παιδια τους για μία δοση ΕΝΦΙΑ στους Βερεσέδες και τους Καλαμπουρτζήδες Τραμπούκους της καταστροφής τους, να φυγω και να μεινουν σε χλωρο κλαρί.
    Δουλεψα για την Αληθεια, ετρεξα για την τυχη των πρωτοτοκίων των Γνήσιων Ελληνων στις εκλογες.
    Πιστεψα πως ισως η ΓιουφτοΠστιά των Φωνασκώντων Αμνών θα επικρατησει της Βλακείας τους, οπως αλλωστε εγραψα πολλες φορες ‘δω χαμου.
    Δυστυχως (γι’αυτους) ή ευτυχως (για τον Ελληνισμο), επεσα εξω.
    Ζητησα αλλωστε ΑΠΟ ΤΟ 2011, απο τον ιδιο τον Σαμαρα, να ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ (και να μην προσπαθησει καν να κανει ανεκτη την Χρεωκοπία τους).
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΗΚΑ.

    ΤΟΝΙΣΑ ΠΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ).
    ΕΛΟΙΔΩΡΗΘΗΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ¨ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ¨ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

    Προφητευσα πως θα ριξουν την Καρδαρα με το Γάλα λιγο πριν την σωτηρία τους…
    Με εδιωξαν ακομη και απο τα Σαμαρικα blog.

    Και τωρα ηλθε η στιγμη της Αληθείας, να πεσουν οι ιδιες οι δικες σας αποφασεις, στις Χονδρες Κεφαλες σας…
    Ηλθε η ωρα της Νεμέσεως και της Πληρωμης των Αχρεωσθήτως Καταβληθεντων σε σας, απο την, αεναως δανειζομενη εξ’αιτιας σας, Γλυκιάς μου Πατριδος.

    Επαναλαμβανω λοιπον ακομη μία φορα σε εσενα προσωπικα:
    Ο Γκαβος (ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ), νικησε εσας και τα παιδια σας.
    Σας νικησε ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ εαν αντεχατε ΕΝΑ ΚΛΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ.
    Και επισης σας νικησε, αφου πλεον ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ, κι ετσι τελειωσε η Παραμύθα πως αλλοι αποφασισαν για το τελος της Ράτσας σας.
    Το τελος της Ρατσας των ΨευτοΡωμιών, των Γραικυλων Τζαμπατζήδων, που αμαυρωσαν το Ονομα της Πατριδας των Μεγίστων της Ιστοριας…

    ΥΓ 1
    Μού’φυγε ενα βαρος Θλιβεροι Χαμενοι (απο χερι) μου.
    Γιατι δεν εχω πιά την ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να σας βγαλω απο τον δρομο του Χαμού σας.

    ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ (ΕΓΚΑΙΡΩΣ) ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΩ.

    ΥΓ 2
    Ενεκα της ανθρωπιστικης μου παιδείας, προσευχομαι ακομη να ειμαι περα για περα λαθος, και ο ΤσιπροΚαμμένος να νικησει την Πραγματικοτητα κι ετσι να σωθει ο Ανερματιστος τροπος ζωης σας.
    Αμήν.
    Γιατι εαν λυπαμαι καπως τους Ηλιθίους σαν κι εσας, ακομη περισσοτερο λυπαμαι τους Ευγενεις (τα ¨Χλωρα¨) που θα καουν μαζι με τα Ζιζάνια του Ελληνισμου.
    Μαζι μ’εσας δηλαδη.

    ΥΓ 3
    Νομισες στ’αληθεια βρε πως θα σας αφηνα να γλεντήσεται με την καταστροφη;
    Δεν θυμασαι που σου ειπα πως θα’μαι ‘δω χαμου να τα λεμε;
    Άει ρε Ζαγάρι που δε ξερεις τί σε βρηκε, κι εβγαλες τα Βουλωμενα ‘σ τα Κλαρίνα της Πστιάς, να χορεψεις τον Χαμο σ’;
    Εδω θα ειμαστε ρέϊ να σας νικαω ξανάς και ξανάς.
    Και τωρα θά’ναι και ΑΠΕΙΡΩΣ πιο ευκολο.

    (Θα το ζησεις κι αυτο, να σε σκάει συνεχεια το ¨ΓιουφτοΟνειρο¨ στα Μούτρα σ’, να βαλει μυαλο η Κεφάλα σ’, χαχαχα).

    Like

   2. Περισσότερες από 3.600 προσλήψεις στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου

    Η αρμόδια τριμελής επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας ενέκρινε ακόμη 1.480 προσλήψεις στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα κατά την προεκλογική περίοδο, ενώ δεν επέτρεψε τις προσλήψεις 2.041 ατόμων. Ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων κατά την προεκλογική περίοδο ανήλθε στις 3.616.

    Υπενθυμίζεται ότι κατά την προεκλογική περίοδο (από την προκήρυξη των εκλογών έως την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης), απαγορεύονται οι προσλήψεις, διορισμοί, αποσπάσεις, κ.λπ. στο δημόσιο.

    Διαβάστε Περισσότερα στο: -http://www.ekriti.gr/article/perissoteres-apo-3600-proslipseis-sti-diarkeia-tis-proeklogikis-periodoy#ixzz3Q21d1hyL

    Like

   3. Ρε Δίκερε γιατί λοιπόν ο Σαμαράς ΔΕΝ είπε πριν τις εκλογές του 2012 την πραγματική αλήθεια στον λαό, ότι δηλαδή θα τον επιβάρυνε με επιπλέον φόρους και ότι ούτε τελικά θα συνεργαζόταν με το ΠΑΣΟΚ ???Δεν είχε τα ούμπαλα να το πράξει το 2012 προεκλογικά??Οι άνδρες φίλτατε τα τιμούν τα παντελόνια τους και δεν εξαπατούν με τόσο φτηνιάρικο τρόπο τους συνανθρώπους τους…..

    Από την άλλη ήθελες ο λαός να ψηφίσει ξανά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ υποθέτω….Δηλαδή ήθελες να επιδείξει μαζοχισμό και ΜΗ υγιή αντίδραση και να φερόταν σαν την ποτάνα στον νταβατζή της….

    Like

   4. Eίσαι πολύ εκνευρισμένος , το ξέρω πικραμένος , στο είχα πει ΄ο κερατάς το μαθαίνει πάντα ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΄.
    Στην πράξη λοιπόν αποφάσισε ο Ελληνικός Λαός να νικήσει τον γκαβό σου , ΕΣΕΝΑ και όλο το χαφιεδότσουρμο σας γερμανοτσολιάδες,
    ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΕ και σας έδιωξε και ετοιμαστείτε γιά τα περαιτέρω επειδή θα έχετε νομικές συνέπειες .
    Κατάλβες ανυπαρκτε ..δίκορνε ;;;

    Like

 12. Κάποτε ήμουν ιδιαίτερα καυστικός για τον κ. Τσίπρα κυρίως και σε κάποιον βαθμό και για τον κ. Καμμένο, μιά και τον εμπαιγμό τον έχουμε βιώσει και με τον χειρότερο τρόπο από τις κυβερνήσεις της τελευταίας πενταετίας…..Πραγματικά θα χαρώ πολύ να έχω πέσει τελείως έξω για τους δύο αυτούς ανθρώπους και σαν απλός σχολιαστής να εκφράσω και συγνώμη………

  ΥΓ
  Εύχομαι πραγματικά να μην το μετανιώσω που την τελευταία έστω στιγμή, με την ψήφο μου στήριξα ξανά Ανεξάρτητους Έλληνες…….

  Like

 13. Θα πάρουμε τα καριοφίλια δηλαδή και θα σκοτώνουμε ποιους; τα συριζαία βούρλα; για χάρη του Σαμαρά;;;;!!!!! χα…χα….χα….χα…. LOL όμως πολύ LOL !!!

  Ποιοι ακριβώς θα το κάνουν ακριβώς; οι χεσμένοι -μη βγούμε απ’ το ευρώ- συνταξιούχοι στόκοι; οι βουτυροκωλάτοι ρουσφετιασμένοι; οι απόφοιτες λυκείου γραμματιάρες των πολιτικών γραφείων με τις βολεμένες οικογένειές τους; ή οι ανύπαρκτοι των 2-3 ή και παραπάνω μονάδων που του έδωσε η, πλέον, ιδιοκτησιας KKR, Singular Logic?

  Ας ευθυμήσουμε όμως

  Ειλικρινά ποιος και γιατί να πειράξει αυτούς που έκαναν κυβέρνηση αυτό;

  Αφού, αν μη τι άλλο μέσα στην μνημονιακή δυσκολία που θα συνεχίσουμε να ζούμε θα έχουμε την κυβέρνηση τσίρκο ε… συγγνώμη, την κυβέρνηση πολυφωνίας ήθελα να πω με την οποία θα γελάμε κάθε στιγμή!

  Φίλη μου που ψήφισε σύριζα γιατί συμφωνεί με την ιδεολογία της μου είπε ότι ακόμα κι αν δεν κάνει όλα όσα είπε (δηλαδή αν είπε ψέμματα για κάποια και κάνει κάποια άλλα ) είναι ευχαριστημένη κι αν θα συγχωνεύσει τα υπουργεία όπως τους άκουσε να λένε, θα εξοικονομηθούν χρήματα! (απ’ αυτό εξοικονομούνται χρήματα στο κράτος! αμέ!) Έτσι σκέπτονται οι ψηφοφόροι του σύριζα!

  Like

  1. Συγνώμη αλλά η Χρυσή Αυγή θα τα έκανε καλύτερα τα πράγματα??

   Ρε παιδιά έλεος να πάρει!!!Ακόμη ΔΕΝ έχει αναλάβει ο άνθρωπος,ας τον κρίνουμε εν καιρώ και στο κάτω-κάτω ελέγχεται και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες!!!!Έλεος ρε Σοφία, πραγματικά ΕΛΕΟΣ!!!

   Like

   1. Τι να κρίνουμε ρε ;
    Αφου στο εχει πει . Στα αρχιδια μου η Πατριδα η θρησκεια και η οικογένεια .
    Ιθαγένεια , οχι υπηκοότητα , σε ολα τα αιμοβόρα διποδα να φέρουν τις πουτάνες τους και τα μπασταρδικα τους .
    Η βόρειος ΕΛΛΑΣ σε Τούρκους , Βουλγάρους , γυφτοσκοπιανους και κατσαπλιαδες Αλβανούς ΟΛΗ η δυτική Μακεδονία .
    Ενα τσούρμο χαζαροι κοτζαμπάσιδες σας ¨ κυβερνουν ¨ και μας διαλύουν καθε τι Ελληνικό .

    Φωτια και τσεκουρι ρε σε ολους σας ψηφοφόρους δεξιούς και αριστερους και τα σκάτα που ψηφίζετε ηλίθιοι .
    Οξω ρε .

    Like

  2. Αγαπητη μου Σοφια,! δωσ’ τους μια ευκαιρια,(give them a chance).!!!
   Δες τον Γιαννη στο βιντεο,! με τα μαγικα δαχτυλα στο πιανο.!!!

   Like

   1. ARIS,! τι λες για τον Γιαννη βιντεο (στο πιανο),? και λεβεντης, μαλλιας και μουσταλης.???

    Like

 14. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.Ακόμα δεν έγινε πρωθυπουργός το Τσιπρόπουλο και έχουμε άσχημο πόλεμο. ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ τον θεό σας μαλακισμένα.Αντε μην σας πάρει ο γέρο διάολος κουφάλες

  Like

 15. Η Νέα Δημοκρατία, παραδοσιακά, κάνει αντιπολίτευση της πλάκας. Αν παρακολουθήσει κανείς τη στάση της απέναντι στην εκάστοτε κυβέρνηση, περισσότερα είναι τα νομοσχέδια που υπερψηφίζει στη Βουλή, παρά αυτά που καταψηφίζει.

  Παρά τις γελοίες κραυγές τους αρθρογράφου, θα είχε μεγάλη πλάκα να αλλάξει στάση για μία περίοδο. Να τηρήσει, δηλαδή, τη στάση ΟΛΩΝ των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης: ΟΧΙ σε όλα και υπονόμευση κάθε κυβερνητικής πολιτικής.

  Δεν πρέπει να το κάνει, γιατί θα είναι ανεύθυνο και επιβλαβές για τη χώρα. Αλλά κόψτε τα μουτσοκλάματα οι της… συμπολίτευσης, γιατί τόσα χρόνια μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα με το βρίσιμο και την καφρίλα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

  Οι επισκέψεις στην Καισαριανή και τα εμετικά συνθήματα που ακούστηκαν επανειλημμένως, δεν σας ενόχλησαν, υπερπατριώτες του Olympia.gr, ο δήθεν… εμφύλιος του Σαμαρά σας πείραξε. Το κήρυγμα μίσους που κάνετε εσείς εδώ μέσα από το πρωί μέχρο το βράδυ, με τα άθλια ψέμματα και την προπαγάνδα, είναι μάλλον… ενωτική πρωτοβουλία, έτσι;

  Ας κάνει λοιπόν 10 εξεταστικές ο Τσίπρας για να δούμε, τέλος πάντων, τι έφταιξε και καταντήσαμε να μας κυβερνάνε οι αναρχικοί και οι ψεκασμένοι…

  Like

  1. Είσαι καλός στα λογοπαίγνια, αλλά το πραγματικό γέλιο δεν ήλθε ακόμα. Επί της ουσίας της συζήτησης, γαργάρα.

   Οπότε, διασκέδασέ το όσο μπορείς, γιατί ο μήνας του μέλιτος δεν κρατάει για πάντα…

   Like

 16. Κάποιοι περιμένουν και τρίβουν τα χεράκια τους με μοχθηρία, προβλέποντας καταστροφές για την ΠΑΤΡΙΔΑ. Το τί ΘΑ αποδειχθεί η Νέα Κυβέρνηση… ΘΑ το δούμε… Το τί είναι ΑΥΤΟΙ που ΗΔΗ κυβέρνησαν έως τώρα, το ΞΕΡΟΥΜΕ : ΠΡΟΔΟΤΕΣ.-
  ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.-

  Like

  1. Καλά, μην τρελλαίνεσαι.

   Επειδή σου λένε ότι κάποιοι είναι… «ΠΡΟΔΟΤΕΣ», δεν πάει να πει ότι είναι αλήθεια κιόλας. Αν έπεφτε το… μπαγιόκο, μια χαρά πατριώτες θα τους έβλεπαν όλοι, όπως έκαναν και τις προηγούμενες δεκαετίες. Αλλά τι να κάνουμε, (δανεικά) λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν πλέον.

   Μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα…

   Like

 17. μια φορά προδότης- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.. πόσα σακούλια σήκωσε από τη SIEMENS άραγε ο Αντωνάκης επί Μητσοτάκη; Με ποιό χέρι τα σήκωσε; Με αυτό που κάνει το Σταυρό του(λέμε τώρα), με αυτό που “ορκίστηκε” στο Ευαγγέλιο ότι θα τηρεί το Σύνταγμα και τους Νόμους; ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

  Like

 18. Μεταξύ μας Μεταξά. Γιατί να κοροϊδευόμαστε και τί έχουμε μεταξύ μας που πρέπει να “σεβαστώ”; Έχω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ. Μου επιτρέπεις έτσι; Δεν ξέρω για δανεικά, αλλά κάποιοι τοκογλύφοι μάλλον αγωνιούν για το, εάν θα τα “καταφέρει” η Nέα Kυβέρνηση. Οι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝ και τα ΝΟΥ -ΔΟΥΛΙΚΑ τους…
  Τώρα, εφόσον ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ λες, δανεικά δεν υπάρχουν… Να προσθέσω ότι ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ…ΔΑΝΕΙΖΑΝ…
  ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.-

  Like

  1. Μεταξύ μας προσωπικά δεν έχουμε τίποτα, αλλά επειδή ζούμε σε μια πολιτισμένη κοινωνία, υποτίθεται ότι μας δεσμεύουν οι κανόνες της. «ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ» έχουμε όλοι, αλλά αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να βρίζει τους υπόλοιπους – δεν μιλάμε για κριτική στους πολιτικούς εδώ – που και αυτή έχει όρια – μιλάμε για τις συλλήβδην ύβρεις προς όσους δεν αυτοαποκαλούνται πατριώτες, λες και σας έδωσε κανείς την αποκλειστικότητα, ή λες και επειδή η άλλη πλευρά δεν βρίζει, σας επιτρέπεται να το κάνετε εσείς.

   Τοκογλύφοι ήσαν αυτοί που σε δάνειζαν με 15% και 20% τη δεκαετία του 1980, με αποτέλεσμα το χρέος να ανέβει από 2 δις Ευρώ το 1981 σε 200 δις Ευρώ το 2004. Αλλά τότε δεν ενοχλούσε κανέναν η τοκογλυφία, γιατί γινόταν… κοινωνική πολιτική.

   Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 που συνδέθηκε το νόμισμα με το Ευρώ, τα επιτόκια έχουν ξεφτιλιστεί, εξ ου και πήρε όληη Ελλάδα στεγαστικό δάνειο. Αν εσένα σου φαίνεται τοκογλυφία το 1%-2% που ισχύει μετά το 2010 για το χρέος της χώρας, ή το 3%-4% που δανειζόταν ο Καραμανλής, πρέπει να το ξανακοιτάξεις. Εντάξει, δεν μας έδιναν δωρεάν τα λεφτά, αλλά η τοκογλυφία είναι στη φαντασία των ψεκασμένων.

   Μαζί σου πάντως για τον λογιστικό έλεγχο. Και λογιστικός έλεγχος και διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους! Και μείωση των φόρων και αυξήσεις. Κορόιδα είμαστε εμείς οι υπόλοιποι δηλαδή; Μακάρι να τα κάνει η κυβέρνηση για να επωφεληθούμε όλοι.

   Αλλά για να δούμε, θα τα κάνει;

   Like

   1. Και ποιος έβρισε τους υπόλοιπους; Έκανα κανέναν χαρακτηρισμός επι προσωπικού και δεν το κατάλαβα; Είναι ξεκάθαρο τί είπα. Εσύ δεν το βλέπεις ότι κάποιοι καιροφυλαχτούν στη γωνία και περιμένουν καταστροφές, για να μην αποδειχθεί περίτρανα ότι οι ίδιοι υπήρξαν ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

    Like

   2. Η τοκογλυφία δεν έγκειται μόνο στο ΕΠΙΤΟΚΙΟ αλλά και στις ΜΕΘΟΔΟΥΣ που ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ χρησιμοποιούν για να καταστήσουν την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ σου ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ και ΑΣΘΕΝΙΚΗ , ώστε ΠΑΝΤΑ να έχεις την ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΖΩ.. Ε;

    Like

   3. Αν μιλάς μόνο για κάποιους πολιτικούς, δεν θα συμφωνήσω, αλλά δεν αποκλείεται κιόλας. Καθένας από αυτούς κοιτάζει τον εαυτό του, όπως τον κοιτάζει και κάθε άνθρωπος, οπότε τίποτα δεν αποκλείεται και μας το έχουν επανειλημμένως αποδείξει.

    Εάν η νέα κυβέρνηση διερευνήσει το θέμα και βρεθούν στοιχεία, θα την στηρίζουμε όλοι. Απλώς, με το να τους βαφτίζουμε όλους «ΠΡΟΔΟΤΕΣ» ουσιαστικά βοηθάμε τους πραγματικούς ενόχους να συγκαλύπτονται.

    Like

   4. Κάποιοι ευθύνονται και κάποιοι πρόδωσαν. Αυτοί λοιπόν, καλούνται προδότες. Οι συγκεκριμένοι. Πώς φτάσαμε εδώ; Χωρίς ΠΡΟΔΟΣΙΑ; Νομίζω καταλαβαινόμαστε…

    Like

 19. το λενε και στην τιβου με την μουρη της Λαγκαρντ,στην οθονη.

  το δουλεμα παει συννεφο.
  η νουδου και οχι ο Σαμαρας,εκανε αυτο που ξερει να κανει πολυ καλα.

  δεστε ενα ωραιο αρθρο απο την Ρεπουμπλικα για να δειτε τι ΣΑΝΟ ΜΑΣΑΤΕ.

  ;ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ALEXIS.
  και πολλα αλλα…..

  Σχολιαστής στην Ρεπούμπλικα,γράφει:

  *Έτσι εξηγείται και η παράδοση του Σαμαρά, ο οποίος ευνόησε με κάθε τρόπο την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, μεταξύ άλλων,με το να μην παρουσιάσει μια εναλλακτική λύση για τον υποψήφιο στην Ελληνική Προεδρία, όταν ήταν σαφές ότι ο επίσημος υποψήφιος δεν είχε τις ψήφους.Οι υπόνοιες επιβεβαιώνονται και από την απραξία των αγορών,για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

  Τα παιχνίδια έχουν ήδη γίνει και η Γερμανία έχασε.

  ΕΕ-Ελλάδα, ελέγξτε το μυστικό σύμφωνο του Νοεμβρίου για τα χρέη της Αθήνας

  Μέχρι το 2020 δεν θα πρέπει να δοθεί ούτε ένα ευρώ στις χώρες του κλαμπ του ευρώ
  FEDERICO Fubini

  Το ΄30 ο Franklin Delano Roosevelt πήρε μια απόφαση που προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη μεταξύ των ψηφοφόρων του: για τα χρέη της Μεγάλης Βρετανίας στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν υπήρχε βιασύνη, το Λονδίνο θα μπορούσε να πληρώσει αργότερα,πολύ αργότερα,στο μακρινό 1991.
  Τον Νοέμβριο η Ευρώπη έσκισε μια σελίδα από τα βιβλία της ιστορίας της Μεγάλης Ύφεσης και μπόλιασε ό,τι τελικά θα γράψει,για αυτά τα χρόνια.

  Σημαντικοί πιστωτές της Ελλάδας, η Γερμανία και οι άλλες κυβερνήσεις της ζώνης του ευρώ, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ρούσβελτ,αποφάσισαν (σιωπηλά) ότι η Αθήνα μπορεί να αποπληρώσει τα 245 δισεκατομμυρίων του χρέους,αργότερα,κάποια στιγμη… το 2057

  Υπάρχουν επίσης και άλλες διευκολύνσεις, στην απόφαση που πάρθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο, με προσοχή πάντα,για να μην ερεθίζει το γερμανικό κοινό. Μέχρι το 2020 η Ελλάδα δεν θα πρέπει να πληρώσει ούτε ένα ευρώ στις χώρες του κλαμπ του ευρώ, εκείνους που έχουν κρατήσει τη χώρα στην επιφάνεια με τα κεφάλαιά τους το 2009, όταν αποκαλύφθηκε ότι τα στατιστικά δεδομένα ήταν μια κολοσσιαία απάτη.

  Όσον αφορά τα επιτόκια, εκείνα στις 53 δισεκατομμύρια δολάρια των δανείων προς την Αθήνα από κάθε κυβέρνηση της Ε.Ε. έχουν μειωθεί σε επίπεδο ίσο με το τριμηνιαίο διατραπεζικό επιτόκιο συν 50 μονάδες: στην ουσία, μέχρι σήμερα, η Ελλάδα πληρώνει 0, 53% ετησίως.
  Τα ποσοστά για ταμείο διάσωσης (EFSF), το μεγαλύτερο μέρος του χρηματοδοτικού πακέτου που προσφέρεται στην Αθήνα, είναι σήμερα μόλις το 0,21%. Πληρωμές στον Efsf από την Ελλάδα θα ξεκινήσουν πριν από το 2023 και να τελειώσει ακριβώς μετά από 42 χρόνια.

  -http://www.repubblica.it/economia/2015/01/27/news/ue-grecia_spunta_il_patto_segreto_di_novembre_rinvio_dei_rimborsi_gi_concesso_ad_atene-105861978/?ref=HRER3-1

  Like

  1. Καλά ρε Φωτεινή, τώρα το πρωτοάκουσες εσύ αυτό; Δηλαδή, δεν τα λέμε εδώ μέσα εδώ και καιρό, περί επιμήκυνσης και τα σχετικά; Δεν… σκούζει το Olympia.gr από το πρωί μέχρι το βράδυ ότι θα χρωστάνε οι Έλληνες ως το… 2080;

   Μην χαλάς τη σούπα με τα επιτόκια του 0,53%, γιατί μπορεί κάποιοι να σε βρίσουν ότι υποστηρίζεις τους… τοκογλύφους. 🙂

   Όσο για τον Σαμαρά που την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια όπως ο Καραμανλής το 2009, το έγραψα στο πρώτο σχόλιο για την επίσπευση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, τον Δεκέμβριο και το επανέλαβα κάμποσες φορές – τα σχόλια υπάρχουν. Προφανές ήταν.

   Like

   1. το ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ,απο την ΝουΔου,λεω εγω.
    η μαλλον οχι εγω,η Ρεπουμπλικα.

    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΡΩΤΟΥ,ΟΜΩς.

    Like

   2. Μα και εγώ αυτό λέω – και το πρόσεξα ότι παραθέτεις άρθρο της «Ρεπούμπλικα».

    Νομίζω ότι η κυβερνητική αλλαγή στην Ελλάδα σηματοδότησε νίκη του φιλοαμερικανικού λόμπυ, σε σχέση με το φιλοευρωπαϊκό. Θα φανεί αυτό λίαν συντόμως.

    Like

   3. ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ…

    Μας κοροιδεύουν άγρια και προσπαθούν να προβαλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ως ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ,με ότι αυτό σημαίνει…Οι διάφοροι αναλυτές στις εκπομπές της Ιταλικής τηλεόρασης,μιλούν για τον κίνδυνο να ανεβεί στην εξουσία η ALBA DORATA και κάποιοι απαντούν ,δηλαδή τι θα κάνουμε,θα υποστούμε τα πάντα για να μην κυβερνήσει η Χ.Α.;

    Like

   4. ετσι δειχνει.
    φιλοαμερικανικο μπλοκ στην εξουσια.

    δεν ειδες που γραφουνε για Ρουσβελτ;

    Like

   5. Λίγο μου φαίνεται το 0,53%. Μην είσαι φτηνιάρης, πλήρωσε τουλάχιστον ντάμπλ ντοτ.

    Like

   6. Όπως βλέπεις Φωτεινή, με όσους τρόπους και να το πεις σε ορισμένους, παραμένουν πιστοί στις ψεκασμένες φαντασιώσεις τους: «τοκογλύφοι» και πάει λέγοντας.

    Προφανώς και πέφτει δούλεμα στην περίπτωση του Τσίπρα και του Καμμένου. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο μέσος πολίτης είναι ότι οι πραγματικοί εξουσιαστές ελέγχουν άμεσα ή έμμεσα όλες τις πλευρές του πολιτκού φάσματος. Βάζουν δηλαδή τον κάθε πολιτικό να λέει αυτά που ευχαριστούν τη δική του πελατεία, αφήνουν ακόμα και να τσακώνονται οι δικοί τους που ανήκουν σε διαφορετικά στρατόπεδα (π.χ. Παπανδρέου – Σαμαράς) και τελικά, όποιος και να εκλεγεί, διατηρούν τον έλεγχο, ενώ εμείς τα πρόβατα από κάτω πανηγυρίζουμε ότι… νικήσαμε ή στενοχωριόμαστε ότι… χάσαμε.

    Για παράδειγμα, αν τολμούσε ποτέ ο Σαμαράς να προτείνει την αντικατάσταση του Ευρώ με το… δολλάριο, όπως είχε κάνει ο Καμμένος, θα είχε πράγματια φύγει με ελικόπτερο, αλλά ο Μεγάλος Αρχηγός είναι… πατριώτης.

    Πάντως είναι γεγονός ότι, αν και η παρούσα κυβέρνηση δεν επιτύχει κάτι θεαματικό, μετά από 1-2 χρόνια η ΧΑ υπάρχει περίπτωση να ανέβει ακόμα περισσότερο, δηλαδή να φτάσει σε σοβαρά ποσοστά και όχι στο 6% που έχει τώρα.

    Like

   7. σε εναν πολυπολικο κοσμο που παει να δημιουργηθει,αν δεν εχουμε απροοπτα,τα Εθνικιστικα κινηματα αποτελουν την πραγματικη αντισταση,στην πραγματικη τοκογλυφια.

    μεσα σε αυτα τα πλαισια,η Χ.Α. η το αναδοχο σχημα (που προσπαθει να γινει ο Σαμαρας,με τις σελινοριζες η οχι),θα αποκτησει μεγαλα ποσοστα,οπως σε καθε χωρα της Ευρωπης.

    απλα εδω δινουν κουτοχορτο στον κοσμο με τους Ναζι και το ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ…

    Like

   8. Δεν θα με ενοχλούσε καθόλου ένα καθαρά δεξιό και με την καλή έννοια εθνικιστικό κόμμα.

    Αλλά η ΧΑ είναι όντως ναζιστική – η ηγεσία της δηλαδή.

    Like

   9. κατα την γνωμη μου,ουτε η ηγεσια της ειναι φιλοναζιστικη.
    σε αυτο το συμπερασμα κατελειξα οταν διαβασα τους υμνους του Τζων Φιτζεραλντ Κεννεντυ,για τον Χιτλερ.
    τον αποκαλει ΜΥΘΟ.

    εκει καταλαβα οτι κατι αλλο τρεχει…
    εγω προσωπικα σιχαινομαι τους Γερμανους διοτι θεωρω οτι ειναι ΒΑΡΒΑΡΟΙ,αλλα κατι δεν κολλαει σε ολη την ιστορια…

    κομμα το οποιο φερνει στην εξουσια ,ειτε με εμμεσο ειτε αμεσο τροπο,την παγκοσμιοποιτικη αριστερατζα και ολη την παρακμη της στην εξουσια,δεν μπορει ποτε να ειναι εθνικιστικο.

    (σε περιπτωση που εννοεις τον εθνικιστη σαμαρα,αυτο)

    Like

   10. Απο Καραμανλη σε Σαμαρα σε ΑΝΕΛΛ σε ΧΑ σε Μπαλτακοριζες κι επεται συνεχεια... says:

    Τι έρωτας είναι αυτός με τον Μιχαλολιάκο πια! Πολύ μέλι…
    Τον Μπαλτάκο πότε θα τον βάλεις στην καρδιά;
    Γιατί εδώ αργείς… ΧΑ ρ α κ τ η ρ ι σ τ ι κ ά!
    Σε κάθε περίπτωση πάντως, προσοχή:
    Την έχεις ξαναπατήσει στην αγάπη με Καραμανλή, Σαμαρά, Καμμένο…

    Like

   11. ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΠΟΥΣΑΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΡΕ ΣΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΣΥΝΗΛΘΕΣ ΤΩΡΑ?

    Like

   12. Η άλλη, η Χαζιλική, που χάθηκε αυτή; Τέλειωσαν εκλογές κι αποστολή, λεφτά και προπαγάνδα και γύρισε Αμερική;

    Like

   13. ουτε στο χωριο μου να μην παω συμπεθερε;

    πες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ΝουΔου και τον Σαμαρα που σας εκανε κυβερνηση,ντε.

    αλλα πανω απο ολα πες ευχαριστω στην Χ.Α.,που με το φοβο της σας κανανε εξουσια.

    ετσι λενε στο τιβου τα συντροφια σας,στην Ιταλια.

    Like

 20. Και παρακαλώ να μην υπεκφεύγεις με σοφιστίες ότι σε κατηγορεί κάποιος ότι υποστηρίζεις τους τοκογλύφους. Είναι κουραστικό. Μεταξύ μας…

  Like

  1. Αν το λες σε εμένα, δνε υπεκφεύγω καθόλου. Ίσα-ίσα που οι απόψεις μου δεν είναι καθόλου στρογγυλεμένες.

   Σχολιάζω σκωπτικά τα περί τοκογλυφίας γιατί, απλώς, δεν βγαίνουν τα νούμερα…

   Like

   1. Σε ποιων τσέπες πήγαν τα δάνεια που φορτώθηκε ο ελληνικός λαός και γιατί, προκειμένου να μας δανείσουν, απαίτησαν τη διάλυση της ελληνικής οικονομίας… Κι αυτό τοκογλυφία. Εξόχως τοκογλυφική πρακτική η βίαιη εξαθλίωση του δανειζόμενου…
    Αν με νοείς…

    Like

   2. Ως γνωστόν, «τα δάνεια που φορτώθηκε ο ελληνικός λαός» μοιράστηκαν σε παροχές, διορισμούς και «δωράκια». Ο καθένας πήρε ό,τι μπορούσε: ο απλός πολίτης μισθούς και συντάξεις πέραν πάσης λογικής, ο επιχειρηματίας υπαρκοστολογημένα έργα, ο πολιτικός μίζες και πάει λέγοντας. Ό,τι μπορούσε ο καθένας, άσχετα αν μετά το 2010 πέσαμε όλοι από τα σύννεφα και δεν θυμόμαστε τίποτα.

    Like

   3. εγώ δεν πήρα ΤΙΠΟΤΑ. κι άλλοι που ξέρω και αυτοί οι άλλοι ξέρουν άλλους που επίσης δεν πήραν τίποτα. θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους όταν ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ τα πάρουμε τελικά στο κρανίο. ΥΠΟΣΧΕΣΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΟΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    επίσης Άκη βλέπω δεν πιστεύεις ότι μας ψεκάζουν. σόρρυ εδώ θα διαφωνήσω. μας ψεκάζουν, όλο το πόπολο ψεκασμένο είναι. και αυτοί που πήραν και αυτοί που δεν πήραν. αντίδοτο βέβαια στο ψεκασμα είναι να μην έχεις πάρει τίποτα, έτσι ενώ εσάς σας έπιασε, εμάς δεν πρόκειται ΠΟΤΕ.

    Like

   4. Κι εγώ σε αυτή την κατηγορία ανήκω, όντας (ο ίδιος και η οικογένειά μου) απλός εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα.

    Αλλά επειδή βλέπω τι γίνεται γύρω μου από τη δεκαετία του 1980, αυτό που έγραψα ισχύει 100% και η ευθύνη σε μια κοινωνία είναι συλλογική, οπότε δεν βγάζω ούτε τον εαυτό μου απ’ έξω.

    Like

   5. εγώ τον βγάζω άνετα. ανετότατα. πιο άνετα από τους άλλους που έλεγα που ξέρουν άλλους; ευχή και κατάρα είναι. δεν στο εύχομαι ούτε στο καταριέμαι να μπορέσεις ποτέ να βγάζεις έξω τον εαυτό σου τόσο άνετα.

    Like

   6. Πιθανότατα υπάρχουν και χιλιάδες – έως εκατοντάδες χιλιάδες – άλλοι που να μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο. Αλλά, επαναλαμβάνω, δεν είναι δική μας απόφαση αυτό: η ευθύνη σε μια κοινωνία είναι συλλογική.

    Like

   7. δεν είναι. είναι ατομική. άπαξ ενηλικιωθείς, καταλάβεις τι σου γίνεται που θα σου πάρει κάποια χρόνια, δεις που προγραμματιστηκες να σκέφτεσαι και να λειτουργείς με βάση τα όποια πρότυπα σου ενστάλαξαν, εγκρίνεις και απορρίψεις τους προγραμματισμούς, αδειάσεις το μυαλό από το χτες και κοιτάξεις το μέλλον χωρίς συμφεροντολογίες, δεν έχεις απολύτως καμμία ευθύνη σε καμμιά κοινωνία, έχεις μόνο ένα καθήκον: να προειδοποιείς και να βοηθάς στο να καταλάβουν κι άλλοι αυτά που κατάλαβες εσύ.

    Like

   8. Σωστό αυτό, αλλά δεν αναφέρομαι στο ηθικό μέρος του πράγματος. Αναφέρομαι στο πρακτικό.

    Σε μια κοινωνία δεν υπάρχει «είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω». Επειδή ζούμε όλοι μέσα σε αυτή, τα «χλωρά» επηρεάζονται μαζί με τα «ξερά».

    Like

   9. ε και τι ευθύνη μπορεί να φέρει το χλωρό που θα καεί μαζί με άλλα χλωρά όταν θα καούν τα ξερά; καμμία. πρακτικά και ηθικά δεν έχουμε ευθύνες αγαπητέ, πρέπει να γίνουμε “ξερά” για να έχουμε ευθύνες. αν παραμείνουμε χλωρά έχουμε μόνο “ατομικά καθήκοντα”. καμμιά ατομική ή συλλογική ευθυνη δεν έχουν τα χλωρά.

    Like

 21. Ας μην χαίρονται πολύ κάποιοι εδώ στην Ολυμπία: Ο Αλέξης (και γενικά όσοι προέρχονται από κομμουνιστική φύτρα) είναι αδίστακτος και πολύ σύντομα θα πουλήσει τον Καμμένο και θα τον πετάξει σαν στυμένη λεμονόκουπα. Ο Αλέξης το έχει ήδη κάνει με τον ” πατέρα” του, τον Αλαβάνο, και πολύ πρόσφατα με τον Κουβέλη. Στον Καμμένο θα κολλώσει; Ήδη, ο βρωμοποτάμης έχει δηλωσει ότι θα προσφέρει τη στηριξή του στον Αλέξη ( υποτίθετε υπό όρους). Πανάρα, πες αλεύρι! Ο Ποτάμης (σύντομα θα ) σε γυρεύει!

  Like

 22. Ιδού η Αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου (σύζυγος του υπουργού Ναυτιλίας, Δρίτσα). Να μπαίνει όποιος ξένος θέλει στην Ελλάδα! Λουστείτε Αριστερά…

  Like

 23. Τον εμφύλιο τον ξεκινησαν τα Ζωα εδω και δυομιση χρονια.
  Οταν καταριοταν οσους πηγαν, ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ, Π-Η-Γ-Α-Ν, και οχι πανε πλεον, (και περιπου τα καταφεραν) να τους σωσουν.

  Τωρα λοιπον τα Ζωα, παρ’ολο που επιτελους διαλεξαν την Μαύρη Τύχη τους, Τυφλά και Μόνα στον δρομο του Χαμου τους, Καβαλαρηδες στο Σάπιο Ονειρο της Τζαμπα Επιβίωσης τους, παλι αποζητουν να ριξουν ευθυνες στους συνηθεις υποδοχεις της ΒλαχοΠονηριάς τους, τους οποιους εβριζαν τοσα χρονια:

  Στον Σαμαρα και στο ενα τρίτο των Ελληνων, που τους ανεχονταν κι αυτους και τις βρισιες τους τοσον καιρο, ενω προσπαθουσαν να τους σωσουν την τελευταια στιγμη.
  Νομιζουν πως θα ξανακαταρασθουν τον Σαμαρα, οπως καταρασθηκαν τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 2009, κι ας ηταν οι ιδιοι αυτοι που εδωσαν 44% στον Μελλοντα Καταστροφεα τους, για ενα πινεκιο φακής απ’το ¨λεφτα υπαρχουν¨.

  ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΡΕ ΚΕΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
  ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΓΙΟΥΦΤΙΑ, Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΥΡΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΑΤΕ ¨ΕΛΠΙΔΑ¨.
  ΚΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΣ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙΤΕ.
  ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
  ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΣΑΤΕ ¨ΦΟΒΟ¨.

  Αλλα τωρα δεν εχετε καμμία δικαιολογια γιατι σας τα ειπαν, σας τα φωναξαν, σας τα τριψανε στην Μουρη.
  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ.

  ΥΓ
  Καλα εκανε ο Αντωνης Σαμαρας και δεν παρεδωσε στον ΤσιπροΚαμμενο.

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ, ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ¨ΛΑΟΥ¨) ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΜΟΥ ΤΟΥ.

  Και καλα εκανε ο Τσιπρας που εγινε ο πρωτος Πρωθυπουργος που δεν ορκιστηκε στον Τριαδικό Θεό απο συστασεως Ελληνικου Κρατους.
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ, ΠΩΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ,ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑΝ ΑΘΕΟ ΡΟΥΜΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΣ ΨΥΧΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΤΖΑΜΠΑ (ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ) ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ…

  Καταλαβατε ρέϊ;

  Like

  1. Τώρα κατάλαβα γιατί ο διοπτροφόρος έπραξε ως αλαζόνας αρχοντοχωριάτης.
   Διότι μέχρι τώρα, θεωρούσα ότι είναι απλά αλαζόνας τρισάθλιος

   Like

  2. εμ βέβαια πού να μείνουν λέφτά με τέτοιες πολυέξοδες επισκευές πολυτελών αυτοκινήτων, καί καρέκλες 1500 ευρώ, κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ
   Οί Ελληνες θα ξαναφέρουμε πρωθυπουργό πού θα πιστεύει στην Αγία Τριάδα, όχι όμως μόνον μπροστά στις κάμερες, αλλά στ’αλήθεια.

   Like

 24. Παρτε κι ενα Προεκλογικο Μπαγιατικο για να εχουμε καλους λογαριασμους:

  ¨Δικερως said
  Ιανουαρίου 17, 2015 at 5:49 μμ

  O,τι και να πεις στα Ζωα, με οποιον τροπο και να τους χαϊδεψεις τις Αυτάρες, οπως και να τους καλοπιάσεις,
  ΤΕΛΙΚΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΑ ¨ΙΕΡΗ¨ ΨΕΥΤΟΠΣΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ,
  ΘλιβερεΓλυφοΚώλη ΒιντεοΚατασκευαστή, δεν θα καταφερεις να θαψεις την Αληθεια.
  Κι οσο πιο βαθια την χαντακώνεις Πστικα απο τους Βλαμμενους ¨Θεατες¨ σου, αλλο τοσο πιο Πικρη θα ειναι η πληρωμη τους στο τελος του Αμειλίκτου Βιντεου της Πραγματικότητος…

  Και η Αληθεια ειναι, Αγράμματοι ΨευτοΑρχαιολάτρες, πως η Θεα που νέμει την ΔΙΚΑΙΗ ΤΙΜΩΡΙΑ, η Κορη του Δία και της Αναγκης, Η ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ, αυτη που αδραχνει τον καθε αμετροεπη, που τον εκδικειται και τον τιμωρει, η Αδραστεια Νεμεσις, ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΟΛΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΥ, (σας θυμιζει ρε Βρωμιάρηδες τιποτε αυτο;) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΟΣΤΑΛΤΗ ΑΤΙΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΥΒΡΙΝ (θυμασται τωρα που υβρίζατε τους Θεους σας, το Ηθος και την Λογικη;).

  Τί λειπει όμως Ανευθυνα Δευτερεύοντα;
  Τι μενει για να κλεισει ο Κυκλος της Ζωης;
  Ξεχασατε πως μετα την Νεμεσιν των Υβριστων επερχεται η Καθαρσις;
  Την λησμονησατε αυτην βρε Ζωα;

  Και ειναι οι Υβριστες οι ¨αλλοι¨ έ;

  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ Έ ΖΩΑ;
  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΑΣ Έ ΡΟΥΣΦΕΤΟΨΗΦΟΒΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΙΑΡΑΤΑ;
  ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΙ ¨ΚΑΚΟΙ¨ Έ;

  ΠΑΛΙΟΠΣΤΡΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
  ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ ΒΟΥΛΗΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΑΠ’ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  ΕΙΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΜΕΣΙΣ, ΠΕΛΕΚΥΣ ΣΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΣΑΣ, ΒΑΡΙΔΙ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΙΑΣΤΕ Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΦΤΙΑΣ ΣΑΣ.

  Και τότενες δεν θα σας σωζουν χίλια Πστροβιντεακια που ανεβαζετε για να αποσεισετε τις τεραστιες ευθυνες σας.

  Παμε λοιπον κι ο Θεος βοηθος.

  Υβρισατε και προκαλεσατε την τυχη και τους Θεους σας, σαραντα χρονια τωρα.

  Θολωσε το μυαλο σας λιγο πριν την σωτηρία σας, τωρα, την ωρα που αποφασιζετε το Τελος σας.

  Θα τιμωρηθειτε αμειλικτα απο το αποτελεσμα των ¨αποφάσεών¨ σας, με την εκδικηση της Νεμεσης που τοσο ευκολα επικαλεισθε.

  Και αμα τη καταδικη σας εις την Απωλεια, ας ελθει επιτελους και η Κάθαρσις για ολους τους Αγνους, Αφελεις και Τίμιους Ελληνες, που ταλαιπωρησατε με τις για χρόνια Γλιτζερές, Εγωϊστικες, και Αμετροεπεις ¨αποφασεις¨σας.

  Νεμεσις λοιπον, πεστε του Γλυφτόπουστρα που σας βγαζει καθαρους και σας ξεπλενει απο τις δραματικες ευθυνες σας.
  Νεμεσις στις Κεφάλες σας, και Νεμεσις στους ¨μαγικους¨ ραγισμενους καθρεπτες σας.
  Νεμεσις στη Ράτσα σας.
  Στη Ράτσα που σφετερισθηκε την Ιστορια των Μεγιστων του Πνευματος, της Τεχνης και των Επιστημων.
  Νεμεσις Γμιόληδες…

  ΥΓ
  Ξαναλεγω πως στηριζομενος εις την ΓιουφτοΠουστικήν σας Ιδιοσυγκρασίαν, ουδόλως πιστευω πως θα φτασετε να βαρεσετε την Μοσχαροκεφαλην σας στον Τοιχο της Πραγματικοτητος.

  Ετσι, εκει μεσα στο Ιερον Σπηλαιον της Πστιάς σας, στο ΓαμοΠαραβάν που κανατε τα Κονέ σας με τους ΚομματαρχοΠατριαρχες σας, εκει που κλεινατε τις Μαφιοζικες συμφωνιες και τα Ρουσφετια σας, εκει λοιπον στο Εκλογικο Παραβαν λεγω, θα διαλεξετε παλι αυτους που υβριζατε, αυτους που θα σας βγαλουν ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ απο τον Βόθρο του Αναλφαβητισμου σας, τον Βαλτο της Κουτοπονηριάς σας, το Τέλμα της Ανοσιότητός σας.
  Και θα ξαναρθετε μετα ΣΩΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ να μας τα πρηζετε εναγωνιως, να βαλουμε τα παιδια μας να δουλευουν, να ταϊζουνε εσας…

  Ειθε να μην γινει ετσι.
  Ειθε να διαλεξετε το Τελος σας.
  Ειθε να χαθει για παντα αυτη η Γενιά της Απωλείας, το Αγος του Ελληνισμου, η Μπανανοφλουδα του Εθνους.

  ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΡΦΙΑ.
  ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, ΧΑΧΑΧΑ.¨

  Like

  1. Και ηρθε η ωρα και υβρισατε τον Θεο σας…
   ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΡΟΖ ΑΓΕΛΗΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.
   Και ηταν η Ατις που σας θολωσε τα μυαλα.
   ΓΙ’ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΣΑΣ.
   Κι ερχεται οπου νά’ναι η Νεμεσις των Μαυρων Ονειρων σας.
   Αυτη που νέμει την εκδικηση του Θεου που υβρισατε.
   ΓΙ’ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ Ο,ΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

   Και μην τολμησετε να ριξετε τις ευθυνες σε αλλους αυτην την φορα.
   Γιατι οι ¨αλλοι¨ εχουν αυτην την φορα κρατησει στασίδι στην Ιστορια και δεν σας παιρνει να καταρασθειτε κανεναν, παρα την ΧονδροΚεφάλα την δική σας…

   Οπως ειπα λοιπον στις 17 του Μηνού:

   ¨Ειθε να μην γινει ετσι.
   Ειθε να διαλεξετε το Τελος σας.
   Ειθε να χαθει για παντα αυτη η Γενιά της Απωλείας, το Αγος του Ελληνισμου, η Μπανανοφλουδα του Εθνους.

   ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΡΦΙΑ.
   ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, ΧΑΧΑΧΑ.¨

   Αντε γεια τωρα και θα τα λεμε συχνα.
   Για τη Θρησκεια σας, για τα σχολεία των παιδιων σας, για τα Εθνικα θέματά σας, για τα τοσο ελπιδοφορα πετρέλαιά σας, για τους λαθρομεταναστες σας, για την ασφάλειά σας, για τους άοπλους αστυνομικους σας, για το Κοκκινο (κοντό) μελλον σας, για την τρομοκρατία και τους Ρωμανούς σας, για την Θρακη μου, για τα φράγκα που δεν θα διειτε ποτες, για τα Ασέπια που θα σας καταργησουν, για την ιατροφαρμακευτικη σας, για την Ευρωπη σας, για το Ευρω σας, για το Δολλαριο που σας εκανε μοχλους της καταστροφης των αμεριμνων ¨εταιρων¨σας, για την ανεργια σας, για τον τουρισμο σας, για τον Στρατο και τις συμμαχιες σας, για τον Σταυρό σας, για τα ηθη και εθιμα σας, για τον Χαμο σας….

   Θα τα λεμε συχνα αδερφια.

   Like

   1. ως τι, ως δικερως εσυ και ζωα εμεις;
    η.. ως γιαλαδια εμεις κι ιπταμενος γιαλαδαρης εσυ;

    Like

   2. πάνω που πάει να πει μια σωστή κουβέντα αυτός ο άνθρωπος παρασύρεται και λέει την παραδίπλα.

    Like

   3. Μετά λένε ότι ψεκάζουν τους ΑΝΕΛ. Ε ρε ψέκασματα που κάνουν εκεί μέσα στη Συγγρού!

    Like

 25. Αφήστε τη γκρίνια και να χαρείτε που η χώρα απέκτησε μετά από χρόνια κυβέρνηση.

  Like

 26. Τὸ τσι(π)ράκι ἔγραψε στὰ παλαιότερα τῶν ὑποδημάτων του τὸ Πρωτόκολλο καὶ ἁπλῶς …«πετάχθηκε» μέχρι τὴν Καισαριανή, …ἔτσι, στὸ τσάκα-τσάκα… Ἀσχέτως ἐάν ἀμέσως μετά τὴν Ὀρκωμοσία, περιμένει ὁ -ὅποιος καὶ νὰ ’ταν- προηγούμενος Πρωθυπουργὸς γιὰ νὰ ὑποδεχθῆ καὶ νὰ παραδώση στὸν νεοεκλεγέντα. Τὶ πειράζει, δυὸ βήματα εἶναι ρὲ παιδί μου, δέ χάθηκε κι ὁ κόσμος δά…, ἔ…;

  Θὰ μποροῦσε κάλλιστα νὰ τελειώση τὴν ὑποχρέωσι καὶ καθῆκον πού εἶχε σύμφωνα μὲ τὶς ἀρχὲς τῆς Χώρας πού καλεῖται νὰ κυβερνήση καὶ κατόπιν, μὲ ὅσες κάμερες ἤθελε καὶ ὅσα λουλούδια ἤθελε, νὰ πάη σὲ ὅσα μνημεῖα ἤθελε.

  Τὴν προσβολὴ (ξαναλέω, ἀσχέτως προσώπου) πρὸς τὸν ἀπερχόμενο Πρωθυπουργό καὶ ταυτοχρόνως σέ ὁλόκληρο τὸν Ἑλληνικό λαό καὶ τὸ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΘΡΑΣΟΣ τοῦ νέου «μας» Πρωθυπουργοῦ νὰ κάνη ὅτι αὐτὸς γουστάρει ἀπὸ τὰ πρῶτα ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ πού ἀνέλαβε…, δὲν τὰ βλέπετε κανεὶς σας, ἤθελα νά ’ξερα…;;; Μὰ κανεὶς ὅμως…;
  Τέτοιες «μαγκιὲς» τῆς π…ίτσας θά τίς ἔκανε τὸ τσι(π)ράκι στὴν πολιτική του «πατρίδα» τὴν Μόσχα …ἤ… θὰ πήγαινε κατευθείαν γιὰ «ξεκούρασι» στὴν Σιβηρία νὰ σπάη πέτρες μὲ τὴν «βαριά» τῶν 9 κιλῶν…;…;;

  Ἡ ὑποκρισία σχεδὸν ὅλων σας ἐδῶ μέσα «δεξιόθεν» καὶ «άριστερόθεν» (γιὰ νὰ μὴν τὴν χαρακτηρίσω καὶ χειρότερα…),
  ἔχει φθάσει στά ἔσχατα ὅρια….

  Like

  1. Τὸ τσι(π)ράκι ἔγραψε στὰ παλαιότερα τῶν ὑποδημάτων του τὸ Πρωτόκολλο καὶ ἁπλῶς …«πετάχθηκε» μέχρι τὴν Καισαριανή, …ἔτσι, στὸ τσάκα-τσάκα…

   ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ “ΓΡΑΜΜΑ”……..

   ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ “ΜΟΥ”?…….

   ΕΧΕΙΣ ΝΙΚΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ……

   ΤΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ………..

   ΗΠΑ+ΡΩΣΣΙΑ+ΚΙΝΑ VS ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ…..?

   Like

  2. Η επίσκεψη στον χώρο της θυσίας στην Καισαριανή ήταν η ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ τού νέου Πρωθυπουργού, κυριολεκτικά μιά φορά,
   καί ΣΥΜΒΟΛΙΚΆ 1.000.000.Με ΚΑΤΑΠΛΗΞΕ θετικά.
   Εμαθε στα Ελληνόπουλα να τιμούν τούς προγόνους τους.
   Εδειξε ότι γνωρίζει ότι η νίκη ανήκει μόνον στον ίδιο.
   Οτι είναι αποτέλεσμα μις μακρυάς αγωνιστικής πορείας χιλιάδων ανθρώπων, πού ζούν, έστω κι αν δεν ζεί η σάρκα τους.
   Καί φυσικά, όπως είπε κι ο Απελλής, έδωσε ένα θαυμάσιο μήνυμα στην
   χιτλεροΜέρκελ
   Ασπρη σαν το πανί θα έγινε μόλις το έμαθε, η Νυφίτσα

   Like

   1. …ὠραῖα ὅλα αὐτὰ ἀλλὰ ΑΦΟΥ ΕΞΕΠΛΗΡΩΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΩΣ ΩΦΕΙΛΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ.
    ΠΑΝ-ΤΟ-ΤΕ.

    Ἡ Χώρα δὲν εἶναι «μαγαζάκι» κανενός.

    …καὶ λανθάνουσα γλῶσσα, τὴν ἀλήθειαν λέγει.

    Like

  3. Ρε γερμανοτσολιάδες, επρεπε νάναι οι παλιοί ”καλοί” πασόκοι πρασινοφρουροί στη θέση τους, να έρθουν πριν τελείωσει η καταμέτρηση, να σας πιάσουν από τα πέτα και να σας πετάξουν έξω κλωτσηδόν κι από το Μαξίμου κι από παντού, γερμανοτσολιάδες ε γερμανοτσολιάδες δοσίλογοι!!!!!!!!!!!

   Like

  4. ο τσίπρας λειτουργησε σαν ανώριμος νέος. και είναι. γαιδουροέφηβος. ντονι νταρκο γουαξ ον γουαξ οφφ. δεν καταλαβαίνει από αυτά.
   κι ο σαμαράς να μην ξεσυνερίζεται τους νέους. εκτός κι αν πάντα από νέος που ήταν ξεσυνεριζόταν τους πάντες.

   Like

 27. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΛΟΥΦΑΞΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΑ….!!!
  Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η!!!
  ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ
  Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Τ Ο Υ Ν!!!!!!!!

  Like

  1. Ε όχι και τόσο… «ξεγυρισμένη σφαλιάρα», αγαπητέ!

   Με 41% κυβερνάνε αυτοί που θα…. σώσουν την Ελλάδα. Η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ το 2012 είχε πάνω από 48% και 42% μόνο με το ΠΑΣΟΚ 1 χρόνο αργότερα, αλλά εδώ μέσα κλαψουρίζατε από το πρωί μέχρι το βράδυ ότι είναι κυβέρνηση… μειοψηφίας, που στηρίζεται στον… ληστρικό εκλογικό νόμο με το… αντιδημοκρατικό bonus των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα, συν την αποχή και τη φθορά, καταλήγοντας σε συμπεράσματα του τύπου «ούτε 10% δεν έχουν οι σαμαροβενιζέλοι». Εκλογές από τον Ιούλιο του 2012 ζητάγατε, για να μην θυμηθούμε τα άλλα ψεκασμένα περί… νοθείας.

   Λοιπόν, να μην προσποιούμαστε ότι το 41% είναι… πλέρια λαϊκή πλειοψηφία…

   Like

   1. το 41% αυτο δεν εκλεψε την ψηφο του λαου ομως..
    ο δικος σου ελεγε οτι δεν συνεργαζεται με πασοκ
    κι οτι θα κανει τα ζαπεια, ορκιζονταν και στο θεο..
    κι ο κουβελης ορκιζονταν στον μαρξ
    πως δεν θα γινει το αριστερο αλοθι..
    για δεν τα λεγαν ετσι απο πριν; τα ελεγαν.
    αν ελεγαν θα παμε ολοι μαζι και θα δειτε τι θα παθετε
    ακομη κι εσυ ξερεις οτι θα επαιρναν ενα.. μυδι!

    Like

   2. Τι μας λες;

    Διάβασες τι έλεγαν για τους ΑΕ διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως π.χ. ο Παπαδημούλης;

    Άκουσες τι είπε ο Τσίπρας χθες για το… 0,4% που δεν του έδωσε ο λαός και ως εκ τούτου… εξαναγκάστηκε σε συγκυβέρνηση;

    Είπαμε, να μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας…

    Like

   3. δεν ειδα να απαντας..
    αρα παραδεχεσαι πως το 48% ηταν ψευτικο..
    κι οτι εσυ εν γνωση σου ψηφισες σαμαρα
    παρολο που δουλευε τον ελληνα…
    σημερα λες οτι δουλεψε τον κοσμο
    ο παπαδημουλης κι ο τσιπρας..
    αρα, τι λες;
    οτι τους πιστεψες κι εχεις νευρα που σε δουλεψαν..;
    ειίπαμε, να μη δουλευομαστε και μεταξυ μας…

    Like

   4. Καλά, εσύ μπορεί να συμπεραίνεις και ότι ο Σαμαράς είναι… κομμουνιστής, εκεί θα τα χαλάσουμε;

    Έχω ρωτήσει πολλές φορές εδώ μέσα να μου πει κάποιος τον Πρωθυπουργό που έκανε όλα όσα είχε υποσχεθεί και η σύγκριση ισχύει όχι μόνο για τον Σαμαρά που η θητεία του διακόπηκε στα 2,5 χρόνια, αλλά και για Πρωθυπουργούς με πολύ μεγαλύτερη θητεία, όπως π.χ. ο Α. Παπανδρέου, ο Κ. Σημίτης, ακόμα και ο Κ. Καραμανλής.

    Λοιπόν, όσο «δουλεψε τον κοσμο» κάθε Πρωθυπουργός που έχει περάσει από την Ελλάδα στη Μεταπολίτευση (και όχι μόνο), με συνθήκες πολύ καλύτερες από αυτές που παρέλαβε η ΝΔ τον Ιούνιο του 2012, άλλο τόσο «δουλευε τον ελληνα» και ο Σαμαράς.

    Δεν είμαι αφελής να συγκρίνω τις επιδόσεις ενός Πρωθυπουργού με κάτι ιδεατό και ανύπαρκτο.

    Like

   5. οχι, αφελης δεν εισαι, πονηρος ομως εισαι
    και σαν πονηρος προσπαθεις να πας αλλου τον λογο..
    κι ας ειπαμε να μη δουλευομαστε..
    δε σε νοιαζει λοιπον που εν γνωση σου
    ψηφισες τον σαμαρα που δουλευε τον κοσμακη
    δε σε νοιαζει που εν αγνοια τους τον ψηφισαν
    δουλεμενοι και δουλεμενοι απο αυτον
    σε ενοιαξε ομως αν δουλεψε τον κοσμο το τσιπρεϊκο
    και οτι μπορει να τον ψηφισε ως δουλεμενος ο κοσμος..

    Like

   6. Τα «δουλευε τον κοσμακη» είναι δικές σου εκφράσεις και μάλιστα τις επαναλαμβάνεις εντελώς… αθώα, μπας και περάσεις την εντύπωση ότι τις αποδέχομαι.

    Έπρεπε να κάνει καμιά 20αριά εκλογές ακόμα ο Σαμαράς το 2012, μπας και πιάσει αυτοδυναμία, για να μη σας… στενοχωρήσει το με ποιον θα κάνει κυβέρνηση, λες και δεχόταν κανένα άλλο κόμμα και του είπε όχι. Ή έπρεπε να… παραιτηθεί, για να κάνουν κυβέρνηση συνασπισμού άλλα κόμματα. Βέβαια!

    Οι δε Πρωθυπουργοί πριν τον Σαμαρά, έχουν όλοι ανεξαιρέτως 1000% εκπληρώσει τις υποσχέσεις τους και μάλιστα χωρίς να τους ρίξει κανένας. Βέβαια, τι 1000, μπορεί και 10000% αλήθεια είπαν όλοι οι Πρωθυπουργοί, σε αυτόν τον μονίμως… αδικημένο λαό. Ο Σαμαράς σας μάρανε.

    Ενώ τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ που το έπαιζε περήφανος μέχρι πριν από λίγες ημέρες αλλά τα τακίμιασε με τους ΑΕ σε 1 ώρα, κανένα πρόβλημα. Όχι, ΔΕΝ ήσαν συνεννοημένοι πριν τις εκλογές και φταίει το… 0,4% που παραπονέθηκε ο Τσίπρας ότι του έλειπε. Όχι, «δεν εκλεψε την ψηφο του λαου» ο Τσίπρας, αλήθεια του έλεγε (πριν; μετά; ποιος ξέρει…).

    Κάνε λίγο υπομονή όμως και σύντομα θα γελάσουμε, όταν θα αρχίσει να φαίνεται πόσα… λεφτά υπάρχουν. Μέχρι τότε, μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις ειρωνικές σάχλες.

    Like

    1. Nαι , το ξέρουμε πως έχετε αφήσει πίσω σας καταστροφή και άδεια ταμεία ..

     Το να χαίρεσαι όμως για αυτό και να δείχνεις την κακοήθεια σου , είναι ένα φαινόμενο που δεν μας εκπλήσσει καθόλου ..

     Υ.Γ. Εσύ τι νομίζεις ότι συζητήθηκε με τους πρέσβεις της Ρωσίας και της Κίνας χθες ..?

     Like

   7. Διονύσιε, το παραμύθι της «καμμένης γης» δεν πιάνει εδώ. Όσο το αναγνώρισες στον Σαμαρά που όντως παρέλαβε κράτος έτοιμο προς για πλήρη κατάρρευση, άλλο τόσο θα αναγνωριστεί και στον Τσίπρα που παρέλαβε κράτος με πλεονασματικό προϋπολογισμο, από τις αιματηρές αλλά αποτελεσματικές θυσίες της ελληνικής κοινωνίας. Και αν εσύ, όπως συνηθίζεις, εμμένεις στην πραγματικότητα που έχεις πλασει στο μυαλό σου, η άλλη πραγματικότητα, η αληθινή, δεν πρόκειται να χαριστεί σε καμμία κυβέρνηση, είτε λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, είτε όπως αλλιώς.

    Τα περισσότερα σχόλια που κάνεις εδώ μέσα μετά τις εκλογές είναι ειρωνεία, ύβρεις και απειλές. Άσε λοιπόν τα κηρύγματα… καλοήθειας και προβληματίσου για το τι γράφεις εσύ, γιατί αυτό θα σε κηνυγάει, όχι το τι κάνουν οι άλλοι.

    Δεν ξέρω φυσικά τι συζητήθηκε με τους πρέσβεις οποιασδήποτε χώρας. Αν πάντως νομίζεις ότι ξεκίνησαν οι… επιδέξιοι διπλωματικοί χειρισμοί που θα μας επιτρέψουν να βασιστούμε στη Ρωσία και στην Κίνα, βάζοντας απέναντι οποιονδήποτε άλλον, πες το συγκεκριμένα – δηλαδή, τέτοια… ανάλυση δεν αξίζει να την κρατάς κρυφή. Ο Κινέζος, πάντως, πιθανώς να σφύριξε δύο φωνήεντα στον Αλέξη περί τήρησης των συμφωνιών για τον Πειραιά και όχι κωλοτούμπας προς τον Μαρινάκη. Περίμενε λίγο και θα γελάσουμε.

    Like

    1. Η συμφωνία για το λιμάνι μας τελείωσε .. Αλλά έτσι και αλλιώς ούτε οι Κινέζοι ήθελαν να μπλέξουν με όλο το λιμάνι ..

     Υπάρχουν άλλες συμφωνίες μαζί τους και θα τις μάθετε εν καιρό , μην είσαι τόσο βιαστικός .. 😆

     Like

   8. Ορίστε; Δηλαδή, τα δις που έχει ρίξει η COSCO στον Πειραιά, τα έβαζε για πλάκα; Μήπως ετοιμάζονται και για πλήρη αποχώρηση; Τι μαθαίνει κανείς!

    Πάντως, άλλο σημερινό άρθρο του Olympia.gr τιτλοφορείται «Δρίτσας: Δεν αμφισβητούμε την COSCO-Θα αναβαθμίσουμε τις σχέσεις μας με την Κίνα».

    Μάλλον ψέμματα λένε, είναι δυνατόν να έκανε τέτοια δήλωση ο Δρίτσας; Αφού γίνονται «άλλες συμφωνίες»…

    Like

    1. Παριστάνεις τον χαζό , είσαι ή νομίζεις πως θα παρασύρεις κανένα αφελή που σε διαβάζει .??

     Είπε κανείς πως ια διωχθεί η κόσκο από την προβλήτα της ..?

     Το λιμάνι ολόκληρο δεν θα πάρει , η συμφωνία που προσπαθούσε να κάνει ο σαμαράς για να ξεπουλήσει ΚΑΙ το υπόλοιπο λιμάνι ακυρώνετε .. Και αυτή την ακύρωση την ήθελαν ΚΑΙ οι Κινέζοι ..

     Υπάρχουν άλλες συμφωνίες που θα τις μάθεις εν καιρό ..

     Like

   9. Το παιχνίδι με το λιμάνι είναι μεγάλο και διόλου… αθώο. Δεν έβαλε τυχαία ο Μαρινάκης Δήμαρχο τον υπάλληλό του, ούτε πήρε για πλάκα το μέρος του ΣΥΡΙΖΑ ανοιχτά. Όλοι οι βουλευτές του Πειραιά, ανεξαρτήτως κόμματος, τον τρέμουν λόγω Ολυμπιακού. Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες και κοίτα στον καθρέφτη για να δεις ποιος είναι ο αφελής…

    Εν τω μεταξύ, στο άρθρο που περιγράφει το εθιμοτυπικό τηλεφώνημα του Ομπάμα στον Τσίπρα για τα συγχαρητήρια, πανηγυρίζεις για τα θετικά λόγια και την (φανταστική) στήριξη που υποτίθεται ότι πήρε ο Τσίπρας. Σε αυτό το άρθρο μας παραμυθιάζεις για… μυστικές συμφωνίες με την Κίνα.

    Το μόνο που δεν είπες ακόμα είναι ότι υπάρχει σύμφωνο μη επίθεσης με τους… Αρειανούς, που θα μας προστατέψουν και από τους Τούρκους…

    Like

 28. ΟΙ κατσαπλιαδες του Συριζα , σαν πολλους απο τους Οκτωβριανους Επαναστατες , σνομπαραν και κυνηγησαν την αριστοκρατια, τους πηραν τα σπιτια, τα μεγαρα ,
  εκαναν πλιατσικο , με μια σαδιστικη χαρά .
  Οι κατσαπλιδες του ΣΥριζα , ενω περιφρονουν εξουσιες, αξιωματα , θρησκεια και οτιδηποτε εκφραζει την αστικη ταξη
  ενω δολοφονουν την οποιαδηποτε αισθητικη ειχε μεινει , φορωντας λαχανι παλτο κτλ
  ξερογλειφονται για την καταληψη του Μαξιμου , του υπεροχου αυτου κτιριου, υψηλης αρχιτεκτονικης αισθητικης ,ουδεμιας σχεσης της δικης του ,
  ξερογλειφονται για την εξουσια
  ξερογλειφονται για τα αξιωματα που κατεκτησαν.
  Αυτοι ειναι οι σημερινοι αριστεροι της Ελλάδος δυστυχως ..Μια ζωη υποκριτες..
  Υποκριτες γιατι αυτα που τους προσταζει το κομμα , δεν συναδουν με την φυση του ανθρωπου.
  Ο ανθρωπος και το ωραιο θελει, και τα αξιωματα , και την εξουσια και πολλά αλλα΄/
  Αυτη αφου τα σνομπαρουν ολα αυτα , τωρα πως ξερογλειφονται στην αυλη του Μεγαρου

  Αληθεια ο Αλεξης δεν ειπε οτι θα κυβερνα απο την ΚΟυμουνδουρου;;;;

  Like

 29. Απόλαυση….

  Μετά από 40 μέρες ηρεμίας και απομάκρυνσης από το πληκτρολόγιο (αυτά τα nymphomaniac milf είναι καταστροφή ώρες ώρες…), τα συμπεράσματά μου για τον Έλληνα δεν αλλάζουν.

  Έκανα ειλικρινά σοβαρή προσπάθεια μέσα από την αποστασιοποίηση να κρίνω με άπλετη επιείκεια τα αναρτώμενα σχόλια σε όλα τα post…

  Δεν αλλάζει κάτι…. Ένα μάτσο γελάδια…. Έσπειραν στον τόπο μας τριφύλλι, μαζεύτηκαν τα μηρυκαστικά και δεν λένε να ξεκολλήσουν….
  Όχι ΝΔ, όχι Σύριζα, μα ο Καμμένος έτσι ναι, αλλά οι ΧΑτες αλλιώς……

  Μασήστε ελεύθερα. Τζάμπα είναι….

  Πριν το βαφτίσουν, Γιάννη τον φωνάξαν (οι μνημονιακοί…) ….. Από την άλλη ρε σεις αντιμνημονιακοί!!!! Δεν ξέρετε ότι για να βουτήξετε στον λάκκο, θα πρέπει να έχετε φορέσει τουλάχιστον σώβρακο…. όταν αυτός είναι γεμάτος με .. αγγούρια;;;;;;

  Αβάντι μαέστρο!!!! Δώστε κράξιμο πάλι!!!!!
  Ναι είμαι Σαμαρικός!!! όχι ρε φίλε τον Τσούπρα γουστάρω!!!! άμα λάχει βαφτίστε με και ΧΑύγουλο!!!!
  Όλα τα έχετε καταφέρει!!!

  Σύντομα θα πέφτουν από το κουτόχορτο χοντρές, προς όλες τις κατευθύνσεις….
  Ασταμάτητα!!!!!!!!!

  Που είσαι ρε Αρχάγγελε που δεν σε νοεί κανείς…. Είπαμε … Αγρόν αγοράζουν….
  Σε έχασα για λίγο, αλλά έπρεπε….

  Like

 30. Πολυ βολική η λογική : Όλοι μαζί τα φάγαμε… Εγώ λοιπόν που δεν τα έφαγα ζητώ λογιστικό έλεγχο και φυλακιση των κλεφτών που τα έφαγαν. Κατανοητόν; Επίσης η Μερκέλα να εκδώσει τον Χριστοφοράκο της Μίζενς. Δεν μπορείς από τη μία να μου λες : “ναι σωστά λογιστικός έλεγχος και ποινικές ευθύνες” και από την άλλη : “όλοι μαζί τα φάγαμε¨… Και να λες ως γνωστόν. ΟΧΙ, ως άγνωστον και ως ζητούμενον η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Έτσι μιλούν οι πολιτικάντηδες.
  Πλήρωσε το φόρο στο Ελ. Βενιζέλος η Μερκέλα; Είναι ίδια η Ευθύνη ενός δημοσίου υπαλλήλου που πληρώνεται σε σκληρό ευρώ -και το λέω, γιατί και με σταθερούς μισθούς το ευρώ ανατιμάτο + (ύπουλα κλειδωμένη ισοτιμία με δραχμή, δηλαδή κρυφή ακρίβεια , ουσιαστικά πληθωρισμός φάντασμα) με αυτούς που μας έβαλαν στο ευρώ, με πλαστά στοιχεία και σουάπς της GOLDMAN SACHS; Και με βάση το ¨ισχυρό ευρώ έπαιρναν αβέρτα δάνεια και φορτωνόταν δάνεια ο ελληνικός λαός , για να πληρώνουν ημέτερους μεγαλοεργολάβους, τη SIEMENS, τα υποβρύχια και ένα σωρό άλλα…. Ναι… Τους ξεγελάσαμε τους τίμιους και εργατικούς Γερμανούς όπως γράφουν οι φυλλάδες των τοκογλύφων… “Ξεγελάσαμε” το λιοντάρι και μπήκαμε μέσα στο κλουβί… Από μόνοι μας…Μπήκαμε στο ευρώ με πλαστά στοιχεία… Δε το ξέρανε οι καλοί οι Γερμανοί… Τους ξεγελάσαμε…
  Το κόλπο με το ΕΥΡΩ , τα ΔΑΝΕΙΑ και το φυσικό επ-ακόλουθο ΧΡΕΟΣ ήταν καλά σχεδιασμένο , ώστε να μην πάρει πρέφα η ”πλέμπα”… ΑΛΛΑ…
  Έτσι κάνει η ¨ΣΩΤΗΡΙΑ΄΄ ΓΥΦΤΟΕΛΙΤ, βρίζει το ΛΑΟ όταν ΑΥΤΟΣ την κλωτσάει και τη βάζει στη θέση της. Πώς τολμά ο ΛΑΟΣ να κλωτσάει τη Γυφτοελίτ; Σεισμοί , λιμοί και καταποντισμοί για τιμωρία…
  Και αυτό το υφάκι περί ψεκασμένων και φαντασιώσεων και εξουσιαστών (μερικοί την είδαν και τέτοιοι και απλά συνομιλούν με το “ανίδεο πόπολο” και την ” εκλογική πελατεία¨ τους, οι κομματάνθρωποι…)…
  ΚΟΒΕΤΑΙ…
  ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ…
  ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ…
  ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ…
  ΤΑ ΣΑΠΙΑ…

  ΠΟΥΧΟΥ : Αχ κυρα Φρόσω μου, τα λέω ο κακόμοιρος ο Τσοπάνης, και μεταξύ μας σε θεωρώ πρόβατο, αλλά πρέπει να πουλήσω μούρη στον Ψεκασμένο…
  Και μιλάω μαζί σου για πράγματα που δεν γνωρίζεις και συμφωνώ μαζί σου σε πράγματα που… μόνο εγώ γνωρίζω, αλλά είμαι σαλαμάνδρα και αρνούμαι να παραδεχθώ την ΑΛΗΘΕΙΑ. Άλλωστε την αλήθεια μόνο εμείς την ξέρουμε και είναι Ο, ΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ως ΑΛΗΘΕΙΑ… Για το ΠΟΠΟΛΟ που δεν καταλαβαίνει και δε χρειάζεται να καταλάβει…Και πετάμε και το παραμύθι με τους εξουσιαστές…Για να γίνουμε παιδιά του λαού κι εμείς…Οι ”εξουσιαστές”…

  Έχουν δίκιο οι Αψέκαστοι να πιστεύουν ότι τίποτε δε θα αλλάξει. Πότε άλλαξε; Αφού χιλιάδες χρόνια δεν άλλαξε τίποτε. Έτσι και τώρα : ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ και ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΙ.
  ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ…
  ΑΛΛΑ…
  ΑΛΛΑ…
  ΤΟ ΤΕΛΟΣ…
  ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…
  ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ…
  …GAME OVER.-

  Like

  1. μου το έλεγε και μία αγγλίδα που ζει στην ολλανδία, πόσο ακρίβηνε μέσα σε μια νύχτα η ζωή, όλοι το μισούν το ευρώ. όλοι οι λαοί εκτός από τους γερμανους και όσους παίζουν με τις ισοτιμίες νομισμάτων και τις λοιπές παρλαπίπες οίκων αξιολόγησης κλπ. είπαμε…. σιωνισμός/ναζισμός οι όψεις του ίδιου νομίσματος. αρέσει δεν αρέσει έτσι είναι.

   Like

   1. Φίλε , στον Έλληνα δεν πούλησε τρελίτσα κανείς… Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ…ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ”ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ΄΄ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ… ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΜΟΥ ΧΙΤΛΕΡ…
    ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ… ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΗΘΕΛΕ…

    Like

   2. δεν ξέρω, πιστεύω μάλλον ότι ήταν να μην αλλάξουμε θρήσκευμα όπως όπως, από τότε μας πουλάνε και μας αγοράζουν. πιστεύω πως η μετάβασή μας από την μία θρησκευτικότητα σε μία νέα ήταν άγρια/απότομη και γεμάτη ασάφειες και αυτό μας λοβοτόμησε τρόπον τινά.. δηλώνω άθρησκη που όμως σέβεται το ορθοδοξο βάπτισμα και θα το κρατήσει ο κόσμος να χαλάσει. απλά βλέπω ότι η αγιαστούρα και το ράσο τον χάλασε πολύ τον Έλληνα κι ότι με την πατρώα του θρησκεία ήταν πολύ πιο δυνατός ψυχικά και νοητικά. άλλη κουβέντα αυτή αλλά έχει σχέση και με το αντιεξουσιαστής.

    Like

   3. Συγγνώμη, φίλη… Καταλαβαίνω, τί λες… Είναι και η παιδεία του Ραγιά που φροντίζουν να μας δίνουν οι εξουσιαστές. Το ”ηρώδειο΄΄ εκπαιδευτικό σύστημα… Μη τυχόν και κανένα παιδάκι έχει ψηλά το κεφαλάκι του…

    Like

 31. Ρε Ολυμπιαδα τι εμφυλιο λες θα μας οδηγησε αυτος ο παπαρας …..για να υπαρξει εμφυλιος πρεπει να συνταχθει ενα μεγαλο μερος του λαου μαζι του….αυτον θα τον εγκαταλειψουν και τα λιγα σαλιγκαρια σαν τον Σπυριδωνα Αδωνη που τον υποστηριζουν ακομη με τις μαλακιες που εκανε και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να κανει….σε καναδυο βδομαδες τον βλεπω προεδρο στο Δαφνι…εκει ισως μπορει να εχουμε κανενα εμφυλιο με τους τρελους

  Like

  1. το σιχαίνομαι αυτό το τραγούδι. το σιχαίνομαι. είναι τρομερά μοβόρικο. απαίσιο. επίσης δεν μου αρέσει ο Ξυλούρης.

   Like

   1. Μαζί μου και μαζί μου δεν θα γίνει ποτέ τίποτα 🙂
    Αντιλαμβάνομαι ότι πάσχεις από έλλειψη ανδρών όπως δήλωσες παραπάνω, αλλά δεν τους θες μοβόρικους, αλλά σοφτ, οπότε σε παραπέμπω στον εκπρόσωπο τύπου της κυβέρνησης να σε βολέψει 🙂

    Like

   2. που το δήλωσα; μαζεύεις δηλώσεις μου πάντως. να το προσέξεις. την τέχνη εγώ δεν την θέλω μοβόρα, δεν είναι άτεχνο το άσμα, είναι μοβόρικο. όλοι πρέπει στις προσωπικές μας ζωές να ξέρουμε που το σοφτ και που το μοβόρικο καταντάει αηδία.

    Like

    1. συγχωρεμένος, άλλωστε στο ποστ που στέκομαι δεν με φτάνει η μπόχα, έχω φύγει απο κει.

     Like

 32. Κάποιες φορές η αλήθεια δεν παίζεται με τίποτα !

  Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
  ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ

  Like

 33. Σε 180 παρεμβάσεις (έως τις 2:18 πμ) σε αυτή την ανάρτηση δεν υπήρξε
  ούτε ενα σχόλιο για ένα θέμα που καίει και τσουρουφλίζει πολύ μεγάλο αριθμό Ελλήνων: Που είναι η αδυναμία τους να εξοφλήσουν τα τεράστια ποσά φόρου
  που τους φόρτωσε η υπερφορολόγηση στην οποία επιδόθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα οι σαμαροβενιζέλοι με τις κοινοβουλευτικές τσογλαναριας των κομμάτων τους, του ΠΑΣΟΚ των Γιωργάκη Παπαντρέα και του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Νου Δου του Αντώνη Σαμαρά και του Κωστάκη Καραμανλή.
  Στα τεράστια ποσά φόρου προστέθηκαν στο μεταξύ οι μεγάλες προσαυξήσεις
  που έχουν επιβληθεί από τις εφορίες λόγω της καθυστέρησης εξόφλησης του
  κυρίως φόρου, γεγονός που καθιστά αδύνατη την εξόφληση του φόρου ακόμη
  και με τις εκατό δόσεις, όπως αποδεικνύεται από την συνεχή διόγκωση των
  οφειλών των πολιτών και των επιχειρήσεων.
  Μία λύση που έχει προταθεί από τους ενδιαφερόμενους για να ξεπερασθεί
  το πρόβλημα ειναι το αυτόματο σβήσιμο όλων των προσαυξήσεων του
  φόρου που προήλθαν από την αδυναμία των πολιτών και των επιχειρήσεων
  να προχωρήσουν στην έγκαιρη εξόφληση των φορολογικών οφειλών τους,
  αλλά όλοι, και οι προηγούμενοι, και οι καινούργιοι κάνουν το κορόιδο. Και
  εμείς οι πολίτες, κατά τη γνωστή συνήθειά μας, που την υποδαυλίζει το
  σύστημα, βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας και επιχειρούμε να ρίξουμε
  όλα τα βάρη στους αντιπάλους αυτών που υποστηρίζουμε πολιτικά.
  Κάτι παρόμοιο επιχειρείται συστηματικά από πολλούς αναγνώστες αυτής
  της ανάρτησης, κάτι που μπορεί να το δει αμέσως κάποιος αν προσέξει
  την ουσία των πολλαπλών παρεμβάσεων πολλών αναγνωστών.
  Από μια πρόχειρη καταμέτρηση προκύπτει οτι το ρεκόρ των παρεμβάσεων
  το κατέκτησε επαξίως ο ´Ακης με 25 σχόλια και ακολουθούν οι Αυτό και το
  άλλο και Φωτεινή με δέκα σχόλια έκαστος/η και έπονται τρεις τέσσερις
  ακόμη με τρία τέσσερα μεγάλα σε έκταση σχόλια υπέρ ή κατά της
  πρώην και της νέας κυβέρνησης. Και ο χορός – εις βάρος μας πάντοτε –
  καλά κρατεί, αλλά εμείς αδυνατούμε να το αντιληφθούμε αφού δεν μπορέσαμε
  ακόμη να απαλλαγούμε απο τις ιδεολογικές και κομματικές βρακοζώνες
  με τις οποίες μας έχουν δεμένους εδώ και πολλά χρόνια!!!
  Δεσμός

  Like

  1. Μα γιατί απορείς; Περιττεύει κάθε συζήτηση περί φόρων, θα τους καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

   Like

 34. Στις 5:20 πμ διαπίστωσα ότι οι “αψιμαχίες” είχαν
  συνεχιστεί μέχρι τις 2:48 πμ και οι “μαχητές” και
  οι “παρατηρητές” είχαν αυξηθεί κατα 24 ,με τους
  πρώτους, τους “μαχητές”, να ρίχνουν μόνον λίγες
  τροχιοδεικτικές….
  Δεσμός

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s