Και τώρα τι θα ψηφίσεις συνταξιούχε Γραμμ ατέα(ΠΑΣΚΕ) του Συλλόγου(;) …

Και τώρα τι θα ψηφίσεις συνταξιούχε Γραμματέα(ΠΑΣΚΕ) του Συλλόγου(;) ….”ικεί απ’ οπ’ ξεκίντσα” ρε “πατριώτ” ….δηλαδή ΓΑΠ!Αφού όλα αυτά τα χρόνια κινήθηκε -και πέρασε καλά- στο εκσυγχρονιστικό χώρο του ΠΑΣΟΚ -όπως κι ο Πάτρωνάς του- και αφού “εντάχθηκε” στην συγκυβέρνηση -όπως κι ο Πάτρωνάς του, διοικητής μεγάλου οργανισμού- τώρα επέστρεψε “ικεί απ’ οπ’ ξεκίντσει ….ξανάγινε Παπανδρεϊστής ….όπως και ο πράσινος Πάτρωνάς του!

=Σε συνέχεια προηγουμένης ανάρτησης “- Τι θα γίνεις Γιαννάκη όταν μεγαλώσεις; – Γραμματέας συλλόγου κύριε(!) ….όπως ο μπαμπάς μου!”
https://olympia.gr/2014/10/31/%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/

Δεν είχαμε πρόθεση να “δώσουμε” στο διαδίκτυο την αποχαιρετιστήρια επιστολή -του Γραμματέα- …..λόγω συνταξιοδότησης, κάπου εκεί στα πενηνταπέντε του(!) ….αλλά πρέπει για να ενημερώνετε η κοινωνία ….που τώρα πληρώνει τα ραχάτια κάποιων.

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

3 thoughts on “Και τώρα τι θα ψηφίσεις συνταξιούχε Γραμμ ατέα(ΠΑΣΚΕ) του Συλλόγου(;) …”

  1. Ρε παιδιά, τα λέμε, τα ξαναλέμε, τα ίδια & τα ίδια: ΔΕΝ μπαίνουν η πλειοψηφία των συνταξιούχων, ούτε στο Olympia, ούτε γενικά στο internet. Και πριν (ξανα)πείτε : “μα έχουν εγγόνια…”, ΟΣΟΙ από δαύτους έχουνε εγγόνια, τα εγγόνια ΔΕΝ νοιάζονται, ΟΥΤΕ τι θα ψηφίσει ο παππούς και η γιαγιά, ΟΥΤΕ νοιάζονται, όσα από αυτά ψηφίσουνε, τι θα ψηφίσουνε τα ίδια…Γιατί λέμε και ξαναλέμε ότι η (ελληνική) βλακεία είναι (δυστυχώς) ανίκητη; Τα παππούδια, από το εκλογικό κέντρο στα καφενεία, και τα εγγόνια, από την παραλία (όταν επιτρέπει ο καιρός) στην καφετέρεια και τούμπαλιν. Έτσι θα αλλάξουμε το μέλλον μας; Ή να τα γράψω καλύτερα, έτσι θα εμποδίσουμε την καταστροφή του Έθνους, που συντελείται μέρα με την μέρα;

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s