Κωνσταντοπούλου: Ο Θεοχάρης έφτιαχνε φωτογραφικές εγκυκλίους για καταθέτες της λίστας, ενώ την ελεγχαμε! (Ψηφίστε Ποτάμι ραγιάδες.)

«Ελέγχεται με ρυθμούς χελώνας , σκανδαλώδους αργοπορίας και αυτό είναι όχι απλώς τρόπος διευκόλυνσης των ελεγχόμενων, αλλά είναι και τρόπος εξοικονόμησης υπερασπιστικών επιχειρημάτων για τον κ. Παπακωνσταντίνου. Θα πει τώρα, ότι να, και αυτοί δεν την έχουν ελέγξει ακόμα. Δεν έχουν διερευνηθεί όμως επαρκώς ούτε οι ποινικές ευθύνες των κυβερνητικών στελεχών που ενεπλάκησαν στην απόκρυψή της. Ήρθαν και είπαν ψέματα στην επιτροπή , όπως ας πούμε ο πρώην γ.γ του υπουργείου Οικονομικών ο κ. Πλασκοβίτης, ο οποίος είναι σήμερα μέλος του ΔΣ της Τράπεζας της Ελλάδας και έχει από την ίδια την επιτροπή τελικά διαβιβαστεί η δικογραφία για να ελεγχθεί για ψευδορκία και παρόλα αυτά παραμένει στη θέση του ως μέλος της διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδας. Είναι πολλά αυτά που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας και μεθοδεύεται να μην ελεγχθούν ποτέ».

-Αν αλλάξει η κυβέρνηση και η σύνθεση της πλειοψηφίας στη Βουλή μπορεί να γίνει κάτι;
«Ναι, βεβαίως μπορεί να γίνει κάτι».

-Όσοι έχουν βγάλει μαύρα λεφτά έξω, μπορεί στο μεταξύ να έχουν βρει τρόπους να τα δικαιολογήσουν;

«Επιχειρήθηκε αυτό ενόσω συνεδριάζαμε. Έφερναν από το παράθυρο τροπολογίες που έδιναν αυτή τη δυνατότητα για τους καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ. Π.χ για χρήματα που δεν έχουν φορολογηθεί και που αποτελούν αντικείμενο δωρεάς, υπάρχει η δυνατότητα εκ των υστέρων δήλωσης με πολύ μικρή φορολόγηση. Φωτογραφικές τροπολογίες. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι εκείνος που τις δρομολογούσε -το υπουργείο Οικονομικών και ο γ. γ Δημοσίων Εσόδων, γιατί υπήρχαν και δικές του εγκύκλιοι, σήμερα φιγουράρει στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού. Ο κ.Θεοχάρης».

Ολόκληρη η ενδιαφέρουσα συνέντευξη, εδω: http://www.thepressproject.gr/article/71717

8 σκέψεις σχετικά με το “Κωνσταντοπούλου: Ο Θεοχάρης έφτιαχνε φωτογραφικές εγκυκλίους για καταθέτες της λίστας, ενώ την ελεγχαμε! (Ψηφίστε Ποτάμι ραγιάδες.)”

 1. ΖΩΗ ΣΚΙΣΤΟΥΣ.
  ΟΛΟΥΣ.

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

  Μην ακούσουμε μετά όπως τίποτα δικαιολογίες του τύπου… το Σύνταγμα δεν μας επιτρέπει ή αναδρομικά δεν μπορούμε…

  Γιατί τότε ξέρεις… ποιαν θα ζητάμε να την σκίσουν κάποιοι άλλοι…

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s