Ακόμα ελπίζει στο ..θαύμα ο κυρ Φώτης !

dhmar-fotiskouvelisΤο κόμμα του έχει εξαφανιστεί από τις δημοσκοπήσεις και ο κυρ. Φώτης παρουσιάζεται βέβαιος ότι η ΔΗΜΑΡ θα μπει στη Βουλή.

«Ελπίζω και διεκδικώ και έχω και στοιχεία ότι η παράταξη Πράσινη Δημοκρατική Αριστερά θα είναι στην επόμενη Βουλή. Θα διαψευσθούν οι δημοσκοπικές εκτιμήσεις. Εμείς θα στηρίξουμε στο να υπάρχει η προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας», είπε ο Φώτης Κουβέλης.

Είναι πάντως χαρακτηριστική η αναφορά στελέχους της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ σε ιδιωτικές συζητήσεις, που εδώ και καιρό έχει θέσει θέμα ηγεσίας, ότι ο Κουβέλης μπορεί να φτάσει το κόμμα στο 0,1% και ακόμα να βρίσκεται στην καρέκλα…

9 thoughts on “Ακόμα ελπίζει στο ..θαύμα ο κυρ Φώτης !”

 1. Ο ΜΠΟΥΦΟΣ Ο ΚΟΥΡΕΛΗΣ. Η ΨΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΧΟΥΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΨΗΦΙΣΤΟ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.

  Like

 2. Ποιος κυρ φωτης και κουραφεξαλα, η σοβαροφανης πατσαβουρα, καλυτερα.

  Like

 3. Κυρ Φώτη τι να το κάνεις το θαύμα με τέτοια άνοια .-΄Αλλωστε θαύμα χωρίς επίγνωση της προ αυτού κατάστασης,μάλλον κατάρα(για εμάς) θα είναι!

  Like

 4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΝΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (?????????)
  ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΙΟΥ.
  Ο ΡΕΠΠΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΕΑΝ ΤΟ ΞΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΤΟΥ BY THE BOOK (MANUAL REPPAS)?

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s