Στήριξη των τ. μελών του ΕΣ στον Πανο Καμμένο

*Συνεχίζουμε τον ειρηνικό, αντικατοχικό αγώνα
*Ψηφίζουμε -στηρίζουμε Ανεξάρτητους Έλληνες
*Εντέλλουμε για την συγκρότηση Αντιμνημονιακής Κυβέρνησης
Στήριξη τους στους Ανεξάρτητους Έλληνες εκφράζουν με σχετική ανακοίνωση τους τα αποχωρήσαντα μέλη από το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.
Μεταξύ των μελών που θα στηρίξουν το κόμμα του Πάνου Καμμένου είναι και ο Χανιώτης Μιχάλης Μινουδάκης
Στην ανακοίνωση σημειώνονται τα παρακάτω:
«Η Ελλάδα ζει σε Νέα Κατοχή στην οποία μας ένταξε η προδοτική «υπογραφή» από τον Γιώργο Παπανδρέου, της εθνοκτόνου και ανθρωποκτόνου δανειακής σύμβασης. Τη Νέα Κατοχή υπηρέτησαν συνεργάτες του 4ου Ράιχ, φέροντες καταχρηστικά την επωνυμία «ελληνική κυβέρνηση». Τελευταία, εξ αυτών, η «συγκυβέρνηση» των Αντώνη Σαμαρά-Βαγγέλη Βενιζέλου .
Η Χώρα, όλη αυτήν την περίοδο, είχε εθνική ανάγκη, ανάγκη επιβίωσης, την συγκρότηση αντιμνημονιακής συλλογικότητας με κεντρικότητα στην πολιτική ζωή του τόπου. Προσπαθήσαμε γιαυτό.και δεν θα σταματήσουμε την συμβολή μας.
Η Χώρα, το Έθνος, οι Έλληνες έχουμε, επίσης και συγκεκριμένα, ανάγκη την ανατροπή των μηχανισμών Νέας Κατοχής μέσα από έναν αντιεμφυλιακό, ειρηνικό δρόμο. Ει δυνατόν. Στη Νέα Κατοχή δηλαδή, οφείλουμε να απαντήσουμε με Νέα Αντίσταση για μία Νέα Απελευθέρωση. Ειρηνικός δρόμος δε, σημαίνει κοινοβουλευτικός δρόμος. Χρειαζόμαστε δηλαδή, αυτό είναι κοινοβουλευτικός δρόμος αντίστασης και απελευθέρωσης, κυβέρνηση αντίστασης και απελευθέρωσης, δηλαδή ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Είμαστε ενεργοί πολίτες, πολίτες που ενταχθήκαμε στο κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που εκλεχθήκαμε στο Εθνικό Συμβούλιο αυτών και που δίπλα στους πολιτικούς αγώνες μας στην κοινωνία, δώσαμε και εσωκινηματικούς αγώνες. Κωδικοποιημένα, αυτοί αφορούν σε ζητήματα εσωτερικής δημοκρατίας, πολιτικής λειτουργίας, πολιτικής διαφωνίας με τη στήριξη του φουχτελικού Τζιτζικώστα καθώς και με την σύμπραξη-συνεργασία με μνημονιακούς Βουλευτές που δήλωναν μετανοημένοι. Προτείναμε άλλα καταστατικά, άλλη πορεία, άλλο τρόπο λειτουργίας, άλλες συνεργασίες. Για όλα αυτά αποχωρήσαμε από το Εθνικό Συμβούλιο και από τους ΑνΕλ.
Όλη αυτήν την περίοδο, που τρέφουμε πολιτικές διαφωνίες με επιλογές της ηγεσίας των ΑνΕλ, πάντα σε πλαίσιο πολιτικής αξιοπρέπειας και ανθρώπινου σεβασμού, παρατηρούμε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος καταδιώκονται από μέσα ενημέρωσης και παρατηρούμε επίσης, το πολιτικό θρίλερ συνεχιζόμενων προσπαθειών εξαγοράς βουλευτών. Η αποστασία του 2014, με την «μέθοδο της σταγόνας», υπερβαίνει πάσα ανάλογη ιστορική περίπτωση και κατέστη «γροθιά στο στομάχι» της όποιας εναπομείνασας, νεοελλαδικής πολιτικής δημοκρατίας .Ακόμη και η , κατά πάντα ατεκμηρίωτη, εγκατάλειψη του σκάφους των ΑνΕλ από τον κ. Δημαρά δεικνύει. Στόχος της μνημονιακής συμμορίας είναι η μη ένταξη των ΑνΕλ στην Βουλή.
Με τις σκέψεις αυτές, συνεχίζοντας να διατηρούμε τις απόψεις μας όσον αφορά στα εσωκομματικά θέματα, αισθανόμενοι,ήδη, δικαιωμένοι για πολλές εξ αυτών, δίχως να επιστρέφουμε στην οργάνωση των ΑνΕλ, καλούμε τους Έλληνες Πατριώτες Δημοκράτες, όλο, σχεδόν, τον Ελληνικό Λαό να ξεπεράσει φοβίες, επιφυλάξεις, εξαρτήσεις του παρελθόντος και να πράξει αυτό που δικαιούται αλλά ,κυρίως, οφείλει:
Ελάτε όλοι μαζί να ανατρέψουμε τους συνεργάτες των Γερμανών και τους .συνεργάτες των συνεργατών.
Προτείνουμε στους συμπολίτες μας να ψηφίσουμε Ανεξάρτητους Έλληνες προκειμένου να καταστούν κυβερνητικός εταίρος του Σύριζα!
Ζητούμε από τους συμπολίτες μας να δώσουμε, από κοινού, εντολή στα αντιμνημονιακά κόμματα, να συγκροτήσουν αντιμνημονιακή κυβέρνηση, κυβέρνηση κοινοβουλευτικής ανατροπής όσων καταστρέφουν την Ελλάδα και επιθυμούν την εκλογή των , προκειμένου να ολοκληρώσουν το έργο των: Εκποίηση της Πατρίδας, υπερφτωχοποίηση των πολιτών με κλοπή της ατομικής ιδιοκτησίας και δολοφονίες (με την μορφή αυτοχειριών).
Καλούμε τον Πάνο Καμμένο «να μας δώσει παράγγελμα» ενεργούς συμμετοχής στον προεκλογικό αγώνα δηλώνοντας δημόσια ότι οι ΑνΕλ θα συμμετέχουν μόνο σε αντιμνημονιακή κυβέρνηση και όχι σε κυβέρνηση που θα στηρίζουν και μνημονιακά κόμματα (ανεξάρτητα ποιος θα είναι ηγέτης αυτών).
Περιμένοντας το παράγγελμα , καλό αγώνα και «καλό βόλι»!
Αγώνας για την Απελευθέρωση είναι ο μόνος αξιοπρεπής τρόπος ζωής
Οι ΑνεξέλεγκτοιΈλληνες-ΑνΕξελ:
Έφη Μαζαράκη, Μιχάλης Μινουδάκης, Τάσος Παπακώστας, Κώστας Ποθουλάκης 19 Ιανουαρίου 2015»

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s