Οι ιδιωτικές δημοσκοπήσεις δείχνουν ιλιγγιώδη διαφορά στην Αττική.

Ξεκαθαρίζει η τρίτη θέση.

Ειναι απίστευτα τα μεγέθη που διαμορφώνονται τις τελευταίες ημέρες και αναμένεται να διευρυνθούν ακόμα περισσότερο την τελευταία εβδομάδα.
Συγκεκριμένα η ψαλίδα ανοιγει πανελλαδικά με πρωτοφανή ποσοστά όμως στην Αττική:
Στην Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να προηγείται με 25 ποσοστιαίες μονάδες!
Στην Β’ Αθήνας η διαφορά έχει φτάσει τις 16 ποσοστιαίες μονάδες.
Στην τρίτη θέση φαίνεται να παγιώνεται η Χρυσή Αυγή.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα έχουν πρόβλημα με την είσοδο τους στην Βουλή, αντίθετα ο Παπανδρέου μέχρι στιγμής δεν αγγίζει το πολυπόθητο ποσοστό ούτε με αναγωγή.

ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι και ΚΚΕ έχουν ελάχιστες διάφορες στα ποσοστά.

Αυτή ειναι η κατάσταση μέχρι στιγμής και η αποσυσπείρωση της ΝΔ αναμένεται να φτάσει τα επίπεδα του Μαΐου του 2012.

31 thoughts on “Οι ιδιωτικές δημοσκοπήσεις δείχνουν ιλιγγιώδη διαφορά στην Αττική.”

 1. Γράφει ο Αντίοχος

  Το πιο γερό… στάνταρ των προσεχών εκλογών, είναι η ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, γεγονός που -φαινομενικά τουλάχιστον- προκαλεί την… ιερή αγανάκτηση των μεγάλων «δημοκρατών», λόγω του ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος θα λάβει τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και «θα εκτεθεί η χώρα» (λέγοντας «χώρα» εννοούν τη «δημοκρατία» τους…).

  Ωστόσο, κάποιοι δε φαίνεται να ανησυχούν, διότι προφανώς κάτι ξέρουν. Όπως για παράδειγμα ο υπάλληλος του Big Boss Μπόμπολα, Γιάννης Σαραντάκος, ο οποίος είπε μετά βεβαιότητος στο κανάλι του αφεντικού, ότι «δεν θα φτάσει στο τρίτο κόμμα η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης».

  Κι εδώ, το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: τι εννοεί ο υπάλληλος του Big Boss; Μήπως ότι τα κατεστημένα κόμματα έχουν συμφωνήσει από τώρα να φτιάξουν στα γρήγορα την «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» – όσων διασωθούν εκλογικά), με το άλλοθι της τρίτης εντολής στην Χρυσή Αυγή;

  Like

  1. Ἀρχάγγελος…Ohne Gnade said

   Ιανουαρίου 14, 2015 at 9:24 μμ

   ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, 14/01/2015…

   h..p://www.gazzetta.gr/protoselida/politikes-efimerides/i-akropoli/14-01-2015

   Ὁ…σεβαστός προπαγανδιστής τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς $πίνος, τοῦ Ἰσραηλινο-Ὀβραίϊκου Φερεφώνου «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» τοῦ Μαυρίκου, πού ὅλη μέρα καί…»νύχτα» ΥΜΝΕΙ τό Ἰσραήλ καί τίς ΗΠΑ καί καθυβρίζει τίς ΚΙΝΑ καί ΡΩΣΙΑ, ὑποψήφιος βουλευτής τῆς…χμμ…»ἁντι»-συστημικῆς καί…»ἀντισημιτικῆς» Χρυσῆς Αὐγῆς στήν Β’ Ἀθηνῶν…

   Ἄλλος ἕνας Ὀβραιο-ντονμές…Γούδης στίς τάξεις τῶν…»ἐθνικιστάδων» τῆς Χ.Α.χαμο-πατ-$αβούρας…

   Like

   1. Ευλογημένος να ‘ναι εκείνος που μη έχοντας τίποτε να πει, απέχει από το να μας δώσει λεκτικές αποδείξεις για το γεγονός αυτό.

    George Eliot, 1819-1880, Αγγλίδα συγγραφέας

    Like

   2. Οι εβραιοι εναΙ εδώ… “ενωμενοι δυνατοι..”

    Όταν Τον “φανε” στον .&ΟΛΟ.. θα σκουζουν…

    Ε ! μετα θα ησυχάσουμε καμποσα χρονια,..

    Like

  2. ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, 15/01/2015…

   Μαζί μέ τόν…σεβαστό προπαγανδιστή τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς $πίνο, τοῦ Ἰσραηλινο-Ὀβραίϊκου Φερεφώνου «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» τοῦ Μαυρίκου, πού ὅλη μέρα καί…»νύχτα» ΥΜΝΕΙ τό Ἰσραήλ καί τίς ΗΠΑ καί καθυβρίζει τίς ΚΙΝΑ καί ΡΩΣΙΑ, ὑποψήφιος βουλευτής τῆς…χμμ…»ἁντι»-συστημικῆς καί…»ἀντισημιτικῆς» Χρυσῆς Αὐγῆς στήν Β’ Ἀθηνῶν, ἔχουμε πάνω δεξιά καί:

   «Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑ…ΡΤΙΔΑ»…

   Ἀπό τόν…»πατριώτη» Μαυρίκο…
   …»κλα$$ικά».

   h..p://www.gazzetta.gr/protoselida/politikes-efimerides/i-akropoli

   Like

  3. Γιατί…

   Ξανά…

   «ΓΙΑΤΙ» κανείς ἀπό τήν Ὀκτακομματική καί ὄχι μόνο $υμμορία ΔΕΝ σᾶς ἐνημέρωσε γιά τόν βρώμικο ρόλο τοῦ Ἰσραήλ στήν πρόσφατη ΚΑΤΑ-«$ΚΕΥΑΣΜΕΝΗ»…»κρίση» στήν Κυπριακή, Συριακή καί…Λιβανέζικη ΑΟΖ, παρά…»ἔσπευσαν» ΑΠΑΝΤΕΣ νά τό…»ἀφαιρέσουν» ΕΝΤΕΧΝΑ ἀπ’ τό κάδρο (ΑΝΕΛΛο.ΕΞ.ΕΛΛο-Χ.Α.χαμικιᾶς Πόρνης προ-«ἐξαρχόντων»), ὅπως ΜΟΝΟ ὁ Καλός «σας» Γιαλαδο-Ποιμένας ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ἔπραξε μέ ἀναντίρρητη καί ἀναπάντητη μέχρι καί σήμερα ἐπιχειρηματολογία, μέ ἄρθρα-ἀναλύσεις πού ὡς ὄφειλαν ἀνήρτησαν τά Πατριωτικά Μπλόγκς «HELLASFORCE» καί «ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ», ὅπως καί ὁ Ἰνφογνώμονας;

   …»ΓΙΑΤΙ»;

   Like

  4. Βασιλικούλα σιγά μη σας δώσουμε και την εντολή , ΑΠΛΑ…..θα σας πηδήξουμε και θα πάμε παρα κάτω. Χμ!!!!!!

   Like

   1. από απόσταση….”πηδάν” όλοι
    στο τετ α τετ κωλύονται οι πολλοί
    εσυ;

    Like

 2. ΕΡΩΤΗΣΗ:

  Αν Το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ μπει στη Βουλή, ο αξιότιμος κ. Βενιζέλος τί θα κάνει με τη Θωρακισμένη BMW των 750.000 ευρώ;

  Like

  1. Ότι έκανε καί μέ τά απόρητα έγγραφα τού υπουργείου εξωτερικών…….
   θά τήν πάρη στό σπίτι του….
   νομίζεις ότι θά τολμήση κανείς νά τού πή τίποτε τήν στιγμή πού ο ένας γνωρίζει τίς βρωμιές τού άλλου;
   καί θά έχη καί 10 αστυνομικούς γιά προστασία..

   Like

  2. Μα και στην Βουλή να μπει, δεν θα είναι κυβέρνηση, οπότε πάει η BMW.
   Και μην σκεφτεί ο Τσίπρας να του την αφήσει γιατί τον βλέπω να τον σφάζουν οι δικοί του με τα κονσερβοκούτια.

   Like

 3. Τον ρόλο του, τόσο ως «απεσταλμένος» των βαρόνων των ΜΜΕ όσο και ως κατασκευασμένο ανάχωμα, προκειμένου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μην εκλεγεί Τρίτο Κόμμα την 25η Ιανουαρίου, αποδεικνύει σε καθημερινή πλέον βάση ο «ποταμάκιας» Σταύρος Θεοδωράκης. Στο «Έθνος», το οποίο «σπρώχνει» σε κραυγαλέο βαθμό το συγκεκριμένο μόρφωμα, διαβάζουμε σχετικά:

  « Για τον δε στόχο του να αναδειχθεί σε Τρίτη δύναμη επαναλαμβάνει ότι έτσι θα κοπεί ο δρόμος της Χρυσής Αυγής να λάβει την Τρίτη διερευνητική εντολή ‘’κάτι που θα πρέπει να αποφύγουμε πάση θυσία’’, λένε τα στελέχη του Ποταμιού».

  Ουσιαστικά, δηλαδή, ο πρώην παρουσιαστής παρακμιακών τηλεοπτικών εκπομπών παραδέχεται ότι υπάρχει μόνο και μόνο για να φράξει τον δρόμο προς την Τρίτη θέση για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όταν, μάλιστα, τα στελέχη του μορφώματος λένε ότι αυτό αποτελεί «κάτι που πρέπει να αποφύγουμε «πάση θυσία» περιλαμβάνει και τη νοθεία. Φαίνεται ότι η πλήρης αποσιώπηση της εκλογικής παρουσίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν αρκεί ούτε στο σύστημα ούτε στα διάφορα πιόνια του, καθώς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο δεν πτοείται, αλλά αντιθέτως έχει συνεχώς αυξητικές τάσεις.

  Όσο για τα «παράπονα» του Θεοδωράκη για τον τηλεοπτικό διαφημιστικό χρόνο των κομμάτων και την τεράστια διαφορά χρόνου ανάμεσα σε Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα, τώρα ανακάλυψε την αδικία αυτή; Έχει όμως το θράσος και μιλάει ο επικεφαλής ενός κόμματος, ο οποίος είχε συνεχή παρουσία στις τηλεοπτικές συζητήσεις προ των ευρωεκλογών, παρότι το «Ποτάμι» δεν βρισκόταν ούτε στη Βουλή ούτε στο Ευρωκοινοβούλιο.

  Την ίδια στιγμή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, παρότι εκφράζει και θεσμικά πολύ περισσότερο μέρος του Ελληνικού Λαού απ’ ότι το κατασκεύασμα του Θεοδωράκη, αντιμετωπίζεται από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των «νταβατζήδων» σαν να μην υπάρχει. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όμως, το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών, θριαμβεύοντας απέναντι στο πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο.

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

  Like

  1. ΓΙΑ ΠΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΘΑΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ

   Like

 4. Η αλλαγή κλίματος υπέρ των ΑΝΕΛ υπάρχει ακόμα πιο δυναμική τις τελευταίες μέρες, από τη στιγμή που ξεκαθάρισε ότι ο Σύριζα προηγείται με μεγάλη διαφορά ( άνω των 6 μονάδων πανελλαδικά ) στη πρόθεση ψήφου.

  Η ψήφος στη ΝΔ είναι, πλέον, χαμένη ψήφος, οπότε μαζικά οι δεξιοί και κεντροδεξιοί ψηφοφόροι επιστρέφουν στους ΑΝΕΛ και στη Χ,Α.

  Like

 5. Αγαπητέ Κσι Που Λες Λοιπον Λοιπον Εσυ said όταν θα έρθει αυτή η ώρα θα…..σε φωνάξω και …θα ΔΕΙΣ!!!!

  Like

 6. 3.000.000 περιπου Ψηφοφοροι απεχουν μονιμα απο τις εκλογες. Αν αποφασισει ενα ποσοστο γυρω στο 15% απο αυτους να ψηφισει με γνωμονα την οργη (γιατι δεν ειναι δυνατον να μην τους εχει αγγιξει ολους αυτους το συνειδητο εγκλημα των πουλημενων πασοκοδημαρονοδουλων) θα εχουμε πολλες εκπληξεις.

  υγ. η συμμετοχη στις εκλογες του Μαιου 2012 ητανε γυρω στο 62,5 % .. Παντως σημερα το πρωι στην αγορα της Λαμίας (την λαικη φυσικα) κυκλοφοραγαν και μοιραζαν φυλλαδια μονο υποψηφιοι των ΑΝΕΛ και νεαροι που διναν φυλλαδια της Χρυσης Αυγης.

  Like

  1. Οι “απεχοντες” ΔΕΝ είναι 3 000 000 ΔΙΟΤΙ οι ψηφοφοροι ΔΕΝ είναι 10 000 000..

   Ολοι εσεις που μιλατε για φοβερη αποχη ,,, μελετηστε τα γεγονοτα καλυτερα..
   Εκτος και σας βολευει αυτό το παραμυθι..

   Ταυτόχρονα να σκευθητε ποσοι Ελληνες ΔΕΝ βρίσκονται στην Ελλαδα σε περιοδο εκλογων…
   Ειμαστε λαος ακρως, ταξιδευτης…

   Και ποσοι ακομα ηλικιωμενοι, και ασθενείς..

   ΤΕΡΜΑ λοιπον το παραμυθι της αποχης…

   Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s