Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στην Μόσχα απόλυσε το ρωσικό προσωπικό.

Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στην Μόσχα απόλυσε το ρωσικό προσωπικό.

embassade

 

  Στην αμερικανική πρεσβεία στη Μόσχα όλες ηγετικές θέσεις καταλαμβάνονταν από Ρώσους.Όμως τώρα οι θέσεις τους θα ανατεθούν σε Αμερικανούς πολίτες των οποίων τα βιογραφικά θα ελεγχθούν πολύ προσεκτικά σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

6 σκέψεις σχετικά με το “Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στην Μόσχα απόλυσε το ρωσικό προσωπικό.”

 1. Πολυ περίεργα πράγματα !  01-12-2014 Όταν ο κ. Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας ήταν σε επίσκεψη στην Τουρκία ο » γκρίζος καρδινάλιος » της Ρωσικής πολιτικής και οικονομίας  Α. Τσουμπάϊς σπάει και τα δύο του χέρια βρησκόμενος στην Ιορδανία.
   Και όταν ο Β.Β. Πούτιν τον Απρίλιο 2012 ήταν στην Τουρκία ο Επικεφαλής του Υπ. Εξωτερικών Σ. Λαβρόβ σπάει το αριστερό του χέρι στο ίδιο ακριβός σημείο με τον Τσουμπάϊς ..
  Μήπως ειναι σύμπτωση ; 
  Όμως, τον Απρίλιο  του 2013 , Μ. Σακασβίλι σπάει τα κόκαλα στους ώμους στην Τουρκία και πάλι τον Απρίλιο αλλα του 2009 ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ , Ράσμουνσεν βλάπτει σοβαρά τον ώμο του.

  Καταπλικτικες συμπτώσεις , στους Ρώσους  σπάζουν τα χέρια  και στους άλλους ώμους . Συμπίπτουν τα σημεία και οι μήνες!
  Μπορουμε να υποθέσουμε ότι εδω τα γεγονότα δεν είναι τυχαία και έχουν κάποιο συγκεκριμένο νόημα και κατεύθυνση .
  Αν σε περίπτωση ρώσου υπουργού μπορούμε να δουμε την πίεση στον πρόεδρο , σε περίπτωση του Τσουμπάϊς  ειναι σαν τελευταία προειδοποίηση στον ρώσικο οικονομικό μπλόκ. Και δεν άργισαν να φανούν και οι συνέπειες .,

  -3 Δεκεμβρίου 2014 Σ. Ντουμπίνιν ο  επικεφαλής του συμβουλίου «ВТБ» (Τράπεζα Εξωτερικού Εμπόριου) και πρώην διευθυντής της Κεντρικής Τράπεζας δηλώνει ότι υπάρχει » σχετικός πανικός » στην τραπεζική κοινωνίας της Ρωσίας .
  -3 Δεκεμβρίου 2014  Υπ. Οικονομικών  παίρνει απο τις ρωσικές τράπεζες τα απομεινάρια των κρατικών χρημάτων  1 τρις. ρούβλια , πάρα ότι συνήθως αυτο γινοταν πρός το τέλος του Δεκεμβρίου ,

  -4 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος της διαχείρισης της ( ВТБ ) Α. Κώστιν μιλάει στην συνέντευξη για το Handelsblatt και δηλώνει ότι η αποκοπή  του ρωσικού τραπεζικού συστήματος απο το SWIFT  ειναι κήρυξη πολέμου και την ίδια μέρα ο πρέσβης τις ΗΠΑ πρέπει να εγκαταλείψει την Ρωσία .
  Γιατι άραγε ; 
  Γιατι το τραπεζικό μας σύστημα στηρίζεται αποκλειστικά σε δολάριο και ευρώ, και αποκοπή απο τ SWIFT ακυρόνει τα πάντα .

  -7  Δεκεμβρίου ο πρόεδρος της Γαλλίας Φ. Ολλάνδτ σπεύδει απο το Καζαχστάν στην Ρωσία , και ο πρόεδρος του Καζαχστάν Ν.Α. Ναζαρμπάεβ έχει εκτενές συζήτηση με τον Β.Β. Πούτιν στο τηλέφωνο, σαν να τον παρακαλεί για κάτι .
  Στην συνάντηση στο αεροδρομιο του Βνούκοβο ο Φ. Ολλάνδτ λέει στον Πούτιν ότι » το τείχος του Βερολίνου » ανάμεσα απο τις χώρες πρέπει να πέσει και για αυτο υπάρχει περιορισμένος χρονος των δύο-τριων εβδομάδων, αλλίος θα είναι αργά .

  -8 Δεκεμβρίου στην συνάντηση της Civic Chamber of RF ο επικεφαλής της  SBERBANK Γ. Γκρέφ με όλη την ειλικρίνεια δήλωσε ότι Στην Ρωσσία αρχίζει η μακρόχρονη ύφεση και στην Δύση πια κανένας δεν θα δώσει χρήματα στις ρωσικές τράπεζες .
  Και αν οι ξένοι επενδυτές δεν θα δώσουν χρήματα στην Ρωσία πάρα τα παρακάλια του Κώστιν , τότε το SWIFT χρειάζεται μονο για μεταφορά των χρημάτων απο τις πωλήσεις πρώτων υλών , τα οποία μπορούν να γίνουν και με αλλα συστήματα μεταφοράς χρημάτων ;

  -8 Δεκεμβρίου ο υφυπουργός εξωτερικών της Ρωσίας  Σ.Ριαμπκόβ λέει ότι οι κυρώσεις των ΗΠΑ ειναι εστιαζμένες στην δημιουργία συνθηκών για αλλαγή εξουσίας .

  Αυτα ειναι μονο η μικρή ορατή κορυφή των γεγονότων της Ρωσικής πολιτικής , της οικονομίας. Και ειναι πια φανερό ότι τα γεγονότα ειναι καθοδηγημένα και απο μέσα και απ’ έξω .
  Εκπλήσσει ότι τα γεγονότα σήμερα ειναι αντιγραφή απο την πτώση του πετρελαίου  το 2008, και τότε το ρούβλι άλλαζε πολυ γρήγορα όπως και 
  το επιτόκιο αναχρηματοδότησης απο την Κ.Τραπεζα της Ρωσικής Ομοσπονδίας . 
  Και αν σήμερα το ρούβλι » έπεσε » στα 60% μέσα στις τρείς μήνες τότε 2008-2009 για το ίδιο πράγμα χρειαστεί κάν έξι μήνες .
  Έτσι και η αύξηση του επιτόκιου αναχρηματοδότησηςαπο 11%τον Ιούλιο του 2008  στα 13% τον Απρίλιο 2009

  Τόρα η πτώση του ρούβλι και η δημιουργία των συνθηκών για κατάρρευση της Ρωσικής οικονομίας πάει τόσο γρήγορα , που δεν μπορει να δικαιολογειθεί με την πτώση των τιμών για το πετρέλαιο .
  Η κατάσταση στις χώρες-παραγωγούς πετρελαίου της Ευρωασίαςειναι τελίος διαφορετική . 
  Στο Αζερμπαιτζάν δεν αλλάζουν ισορροπίες του δολαρίου και ντόπιου νομίσματος  και ο τόκος αναχρηματοδότησης παραμένει στις 3,5%. 

  Στο Καζαχστάν συμβαίνει το ίδιο με το Αζερμπαιντζάν. 

  Το νορβιγικό νόμισμα έγινε πιο ισχυρό απέναντι στο δολάριο απο 1,57 στο 1,37 και τον τόκο αναχρηματοδότησης κατέβασαν απο 1,5%  στο 1,25%.

  Γιτι δεν συμβαίνει το ίδιο στην Ρωσία ;
  Το ρωσικό και ουκρανικό νομίσματα » πέφτουν » με ίδια ταχύτητα , και οι κεντρικές τράπεζες των διο χωρών ανεβάζουν τον τόκο αναχρηματοδότησης . Ρωσία απο 8,25% στο 17% , Ουκρανία απο6,5% στο14% . Ειναι πανω απο διπλάσια . Κεντρική Τραπεζα Ρωσίας μπορει να παει ακόμα κα στα25%!
  Παράλληλα η ανεξάρτητη μας Τράπεζα βγάζει τα χρήματα απο την αγορά με τάχιστα 4,3% το χρόνο , μάλλον γιατι πιστεύει ότι οι υποικόοι της Ρωσίας ειναι οι πιο μεγαλοι κερδοσκόποι της αγοράς και όχι οι ξένοι και ρωσικοί όμιλοι που βγάζουν απο την χώρα 120δις δολάρια το χρόνο.

  Όλα αυτα μοιάζουν πιο πολύ με μια ειδικά σχεδιαζόμενη εχθρική επιχείρηση για την δημιουργία συνθηκών αλλαγής εξουσίας στην χώρα ( για το οποίο προειδοποιεί Το Υπ. Εξωτερικών )
  Το οικονομικό μπλόκ στη κυριολεξία καταστρέφει την οικονομία της Ρωσίας και ο πρόεδρος και προθυπουργος δικαιολογούν αυτές τις πράξεις σαν οφέλημες στο  προϋπολογισμό της χώρας .
  Και το τράυμα του Τσουμπάϊς έχει επιταχύνει την ανάγκη προσανατολισμού απο την Ευρώπη πρός την Ασία .
  Όπου το καινούργιο «turkish stream » ειναι απλός λογοπαίγνιων για τα ΜΜΕ . Η Τουρκία ψάχνει μανιωδώς τις διασυνδέσεις  τις μουσουλμανικές χώρες για το » γαλάζιο καύσιμο » και το να γίνει μεσολαβητής ανάμεσα απο την Ρωσία και Ευρώπη ειναι το άφταστο παραμύθι .

  Η γρήγορες αλλαγές στις νομισματικές πράξεις έφερε τον Πούτιν στην Ινδία , όπου Η εξωτερική εμπορική Τράπεζα ( ВТБ) άρχισε να πετάει χρήματα ( χωρις να εχει στις πλατες την Ευρώπη) και να προτείνει στην Ινδική ESSAR ένα δάνειο για ένα δις. 
  Έβαλε στο παιχνίδι και την ΡΩΣΝΕΦΤ με δέκα εκατομμύρια τόνους πετρελαίου , και το πρώτο μέρος θα παει με την τιμη κάτω απο 60$ για βαρέλι .
  Ο τόκος της αναχρηματοδότησης στην Ινδία ειναι 8% απο 2002
  η πτώση και ο πληθωρισμός και καταναλωτικές τιμές οφείλονται στην πτώση των τιμών του πετρελαίου που διαρκεί για αρκετούς μήνες. Γιατί στη Ρωσία όλα είναι διαφορετικά;

  Η ΑΠΑΝΤΙΣΗ ειναι μονο μια- απαράδεκτη, απίστευτη κλεψιά η διαστάσεις της οποίας ξεπερνάνε κάθε φαντασία ! 
  Το ίδιο συμβαίνει και στην Ουκρανία , την οποία κανένας δεν υπολόγιζε να ενσωματώσει ούτε στην Ευρώπη ούτε στο ΝΑΤΟ .
  Η επανάσταση του Φεβρουαρίου στο Κίεβο εμπνευσμένη και υποστηρηγμένη απο το Βατικανό και τα τάγματα του, με στήριξη των ΗΠΑ και την Μ. Βρετανίας (  όπου τα συμφέροντα μεγάλων οικογενειών εδω και πολύ καιρό ειναι πανω απο τα συμφέροντα των κρατών και των λαών )  ήταν εναντίον της Ρωσίας και της CIS.

  Το σχέδιο αυτο ειναι προγραμματισμένο και για την Ευρώπη!
  Αυτο το είδαμε όταν το πραγματικο φόβο προκάλεσαν οχι τα γεγονότα στο Κιεβο αλλα   η αποκοπή της Κριμαίας με την βοήθεια των » ευγενικών ανθρώπων »  τους οποίους ο Πούτιν αμέσως αρνήθηκε δημόσιος .

  Γιατι ; Γιατί δίπλα σε αυτούς ήταν οι πράκτορες απο την Μοσσάνδ και CIA, που βοήθησαν να μπλοκαριστούν οποιεσδήποτε προσπάθειες του Κιέβου  και τις Ρωσικής ολιγαρχίας .
  Την αστραπιαία αυτη επιχείρηση φόβειςε πολυ τις Βρυξέλλες . Εκει καταλάβαιναν ότι θα υπάρχει η συνέχεια .
  Και δεν άργησε η συνέχεια , ήταν φοβερή ! Ξεσικώθηκε το Ντονμπάσς, με την βοήθεια των ίδιων » ευγενικών ανθρώπων»,( όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Ι. Στρελκόβ ) που ήταν με την υποστήριξη των ξένων curators.
  Oi » ευγενικοί άνθρωποι » λάμβαναν πολλά χρήματα απο την Μόσχα!
  Η ιδέα της Νοβορώσσιας άναβε και αναστάτωνε τα ρώσικα μυαλά που έκαναν όνειρα για το μεγάλομα της Ρωσίας μέχρι την Οδεισσό και το Χάρκοβο.

  Και θα ήταν έτσι τα πράγματα , αλλα στην Ευρώπη φοβήθηκαν , την δυνάμοση της Ρωσίας και την ενίσχυση της προσωπικής εξουσίας του Πούτιν, η οποία στην πραγματικότητα ειναι εκπλήρωση των αμερικανικών και αγγλικών διαταγών, για τα οποία πολλές φορές έλεγε ο βουλευτής της Ντούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας  Ε.Α. Φιόντοροβ.
  Αυτά τα γνωρίζουν στην Ευρώπη  πάρα ταύτα φοβούνται την ακυβερνησία της κατάστασης η οποία προχωράει πρός τα σύνορα της Ε.Ε.

  Αναμενόμενο ειναι να ανάψουν φωτιές και στους δρόμους της Ευρώπης ( Ευρώπης της Αναγέννησης της ομοφιλοφιλίας και πολιτισμού των κατώτερων παθών του ανθρώπου ).
  Μέχρι την 01.12.2014 όλα πήγαιναν λιγο-πολύ ήσυχα, που επέτρεπε  στην εξουσία των Βρυξελλών να κάνει slalom  μέσα στην καινούργια πολιτική, αλλα η επίσκεψη του Πούτιν και σπασμένα χέρια του Τσουμπάϊς αναποδογύρισαν τα πάντα.

  Τι θόρυβος κα πανικός σηκώθηκαν στην κοκκαινοθρεμένη Ευρωβουλή , όταν η ακύρωση του SOUTH STREAM και τα σπασμένα χέρια του Τσουμπάϊς  εκφράστικαν στις δηλώσεις  των πρώτων ανθρώπων της Εξωτερικής Τράπεζας και της SBERBANK για το ότι η ρωσικη επιχηρηματικότητα τελειοτικα φεύγει απο την Ρωσία στην Νότιο ανατολική Ασία και την Ινδία . Αφινοντας έτσι την Ευρώπη πρόσωπο με πρόσωπο με  τις αναμενόμενες καινούργιες  κυβερνήσεις  της Ουκρανίας , της Λευκορωσίας και Ρωσίας .

  Η άρση των κυρώσεων απο τον Γιανουκόβιτς δεν μπορεί να βοηθείσει την Ευρώπη , επειδή και ο νυν πρόεδρος της Ουκρανίας , και της Λευκορωσίας και, επίσης  άρχοντας της Τσετσενίας Ρ.Καντύροβ, Άρχοντας του Ταταρστάν Ρ. Μιννιχάνοβ, πρόεδρος της Σερβίας  Τ. Νικολίτς εδω και πολυ καιρό φρόντισαν να έχουν εναλλακτικό αεροδρομιο στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα επενδύοντας στα ακίνητα . Τεράστια διώροφα Airbus380 σαν κοπάδια πουλιών  ταξιδεύουν καθεμερινά ανάμεσα απο την Ευρώπη και τα Εμιράτα και μεταφέρνουν την επιχηρηματικότητα του » Παλαιού Κόσμου » στο καινούργιο ο οποίος εγκαταστάθηκε στα τεχνιτά νησιά και στο Πύργο της Βαβέλ – Μπούρζ-Χαλίφη.

  Υπαρχει λόγος για ανησυχία και εκνευρισμό  για τον Φ. Ολλάντ και την Α. Μέρκελ. Δεν ανησηχούσαν και πολυ για το τι γίνεται στην Ουκρανία γιατι η μεγάλη και δυνατή ( απο τα πετροευρώ της Ευρώπης ) Ρωσία κάλυπτε την Ουκρανία έχοντας την θεσμοθετημένη κατω απο το δυνατό χέρι τις Ρωσικής ολιγαρχίας.
  Αλλα ποιος θα καλύψει την Ρωσία αν γίνουν ταραχές στην Κόκκινη Πλατεια και το κρεμλίνο θα αδειάσει ;
  Δεν υπάρχει κανένας που μπορει να αναλάβει αυτο τον ρόλο γιατι ειναι πολυ βάρη το φορτίο , και πολυ απρόβλεπτες οι συνέπειες .

  Υπαρχει έδαφος για ανησυχία για τις Βρυξέλλες , και εδω ειναι και ο Σ. Ντουμπίνιν με τον Α.Κώστιν που φωνάζουν » βοήθεια!» και ο Α. Τσουμπάϊς με τα δύο του χέρια στο γύψο χωρίς να μπορεί να υπογράψει κανένα χαρτί.
   Και είναι ο άνθρωπος που πηρε μέρος  στην δημιουργία της ΕΕ και όχι εκ μέρος της Ρωσίας που τότε ήταν πολυ αδύναμη  αλλα εκ μέρος ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΉΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ . 

  Η συμμετοχή του » γκρίζου καρδινάλιου » στην αυτοκρατορία των Ρότσιλντς  , δεν τον προστάτεψε απο τα κατάγματα , όπως και τον Σ. Λαβρόβ .
  Αν θυμηθούμε όμως ότι η ΜΕΓΆΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ της οποίας επικεφαλής ήταν ο Μ. Ατατούρκ, ήταν δημηούργιμα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (που άσκησε πολυ μεγάλη επιρροή και στις στοές της Ρωσίας)  – καταλαβαίνουμε  γιατι επιλέχτηκε η Τουρκία ος τόπος για βασανιστήρια των μασόνων που παραπάτισαν και δεν άκουσαν διαταγές .
  Χτυπούν τους δικούς τους, αλλα γιατί τον Α. Τσουμπάϊς ;

  Γιατί τα γεγονότα στην Ρωσία και την Ουκρανία ξέφυγαν απο την τροχιά που ήταν σχεδιασμένη απο το Βατικανό όπου σήμερα τρέχουν τα περισσότερα μασονικά ρεύματα ανάμεσα στα οποία ειναι κα η «Μεγάλη Γαλλική Ανατολή » . Οι Ουκρανοί ολιγαρχία και υπάλληλοι πήραν 25 δις δολλάρια σύμφωνα μονο με την επίσημη ενιμέρωση απο τον Α. Κώστιν.
  Συνεπώς πρέπει να εκτελούν τις διαταγές των αφεντικών .
  Αλλα χρήματα και εξουσία κάνουν τους ανθρώπους να χάνουν τον έλεγχο του εαυτού τους. Και η Νοβορώσσια δεν έγινε . Και δεν άφισαν τον Στρελκόβ  να δημηουργείσει μια οπλισμένη γροθιά -να ενώσει όλους τους αντιστεκούμενους .

  Το κλείσιμο της ολιγαρχικής επιχειρηματικότητας  ήταν σχεδιασμένο για  πιο νωρίς , ηδη τον οκτόβριο του 2013 η  αναχρηματοδότηση των ρωσικών τραπεζών απο την ΚΤ σταμάτησε . Για αυτο μας μίλησε πολλές φορές ο Γ.Γκρέφ. Πιος τον άκουγε όμως;!
  Τόρα τα γεγονότα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα , και οι curators του καθοδηγούμενου χάος  δεν μπορούν πια να περιμένουν.
  ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΝΑΟΎ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΌΛΙΜΑ  ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΑΛ -ΑΞ  ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΒΡΉΣΚΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΑΟΎ ΣΤΟΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΛΑΙΖΕΡ ΣΟΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΎ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΣ .

  ΤΟ ΤΓΜΑ ΤΩΜ ΜΑΛΤΕΖΩΝ στην χώρα μας ήδη άρχισε την δεύτερη φάση της μετατροπής της Ρωσίας σχετικα με το σχέδιο του Βατικανού, που στην αρχή ισοπέδωσε την ΕΣΣΔ και δημηουργείσε συνθήκες για εμφάνιση της » Ρωσικής Ιδέας » και αναγέννησης της ορθοδοξίας όπως και παράλογο δεν ακούγεται .
  Ταυτόχρονα όμως έκανε τους Ε. Πριμακόβ, Μπ. Γιέλτσιν, Μ. Γκορμπατσέβ, 
  Π. Μποροντίν ( ο οποίος έφερε τον Β. Πούτιν και τον Ι.Σέτσιν στο Κρεμλίνο), Α.Ρουτσκόϊ, Μ. Σαιμύεβ και αρκετούς άλλους .

  Σήμερα παρασηματοφόροι του Μαλτέζικου Τάγματος  
  Β. Πούτιν,
   Β, Γιακούνιν,
   Σ.Σοϊγκου -ειναι φυλακές των συμφερόντων του Βατικανού στο δικο μας Κράτος και αυτοι δημιουργούν τις συνθήκες για το » πύρινο άλμα «, όπως στην Ουκρανία , για δημηούργιμα του καινούργιου κοινωνικο-οικονομικού συστήματος .

  Απο δω και πέρα μας περιμένουν πολυ δύσκολα  χρόνια και μεγάλα επιτεύγματα, θα σβήσουν απο την μνήμη μας τα ονόματα των Τσουμπάϊς-Κώστιν-Ντβορκόβιτς-Μεντβέντεβ-Πούτιν -Γιακούνιν-Σέτσιν-Τιμτσένκο και πολλών άλλων  για τους οποίους τα συμφέροντα της Ρωσίας και ρωσικου λαού ήταν λιγότερα σημαντικά απο τα συμφέροντα του Μαλτέζικου Τάγματος και του Βατικανού .
  Δεν πρέπει να μας κυριεύει ο πανικός απο τους ερχόμενος πολέμους και δυσκολίες . Η Ρωσία έχει περάσει ήδη απο μεγάλες περιπέτειες , θα περάσει και απο αυτα ! 
  Είμαστε Ρώσοι και ο Θεός ειναι μαζι μας !

  Ιπάτιεβ  Κ.Φ. ( αποστρατευμένος major ΕΥΠ  Ρωσίας )
  Ипатьев К.Ф.(майор ГРУ в отставке)

  Μου αρέσει!

 2. Καί…»btw», μιᾶς καί βλέπω τό ἀχτύπητο καί…ἀειθαλές δίδυμο «Προβόπουλος – $αμαρᾶς», ἄς κάνω καί τό…»ἐπιβαλλόμενο»…
  …FlashBack:

  Ποιός είχε καί ἔχει ἄριστες «σχέσεις» μέ…Σάλλα – Στουρνάρα – Προβόπουλο;
  …ὁ…Λεωτσάκος.

  Ποιός είχε καί ἔχει ἄριστες «σχέσεις» μέ…Μιχαλολιᾶ;
  …ὁ…Λεωτσάκος.

  Ποιός προπαγάνδιζε τήν Χ.Α.ύγό – τρουπα πού ὑπο – στηρίζει ἡ…χμμ…»ἀρθρογράφος» στό Bankingnews;
  …ὁ…Λεωτσάκος.

  Ποιός προπαγάνδιζε ὑπέρ τοῦ ξεπουλήματος Ἀγροτικῆς στήν «Πειραιῶς – Σἀλλας – Paulson & Friends»;
  …ὁ…Λεωτσάκος.

  Ποιός ἤτανε ὁ πλέον σθεναρός ἀντίπαλος γιά τό «σπάσιμο» Ἀγροτικῆς σέ «καλή-κακή» καί τό ξεπούλημά της στήν Πειραιῶς;
  …ὁ…Πανταλάκης.

  Ποιοῖ ἤταν οἱ μόνοι πού μπορούσαν νά γνωρίζουν ὅτι ὁ Πανταλάκης ἔβγαλε ἔξω τά 8 μύρια;
  …οἱ…Σάλλας – Προβόπουλος – Στουρνάρας.

  Καί ποιοῖ λοιπόν τό…σφύριξαν στά Χ.Α.χάμια γιά νά…ἐκτεθεῖ στήν κρίσιμη συζήτηση ὁ Πανταλάκης καί νά ἐκτραπεῖ ἡ συζήτηση στά ἐλάσσονα, ἀντί γιά τό Μέγα Ξεπούλημα, ὅοπως καί τελικά…ΠΕΤΥΧΑΝ;

  Τί ἐμπόδιζε τήν Χ.Α. νά καταγγείλλει τό ξεπούλημα τῆς Ἀγροτικῆς καί νά παραπεμφθεῖ ἡ ὑπόθεση καί μετά νά καταγγείλλει καί τόν Πανταλάκη, παρά «ἐπέλεξε» νά θέτει ἀνούσια καί κυριολεκτικά…»σωτήρια» γιά τούς Προβόπουλο – Στουρνάρα ἐρωτήματα πού ἐξέπληξαν τούς πάντες πλήν τῶν…Προβόπουλου – Στουρνάρα;

  Μου αρέσει!

 3. Ἀποστολόπουλος καί..»Πειραιῶς»…
  Σαμαρᾶς – Βενιζέλος καί…»Πειραιῶς»…
  Κουβέλης καί…»Πειραιῶς»…
  Στουρνάρας – Προβόπουλος καί…»Πειραιῶς»…
  Μιχαλολιᾶς καί…»Πειραιῶς»…
  Χ.Α.ύγο – $ούργελα καί…»Πειραιῶς»…
  $ταθακο – Μπαρουφάκηδες καί…»Πειραιῶς»…
  Paulson καί…»Πειραιῶς»…
  ……KKR καί…»Πειραιῶς».

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s