Τεχεράνη:««Η στρατιωτική επιχείρηση του συνασπισμού των Η.Π.Α εναντίον των τζιχαντιστών είναι απλά ένα ανούσιο σόου»».

Τεχεράνη:««Η στρατιωτική επιχείρηση του συνασπισμού των Η.Π.Α εναντίον των τζιχαντιστών είναι απλά ένα ανούσιο σόου»».

op

    ««Η επιχείρηση του συνασπισμού εναντίον της τζιχαντιστικής ομάδας του »ισλαμικού κράτους», με επικεφαλή τις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι απλώς μία παράσταση που δεν προσφέρει τίποτα»»,δήλωσε χαρακτηριστικά  σε μια συνέντευξη του στο ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι RT,ο Ιρανός υπουργός Εσωτερικών,Rahmani Fazli.

 

2 σκέψεις σχετικά με το “Τεχεράνη:««Η στρατιωτική επιχείρηση του συνασπισμού των Η.Π.Α εναντίον των τζιχαντιστών είναι απλά ένα ανούσιο σόου»».”

  1. Λένε οτι το iSIS χρηματοδοτείται και οργανώνεται από το Κατάρ, την Σαουδική Αραβία και την Τουρκία. Όλοι αυτοί δεν είναι σύμμαχοι των ΗΠΑ ? Τα καθεστώτα του Κατάρ και της Σ. Αραβίας δεν στηρίζονται από τις ΗΠΑ και την Δύση? Γιατί τους επιτρέπουν να στηρίζουν τους ισλαμοφασίστες? Γιά κώτσους μας περνάνε? Αμερικανικά και άλλα συμφέροντα εξυπηρετούν. Γιά ένα πράγμα διερωτώμαι: οι ηθικοί αυτουργοί αυτών των φρικαλέων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και αυτού του ολοκαυτώματος των χριστιανών που συντελείται σήμερα στην Συρία και το Ιράκ πότε θα λογοδοτήσουν? Οι τόσο δραστήριοι κατά το παρελθόν εισαγγελείς των διεθνών δικαιοδοτικών οργάνων που κυνηγούσαν τον Μιλόσεβιτς και τον Κάραζιτς γιατί δεν ενεργοποιούνται εναντίον της ηγεσίας του ISIS γιά διάπραξη εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας?

    Μου αρέσει!

  2. Συμπληρωματικά στο παραπάνω σχόλιό μου, να επισησμάνω και την απάθεια της χριστιανικής εκκλησίας της Δύσης, όλων των δογμάτων και μάλιστα της ελληνικής ορθοδόξου. Ο Πατριάρχης και ο Πάπας εκτός από μία κοινή δήλωση (προφανώς γιά τα προσχήματα) καμία ουσιαστική ενέργεια έχουν κάνει και κρατάνε αποστάσεις. Απίστευτα πράγματα !

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s